מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיןרוי10/05/2011
אני בן 14.. רציתי לדעת מה הגודל הנורמלי בזקפה? הזין שלי גם נוטה כל הזמן שמאלה ולכיוון הבטן..ושאני מנסה להחזיק אותו בכיוון הנגדי זה כואב לי, זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זין - תגובה
דניאלה פרייפלד11/05/2011אין תשובה לגודל המקסימלי כי כל פין וזקפתו אם הזיקפה קשה...ולא רפויה אז זה המקסימלי שלך.
לגבי הנטיה, הרבה פעמים, פין בזיקפה אינו ממש ישר..אם יש בו גמישות הזזה קצת ימין ,שמאל ,מעלה מטה,לא אמור להיות קושי בעתיד....
,אם בכל זאת אתה דואג לך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולות.10/05/2011
אני לוקחת גלולות רצוף כל החודש כאילו זה גלולות שלא צריך להפסיק לקחת אותן המחזור פשוט מגיע בתאריך מדויק רציתי לשאול אם המחזור שלי מגיע באותו תאריך במדיוק זה מהיום הראשון של המחזור או מהיום האחרון של המחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה יהיה יותר מובן
.10/05/2011לדוגמא קיבלתי מחזור ב8 ואני אמורה לסיים אותו מחר ואני רוצה לחשב מתי אקבל מחזור בחודש הבא, להתחיל לחשב מה8 או ממחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות בבקשה בפורום לגניקולוגית
דניאלה פרייפלד11/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב,בבקשה לבדוק אם בעיה מוכרתs.s09/05/2011
אז ככה,אני אפתח את השאלה בצורה כזאת,אני כותב בשביל חברה שלי,היא בת 17 וחצי ויש לה בעיה,שניסיתי לחקור עליה ולא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה..והיא ביישנית ולא מוכנה לבדוק את זה..
לחברה שלי יש בעיה,קצת קשה לנסח את זה במדוייק,אבל פתח הנרתיק שלה ממש קטן(או רגיש לכאב) בצורה לא רגילה,היא לא מסוגלת להחדיר אפילו טמפון,שלא לדבר על זה שבמהלך כל מגע,אפילו הקטן והרך שביותר היא חווה כאב,והדבר הזה מפריע בעיקר לה,היא מתקשה לתפקד במצבים אינטימיים,אפילו שהיא רוצה לנסות דברים..
זה כואב לה אפילו כשהיא מתקלחת ונוגעת באיזור..
עכשיו אולי יש משהו שרצוי לציין,כל פעם שהיא מקבלת מחזור,היא "מדממת" ממש ממש הרבה,ויש לה כאבים חזקים נורא,אבל גם את זה היא לא מוכנה ללכת לבדוק,אשמח אם תבחני את המקרה ואולי זה יעורר משהו שזה יכול להיות.
בתודה מראש
ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב,בבקשה לבדוק אם בעיה מוכרת - תגובה
ד``ר עידן מיליצ`ר09/05/2011מצב מוכר ולא חביב אבל יש מה לעשות ע"מ להתגבר על זה. שתגש למרפאה לטיפול מיני ויעזרו לה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי08/05/2011
לא יודע למה חיתולים עושה לי את זה האים זה מסמל משהוא אוו שזה נורמלי? מצפה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
דניאלה פרייפלד09/05/2011כל עוד אתה לא "גונב" חיתולים מחנות או מתינוק/קשיש ( התנהגות לא נורמטיבית)
ואם יש עוד דברים שעושים לך את זה ולא רק חיתולים ,אני לא רואה בזה בעיה....
יכול להיות קושי אם אתה צריך פיזית חיתול "כתדלוק" ואתה עם...זה יכול להפריע ל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!אנונימי08/05/2011
אם אני יילך לסופר פארם וירצה לקנות קונדומים אז יתנו לי לקחת או שישאלו אותי שאלות או שלא ייתנו לי.. לא נעים לי מהפאדיחה חח
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! - תגובה
דניאלה פרייפלד09/05/2011קונים כמו כל דבר אחר...לא אמור להיות תגובה כל שהוא...ואם יש, זה לא התנהדות חולמת מצד המוכר/ת. ניתן להתלונן
כל הכבוד על לקיחת האחריות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תהנו דחוף!צריכה עזרה08/05/2011
היי. אני בת 18 ולפני שבוע שכבתי פעם ראשונה עם חבר שלי. אמרו לי שיורד ממש קצת דם אך לי ירד די הרבה דם גם בפעם הראשונה וגם בשניה ובשלישית. בימים שאחר כך ממש כאב לי ושני לילות אחרי הפעם האחרונה ששכבנו גם היה לי דימום רציני למשך כל הלילה ולמחרת בבוקר זה נפסק. זה נורמלי...? דיברתי עם כמה חברות שעשו את זה ואף אחת לא מתארת שירד לה ככה דם כמה לילות אחרי וגם לאף אחת לא כאב כמו לי. זה די מלחיץ. בבקשה תענו כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות את שאלתך
דניאלה פרייפלד08/05/2011פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה תנוחות יש??אנונימי08/05/2011
שלום אני בת 16 וחצי ,ואני רוצה לדעת כמה תנוחות שמשתמשים בהם בעת כיום יחסי מין.
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן08/05/2011לא חסר
תחפשי באנטרנט קמא סוטרה
או תנוחות לסקס
תמצאי מה שעשה לך את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל גניקולוגשירה07/05/2011
שלום אני בת 17 ויש לי שאלה ממש חשובה- אני עדיין בתולה אבל חברות שלי בטוחות שאני וחבר שלי שכבנו ואני לא רוצה לספר להם שזה לא נכון. אחת מהן ממש מכריחה אותי לבוא איתה לגניקולוג, ואני לא רוצה ללכת כי אני מפחדת שהיא תגלה..
השאלה שלי היא דבר ראשון, אם אני עדיין בתולה, יש צורך ללכת לבדיקה שיגרתית אצל גניקולוג? ואם כן מה הבדיקה הזאת כוללת?
דבר שני, אני זוכרת שפעם אחת שהייתי בבית חולים ולקחו אותי שם לבית חולים לנשים, הרופא רצה לבדוק אותי והוא שאל אם כבר קיימתי יחסי מין ובגלל שאמרתי לו שלא הוא אמר שהוא יצטרך לעשות בדיקה חיצונית לא פנימית.
אם עדיין לא קיימתי יחסי מין אין סיכוי לבצע את הבדיקה הזאת שמכניסים משו לרחם? כי אמרו לי שזאת בדיקה יותר מדוייקת..
אשמח לתשובה מהירה.
תודה רבה [=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה שלום
מירב שרון08/05/2011אם את עדיין בתולה חשוב לציין את זה בתחילת הפגישה כדי שלא תצטרכי לעבור בדיקה גינקולוגית. אני מבינה שאת מושפעת מהלחץ של חברה שלך, לה הרי יש רק כוונות טובות, ובכ"ז אל תתני לזה להלחיץ אותך, זה לא עניינה זה עניין אישי שלך וכך זה צריך להישאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
שירה08/05/2011קודם כל תודה על התשובה המהירה, אבל עוד משהו, אם הוא לא עושה בדיקה פנימית, אז זה רק אולטרסאוד? יש בכלל בישביל מה לבוא אם אני עדיין בתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יש סיבה להגיע
מירב שרון14/05/2011כל אישה צריכה לעבור מעקב גינקולוגי כל חצי שנה, בין אם את בתולה ובין אם לא. תיקון -אם יש פציעה מבפנים אז אני מניחה שכן תהיה בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה קשור...דנה07/05/2011
שלום דניאלה, אשמח אם תעזרי לי בקשר לבעיה קטנה שממשיכה אצלי כבר המון זמן.
אני בת 15 וחצי, והיה לי חבר ששכבנו ליפני שנתיים ואהבתי אותו ויכלתי כמעט תמיד ליגמור מחדירה. אחריו היה לי עוד חבר, שגם אהבתי ודי עדיין אוהבת למרות שניפרדנו. לא שכבנו אבל יכלתי ליגמור מיבש וסתם מלהתחרמן איתו.. אחריו היו לי סטוצים, שזה די חדש לי, הקטע זה שאני לא יכולה ליגמור בסטוץ, משהו מציק לי ומטריד אותי. אני לא יודעת. משהו במשיכה לא אותו הדבר.. אני לא יכולה להנות ב 100%. זה בכלל קשור לרגשות שלי? הוא גם ירד לי והסקס עצמו משך המון זמן, ופשוט לא יכלתי ליגמור. אני עדיין מדמיינת לפעמים את האקס שלי, אבל זה לא מפריע לי כמו פעם. לפעמים אני מרגישה אשמה כשאני עושה את זה עם מישהו אחר שהוא לא הוא, אבל חייבים להמשיך הלאה ואני גם חייבת להנות כי אם לא אשתחרר אני אשקע בדיכאון. חח מה שמעציב אותי זה שזה לא מצליח לי..ואני לא יודעת מה לעשות. זה מוקדם בשבילי להיות בקטע של סטוצים? אולי בגלל זה זה לא מצליח? אני כבר לא יודעת:/ תעזרי לי בבקשה? תודה רבה, דנוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה שלך טמונה בשאלה שלך
מירב שרון07/05/2011את בעצמך מספרת שכאשר היית בקשרים משמעותיים, והיו לך רגשות כלפי בן הזוג, הצלחת לגמור ובסטוצים זה לא הולך,משמע שאת צריכה להרגיש רגשות כלפי בן הזוג, זה לגיטימי, בעצם להגיע לאורגזמה זה לאבד שליטה טוטאלית זה שיא האינטימיות והגיוני שתרגישי בנוח לעשות זאת כאשר את נמצאת עם מישהו שאיתו את מרגישה ביטחון, אמון, פתיחות וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך הפין בגיל 27ניסים07/05/2011
אני בן 27 בריא דרך כלל אך יש לי בעיה אחת שמתרידה אותי כל הזמן ובכל דקה הפין שלי מאוד קטן לעומת הגיל שלי אני לא זוכר שהפין שלי גדל מגיל 17 עד יומי זה אורך הפין בזקפה אולי 16 אבל שהוא ישן רק הטבעת העליונה של הפין רואים כל כל הפין חוזר אחורה ונראלי נכנס בתוך כיס האשכים ולפעמים יש לי כאבים באשך שמאל ולפעמים הפין בקושי עומד ואם הוא עומד אז הוא לא חזק ורך כזה אני נשוי וזה מפריע לי מאוד פניתי לרופא משפחה והסברתי לא את מצבי לדעתו שזו לא מחלה או משהו והוא לא נתן לעשות שום בדיקה מה עלי לעשות אנשים עזרה בבקשה מכם ואם מישהו יודיע איזה בדיקות צריך לעשות אני אשמח מאוד
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך הפין בגיל 27 - תגובה
דניאלה פרייפלד07/05/2011אתה מתאר כמה וכמה קשיים...
מה הגודל בזיקפה
ממתי יש קושי בזיקפה... והאם משהו קרה, שאתה יכול לשים עליו אצבע בסיבות הזמן שאתה מתאר שהזיקפה אינה קשה דיו..
ואם אתה חושב שהוא נסוג ויש כאבים , כדאי ללכת לאורולוג
יכול להיות שיש משהו רפואי ו/או נפשי...
לא לשכח שאישתך בחרה להתחתן איתך, עם גודל הפין...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקף האיבר מין קטן או שהוא בסדר?דניאל06/05/2011
מדדתי בסרט מדידה את היקף האיבר מין שלי והוא 16 ס"מ זה טוב או שזה קטן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף האיבר מין קטן או שהוא בסדר? - תגובה
דניאלה פרייפלד07/05/2011בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אשמח לתגובתך בהקדםאנונימית05/05/2011
התחלתי להשתמש בגלולות.
לאחר כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין ללא חשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום רפואת נשים
מירב שרון07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףאנונימית05/05/2011
שלום. אני בת 18 יש לי חבר כבר הרבה זמן ובכל פעם שהוא נוגע בי למטה או אפילו כשאני נוגעת בעצמי אני נשארת מאד רטובה.
אני מבינה שזה אורגזמה אבל זה לא נעים לי ומוריד לי את החשק המיני מאד מהר.
מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יקרה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעני לי
אנונימית05/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2011נגיע כשלעצמה ,בד"כ לא מביאה אישה לאורגזמה...
ממה שאני מבינה מהתאור שלך שאת מאדמהר מגיע לאוררות שאחד הביטוים הינה רטיבות שמאפשרת חדירה והשארותו של הפין בתוכך (ותנועה) ללא כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתמיכל05/05/2011
היי.. אני רואה שזה פורום ליותר מבוגרים אבל לא כל כך מצאתי מקום אחר לשאול בו את זה. אני בתולה ויש לי חבר ,לעיתים קרובות אנחנו עושים מעין סקס יבש שהוא לא לובש כלום ואני לובשת מכנס. לפני שעשיתי את זה קראתי בכל מקום שאין שום סיכוי להכנס להריון גם אם הוא גומר על המכנס אז זה לא הטריד אותי אבל בתקופה האחרונה יש לי איחור במחזור של 21 יום . אני שוב מציינת שלא עשינו שום דבר מעבר לזה שאני הייתי עם מכנס והוא היה בלי כלום והוא גמר . זה ממש מטריד אותי אני מפחדת שיש אפשרות להריון מזה למרות שקראתי זה לא הגיוני אשמח לקבל תשובה במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2011זרע אינו חודר בד...
כדי להסיר ספק מליבך תעשי בדיקה בתית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור..
שיר07/05/2011גם אני עברתי את זה , המחזור בסה"כ מאחר לך , אין מצב להריון מאמי תהיי רגועה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאוד ...נערה05/05/2011
אני וחבר שלי שוכבים כבר יותר מחצי שנה . והוא הראשון שלי , ועדין לא חוויתי אורגזמה והוא לאומת זאת מצליח לגמור והוא מאוד נהנה מהסקס ..
הוא מאוד מושך אותי וגורם לי לגירוי,
אבל עדיין אני לא מצליחה לגמור אף פעם .
ובנוסף לזה שהוא מחדיר אותו אני לא כל כך מרגישה אותו וכשאני מרגישה אותו אני מרגישה לחץ אצום בבטן התחתונה ...
האם יכול להיות שהחור שלי עמוק מידי ? ומה עושים..
אני כבר חסרת אונים אשמח אם תעזרו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד ... - תגובה
דניאלה פרייפלד06/05/2011רוב הבנות אינן גומרות רק מחדירה..
הנאה אינה חייבת להיות קשורה לאורגזמה אפשר להינות ולא לגמור.
האם יש משחק מקדים הדדי ...
האם את מכירה את תענודי גופך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווףף
נערה06/05/2011אכן יש משחק מקדים והכל, אוננות מיצידו גורמת לי לגירוי אבל אני רוצה להרגיש את התחושה של האורגזמה זה נשמע לי מאוד מופרך שאנחנו שוכבים חצי שנה ואני עדיין לא מצליחה לגמור
הוא טוען שהחור שלי עמוק מידי והוא לא מרגיש את הסוף גם כשהוא מענג אותי
אני לא מצליחה למצוא דרך שאוכל להגיע בא לאורגזמה .אני לא יכולה למצוא את עצמי בעוד כמה שנים שעדיין לא חוויתי את החוויה "האדירה" הזו שכולם מתארים אותה זה מתסכל אותי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן06/05/2011שירד לך
תראי לו איפו הדגדגן ותגדי לו איך לעשות עם הלשון
אני הצלחתי לבאי מישהי לאורגזמה ולגמירה
על ידי מין אוראלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווףף - תגובה
דניאלה פרייפלד07/05/2011מה שמתארים ומה שקרה בשטח לרוב לא תואם....
כל בחורה עם האורגזמה שלה וגם הוא משתנה בכל מפגש מיני...
אני שומעת, אם אני לא טועה ,שאת קורת את אורגזמה לחדירה...
הסוף = צואר הרחם והרבה בנות מרגיות אי נוחות עד כאב אם יש לחץ במקום הזה.
הפין לא צריך להגיע .....
האם אוננת..כלומר אצבע על הדגדגן או שלו וגם שם עם לשונו...כי לרוב הבנות שם המקום לאורגזמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף תשובה
נערה07/05/2011למה אני מרגישה את הלחץ הזהה בבטן התחתונה לפעמים ממה זה נובע ?
והוא לפעמים נגעל לרדת לי הוא אומר שהוא בחיים לא ירד לבחורה ושזה בחיים לא קרה לו שבחורה לא הצליחה לגמור אני ממש מתוסכלת ניסינו את כל התנוחות האפשריות וגם שהוא מאונן לי זה גורם לגירוי אבל לא עצום כאורגזמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוווווווף
נערה07/05/2011את יכולה אולי לתאר לי אך בחורה גומרת כאילו מה היא מרגישה ומה יוצא ממנה ?
יכול להיות שאני לא באמת מבינה את המושג ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף !!!!!!!!!!!!
נערה08/05/2011למה אני מרגישה את הלחץ הזהה בבטן התחתונה לפעמים ממה זה נובע ? והוא לפעמים נגעל לרדת לי הוא אומר שהוא בחיים לא ירד לבחורה ושזה בחיים לא קרה לו שבחורה לא הצליחה לגמור אני ממש מתוסכלת ניסינו את כל התנוחות האפשריות וגם שהוא מאונן לי זה גורם לגירוי אבל לא עצום כאורגזמה...
את יכולה אולי לתאר לי אך בחורה גומרת כאילו מה היא מרגישה ומה יוצא ממנה ?
יכול להיות שאני לא באמת מבינה את המושג ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףף !!!!!!!!!!!! - תגובה
דניאלה פרייפלד08/05/2011שוב כל בחורה והאורגזמה שלה...
אמליץ לך לקנות את הספר לעצמך של לוני ברבך
לגבי הלחץ בבטן אני מעדיפה שתבררי אצל רופאי נשים...
לגבי לא קרה לו בחיים שבחורה לא גמרה...לא צריך להאמין לכל דבר יכול להיות שהוא חושב כך...אך זה לא מחייב שכל בחורה באמת גמרה לו...יש שעושות כאילו מבלי שהוא ידע מכך.
הרעיון להינות לא צבירת נק' ואני חוזרת אפשר להינות בגדול מבלי האורגזמה ...אם תתני לעצמך להינות לוא לשאף לאורגזמה כמטרה אולי זה יגיע! ושוב לא רק מחדירה,אצל הרבה בנות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)