מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי יחסי מיןדניאל כהן21/08/2010
אני וחברה שלי קיימנו יחסים על המיטה כשהיא חצי ערומה(חלק עליון) ואני בלי חולצה. בסוף המגעים הרגשתי כאילו אני כמעט הולך לגמור(ממש עוד רגע) וזה קרה לי כמה פעמים אותה התחושה אחרי המגע, כשניסיתי בשירותים לא הצלחתי.
האם היא תיבהל אם אני אגמור באמצע המגע(כשאני לבוש במכנסיים כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקי מין
רות בן-ציון שכטר23/08/2010דניאל שלום,
אין זה מפתיע שאתה מגיע לרמות רגוש ועוררות מינית גבוהה ממשחקי המין שלכם, וכתןצאה מכך לתחושה של שפיכה יותר נכון על סף שפיכה. כשאתם ביחד אתה עוצר את עצמך ואח"כ בשרותים אין כבר את העוררות והריגוש המיני ולכן אתה לא מצליח לגמור.
כדאי שתדבר עם החברה שלך ותסביר לה שאתה מגורה מאד ממשחקי המין שלכם ויש מצב שתגיע לשפיכה, כמובן במצב שבו שניכם לבושים.
אני מבינה שבשלב זה אתם לא רוצים עדין יחסי מין עם חדירה, וזה שלב מקדמי וטבעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי לרצות יחסי מיןבר21/08/2010
נשואה 20 שנה , יחסים טובים.
בעבר חשבתי שאפשר למצוא אהבה ע"י "נתינה".
זו תקופה שהייתי מתה למחוק מחיי.
אחרי טיפול הפסקתי.
מאז שאני חברה של בעלי מעולם לא נגי בי גבר אחר .
יש בינינו יחסים טובים ואני אוהבת ומעריכה אותו.
הבעיה שאני לא רוצה לקיים איתו יחסי מין (אני מכריכה את עצמי פעם בחודש - חודשיים)
היתה לי תקופה ארוכה של דלקות בשתן שהיו סיוט.
אני רוצה שיהיה לנו טוב, וכשאני לבד ,באוננות אין לי בעיה.
מה לעשות כדי להשתחרר ולרצו ת יותר.
הבעיה פוגעת ביחסים ויש כעסים במקומות אחרים שיוצאים על שטויות (מצידו) .
הוא טוען שאני מנותקת ולארואה אותו ממטר. החלק של מנותקת נכון.
בבקשה אל תגיד לי ללכת לטיפול כי כרגע זה לא אפשרי (אם יהיה אפשרי - אלך) .
אני מקווה שאוכל לקבל עזרה דרך פורום זה מבלי שתגיד לי ללכת לטיפול
(אם הייתי יכולה לא הייתי פונה דרך פה. .
נ.ב
בפעמים שאניחנו מקיייםיחסי מין - ה בסדר. אני יכולה בעזרת דימיון להסתדר.
אבל בדימיון אסור שיפיע מישהו מוכר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה/ חשק מיני
רות בן-ציון שכטר21/08/2010שלום בר,
המשימה של תחזוקת הנישואין לאורך הרבה שנים היא משימה מורכבת .
בתוך המערכת הזו יש הרבה משימות שאחת מהן היא יחסי המין.
אין זה מפתיע שבמהלך 20 שנים יש עליות ומורדות באיכות של חיי המין.
הבנתי שהיו תקופות שסבלת בגלל בעיות רפואיות, שאני מבינה שטופלו.
את כותבת שבעזרת הדמיון את מתגברת ומסתדרת, זה פתרון שהוא ברירת מחדל, כי כך את מצליחה לרצות את בעלך.
את גם כותבת שבסה"כ היחסים בינכם טובים, אתם חברים ומעולם לא נגע בך גבר מלבדו. מכיוון שהדמיון הוא כלי שעוזר לך , תנסי לדמיין דברים ארוטיים חיוביים ומפתים הנוגעים לשניכם, תנסי גם להחזיר את הרומנטיקה אל החיים שלכם: תארגני את חדר השינה כך שיעורר בך יותר חשק,תקלי עם עצמך.
נכון, שכדאי גם לבדוק מה קורה לך שהמשיכה שלך לבעלך כרגע ירודה, יחד עם זאת "" עם הטעם בא התאבון", ויתכן שככל שתקיימו יותר יחסים כך תהני יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - רצוי שגברים יענואלמונית20/08/2010
הכרתי בחור בטיול מאורגן בחול. עם אותו בחור הסתובבתי הרבה (רק שניינו) מאוד נהננו וצחקנו.
אח"כ קלטתי שאחת הבנות מהטיול נמרחה עליו הוא די שיתף פעולה והם נראו כמו זוג. הם לא התנשקו אבל היה ניתן לחשוב שהם יחד. הבנתי מעוד בחורה שהוא טיפוס מאוד פלרטטן. בי הוא לא נגע כלל רק שנפרדנו בארץ נתן לי נשיקה על היד. גם בסופו של דבר איתי הוא בחר לבלות. נתתי לו את מספר הטלפון שלי (חזרתי לפני כמה ימים) האם אתם חושבים שהוא יתקשר?
מה זה אומר שהוא לא נגע בי? האם זה אומר שהוא יותר מכבד אותי? אשמח אם גברים יענו (לא חובה) אתם יודעים פחות או יותר איך זה עובד בדברים האלה.
תודה מראש
אלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שהוא לא נגע לא אומר שהוא לא רצה
Max21/08/2010אני לא יכול לדבר בשם הבחור, אבל בהחלט יכול לשים את עצמי במקומו.
יש הבדל משמעותי בין המגע והצעד הראשון לכיוון כל שהוא לבין פלרטוט, אני עצמי נהנה מהפלירטוט עצמו, אני טוב בזה וזה לרב מקסים את בנות המין השני, אך קשה לי לעשות את הצעד הראשון ועוד יותר קשה לי ליזום מגע, לכן בחורות בעלות מודעות עצמית גבוהה שאינן כבולות בחבלי ה"אני לא עושה את הצעד הראשון", אצלי (לפחות) מצליחות יותר. מעבר לזה לפי דעתי החיבור הרגשי הוא הקובע כך שאם לדעתך הוא נהנה בחברתך, אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יתקשר, וכאשר יעשה זאת הייתי ממליץ לך להיות אישה ליברליט! אם את רוצה משהו פשוט תיקחי אותו...
So go and get him, tiger!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפתקנית?נתנאל19/08/2010
גבר צעיר בן 23 נראה מעולה ועם נתונים מרשימים... מעוניין להרעיד את עולמך בקשר דיסקרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד אפשר ליצור איתך קשר?
מור20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אילן20/08/2010גם אני רוצה להכיר אותך
אני בחור חמוד לדעתי
ולא יצא לי ליצר קשר עם בנות בחיי
השמח שתהי האחד שתיצר קשר איתי והיה לנו מה לדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם ממש חצופים אתם יודעים?
נתנאל20/08/2010את חייבת להאמין לי
וכל המתחזים פה מתבקשים לפתוח אשכול משלהם.
סופ"ש נעים נילי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לשלוח לכתובת האחרונה
מור20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהEma19/08/2010
אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני כחודשיים היחסים לא היו מלאים וקיימנו רק פעמיים ,בפעם האחרונה הוא טען שהקונדום לוחץ לו ובאותו הרגע הפסקנו.
קודם אציין כי המחזור שלי לפני קיום היחסי מין היו לא סדירים בגלל תזונה לא נכונה
הפעם האחרונה שקיבלתי היתה במאי אני נורא חוששת אך לא מרגישה שום שינוי בגוף שלי שיכול להעיד על הריון
מה יכולה להיות הסיבה לאיחור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים מוגנים
רות בן-ציון שכטר21/08/2010אמה שלום,
גם אם המחזור לא סדיר חשוב לקיים יחסי מין מוגנים כלומר עם אמצעי מניעה כמצו קונדון או גלולות או אמצעי אחר שרופא/ת נשים יתאימו לך. בשלב ראשון תעשי בדיקה ביתית להריון כדי לודא שאינך בהריון, ובנוסף תפני לרופא/ת נשים להסדרת אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת זוגתי משפריצה בטרוףאבנר18/08/2010
כשאני ובת זוגי מקיימים יחסים לאחר שעתיים של סקס מטורף היא מתחילה לגמור ומגיעה לאורגזמות מטורפות היא מתחילה להשפריץ כמויות סילונים של שפריצים של שפיך לבן כמויות של כמה ליטרים היא יכולה לגמור במשך שעתיים נוספות ולהשפריץ
עד שהמיטה ספוגה וצריך לעבור לסלון
הסקס שלנו נימשך לפעמים לילות שלמים בת זוגתי כוסית אמיתית גבוהה חטובה
סקסית בטרוף אוהבת להזדיין ברמות אי אפשר להיות אדיש ליידה
אני מעוניין לדעת אם עוד מישהיא או מישהוא יש לו לה כזו שפיכה אדירה ומה ההרגשה
אף אחד לא מבין על מה אני מדבר לא מאמינים לי אבל אני עד
היא טוענת שאני טוב במיטה אבל אני אומר שהיא הטובה בינינו שהיא מצליחה להביא אותי למקומות שלא חלמתי שקיימים בסקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחי אני מקנא בך ,
נשוי לא מסופק22/08/2010אם יש בחורות כאלה כאן בפורום אשמח לקבל דוגמא
נשוי לא מסופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבנר
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2010שפיכה נשית היא דבר שקיים אצל חלק מהנשים בזמן חווית האורגזמה.
זה בסדר גמור. המשיכו ליהנות מחיי המין שלכם.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי גם היתה התופעה הזו בגיל 19
ע14/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנולינוי א.18/08/2010
היי אני בת 23 ,
ולפני כמה רגעים גיליתי שחבר שלי (3 שנים ביחד)
נכנס לאתרי פורנו,
איך אני אמורה להגיב!?!
כי אני נסערת לגמריייי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך להלחץ
קרן18/08/2010היי
רציתי לכתוב לך, שאין גברים שלא עושים את זה, אבל זה לא נכון. יש גברים שלא מאוננים על פורנו באינטרנט, אבל גברים כאלה נכנסים לאתרים עם סרטי אלימות קיצונית ורצח, פדופיליה וכדומה.... אז הגבר שלך הוא די נורמלי.
העניין הוא שכל אחד מאיתנו מפנטז על מין, בלי שום קשר למה שיש או אין לו/לה במציאות. אנחנו הנשים אוהבות לחלום על זמרים, שחקנים, דמויות מסדרות ורומנים, ואילו הגברים חווים את אותן החוויות כשהם מביטים בתמונות של נערות ערומות וצופים בסרטי סקס.
אין לך שום סיבה להרגיש מאויימת מזה. כמו כן לפי דעתי לא כדאי לך להגיב לזה ולהביע את אי שביעות רצונך כי התוצאה היחידה שתקבלי זה שהוא יסתיר את ביקוריו באתרי הפורנו טוב יותר.
ושזאת תהיה הצרה הכי גדולה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להתעלם!
רותם21/08/2010אני מבינה אותך מאוד. רבים יגידו לך (ביניהם גם דוקטורים) כי צפייה בפורנו היא דבר חיובי ותורם וטבעי... זה לא בהכרח נכון!. אם את נפגעת מכך שהוא צופה בפורנו בקשי ממנו להפסיק!!!! קחי בחשבון שהוא יגיד לך שכל הגברים עושים את זה ושזה נורמלי- גם אם זה נכון התשובה היא פשוטה מאוד- אם זה מעליב אותך ופוגע בך והוא אוהב אותך הוא יפסיק. בכל מקרה, דברי איתו על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
רות בן-ציון שכטר21/08/2010לינוי שלום,
אתרי הפורנו זמינים מאד.
השאלה היא לאלו אתרים החבר שלך נכנס? מידי כמה זמן הוא נכנס לאתרים אלו?
האם הוא נכנס בסתר לאתרי פורנו או שהוא יכול לשתף אותך?
הבעיה נוצרת כאשר יש התמכרות לאתרי פורנו, כלומר כאשר אתרי הפורנו הם תחליף למין שבינכם, וכאשר הוא מסתיר מימך את הענין הזה.
אני מציע ה לך לנהל איתו שיחה גלויה על כך , חשוב שקודם תרגעי, ותזכרי שהיום זה ענין נפוץ מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דניאל כהן21/08/2010אני אדבר איתך ברצינות
אולי את צריכה לנסות לאהוב אותו יותר במגעים ואז כשיש סיפוק כזה אין לו סיבה לגעת(אלא אם הוא באמת מכור) בכל אופן זה שהוא בפורנו זה לאו דווקא בגידה אני אישית רואה בזה ככן אבל אני מציע לכם לנהל שיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מסכים בכלל
אור21/08/2010להגיד לאדם לא לראות פורנו זה כמו להגיד לו לא לפנטז, או לא לאונן. זה אבסורד.
אם הוא עושה את זה כשאת בבית והוא יודע שזה מפריע לך זה משהו אחר. אבל בזמנו הפרטי זה עניינו בלבד.
הנושא המוסרי של העניין הוא דיון אחר. אבל לשאלתך - זו זכותו המלאה; הוא לא עושה שום דבר מיני עם אדם אחר. זה הזמן שלו עם עצמו. על אותו משקל אם היה לו פטיש לרגליים והוא היה מאונן מול פרסומות של נעליים או מניקור או השד יודע מה. זה עניינו.
את יכולה (ורצוי) לדבר איתו כדי להבין איזה צורך זה מספק אצלו ולמה הוא עושה את זה. לדעתי המקסימום שאת יכולה לבקש ממנו זה שאת לא רוצה לדעת מזה.
בניגוד למה שאת בטח חושבת אני כמעט ולא רואה פורנו ובפעמיים בשנה שאולי יוצא לי לראות פורנו, זה שווה ערך לאוננות. אין לזה שום ערך או קשר לחברה שלי, שהיא האישה הכי יפה בעולם מבחינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2010לינוי,
חשוב לציין שכניסה לאתרי פורנו ואוננות לא מצביעה על בעיה והעדר משיכה שלו כלפייך.
כמו כן כדי שתדעי שגלישה באתרי פורנו אצל חלק ניכר מהגברים (גם נשים) זה כמו דיסנילנד, עולם מושלם של פנטזיות מיניות.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפייה בפורנו פוגעת בזוגיות- עובדה!
רותם24/08/2010ד"ר דניאל היקר
אינני ד"ר או מומחית ביחסים ולכן אני מכבדת את דעתך המקצועית. עם זאת, אני סבורה כי צפייה בפורנו גם אם לא נחשבת כהתמכרות ע"פ חוות דעת רפואית היא שלילית מאוד ויש לה השלכות שליליות על הזוגיות (מניסיון אישי) . אני נדהמת לגלות כי דעתך היא הדעה הרווחת בקרב יועצי זוגיות (גברים ונשים כאחד!) והרי איך ייתכן שכל כך הרבה נשים נפגעות מאוד מצפייה של בני זוגם בפורנו ומרגישות נבגדות ואתם "מנרמלים" (הופכים לנורמלי) את התופעה . מדובר בתופעה רווחת ועם זאת תופעה שלילית במרבית המקרים. נשים!!!! אל לכם לוותר על צו מצפונכם משום שרוב הגברים עושים את זה ולכאורה זה דבר נורמאלי. אם זה פוגע ומעליב אתכן תעמדו על שלכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
נשואה24/08/2010אמנם זה נורמלי לצפות בפורנו אבל זה בהחלט פוגע בזוגיות.
גם אם ממשים יחד את הפנטזיות בסרט זה לא יהיה מסעיר כמו בסרט כי .. מה לעשות לאף גבר לא עומד 3 שעות ואף אשה לא אקרובטית וחלקה כמו בסרטים.
אם זוכרים את זה ומדברים בפתיחות ניתן להתמודד עם הבעיה אבל לא להמנע מלומר..- זו העיה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם ולנשואה
קרן24/08/2010בנות יקרות!
מה שפוגע בזוגיות זה לא פורנו, ולא פנטזיות! הנזק הגדול ביותר נגרם מהקנאה!
כשאתן מקנאות בשחקנית פורנו, חשפנית או כל אישה אחרת שהגבר שלכן מפנטז עליה, אתן בעצם אומרות לו שני דברים: 1. שאתן מחשיבות את עצמכן פחות טובות ופחות מדליקות ממנה. 2. שאתן מגבילות וחונקות את הגבר, בניגוד לאותה אישה בפנטזיה.
שני הדברים האלה רק מעודדים אותו לברוח מהמיציאות העגומה והחונקת איתכן לכיוון הפנטזיות. עדיף שתנסו להתגבר על חוסר הביטחון, ואם צריך, אז אפשר גם לעבוד על נושא הגמישות, הסרת השיער וכמובן להיות נועזות יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לקרן
אור24/08/2010רותם היקרה
לא הייתי ממהר להכללות כאלה, שכן יש גם נשים שצורכות פורנו, ויש גם זוגות שצורכים פורנו ביחד כחלק מהיחסים האינטימיים שלהם. לכן המצב הוא קצת שונה מאיך שאת מציגה אותו.. כל מקרה לגופו.
מה שהורס זוגיות זה לא פורנו, אלא חוסר תקשורת וניסיונות לשנות ולשלוט בבן/בת הזוג. אם זה כ"כ מפריע לך, אני מציע לך שקודם תנסי לברר עם עצמך את הסיבות האמיתיות שזה מפריע לך. איך זה משפיע על הזוגיות? מה זה אומר עלייך? מה זה אומר עליו? ושתפי את בן זוגך בשיחה רגועה ופתוחה על כוס קפה.
אשמח אם תפרסמי את תוצאות השיחה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי בן 31 + 1 מחפש מאהבת נשואהאלמוני17/08/2010
זהו, זה גם קורה לי
אחרי 10 שנות נאמנות, אני מרגיש שאני יוצא מעורי.
אני גבר עם ראש מאוד פתוח בנוגע למין. הכל אצלי הולך ואני זורם בצורה חופשית.
להגיד שאשתי היא מקרר? לא יודע בקשר לזה, אבל בהחלט היא מקרר במיטה אליי. כנראה שהשיגרה והזמן הארוך יחד הרס את הריגוש.
פעם שאלתי אותה על מין אנאלי, ליקוקים לא שגרתיים, בכלל, ניסיתי לגוון בכל דרך שהיא.
למשל, אמרתי לה, בואי נשים כל אחד פתקים בכובע וכל פעם שנעשה סקס נשלוף פתק ונבצע את מה שכתוב בפתק. ככה כל אחד יקבל את משאלת ליבו מתישהו...
היא אמרה לי - איזה משחק דבילי זה....
לי נמאס ואני רוצה לצאת החוצה!
אם את כמוני, מחפשת קשר של הנאה עם גבר נאה וחטוב שרוצה להרגיש שוב מה זאת תשוקה, להתרגש מנשיקה, אם את כמוני בבקשה תכתבי לי. אני מחפש אותך בנרות.
היופי, הגיל והמשקל בכלל לא משנים : היופי הוא בעיני המתבונן, צעירות הן יפות ומבוגרות ממש מושכות והמשקל לא קשור לסקס ומשיכה לדעתי.
איני מעוניין לשבור מסגרות! הכל לשם הכיף וההנאה.
מחכה לך בקוצר רוח....
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאתה רץ למסעדה
KingSolomon17/08/2010תבדוק שוב מה יש לך במקרר בבית... (אם כבר דיברנו על מטאפורות של מקררים)..
אחי - תקשיב
אתה רוצה להרגיש מחדש את התשוקה, ולהנות מהסקס בטירוף עם התרגשות של בתול בן 17.
בוא תנסה גם להשקיע כמו שהשקעת כשהיית בן 17 ורצית סקס. (או מתי שזה לא יהיה אצלך...)
אז הצעת לה הצעות והיא לא קנתה אותם - אז זהו? מיצית את יכולותיך?
תזכור דבר אחד: אשתך, מה שלא יהיה איתה, היא רוצה סקס ואוהבת סקס ובתוך תוכה מתה להגיע למקומות חדשים שהיא אף פעם לא הייתה בהם.
היא מן הסתם גם בונה עליך - ובצדק - שאתה תביא אותה לשם. שים לב - אותה, כמות שהיא. לא אותך כשהיא משמשת קישוט עבורך או אובייקט למילוי משאלותיך.
היא בונה עליך כי אתה טוב בזה, כי אתה נמצא כמה צעדים קדימה בתחום, ומן הסתם כי אתה גבר גבר כמו שאתה נשמע.
אז בגדול - תיזכר כמה נזירי היית לפני הפעם הראשונה שלך, וכמה היא הייתה לפני שלה. תזכור כמה פרפרת והתרגשת והשקעת ותכננת וחשבת אם זה יהיה הפעם ואיך זה יהיה ומה אתה תגיד ואיך זה יתפתח ובאיזה סדר אתה תפשיט אותה ומה לא. השקעת בזה, נכון? גם עכשיו צריך להשקיע בזה, בדיוק אותו דבר.
אם אתה חוזר בך ורוצה לחשוב על איך אתה משיג את מה שאתה רוצה ואשתך תהיה המאהבת שלך - תחזור לכאן ןתשלים כמה פרטים חשובים ותוכל לקבל כמה טיפים טובים לעניין.
השאלות החשובות בעיקר הן:
מה הפנטזיות של אשתך?
באיזה תדירות היא רוצה (בתיאוריה ובפועל.. חח)
האם בכל פעם שאתם שוכבים היא מגיעה לאורגזמה?
יאללה תחזור אלינו עם עדכונים
בהצלחה
solomon* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
אור18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגיש אותו דבר בדיוק
נשוי לא מסופק22/08/2010לא יכלת לתאר את הרגשה אצלנו בבית ,
אישתי כבר הכריזה שאין לה עניין בסקס וזה רק למטרת ילדים.
אני חושש שיש לכך שתי סיבות : 1. סקס באמת לא מתאים לה.
2. יש לה מישהו מהצד.
אנחנו נשואים 8 שנים ואף פעם לא בגדתי בה.
היום אני יכול להכריז שאני מחפש ומסתכל החוצה. ( היד מתעייפת).
בחור מאוכזב אבל עכשיו סקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להוסיף תנוחות-עזרהצ17/08/2010
הייתי עם בעית הואגיניזמוס בעבר, טופלתי ע"י ד"ר מוק וב"ה זה יצא ממני והתחתנתי, נולדו לי שני ילדים שיהיו בריאים.
כעת, אני ובעלי רוצים לגוון בכל מיני תנוחות ואנחנו לא מצליחים.
אנו מנסים להחדיר את איברו לתוכי בתנוחות מסוימות ולא מצליחים, למשל:אני רוצה לרכון מעליו אז האיבר לא נכנס בצורה ישרה ובכך מהווה חוסר איזון ואז איננו מצליחים לקיים יחסים בגיוון.
עוד בעיה,אנו מנסים שמאחורי יכניס לאיבר מיני וגם שם זה לא מכוון טוב ולא מצליחים להחדיר.
מנסה בתנוחת ישיבה עליו-לא מצליחים להחדיר-זה לא כואב פשוט אנחנו לא קולטים את המיקום.
לבעלי יש איבר מין גדול ועבה אבל כשמנסים מס' תנוחות נופל לו האיבר-זו תחושה לא נעימה....
קניתי ספרים שמסבירים על סוגים של תנוחות ואני לא מצליחה-זה מתסכל מאוד!!!!
עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנוחות
רות בן-ציון שכטר17/08/2010שלום,
ראשית, משמח לקרוא שהתגברת לחלוטין על הוגיניסמוס וכעת את משוחררת ומעונינת לקיים יחסי מין מגוונים. הגיוון ביחסי המין הוא לא בהכרח בתנוחות. בגיוון יכול לבוא לידי ביטוי בעוד דברים: במיקום, בשעות שבהן מקיימים יחסי מין, בתאורה, במשחק המקדים ועוד ..
חשוב לדעת שבמהלך קיום היחסים הזקפה עולה ויורדת ואין להבהל מכך. הזקפה תתחזק שוב.
יכול להיות שאתם משקיעים עודף מאמץ בחיפוש אחר תנוחות, אתם מאבדים את הענין במין עצמו ואז הזקפה יורדת...מכאן שחשוב שתחזרו להנות מהמין מהאינטימיות מהאהבה ומהקרבה שבינכם ותשתדלו להשקיע שלא להפוך את חדר המיטת לחדר כושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת כאב בת הזוג בפעם הראשונהסדרחק16/08/2010
אני וחברה שלי כבר כמה חודשים רבים ביחד
ומהכנות והשיתוף בינינו אני יכול לומר שהפעם הראשונה קרובה מאד.
זוהי לא הפעם הראשונה שלי, אבל כן הפעם הראשונה שלה.
כבר כמה פעמים שבעקבות המודעות לכאב ולקוטרו הקטן של הנרתיק
ניסינו לבצע חדירה רק לשם נסיון, בדיקת רמת הכאב, ואולי אפשר לקרוא לזה גם אימון(?).
לא משנה כמה פעמים, ולא משנה כמה זמן עובר, היא תמיד טוענת שכואב לה
עד למצב שיורד לה הכל ושם אנחנו סוגרים.
אני רוצה שהפעם הראשונה שלנו (ושלה) תהיה כמה שפחות כואבת, ובטח ובטח שאני לא רוצה שירד לה באמצע, והיחיד שיהנה מכל הסיפור יהיה אני.
חשוב לציין שהיחסים בינינו מעולים, כנות ושיתוף, אני לא לוחץ עליה, והבחירה אם לעשות זאת היא בידיה בלבד, ככה שהיא אינה לחוצה כתוצאה מהיסוס, אלא לחוצה ומפחדת מהכאב בלבד.
אז לשאלתי:
מה ניתן לעשות כדי להפחית כמה שיותר את הכאב? האם יכול להיות מצב שבו לא יהיה כאב כלל? אם כן, איך גורמים לו לקרות?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה
חבל שלא ציינת בני כמה אתם, מכיוון שלענין הגיל הכרונולוגי יש משמעות רבה כאן.
אם אתם בני נער והחברה שלך חוששת ועדין לא בשלה נפשית לקיום של יחסי מין מלאים, כלומר עם חדירה כדאי מאד שתמתינו עד שהיא מיוזמתה תכריז שהיא מוכנה רגשית לענין. אזם לא תחשוש , וכשלא לחשוש גם לא יהיו כאבים.
באופן טבעי אין שום סיבה לכאב בקיום יחסי מין בפעם הראשונה, זאת בתנאי שהאשה רגועה ורוצה בקיום היחסים, אז היא משוחררת , לא מתכווצת ולא נגרם כאב . אגב, בניגוד לאמונה הרווחת לא בהכרח ירד דם בקיום ראשון של יחסי מין.
בנוסף,יש נשים שסובלות מהפרעת חרדה הנקראת וגיניסמוס: זוהי הפרעה שבגינה אשה לא מצליחה לקיים יחסי מין עם חדירה. החרדה גורמת לה לכווץ את שרירי הנרתיק והגבר לא יכול לחדור בשום אופן. כדי שהחברה שלך לא תפתח הפרעה זו, כדאי מאד שתהיו קשובים לצרכים שלה. בשלב ראשון כדאי שתבדק אצל רופא/ת נשים כדי שיתאים לה אמצעי מניעה וגם יודא שהיא בריאה ואין מניעה לקיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להגדלת איבר המיןמתוסכל16/08/2010
שלום אני בחור בן 20 ויש לי שאלה בקשר אלי יש לי איבר מין שהוא קטן ועבה ואני מנסה למצוא פיתרון דרך אתרי האינטרנט שקשורים להגדלת איבר המין ואני לא בטוח מיכול מה שהם אומרים והם כרוחים בתשלום האם זה אמיתי או עוזר? מה אני יכול לעשות בעניין הזה ואם תוכלו להמליץ לי על מיקום שיוכל לעזור לי או תרופות שעוזרים ובטוחים גם יהיה טוב בנושא זה אני אודה לכם מאוד מקווה שתמצאו לי פיתרון מהיר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת איבר מין
רות בן-ציון שכטר17/08/2010למתוסכל שלום,
ראשית, אין שום פתרון אמיתי להגדלת הפין. כל השיטות המוצעות באינטרנט הן שרלטנות בלבד, ולמעט גזלת כספך, ובנוסף יתכן שגם יצור בעיות בריאות לא יקרה כלום.
לא נותר לך אלא ללמוד לחיות בשלון עם הגוף שלך כולו כמו שהוא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות אני הצלחתי להגדיל את האיבר
דני19/08/2010השתמשתי במכשיר הזה אנדרו פינס במשך חצי שנה זה באמת לא היה קל אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית האיבר גדל לפחות ב 2 ס"מ והתרחב לא נעים לי להגיד לך אבל את טועה בגדול גם אני חשבתי שזה שטויות אבל קראתי בפורמים בעולם והתגובות חצויות אבל החלטתי לנסות וזה באמת עבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!שירי15/08/2010
שלום, אני בת 22 ויש לי חבר כבר כמעט שנה..
אנחנון מכירים כבר המון זמן והקשר שלנו מאוד טוב.
שנינו עובדים בחברת הייטק וחבר שלי נמצא עכשיו בתקופה קשה בעבודה.. המון לחץ והרבה אחריות.
בשבועיים האחרונים אני מרגישה שהוא מאוד רחוק ממני מבחינה מינית. אנחנו בקושי שוכבים... בסופשבוע האחרון זה היה מורגש הרבה יותר וכבר לא יכלתי להתאפק אז העליתי את הנושא. שאלתי אותו מה קורה לו והוא אמר שאין לו חשק לאחרונה. הוא סיפר לי שגם סרטי פורנו לא באמת עושים לו את זה. הוא הגדיר את זה כך: "מבחינה פיזית אני רוצה אותך מאוד... אבל אני לא רוצה את זה כל היום כמו תמיד..."
לא שכבנו כבר שבועיים. אנחנו כן עושים דברים אחרים אבל לא באמת שוכבים. אני רוצה לציין שאנחנו משתמשים בקונדום כי אני עדיין בתהליכים של התאמת גלולות..
עבר כבר חודש מאז שנגמרה לנו חפיסת הקונדומים והוא לא מתאמץ לקנות חדשה. (הפעם האחרונה ששכבנו היתה לפני שבועיים כאשר הוא קנה 2 קונדומים בודדים בקיוסק כי הסופר פארם היה סגור באותה שעה...)
אז לכן כל פעם שאנחנו כן מגיעים למצב מיני כזה או אחר אנחנו לא שוכבים כי אין לנו קונדום.
מה שכן, אחרי כל "משחק" שהיה לנו לאחרונה הוא גמר והיה לנו מאוד כיף.. אבל אני יודעת שהוא לא חושק בי כמו עד לפני שבועיים.
אני מאמינה שזה עניין התקופה הלחוצה ולא משהו אחר.
למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות? אני דיי מציקה לו עם זה... איך אני צריכה להתנהג? מה עוד יש לי לעשות? להמשיך לדבר על העניין או לעזוב אותו לנפשו ולחכות שזה יעבור? אנחנו אוהבים מאוד ואין לי ספק בזה בכלל.
השאלה היא למה זה קורה? ואיך עליי להתנהג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ נפשי גורם לירידה בחשק המיני
רות בן-ציון שכטר15/08/2010שירי שלום,
הכורתרת למעלה מתמצתת את התשובה: ידוע כי לחץ נפשי הוא אחד מהגורמים שמביאים לירידה בחשק המיני, זה לא באשמתך, זה לא באשמת היחסים, זה לא שהאהבה כבתה.
והחשוב מכלהפעולה הטובה ביותר שעשית היא שיזמת שיחה, חבל שהמתנת כלכך הרבה זמן, בפעם הבאה כשאת מוטרדת מאיזה שהוא ענין שבינכם כדאי שתיזמי את השיחה לפני הגל הגדול של המחשבות הרעות, שיחות הן הדרך להפיג את הערפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירי15/08/2010שאלתי אותו האם הוא מוטרד מהעבודה והוא ענה שלא כל כך.. יכול להיות שהלחץ בעבודהמוריד לו את החשק ללא מודע?
איך אני צריכה להתנהג עכשיו? האם ללחוץ ולהוביל אותו למצב שאנחנו שוכבים? או להניח לו ולתת לו להתגבר על זהבעצמו? לדבר על הנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפערים בחשק
רות בן-ציון שכטר16/08/2010שירי שלום,
את נשמעת מאד מאד מודאגת משום שבזמן האחרון נוצר פער בחשק בינך לבין בן זוגך.
תנסי לבדוק איתן בשיחה רגועה אם גם הוא שם לב לענין הזה, כלומר אם גם הוא שם לב לכך שהחשק המיני שלכם שונה מאד לאחרונה ואיך אפשר להתגבר על הענין?
אפשר להשוות חשק מיני לתאבון: לא לכולם יש חשק לאכול אותו האוכל ואותה הכמות, ולכן צריך לשוחח על הענין.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה דחופה בבקשהמתוסכל14/08/2010
שלום אני בחור בן 20 ויש לי שאלה דחופה בקשר לבת הזוג שלי לחברתי לפני חודש כמעט היא קיבלה מחזור רגיל והחודש הזה היא מאחרת לאה יכול להיות שזה הריון אבל מה שמענין אותי שהיא בתולה כאילו אנכנו לא מקימם יחסי מין אנכנו פשוט משתפשפים זאת אומרת האיבר המין שלי נוגע באיבר מינה אבל לא חודר ומה שמאוד מענין אותי האם היא יכולה להיכנס להריון דרך מה שאנכנו עושים (ואני חוזר ואומר לא היתה חדירה אלה רק נגיעות וזה דחוף לי בבקשה ) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה
רות בן-ציון שכטר15/08/2010שלום לבן 20,
מכיוון שהחברה שלך ואתה משחקים בערום מלא במשחקי מין, היא עלולה להכנס להריון. נכון שנדיר שיהיה הריון בלי חדירה אך זה עלול לקרות, לכןכדאי שהחברה תעשה בדיקת הריון ביתית. וכדאי מאד שתמנעו ממשחקי המין בערום מלא או שתשתמשו באמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתושבה ותודות!
מתוסכל16/08/2010אוקי הבנתי אותך אבל מה שלא הבנתי שגם אם היא בתולה היא יכולה להיכנס להריון כאילו נכון שמאבר המין שלי יוצא מעט זרע בהתחלה אז מיזה היא גם יכולה להיכנס להריון
(תודה על עזרתכם אתם אנשיים מאוד טובים!!!) ובמיוחד לך תודה על עזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי את מי לשאולשני13/08/2010
אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום הוא גמר בפנים וכשהוא הוציא כנראה זה היה מהר מדי והקונדום היה חצי בחוץ וחצי בתוכי ונשפך שפיך או חלק ממנו לפחות על המיטה זה היה ביום שבייצתי האם אני יכולה להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחיים אין כן ולא יש למצא את התשובה
אילן13/08/2010לדעתי שתעשה בדיקה הריון יש בדיקה ביתית ויש בדיקה אצל רופא
על תהיה בן שמיים וארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
ד``ר דניאל וטלמן13/08/2010הסבירות להריון מאוד נמוכה.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבים בנרתיק לחברה שליאלון מהצפון12/08/2010
שלום,
אני וחברתי שנינו בשנות העשרים לחיינו, ואנחנו כבר כמעט שנה יחד. אנחנו נהנים מאד מיחסי מין ללא חדירה, ואני מצליח לגרות אותה ושנינו מגיעים לאורגזמה.
הבעיה היא שבמהלך הגירוי, למרות שהיא נרטבת, כואב לה אם אני מכניס את האצבע שלי לנרתיק. אנחנו גם לא מצליחים להגיע לחדירה בגלל הכאבים.
מה יכולות להיות הסיבות לזה? האם צריך לנסות להרחיב את הנרתיק ו"להתאמן" על זה?
תודה מראש על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון מהצפון
ד``ר דניאל וטלמן13/08/2010הכאב בזמן החדירה, שאתה מתאר, נובע כנראה מוגיניסמוס (התכווצות בלתי רצונית של השליש החיצוני של הנרתיק).
ממליץ לחברתך להבדק אצל גניקולוגית ממוחית הממוחית גם בתפקוד המיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר המלצה על רופא כזה ?
בר21/08/2010אין לי מושג איך למצוא אחד כזה וגם להיות בטוחה שאפשר לסמין עליו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2010אתה מוזמן לפנות לקליניקה ציבורית בשם יחסים- המרכז לשיפור התפקוד המיני של שרותי בריאות כללית ובי"ח רמב"ם. הקליניקה נמצאת בחיפה .
יש שם גינקולוגית טובה מאוד מומחית בתפקוד מיני.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בנרתיק
יש סיבות רבות ביותר לכאבים בנרתיק, הדרך הנכונה והטובה ביותר לטפל בכך היא לפנות לרופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג. אתם יכולים למצוא רופא כזה ברשימת המטפלים של איט"ם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)