פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא על זה חלמתי
    מיואשת!
    15/06/2010

נשואה כמעט 4 שנים + ילד
    אפשר לומר שמהרגע של החתונה הסקס דעך ונעלם עד שרצינו לעשות ילד,
    והסיבה היא עבודה קשה מצד שנינו ("קריירה") הרבה שעות עבודה,
    וגם הלחץ של לפני החתונה היה מטורף, עברנו סמוך לחתונה לגור ביחד, היה קשה להתרוצץ בין חיפוש כלה ולחיפוש רהיטים וכו' וכך יצא שהיינו רבים המון ולא מגיעים לסקס.
    מן הסתם אחרי הלידה, יש קושי בגידול, ועדיין בעלי ממשיך לעבוד קשה (אני החלפתי מקצוע אז יש לי פנאי ויותר "שלווה" ממקודם).
    לפעמים בפעם במלא זמן, שואלת אותו, רומזת לו.. והוא תמיד עונה מחר.
    הוא באמת עובד מסביב לשעון, ואחרי שמגיע הביתה יש מלא טלפונים, תמיד בלחץ.
    אני מודעת לעצמי, מטופחת ומהממת ותמיד שומעת ממנו "מה אני עושה איתו", האמת עוד מלפני הנישואים היה אומר לי זאת מאחר וטוען שאני יפה מידיי בשבילו..
    מה עושים במקרה כזה, לא חלמתי שכך יראו נישואיי.
    רק שנרצה ילדים ניתקרב מינית?
    בנוסף הוא מזלזל בחיצוניות שלו ובאסטטיות שלו ואני מעירה לו וזה לא עוזר
    רוצה עזרה איך לשקם את היחסים העיפים שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא על זה חלמתי

הוספת תגובה

• היי

רציני
    16/06/2010

יש מצב לשוחח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    16/06/2010

אשמח לשוחח על זה איתך, אני באותה סירה כשלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי שחלמה על נישואים מאושרים

שלי פסטרנק כץ
    17/06/2010

את בהחלט מתארת מצב לא סימפטי במיוחד
    את מצד אחד מחפשת תשומת לב ויחס והוא עסוק בהתנהלות יומיומית הדורשת אנרגיה מרובה ובסוף היום הוא מותש ועייף ואין לו כוח וחשק למשהו אחר.

חוסר הערכה העצמית שלו לא מוסיפה לעניין. הוא לא מוצא זמן וחשק לטפח את עצמו ומרגיש מוזנח ביחס ליך. הוא לא מבין מה את מוצאת אצלו ועל ידי כך גורם לך להרגיש אותו הדבר.

מדובר במצ שמצריך בהחלט פגישה או שתיים לפחות אמל איש מקצוע. יועצ/ת זוגי, סקסולוג/ית .
    לפני שתפני לעזרה מקצועית נסי לקבוע איתו פגישה בחוץ באחד הימים. בבית קפה, מסעדה, על חוף הים או כל דבר אחר שיגרום לכם לצאת מההרגל ובו תוכלו לשוחח באווירה שונה ולנסות להצית מעט מחדש את מה שדעך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא על זה חלמתי

ד``ר דניאל וטלמן
    19/06/2010

למשהי,
    מדבריך עולה שהיו קשיים בתחום המיני/זוגי מאז שאתם יחד.
    להעדר חשק מיני של גברים יכולות להיות סיבות רבות עייפות, ושעות מרובות של עבודה הן חלק מהסיבות. נראה שבין זוגך עייף מהזוגיות ומדאגה וטיפוח עצמי.
    קשה לומר למה ומה קורה עם בעלך. מה הוא אומר כאשר את מדברת איתו על הזוגיות שלכם ועל המין והתשוקה שלא קיימת בזוגיות שלכם?
    כתבי לי ונתקדם לנסות ולעזור לכם.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא על זה חלמתי

מיואשת!
    19/06/2010

היי,

עברנו לגור ממש סמוך למועד החתונה כך שהלחץ החל מאז בערך,
    הדאגה לחובות ובניית הבית והריצות לתכנון החתונה,
    ואז גם לי היה תפקיד דורשני בעבודה ובאותה תקופה עליי זה השפיע במשקל (רזון),
    ולבעלי בעייפות וכמובן גם לי זה לא הפריע אז זרמתי,
    לפני זה הסקס היה 4 פעמים בשבוע ואם היינו נפגשים יותר אז היה יותר...
    בעלי עד היום עובד כן ימשיך.. ולי מפריע מלבד החוסר סקס גם ההזנחה, הוא השמין, הוא לא אסטטי בדברים בנאליים ואני מעירה והוא משקר וטוען שאני מדמיינת...
    (כמו צחצוח שיניים). יוצא שאני מרגישה בושה בהתנהגות שלו אפילו כדי להתייעץ פה,
    אין לי מצד שני כח להיות השוטר שלו ולא להתעצבן כל שניה ביום על מה הוא עשה או לא עשה
    זה פוגע לי בבריאות.
    הוא מזניח את עצמו, אין לי מושג למה, לפני שהכרנו אם אני מסתכלת על בית הוריו ואפילו עליו, הבית לא מטופח, החלפתי לו מלתחה של בגדים שהיו מזעזעים, אולי אני זו שאשמה כי הוא לא השתנה אלא אני בניתי לו תחפושת.
    איך אחזיר את ה"חלום" שוב למציאות?
    הרי עכשיו הוא נשוי לי וכנראה לא מרגיש צורך להתייפיף,
    (אבל אני ממשיכה להתעקש איתו והוא קונה בגדים/נעליים לעיתים קרובות.)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה חשובה חשובה חשובה!!!
    בתיה
    15/06/2010

היי כולם.
    במיוחד לסקסולוגית. יש לי שאלה מאד חשובה.
    אני עוברת עכשיו בין גלולות יסמין לגלולות שאמורות להתאים יותר לגיל שלי(17) גלולות פליים.
    חבר שלי מדמיין שאם אני לוקחת גלולות ובטח אם אני מחליפה אותם עכשיו לסוג חדש(אני מחליפה סתם כי יסמין עשו לי כאבי ראש) אז אני מתכננת לשכב איתו.
    לא אכפת לי מה בנות אחרות עושות או נותנות אני עדיין לא מוכנה.
    איך אני אומרת לו את זה בלי לצאת ילדה קטנה ולא בוגרת ובלי שהוא יבהל ויילך???
    בבקשה תני לי עצה של ניסיון:(((

הוספת תגובה

• לבתיה

שלי פסטרנק כץ
    17/06/2010

אני מניחה משאלתך שאת הגלולות את לוקחת כדי להסדיר מחזור או לטיפול באקנה... אכן?

אם יש לך חבר ואת עדיין לא מרגישה שאת מעוניינת לקיים איתו יחסים אני מאמינה גדולה בתקשורת כנה וחבית. כלומר, דברי איתו ושתפי אותו בכך שאת נוטלת גלולות מסיבות אחרות ומחליפה אותן מכוון שהקודמות גרמו לך לכאבי ראש.

מה שכן, אין ספק שאם תרגישי שאת מוכנה כבר לעבור שלב ולקיים יחסים תוכלי בזכות הגלולות שאת נוטלת באופן קבוע, לעשות זאת באופן ספונטני מבלי לחשוב יותר מדי ולתכנן. וזה בהחלט יתרון. (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני
    ויקטוריה
    15/06/2010

התחתנתי לפני כחמש שנים בהתחלה הכל היה בסדר אפילו בהריון הראשון היינו כל יום מקימים יחסי מין אבל מאז שהילד הראשון נולד לאת לאת החשק המיני של בעלי ירד מי יום כן יום לא ל פעם בשבועה במקרה הטוב פעמים בשבוע, אני אשה מאוד חמה וליפעמים ניכנסת למין הסתריה כשהוא לא רוצה אותי אני יכולה לבכןת במשך שעה כמו ילדה ,אני ניסיתי לאונן אבל אחר כך אני מרגישה לא טוב עים עצמי כאילו בגדתי בו, מה אני יכןלה לעסות כדי שבעלי ירצה להיות אתי כמו פעם? או כדי לעורר בו חשק מיני?

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בחשק המיני

הוספת תגובה

• היי

רציני
    15/06/2010

מה שלומך?

אשמח להחליף עימך מרשמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לויקטוריה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/06/2010

ניסית לדבר איתו, מה הוא אומר או כיצד הוא מסביר את הירידה שלו בחשק?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לעזור לו
    אני
    13/06/2010

אני בקשר קרוב לשנתיים, התחלנו לקיים יחסים אחרי כמה חודשים
    עם הזמן השתפר.. החבר שלי מאוד נמשך אליי
    הקשר שלנו בעיתי לפעמים ,מה שגורם לי לפעמים לא לרצות לשכב איתו
    אנחנו שוכבים,אבל לאחרונה גם הגוף שלי מראה לו שאני לא רוצה.
    אני גם ביני לבין עצמי רואה אותו כפחות "גבר" ואני מניחה שהוא כועס על עצמו
    כי הוא גומר מהר ..בחודשיים האחרונים בקושי היינו במיטה.וכשכן לא הגענו לסקס מלא
    ואם כן הוא גמר ממש מהר ...
    מה עושים?

יש לציין שכשהקשר היחסים בינינו משתפרים אני יותר רוצה לשפר גם את המצב בינינו במיטה
    אבל הוא די מאכזב בבחינה הזו... וזה יותר מתסכל כשאני כן מחוברת אליו נפשית.

לקביעת תור
    סגירה
    איך לעזור לו

הוספת תגובה

• איך לעזור לו

ד``ר דניאל וטלמן
    15/06/2010

ממליץ לפנות לטיפול באחת המרפאות הציבוריות/ סקסולוגיות על מנת לקבל עזרה ולהפסיק את המצבים של שפיכה מהירה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לעזור לו

איציק
    16/06/2010

התופעה ידוע, זה קורה בגילאי 50 -60 עקב ריגוש יתר שאת גורמת לו כנראה עקב חוויה מרגשת מאוד שעברתם יחד (חוה באקט משוטף עם גבר נוסףואיתך) הפנטסיה בראש גורמת לו שהדם יזרום לכיוון פלג הגוף העליון יחליש את הזקיפה ויגרום לשפיכה מוקדמת מיתוך הפנטסיה ולא מריגוש הפיזי של הפין.
    אני אומר לך זאת ממקור ראשון. אפשר לעזור לו בחזרה על החויה הזו (של שלישיה) פעם נוספת
    או שיקח גלולה של ויאגרא או סליאס 30 דקות לפני האקט איתך זה מבטיח פין זקוף וממושך.
    אשמח לשמוע מימך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיציק

אני
    17/06/2010

איציק..... אנחנו בני 20 ,אנחנו האהבה הראשונה אחד של השני
    ולא לא עשינו שלישייה- פנטזייה יפה...
    יחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?
    רומינה
    12/06/2010

היי,
    אני צריכה עצה, אנ מתאמנת במכון כושר, בד"כ אני תמיד עם האוזניות לא מסתכלת על אף אחד, שומעת מוזיקה ורואה טלויזיה... בפעם האחרונה שהייתי במכון נגמרה לי הסוללה של האוזניות והן נכבו. ואז קלטתי איזה מישהו ששולח לי מבטים כל הזמן, כלומר הוא מתאמן על מכשירים ובהפסקה בין תרגיל לתרגיל הוא מסתכל עלי...ואני עושה את עצמי כאילו אני לא רואה...:-) בקיצור כשביקשתי שהמאמן יסביר לי איך להשתמש באיזשהו מכשיר, הבחור הזה בדיוק התאמן על אותו מכשיר.. וכשהוא קם הוא אמר לי משהו בסגנון של "את כל יום פה ואף פעם לא מסתכלת... או לא מחייכת... "לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר כי המאמן היה ליידי וגם קצת התרגשתי, הבחור הזה נראה ממש ממש טוב!!!! עניתי לו משהו בסגנון של  "מה עוקבים אחרי פה?:-) " עם חיוך.. ואז אין לי מושג מה קרה , האם הוא בכלל שמע את מה שאמרתי, אבל מצאתי את עצמי מקשיבה למאמן כושר שהסביר לי איך להשתמש במכשיר...
    בקיצור גם היום כשהתאמנתי, כשהוא עבר ליידי הוא הסתכל עלי והמבטים שלנו נפגשו....
    ממש ממש בא לי עליו! מה עלי לעשות כדי לדעת אם הוא מעוניין??? לא בא לי להתחיל איתו, כי אז אם הוא יסרב אז אני סתם ארגיש אח"כ לא נעים להגיע למכון ויש לי פה מנוי לשנה...:-)

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

לרומניה,
    ראשית כדי להוריד את האוזניות מהאוזניים כשהוא בסביבה או בכלל להשאיר אותם בבית, כשאת עם אוזניות, הרבה יותר קשה לתקשר איתך.
    את יכולה ליצור קשר עין ובשפת גוף לאותת לו שאת מעוניינת. לא הכל צריך להעשות במילים.
    אם הוא מעוניין ואת מאפשרת לו להתקרב, זה יקרה.
    בהצלחה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ולטמן

רומינה
    12/06/2010

סבבה, אז אשאיר את האוזניות בבית, אבל שפת גוף??? למה הכוונה? חוץ מזה שאני אסתכל עליו כשהוא מתאמן, מה עוד אני יכולה לעשות<? עלה לי רעיון, יש איזה בחורה ממש חמודה שהכרתי במכון וראיתי שהיא מידי פעם מדברת איתו , מה אם אבקש ממנה להגיד לו שהיא קלטה את חילופי הבטים בינינו ואולי הוא רוצה שהיא תשיג את המספר שלי?... איך זה נראה לך?
    אני פשוט מטומטמת נראה לי שהפעם ההיא שהוא אמר את מה שלא כ"כ הבנתי הוא ניסה להתחיל איתי, כי הוא אמר שהוא כל יום רואה אותי ואני אף פעם לא מסתכלת.... משהו כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין
    יורם
    12/06/2010

שלום אני בן 27 סטודנט , לפני כ- 3 שנים בערך אובחנתי
    כסובל מADHD ומאז אני נוטל ריטלין la .
    אין לי ספק שמאז שגיליתי את הריטלין חיי השתנו .
    לפני כן נזרקתי מכמה מוסדות לימוד הייתי חסר ביטחון והיתה איזה תקופה
    שאף סבלתי מדיכאון.
    יש תחום אחד שבו הריטלין עושה לי נזק וזהו התחום הזוגי.
    אני כיום נמצא במערכת יחסים שהחלה לפני כחודש אבל בגלל "הריטלין" היא כנראה
    הולכת להגמר ..אני נוטל ריטלין מדי יום ובערב כאשר אני נפגש עם הבחורה יש איזה שהוא מחסום
    רגשי שבא לידי ביטוי שאנחנו מתנשקים..ההרגשה אצלה כאילו זה לא זורם בינינו בגלל שהריטלין מנטרל
    לי את הרגש הזה . עוד ברצוני לציין שכאשר אני ישן אצלה וקם בבוקר ללא השפעת ריטלין המצב שונה
    ושאנחנו מתנשקים אז כן יש חיבר ריגשי.
    מה עלי לעשות איני יכול להפסיק לקחת ריטלין מצד אחד אבל אני גם לא רוצה "לאבד" את הבחורה בגלל
    העניין זה.

לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין

הוספת תגובה

• ריטלין

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

התייעץ ברופא שרשם לך את הריטלין, אולי אפשר להוריד מינון.(אל תשנה מינון ללא הנחיה של הרופא)
    ריטלין משפיע ל4-6 שעות, (אלא אם אתה לוקח קונצרטה) ולכן הריטלין לא אמור להשפיע בשעות הערב כשאתה פוגש את חברתך.
    האם אתה בטוח שמה שקורה זה רק בגלל הריטלין? אולי קשור בדימוי עצמי או ביטחון עצמי או משיכה..?

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יורם
    13/06/2010

תודה שחזרת אלי ובהקשר לדבריך אין לי בעיה של דימוי עצמי ואני מאוד נמשך
    לבחורה שאיתה אני יוצא כמו כן שאנו קמים בבוקר וההשפעה של הריטלין
    מתפוגגת לגמרי מהיום הקודם אז הדברים נראים אחרת וישנה הרגשה
    שהתשוקה בינינו היא יותר "אמיתית" .
    האם זה יכול להיות שהריטלין מטשטש קצת את הרגש המיני לאחר ה4-6 שעות שהוא
    משפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי אני מסכים מאוד מאוד אם הבחור

בדוי
    14/02/2011

אני בן 25 סטודנט שסובל מאותה בעיה
    ואף יותר אחרי רטלין אין לי כוח לאנשים חברים שלא נדבר על מין
    פשוט תנו לי ליראות טלביזה בשקט
    למרות זאות שאני לא על רטלין אני בדיוק הפוך ....
    רטלין מרחיק אותך מהמצאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו במה שהבחורים אומרים

רונית
    14/02/2011

ריטלין מעלה את הנורו אפניפרין, וזה מוריד את הרגשיות/רוחניות, זה גורם לאדם להיות יותר מרוכז,רובוטי, וקצת תוקפן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים
    אני
    11/06/2010

אני בזוגיות כמעט שנתיים,אנחנו הראשונים והרציניים אחד של השני
    אנחנו בני 20 וקצת.
    שניינו מיניים,והזוגיות שלנו הייתה טובה מצויינת פחות או יותר בגבולות החיים ...
    בחצי שנה האחרונה מציק לנו בעייתי לנו לא ברור מה עובר עלינו, כמובן שזה משפיע על חיי המין
    היינו אינטימיים אתמול אחרי תקופה של כמעט חודשיים ,ולא שכבנו,חשבנו שאנחנו משפרים מעט את הזוגיות אז גם הגיע המקום לאינטימיות, אבל מה שקרה, זה שגם האינטימיות הייתה לא טובה אז שוב היחסים שוב התערערו .
    אני אסביר, הו מאוד נמשך אליי, וקיימנו יחסים ,אבל כשהוא נכנס לא שכבנו כי הוא היה מאוד קרוב ...
    זה מתסכל הוא לא מרגיש לי גבר ,הוא לא מצליח שנשכב בכלל
    מה הוא יכול לעשות.
    עוד יותר נמאס לי מהיחסים האלה אם גם בזה הוא לא טוב...

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

• מה עושים

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

התיאור לא ברור ויש בלבול בין אינטימיות ומין. "אינטימיות לא טובה" , מה הכוונה?
    מה הבעיה ומה השאלה?
    האם מדובר על בעיית זיקפה?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עצה
    מישהי
    11/06/2010

אני חייבת להתייעץ אני ילדה טובה.. לא יוצאת הרבה אני בת 20 גרה בצפון, עכשיו הבעיה שלי היא שאני מאוד רוצה חבר אך לא מוצאת. אני עדיין בתולה וזה מאוד מפריעה לי... אני מרגישה שכולם שוכבים ומקיימים יחסים ואני לא... כי אין לי חבר... חשבתי אולי ללכת ולשכב עם מישהו.. ככה לשתות קצת ולהשתחרר... ופשוט להיפתר מהדבר הזה שנקרא בתולין אבל מצד אחד אין לי אומץ....
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• צריכה עצה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

נסי להיות יותר בסיטואציות חברתיות שבהם אפשר להכיר בחורים. את יכולה גם לפתוח כרטיס באתר הכרויות.
    הבחור שיכיר אותך ויוהב ויחבד אותך הוא הבחור שאת מחפשת. זו טעות להשתכר ולשכב עם גבר ללא רגשות מצידך רק כדי להפתר מהבתולין.
    את בחורה צעירה וזה בסדר גמור שאת עדיין בתולה. אין בכך שום דבר בעייתי. כמו שכתבתי בתחילה, את אולי צריכה להיות אקטיבית יותר בחיפוש הזדמניות להכיר בחורים כדי לפתח קשר.
    בהצלחה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן את ממהרת?

רומינה
    12/06/2010

ד"ר ולטמן צודק, אני איבדתי את בתולי בגיל 22, למרות שגם אני רציתילפני כן, אבל זה היה עם מישהו שבאמת באותו זמן היה לי רגש אליו.... ובלי קשר קחי בחשבון שפעם ראשונה וכמה אחריה זה כואב ןולא כיף. כך שסקס חד פעמי לא תהני .....תרשמי לאתר היכרויות... זה מה שאני עשיתי ויצאתי למלא דייטים, עד שפכגשתי מישהו שבאמת נראה לי רציני ....(טוב אבל הוא היה גרוע בסקס... אני לא דוגמא טובה...:-) )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרומינה

מישהי
    12/06/2010

תראי אני כל כל שונאת דייטים... ואני גם קצת חסרת ביטחון....אני מפחדת לא למצוא בן זוג להשאר הבתולה היחידה הרווקה מבין כל החברות שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, מניסיון...

משה
    13/06/2010

אמנם אני גבר ולא יסכימו איתי כולם,
    הפעם הראשונה שאני שכבתי היתה כשהייתי בגיל 24,
    גיל מאוחר לכל הדעות לגבר.
    והיא היתה בדיוק מה שאת מחפשת כרגע,
    עם מישהי שאני מכיר ושאין לי שום רגש כלפיה.
    עדיף לך שאת הפעם הראשונה תעשי בצורה שונה, בצורה מיוחדת,
    עם מישהו שמכיר אותך, יודע מה את אוהבת, שיתנהג איתך בסבלנות, בעדינות, שיהיה קשוב אלייך.
    ולא משנה כמה תשתי בשביל להתשחרר, למחרת בבוקר תקומי עם רגשות אשם ממש מעצבנות.
    קחי את הזמן ותחכי לאחד המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רומינה
    13/06/2010

אני ממש מבינה את המצב שלך, הייתי באותו מצב בדיוק...גם אני פחדתי להישאר לבד, הייתי חסרת ביטחון, פחדתי שלא יהיה לי על מה לדבר בדייט וכו'... אבל תראי זה עובר.. ככל שאת יוצאת לעוד ועוד דייטים כך את באיזשהו שלב מפתחת סוג של אדישות... או שזה זורם וסבבה לך או שלא והדייט נגמר מהר (יש אחלה תירוצים לסיים אותו מוקדם..) עצה שלי, אל תתני להם לאסוף אותך, תיפגשו במקום נייטרלי, תגיעי לבד ותלכי לבד. ואל תמהרי, מניסיון את אח"כ סתם תצטערי על זה ששכבת סתם עם מישהו.. לכל דבר יש את הזמן שלו... ותאמיני לי גם את תפגשי את האחד שלך (שאני אגב עוד לא פגשתי:-) ) אל תמהרי... 
    יש לי חברה בת 23 ועדיין בתולה, היא בחורה שמכבדת את עצמה ולא מוכנה לשכב עם כל אחד רק כדי לסמן וי שהיא כבר לא בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלחת לניקיון איברי מין ואחר כך סקס
    מישהו
    10/06/2010

היכרויות בין בני הזוג זה דבר מאוד חיובי,אנחנו צריכים לדעת שעדיף תמיד לשמור על הגיינה כי כך הסקס הרבה יותר מהנה ותמיד חשוב לקיים יחסי מין לא בשירותים(אני לא מבין למה יש כאלה שמקיימים יחסי מין בשירותים) אלא במקום קצת אבל קצת יותר מהנה לדוגמא בים או בבריכה.
    לאחר שבני הזוג מתקלחים ביחד או לחוד מין אוראלי לאלה שאוהבים וכמובן שזה כולנו.
    אני לא מוכן לקיים יחסי מין עם מישהי אם אני והיא לא התקלחנו זהו אם לא שתקפוץ לי אני חולה על ניקיון.
    למה שלא נקיים יחסי מין בים ונהייה קצת יותר יצירתיים נשתזף בעירום נחליף מעט צבע ואז נזיין ונהנה הרבה יותר בהצלחה

הוספת תגובה

• למישהו

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

מה השאלה?
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשר מיני
    נועה
    10/06/2010

יש לי חבר מזה ארבעה חודשים ויש לציין שאיננו גרים יחד, אני בת 25 והוא בן 31. החבר שלי טוען שהוא בן אדם מיני שירד לו החשק. בשיחה הראשונה שדיברנו על כך אמר שהוא מרגיש דחוי משום שהוא רוצה יותר ואני פחות וזה מוריד לו את החשק, אחרי השיחה הזו באמת עשיתי מאמץ ויזמתי יותר, כנראה לא מספיק לפי ציפיותיו. בפעם השניה שדיברנו על הבנו ששנינו לא מרגישים נחשקים אחד ע"י השנייה ותשוקה אין בקשר הזה, המסקנה הייתה ששנינו נתאמץ ונוכיח אחד לשנייה שיש משיכה ויש תשוקה. אחרי השיחה הזו החשק שלי עלה וניכר מצידי אך הוא לאחר כשבועיים הפסיק להשקיע וכעת טוען שהחשק פחת כיוון שאני לא נהנית מסקס (מה שלדעתי לא נכון אך העובדה היא שאף פעם לא גמרתי)וגם כי הרצון והמוטיבציה להשקיע פשוט כוו עקב השיחות הקודמות. הוא מתוסכל מהמצב שמאדם מיני הפך לאדם לא מיני ומנסה להבין עם עצמו למה. אני מצידי ניסיתי כמה וכמה פעמים ליזום אך קיבלתי תחושה של דחייה או לחילופחן לסמן וי על סקס. יש לציין שהקרע לכל זה הוא שהכרתי אותו כשלא עבד עקב בעייה רפואית שבגינה קיבל תרופות חזקות כגון אורקוקסיה ומורפיום. הוא כבר חודש עובד ונקי מהתרופות. שאלתי היא מה אפשר לעשות כדי להחיות את הקשר שיש בו בסיס חוזק של אהבה וחברות טובה

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשר מיני

הוספת תגובה

• תגובה

xyz
    10/06/2010

ייתכן ואת לא נמשכת אליו או שאת לא אוהבת לקיים יחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

בדרך כלל העדר חשק או פער בחשק ובעניין המיני לאחר חברות של 4 חודשים היא בעיה מורכבת.
    תרופות חזקות כמו שתארת בהחלט עלולות לפגוע בחשק ובתפקוד המיני.
    גם אהבה וחברות עמוקה לא תמיד קשורים ומגבירים תשוקה מינית- לעיתים זה אף הפוך!
    לפי תיאורך נשמע שתשוקה מינית והנאה ממין אצל שניכם לא היתה בקשר מתחילתו.
    הקשר חי וחזק בחברות ובאהבה אך לא בתשוקה- האם נסעתם לחופשה משותפת יחדיו באיזור אחר רחוק מהעבודה ומחויבויות אחרות? במידה ולא, ממליץ לכם לנסוע יחדיו לסוף שבוע רומנטי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו בעיה?
    דניאלה
    10/06/2010

אני יוצאת עם מישהו כבר חודשיים בערך ונראה לי שיש לו בעיה באיבר מינו..
    פעם ראשונה שניסינו לשכב הוא לא הצליח להעמיד, אולי כי נלחץ או אולי כי באותו יום הוא שתה המון אלכוהול.. למרות שדי ירדה לו הסטלה.

פעם שניה שניסינו לשכב, כן עמד לו אבל הוא לא הצליח לגמור.. אולי שעה שהוא ניסה לגמור (התנוחה הרגילה.. הוא מעלי) ולא הצליח..

האם יש לו בעיה או שהוא לא נמשך אלי מספיק?

טנקיו:))

לקביעת תור
    סגירה
    האם זו בעיה?

הוספת תגובה

• האם זו בעיה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/06/2010

למאיה,
    על סמך שניח מקרים קשה לומר אם יש בעיה.
    המשיכו לנסות להינות מהמגע והסקס שלכם, ואם הקשיים ממשיכים כתבי לי ואשיב לך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ץודה ד"ר ויש לי עדכון

דניאלה
    13/06/2010

גם אתמול ניסינו לשכב ולא כל האיבר מין עמד לו.. כאילו חצי עמד וחצי רופף.. והחדירה היתה לא מלאה כל כך בגלל זה.. ושוב הוא לא הצליח לגמור.

מה עושים? אנחנו רק בתחילת הקשר.. האם לעזוב כי זו בעיה לא פשוטה, או להמשיך ולנסות לפתור אותה..
    המון תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאיה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/06/2010

מאיה שלום,
    אני מבין מדברייך שמדובר גם על בעיית זקפה וגם קושי להגיע לפליטה. האם חברך לא מגיע לפליטה מכיוון שהוא מאבד זקפה?
    נסו לקיים קשר של מגע וסיפוק מיני ללא משגל(לא לנסות להגיע לחדירה גם אם הזקפה טובה מאוד) משך שבועיים. אני מניח שזה יעזור לחברך להחזיר את בטחונו ואת היכולת הזקפתית שלו.
    במידה ולא עןזר פנו ליעוץ וטיפול סקסולוגי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות בסקס
    שרונה
    07/06/2010

בחור חדש שאני יוצאת איתו אוהב אלימות בסקס....סטירות...חניקה וכד' הכל כמוב ןבהסכמה, הוא אוהב את הקטע של הסטירות גם מחוץ למיטה ובפומבי וגם להשתמש באלימות מלולית ויש לו פנטזיות של סקס אלים עוד יותר
    זה מאוד חדש לי ואני מוכנה להתנסות אבל אני תוהה מה זה אומר על הבן אדם...האם יש צד אלים שאני צריכה אולי להזהר לעתיד?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בסקס

הוספת תגובה

• בבקשה אני צריכה תשוב כלשהי.......

שרונה
    08/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות בסקס

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2010

לשרונה,
    יש אנשים שנהנים ממין "חזק" ואפילו "אלים" כל זמן שזה בהסכמה מוחלטת ומודעת אין בהתנהגות זו בעיה. כאשר ההתנהגות האלימה (משפילה ?) מתבצעת מחוץ לאקט המיני זה עשוי להצביע על בעיתיות.
    אני מתרשם משאלתך שהתנהגות החבר החדש לא מוכרת לך הכללים והגבולות של מה מותר ומה לא לא ברורים לך.
    אני חושב שבהחלט יכול להיות צד אלים בחבר הנ"ל... לשיקולך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומינה
    רומינה
    06/06/2010

שלום,
    אני בת 22, אין לי כ"כ נסיון ..... אני לא יודעת מה זאת בכלל התחושה של לגמור, איך לגרום לעצמי הנאה... ווכו'... יש לי כרגע חבר...
    תמליצו לי בבקשה על ספר שיעזור לי להכיר את עצמי ולשפר את חיי המין שלי.
    תודה
    רומינה

לקביעת תור
    סגירה
    רומינה

הוספת תגובה

• כמו כן אשמח אם תמליצו לי על ספר

רומינה
    06/06/2010

איך לענג את הבן זוג...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תנסי ללמוד. תני לדמיון לעבוד

אסף
    06/06/2010

אני בטוח שאת מפנטזת על סיטואציות כאלה ואחרות שמגרות אותך. כל מה שנשאר זה להגשים אותן.. ולגבי בן הזוג אז פשוט תשאלי אותו מה מדליק אותו. אל תתבישי להגיד לו שאין לך הרבה נסיון. הוא יבין ואולי זה אפילו ידליק אותו. בכל אופן יש ספרים על "קמא סוטרא" שתוכלי לעיין בהם. תחפשי בגוגל. אבל אני יודע שנהיגה לא לומדים מהספר אלא מאחורי ההגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומינה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2010

ספרים מומלץ "דברים שרציתי לגעת"
    "סקס עכשיו"- המדריך לאוהבים הצעירים בכל הגלאים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזוגיות
    דיויד
    06/06/2010

שלום
    אני בן 20 ויש לי בעיות עם החברה. בכל פעם שאנו מתחילים את תהליך הסקס, (שאני מתחיל להפשיט אותה ושאנחנות מתחילים להתמזמז שאני נוגע לה בשדים ובכוס) פתאום היא שואלת אותי אם אני רוצה אורגיה עם עוד אישה שאני חושב שהיא כוסית אך אני לא יודע למה אני לא רוצה ..
    אז שאלתי היא האם זוהי בעיה שאני לא רוצה עם עוד בחורה???? האם החברה שלי לא כל כך רוצה אותי???

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזוגיות

הוספת תגובה

• לא יא חנטריש

אסף
    06/06/2010

זה לא שהיא לא רוצה אותך .לחברה שלך יש פנטזיה. אל תדאג יותר מדי. לכל הנשים יש. תגיד תודה שהיא מספיק פתוחה איתך כדי להגיד לך את זה ולרצות לעשות את זה איתך. יש נשים שעושות את זה בחוץ ואפילו לא חושבות לעשות את זה עם בן הזוג.
    ולמה אתה לא רוצה? סתם סקרנות. רוב הגברים היו קופצים על ההצעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בזוגיות

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2010

דיויד,
    החברה שלך אוהבת או מנסה לומר שהיא אוהבת להתנסות במין עם עוד בחורה-זה בטוח.למה שלא תשאל אותה ותברר מה מהות הקשר שלכם? ללא ספק לך אין בעיה בכך שאתה לא מעוניין לצרף עוד בחורה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגעלת
    ליאת
    06/06/2010

אני נשואה 6 שנים והיחסים ביננו טובים..יש לי משהו שמאד מפריע לי אני נגעלת מבעלי הוא לא מצחצח שניים,לא אוהב להסתפר ולא אכפת לו מעצמו.אני מאד אוהבת סקס וזה מפריע לי מאד.גם שאנו שוכבים אני לא מנשקת אותו בכלל.למרות שהוא רוצה.כל מה שעשיתי לא עזר לשפר אותו.מה אני יכולה לעשות??

לקביעת תור
    סגירה
    נגעלת

הוספת תגובה

• אולי פשוט תגידי לו

אסף
    06/06/2010

תגידי לו שהוא מסריח מהפה. הוא ייעלב אבל לא נורא. יעבור לו ואז יבין שאי אפשר להתנשק עם בית שימוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגעלת

ד``ר דניאל וטלמן
    08/06/2010

ליאת,
    דברי איתו ואמרי לו שאת אוהבת אותו ואת אוהבת סקס איתו אך מאוד מפריע לך ש...
    בשביל זה קיימת האינטימיות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה