מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעלם לי הדגדגן...חחחשירה24/07/2010
לדר שלום רב
אני בת 50 כ-4 שנים ללא וסת
כ- 3 שנים לא היה לי בין זוג והייתי מאוננת מידי פעם ... ומאז שאני מכירה את גופי, הפין הקטן שיוצה מהדגדגן היה בולט החוצה והייתי רואה אותו בבירור (נראה כמו פין עם אשכים) לאחרונה אני לא רואה אותו בכלללללל ...מה שמאוד מטריד אותי
שאלות
האם יש מצב שהוא נכנס פנימה לתוך הדגדגן ? או ...יכול להיות שהו נתלש...חחח
האם כתוצאה מכך יש לי ירידה בצורך המיני " או...כמו שנאמר המרעיבו שבע!!!
ברצוני לציין אני די רטובה ומגורת בשעת קיום יחסי מין...רק שהאורגזמה מתקשה להגיע אם בכלל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן24/07/2010כמו של הגבר יש זיקפה כך לאיבר המין של אישה יש חיים מי שלו
שצרך לעיר אותו מינית ועז הוא יבלוט
אני רוצה לאשר אותך לא מדאגת דגדגן שלך לא נעם מי הגוף שלך הוא פשוט יושן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגדגן הנעלם
ד``ר דניאל וטלמן25/07/2010לאביבית שלום,
מה שאת מכנה "הפין הקטן " זה חלק מהדגדגן עצמו. חלקו בולט החוצה בשלבים שונים של ריגוש ועוררות מינית וחלקו לא חיצוני ונמצא פנימה בגוףהאישה.
יש נשים שהדגדגן שלהם בולט וגדול יותר ויש נשים שהוא פחות בולט וקטן יותר, כמו כן יש לציין ששינויים הורמונלים ושבתקופת המנפואוזה (גיל המעבר) חלים שינויים רבים בגוף האישה, כולל הפחתה ברטיבות ובסיכוך הנרתיקי וכן גם שינויים בחיצוניות ובולטות הדגדגן.
היכולת לחוות אורגזמה במקרים רבים גם כן יכולה להשתנות ולעיתים דורשת אינטנסיביות רבה יותר של גירוי.
יתכן שחלק מהקושי להגיע לאורגזמה קשור ב"עיסוק וחיפוש הדגדגן".
המשיכי להינות מגופך ונשיותך וזם האורגזמות יופיעו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני לציין
שירה25/07/2010שמאז שאני מכירה את גופי ...פין הדגדגן היה בחוץ ובולט כל הזמן ולאחרונה הוא לא יוצה גם כשאני מגורת מאוד ...
ולמרות גיל המנופאוזה ...אין לי גלי חום ו-או יובש בנרטיק!!!
אז...מה קורה פה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אילן25/07/2010הגברים כמוני אמרים נו מה זה הששטיות עילה
בשבל האיבר הקטן יצא החוצה כמו זיקפה של גבר
צרך לעשות משחק מקדים ולהעיר את התשוקה לסקס מטורף
ועלי ככה הוא יעמוד לו כמו אצל הגבר
עם שום דבר לא עוזר לא נורא
יש תנוחות שנתן לגרות את היאבר הקטן שלך ואפשר לישתמש באבזרי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לטיפול
חיים09/08/2010תני לי בבקשה לטפל בבעייתך, ותראי איך תוך שעה זה ייראה אחרת לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש בחורה להכיראילן21/07/2010
שמי אילן
אני בן 23
מי רמת גן
תחום שאני ידע בו זה מחשבים וצילום
אני לא בחור שיצא ומתחבר למקמות שאתן נהגים להכיר
אז לכן אני יעזר בבמה האנטרנט הזו בשבל אותה האחת
שאין לה את הקליק להכיר בנים במקמות העבודה או במקמות הבילוי
עם את מחפשת נשמה טובה
אז אני בשבלך לתת מי עצמי לדבר איתך להקשב לך ואחי לאוהב אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להכיר
יוסי22/07/2010שלום לך,
הפורום הוא לא אתר היכרויות.
יש לך שגיאות כתיב נוראיות,
אתה נראה לא משהו,
בקיצור הסיכויים שלך לא גבוהים במיוחד.
תנסה את מזלך באתרי הכרויות שם יש נשים כמוך ואולי יצליח לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתפקע מצחוק בזמן אורגזמהדני21/07/2010
מאז שהכרתי את אישתי ומאז שהתחלנו לשכב
כל פעם שאני "גומר" מתפרץ לי צחוק מטורף ובילתי נשלט
שזה קצת מביך את אישתי למרות שכבר התרגלה
שאלתי ,מישהו מכיר את התופעה? ,שכיח? מה עומד מאחורי זה? יכול להעיד על משהו?
לי זה ניראה שכל הסרוטונין מהלחץ מהעבודה והחיים מתפרצים בשנייה אחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי זה נשמע די סבבה
אילן21/07/2010אתה עשה סקס ובא לידי פורקן ואתה מתחל לצחוק
תברר איתך מה גורם לצחוק מה מצחיק אותך
מצב שני המצב נשמע כסקס מגוון
תגד אשתך עם אני מתחל לצחוק אז תצתרפי עלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון שלי..
אור21/07/2010גם על עצמי וגם מפרטנריות שהיו לי, זה רק אומר שהסקס היה נהדר והגמירה היתה "אחושילינג" מספקת.
מהפעמים שזה קרה לי זה היה פשוט אושר עילאי
תרגע ותהנה מזה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתפקע מצחוק..
ד``ר דניאל וטלמן24/07/2010לדני,
אורגזמה היא מצב של פורקן ואיבוד שליטה מסויים, האינהביציות (עכבות) פוחתות, אצל חלק מהאנשים הבר גורם לצחוק לחלק בכי וחלק מהאנשים מתארים מחושות של שימחה וסיפוק. חלק מהאנשים מרגישים ריקנות ודכאון קל.
התגובות הרגשיות לפורקן לשיחרור ולאוןרגזמה הן רבות ןמגובנות.
זה בסדר גמור, וזה נורמלי לחלוטין. חשוב לומר לאשתך שהצחוק הוא משימחה ומאושר ולא שאתה צוחק על הסיטואציה או על בת הזוג.
אתה צוחק עם שימחה והתרגשות וצוחק איתה..
תמשיק להנות ולצחוק.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בחדירהשירן21/07/2010
היי,
אני ובן זוגי לא ממש מצליחים לקיים יחיסים מלאים.
מאז הפעם הראשונה שלי הצלחנו רק 3 להגיע לחדירה מלא, אבל בקשיים רבים!
עושה רושם שאני מאוד צרה,אני מרגיה כאילו כולי נקרעת גם אחרי אובדן הבתולין.
אני מתחילה לחשוש שמשהו אצלי לא בסדר בנרתיק! וזה מלחיץ.אף פעם לא הייתיאצל רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בחדירה
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010לשירן שלום,
ראשית ממליץ לך בחום לפנות לבדיקה גניקולוגית אצל רופאת נשים המתמחה גם בנושא תפקוד מיני.
יתכן וההצרות שאת חובה לא קשורה למבנה איבר המין ונרתיק צר אלא לדבר מה פסיכולוגי כמו לחץ וכדומה הגורמים להצירות בלתי רצונית של השליש החיצוני של הנרתיק.
כנראה מדובר בוגיניסמוס (את יכולה לקרא על כך באינטרנט) אבל אי אפשר לדעת בוודאות ללא בדיקה גניקולוגית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה חשובהת20/07/2010
היי רציתי לברר האם קיימת איזשהי בדיקה גניקולוגית שמאפשרת לברר עם כמה
גברים שכבה האישה? ואם כן איפה מבצעים אותה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה חשובה
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010התשובה שלילית. אין בדיקה רפואית היכולה לומר עם כמה גברים האישה קיימה יחסי מין, כמו כן אין בדיקה רפואית לגברים היכולה לומר עם עם כמה נשים....
אפשר לשאול את בן/בת הזוג אם זה מעניין אותך.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחק מקדיםנ.י.ק20/07/2010
מחפשת רעיונות מקוריים למשחק מקדים,
למישהו יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחק מקדים
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010כדי לך לקנות רת הספר "סקס עכשיו" של המחבר פול גואידיס, יש בספר המון רעיונות והוא ספר מומלץ.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחנן, בעיות בזקפה בחור בן 20בכור19/07/2010
אהלן,
יש לי בעיות בזיקפה הרבה פעמים בסקס אני לא מצליח להגיע לזיקפה, אך באוננות תמיד מצליח להגיע לזיקפה. אני מאוד לחוץ כתוצאה מזה.
כדי לקבל מרשם לכדורי סיאליס לאיזה רופא צריך לפנות? האם גם רופא משפחה יכול לתת מרשם?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זקפה לבחור בן 20
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010לבכור שלום,
אכן לפי דברך נראה שבעיות הזקפה נובעות מלחץ וחרדה.
טיפול תרופתי בכדורים המשפרים את יכולת הזקפה הם רק חלק מהפתרון. ממליץ לך לפנות גם לאבחון וטיפול סקסולוגי מקצועי.
לשאלתך, אתה יכול לקבל מרשם והסבר לגבי דרך השימוש גם מרופא המשפחה או מאורולוג.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לרדת לה- אבל יש ריח...ג'רי19/07/2010
אהלן אנשים!
מממש ממש רוצה לרדת לה עם הלשון.. אבל כבר כשאני מגיע עם האצבע ועושה את העבודה טוב (כהגדרתה.) הריח- איך לומר, לא משו.
מה עושים בעניין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לג'רי
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010אם מקלחת לא עוזרת, יש תכשירים בחנויות לאביזרי מין שהם מיועדים למטרה זו ומגיעים בריחות וטעמים משגעים (על בסיס מים) ושימוש באחד התחשירים יעשה לך את התהליך טעים ומהנה.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית זקפה בגיל צעירבן18/07/2010
שלום
אנ בן 16 ויש לי בעיות זקפה
ניסיתי לפנות למומחים בתחום אבל אף אחד לא נתן לי תשובה מספקת
מה אפשר לעשות נגד זה? ממה זה נובע?
אני ממש בלחץ מזה.. בפירוש לא עומד לי וזה גם מביך מאוד
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
בן20/07/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זקפה בגיל צעיר
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010בן שלום,
אני לא יודע לאיזה מומחים פנית, אך בהחלט יש הבחנה ובטוח גם פיתרון לבעיית הזקפה שאתה מתאר. אם אתה בריא ואינך מטופל בתרופות פסיכיאטריות (היכולות לפגוע בזקפה) כנראה שהקיים בזקפה נובעים מלחץ והתרגשות נפשית ובהחלט ניתן לטפל ולפתור בעיות אלו.
במידה ואתה צריך המלצה לאן ולמי לפנות, כתוב לי ואפנה אותך לטיפול הנכון. אל תזניח את הנושא.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לייעוץ
בן21/07/2010אני לא נותן תרופות מסוג כלשהו, בן אדם בריא בן 16
באילו שעות ניתן להתקשר ולקבל מענה מבלי להפריע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה* לא נוטל תרופות
בן21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
בן23/07/2010המליצו לי לא לאונן במשך שבועיים, אולם התקופה הזאת לא שיפרה כלום
ולא עזרה. האם יש לדבר הזה בסיס או שזה סתם שטויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
ד``ר דניאל וטלמן24/07/2010הנושא לא קשור לאוננות ותדירותה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליעוץ
ד``ר דניאל וטלמן24/07/2010בן אתה יכול להתקשר בשעות בשעות הבוקר אחרי השעה 9 . במידה ואני לא זמין השאר הודעה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתול בן 23רועי16/07/2010
שלום לכולם אני אלי בן 23 בתולל וכבר מיואשש ואובד עצות. אני לא מכוערר נראה לא רע עדדדדד מתי עד מתיייייי? לא יכול כבררררר הכי רחוק הגעתי עם בחורות זה מזמוזים אני עובד דיי הרבה שעות ביום וכמעט שלא מבלה תעזרו ליייייייייייייי אני מתפוצץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי עצה קטנה
אני18/07/2010היי אלי
במה אתה עובד? שום עבודה לא שווה הרגשה רעה
האןם אתה משלב עוד דברים טובים בחיים שלך?
אם אתה "להוט" להיפטר מהבתולין תצא עם מישהי סתם תכיר באתר או משהו ו"תגמור עניין"
אבל אני בתור בחורה בת 21, שמגיל 17 יצאתי עם בחורים,ורצו לשכב איתי,ידעתצי שאני צריכה בחור שיהיה הרבה מעבר לסקס,זו הרגשה שונה לגמרי לשנינו,ובגיל 19 וחצי התנינו אהבים כמה שזה נשמע קלישאתי ואנחנו שנתיים בזוגיות עם מעלות רבות ,נראה לי שגם לבחור זה יותר מיוחד למצוא בחורה טובה שהוא אוהב, אז אלי,תעבוד פחות ותחיה או גם במקום העבודה, אני הכרתי את אהובי ברחוב.. אז ככה שהכל אפשרי,ומשם תטפח קשר אמיתי וטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק ירוד אצל בן הזוגדנה15/07/2010
בעלי (40) ואני (35) נמצאים בקשר זוגי כבר 14 שנה (7 שנות חברות + 7 שנות נישואים), ולנו שני ילדים (5, 2). לאורך כל שנות החברות ותחילת הנישואים הקשר ביננו היה נעים, אוהב, מפרגן, תומך, בונה, ונתפסנו כ"זוג המושלם". אם כי בחדרי חדרים כבר בתקופה הטובה של חיינו ,המין לא היה במיטבו. זה התחיל עם בעיה הורמונאלית אצלי שגרמה לירידה טוטאלית בחשק המיני (שלימים טופלה, והחשק חזר לתקינותו), והמשיך ב שפיכה מוקדמת אצל בן זוגי, בחוסר תקשורת מינית, היווה אומר, חרף העובדה שחשפתי בפניו בפתיחות חשקים ופנטזיות הוא מבחינתו לא יישם אותם מעולם (חשקים בגדר הנורמה - כמו, תגע פה, תלטף שם...), יחד עם זאת, חשוב לציין שחשתי שהוא נמשך אלי, וכמהה לאקט המיני. הואיל ומערכת היחסים ביננו הייתה כל כך טובה ונעימה גמדתי את הבעיה הזו ולמדתי לחיות עמה.
אך כפי שקורה אצל זוגות רבים, ברגע שנולדו הילדים נולדו גם סדקים בקשר. התגלעו ביננו חילוקי דעות רבים לגבי חינוך הילדים, עייפות וכוצאה ממנה חוסר סבלנות אחד כלפי השני, הזוגיות נדחקה לפינה, וקיבלתי בעל שאינו קשוב (והפעם לא רק מבחינה מינית). כל פעם שניסיתי לדבר איתו, זה נגמר גרוע יותר. אציין ששנינו הורים מאוד מסורים, מחזיקים במשרות מכובדות ומוערכים מאוד במקום העבודה. אני באופן אישי גאה בבעלי על כל הצלחותיו ודואגת לומר לו ולסביבה הקרובה עד כמה הוא גורם לי לגאווה ועד כמה זה מוצא חן בעיני שהוא גם אבא כל כך טוב. הוא הרבה יותר ביקורתי ופחות מפרגן. הבעיה האמיתית מתחילה שאין, לדעתי, איזון בין "מטר" הביקורת שלו כלפי, לבין הרעפת חיבה/ אהבה/ תשוקה כלפי. אני כן מרגישה שהוא מעריך אותי, ואני נתפסת בעיניו כאישה אינטליגנטית, חזקה, מחושבת, הוא מתייעץ אתי, ומקבל את דעתי. ובכל זאת, הזוגיות שלנו נריאת כמו צוות עבודה שעסוק בפרוייקט "גידול ילדים". אנו ממעטים לנהל שיחות אישיות, כמעט ולא מבלים, לא מקיימים יחסי מין בכלל. אני מנסה ליזום, אך הוא אדיש (למגע, לדברי רוך ואהבה, לבגד סקסי...). כבר אמרתי לו בעבר שזה חסר לי, כואב לי שאין ביננו מגע, אך הוא מבחינתו לא עושה שום מאמץ. אף שאלתי אותו האם הוא מבולבל לגבי נטיותיו המיניות (הוא יודע שאני ליבראלית מאוד ופתוחה. הוא עצמו בא ממשפחה שמין הוא בגדר טאבו). אני קצת דואגת, כי קראתי בעבר שירידה בחשק המיני עשויה להעיד על בעיות רפואיות כמו סכרת, סרטן. אציין, שאני נראית מצוין ומרגישה מעולה, חטובה, נאה, וטופחת ואסטטית.
ביקשתי ממנו ללכת להיבדק, העלתי את האפשרות כי מדובר בבעיה הורמונאלית, אך הוא מבחינתו לא משתף פעולה. הצעתי שנעשה הכל ביחד...אך אין שיתוף פעולה.
מה לעשות, האם יש דרך להגיע אל לבו, אני יודעת שהוא נבוך מהנושא, ומעדיף להתעלם ממנו במקום ללכת ולטפל. האם תוכלו לייעץ לי מה לעשות?
תודה מראש, דנה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה-
בני16/07/2010באמת הגיע הזמן לעשות הפסקה מלחץ החיים והטיפול בילדים נטו, אסור להזניח את הצרכים האישיים שלכם לטובת הילדים, בפרט שזה טעות לחשוב שזה בא על חשבונם, להיפך זוג שחי בהרמוניה, משדר ומקרין רק טוב על ילדיו, אתם בעצם מהווים מודל לצורת החיים שהם ירצו בעתיד, לא מחייב שהם יעשו ויקחו את כל מה שהם רואים, אבל ייתן להם בהחלט כיוון כיצד צריך לכבד ולהתנהג עם בן הזוג שלהם, גם כשיש אנרגיות חיוביות בין ההורים בבית, אז כל הבית מקבל חיזוק, כשאבא ואמא מסופקים ומרוצים, וכוונתי מסופקים בכל הרמות, תקשורת נכונה, הבנה, וכו', האווירה בבית חיובית וטובה כך שהילדים הם הראשונים להינות ממנה,,,
תנסי לדבר על ליבו של בעלך בזמן שאת יודעת בוודאות שהוא רגוע ויכול לקלוט, דברי על הצרכים שלך, קחי יוזמה ותשחזרי את השלב הרומנטי שהיה בתחילת הקשר, תראי לו את מה שהוא כבר שכח, תלכו לבקר באותם מקומות שנפגשתם וכו', כמה מפגשים ושיחות במקומות שיזכירו לכם מי אתם, ומאיפה באתם, יעזרו לו להבין שכדאי להמשיך להשקיע בקשר הזוגי שלכם,
תבדקי מה ניתן לעשות בתוך הבית שייתן לכם ספייס וחופשיות להתנהג כזוג מאוהב, ולא כהורים לילדים, כמובן בשעות מסויימות שהילדים יכולים להסתדר בלעדיכם,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעייה דומה מאוד - רק הפוכה
אבי17/07/2010היי דנה
כל מה שסיפרת, כאילו זה הסיפור שלי - רק שאצל אישתי זה חוסר עיניין מוחלט במין
(עושה טובה אולי פעם בחודש, וגם זה לאחר המון חיזורים).
נראה לי שהפיתרון הוא חיפוש סטוץ
צרי אתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקותי.ו15/07/2010
כפי שידוע לי תמיד בקשר לשאלות הדבקות את כרופא ובכלל הרפואה יוצאת מנקודת הנחה שצד אחד הוא חולה במחלה ומכן תשובתך\ם.
לשאלתי :
אני מקיים יחסיי מין קבועים עם ידידה שלי .כמו כן יחסיי המין הם תמיד עם אמצעי מניעה (קונדום) אך בשלב של "המשחק המקדים " שכולל מין אורלי כלפי הפרטנרית שלי לשוני והפה שלי חוספים לנוזל הנרתיקי שמופרש בתהליך הפיזיולוגי הזה .
במקרה הגרוע, במידה והפרטנרית שלי היא נשאית או חולת איידס, מה הסיכוי להדבקות כתוצאה מחדירת נוזל נרתיקי דרך הפה שלי לתוך גופי ?
האם נוזל נרתיקי שנכנס לגופי יכול להדביק אותי במחלה ?
(אבקש כמו שציינתי בראשית דברי צאי מנקודת הנחה שהיא נושאת את המחלה האיידס )
אשמח לקרוא את תשובתך
ומקווה שהפעם לא תדלגי על שאלתי
בכבוד רב י.ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות
ד``ר דניאל וטלמן15/07/2010הסבירות והסיוי להדבק באיידס בדרך של מין אוראלי שאתה נותן לבחורה הוא מאוד נמוך, אל אפשרי להדבק גם במחלות מין אחרות בדרך זו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף ביותר...בקשר לכניסת הריוןןיוסף15/07/2010
לפני 48 שעות אני וחבר שלי קיימנו יחסים..הוא היה עם קונדום אבל גמר בתוכי ואני לא משתמשת בגלולות..
סיימתי מחזור לפני שבוע וחצי ...האם יש סיכויי שנכנסתי להריוןן?!?!כי שמעתי שהביוץ הוא 10 ימים לפני שמקבלים מחזור...הודה מאוד מאוד אם תענו מהר ככל האפשר!!!!..והאםם צריך לקחתת כדור למניעה לאחר יחסים אלוו?!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריאלה
ד``ר דניאל וטלמן15/07/2010אם קיימת יחסי מין כאשר החבר גמר בתוכך ואת לא משתמשת באמצעי הגנה, ואת שבועה וחצי אחרי המחזור, יש סיכוי להריון.
בעתיד מומלץ להשתמש באמצעי מניעה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך
יוסף15/07/2010אני צריכה לקבל ב3 לאוגוסט..זה אומר שנכנסתי להיריוןן?!??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך..2
יוסף15/07/2010סיימתי מחזור ב6 לחודש...וקיימתי יחסים ביום שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך..2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך
יוסף15/07/2010אני צריכה לקבל ב3 לאוגוסט..זה אומר שנכנסתי להיריוןן?!??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לא מהניםיעלי2514/07/2010
שלום רב לד"ר,אני בת 25 ואני ממש לא נהנת מיחסי מין אני לא גומרת,אין לי כמעט הרגשה כשנוגעים לי באיבר המין ואני לא יודעת מנ לעשות כבר זה ממש מתסכל אותי.יש לציין שאני מטופלת בתרופות אנטי דיכאוניות....יש לך משהו להמליץ לי?איזה כדור?משהו אני כבר חסרת אונים לחלוטין הייתי אצל רופאה ברמב"ם ד"ר אירנה באופן פרטי היא הציעה לי ביופידבק או להחליף תרופות..החלפתי תרופה זה לא עוזר...מה נשאר לי לעשותתת בבקשה תעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין לא מהנים
ד``ר דניאל וטלמן15/07/2010יעל שלום,
אני יכול להבין את התסכול הרב העולה משאלתך.
אכן תרופות נוגדות דיכאון משפיעות לרעה על החשק המיני ועל היכולת לחוות אורגזמה.
הרופאה שהיית אצלה ברמב"ם היא גניקולוגית מומחית בתחום בעיות בתפקוד המיני ואני חושב שההמלצות שלה לטיפול הן הנכונות. אין כדורים ותרופות פלא לקיצור תהליכים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחת שמחפשת ומחפשת ולא מוצאת .......אנונימית14/07/2010
איפה אפשר להכיר בחור נחמד? יש לי קטע שמדי פעם אני נזכרת שאין לי חבר ואז מנסה להכיר מישהו הקטע שאין לי כל כך הרבה זמן לצאת ואין כל כך עם מי ואז אני עוזבת את עניין החיפוש עד הפעם הבאה אין לי קביעות בחיפוש חבר לפעמים אפילו נראה לי שנוח לי להיות לבד לפעמים נראה לי שכבר תפסו את כל הבחורים הטובים ככה שבסוף ישארו לי רק הגרושים אז אם יש לכם רעיון איפה אפשר להכיר בחור טוב אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
אסף15/07/2010הכותרת לא כל כך מתאימה למה שאת אומרת. נדמה שאת לא ממש מחפשת וגם לא תמיד בא לך חבר. אם בכל זאת את רוצה להכיר מישהו אז תצטרכי להיות יותר פעילה בשעות הפנאי שלך. מה שבטוח דיסקוטקים ופאבים הם לא מקום אידאלי למצוא מישהו רציני. רוב הסיכויים שתפגשי שם גברים שמחפשים זיון ללילה. ולא מתוקה. לא נגמרו הגברים הטובים. הם שם סביבך. השאלה מה את מחפשת.
ודבר שני הגרושים הם לא מצורעים. יש ביניהם אנשים מדהימים שעשו את הבחירה הלא נכונה. אל תפסלי אותם על סף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איפה לחפש בחור טוב?
אנונימית15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור
רון16/07/2010נראה לי שאני סוג של בחור איכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה עושה בחיים רון?ובן כמה אתה?
אנונימית16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי זה מור באימייל שלך רון?
אנונימית17/07/2010אתה רון או מור או אף אחד משניהם הא?חחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש איתך
רון17/07/2010רון מור יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי יש גם בעיה של זמן
אנדי17/07/2010לא יוצא.רק עבודה.היתי רוצה לצאת עם מישהי שכיף איתה ששונה מרוב הבנות.אם את חושבת שאת מיוחדת בואי נכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר..
משה18/07/2010סטודנט,
חמוד ומלדיק,
בן 27, גר באיזור חדרה ואשמח להכיר אותך.
יום מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר..
משה18/07/2010סטודנט,
חמוד ומלדיק,
בן 27, גר באיזור חדרה ואשמח להכיר אותך.
יום מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור נחמד
אנונימי-זמנית19/07/2010שאלת היכן ניתן להכיר בחור נחמד? - האמת שאני שואל את אותה השאלה רק בכיוון ההפוך... יש לומר שאת דווקא נשמעת נחמדה מאוד... מה את יכולה לספר על עצמך? בת כמה את את? מה עושה בחיים? ...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)