מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה !יוסי17/05/2011
אני עוד מעט 18 רציתי לדעת מה הגודל הנורמלי בזקפה?
הזין שלי כול הזמן נוטה הצידה ואם אני מזיז אותו לכיוון הנגדי כואב זה בסדר ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ! - תגובה
דניאלה פרייפלד18/05/2011מה מידת הפין, כי אין נורמלי ולא נורמלי, יש מעט מיקרו פינים..אך אני משדארת שאם היה לך מידה של מיקרו היתה יודע ...
לגבי הכיוון, רובם אינם ישרים 100%, אך הפין גמיש ויש מידת תזוזה אחרת לא היתה יכול לקיים יחסי מין זוגיים...אז שאתה בכח מנשה להזיז יכול להיות שזה הכאב..עצם זה שיש לו גמישות הזזה ,הנטיה ,אלא אם זה שוב ממש יוצא מן מהכלל,
לא צריך להפריע בהחדרה או בהנאה.
והגודל לא קובע אלא האשיות ,שאליו הוא מחובר,ומה הוא יודע לעשות איתו ואם שאר חלקי גופו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לחוץשלום16/05/2011
שלום אני עוד מעט בן 18 ואני עוד לא קימתי יחסי מין, ובדרך כלל בגיל הזה כבר עושים את זה כמה פעמים ואני עוד לא עשיתי את זה אפילו פעם אחת וקצת מדאיג אותי
זה נורא כל כך?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוץ - תגובה
דניאלה פרייפלד17/05/2011לא זה לא נורא בכלל....
ואתה לא לבד ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין עם בן נוערעינב16/05/2011
אני בת 43 ויש לי שכן שתמיד מסתכל עליי כשאני יוצאת למרפסת לעשן ומתחיל לאונן
הוא לא יודע שאני רואה אבל אני כן רואה ואני פשוט לא מתייחסת אליו
אתמול ירדתי לקחת משהו מהרכב והוא התחיל לבהות בי בצורות שונות ואז ניסה להתחיל איתי והציעה לי כול מיני דברים מיניים ודי היתגרתי מי זה והוא גם התחיל להגיע אלי הבייתה
ואני התחלתי לחשוב על קיום יחסים איתו ואני מש לא רוצה אבל אני כן רוצה
מה לעשות ? מה החוקיות לגבי זה ? אני בת 43 והוא בן 15 - 16* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינב שלום
מירב שרון16/05/2011קיום יחסי מין מלאים עם קטין או קטינה שגילם בין 14 ל-16 שנים, לא ייחשב כאישום של אונס, מעשה סדום או מעשה מגונה, כאשר מתקיימים הסייגים הבאים:
אם הפרש הגילאים בין הנאשם לקטין אינו עולה על 3 שנים, ואם הקטין הסכים לבצע המעשה, ואם המעשה נעשה במהלך יחסי רעוּת רגילים וללא ניצול מעמדו של הנאשם - במידה והתקיימו כל התנאים הללו, מדובר ביחסים חוקיים על פי חוק העונשין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגע
=>18/05/2011חחחח איפה אני גם מוצא כזאת שכנה חח רק שאני בין 19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשכרה גם אני רוצה שכנה כזאת
רון18/05/2011מיצידי בת 50 :D חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטע מלחיץשי16/05/2011
אני וחברה שלי התחלנו לשכב ואני שם קונדום ולפני שבוע בערך קרה שנקרע לנו ואז רצנו לקנות את הזה של היום שאחרי וזה היה מלחיץ גם לי וגם לה ואנחנו חשבנו לקחת גלולות אבל היא קצת מפחדת כי לא לקחה גלולות לפני והיא לא ממש מבינה בזה
מה צריך לדעת על זה כדי שהיא תהיה רגועה ותלך לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי שלום
מירב שרון16/05/2011תפנה אותה לפורום ותבקש ממנה להסביר מה מפחיד אותה לגבי גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע אם תרצה
שי17/05/2011לא יודע אם יצליח אבל היא אומרת שזה כמויות של הורמונים וזה ... אני לא מבין בזה ולא יודע מה להגיד לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפנה אותה לפורום רפואת נשים
מירב שרון18/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותעידן16/05/2011
אני כותב ומנגן על גיטרה ביד ימין, אבל אני יכול לאונן בשתי ידיים, שזה די מוזר כי אני חושב שזה משהו שקורה רק בתקופה האחרונה (לפני זה אוננתי רק בימין) אני רוצה לדעת אם לעשות דברים (כמו לנגן בגיטרה או לכתוב) זה מיומנות שאפשר לפתח ככה פתאום, ולמה אני יכול לעשות רק את זה ולא הדברים האחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כ"כ הבנתי את שאלתך
מירב שרון16/05/2011נא לחדד אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למירב
עידן22/05/2011טוב אז שאלתי מירב, היא אם כתיבה או נגינה על גיטרה הן פעולות שאפשר ללמוד עם הזמן, כי כמו שכתבתי לך יכולתי לאונן רק ביד ימין ועכשיו אני יכול גם בשמאל אבל אני לא יכול לכתוב ולנגן גיטרה בשמאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/05/2011אני מניחה שזה עניין של תרגול, ברור שיש צד שיותר חזק אם זה צד שמאל או צד ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתם יכולים לעזור לי דניאלה או משושיראל :>15/05/2011
פינתי קודם תכלו לקוא מה כתבת ולעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישלי בעיה דחופהשיראל :>15/05/2011
לפני כשבוע שכבתי עם החבר שלי ואני צריכה ללכת לקינקולוג ואמא שלי עדין לא יודעת ששכבנו מה אני עושה איך אני עובדת על הרופא שאני עדין בתולה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את?
מירב שרון15/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בחזרה
שיראל :>15/05/2011אני עוד 4 חודשים 18 .
אמא שלי יודעת שעמדתי לשכב עם החבר אבל היא אמרה שלפ ני זה נלך לרופא שיבדוק הכל.
אבל זה קרה לפני ועכשיו אנחנו נלך לרופא והיא תגלה שאני לא בתולה מה לעשות איך לזייף שאני בתולה וזה כנראה נקרע לבד או משהו כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון15/05/2011את כבר בת 18, זכותך המלאה להגיע לפגישה עם רופא/ת נשים בלי אמא שלך או לחילופין לומר לאמך שאת תקראי לה להצטרף לשיחה בשלב שבו רופא הנשים יבקש גם את ההיסטוריה הגינקולוגית של אמך על מנת שזה ישפוך אור לגבי ההשלכות של זה עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
שיראל :>15/05/2011היא תרצה להכניס איתי לשיחה עצמה .
אין אפשרות להגיד הקרום נקרע בגלל טמפון או משהו כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/05/2011זה תלוי בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת עוד 18 עוד שלושה חודשים
שיראל :>23/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון.אלכס14/05/2011
אני קיימתי יחסי מין עם חבר שלי אתמול ועשינו את זה בלי אמצעי מניעה. אני על גלולות אבל שכחתי שהחסרתי יום אחד, כאילו לקחתי גלולה אחת לא בזמן. אממ...זה קרה לפני שבוע בערך, פשוט שכחתי לקחת ויום אחרי נזכרתי אז מיד לקחתי. נישארו לי עוד 2 גלולות. היום לקחתי אחת (אתמול היה הקיום היום לקחתי עוד גלולה) בקיצור, ישמצב שאני בהריון?
אה וגם אחרי 3,4 דק' בערך אני הלכתי למקלחת ושטפתי כזה עם סבון, כי אמרו לי שזה הורג את הזרעים, או לפחות חלק. אז מה אני עושה???? ישלי גם כאבי מחזור כבר יומיים בערך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלכס שלום
מירב שרון15/05/2011לשטוף את עצמך אחרי סקס לא יעזור למנוע הריון לא רצוי. פספוס של גלולה אחת במהלך החודש פוגע ביעילות של הגלולה כאמצעי מניעה אלא אם כן לקחת אותה למחרת עד 12 שעות מהשעה הקבועה שאת לוקחת אותה ביום יום. אם זה המצב אז אין לך ממה לחשוש. אם לקחת את הגלולה למחרת מעבר לזמן הזה אז יש סיכון ויתכן שיש מצב לפוסטינור. מאחר וניתן לקחת פוסטינור עד 72 שעות מרגע שקיימת יחסי מין, כדאי לחכות עד הרגע האחרון ולראות אם בכ"ז מגיע המחזור כי אמרת שיש כאבי מחזור, אם יש מחזור אז אין הריון כמובן. את מוזמנת לבקש עוד חוו"ד מפורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ..
אלכס15/05/2011המחזור אמור להיות עוד 3 ימים. לחכות? אגב, אני בת 17. אז אנלא יודעת מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני לקיחת פוסטינור
מירב שרון15/05/2011תפני את שאלתך לפורום רפואת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקחתי בסוף פוסטינור.
אלכס19/05/2011היו לי כאבי בטן ואני כמעט בטוחה שאלה כאבי מחזור. המחזור שלי מאחר כבר ביום. הוא אפעם לא איחר. אני מקבלת אותו על היום שהוא צריך לבוא. קראתי הרגע בהוראות של הגלולות שאני לוקחת שאם שכחתי לקחת גלולה בשבוע השלישי אז אני יכולה להפסיק לקחת את הגלולות מה שאומר שאינמצב שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבררי מול פורום רפואת נשים
מירב שרון19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו מאוד פתוחים מינית
דנה15/05/2011אנחנו עושים הכל,
בעיקר סקס "על יבש" מה שנקרא..
ותוך כדי אני מנסה להחדיר את האיבר מין שלו
גם אם אני ממש חרמנית, אני לא מרגישה כלום..
לא ממש הבנתי למה הכוונה של ההנאה עם עצמי, אבל כן אני מאוננת
וגם לא מפריע לי לאונן לידו..
אם התכוונת בלהתנוענע כשהוא בתוכי אז כן, כמו שציינתי קודם, ניסינו כל טכניקה..
ניסיתי לזוז ביחד איתו כשהוא מחדיר את האיבר מין שלו, ניסו מהר מאוד או לאט, מאחורה מלפנים,
פשוט הכל!
אולי אין לי את נקודת הג'י?!
לא כיף לי שרק אני נהנת מינית:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בסקסדנה13/05/2011
כבר יותר מחצי שנה שאני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי
כבר עברנו את השלב של הכאבים
הוא נמצא בתוכי ואני לא מרגישה כלום
ממש כלום זה לא נעים ולא לא נעים
כאילו הוא סתם תקוע לי בפנים
וזה לא שיש לו קטן כן..
יש כאלה שסקס לא נעים להם?
אני ממש מתוסכלת!!
לא רוצה להיות מיוחדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בסקס - תגובה
דניאלה פרייפלד14/05/2011בת כמה את
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19
דנה14/05/2011זה קשור לגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19 - תגובה
דניאלה פרייפלד14/05/2011איך היה חיי המין שלכם לפני החדירה?
האם את מכירה את המיניות של עצמך..מאוננת, אורגזמה..הנאה עם עצמך?
האם את מתנועעת שהוא בתוכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחתון זז אבל אולי הוא לא גמרללללל13/05/2011
אים אני ובן זוגי היינו עים תחתון וישבתי עליו קצת והתחתון זז לי מידי פעם אך אני לא יודעת אים הוא גמר ובאותו יום הייתי בביוץ. האים יש אפשרות להריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף בבקשה - תגובה
דניאלה פרייפלד13/05/2011לפי התאור שלך לא ניתן לדעת
אך אני, שוב לפי התאור שלך, הייתי נרגעת....כי הסיכוי קלוש....
אם את בלחץ, הווסת יאחר ואז עוד לחץ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף דחוף לפני כניסת שבת ..סיוון13/05/2011
אתמול הייתי עם חבר שלי והייתה חדירה ממש ממש טיפה רק את ההתחלה וזה היה בלי קונדום והוא לא גמר בפנים אבל הוא מפחד שיצא לו טיפת שפיך ועוד ארבעה ימים אני צריכה לקבל מחזור זה מסוכן ? וזה לא התאריך של הביוץ עכשיו החדירה הייתה בדיוק כמה שניות ולפני החדירה עשיתי לו ביד והוא לי וכל מיני כאלה ועוד 3 ימים אני צריכה לקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובחיים לא עשיתי את זה ..
סיוון13/05/2011זה היה פעם ראשונה שחדרו לי , והוא חדר רק עם הכיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות בפורום לגניקולוגיה
דניאלה פרייפלד13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רון13/05/2011יש מצב להריון אפילו מצב גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהסיוון12/05/2011
שלום רב! חבר שלי גמר במכנסיים ולא ניקה את איבר מינו... לאחר שעה נגעתי לו באיבר מינו והוא היה קצת דביק ... ולאחר מכן אחרי ממש 10 שניות רציתי לבדוק אם אני רטובה... האם יש סיכוי להיכנס מהריון מיחסים כאלה?של זרע בן שעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
סיוון12/05/2011אני הייתי 4 ימים אחרי סיום המחזור... ואני נערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב - תגובה
דניאלה פרייפלד12/05/2011אני לא אוהבת לומר ב100% אך נראה לי שאת יכולה להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
סיוון12/05/2011עזרת לי מאוד!!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונה..לי12/05/2011
היי,
אני בת 18 ויש לי חבר כבר 10 חודשים ..
לפני שלושה ימים שתיתי קצת כי רציתי לשכב איתו בלי להרגיש את הכאב, זה די עזר.. אבל הוא לא הצליח לקרוע לי את הקרום.
למחרת הוא ניסה לחרמן אותי בשביל לנסות שוב פעם ולא התחרמנתי משום דבר שהוא עשה ..
ואתמול כבר הצלחתי להתחרמן והוא ניסה להכניס וכאב לי בצורה מטורפת , עצרתי אותו ולא רציתי להמשיך
אני בטוחה שכואב לי יותר מאשר לבנות האחרות, זה פשוט בלתי נסבל
מה אני צריכה לעשות? כל פעם שאני ארצה לשכב איתו אני אשתה!? זה טיפשי!
יש אולי דרך שתגרום לי פחות להרגיש את הכאב?
נואשת |:
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד12/05/2011האם את יכולה להכניס טמפון אצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מצליחה ..
לי14/05/2011....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן מצליחה .. - תגובה
דניאלה פרייפלד14/05/2011נשמע שאת לא כל כך רוצה לקיים יחסים מלאים...
התאור שלך בדרך בדרך שניגשת אליו היה טכני אין תאור של רגש חושי מיני
החלטתי שתיתי לא התחרמנתי כן התחרמנתי כל מה שהוא עשה....
חבל ....אולי בגלל הדרך שנגת למעשה ..זה לא כל כך הצליח...
החדירה עצמה "טכני" אך זה אמור להיות בתוך מינות חושית שבא לך ואת חמה ,רטובה ...ובא לך עליו עליכם...ויש התחממות הדדית הכרת הגוף מין אורלי או אחר ורק אז תוך הריקוד חושים יש נסיון לחדירה וגם אז אם זה הפעם הראשונה לא צריך חדירה מלאה בפעם הראשונה אפשר קצת ואז במפגש הזו או אחר קצת יותר...
בראש את איתו, עם עצמך ובפנטזיות ...זה לא "טכני " את רצית לעשות את זה אבל באמת בא לך עליו? שתיה ?
ואיך היו המפגשים המינים איתו, לפני נסיון החדירה נהנת היה חושי...אורגזמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהנירה12/05/2011
שלום רב,
יש לי בבקשה 2 שאלות:
1) אים גבר ואישה לבושים בתחתון בלבד והאישה נמצאת בביוץ ואיברי מינם משתפשפים אחד בשני אך ללא חדירה האים יש מצב להריון?
2) אים איבר מינו של הגבר נגע באיבר מינה של האישה גם ללא חדירה. יש מצב להריון"? וגם פה האשה בביוץ
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנירה שלום
מירב שרון12/05/2011אם יש מגע ישיר של פין ופות גם אם אין חדירה יש סיכוי של הריון לא רצוי. במצב שהשניים עם תחתונים אין סיכון כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך למירב בבקשה
נירה12/05/2011ואים הגבר לא גומר כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/05/2011יש מה שנקרא נוזל מקדים לשפיכה שעלול להיות בו זרע משפיכה קודמת ולכן גם אם אין הוא לא גמר אז יש סיכון אם יש מגע ישיר בין פין לפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד!טליה12/05/2011
אתמול חבר שלי ואני שכבנו בפעם הראשונה שנינו ואני לא נוטלת גלולות אבל השתמשנו בקונדום עם קוטל זרע. בכל מקרה, חשבנו שהוא גמר בלי לשים לב או משהו כזה ולפי מה שקראתי בפורומים יש מצב גדול שזו השפיכה המוקדמת או משהו כזה.. בכל מקרה, מדובר בשפיכת זרע, זה בטוח.
אני נורא מפחדת שאני בהריון, והבנתי מחברה שאם אני לא נוטלת גלולות, פוסטינור עלול להגביר את ההריון או משהו כזה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה שלום
מירב שרון12/05/2011אם השתמשתם בקונדום כראוי אז אין ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)