פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שלי לא זוכר...
    roni
    14/09/2010

היי אני לא יודעת כמה השאלה מתקשרת לפורום הזה אבל אין לי למי לפנות,
    אני וחבר שלי 3 שנים ביחד... ואנחנו בני 21 ומאז שאני זוכרת שהתחלנו לצאת ושאלתי אותו עם כמה בנות הוא שכב ומי הראשונה שלו, הוא לא ידע להגיד לי בדיוק..
    הוא היה מהבחורים שבגיל 15 היו הולכים עם החברים לבנות או שוכבים עם סתם בנות
    הוא טוען שהוא שכב עם 3 בנות והרשאונה הייתה אחת בשם שיר לא יודע מי הבנות האלה ואלו היו סתם בנות...

עכשיו אנ י בדילמה אם להאמין או שפשוט להמשיך עם זה הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלי לא זוכר...

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה

roni
    14/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ד``ר דניאל וטלמן
    14/09/2010

להמשיך הלאה!! מה זה משנה ובמה האינפורמציה הזו תקדם אותך או את הזוגיות שלכם?
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפרת את התחת !!!

רון
    14/09/2010

די לפרסם את אותה שאלה באלף פורומים ילדה מפגרת אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרטיבה
    אסתר
    13/09/2010

שלום רב,
    בת זוגתי החדשה מדהימה ואנחנו מאוהבות אחת בשניה.. הבעיה היא שהיא לא מרטיבה היא אף פעם לא הרטיבה, לא עם בנים ולא עם בנות, היא מאוד מינית וגם אני מאוד מינית והסקס ביננו מעולה, היא בעיתית קצת בקטע של לגמור אבל גם את זה הצלחתי לגרום לה כמה פעמים..
    הבעיה שהיא לא מרטיבה מציקה מאוד לשתינו ובעיקר לה, אני כבר לא יודעת מה לעשות.. היא רטובה מבפנים אבל זה לא מוצא את דרכו החוצה.. אנחנו ניסינו כמה תנוחות שונות וכמה פעמים אבל זה לא עוזר.
    האם יש דרך מסוימת שהיא תוכל להרטיב גם מבחוץ?
    או שזאת בעיה רפואית..? אנחנו כבר לא יודעות מה לעשות ובגלל זה החלטנו לפנות אליכם.. אני מודה לכם מראש.
    שנה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה
    לא מרטיבה

הוספת תגובה

• נוזל סיכוך

רות בן-ציון שכטר
    13/09/2010

אסתריקה שלום,
    לבת הזוג שלך אין שום בעיה רפואית!!!!
    ראשית, לא כל הנשים מפרישות נוזל מהנרתיק החוצה. בעוררות המינית יש רטיבות בנרתיק , לא בהכרח הנוזל מופרש החוצה. אין קשר בין ההפרשה הנ"ל להנאה מינית . וגם אין קשר בין ההפרשה הנ"ל לבין הגעה לאורגזמה. חשוב ששתיכן, את ובת הזוג שלך תהנו מיחסי המין , תהנו מהיחסים בינכן. אגב, גם ההגעה לאורגזמה אינה תלויה בהכרח ביחסים בינכן , אלא ביכולת / אישיות של האישה להרגע ולהתמסר להנאה המינית וכך להגיע לאורגזמה.
    אני מאחלת לכן שתמשיכו להנות מהזוגיות שלכן ומהמיניות שלכן,
    שנה טובה ונפלאה,
    רותי בן ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

אסתר
    14/09/2010

הבנתי... ובעצם אין אופציה לשנות את זה?
    זה חלק מהגנטיקה שלה..?
    ותודה רבה וגמר חתימה טובה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאת זרע מהקונדום
    בחור מודאג
    12/09/2010

שלום רב,

קיימתי יחסי מין עם חברתי. הקונדום לא נקרע, חלילה.

אחרי שגמרתי, נשארתי "בפנים" 2-3 דקות. הזקפה ירדה והקונדום נותר תפוס באיבר המין של החברה. כש"יצאתי" ממנה, איבר המין שלי יצא ללא קונדום עליו. הקונדום נותר תפוס אצל בת הזוג שלי.

חשוב לציין שכאשר "יצאתי" לא החזקתי את הקונדום בטבעת, כפי שאומרות ההוראות.

אנחנו קצת חוששים שאולי זרע הצליח לצאת מהקונדום החוצה ולהגיע לבת הזוג שלי. הקונדום מכיל קוטל זרע, אבל האם ניתן לסמוך עליו ב-100% שהוא קוטל את כל הזרע שנמצא בתוכו?

כמו שהבנתם, אנחנו מודאגים, ואני מבקש לדעת האם יש חשש להריון במצבים כאלה. האם על חברתי ליטול פוסטינור בהקדם האפשרי ?

מישהו יכול לספר לי כאן מניסיונו ?

לקביעת תור
    סגירה
    יציאת זרע מהקונדום

הוספת תגובה

• יציאת זרע מהקונדום

ד``ר דניאל וטלמן
    13/09/2010

אתם יכולים להרגע. הסיכוי להריון במצב זה שואף לאפס.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת...

בחור מודאג
    15/09/2010

תודה על תגובתך.

אני מעוניין להודיע לך ששאלתי את השאלה הזאת גם בפורום של קופ"ח כללית.
    .
    עם זאת, אני מעוניין לציין שיחסי המין התקיימו בזמן הביוץ החודשי, ועל כך אני מודאג מאד.

שם התגובות היו שהסיכון ממשי וקיים, ושכדאי לקחת פוסטינור. אנחנו נמצאים עכשיו יותר מ-72 שעות מהארוע. אבל, קראתי שהפוסטינור יעיל גם אחרי יותר מ-72 שעות ופחות מ-5 ימים.

החברה די משוכנעת שכלום לא קרה, ומצד שני אני מבין את חוסר הרצון שלה לקחת פוסטינור (מאחר ומדובר בתופעות לוואי לא נעימות). תוכל להסביר לי קצת על תופעות הלוואי של הגלולה הזאת. אני יודע שעל כל אישה זה משפיע בצורה שונה, אך בכל זאת אשמח אם תוכל לתת סינריו של תופעות לוואי שהן שגרתיות עבור רוב הנשים.

ושוב,
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטישת מבטים
    אישה
    11/09/2010

עמדתי במעגל עם קומץ נשים עם בנותיהן הקטנות, ואחת הנשים פטפטה...לפתע גבר שמוכר לנו, ידיד ותיק, ראה אותנו, התקרב, היה צמוד למעגל, ופתאום הביט בעינים שלי בערך כחצי דקה. הוא פשוט מיגנט אותי, כי התפלאתי מדוע הביט בי ממושכות. ומצאתי את עצמינו מביטים כ-30 שניות אחד לשני בעינים ואחר המשיך לדרכו. מה דעתכם על הנ"ל? מה זה אמור להביע??!

לקביעת תור
    סגירה
    לטישת מבטים

הוספת תגובה

• אישה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/09/2010

שיכול להיות שהוא מנסה לומר לך דבר מה או שהגבר חסר גבולות שיש לו קשים ביצירת קשרים באופן נאות ומתאים לסיטואציה.
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבטים

אריק
    22/09/2010

שניכם חרמנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים בחורה לשלישיה
    מעין
    09/09/2010

אנחנו בחור ובחורה צעירים (30 ו-22), חטובים ומושכים, שמחפשים בחורה להגשמת פנטזיה יחד.
    חשוב שתראה טוב, ורצוי מאזור המרכז (אנחנו תלאביביים)..

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשים בחורה לשלישיה

הוספת תגובה

• הי

ירון
    10/09/2010

זוג איכותי ויפיפיים !!

אם מעוניינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההצעה..

מעין
    12/09/2010

אבל כרגע אנחנו מחפשים צלע שלישית בלבד..

מישהי מעוניינת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם...
    אני
    08/09/2010

היי יצאתי לאחרונה מקשר של שנתיים הגבר הראשון שלי
    לאורך רוב הקשר הרגשתי שהזמן שלנו ביחד תמיד קצוב דבר ששיגע אותי,ולכן גם הזמן שלאחר הסקס הבחור ייאלץ ללכת,הרגשתי שאין מספיק אנחנו אחרי הסקס,כמובן יצאנו בילינו דיברנו היה קשר נפלא במשך שנה וחצי ברמה הוא ואני,הקשר המיני מאוד השתר עם הזמן הוא היה פרטנר קשוב ואני גם למדתי להיפתח. בחצי השנה האחרונה נשבר לי מהידיעה שהוא לא מספיק איתי ועצבן אותי שחלק נכבד מהזמן "הולך" על הסקס וגם עוד הרבה בעיות,בקושי שכבנו ולא נהנתי והרגשתי שאנחנו לא מספיק מחוברים נפשית כבר,הקשר נגמר סוף סוף, וכעת אני יכולה לממש 2 פנטזיות,2 בחורים שמכירה כבר שנים ,שבתמימותי חשבתי שלא תהייה לי הזדמנות לממש, אחד מהם ואני נפגשנו יש בינינו חיבור נפשי של שנים רבות,כשהגענו למיטה,חשבתי על זה שכמה שהוא פנטזיה מבחנתי וברשימת ה"לעשות" יש שפ עבר,אבל אם יהיה עתיד זה לא מתאים,ובהרגשה טובה מאוד לא שכבנו רק אהבנו,וגם מהתגובה שלו כשהלך שמחתי שלא שכבתי,
    ושהתניית האהבים נעשתה עד אתה מהרגשת אהבה תוך כדי קשר וחברות וכל מה שיש לפני וכל מה שיש אחרי (גם אם המינון לא היה לטעמי..)

סליחה על ההקדמה הארוכה, מה דעתכם האם לתת "סיכוי" לפנטזיה השניה ?...אני לא יודעת אם הוא עדין בקשר או לא,אבל אם לא אז עם השני היה חיבור מיני הרבה יותר מורכב ומשמעותי ...האם גם אותו לבדוק איפה הדברים עומדים כיום?

והאם...יש בחור חדש-ישן שבחיי כעת,אנחנו יוצאים ומשוחחים,ומתחילים להפתח ולדבר וליזום ולתכנן
    הרבה דבריפ שמוצאים חן בעייני ,איך ואל תידו לי רק "תרגישי" להמשיך או לדעת אם להמשיך את בניית והתפתחות הקשר ולא לקדם אותו לכיוון מיני לפני שיש בסיס נפשי וזוגי חזק מספיק,מאוד חשוב לי שאם אני אשכב איתו או מישהו אחר בהמשך זה יהיה מקשר וקרבה ואיך לא להגיע למצב שנשכב ואז פתאום ייעלם הקשר, יש לציין שזה ממש לא מה שהיה עם החבר,עם החבר היה גם סקס וגם קשר מדהים בסכ"ה במשך שנה וחצי...

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם...

הוספת תגובה

• ילדה

ירון
    08/09/2010

מכל הסיפור ההזוי הזה שכתבת את חייבת טיפול נפשי ומהר את חיה בסרט דמיוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב היא חוזרת לסורה
    פאר
    08/09/2010

היי.
    אני נשוי למעלה מעשר שנים נשואים שתמיד היו בהם חוסר סיפוק מיני .
    בהסכם פשרה והבנות שהיה לנו בשיחה גלויה בנושא לאחר משבר שנגרם בגלל חוסר החשק של אישתי הסכמנו לקיים יחסי מין ל:2-3 פעמים בשבוע ובגלל שלאשתי אין חשק מי יודע החלטנו שהיא היוזמת .
    ההסכם החזיק מים תקופה קצרה והנה אשתי חזרה לסורה למצב שהיה לפני המשבר שרציתי להתגרש ממנה בגלל חוסר החשק שלה לקיים יחסי מין והבדלי הצרכים הקיצוניים בינינו , דרך אגב היא עברה בדיקות רפואיות + עברנו יעוצים מין וזוגיות שונים שלא שיפרו את המצב והביאו אותנו להסכם פשרה זה לצערי .
    אשתי לא מעלה את הנושא כנראה מתוך כוונה לא להתחיל מחדש ומתוך תקווה שאולי אשלים עם המצב , כי היא רגילה שאני העלתי , מעלה את הנושא הזה כל פעם במהלך חיינו המשותפים (כי לה כנראה זה לא מפריע) .
    בעבר אני העלתי את הנושא , אני יזמתי שינוי ואף הליכה ליעוץ , הכול בא ממני כי לי זה חסר ולא לא לכן זה בא ממני , היא מבחינתה באם לא העלה את הנושא תמשיך ותחזור למצב העבר (לפני שרציתי להתגרש ממנה .)
    מה הצעתכם במקרה כמו שלי , המצב הוא שאצלי המרירות עולה ומצטברת וזה יביא מחדש לפיצוץ נוסף שאין בו דרך חזרה , אין לי כח נפשי להעלות מחדש את הנושא ולהשלים לתדירות החוסר חשק שלה, נמאס לי ואני מיואש מכל המערכת איתה .השלמתי לחוסר החשק בתנאי שנקיים יחסים 2-3 פעמים בשבוע בתקווה שמשהו ישתנה אבל זה לא נראה כך והמצב אף מחמיר .
    היא הבטיחה לי שתשקיע ותשתנה ותיזום שיהיה לנו טוב ביחד ואני אראה את השינוי תוך מספר חודשים ובאם לא יהיה שינוי היא לא תחזיק אותי בכח .
    הבעיה היא שהיא הבטיחה וזהו , הנה היא חזרה מהר מאוד לסורה , האם לשוחח איתה מחדש למרות ששוחחנו בעבר מי יודע יודע כמה פעמים , אני מרגיש מושפל ומשתגע שלה זה לא מפריע ולמה היא לא מעלה את הנושא .ונותנת לכוס להתמלא מחדש למצב של משבר שאין בו דרך חזרה , היא אף פעם לא שאלה וגם היום האם טוב לי , האם אני מסופק וכו"י .
    אני מבחינתי משתדל לא ללחוץ עליה , משקיע בה , בבית ובילדים על מנת לעזור לה שיהיה לנו טוב ביחד אבל כנראה שזה לא הולך .
    תודה
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה
    שוב היא חוזרת לסורה

הוספת תגובה

• שוב היא חוזרת

ד``ר דניאל וטלמן
    08/09/2010

לפרי שלום,
    העדר או ירידה בחשק המיני, ברצון להיות ולחוות את המקום המיני הינה תופעה שכיחה ומוכרת בקרב זוגות רבים. המצוקה והקושי נובעים כמו שכתבתה מהפער בצורך וברצון לקיים יחסי מין.
    הסיבות הן רבות ומגוונות: גופניות, הורמונליות, כאבים צריבה, מחלות שונות ותרופות רבות המשפיעות לרעה על החשק המיני.בנוסף יש הרבה גורמים רגשיים נפשיים המעקבים ופוגעים בחשק המיני: דיכאון,דימוי עצמי, חינוך נוקשה, יחסים שליליים ("יחסי מין הם מין של יחסים")העדר משיכה, כעס, תסכול ועוד.
    קשה מאוד לשנות ולשפר את הDRIVE (החשק המיני) של בן/בת הזוג מבלי שיודעים מה הגורם או הגורמים.
    לחייב את בת הזוג להיות במקום המיני עבורך, למרות שאינה מעוניינת זו לא הדרך.
    לאחר כל הבקשות והרצון שלך לטפל ולשנות את המצב.. ולאחר שהדברים חוזרים לקדמותם ואין שינוי לדעתי יש לשקול אפשרות של פרידה, בתקווה שתמצא בת זוג שאוהבת ומעוניינת בקשר מיני כמוך.
    בברכת שנה טובה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כנס

לי
    09/09/2010

אני ממש מבינה אותך, אני בת 36 נשואה מעל 10 שנים+ ילדים
    ואני נראית טוב וסקסית אבל בעלי מספיק לו פעמיים בחודש.
    לא עזר שום דבר, טיפול, בכי, פיתויים, להתעלם, לשוחח, ניסיתי הכל!!
    ניסיתי גם לבגוד אבל ראיתי שזה לא פתרון כי אני מרגישה גועלאחר כך.
    בעלי פשוט לא מתעניין במין ולא הוא לא בוגד בוודאות וגם לא הומו.
    זה לא היה ככה בתחילת הנישואים.
    אני ממש אבודה ולא רוצה להתגרש בגל הילדים ושהוא אבא טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רובי
    22/09/2010

גם אני באותו מצב,
    אם בא לך להכיר לקשר מהנה אנא צרי עימי קשר [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעמיים בחודש ?

אריק
    22/09/2010

גברתי היקרה !

פעמיים בחודש מלמדים, להלן:

א. את אישה מכוערת
    ב. את לא סקסית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי פיתרון

טום
    24/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לי מפריע התלונה על האישה?

מאור
    26/09/2010

מה זה מכונת כביסה? איך עושים הסכמים שכאלה בכלל?
    סקס זה כמו שנכתב כאן לפניי מין של יחסים לא פיקניק על הדשא. זה משהו שעושים כי צריכים ורוצים. אם לא בא מבפנים לא מזייפים את זה או ממלאים אחר הוראות היצרן באשר למינון וכמויות.
    חוצמיזה עם השנים פעמיים בשבוע זה יפה מאוד וגם על פעם אפשר להתפשר.
    יותר ממה שיש לה צורך רק ימאיס אותך עליה והיא תרצה אפילו פחות ופחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למי שיודע
    אביב
    07/09/2010

האם יש כאן מדור הכרויות רומנטיות דיסקרטיות אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למי שיודע

הוספת תגובה

• לאביב

ד``ר דניאל וטלמן
    07/09/2010

התשובה שלילית.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחות משקיע?
    נ
    07/09/2010

שלום, אני בת 24 וחבר שלי ב25. אנחנו כבר יותר מחמש שנים ביחד. במהלכם הסקס תמיד היה מדהים, מלא אש ותשוקה. בחודש האחרון היו לנו ריבים יותר מהרגיל, ומין תחושה לא רגועה שכאזת בנינו. באחת השיחות בן זוגי אמר שהוא מרגיש כאילו אין בנו כבר אש,שהוא עדיין נמשך אליי אבל כאילו האש ירדה והכל עייף..גם אני הרגשתי ככה אבל עברה לי התחושה.
    מאז השלמנו והוא אמר שהוא מרגיש שחזרנו לעצמנו.אבל בפועל זה לא ממש ככה..
    אני יכולה להעיד שבשבועיים האחרונים הסקס התקצר מ20 דקות ל 7 דקות אם לא פחות. בעבר לפני שבן זוגי היה גומר הוא היה מתאפק,יוצא ממני,הייתי מרגיעה אותו קצת ואז ממשכים לתנוחה הבאה..וכך היינו נהנים מזמן ארוך יותר
    הוא בעצמו היה מתחנן שאצא ממנו כדי שירגע כדי שנוכל להמשיך עוד ועוד..אבל היום אחרי 2 תנוחות שכל אחת מהן 2 דקות הוא פשוט גומר. אחרי שהוא מסיים הוא שואל אם נהניתי,ושהיה לו כיף,ושהוא השקיע..ואני מחייכת ומהנהנת כי אני לא רוצה לפגוע בו,אבל אני פגועה בעצמי כי אני מרגישה שלא איכפת לו כבר שזה יהיה ארוך כמו פעם. אני לא יודעת איך לגשת ולדבר אליו כי הוא מאוד רגיש בעניין, אם להרפות ולחכות אולי זה יעבור..אבל אני מסתובבת עם תחושות לא נעימות והוא מרגיש שאחרי שהוא גומר אני מוזרה טיפה, ויותר מוכנסת בעצמי. אני לא יודעת מתי ואיך לגשת אליו בנושא.אני מאוד אשמח אם תתנו לי הצעות, כי מאוד חשוב לי לפתור את זה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    פחות משקיע?

הוספת תגובה

• פחות משקיע

ד``ר דניאל וטלמן
    07/09/2010

ובכן קשר שנמשך חמש שנים צפויים בו עליות וירידות גם בתחום של תשוקה מינית.
    חוץ מזה זה בסדר גמור להינות ממין שאינו ארוך ונמשך 20 דקות כל פעם. מין זה מקום להנאה פורקן וכייף, ברגע שהופכים אותו לעבודה והשתדלות זה עלול להפחית את הכייף וההנאה ובהמשך גם את החשק.
    מציע לך לרדת מהעניין ולהפחית את הלחץ, מכיוון שזה ירחיק את חברך וישפיע לשלילה על הקשר שלכם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש תכשיר להבהרת מקומות אנטימיים
    יעל
    07/09/2010

האם יש תכשיר להבהרת מקומות אנטימיים ???

הוספת תגובה

• פיגמנטים...

רות בן-ציון שכטר
    07/09/2010

יעל שלום,
    כדי לדעת אם יש דרך רפואית בטוחה ואמינה להבהרת העור כדאי להתייעץ עם רופא עור ולא עם כל מיני אנשי מקצוע חצי מקצועיים שימחו לגבות מימך כסף ןלהבטיח הבטחות ....
    לכל אחד וחת מאיתנו יש נקודות שהוא פחות אוהב, והענין הוא ללמוד לחיות עם אותן נקודות. אין אדם שמרוצה מהכל, ואחרי שתבהירי את העור, תרצי לתקן ענין אחר? המהות היא בדרך: והדרך היא ללמוד לחיות עם העצמי בשלום
    שנה טובה ומתוקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, מחפש מדריכת מין
    n24
    06/09/2010

בן 24 וכמעת ללא ניסיון מיני צריך מישאי סבלנית שתוכל ללמד אותי דברים.

לקביעת תור
    סגירה
    הי, מחפש מדריכת מין

הוספת תגובה

• נסיון מיני

רות בן-ציון שכטר
    07/09/2010

לבן 24 שלום,
    נסיון מיני רוכשים לאט לאט ובסבלנות. האם יש לך חברים? תצא איתם ועם בנות .
    אולי כדאי שתפנה לטיפול ותברר מה מקשה עליך ליצור קשר עם המין השני? הבטחון העצמי צריך להבנות בתוך עצמך כדי שתעז ותתחיל עם בנות.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על חדירה
    סמדר
    06/09/2010

שכבתי עם חבר שלי - הוא התחיל לחדור (אנאלי) בלי קונדום, והאיבר שלו היה קצת רטוב... אח"כ הוא יצא, שם קונדום, וחזר לאנאלי שוב קצת, יצא (בלי לגמור) וחדר רגיל, לאיבר המין שלי, עם אותו הקונדום. יש סיכון בזה? ז'תומרת, מבחינת זיהומים אני מניחה שזה לא היה חכם, אבל מבחינת הריון? זה שהוא השתפשף עם הקונדום באותו מקום שקודם הוא היה בלי וקצת הרטיב, ואח"כ חדר אליי...

תודה!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על חדירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי

רות בן-ציון שכטר
    07/09/2010

סמדר שלום,
    מבחינת הבטיחות להריון, אם הקונדום לא נקרע אין שום בעיה.
    מבחינת הגיינה , לא מומלץ במיחד המעבר מפי הטבעת לנרתיק. יחד עם זאת אם את מרגיש טוב ואין שום תגובה , סימן שהכל בסדר.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר עם אובססיות
    קסם
    06/09/2010

שלום,
    אני בחורה צעירה בשנות ה20 שלי, אני נמצאת בתוך מערכת יחסים כבר שנה ובן הזוג שלי לא מפסיק לצרוך פורנוגרפיה באופן שהוא לדעתי די אובססיבי, הוא לפחות חמש פעמים ביום פותח את אתרי הפורנו ומביא את עצמו לסיפוק.
    גם במשך תקופה ארוכה היו לו שלל תמונות פורנוגרפיות שלי שבצורה כנה מתחרות בכל אחת מהתמונות שבאתרים. את התמונות היו לו כי חשבתי שאולי ככה זה יפסק לפחות כלפי האתרים.
    ולמרות זאת הוא המשיך בקצב היומיומי. את התמונות מחקתי בנסיון להרגיש בחזרה בחורה איכותית ולא זולה, קשה לי להיות סתם עוד תמונה מבין אלפי שחקניות פורנו..
    אני מודעת לזה שכל אחד רשאי לענג את עצמו בעת הצורך אבל זה כבר בצורה שגורמת לי להרגשה מאד זולה , וגם מוריד לי את החשק המיני.
    (ושלא תבינו לא נכון התאווה המינית שלי מאד בריאה בד"כ). הוא לא מבין וטוען ש"ככה אני, אני דפוק".
    אני ממש מבקשת לשמוע דעות נוספות בעניין... ואולי גם עצה לא תזיק פה.
    בתודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חבר עם אובססיות

הוספת תגובה

• חבר עם אובססיות

ד``ר דניאל וטלמן
    07/09/2010

קסם שלום,
    על פי תאורך בהחלט מדובר כאן על התנהגות קפייתית התמכרותית לתכנים פורנוגרפיים ועיסוק תמידי במין ע"י החבר שלך.
    במידה והוא אינו מוכן או יכול להפסיק את התנהגותו לבד, כדי שיפנה לטיפול בנושא.
    אם התנהגותו של החבר גורמת לך תחושות והרגשה לא טובה כמו שאת כותבת, ואין שינוי בהתיחסותו לנושא ולרגשותייך, ממליץ לך לעזוב אותו ולסיים את הקשר (ודאי שאין לו תמונות שלך במצבים אינטיממים...)
    בברכת שנה טובה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה בדייט
    אבי - דתל"ש
    04/09/2010

קורה לי לפעמים שאני עם מישהי, בדייט או אפילו עם ידידה, ועומד לי בסיטואציה מסויימת, בד"כ כשאנחנו קרובים או במגע, או סתם שיוצא לי לחלום לרגע בהקיץ. העיניין הוא שאם אני מנסה להסתיר אז אני כבר לא חופשי, ואם לא אז ממש לא נעים... האם כדאי פשוט לא להסתיר?
    איך בחורות יקבלו את זה אם יראו? האם היא תיבהל, או שזה יחמיא לה? אני כמובן לא עושה את זה בכוונה, וכשלעצמו אני לא מרגיש רע עם זה... אני אפילו שמח כי זה סימן שהיא מרגשת אותי מאוד,

אבי

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה בדייט

הוספת תגובה

• זיקפה בדייט

ד``ר דניאל וטלמן
    04/09/2010

לאבי,
    אתה כותב שאם אתה מסתיר את זקפתך אז אתה לא חופשי, לכן ממליץ לך לזרום ולהנות. אין לך מה להסתיר ובמה להתבייש.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאני שוכב עם אשתי אני מפנטז
    יובל
    04/09/2010

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי לשכב עם אשתי ולפנטז על אחרות הסקס ביננו
    טוב אפילו מצוין אבל אני חייב לפנטז על נשים נוספות אשתי לא יודעת מותר לסםר לה ?
    זה בסדר? אם לא אספר לה והמשיך הסקס מצויין זה היה מההתחלה הייתי צריך פינטוזים כדי לשפר את הסקס אשתי חושבת שאני מושלם הפנטזיה שלי זה הפקידה מהמשרד ובת דודה שלה סקסיות בטרוף זה מורמלי? אני רוצה לדעת

הוספת תגובה

• פנטזיות

רות בן-ציון שכטר
    04/09/2010

יובל שלום,
    פנטזיות הן נורמליות לחלוטין, והן הדלק המניע את יחסי המין. אני מניחה שאשתך תפגע מכך שתשתף אותה בכך שהפנטזיה שלך היא הפקידה במשרד, הת הדודה. לכן, סייג לחכמה שתיקה.
    יתכן מאד שדרך הפנטזיות על נשים אחרות תצליח להשביח את יחסי המין שלכם וכך תזדקק פחות ופחות לפנטזיות על נשים אחרות. אולי תבקש מאשתך דברים שמעוררים אותךמינית מתוך מה שמעורר אותך בנשים שאתה מפנטז עליהן בתוך שיחה על מין ועל הצרכים של שניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה