פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    אלין
    04/07/2010

אני בת 20 ובקושי ויש לי חשק מיני .תמיד ההיתי כזאת. שום דבר בקושי עושה לי את זה. ועכשיו אחרי המון זמן של התחמקויות יש לי חבר ,ואני מרגישה שבגלל הקטע המיני אני כל הזמן רוצה רק להתחמק ושיעזוב אותי ושלא יגע בי. המגע בחלקים מסוימים גורם לי חוסר נוחות ולחץ.מעולם לא גמרתי מחדירה והחדירה תמיד כואבת וגורמת לי הרגשה משונה ולא נעימה .ההיתי שמחה להתיעץ עם מישהו ולקבל עזרה בנושא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

ד``ר דניאל וטלמן
    05/07/2010

על פי תאורך, יש לך רתיעה ממין, כמו כן כאב בזמן קיום יחסי מין. הסיבות לכך יכולות להיות מורכבות, ואולי קשורות בחינוך שמרני נוקשה בנושא מיני??
    ממליץ לך לא להזניח את נושא הכאב בזמן מגע מיני, פני לאיבחון וטיפול, באחת מהמרפאות הציבוריות המתמחות בבעיות בתפקוד המיני יש מרפאה מנית בכל בית חולים גדול בישראל. הטיפול הוא אישי ודיסקרטי, או פני למטפל/ת מיני מוסמך. כל זמן שהכאב ימשך רמת הרתיעה ממין תלך ותגדל, ואיתה ההמנעות מקרבה ומגע מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גומר בקושי
    eubh
    04/07/2010

אני בן 50, בעל כושר גופני גבוה, סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד), מקבל אנלדקס 10 פעם ביום (שנתיים) ומשתמש ברבע כדור ויאגרה לפני סקס (בחצי שנה האחרונה)

בחודשיים שלושה האחרונים אני מתקשה מאוד לגמור. גם אם אני לא מאונן יומיים לפני סקס עם בת זוג, מאוד קשה לי לגמור, אם בכלל ואם כן זה דורש ריכוז ומאמץ גופני.

האם התופעה הגיונית ביחס לנתונים ומהו הטיפול? האם ויגרה עלולה לעכב את השפיכה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    גומר בקושי

הוספת תגובה

• לרביב

ד``ר דניאל וטלמן
    05/07/2010

רביב שלום,
    קיימים משתנים רבים המשפיעים על תפקוד מיני: גיל, מצב גופני, איכות הקשר, תרופות שונות, דיכאון ועוד..
    בהחלט יכול להיות שגם התרופה ללחץ דם משפיעה ופוגעת ביכולת הזקפתית שלך ולכן אתה נזקק לויאגרה. יש ממצאים קלינים שבהם גברים הנוטלים PDE5 (ויאגרה,סיאליס,לויטרה) מדווחים על מצבים של עיקוב וקשיים בגמירה.
    בכל מקרה אין להפסיק שימוש בתרופות אותם אתה צורך, ללא התיעצות ובירור רפואי!

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיין גדול .. זה מה שהוא חושב שהוא!
    איילין
    01/07/2010

אשמח לדעות מכולם ..

הכרתי מלפני כמה ימים בחור בן 24 אני בת 17.
    על אותו יום שנפגשנו הוא אמר לי שהוא מעוניין לקשר רציני ..
    כפי שזה נראה הוא פוליטיקאי מאוד גדול , וסליחה על המילה . . זיין .. חושב הוא יצליח לעשות כל בת בארץ ישראל ..
    על הפגישה השניה התנשקנו בפגישה השלישית הוא הציע שנתקדם ליחסיי מין.
    האם הוא ממהר כלכך ?
    האם נראה זה הגיוני שהוא סתם רוצה את זה ...... !?
    הוא פשוט למד כל בחורה מה היא מחפשת בגבר.. שהוא נגע עם המילים שלו ..

ואשמח לדעת אם אפשר מה החולשה אצל הגברים ..
    משהו משותף בן כולם אם יש את זה.
    תודה רבה
    אייליני :)

הוספת תגובה

• הוא פשוט מחפש את מה שאת הבנת כבר

מינה
    01/07/2010

חמודה!!
    כמה עולה היוום ללכת לזונה.... ולבצע את כל הגחמות שהוא רואה בסרטים כחולים...
    בערך 1000 ש"ח ללילה... מה הוא משוגע...

תופסים בחורה בת 17 מגלגלים כמה מילות אהבה ... ובפגישה השלישית הופ למיטה.. והרביעית .. קצת מאחור ... החמישית את יורדת .. השישית הוא חייב להביא חבר.. וכו'

והכל בחינם...

גברתי בת ה- 17 אל תחפשי נקודות תורפה.. לדעתי אם לא הרגשת שזה הוא מה שאת רוצה ...
    אל תחשבי בכלל על יחסי מין... ועוד דבר רק אחרי שסיכמתם על תאריך לחתונה או לאחר האירוסין רק אז... אחרת אם נתת לו מה שהוא רוצה .. אז הוא הרוויח 1000 ש"ח ואולי יותר.. כי מסתם הוא ידרוש כל לילה בסיכום כולל יחסוך לעצמו הון של כסף על גבי נערה תמימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיי מינה. את מאכזבת אותי.

אסף
    06/07/2010

עכשיו אני מבין מאיפה בא לך הקטע הזה שאת רוצה לזיין גבר. אל תרדי כל כך נמוך. לא כל הגברים עושים חשבון של כמה עולה זונה מול כמה עולה חברה. לידיעתך בדרך כלל חברה עולה יותר. אמנם יכול להיות הבחור מחפש זיון אבל ההסבר שלך די עלוב.
    ולאיילין
    אם הוא חושב שהוא זיין גדול וגם מצהיר על זה בכל הזדמנות אז יקירתי נראה לי שנכונה לך אכזבה מביצועיו במיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1

איילין
    11/07/2010

תודה רבה על השיתוף וההקשבה .
    אני כבר סירבתי , והבן אדם כפי שזה נראה וויתר ..
    כנראה זה מה שעינין אותו יותר ..
    תודה לכם :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במהלך סקס
    אמיר
    30/06/2010

שלום לכולם,

אני בן 21, וחברתי גם... עכשיו לאחר שאנחנו יוצאים שלושה חודשים התקבלה ההחלטה לקייים יחסי מין,
    בשבילה זאת הפעם הראשונה ובשבילי לא, הכנתי את הכל בשביל שתיהיה זאת פעם ראשונה שלא תשכח, אחרי כל המשחק שלפני הגענו לקטע, התחלנו.. ונורא כאב לה, התקדמתי לאט לאט ועדיין כאב לה שלא לדבר על זה שהיא לא הרגישה שום הנאה, החלטנו שמפסקים לאחר כעשר דקות, בפעם שלאחר מכן גם החלטנו לננסות שוב, הגענו לאקט אני מתחיל לאט לאט ועדיין כואב לה לאחר כמה דקות שאני נכנס ויוצא כבר לא כל כך כואב לה אבל אם אני עוצר לשניה ואני בפנים ואז מוציא או מכניס עוד פעם ממש כואב לה, ככה גם בפעם השלישית הרביעית והחמישית, וגם בכל הפעמים היא פשוט לא נהנת מהעניין היא אומרת שהיא לא מרגישה כלום חוץ מאת הגומי של הקונדום מציק לה.

האם זה טבעי שככה כואב כל כך הרבה פעמיים למרות שאנחנו מנסים ועושים ולא לדקה..
    איך ניתן לפתור את הבעיה של הכאב, והאם זה הגיוני שהיא ככה לא נהנת מהעניין??

היא ממש מתחילה להתייאש לי מהעניין ובטוחה שהיא לא מסוגלת להנות, למרות שאני מסביר לה שכן,

בבקשה עזרו לי..

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במהלך סקס

הוספת תגובה

• עזרהההה

אמיר
    01/07/2010

מישהו יכול לעזור לי בעניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמיר

שלי פסטרנק כץ
    12/07/2010

ממה שאתה מספר עושה הרושם שבת הזוג שלך מאד חוששת מחדירה.
    יש המון סיבות שיכולות לגרום לכך ואחת מהן זה זהיא לא לגמרי מוכנה נפשית לעניין למרות שהיא חושבת שכן. הגוף שלנו לא משקר לנו ומשדר את שאנחנו מרגישים.

נסה להוריד לחץ מעניין החדירה ונסה לענג אותה בלי חדירה.
    משחקי אצבעות, לשון וכל דבר אחר שיכול לגרום לה להנות.
    אחרי שהיא תהיה מספיק מגורה ורטובה כך גם יהיה לה רצון לחדירה והחדירה תהיה קלה הרבה יותר.

מעבר לכך ישנם חומרי סיכה על בסיס מים שניתן להשיג ברשתות הפארם ובתי המרקחת ללא מרשם רופא. נסה משהו כזה. אולי זה גם יועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה פעמיים ביום מותר לעשות ביד
    חסוי
    29/06/2010

הוספת תגובה

• כמה פעמים ביום מותר לעשות ביש

ד``ר דניאל וטלמן
    30/06/2010

לחסוי,
    מותר כמה שאתה רוצה אין חוק ואין הגבלה רפואית.
    כל זמן שיש לך זמן לעשות גם דברים אחרים, תרגיש חופשי לאונן.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הוא לא מנשק אותי :-(
    לא מנושקת
    29/06/2010

תקשורת מדהימה, הסכמה על ... כמעט הכול!
    שנינו בשלב בו רוצים פרטנר לחיים משותפים והקמת משפחה.
    הסקס טוב, אבל רוצה אחרת, רוצה גם להרגיש אהבה ולשם כך יש נשיקות.
    ממעט הנשיקות שקיבלתי ממנו (לאחר מחאות רבות מצידי) פשוט נפלתי.
    הוא מעוניין להתקרב לאט ומבקש זמן לכך (אנחנו בקשר כבר שלושה חודשים)
    יכול להיות שזה קשור למערכת יחסים מאוד קרובה לאם ולעובדה כי הנשיקה היא זו שגרמה לפרידה מאחת החברות שלו?
    אני לא מעשנת, מנשקת מצויין ולא סובלת מחוסר הגיינה בפה ובשום מקום אחר.

לקביעת תור
    סגירה
    למה הוא לא מנשק אותי :-(

הוספת תגובה

• טמבלית !! קודם נשיקות ואחר כך מין

מינה
    29/06/2010

נתת לו את כל מה שהוא צריך ... אבל את המינימום שאת צריכה הוא אפילו לא התאמץ...
    האם את היית מוכנה לשלם על מה שקיבל בחינם ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הוא לא מנשק אותי

ד``ר דניאל וטלמן
    30/06/2010

ללא מנושקת,
    בהחלט מבין את הרגשתך,ואין לי תשובה ברורה,אך יתכן שבין זוגך לא יודע לנשק ואולי קיבל על כך ביקורת בעבר..
    כמו כן נתקלתי בעבודתי קלינית עם גברים שלא אוהבים להתנשק, ואף סולדים מכך.
    מה בין זוגך אומר על כך כשאתם מדברים על הנושא?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

ג'ולי
    01/07/2010

שלום
    לאחרונה אני סובלת מכאבים עזים בזמן קיום יחסים , הכאבים מתחילים כשהחדירה עמוקה , אין לי שום כאבים בתחילת החדירה ,אין הפרשות לא רגילות או צריבה ואין יובש, רק כאשר חבר שלי מכניס את איבר מינו עד הסוף ועושה תנועות מהירות מתחילים הכאבים , כמו נקודה בסוף מתחת לבטן שנוגעים בה מתחיל הכאב.
    חשוב לציין שעם חבר הקודם שלי לא היה לי כאבים בכלל ומזה כחודש עם החבר הנוכחי כל הזמן יש כאבים , הייתי אצל גינקולוגית אמרה לי שלא שמעה על דבר כזה שיש כאבים רק בסוף החדירה ולא הצליחה בבדיקה לראות כלום כי הייתי במחזור , קבעתי תור נוסף לחודש הבא בינתיים נתנה לי משחת אילחוש...... לא נראה לי הגיוני למצב שלי שמשחה תפתור את הבעיה , אני מרגישה שאני סובלת ממשהוא אבל יודעת למי לפנות. בבקשה תעזרו לי האם יש דבר כזה ולמי לפנות ואיזה בדיקות עלי לבציע
    מודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברתי את במחזור

מינה
    01/07/2010

אני מציעה לך ללא קשר לדת... לא לקיים יחסי מין לאחר המחזור 7 ימים... היום זה בדוק!!
    לוקח לרחם 7 ימים להתרפאות לאחר המחזור, אחרת לצערינו אחוז סרטנת הרחם עולה במאות אחוזים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי הבעייה הפוכה.....

אמיר
    30/06/2010

אני איש של נשיקות ומגע ואילו אישתי היא אישה של אין נשיקות....
    כלומר אין צדק בעולם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הסכמה
    לילך
    28/06/2010

אני בקשר עם בחור כבר חודשיים ואין ביננו הסכמה לגבי אמצעי המניעה בסקס.
    אני רוצה קונדום והוא כמובן שלא.. (כי מרגישים פחות). הוא רוצה שאקח גלולות וניסיתי להסביר לו שאני ממש לא טובה בלזכור לקחת כל יום כדור וחוץ מזה שזה משמין וחבל שתהיה פאלטה..
    למה אתם כאלה עקשנים? למה??

לקביעת תור
    סגירה
    אין הסכמה

הוספת תגובה

• אל תוותרי

אור
    29/06/2010

זה הגוף שלך ואת אחראית לו
    לקונדום מתרגלים, ויש לזה יתרון שזה מאריך את הסקס דווקא בגלל שפחות מרגישים.
    ויש קונדומים ממש דקים שמרגישים איתם יותר (FEATHER LITE)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אוראלי וקלקול קיבה . . .
    לילה
    28/06/2010

שלום רב,
    הייתי מאוד מעוניינת לדעת האם אפשר לחטוף
    קלקול קיבה (המלווה בחום ושלשולים) כתוצאה ממין אוראלי??
    כשהחום הגיע כבערך שש שעות לאחר קיום היחסים...
    האם באמת קיים דבר כזה? בהתחשב בעובדה ששני הצדדים
    היו נקיים בעת קיום היחסים..

אשמח לתגובה
    הרבה תודה!

הוספת תגובה

• בבקשה!!! חייבת תגובה או תשובה!!!

לילה
    28/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו??

לילה
    29/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/06/2010

התשובה שלילית. אין קשר בין ההתנהגות המינית והתופעות שאת מתארת.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוף סקסי
    ליאור
    28/06/2010

אני ליאור בן 30 !!
    בחור סקסי מחפש כוסית זין טוב זין מעולה

לקביעת תור
    סגירה
    גוף סקסי

הוספת תגובה

• אתה גבר (אם בכלל!) דוחה ונאלח ..

לילה
    28/06/2010

עצם כתיבתך הנאלחת בפורום זה!
    מגעיל! ולא חסרים אתרים שבהם תוכל
    למצוא מין זמין ובחורות שחושבות בדיוק כמוך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי אירוטי אשמח לעצה
    רונצה
    27/06/2010

בעלי מחפש בשבילנו כול הזמן ריגושים לתבל את חיי המין ביננו.אנו מאוד אוהבים ואני זורמת איתו בדרך כלל.היינו במפגש טנטרי נחמד- +עיסוי ממעסה -עיסוי חושני שבו בעלי עיסה גם אותי וגם המעסה אני הייתי בעירום היה כיף ללא עיסוי איבר אינטימי.הגבול שלנו הוא -לא לחילופי זוגות ולא לשכב עם אחרים.אנו לפני נסיעה לברלין והוא מאוד רוצה שנלך לעיסוי טנטרי שם. הבעיה שזה בחדרים ניפרדים והעיסוי מאוד אינטימי וזה בעירום והמעסות ממש יפהפיות-הוא אומר שזאת ה חוויה תהיה בשבילנו משהוא שונה.אבל לי קשה עם העיסוי שיהיה מצד המעסה באיזור האינטימי שלו וכדומה....בסך הכול כול המשחקים שלנו כאן בארץ ממש כיפיים אנו מוצאים כול מיני דברים לשיפור המיניות אבל אני אובדת עצות מה עושים בנסיעה?..קשה לי עם הסיטואציה שאשה מעסה אותו בעירום וכפי שהסברתי למעלה. אשמח לעצה כי בסך הכול זה מביא פלפל ועניין בחיי נישואין.

לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי אירוטי אשמח לעצה

הוספת תגובה

• מדי פעם אנחנו הולכים למעסה ארוטי

פפיה
    07/09/2011

ואנחנו מאוד נהנים אחרי 29 שנות נישואים מחפשים רענון וריגושים.והוא עונה לנו על הדרישות יופי.אני מאמינה שזה תלוי גם במבנה האישיות של כל זוג.עבורנו הוא יותר ממצויין או 0522958156 אלו הפרטים שלו לכל מי שהנוא ניראה לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך המלצות ...

מריאנה
    16/09/2011

בעלי ביקש לא מזמן לצרף מישהי נוספת להתנסות חד פעמית. מבחינתי זה חורג וסירבתי. אך בכל זאת רוצה לזרום איתו ולא להיות האישה החוסמת והלא מעודדת. רציתי להתייעץ איתך לאן ממולץ לפנות בארץ לקבלת עיסוי וחוויה מהסוג שאת מדברת עליו. דרך אגב היינו שם ומאוד נהיננו ממופעי חשפנות.זה גם סוג של גירוי וריגוש. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה מפריע לך

אור
    29/06/2010

אז תגידי לו שאת לא היית רוצה שתעשו את זה - כי זה בוודאות יפגע לכם בזוגיות
    הייתי מציע לך להציע לו חלופה כלשהי שבו את מעורבת, שתדליק אותו באותה מידה.. משהו שעוד לא עשיתם..

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שהוא הלך רחוק מידי

מינה
    29/06/2010

אני בתור אישה לא הייתי מרשה!!
    עיסוי כזה מוביל ליחסי מין עם המעסה ואחר כך עם משהיא אחרת!!
    לדעתי תסבירי לבעליך מהם הגבולות!!! אחרת כדאי באופן חד משמעי להתגרש !!! אחרת תהיי פשוט אומללה!!

רק תחשבי שכעת הוא אינו מדבר מהראש אלא מאיבר מינו... אבל אחר כך הוא יודה לך...

אין לשטויות האלה גבול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי אירוטי האומנם

ד``ר דניאל וטלמן
    30/06/2010

מציע לך לדבר עם בעליך ולשתף אותו ברגשות ובתחושות שלך לגבי הנושא. שתפי אותו בפחדים ובסקרנות ובפתיחות שכן יש לך, אך יש לה גבולות כמו לכל אחד..
    במידה ואתם לא מצליחים לדבר ולהסכים מה מותר ומה פורץ גבולות ויוצר תחושות לא נעימות אצל האחר, אפשר ורצוי לדבר עם בעל מקצוע בתחום.
    חוץ מזה תהינו בברלין, עיר מיוחדת.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובות

רונצה
    30/06/2010

קודם כול תודה ממש תודה-אמרתי לו שאני לא שלמה עם זה וזה עליית מדרגה נועזת מידי בשבילי-הוא הסתכל עלי וראיתי בעיניו אכזבה אך הוא אמר לי-שהוא כבר ביטל במחשבתו את הרעיון הזה למרות שאני לא קולטת אותו נכון. הבעיה האחרת שלי הוא יחסו לאתרי פורנו-אני רואה חיובים חודש בחודשו של בערך 200 שח שזה לא מעט -הוא member -בראיית סרטים של פורנו.האם ליידע אותו שאני מודעת לכך? יש לציין שכול האתרים שהוא ניכנס הם לצפיה ולא אתרי דייטינג או דברים אחרים. זה די מציק לי אבל השאלה איך לנהוג?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריגושים

דני
    12/09/2011

היי,בניגוד גמור למה שכותבים לך אני סבור וגם לפי מה שאני קורא ממך בין השורות גם את נהנת מהריגושים וההליכה על הקצה.חשוב שתהיי חלק מהכל כולל צפייה משותפת עם בעלך בסרטי הפורנו באינטרנט.למה לא לעשות הכל ביחד ובשותפות מלאה שלך.ומה יקרה עם במהלך העיסוי בגרמניה הוא יקבל הרפייה ידנית? הרי לא מדובר בבגידה אלא סתם בפנטזיה שמומשה בח"ול.הרי לא היית רוצה שבעלך יסתיר ממך ויעשה דברים מאחורי גבך.כמובן את צריכה להציב גבולות ברורים למה את מוכנה ועד לאן.ריגושים כפי שאת מתארת תוך כדי שיתוף הדדי רק מחזקים את הקשר שמן הסתם במשך השנים מאבד מהמתח והריגוש.שחררי את החששות שלך,אם את שותפה מלאה מרצון ובידיעה אין לך ממה לחשוש.הרבה חיים תחת תכתיבים חברתיים ולא על פי רצונותיהם האמיתיים.זו גדולה ולא חולשה לחיות כפי הבנתך.תזרמי ותראי שגם את תוכלי להנות מכל העולמות יחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונצה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/07/2010

לדעתי את צריכה לפתוח את הנושא איתו ולומר לו שאת יודעת (200 שח') תשלום חודשי לאתרי פורנו, מתחיל להתקרב לסבירות שאולי יש כאן התמכרות למין?..
    בברכה,
    דר' דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברתי .. את בצרות

מינה
    01/07/2010

אני חושבת שכדאי לדבר ברצינות על היחסים בניכם ובמקביל ללכת ליועצת נישואין...
    אחרת תצטרכי להיות שיפחת המין שלו... מסמתה כל החידושים של בעליך הם מאתרי הפורנו...
    שם כל בחורה מקבלת 10,000 ש"ח לכל אקט מיני... ואיתך כנראה יהא בחינם

נישואים - זה זוגיות.. לא שלשות.. לא רק מין ... זה שותפות של זוג לחיי אהבה=נתינה וליצירת חיים חדשים הקשורים בהרגשים רוחניים.

תחשבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למינה

דני
    12/09/2011

היי מינה,מי בדיוק קבע את הכללים שאת כותבת?! תפתחי קצת את הצמצם שלך ותיסתכלי ימינה ושמאלה ותיראי שקרוב ל- 90% מהזוגות בוגדים,ולמה? בדיוק מהסיבות שאת כותבת.דווקא לזוג פתוח לחושניות ולפנטזיות הסיכוי לבגוד שואף לאפס כי הם מעשירים את חיי המין שלהם יחד! והדגש על יחד ולכן הצורך בבגידה כמעט אינו קיים.דווקא פתיחות כמו שמציינת האישה היא מצביעה על קשר יציב חזק ואמיתי בינה לבין בעלה.מה רע בלממש פנטזיות ,חשקים ורצונות? כל עוד זה בהסכמה הדדית הכל,אבל הכל לגיטימי וכשר.תנסי להשתחרר מהמוסכמות שאת חיה על פיהם ותיראי שגם את אולי תוכלי לממש חלק מהפנטזיות שלך ואולי אפילו סוף סוף גם להנות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין
    דור
    27/06/2010

שלום רב
    ברצוני לשאול,האם בחורה יכולה להיכנס להריון מבלי שהגבר הצליח לחדור אליה?
    ניסיתי לשכב עם חברה שלי אבל לא הצלחתי לחדור אליה ונוזל השפיכה נשאר בקונדום
    מבלי שחדרתי עם איבר המין. האם יש סיכוי קלוש אפילו שהחברה יכולה להיכנס להריון
    איכשהו?

לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• לא

אור
    29/06/2010

להריון צריך זרע וביצית.
    אם הזרע לא הגיע לביצית אין הריון
    קצת היגיון, פחות פאניקה.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דורי
    29/06/2010

ואם הזרע נשפך מחוץ לקונדום למרות שלא הייתה חדירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין

ד``ר דניאל וטלמן
    30/06/2010

התשובה שלילית לחלוטין. אתה יכול להרגע.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    לילך
    27/06/2010

אז ככה..... אני וחבר שלי ביחד כבר 9 חודשים... ומהתחלה הבהרתי לו שאם הוא יצפה בפורנו זה נורא יפריע לי ואני יודעת שהוא כן עושה את זה ועושה את זה הרבה...
    הייתתקופה ששמתי לב שהוא לא צופה ובתקופה הזאת תמיד יש לנו שיחות ליליות והוא כול הזמן עצבני ורוצה לנתק ומממהר...
    פעם שעברה שאאלתי אותו הוא אמר לי שהוא לא צופה והתחיל להתעצבן עליי ועשה לי"גם אם אני צופה אז מה.? אפשר לחשוב" למרות שהוא יודע שזה מפריע לי נורא....
    אז הוא אמר לי"אני לא רואה אמרתי לך כבר תפסיקי לשאול ולהעלות את הנושא הזה" הוא מאוד התעצבן... ובזמם האחרון אני שמה לב ומרגישה שיש מצב שהוא צופה בלילה.... ובגלל זה הוא נורא מתעצבן אם אני לא מסיימת את השיחה והוא תמיד אין לו בעיה לסיים כשלפני זה הוא בכלל היה מתעקש על שיחות ליליות ארוכות....
    אני ממש רוצה לדעת אם הוא צופה או לא.. אבל אם אני מעלה את הנושא הזה ושואלת שוב הוא מתחיל להגיד לי שהוא אמר לי כבר וששאני לא סומכת עליו מספיק ונהיה ריב ומרחק ביננו.....
    אני רוצה לדעת אם הוא צופה או לא.... איך אני אמורה לגלותאת זה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• את אמורה...

אור
    28/06/2010

להפסיק לחשוב על זה
    אני לא מצדיק או פוסל צפייה בפורנו. זה דבר שחלק מהגברים עושים ואינו חריג פוגעני (כל עוד זה לא משפיע על היחסים)

הוא לא בוגד בך, הוא לא עושה משהו לא בסדר - פשוט תרדי ממנו.
    אם הוא צפה בפורנו לפני שהכיר אותך, זה ענה לו על צורך מסוים שכנראה עוד יש לו, וזה לא הוגן מצדך לנסות לשנות אותו. במיוחד שזה משהו שהוא עושה כשהוא לא איתך. תחשבי שהיו אומרים לך איך להתנהג בבית שלך כשאת לבדך (כמו לא להתהלך בתחתונים - סתם לדוגמא). הרי זה לא הגיוני.
    הוא יפסיק לצפות בפורנו אם וכאשר הוא יחליט שזה לא נכון עבורו ולא עבורך

כרגע זה חלק מהגבר שלך. אני מציע לך להזכר למה התאהבת בו ולנסות להבין מה הסלידה שלך מפורנו ולמה זה מפריע לך.
    הכי טוב, אם יש לכם תקשורת טובה, דברי על זה איתו, נסי להבין למה זה מושך אותו, מה זה עושה לו.. אולי זה קצת ירגיע לך את הסלידה וזה פחות יפריע לך.
    בשום אופן אל תנסי להגיד לו מה כן או לא לעשות. זה יפגע לכם ביחסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס ותיאוריה
    סטודנט27
    25/06/2010

שאלה: האם סקס זה כמו תיאוריה בנהיגה? - כלומר, אם עוברות שנתיים אחרי מבחן התיאוריה, ואז צריך לעשות שוב - האם זה אומר שאם לא קיימתי יחסי מין שנתיים, אני נחשב לבתול?
    בעצם, מה שאני מנסה לומר זה שאני מחפש מישהי שתגאל אותי מייסורי....

לקביעת תור
    סגירה
    סקס ותיאוריה

הוספת תגובה

• D: אם היית אישה זה בטוח היה עובד

אור
    28/06/2010

כגבר נידונת ליותר מאמץ מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בזוג מענין להתנסות בשלישי
    דנה
    23/06/2010

אני בחורה יפה וסקסית בת 29, מעוניינת בזוג נאים ואסתטיים בגילאי 30 -40 להתנסות בשלישייה.
    אם יש זוג שעונה לקריטריונים - אשמח להכיר- כמובן בדיסקרטיות הדדית.

הוספת תגובה

• הי

רון
    24/06/2010

זוג איכותי בני 31 ו 30 נשמח לצרף אותך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי-

בני
    25/06/2010

באתי להרוס את החגיגה---
    סתאאאאאם,
    תהנו, הלוואי עליי,,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנחנו זוג ערבים

אחמד
    26/06/2010

אשתי דו מינית אנחנו מאוד דסקריטים נקיים
    נשמח להיות איתך בקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצה דחופה לפני שאני משתגעת
    מינה
    23/06/2010

מי מהנשים שיודעת לשכנע אני זקוקה לעצה!!

אני בת 29 ובעלי בן 33.
    לאחר שקראתי על הטרנד החדש שנשים שוגלות את בעליהם, דיברתי על כך רבות עם בעלי.שמעתי שהם נהנות מאוד מכך ואפילו מגישות פעמים רבות לאורגזמה.

החלטנו גם אנו לנסות זאת, הלכנו יחד לקנות את הסטראפון, וכן את המשחה לחדירה אנאלית ללא כאב.
    דיברנו על נושא זה המון, על שיפור חיי המין שלנו, על עקרון השוויון וכו'

קבענו יום מיוחד לאקט המיני, היינו במסעדה ואחר כך הלכנו לסרט, צחקנו כל הדרך הביתה, הפתעתי את בעלי כחזרנו לדירתנו בכלי כותרת של ורדים עד חדר המטות, 2 מגבות לבנות מונחות על האמבטיה וריח ארומטי משגע...

נכנסו יחד לאמבטיה נעימה, שיחקנו זה עם זאת, בקשתי מבעלי לשטוף את פי הטבעת, הזרמתי לו מיים חמימים לתוך החלחולת,בעלי יצא לשרותים, וחזר אחרי שתי דקות, שחקנו יחד ושוב נקיתי את פי הטבעת של בעלי... החדרתי אצבע עם סבון וכך המשכנו... הרגשתי שהמתח מעט עולה לקראת משהו חדש...
    בעלי נראה מאוד נרגש.. כאילו היה זה יום כלולותינו... הריח המשכר... האווירה המרוגשת הייתה מאוד מרוממת.!!
    התנגבנו והלכנו עטופים במגבת למיטה... כאשר עד המיטה התנשקנו והתגפפנו, שיחקנו זאת עם זה, לחשנו מילות אהבה זה באוזני זאת.. השכבתי את בעלי במיטה וכיסיתי אותו עמעמתי את האורות.. נכנסתי לחדר אחר לחבוש את הסטראפון.
    הבאתי את המשחה לחדירה אנאלית, בעלי היה מאוד מתוח... ישבתי על המיטה לידו.. התנשקנו.. ירדתי עם ידי עד לאיבר מינו שתפח מיד לממדים.. לקחתי מעט מהמשחה ומרחתי על פי הטבעת של בעלי וכן על הסטראפון, הרגשתי את האוגזמה ראשונה שלי כבר עוד לפני האקט המיני... לאחר שתי דקות של התרגעות נשכבי לצידו מחובקים ומתנשקים... נעמדתי ופשקתי את רגליו של בעלי וקרבתי את עצמי אליו...
    ושנייה לפני שהספקתי לחדור אליו, הוא פשוט קם והלך!! מבלי לאמר מילה!! הרגשתי נורא!!
    דקה לאחר מיכן הוא התלבש ויצא מהבית.
    לאחר חצי שעה הוא חזר זרק שני מילים לא עכשיו וזהו!!!
    אני מרגיש מרומת ועצובה,, עבר יום ועוד יום כאילו לא קרה שום דבר ובעלי לא מוכן לדבר על כך...

אני מרגישה כעוסה,, נרגזת ולא מצליחה לתפקד...כאילו לקחו לי משהו שעד שהגעתי.. התאמצתי.. סידרתי את הבית... שאפילו בלילות ששכבנו יחד כשהוא היה היוזם הוא לא דאג לאווירה קסומה כמו שהייתה...

הכי גרוע אני מרגישה שהחלום שלי פשוט נגוז... הם ישנה מישהי שהצליחה לשגול את בעלה.. או שכל הטרנד החדש הזה לא היה ולא נברא.. הבעלים פשוט פחדנים!!!!!

מחכה לעצה בדחיפות לפני שאשתגע !!!

הוספת תגובה

• למינה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/06/2010

כנראה שבעלך לא מעוניין במין אנאלי באותה מידה כמוך. נסי לכבד את רצונו.
    נסי לדבר איתו על העניין לא במיטה ולא כאשר אתם במצב מיני.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי עם תשובתך

מינה
    27/06/2010

דיברנו על נושא זה הרבה...
    הוא הסכים לכל התהליך מרצון...
    אך כשהגענו למעשה הוא פשוט נרתע!!!!

אני פשוט לא מסוגת להיות במיטה עםגבר שלא מכבד את מילתו.....

אני מחפשת עצות מנשים שכן ניסו את הטרנד החדש והצליחו או פשוט כל הגברים פחדנים!!!
    וכל הטרנד הזה סתם קישקוש!!!

האם יש נשים שהצליחו ..... ענו לי....

לדעתי יש צורך בשינוי תפיסת העולם... מדוע רק שהם יחדרו אלינו ולא ההפך!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תמצאי פרטנר אחר מימוש הפנטזיה

ירון
    28/06/2010

שלום לך,
    ישנם גברים רבים הרואים בפעולה זאת כנחלתם הבלעדית של גברים חד מיניים ומכך נובעת סלידתם. ישנו האלמנט של חוסר מודעות של הגברים וחוסר פתיחות.
    מה שמעניין במקרה שלך שבעלך היה שותף לכך לאורך כל הדרך והשתפן ברגע האחרון.
    אם הפנטזיה הזאת עדיין בוערת בקרבך תוכלי למצוא לך פרטנרים אחרים שיסכימו לכך.
    בהצלחה.
    שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלת על הראש!!!

מינה
    29/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למינה

שלי פסטרנק כץ
    07/07/2010

ממכתבך המושקע במיוחד אני מבינה מאד ללבך.
    יש משהו מאד מאכזב בתחושה שהשקענו כל כך וכוונותינו הטובות התפרשו באופן לא נכון.
    החלום שלך שנראה היה בעיניך כעומד להתגשם, נמוג והשאיר אחריו טעם מר של אכזבה.

כדאי שתבררי איתו מה הסיבה שגרמה לו להרתע פתאום כל כך עד כדי כך שהוא ברח פתאום.
    לפעמים פנטזיה מסויימת שיש לנו בראש משנה כיוון כשהיא הופכת למציאות.
    יתכן והוא נרתע מחשש לכאב, מחשש לגבי מה שיהיה בהמשך ובכלל יכולות להיות המון סיבות להתנהגות שלו. אבל עד שלא תשבו ותדברו באופן חופשי על העניין לא תדעי.

מנסיוני המקצועי ומשיחות שלי עם מטופלים בהחלט יש זוגות שמשחקים את המשחק הזה מבחירה. לא מדובר באגדה או בהמצאה רק שנדרשת פתיחות מאד גדולה ואמון בין שני הפרטנרים. בנוסף לכל אלו צריך שזו תהיה פנטזיה של שניהם.

נסי להסביר לו איך הרגשת, ספרי לו שנפגעת ממנו ואני מאמינה שאם תבואי מנקודת התחלה של מי שנפגעה ולא של מאשימה יהיה לו קל יותר. תני לזמן להעביר את העניין. לפעמים כשהנושא טרי מאד קשה להתייחס אליו.

בהצלחה!

* אל תתני לזה לייאש אותך, יכול להיות שבפעם הבאה דווקא כן תצליחי. תקשורת נכונה זה שם המשחק (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי לי טוב

אור
    28/06/2010

אני לא יודעת איזה טרנד לא טרנד את מדברת
    אבל הגישה שלך לבעלך היא אגרסיבית ולא מתחשבת
    גם אם הוא הסכים לזה ושינה את דעתו זאת זכותו. האקט המיני הזה אינו טריביאלי בכלל ומזכיר לרוב הגברים אונס. ומאוד יכול להיות שכך הוא הרגיש.
    כמו שהד"ר אמר, דברי על זה עם בעלך, במצב לא מיני, ואם המעשה גורם לו אי נוחות כלשהי פשוןט תרדי מזה!

לדעתי האישית, עקרון השיוויוניות בסקס יכול להתבטא גם באופי האקט - את יכולה להיות יותר אגרסיבית ובעלך יותר כנוע ו"לזיין" אותו.
    אך אישה היא אישה וגבר הוא גבר ויש לכך מגבלות גוף-נפש עמוקות. מי שמוכן לחקור גבולות אלו - זה צריך להיות מתוך רצון והסכמה הדדית מוחלטת

אם בעלך ברח - ראי בזה כסימן לכך שלא ידעת לקרוא אותו נכון ושלא באמת נוח לו עם זה (אולי הוא ניסה להגשים לך פנטזיה שלו עצמו לא ממש נראית), או שפשוט שינה את דעתו
    תכבדי אותו במקום להיות קטנונית כ"כ. לא היית רוצה שיאנסו אותך לעשות משהו גם אם שינית את דעתך ברגע האחרון נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב ... טוב כבר נרגעתי ...

מינה
    29/06/2010

אך פשוט מסקרן אותי ... האם זה באמת טרנד... האם ישנן נשים שאכן הצליחו או שהכל סתם קישקוש ולא קיים גבר אשר אישתו שוגלתו!!

רק מעניין בחנויות הסקס יש מגוון מאוד גדול של סטראפונים !!!
    אם אין ביקוש מדוע יש מבחר גדול כל כך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשביל לסביות :)

אור
    29/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה גבר???

מינה
    01/07/2010

אתה כנראה לא יודע מזה סטרפון !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למינה

זוג
    29/06/2010

אנחנו מידי פעם משתגלים ונהנים
    אנו יכולים להגיד שהנאה באמת מרובה
    בכל אופן אם זה לא בא מרצון הגבר אז זה לא ילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע את רוצה לומר שאת הצלחת עם בעליך

מינה
    29/06/2010

רגע את רוצה לומר שאת הצלחת עם בעליך ????

תני לי את הסוד ... זה בדיוק מה אני צריכה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

זוג
    29/06/2010

בעלי פתוח לכך התחלנו עם אצבע ומשם המשכנו הלאה

פעם בכמה זמן בעיקר בחופשות שאנו לבד ללא הילדים

אני יכולה להגיד לך שזה כיף אדיר לו וגם לי

אחר -כך הגמירה שלי לא מעולם הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו!!!

מינה
    01/07/2010

אשמח לקבל יותר פריטים והסבר מפורט איך הצלחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו אמיתי

זוג
    05/07/2010

מינה אנחנו מקווים שהצלחת לשכנע את בעלך נשמח לשמוע
    בסוף שבוע זה לאחר תקופה שלא חגגנו , החלטנו להנות שוב
    שבת בבוקר הילדים ישנים ,בעלי עשה לי מסג' מהנה , לאחר מכן עשיתי אני לו כולל בודי מסג'
    לאחר שהיה כבר חרמן התחלתי לשמן עם חומר סיכה את פי הטבעת באמצעות האצבע
    הלבשתי עלי את הויברטור השחור והחלקתי אותו עם החומר הסיכה
    לאט לאט הכנסתי את הויברטור לתוך פי הטבעת כאשר כל פעם לפי הקצב שבעלי
    הנחה אותי ,החדרתי פנימה עד אשר כולו חדר פנימה ,ואז התחלתי לזיין כאשר בעלי שוכב
    על מיטת המסג' על הגב ואני עם הפנים אליו מזיינת אותו , זיון בצורה זאת גם נוחה וגם מתאימה לבעלי יותר , הוא רואה אותי מולו וכנראה רגוע יותר, כך אני מזיינת אותו עד שאני ממש מוכנה לאורגזמה .
    אז אנחנו מתהפכים אני עדיין עם הויברטור לבוש עלי ואז הוא מתחיל ללקק לי "ועושה לי ביד "על הויברטור עד לגמירה המדהימה , לאחר מכן אני נותנת לו את המציצה של החיים כולל גמירה בפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למינה , סטרפאון

שוקי
    03/07/2010

למינה שלום

אצלי ובת זוגתי היו כל מיני פנטזיות בזמן שעשינו אהבה..ואז התחלטי לשים לב שהיא נהנית כשאני מרגיש חדירה, ביקשה שאחדיר אצבע וכל מיני "צעצועים" שתינו נהננו מיזה בהתחלה כאב לי וחשבתי להפסיק ולאט לאט שמתי לב שכואב פחות,זה לא קל נפשית ופיזית בהתחלה אך כשזה נעשה בעדינות ולא בלחץ זה הולך טוב....
    עם הזמן מימשנו פנטזיה משותפת יצאנו לצימר וצירפנו אלינו גבר למיטה, החוויה הייתה אדירה, שלושתינו יחד במיטה היא נהנתה איתו ונהניתי לראות אותה נהנית, והיא מאוד רצתה ונהנתה לראות אותי איך שהוא חודר אליי ואני אליו.... חזרנו הביתה עם חויה אדירה....
    בכיף שלה לחדור אליי עם סטרפאון היה מגיעה לאורגמה כפולה מיזה ואנו נהנים מהגיוון...
    לא משעמם במיטה אך הקצב הוא איטי וזהיר... בקרוב אנו רוצים לצרף אישה, אני לא ממש מעוניין בלצרף אישה בשבילי כמו שאני רוצה לראות את זוגתי עושה סקס עם אישה, והיא מפנטזת אותי עושה סקס עם אישה אחרת...
    כשהדברים נעשים לאט ולא בלחץ זה הולך הרבה יותר טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תשתגעי מינה.

אסף
    04/07/2010

בעלך באמת ותמים רצה את זה ולא עשה לך הצגה. פשוט כשזה בתאוריה זה נורא מדליק אבל בפועל כשהוא אמור היה לשבת על ארבע הוא הרגיש מושפל. לא רק בפנייך אלא בפני עצמו. זו לא בדיוק תנוחה שגבר מדמיין לעצמו להיות בה.תהיי סבלנית אליו. כרגע הוא מפוחד. הוא יודע שזו הפנטזיה שלך ואולי גם נבהל קצת מהפתיחות שלך. יכול להיות הוא לא האמין שאת באמת תרצי לעשות את זה. אני מאמין שעכשיו הוא מפחד שאם זה לא איתו אז תעשי או תרצי לעשות את זה עם מישהו אחר. אני בטוח שזה לא נכון ואני מבטיח לך שבתוך תוכו גם הוא יודע את זה.אבל כשהמחשבות חודרות לראש הן לא נותנות מנוח.
    כרגע הוא צריך את התמיכה שלך. תני לו את כל האהבה והחום שאת יכולה.אל תעלבי ממנו אם הוא יפגע בך במילים. זה לא בגללך. זה הוא והוא יודע את זה. תכתבי לו מכתב אהבה מהלב. תבהירי לו שהוא האחד ואיתו רצית לעשות את זה כי בו את חושקת. תגידי לו שדווקא בגלל שהוא גבר מדהים בעינייך היתה לך פנטזיה עליו. את אוהבת אותו הרי. נכון?
    אל תדאגי .זה יעבור לו. פשוט יש גברים שלא פתוחים כל כך אפילו אם הם מצהירים שכן.
    ולגבי הפנטזיה שלך. ישנן פנטזיות שעדיף שישארו פנטזיות. המחיר שמשלמים אחר כך לא שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה גדול... באמת זוית שלא חשבתי עלי

מינה
    04/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחזיקי מעמד. הוא גבר. לטוב ורע.

אסף
    04/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה