מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי אוננותאלונה24/04/2011
אני בת 20 ואני מאוננת הקטע הוא שבחיים לא גמרתי.. הדבר שהכי מגרה אותי הוא לעת לעצמי בדגדגן לפעמים אני מגיעה לגירוי ורועד לי כזה כל הגוף מכיף אבל אני לא מצליחה לגמור.. מה עליי לעשות? אני ממש רוצה להרגיש איך זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אוננות - תגובה
דניאלה פרייפלד24/04/2011רועד לי הגוף וכייף נשמע אורגזמה..
כל אישה והאורגזמה שלה
מה התחושה שלך אחרי ש..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלונה01/05/2011התחושה היא שכאילו יום שלם עבדתי קשה ואני פשוט נשכבת במיטה...
אין לי דרך אחרת להסביר את זה.. כמו הקלה כזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד01/05/2011התאור שלך אורגזמית לפחות בעיני...
אני מציע לך לקנות את הספר לעצמך של לוני ברבך...
אני מקווה שזה יוסיף להבנתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עקמת פיןשמעון23/04/2011
רציתי לדעת אם בעקבות ניתוח לעקמת הפין יכולות להיווצר בעיות זיקפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני
דניאלה פרייפלד24/04/2011לפנות שאלה זו לאורולוג או לרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתוליןאנונימי23/04/2011
שלום,
רציתי לשאול על הדברים שקורים בקיום יחסי מין ראשונים עם בתולה מאחר והבנתי כי עלול לרדת דם..ורציתי לדעת לאילו דברים עלי להתכונן כי אני לא רוצה להיבהל או להרתע באמצע..
מה עלי לדעת בקיום יחסי מין ראשונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולין - תגובה
דניאלה פרייפלד23/04/2011להיות רגיש לשותפה שלך ..להכיר את תענוגי גופכם קודם לחדירה...
לא מחייב חדירה בפעמים הראשונים....
חדירה איטית הדרגתית...כל הגוף מיני לא רק פין פות
שימוש באמצעי הגנה בבקשה
המטרה אינה להביא לאורגזמה שלה/שלך אלא הנאה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימי23/04/2011ומה לגבי דם ועוד דברים שאולי עלי לדעת?
להתכונן לזה? לשים מגבת או משהו על המיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דניאלה פרייפלד24/04/2011לרוב אין דימום....אבל יש יוצאי מן הכלל....לא להיגעל...(כלפי חוץ..)
מגבת לא מזיק אם אתם חוששים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה ליעוץ דחוףקרן23/04/2011
שלום
לפני חודש נטלתי פוסטינור. לאחר כשבוע המחזור הגיע והכל היה בסדר וכרגיל. החודש, המחזור מאחר לי. הסיבות יכולות להיות בגלל הפוסטינור מהחודש שעבר או בגלל לחץ נפשי, אבל אני חושדת בהריון:
החבר ביצע אוננות, אמנם לא יצא זרע, אלא רק השפיכה המוקדמת (precum) ולאחר מכן (לא מיד, מספר דקות אחרי) האצבעות היו בנרתיק שלי, יש סיכוי להריון? בנוסף, אני וחבר שלי ביצענו 'סקס יבש', הכוונה, שנינו היינו עם תחתונים. הוא לא 'גמר' [לא יצא זרע], ובכל זאת, אני חושבת שיצא הpre-cum שלפני השפיכה.
אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית, אבל כבר מספר ימים בעקבות האיחור במחזור [זה היום השלישי לאיחור במחזור] אני במצב נפשי קשה מאוד. קשה לי לישון ולהתרכז בלימודים, ובכלל, קשה לי לחזור לסדר היום התקין.
האם לדעת המומחים כאן יש לחשדות שלי בסיס? יש סיכוי שאני בהיריון? מה יכולה להיות הסיבה לאיחור במחזור? ובכלל, איך להירגע ולחזור לסדר היום התקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות בפורום לרופאי נשים
דניאלה פרייפלד23/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפנה אך בכל זאת
קרן23/04/2011אני זקוקה לתגובה כלשהי, בבקשה, אני במצב מאוד קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפנה אך בכל זאת - תגובה
דניאלה פרייפלד23/04/2011בכדי להוריד את המתח לגבי הריון כן לא ..תעשי בדיקה ביתית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאלונה22/04/2011
אני בת 19 מקיימת יחסים כ4 חודשים עם הבן זוג שלי..
לא שכבנו כמעט שבוע ואחרי זה שהתחלנו לקיים ממש כאב לי שהוא החדיר, היה לנו משחקים מקדימים לפני ככה שהייתה רטובה למטה.. ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
דניאלה פרייפלד23/04/2011אלונה לצערי אין הסבר אחת לזה, אולי היית במתח אולי לא מספיק מגורה אולי החדירה מהירה מדי...פצע...
אם זה ממשיך כדאי להיבדק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאנונימי22/04/2011
שלום אני עוד מעט מתגייס ויש לי כמה שאלות שמטרידות אותי
1) בשלוש שנים האחרונות יש לי קרי לילה רציתי לדעת באיזה גיל זה נגמר עם בכלל
2) אני רוצה ללכת לקרבי ואם זה יקרה לי שם אני לא יודע מה לעשות כי אי אפשר להתקלח בבוקר במיוחד בשדאות ודברים כאילו האם זה לא בריא להישאר עם זה בלי מקלחת ואם זה גורם לריח מגעיל או משהוא כזה והאם יש דרך שזה יפסק
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר25/04/2011אתה מתאר משהו טבעי שיעבור עם הזמן... בטח כאשר תקיים יחסי מין ו/או אוננות. מכל מקום אין גיל ספציפי שזה נגמר...
מקווה שזה לא מה שימנע ממך ללכת לקרבי!
בזמן שזה יקרה לך...אם בכלל, זה יקרה גם לקרבי שלידך!
קרי לילה לא יפחיד אותי מלהתגייס לקרבי אחי!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אנונימית22/04/2011
אם חבר שלי מכניס לי אצבע לנרתיק ואז את אותו אצבע לפי הטבעת שלי זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
דניאלה פרייפלד22/04/2011לא, אבל לא ההפך!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית22/04/2011
כל עוד יש מגע מיני של חדירה אנאלי ואוראלי שלשני בני הזוג זו פעם ראשונה אין שום סיכון של מחלות נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענו לי ??
אנונימית24/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון25/04/2011סביר להניח שאם שניכם בתולים אין חשש למחלות מין. אלא אם כן אחד מכם ה/מזריק סמים, כך גם אפשר להידבק באיידס למשל, או אם אחד מכם קיבל בעבר מנת דם נגועה באיידס, עוד דרך שאפשר להידבק במחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה למטה .מחכה לתשובהאביבה22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לי שאלה למטה .מחכה לתשובה - תגובה
דניאלה פרייפלד22/04/2011אביבה,לרוב, בתהליך גירושין יש כעס ולעיתים רצון לפגוע...
ביתך בהתנהגותה אומרת/מדברת!!!!!
וגם פוגעת/מבלבלת אותך....והיא ,אני משארת, אינה יכולה לומר מה שמתרחש אצלה אחרת..ולכן אני ממליצה לך ללכת איתה ליעוץ/טיפול...
דרך האינטרנט לא תמצאי פתרון לקושי שלה/ך ..שלו...
לבי איתך ..לא קל
בהצלחה בדרכך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאנונימי22/04/2011
שמעתי שיש דברים שמשפיעים על כמות הזרע ומהירות היציאה שלו ורציתי לדעת האם זה אמיתי? ואם כן איזה דברים משפיעים על כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדור שלום
מירב שרון25/04/2011שאלתך הנה שאלה שמעסיקה גברים מאז ומעולם בכל העולם - איך ניתן להגביר את כמות הזרע בשפיכה. ישנם הרבה סיבות לכך שהנושא הזה מעסיק כ"כ הרבה גברים.
עבור הרבה גברים, זה עניין של ביטחון עצמי, הם מייחסים לכמות גדולה של זרע קשר לחשק מיני, פוריות ויכולת להצליח במיטה. הרבה גברים מאמינים שככל שכמות הזרע גבוהה יותר בשפיכה, כך יש יותר סיכוי להכניס אשה להריון וכך גם תהיה הנאה מוגברת בסקס, (כי ככל שיש יותר נפח של שפיכה, כך יהיו יותר התכווציות מענגות של השרירים).
אז אילו גורמים משפיעים על כמות הנוזל בשפיכה? בתור התחלה יש את האלמנטים שמשחקים תפקיד כמו בכל שאר חלקי הגוף כגון גנטיקה, גיל, תזונה ובריאות כללית. שני האלמנטים הראשונים מחוץ לשליטתך אבל שינויים תזונתיים יכולים לשפר את הנפח של השפיכה.
חומצות אמינו כגון l-Arginine ו-l-lysine, אבץ וצמח שנקרא The Horny Goat Weed plant כל אלה נחשבים לדברים שאפשר להיעזר בהם על מנת להגביר את הנפח של השפיכה כמו גם הגברת צריכה של נוזלים בגוף.
כושר גופני טוב הנו חשוב כי עוזר לזרימת הדם בגוף מה שגם עוזר לשפיכה.
אפשר להיעזר בתרגילים לחיזוק שריר רצפת אגן כדי לשפר את התפקוד של הפין. תדירות של פעילות מינית גם משפיעה על נפח השפיכה עד רמה מסויימת. אם נמנעים מקיום יחסי מין ליום-יומיים, אז מייצרים יותר זרע מאשר אם מגיעים לשפיכה כל כמה שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת שלא מוותרת על זוגיות עם אביהאביבה22/04/2011
רציתי לשאול מה עושים במקרה שיש בת בת 18 שאומרת לאביה בהליכי גירושין שאין צורך שימצא לו בת זוג ושהיא יכולה להיות אשתו. היא אפילו מבלי משים כאילו מתחככת בו פיזית לפעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובתכם המהירה ככל האפשר
אביבה22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבה שלום
מירב שרון25/04/2011זה בהחלט מדליק נורה אדומה לגבי מערכת היחסים שיש לבתך עם אביה. מבחינת סטטיסטיקה, 1 מתוך 7 נשים עוברת גילוי עריות, ומה שאת מתארת מעיד על קשר לא בריא עם גבולות מאוד מטושטשים. בתך היא לא ילדה קטנה, היא כבר אשה, איך מערכת היחסים שלך איתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
אביבה25/04/2011היא לא בתי. האב הזה מנסה ליצור פרק ב' עם אישה חדשה. הוא בהליכי גירושין. מערכת היחסים של הבת עם אמה גרועים מאד על פי מה שאני יודעת. אשמח להמשך תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר שלך אליה?
מירב שרון26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת לחשוף. כאן יותר מדי פרטים
אביבה26/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר מין..אנונימי22/04/2011
שלום , שמי **** ואני בן 10.8 .
רציתי לדעת מהו גודל איבר המין הממוצע לאדם בגילי , מדדתי והוא 8 ס"מ בזקפה , ולא בדקתי כמה ברגיל , האם זה נורמלי לגילי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמרי נורמלי לגילך
מירב שרון22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעאנונימי22/04/2011
שלום,
האם זרע מעביר מחלות רגילות כגון שפעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה היא לא
מירב שרון22/04/2011רק מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המין - בן 16 וחציחיים21/04/2011
שלום אני בן 16 וחצי וגודל איבר המין שלי הוא כ16-וחצי סנטימטרים אני נורא מוטרד בגלל זה.. כי לכל החברים שלי יש בסביבות ה 18 ויותר אני חושב שהפסקתי לגבוהה אני 1.80 לא במדיוק קצת יותר
וקראתי שכשמפסיקים לגבוהה זה סימן שגם איבר המין הפסיק לגדול..
האם זה נכון?? ואם לא האם איבר המין שלי ימשיך לגדול? אם כן עד איזה גיל בערך?
תודה לעוזרים מראש!
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל שטיות
אילן21/04/2011הגדול לא קבע
(האקט עם הלשון עשה את העבודה)
תגע לגיל 18
זה ישתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים שלום
מירב שרון21/04/2011הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע. אורך הפין שלך הוא ממוצע, אז אתה יכול להירגע. ככה או אחרת, אין כ"כ משמעות לאורך, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, ומה שחשוב זה מה שאתה עושה עם כל הגוף שלך במהלך קיום יחסי מין, היכולת שלך ללמוד מה מענג את חברתך, לדבר איתה על זה בצורה פתוחה, להסביר לה איך לענג אותך וכד', בקיצור האינטליגנציה הרגשית שלך הרבה יותר חשובה מאשר האורך על מנת שתהיה שבע רצון ממערכת יחסים של זוגיות ומיניות בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה ואיבר המיןאיציק21/04/2011
שלום אני בן 16 וחצי רציתי לדעת עם יש לאנטיביוטיקה השפעה על תפקוד איבר המין או על הגודל שלו..
אני לוקח Diseptyl forte ו Clarinase-קלארינז בגלל ניתוח קטן שעברתי באף עכשיו מאז שלקחתי את הכדורים אני כבר לא מרגיש הרבה חרמן גם שאני מסתכל על פורנו ואיבר המין לא מרגיש לי כאילו הוא בשיאו והכלל אולי אפילו קטן יותר...
יכול להיות שלכדורים שאני לוקח יש השפעה כלשהי על זה??
האם בתקופת הטיפול לא ממולץ לאוננן??
בבקשה לעזור!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלתך לפורום אורולוגים
מירב שרון21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)