מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פער גדול בחשק המיניאריק23/06/2010
אנחנו נשואים כ-10 שנים. בהתחלה יחסי המין היו כ-שלוש פעמים בשבוע.. עדיין מעט לטעמי אבל היה די מספק.
כיום אנו בתחילת שנןות הארבעים לחיינו עם שני ילדים קטנים, תכיפות היחסים ירדה לכפעם בחודש. לי זה מציק. מבחינתי, הייתי שמח לסקס כל יום.
משיחתינו לאחרונה, אשתי הבהירה לי, שלא מתאים לה לשכב איתי באמצע השבוע, מפני שהיא עייפה מתלאות היום והסקס מבחינתה דורש מאמץ שאין לה. אבל תשתדל שכן יהיה בסופי שבוע, דהיינו פעם בשבוע. בפועל, רוב הסופ"שים נגמרים ללא.
אני חייב לציין שאני נוטל חלק לא מבוטל בגידול הילדים ומטלות הבית. אני גם שומר על גזרה חטובה ונראה טוב (גם לדבריה).
אני מפרגן לה, מפנק מידי ערב במסאג'ים ו"נעים בגב".
רוב היוזמות שלי לסקס, נדחות על ידה.
אני אוהב אותה אבל מתוסכל מאד מהמצב ולא מעוניין שהסיפוק המיני שלי יבוא מהפורנו.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער גדול בחשק
ד``ר דניאל וטלמן27/06/2010לאריק,
כמו שאתה כותב, מדובר בפער בחשק המיני, ו/או ירידה או העדר חשק מיני של אשתך.
כדי לפנות לברור סקסולוגי כדי לנסות ולהבין מה הגום לירידה בחשק המיני, וכיצד ניתן לשנות את המצב.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגוף זוכר???ו23/06/2010
לפני כמה חודשים היה מצב יחסים הזוגיים שאני רציתי יותר סקס מבן זוגי. תמיד היה אצלנו סקס מעולה, אבל באותה תקופה הרגשתי שאני רוצה יותר והוא פחות, הוא גם היה צופה בקביעות בפורנו.
ערב אחד החלטתי להפתיע אותו עם בייבדול( שהוא רכש לי בעצמו ) וכשהגענו למיטה פשוט לא עמד לו, לא רק שלא עמד אלא ממש התכווץ יותר מהרגיל. היה לי קשה אבל לא הראיתי לו ופחות יזמתי מאז.
עם הזמן היוצרות התהפכו, והוא מרגיש שהוא רוצה יותר ממני, למרות שזה לא נכון. והוא יוזם יותר, נראה לי גם שהוא צופה פחות בפורנו אולי גם זאת הסיבה. בכל מקרה בזמן האחרון הוא אומר לי שאני לא יוזמת יותר ואוהבת אותו פחות לכן החלטתי שוב ליזום. אז אתמול בערבשוב לבשתי את הבייבדול שהוא בחר לי ( חשוב לציין שהשבוע ושבוע לפני היה לנו סקס באמת מדהים ), ובהתחלה עמד לו קצת, ואז כשירדתי לו זה התכווץ לחלוטין שוב. קשה לי להתנהג כאילו הכל כרגיל, אני לא יודעת ממה זה יכול לקרות, אולי באותו יום הוא צפה בפורנו ואז לא היה בא לו, אולא יודעת מה אבל זה ממש ממש מוזר, אני מפחדת שהוא לא נמשך אליי, או שהוא לא באמת רוצה שאזום. מאוד קשה לי עם המצב ואני לא יודעת איך להתנהג מעכשיו, ואם להפסיק ליזום. אני מפחדת שהוא שוב יתחיל עם הפורנו בתדירות גבוהה כמו בעבר ושוב פחות ירצה אותי..מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה..
אור28/06/2010שעובר עליו משהו פסיכולוגי. נסי לדבר איתו על הנושא בצורה פתוחה בסיטואציה לא מינית.
לדעתי עודף פורנו מוריד את החשק המיני, כמו שהקוטנים בעין מתעייפים אחרי הרבה זמן של בהייה בצבע מסויים ואת רואה את הצבע הנגדי שלא באמת קיים שם - לדעתי גם החשק המיני עובד כך..
כלומר בגלל שהוא רואה כ"כ הרבה סקס, כבר לא מעניין אותו הנושא כשהוא במיטה איתך.
אבל אולי זה בכלל לא קשור, ומדובר במצוקה נפשית עמוקה יותר
בכל מקרה
ד-ב-ר-י א-י-ת-ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
yehuda g30/06/2010לפי דעתי הוא מאונן שהוא צופה בפורנו כך שאין לו חשק בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באיבר המין - זקוקה לעזרהאלמונית22/06/2010
שלום,אני בחורה בת 25 וביום שישי האחרון קיימתי יחסי מין. מאז חלק קטן מאיבר המין שלי כואב. בסתכלתי במראה וראיתי שיש שם פצע קטן. עכשיו יום שלישי עדין זה לא עבר לפעמים אפילו כואב קצת יותר. גם שאני עושה פיפי.
זה קרה פעם למישהו? האם אני צריכה לבדוק את זה? האם זו תופעה מוכרת? זה מדאיג אותי ואני מתביישת לשאול
אשמח אם תעזרו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית
ד``ר דניאל וטלמן26/06/2010לא ברור מה מקור הפצע והכאב, ממליץ לך ללכת להבדק אצל רופאה גניקולוגית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלמונית
חסוי28/06/2010הפצע יכול להיווצר מהמון סיבות..יכול להיות פטריה או פצע מההוא ששכבת איתו..תקבעי תור אצל גניקולוג/ית ..אין לך מה להתבייש אני מכירה מלאא בנות שזה קרה להם וזה דבר טבעי לחלוטין..אי ממליצה שתבדקי את זה מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון28/06/2010בטח עוד שרלילה שהיתה בסטוץ.......מה את מצפה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שלך פוגעת
אלמונית18/07/2010אתה יודע, אני פונה לפורום הזה מתוך מצוקה אמיתית ולקרוא לי "עוד שרמוטה" זה הדבר הכי שוביניסטי ובוטה שאפשר לעשות.
כאילו שלך לא היו אף פעם סטוצים אז מה אתה נחשב שרמוטה או "גבר - גבר"?
ניראה אותך יום אחד שתדבק במשהו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים ומחלות אפשר לחטוף בלי קשר
אור19/07/2010למהות או איכות הקשר..
כולנו יודעים את זה, כולל בעל התגובה העוקצנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאנונימית22/06/2010
אני ובעלי זוג דתי נשואים שנה ו-3 חודשים. בתחילת הנישואים היתה לנו בעיה כיוון ששנינו לא קיימנו יחסים לפני כן. קיבלנו הדרכה ואחר כך היחסים היו תקינים ( לפי הרגשת שנינו). לפני כן המיקום לא היה נכון אך קיבלנו הסבר.
אני מותרת במהלך שבועיים כיוון שאני שומרת נידה , בשבועיים האילו אנו שוכבים בערך 5-6 פעמים בשבוע. ישנו מקרה שמדאיג אותי. קרו שני מקרים שבהם אני ירדתי לבעלי והוא בטעות גמר בחוץ, אני התאכזבתי אבל הוא אמר שזה מרוב שהתגרה. חיכה 5 דקות ואז אמר לי שארד לו שוב. אבל אחרי שירדתי לו שוב האיבר מין לא היה קשה כמו בפעם הראשונה ואני לא הרגשתי אותו ממש בתוך האיבר מין שלי.
האם המצב נורמלי והאם זה קורה? קיום יחסים אם אני לא הרגשתי מספיק חזק לא יכולים להוביל להריון כי אולי לא בטוח שהזרע נכנס לאיבר שלי?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית-
בני25/06/2010יפה שאתם מתקדמים מהר,
את לא צריכה לחשוש או להתאכזב, לא כל יום פורים,,,יחסי מין תלויים בהרבה דברים,
וכלל ראשון לא להילחץ ולא להלחיץ,
אם היום לא הלך, לא נורא מנסים מחר, הגוף הוא לא מכונה רובורטית, ואת כאשה, אמורה לדעת עוד יותר ממנו שצריך המון גירוי, ומשחק מקדים, הרבה הבנה ורגש, לקחת את החיים באיזי,
לשאלתך בנושא ההריון, האיבר של בעלך לא חייב להיות קשה ולא חייב להיכנס עד הסוף, מספיק זרעון קטנציק שיוצא עוד לפניי האורגזמה של הגבר, מה שנקרא פרי קאם, העיקר שהוא יהיה זריז לפגוש את הביצית שלך, ואמרו אמן,,,
לגביי זה שיצא לו בחוץ, בגלל שאתם זוג צעיר, אז זה קורה הרבה כי קשה לכוון בדיוק, מאחר והגבר נמצא בשיא פריחתו המינית, לכן אני מציע משיקולים הלכתיים בלבד,,, שלא תרדי לו ללא צורך, אלא אם אין ברירה , או שהוא מתחייב לשלוט בעצמו ולדאוג להיכנס בזמן, עם הזמן או כשתכנסי להריון יהיה לכם מספיק זמן להנות מכל המשחקים האלו, קחי בחשבון שיש נשים שנעשות מאוד מגורות בתקופת ההריון, ויש שבדיוק ההיפך, כך שיש לכם עוד מה ללמוד,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד``ר דניאל וטלמן26/06/2010לאנונימית,
המצבים שתארת בהחלט שכיחים ונורמלים לחלוטין, גם השפיכה המוקדמת וגם העדר הזקפה.
מאוד חשוב לא לעשות עניין וליצור מתח וחרדה סביב המקרים הללו.
ממליץ לכם להמשיך להינות מהמין והקרבה שלכם ופשוט להתמקד בהנאה ובריגוש המיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש יחס,שאלות חשובותיוסי21/06/2010
היי ד"ר.
מספר דברים.
דבר ראשון,לא הבנתי מה יש בפין הזכרי איזה עצבים יש בקצה? ניסתי לגעת ואל הרגשתי משהו מיוחד.
דבר נוסף, לא הבנתי ממה האישה נהנית,זה כמו שאני מדגדג מישהו,מה זה גורם לה, היא מרגשיה כמו סמים,אני אל מבין מה זו ההנאה שיש לה בזמן משגל?
עוד 2 שאלות קטנות.
אישה יכולה להינות גם עם מכניסה את האצבעות שלה לאיבר מין שלה ,והיא תהנה בדיוק כמו מהאיבר של הגבר?
ושאלה אחרונה.
אישה פעם סיפרה לי שמישהו שכב איתה ואחרי חצי שעה היא התעייפה, השאלה מפני מה,האם בגלל שזה כואב כבר,זה מתחיל לא לגרום הנאה אלא סבך?
אחר כך הבנתי שהיה לו איבר גדול מאוד ,האם זה תלוי בזה?
תודה רבה מראש.יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
ד``ר דניאל וטלמן21/06/2010ליוסי,
ממליץ לך לקנות את הספר "סקס עכשיו" המחבר פול גואידיס.
כמו כן על מנת להבין את החוויה של האישה יהיה נכון לקרא ולשאול אישה- לכן מאוד ממליץ לקנות את הספר "דברים שרציתי לגעת" של גילי פליסקין. הספר "דברים שרציתי לגעת, מבט אינטימי לעולם המיניות העצמית של נשים" מבוסס ברובו על נתוני המחקר האקדמי של גילי, אבל הורחב ונכתב על ידה כספר קריאה מרתק המשלב בתוכו גם שיחות נשים גלויות לב וגם וידויים אישיים של המחברת, כזה היכול להפתיע, לרתק, להשכיל ולרגש כל אישה, וכל גבר.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר היקר
יוסי21/06/2010לד"ר.
תודה על הממצלה.
רק אשמח אם בכל זאת במשפט אחד הד"ר יענה לי על השאלות..
חוץ מזה שאלתי עוד כמה שאלות בפרט האחרונות ,בספר לא נראה לי יש מידע על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקדמות ביחסיםיניב20/06/2010
שלום, אני בן 22 ויש לי חברה בת 20 ואנחנו יוצאים כבר כמעט 5 שנים אני גר אצל ההורים וגם היא חיה אצל ההורים בזמן האחרון אני מרגיש שכאילו היחסים לא מובילים לשום מקום, כמובן שאני לא חושב להתחתן אבל לפחות לגור יחד או אם יש משהו אחר ב"שלב" שלפני לגור יחד
איך אני אמור להסביר את זה לבת הזוג בלי לפגוע והאם זה באמת נקרא חוסר התקדמות או שאני סתם חושב ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקדמות ביחסים
ד``ר דניאל וטלמן21/06/2010ליניב שלום,
ראשית אם זה מה שאתה מרגיש וחושב, כנראה שזה נכון.
הייתי מציע לך לדבר עם חברתך באופן גלוי ופתוח (אחרי חברות של חמש שנים האינטימיות שלכם גבוהה וטובה).
גבש עם עצמך מה אתה רוצה ומה עבורך נחשב להתקדמות ביחסים..
אם אתה מעוניין שתעברו לגור יחד,תן לעצמך ולה את הסיבות לכך.
אין טוב יותר משיחה גלויה וכנה עםחברתך.
בהצלחה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג של חרדה
מירי22/06/2010שלום, אני בת 22 ועד כה שכבתי עם שני בחורים. אחד מהם היה חבר שלי במשך שתיים והשני.. ידיד שפשוט היה שם כשהיתי צריכה מישהו אחרי הפרידה..
הסקס עם האקס היה מצד אחד טוב, אך טיפה משעמם.. כלומר היו מס' תנוחות שחזרנו עליהן. הסקס עם הידיד לא היה משעמם אבל היה נוראי (מהיר)....
אני לא בטוחה שהרקע שתארתי קשור לבעיה אבל, כל פעם שאני יוצאת לדייט, או בסיטואציה אינטימית עם מישהו אני נזכרת בחוויות הלא טובות שהיו לי עם שני הפרטנרים. אני נזכרת בפדיחות, בזה שאני ביישנית אני רוצה לעשות ולנסות משהו ובסוף זה לא יוצא לפועל כי אני מתביישת משום מה (זה שהסקס היה משעמם - זה לחלוטין היה בגללי) ואני מייד נרתעת ולא ממשיכה עם הבחור כי אני חושבת שאני אעשה משהו לא כמו שצריך, או שאני יהיה ממש גרועה והוא יהיה מאוכזב כי ביום יום אני אדם מאוד חזק, כיפי, מצחיק , מעניין באמת אדם אנרגטי מאוד, שמכיר את עצמו אני גם פלרטטנית .. והרושם שמתקבל ממני שאני הרבה יותר בטוחה בעצמי ממה שאני באמצ. כל מה שקשור לסקס אני מרגישה כאילו אני בת 16 (יש בנות 16 שיכולות ללמד אותי) ואני מתחילה להבייש עוד יותר ... אני מודעת לזה איך הבטן שלי נראת מהזווית הזאת ואיך התחת שלי נראה רע מהזווית הזאת ופשוט נמנעת לעשות את זה ..
לאחרונה אני התחלתי לצאת עם אותו הידיד שכבר הזכרתי ... הכל בנתיים זורם לאט יוצאים למסעדה, סרט, ים אבל רק המחשבה שאולי עוד חודש נגיעה למיטה עושה לי רע אני מייד חושבת שאולי הפעם ההיא שהיתה נוראית תהיה עוד יותר גרועה .. והוא בכלל בן 27 .. למה לו ילדה כמוני ...
מה זה התסביך הזה שאני לא מנשקת מישהו שאני רוצה כי אני חושבת שאני מנשקת רע ... ואני לא אשכב איתו כי אני חושבת שאני כ"כ גרועה בזה ..
עצה, תגובה .. משהו ? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסיי דחוףףףף
חסוי28/06/2010אני מבינה את הבעיה שלך..גם לי היו מחשבות כאלה..אני ממליצה להשתחרר, להרגע וזה יבוא בקלות.
ברור שאת צריכה לעבוד על זה עם עצמך כי את חושבת שמשהו אצלך לא טוב..ואני בטוחה שזה לא נכון. עצם המחשבה שלך על "אני לא טובה, ואני גרועה בזה" רק עוד יותר הורסת..תעבדי על הביטחון שלך מאמי כי אני בטוחה שיש לך הרבה מה להציע והרבה לתת מעצמך..!
ולא מגיע לך לחשוב ככה על עצמך..
הייתה לי את אותה בעיה של חוסר בטחון ביחסים ופשוט הבנתי שהכל בראש ואיך שאתה מסתכל על זה..אם תחשבי שאת טובה את תהיי טובה..אז אל תתני לעצמך לחשוב ככה במיוחד לא בגלל גבר!
קחי סיכון..לכי על זה..תהיי בטוחה בעצמך ותרגישי טוב עם עצמך ותראי שאת תרגישי יותר טוב והמחשבות האלה יעלמו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתגע מתאווה-בבקשה תשובהעומר20/06/2010
מה עושים כשגוף משגע (אבל ממש משגע עד כדי חולי)אותך לזיין מישהו?אך מורידים את התאווה הזאת?וממה היא נגרמת?(עודף הורמונים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לארז
ד``ר דניאל וטלמן21/06/2010כנראה הגיל! בין כמה אתה?
למה אתה מתכוון שאתה אומר חולי?
תשוקה ודחף מיני חזק הם דברים בריאים.
ההורמונים בהחלט משפיעים על הדחף המיני.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עומר21/06/2010אני בן 25 ואך שהתחלתי לאתאמן אני מרגיש כמו בן 16 כל היום הראש לא מפסיק לחשוב על סקס
יש לי הרבה זקפות אין מוסג מה עושים (לפעמים הלב דופק מהר אז אני שוכב במיטה איזה שעה )[
תוכלו לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי עם אישה קרה מחפש נשואהדוד19/06/2010
נשוי גיל 52 מאזור הצפון מחפש אהבה אצל אישה נשואה שמחפשת גם אהבה וריגושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקיצור אתה מחפש זיון
אסף23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להכנס להריוןשי18/06/2010
ממצב שבו הבחורה בתחתונים, הגבר ערום ומתבצע גיפוף/שפשוף של איבר מין אחד בשני..
ללא שפיכה. פשוט שמענו על מקרים מטורפים שנכנסו להרין מהנוזל היוצא לפני השפיכה (אשר לא תמיד ניתן להרגיש אותו בלהט הרגע)
ועוד שאלה אחרת במידה והיה זרע על כף היד/אצבעות אשר התייבש (נניח שעה לאחר השפיכה) במידה ואותן אצבעות מוחדרות לפות האם זה גם יכול להיווצר הריון
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן להכנס להריון
ד``ר דניאל וטלמן19/06/2010שי שלום,
בהמשך לשאלותך התשובה שלילית לחלוטין, אפשר להרגע.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה מוזרה ביחסי מיןהמודאג17/06/2010
שלום.
לאחרונה נתקלתי בבעיה או תופעה שהיא חדשה לי ומדאיגה.
בזמן שחברתי עושה בי מין אוראלי ואני שוכב על גבי - לקראת הגמירה אני מרגיש פתאום שידי נרדמות ושליבי דופק חזק מאוד וגם הראיה שלי מושפעת.
האם אני רגע לפני התקף לב? למה זה לא קורה כשאני עומד? או יושב?
ביחסי מין רגילים - אני לא מרגיש שום שינוי והכל תקין. גם מספר הפעמים שאני יכול לקיים יחסי מין ברצף לא הושפע - 3-5 .
אשמח לקבל תשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאג
שלי פסטרנק כץ17/06/2010
אתה מתאר תחושה שמאפיינת מאד אורגזמות שמתקיימות במצב של שכיבה על הגב.
תחושה שבה כל הדם בגוף מופנה לכוון איבר המין וגורם לך לתחושה של ידיים רדומות, ערפול חושים וראייה. כל עוד התחושה נעלמת לאחר האורגזמה ולא מתרחשת ברגעים אחרים אתה יכול להיות רגוע. לא ציינת בן כמ אתה והאם מעבר לכך מצבך הבריאותי תקין.
בכל מקרה, התקף לב מתבטא בכאבים חזקים בשריר הלב ובתחושה של כאב ביד שמאל. וזה לא מה שאתה מתאר.. המשך להנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה ללא זקיפה (בן 70 כמעט)איציק16/06/2010
חויתי מספר פעמים סקס משוטף אישתי ועוד גבר.
מאז אני מגיע לריגוש ושפיכה מוקדמת ללא זקיפה רק עם הפנטזיה הזאת. מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיציק
ד``ר דניאל וטלמן16/06/2010נסה לא לפנטז על כך, ותראה מה קורה.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונהיוסי16/06/2010
שאלה נוספת איך איבר המין הגברי נוגע בדגדגן,לפי כל הציורים רואים שהוא למעלה והאיבר נכנס למקום אחר למטה..? יש שני דגדגנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אחרונה
ד``ר דניאל וטלמן16/06/2010ליוסי,
יש דגדגן אחד בלבד.
לרוב אין חיכוך ישיר עם הפין במשגל,בתנוחת הדוגי לעיתים יול להיות מגע ישיר יותר.
אזור הדגדגן השפתיים הפנמיות והחצוניות בפות של האישה רגישים וכוללים עיצבוב היכול לגרום הנאה רבה לאישה גם במשגל.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובותיוסי16/06/2010
שלום וברכה ד"ר.
2 שאלות שמעניינות אותי.
1. למה אישה נהנהת בדגדגן ,מה זה עושה לה, כלומר איך זה פועל?(מערכת עצבים וכו')
2. שאלה נוספת, יש גברים שעוברים ניתוח לשינוי מין, אינני יודע, אבל אם מייצרים להם איבר מין נשי, ישנה אפשרות לייצר דגדגן והם יהנו כמו אישה רגילה ?
תודה יוסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות חשובות
ד``ר דניאל וטלמן16/06/2010ליוסי,
בדגדגן יש כמות גדולה מאוד של עצבים הרגישים למגע מסוגים שונים, כמו שהפין רווי בעצבים במיוחד העטרה (הכיפה של הפין).
שאלה שניה:
בניתוח יותרים נרתיק כמו אצל נשים ויוצרים גם דגדגן מקצה הפין מהעטרה, עם יכולת להינות מקיום יחסי מין.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון גברי- מקווה לתשובהעומר16/06/2010
האם גירוי מיני מעורר יצור הורמון גברי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם
ד``ר דניאל וטלמן16/06/2010הורמון מין גברי הוא טסטוסטרון שמיוצר ברובו באשכים.
גירוי מיני לא מעורר יצור נוסף של טסטוסטרון.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה - סקס ואוננותeubh16/06/2010
זקפה ואוננות
אני נפגש עם חברתי רק 2-4 פעמים בשבוע בלבד, כמעט תמיד אנו עושים סקס וכמעט תמיד הסקס מדהים. במקרים רבים אני לא מצליח לגמור ואם כן אני מאוד מתאמץ ולא מסוגל לסיבוב שני.
בימים שאנו לא נפגשים אני צופה בסרטי סקס באינטרנט ומאונן פעם (לפעמים פעמיים ביום). באוננות הרבה יותר קשה לי להגיע לזקפה ולפעמים אין בכלל. לפעמים אני מצליח לגמור באוננות אפילו ללא זקפה ולפעמים בכלל לא. אני משתדל לא מאונן בימים בהם אני נפגש עם חברתי.
שאלותי - האם זה נורמלי שלא תהיה זקפה באוננות? האם כמות גדולה של סקס (מה זה גדולה?) + אוננות יכולה להשפיע על הזקפה? מהו טווח הזמן הנדרש בין לבין (סקס או אוננות) על מנת שתהיה זקפה? מהם הפתרונות?
פרטים נוספים:
אני בן 50, רזה, ובכושר גופני גבוה. סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד) ומטופל בכדורים במינון נמוך.
בגלל חרדת ביצועים אני משתמש בויאגרה במינון של כרבע כדור של 50 מ"ג.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ד``ר דניאל וטלמן16/06/2010יובל שלום,
ראשית לגבי מינון של פעילות מינית אם באוננות עצמית ואם עם בת הזוג זה עניין יחסי ואין זה נכול לומר מה זה הרבה או מעט.
לא מומלץ לאונן חאורגזמה כאשר הפין לא בזקפה-התנהגות זו יוצרת הרגלים הפוגעים בתפקוד המיני.
אוננות תכופה או זמן קצר לפני סקס עם בת הזוג, עלול להשפיעה על החשק המיני וגם על היכולת להשיג זקפה.
אם קשה לך לגמור בפעם השנייה זה הגיוני מבחינת הגיל, לא חייבים פעם שנייה אם זה לא הולך, או שאפשר בלי לגמור.
כדורים מסויימים ללחץ דם עלולים להשפיע לרעה ולפגוע ביכולת הזקפתית. התייעץ עם רופא המשפחה שלך לגבי תופעות הלוואי של התרופה אותה אתה נוטל. אל תפסיק לקחת את התרופה ללחץ דם על דעת עצמך ללא יעוץ רפואי!!
לעיתים גם כדור ויאגרה מעקב את היכולת להגיע לפורקן, אצל חלק מהגברים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)