מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור כתוצאה מחיסון הפפילומהמאיר05/05/2011
שלום,ביום ראשון עשיתי חיסון שני מתוך שלוש של הפפילומה,הייתי אמורה לקבל לפני יומים ועדיין לא קיבלתי.
החודש הזה אני וחבר שלי היינו ביחד רק פעם אחת עם קונדום והוא לא נקרע.
יכול להיות שזה בגלל החיסון(לא ראיתי שכתוב בתופעות לוואי איחור במחזור) או שיש סיבה לדאגה?
בדר"כ יש לי כאבים לפני שאני מקבלת-ועכשיו לא כואב לי כלום .
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו ?
מאיר07/05/2011עדיין לא קיבלתי ואני צריכה לדעת אם זה נורמלי.
תענו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא להפנות לפורום רפואת נשים
מירב שרון07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הזיןאנונימי05/05/2011
שלום אני בן 12 והאורך של הזין שלי הוא 15 סנתימטר אני מפחד שהוא יהיה לי גדול מידי... האם זה נורמאלי לגילי או גדול מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הפוכה
פעיל28/12/2011לחבר שלי יש פחות מחצי ממה שיש לך והא בן 35. אז תגיד תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הזין - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר05/05/2011הגודל נורמאלי. אמנם די גדול לגילך אך אולי הוא ישאר גם בגודל הזה. כל אחד מתפתח אחרת...
אל חשש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
חסוי27/12/2011כול אחד מיתפתח בזמנו
יש כאלה מוקגם ויש יותר מאוחר שעון אישי לכול אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני די קטן
אנונימי05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני די קטן - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/12/2011אל דאגה זה הקטן עוד גדול יהייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דניאלה תודה רבה על התשובה..אנונימי04/05/2011
אבל בכל זאת מה התנוחה שידועה כנוחה אני לא מכיר הרבה תנוחות..ובת הזוג שלי פחות מנוסה ממני ולכן זה לא יעזור אם אני ישאל אותה, אז בבקשה דניאלה תגידי לי איזה תנוחות "פופולריות" יש ובאיזה אני יגמור יותר לאט...תודה רבהה רבההה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה תודה רבה על התשובה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד05/05/2011באמת עם כל הרצון הטוב אין חוקיות אתה צריך להגיע לזה ..איתה...
התנסות...באמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה התנוחה בכי טובה!אנונימי04/05/2011
שלום אני דודי,אני בן 16 וחוויתי כבר יחסי מין..אך אני רוצה לדעת מהי התנוחה הכי טובה עבורי ועבור בת הזוג שאיתה אני שוכב, כאילו מתי אני הכי יהנה, ויגמור הכי לאט, ומתי שהיא הכי תהנה, אבל שהיא תגיע לשיא האורגזמה!
בבקשה תענו לי מהר, ובבקשה אל תגידו לי דברים כמו כל אחד והתנוחה שהכי טובה בשבילו !
פשוט תגידו לי מה אצל רוב האנשים....תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה התנוחה בכי טובה! - תגובה
דניאלה פרייפלד04/05/2011לצערי רק אתה/תם יכולים לענות על השאלות שלך....
אתה נשמע ממהר,לוקח זמן להכיר איזה תנוחות עושים לך לה טוב עד טוב מאד עם התווך בניהם...
גם תעיז ותדבר איתה ,תשאל אותה מה מענג אותה האם יש תנוחה אחת או יותר שבאמת טובים לה וזה חאפשר לך לומר לה...
היא הכי קרובה לך במיניות אותה צריך לשאול ....
ושים לב לעצמך תוך כדי איפה לך טוב טוב++++
לא למהר להשאר קצת בתנוחה תרגיש/ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות דחוףאנונימית03/05/2011
1. כשהגבר גומר, אנחנו הבנות צריכות לבלוע או שאפשר למקומות אחרים ואיך?
2. בנוגע לאוננות, אני לא בטוחה שהגעתי לאורגזמה, איך מגיעים לזה? יש איזה משהו שיכול לעזורלי להגיע לתחושה הזו?
3. האם בין פי הטבעת לפתח הנרתיק זה טבעי שתהיה מין עצם רכה וחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן04/05/20111. כשהגבר גומר, אנחנו הבנות צריכות לבלוע או שאפשר למקומות אחרים ואיך?
בלעה זרע זה המצאה של הפורנו הגבר צרך להגמור בחוץ או בתך הקונדום
2. בנוגע לאוננות, אני לא בטוחה שהגעתי לאורגזמה, איך מגיעים לזה? יש איזה משהו שיכול לעזורלי להגיע לתחושה הזו? צרך גירוי בדגדגן לדוגמה שאת במקלחת תשלבי את המים שיעזרו לך בגירוי
3. האם בין פי הטבעת לפתח הנרתיק זה טבעי שתהיה מין עצם רכה וחלקה? לדעתי כן
עם את רוצה אני יכל לענות לך על כל השעלות
המסהנגר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד04/05/2011אין צריך (חוץ מאמצעי מניעה) את אפשר לבלוע ואפשר אחר...אפשר פעם כך ופעם...
תחושת האורגזמה אישית ושונה מבחורה לבחורה..
מה את כן מרגישה...
אכן יש מרווח בין פתח הנרתיק לבין פי הטבעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית04/05/2011אז איפה הוא יכול לגמור חוץ מהפה שלי ובקונדום?
ומה שאני חשה באוננות זה מעין רעד כזה בגוף.. דיגדוג כזה נעים והתכווצויות לעיתים
אבל האיבר לא פועם חזק ואני לא מרגישה תחושת הקלה מסויימת חוץ מזה שבא לי לעצום עיניים ולשכב חחח.. זוהי תחושת אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בחדירהאובד עצות03/05/2011
לכל גולשי הפורומים שלום רב
לי ולחבר יש יש בעיה בזמן האחרון כאשר אנו מקיימים יחסי מין-כל פעם שהוא מנסה לחדור לי לתחת זה פשוט לא הולך. אני לא מדבר כבר על כואב או בלתי נסבל, אלא פשוט הזין שלו לא מצליח להיכנס פנימה. עכשיו, אני מאוד רוצה להגיע כבר לשלב הזה במערכת היחסים שלנו אבל כבר ניסינו פעמיים ופשוט לא הולך ואני כבר אובד עצות לגבי זה.
אשמח אם תתנו לי עצות או דרכים לגרום לו להצליח לחדור אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בחדירה - תגובה
דניאלה פרייפלד03/05/2011האם אתם משתמשים בחומר סיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך
אובד עצות04/05/2011אנחנו אכן משתמשים בחומר סיכה-גם מרחנו בפנים וגם על הקונדום ועדיין כלום לא עוזר וגם שינוי תנוחה לא עוזר כי הוא פשוט לא מצליח להכנס.
מחכה לתשובה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך - תגובה
דניאלה פרייפלד05/05/2011בת כמה את
אם הבנתי נכון היו כמה מפגשים עם חדירה ..אם כן נהנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אובד עצות05/05/2011היו לפני כן כמה התנסויות אבל ממש לא נהנתי ודי כאב לי, אבל אני מרגיש שזה כן מחרמן אותי אבל פשוט אני צריך לעשות את זה לאט, הבעיה היא שאיבר המין שלו פשוט לא מצליח להכנס......
ואני בן 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2011יכול להיות שבעקבות התאור שלא נהנת ודי כאב ..שגופך זוכר זאת ולא מאפשר לך להיחדר...תעצרו את נסיון החדירה ותקיימו כמה וכמה מפגשים שמשאיר לך טעם של הנאה בלבד...כך לא תהיה במתח של הצלחה וכשלון אלא רק טוב לנו ביחד אין מתח...
ואז תנסו שוב וקודם להכין קצת את האיזור עם אצבע..להגמיש אותו..
ואז נסיון של חדירה איטית...וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, תודה רבה.
אובד עצות08/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
עמית21/05/2011כל הכבוד לך שאתה לא מתבייש בהיותך.. אוהב בנים... זה ממש מרגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס ומחזורפז03/05/2011
קיימתי יחסי מין ומספר שעות לאחר מכן התחיל לי המחזור.הסיכוי להריון במצב כזה הוא נמוך מהרגיל?
אפשר בכלל להכנס להריון בזמן מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות בבקשה בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד03/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד לישתמש באמצעי מניעה
אילן04/05/2011תמיד לישתמש בקנדום
ולחיות בראש שקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK04/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד סרטן צוואר הרחםבת 1802/05/2011
אני בת 18 ורוצה להתחיל לקיים יחסי מין בפעם הראשונה. במקביל אני מקבלת החיסון נגד סרטן צוואר הרחם. האם אני יכולה לקיים יחסי מין בזמן שאני מתחסנת? (אני בין החיסון השני לשלישי).
שאלה נוספת,
האם אפשר לקחת חבילה אחת של גלולות (28 גלולות) ולקחת מיד עוד חבילה? ללא הפסקה של שבוע ביניהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד03/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK04/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאד!אלמוני02/05/2011
אני בן 14 ויש לי פצעים
האם אני יכול לאונן או לראות סקס?
והאם יגדלו לי עוד פצעים אם אני יראה סקס או יאונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאד! - תגובה
דניאלה פרייפלד03/05/2011אין קשר בין פצעים לסקס וסרטי פורנו.
היות ופנית, אני מציע לך לא לראות סרטי פורנו...מסרטי פונו לומדים מציאות מינית שאינה אמיתית!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרמן בטירוףמאי02/05/2011
שלום קוראים לי אור אני בן 23 עוד לא קיימתי יחסי מין אני שחקן כדורסל לא מפורסם אוהב הרבה לשחק אני משחק ברחוב ליד הבית שלי במיגרש יש נערה שכל פעם באה אלי הכרנו היא אמרה לי שהיא בת 21 היא כוסית בטירוף היא הולכת עם בגדים אדוקים ויש לה ציצי ענק אני ממש ממש חרמן עליה כל פעם במשחק היא לא שמה לב אני מיסתכל לה על השדיים והזין במצב זיקפה לא נעים לי כל כך האם זה בסדר?ואני לפעמים מוריד חולצה היא אמרה לי פעם אחת שיש לי גוף יפה והרבה ריבועים היא ממש יפה ניסיתי להתחיל איתה ואני מיתבייש גם היא ניראה לי מנסה לתת לי רמזים אני מת לזיין אותה מה לעשות להציע לה שאני רוצה לקיים איתה יחסי מין בבקשה אני צריך תשובה? אנחנו כבר מקירים דיי הרבה זמן היא ממש כוסית והאם זה מוקדם לקיים סקס? אם לא האם צריך אם קונדום? אשמח לקבל תשובה במהרה אור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמן בטירוף - תגובה
דניאלה פרייפלד02/05/2011אתה ותגובותך נורמליים בהחלט!!!
אני מבינה את הרצון שלך לזיין אותה ..אך אוכל להציע לך לבנות מעט קשר איתה לפני הזיון במיוחד עם זה הפעם הראשונה שלך ...תזמין אותה לדייט...וכן תקח איתך קונדומים שמא לא תוכלו להתאפק...אך הצעתי לך שוב כן לנסות ולהכיר עם מי אתה ...
עוד דבר, יכול להיות, שמרוב שאתה להוט, על הפעם הראשונה זה לא ילך לפי הצפיות שלך , לא נורא זה קורה להרבה גברים בפעם הראשונה, שניה...קח זמן בלנשקיע בהכרת תענוגי גופכם...לא ישר פין פות...
והחשוב הנאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה איך יוצאים מזהיניב01/05/2011
שלום אני בת 18 מאזור הדרום ... .. אני חושבת שהמצב הנתון שבו אני שרויה פשוט נוצר לא שמתי לבב איך בידיוק ניקלעתי אליו ..אז ככה אני בחורה בריאה עם חיים רגילים ופשוטים.. אבל הסיפור שלי הוא כזה ..ליפני כמה זמן הכרתי מישהו והחלטתי שניהיה יזיזים הוא בן 19 הוא בסדר איתי ומכבד ואנחנו שכבנו תקופה ..נמשכתי אליו מאוד ואמרתי לעצמי למה לא ?בכייף .אנחנו מודעים לזה וזה הדדי שאין בנינו קשר ריגשי מעבר לכבוד ויחסי מין ..הבעיה התחילה כשבמקרה חבר שלו בא וישב איתנו כשיזיז שלי יצא לעשן אני זרמתי עם החבר שלו ושכבתי איתו מאז כל פעם כשהיתי באה ליזיז החבר שלו היה בא גם והיתי שוכבת עם שניהם מעולם לא אמרתי לא .. זה הדליק אותי ונהנתי איתם ..יום אחד בא עוד חבר הוא משך אותי אך אמרתי לעצמיי יש גבול !! ישבנו ודיברנו היזיז שלי לקח אותי הצידה וניסה לשכנע אותי לישכב גם איתו התנגדתי נחרצותת והוא אמר לי מה את כבדה נו מה אכפת לך ושיקר לי שהוא בכלל לא מהאזור וגר רחוק משום מה בסוף "נכנעתי," ושכבתי גם עם החבר הנוסף שבוע לאחר מכן הם צירפו מישהו נוסף בלי להודיע לי ושוב התנגדתי אך בסוף זרמתי איתו ושכבנו [הם לא הפעילו עלי כח כלל אך אני השתכנעתי בקלות כי אני מכורה לריגושים] וכך כל פעם שאני קובעת איתו הם באים ואני שוכבת עם ארבעה גברים לא תמיד נהנת אבל אני מרגישה כלואה איך שהוא .. מכיוון שאני נורא מפחדת שהם יפיצו עלי שמועות המקום פה קטןן והם יודעים עד כמה אני חרדה לגבי שמועות ..הם מתיחסים אלי יפה בגדול אך בזמן האחרון אני מרגישה נורא נורא מושפלת בקטעים ספציפים לדוגמא כשהם חודרים אלי מאחור ונורא כואב לי והם ממשיכים למרות שאני צועקת ויורד לי דם היה קטע שהם הכניסו אותי לשירותים ואחד אחרי השני ניכנס ושכב איתי אחד מהם אפילו משך לי בשיער אחרי הכל הם תמיד מדברים אלי יפה אני בחורה רגילה עם ביטחון והערכה עצמית תקינים לא עשיתי את זה כדי לרצות אף אחד פשוט נהנתי אבל עם הזמן אני נורא סובלת הם תמיד אומרים לי תחכי לנו במקום הקבוע אנחנו נבוא לאסוף אותך אני מריגשה שכבר לא שואלים אותיי בפעם האחרונה היתי עם אותו יזיז לבד אמרתי לו שאני לא מוכנה יותר שאף חבר יצטרף... ואין לי מושג מה יהיה אני מפחדת פחד מוות שאםלא אשכב איתם יפיצו עלי שמועות והם מודעים לחרדות שלי תמיד הם פוגעים בי וקוראים לי פראנואידית או פסיכוטית .. פעם נהנתי עכשיו אני סובלת ומושפלתת אני יודעת שטעיתי אבל זה המצב שנוצר מה עלי לעשות??כדי לצאת מזה האם כידי לי להמשיך לישכב עם היזיז כתבתי המוןן מתוךך מצוקה נפשית אדירהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי-סליחה על תגובה מאוחרת
דניאלה פרייפלד02/05/2011אם את לא רוצה את חייבת לעשות משהו כדי להפסיק !!!!
השאלה מה תעשי...אם יזיזך לא יכבד את בקשתך?.אני מבינה את החשש שהם יפיצו עליך שמועות ...זה באמת לא יהיה נעים לך לחשוב שכולם חושבים כך וכך עליך והתחושה איך מסתכלים עליך...מה חושבים...ילווה אותך, אך להמשיך לשכב איתם עם כל תחושותיך לגבי עצמך, פוגעים רק!!! בך!!!! היום, אך אולי, גם ישפיע עליך בעתיד, שתרצי להיכנס לקשר משמעותי.... לבד לדעתי יהיה לך קשה ..האם את יכולה לפנות לאחד ההורים או ליועצת בבית הספר ע"וס של האיזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית צריכה לחשוב
אוראל15/05/2011היית צריכה לחשוב על זה לפני שנהיית שרמוטה של 4 בנים. שתיהי בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןיובל01/05/2011
שלום אני כבר עוד מעט בן 15 ואיבר המין שלי עדין מאוד קטן בזקפה הוא מגיע ל 10 סמ האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל שלום
מירב שרון01/05/2011טווח הממוצע של אורך הפין לגיל 15 נע בין 8 ס"מ ל-15 ס"מ, אז כן אורך הפין שלך נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד מביכהיכי01/05/2011
היי אני בת 18 וחצי ויש לי שאלה מאוד מביכה אבל אני חייבת לשאול.
יש לי שיערות בתחת.
זה בסדר?
האם זה נורמלי או שזה יוצא דופן?
והאם לכל הנשים יש שיערות בתחת? ממש בפנים -לא על התחת?
תודה וסליחה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן זה בהחלט נורמלי
מירב שרון01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...רני30/04/2011
סקס אמיתי נראה כמו פורנו?
או שזה משהו יותר אומנותי או חייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרני שלום
מירב שרון30/04/2011טוב שאתה שואל. התשובה היא ממש לא, פורנו זה עיוות של המציאות, ככה לא נראה סקס אמיתי. סקס אמיתי בין 2 אנשים רצוי שיהיה ביניהם רגשות, שיהיה חיבור, שתהיה תקשורת מינית פתוחה, כבוד הדדי, אמון, ביטחון, וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני מבין
רני01/05/2011בוודאי אני שמבין...
אבל אני יותר מתכוון במהלך הסקס? קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון.
אבל התקשורת עצמה בין האנשים במהלך הסקס שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון01/05/2011כאשר תהיה לך בת זוג, במהלך הסקס רצוי שתהיה פתיחות במיטה, לדבר איתה ולהסביר לה איך לענג אותך ולבדוק איתה איך היא רוצה שאתה תענג אותה, בהנחה שהיא מכירה את הגוף שלה מספיק טוב ותוכל לכוון אותך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות סביב איבר המיןרועי29/04/2011
אני בן 15.5 ויש לי הרבה נקודות כאלה, כמו בליטות קטנטנות כאלו סביב אזור ההתחלה של הגזע של הפין וגם קצת על אזור השק. זה נורמאלי? מה עושים? זה נקודות בלי צבע זה רק כמו עקיצות קטנטנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום אורולוגים
מירב שרון30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)