מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בזמן האחרוןעופר18/12/2008
בזמן האחרון אני מאבד את החשק בשיא האקט , ראשי נודד למחשבות ואני מאבד ריכוז ואם אני מנסה שוב להתרכז אז אני מגיע לשפיכה ... מה עושים ? יותר מידי בחורות נעלבות וחושבות שזה באשמתן ... ואני לא בטוח שכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורה
שלי פסטרנק כץ24/12/2008בוא נקווה שמדובר במשהו בר חלוף..
במידה ותרגיש שזה ממשיך באופן קבוע, נסה לשוחח עם סקסולוג/ית.
ישנם טיפים טובים שמותאמים לכל אחד על פי צרכיו, פנטזיות למשל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה הקודמת,שכחתי דבר קטן..סקרן16/12/2008
אז בואי ותכתבי לי,
תראי מי אני
בואי לשחק את המשחק
זה שלעולם אינו מעלה אבק
ולפני כל פגישה ליבך יהלום בחוזקה
גופך יתמלא בתשוקה
כל כך תתרגשי
ממני כבר לא תחששי
ובלילה לא תוכלי לישון
אופיע אצלך בחלום הראשון
אעורר לך את היצרים
אני שחקן של משחקים אסורים
שעשועי מיטה
משחקי שליטה
לעולם לא תהיה יותר ילדה טובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המייל..לא יודע למה הוא נמחק מההודעה
סקרן16/12/2008כל פעם מחדש, אז הנה שוב המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין שובב כרגיל
עינבר02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך מחייה המתים. שניכם
אסף03/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדבר על הכל........עינב16/12/2008
שלום, אהובי (האסור) ואני בקשר מעל שנה וחצי. לאחרונה טען לפני שאני לא נעימה למגע "למטה" ושיש לי קוצים ששורטים אותו (גם בחדירה רגילה וגם במין אוראלי). אני אכן שיניתי את שיטת ההסרה משעווה לגילוח אך לא חשבתי שזה עד כדי כך נורא. אני כמובן נעלבתי כאשר הוא דיבר על הנושא למרות שהוא היה עדין ורגיש ואף השתמש בהומור. הבטחון שלי ירד ואמנם התחלתי טיפולי לייזר אך עד שהשיער ירד אני מרגישה לא נעים. איך עלי להתייחס לכזו הודעה מצידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא ביג דיל
16/12/2008לדעתי, את לא צריכה לקחת את זה יותר מדי ברצינות. לא נראה לי שזה מה שיגרום לו לרצות אותך פחות או יותר. אף אחד לא מת מדקירות קלות. אם חשובה לך מאוד הנוחות שלו, אז תשתדלי להיות חלקה תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ...מישהי14/12/2008לא יודעת אם זה המקום הנכון, או מה בדיוק אני מחפשת. כנראה שסתם מנסה לפרוק. אני בת 21 , נשואה טרייה לאיש טוב ועדין. - יכול להיות שכך זה אמור להיות בהתחלה, ושצריך ולהתרגל ולהסתגל (שנינו חסרי נסיון מיני ) אבל בקטע הזה של יחסים פיזים. זה פשוט לא הולך. הוא טוען שאני קרירה ומרוחקת, והאמת שאין לי חשק. והוא באמת חמוד בעיניי. אני באמת לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראולי הפתרון :)
אנונימי17/12/2008ראיתי תוכנית שבה הייתה משימה לקיים יחסי מין 5 פעמים ביום. המטרה הייתה להגביר את הצורך ליחסי מין. כאשר מתרגלים שלא לקיים יחסי מין, הצורך מתפוגג, לעומת זאת כשמרגילים את הגוף (גם אם מכריחים אותו בהתחלה), ניתן להכנס לשגרה בריאה של יחסי מין. מה גם, שבקשר לפעמים צריך להתפשר, וגם כשהוא רוצה, את יכולה להסכים. זה לא שאת לא תהני :) אני, לפחות, מכור. האורגזמות שלי עם חברתי הן מהאדירות שחוויתי אי פעם. אין סיכוי שאוותר על התענוג גם לא בעד הסכום הגדול בעולם! אם חווית פעם אורגזמה, בטוחני שכאשר הקשר (גם המיני) שלכם יתחזק, האורגזמות שלך יתחזקו לאין ערוך! לפחות ככה זה אצלנו.. בתחילה, זה היה רגיל, אך כעת, אני מרגיש שאנו מחוברים רוחנית ואני פשוט לא מצליח להשתלט על עצמי כשאני גומר. אשמח לדעת שחיי המין שלכם השתפרו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש משהי לסקס ורטואלימחפש משהי13/12/2008מחפש משהי לסקס ורטואלי אני צעיר חרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה המ.ס.ן
מחפש משהי13/12/2008זה המסן[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי משחק פוקר במקום לבלות איתידנה11/12/2008אז מה דעתכם שהיום אני חוגגת יום הולדת ובעלי משחק פוקר במקום לבלות אם אשתו הטריה? מגיע לו שאבגוד בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן.... מגיע לו
mbs13/12/2008שהוא יפסיד במשחק ואת תתפשטי ההההההה :D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים אבל
aviv14/12/2008קורה לזוגות רבים משני הצדדים צריך לדעת כיצד להגיב על מנת לפתור צרי קשר במייל אם תירצי להעמיק [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לבגוד
14/12/2008אבל בהחלט צריך לדבר איתו על הבעיה החמורה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ליאור21/12/2008תשחקי איתם גם פוקר על הורדת פרטי לבוש מעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוקר
שלי פסטרנק כץ22/12/2008
קצת באיחור אבל... מזל טוב!
אני חושבת שאת צריכה לשוחח איתו.. להסביר לו מה את מרגישה וכמה שאת נפגעת מכך שהוא בורח לחברים במקום להיות איתך.
גברים רבים אינם מייחסים חשיבות לתאריכים כמו שנשים עושות, הוא יודע בכלל שיש לך יומולדת?
לא הבנתי איך הגעת למחשבה שכדאי לך לבגוד בו בגלל זה?!!**&)^
אם את מתוסכלת מבחינה זוגית כדאי קודם ללכת ליעוץ..
מה קורה לכולכם כאן בזמן האחרון? כל כך מהר וכל כך בקלות מפרקים חברות של שנים??? חבל ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
גי גי10/02/2009אני לא חושב שאת בוגדת בו, הוא פשוט לא רואה אותך ממטר וכמובן את זקוקה כמו כולם ליחסים אז תעזבי שטויות ותעשי מה בראש שלך אבל בזהירות-בארץ כולפ מכירים ורואים את כולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאשת שחקן הפוקר
רונן10/02/2009תעיפי אותו מהחיים שלך לפני שיהיה מאוחר מדי במקרה הזה אין עם מי לדבר וחייך יהיו אומללים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונין
אור12/02/2009אם תירצי ליצור קשר אז זה המייל שלי צעיר רווק [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אפשר לאכול מאותה עוגת שוקולד ..
ססין12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרהחן10/12/2008שלום שלי. היית אצלי בבית לפני שנתיים למסיבת הפתעה- יום הולדת שבעלי עשה לי. עד היום לא ידוע לי המניע לארגון של המסיבה מאחר ומאותה תקופה ועד היום(כן כן שנתיים)אני והוא לא שוכבים. בהצחלה לא יחסתי לזה חשיבות ולהפך אמרתי שיש לי שקט אך לאט לאט זה התחיל להציק ולבסוף לאחר מס' חודשים התגלתה הבגידה. קשה לי לתאר במילים עד כמה גדול היה הכאב, עד כמה קשה היתה הפגיעה אפילו עכשיו שעברה כבר למעלה משנה אני עדיין בוכה כשאני נזכרת בכך...וזה לא היה סטוץ...זה היה רומן ארוך....הוא היה מאוהב בה וחשב לעזוב את הבית בגללה , את זה הוא סיפר לי אח"כ .ורק בגלל הבנות ,יש לי 3 בנות קטנות ומקסימות הוא לא עזב...הוא מעולם לא הצטער על הבגידה ...מבחינתו זה היה עבר ואפשר לטאטא מתחת לשטיח..זה כל כך פוגע...כי לי הוא הרס את החיים..כל האמון שלי בו..פשוט נגמר..לא מאמינה לאף מילה שלו כל הזמן חושדת בו בודקת מתקשרת...בוכה צועקת והוא בשלו...יוצא בלילות ולא חוזר עד למחרת בבוקר לא מודיע היכן נמצא...ועושה מה שהוא רוצה...אציין שבמקביל הוא עובד ומפרנס את המשפחה....לי נמאס אני לא יודעת מה לעשות..מה עוד שגם גיליתי עוד פעם שהוא יוצא ע מישהי (ראיתי הודעה ממנה בפלאפון).והוא כעס....משפחתי לא יודעת על כך רק כמה חברות שהרבה לעזור לא יכולות.אני מפחדת לעזוב...מה אעשה עם 3 בנות לבד....תעזרי לי בבקשה אני יודעת שאני גם טעיתי ...וזה כנראה הוביל לבגידה...אבל דיי אני רוצה חיים שקטים והוא לא מוכן ללכת לייעוץ... אני כבר מיואשת...אין לי כבר כל דרך לדבר איתו התרחקנו מאוד....אשמח לתמיכה ועידוד יש עוד הרבה מה לספר ולהסביר אבל לא אוכל לרשום כאן הכל.......בבקשה תני לי תקוה לפני שאני אעשה צעד גורלי ואפרק המשפחה כי אני כבר לא רוצה אותו......אני לא רוצה להלחם על הזוגיות עם מישהו שלא רוצה בזוגיות איתי.....הרמתי ידייםםםםם. תודה חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחן..
שלי פסטרנק כץ11/12/2008
היי מתוקה.. אני כל כך שמחה שמצאת לנכון לפנות אלי ולא להשאיר את הדברים כמו שהם ככה.
כל כך מבינה את ההרגשה המתסכלת.
צרי איתי קשר בנייד כדי שאוכל לשוחח איתך מכיוון שכאן בוודאי לא אוכל לעזור עזרה של ממש.
אל תוותרי..
יש משפט חכם שאומר שכאשר השמיים שחורים במיוחד זה בדיוק כמה רגעים לפני שעולה האור.
דברי איתי 0526902069
רק טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהליאל10/12/2008אני בחורה בת 21 יש לי חבר מזה כשנה והוא הסקס הראשון שלי ,אני מאוד ביישנית בסקס לא מוכנה שהוא ירד לי או יאונן לי ואני גם בקושי פעילה בסקס ובקושי מחליפה תנועות ,מה שקורה שאני ממש מתביישת וחבר שלי הפעיל והיוזם ,אני לא ממש מרוצה מהסקס שלנו כי מה שקורה זה שהוא גומר ואז פשוט הוא מפסיק ולא טורח אפילו לנסות לגרום לי לגמור ,זה מתסכל אותי ,דיברנו על זה אבל אני כל כך ביישנית אני לא יודעת מה לעשות ,אני אפילו לא מסוגלת ליזום סקס מרוב ביישנות ואני דווקא מאוד אוהבת סקס האם יש פתרון לבעייתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK10/12/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=260 id=link]מיניות האישה, מין נשי[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאלמונית10/12/2008אני ובעלי מקיימים יחסי מין וכבר 5 שנים. לאחרונה אחרי הסקס אני מגלה שאני נפצעת ויש חתכים קטנים בכניסה לנרתיק. מה יכולה להיות הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK10/12/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=19 id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשהמוריאל10/12/2008בוקר טוב יש לי חבר ויש לי בעיה שמאוד מפריעה חי ואשמח לקבל עזרה. כשאנו שוכבים אני מרגישה לא מספיק רטובה בנרתיק וזה די "מקשה" עליי בקיום יחסי המין הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות אם יש משהו שאפשר לשים לפני או כל דבר שיכול להביא לי לפתרון. אשמח מאוד זה חשוב לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
10/12/2008לדעתי את צריכה לגשת לבדיקת גינקולוג. כמו כן, בינתיים את יכולה להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כדוגמה הג'ל KY. כמו כן, אתם צריכים לעשות משחק מקדים ארוך, כך שתהיי להוטה יותר ורטובה יותר לפני הסקס עצמו.
זאת ועוד, את יכולה לשאול את שאלתך בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a]. אני בטוחה שתקבלי שם תשובה מהירה ומקצועית יותר מהמומחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה...
מוריאל11/12/2008תודה על התשובה ואיפה אני יכולה להשיג את החומר סיכה הזה ואיך אני אמורה להשתמש? לשים לפני קיום יחסי מין אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל בתי המרקחת ובפארמים
שלי פסטרנק כץ11/12/2008כן, למרוח לפני המגע המיני לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ11/12/2008
בעיה של רטיבות נוצרת בדרך כלל או בגלל העדר תשוקה ו"חרמנות" בשפת העם, או בגלל עניין הורמונאלי.
בינתיים כפי שהציעה באדולינה את יכולה להשתמש בKY ג'ל או ב PLAY של דורקס את שניהם אפשר להשיג בסופר פארם ללא מרשם.
בנוסף כדאי לגשת לבדיקה גניקולוגית ולהתייעץ עם הרופא, גם שינוי בתזונה יכול לגרום ליובש מוגבר.. התייעצי עם תזונאית.
כמובן שמשחק מקדים ארוך יכול בהחלט להוסיף לעניין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מיניתמשה08/12/2008אני כן 48 ואישתי בת43 אנחנו נשואים 21 שנים ויש לנו שלשה ילדים בוגרים .בשנה וחצי האחרונות -היחסים המיניים ביני לבין אישתי ירדו לאפס.התירוץ של אישתי הוא הפחד שהילדים המתבגרים יתפסו אותנו על חם. ברור שאני לא מקבל תירוץ זה.לאחר אין ספור שיחות עם אישתי -היא מסרבת בתוקף -ללכת לסקסולוג או כל יועץ אחר בתחום. הצעתי לה אפילו שנלך למטפל מיני מקצועי-עמ שאולי זה יעורר בה את היצר המיני מחדש. כמובן שגם לזה קיימת התנגדות מוחלטת.יש לציין שאנחנו זוג מסודר ופרט לנושא זה אין שום תלונות.אני פשוט אובד עצות אבקש לקבל טיפים/עצות מה אני יכול לעשות? בין היתר הצעתי לה צלע שלישית(גבר ) מתוך תיקווה שזה אולי יעורר אותה.ישלציין שאישתי מציעה לי אחת לתקופה לקיים יחסים -כאשר אין אף אחד בבית או שהיא בטוחה שאף אחד לא יתפוס אותנו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס וחרדה
av -ze08/12/2008שלום, לא פרטת במכתבך איך היו יחסי המין בינכם לפני שהילדים התבגרו ובני כמה הם?. האם קרה פעם שנתפסתם או כמעט ניתפסתם ע"י הילדים? מן המפורסומות שאיבר המין העיקרי בגופנו הוא הראש, ועל כן ברגע שאין שקט נפשי אז גם הסקס לא קיים. מה קורה אם אתם סוגרים את דלת חדר השינה ובמידת הצורך נועלים אותה? לי בעצמי יש ילדים מתבגרים ומקטנות הרגלנו אותם שכאשר דלת חדר השינה נעולה אף אחד לא פותח אותה, מקסימום אפשר לנקוש בה ולהמתין לתשובה מתוך החדר. לאחר שמתוך מישחק של הילדים ניפתחה הדלת (למזלנו היינו מכוסים) התחלנו לנעול אותה. חוץ מיזה אפשר ללכת לקראתה, תנסה אחד לכמה ימים להיות בבית אחרי שהילדים יוצאים ללימודים, ואם אתם עובדים אז תאחרו באותו יום לעבודה, לא יקרה שום אסון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות מינית
משה08/12/2008שלום לך גם לפני שלב הבגרות של הילדים אני בעיקר יזמתי.יש לנו בת חיילת ו 2 ילדים בני 16 ו17 כמו שאתה מציע ניסיתי לבוא לקראתה .אבל אז קיימנו יחסי מין אחת לשבועיים ולפעמים גם אחת לחודש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרירות
שלי פסטרנק כץ09/12/2008
הרבה אנשים נרתעים מהמושג סקסולוג/יועץ מיני/מטפל וכו' כי הם מרגישים שאם ילכו לייעוץ סימן שיש להם איזו שהיא בעיה וחבל.. כי אין ספק שיועץ מקצועי יכול במספר פגישות (אפילו 1 לפעמים) לגלות את נקודות התורפה אצל הזוג ולסלול דרך מתאימה ופשוטה לחיי מין מהנים ומספקים.
אשתך נמצאת לפי גילה בתקופה שבה ישנם שינויים הורמונליים ולכן יש אפשרות שעניין זה משפיע על החשק המיני, כמובן שעצם העובדה שהילדים גדלו, מסתובבים בבית וכבר מבינים עניין יוצרת רתיעה ואי נוחות מצידה לקיים יחסים.
יחסי מין דורשים התמסרות ושחרור, איבוד שליטה ועוד, ואתה גם מציין שהיא עצמה יוזמת כשהם אינם.
הייתי מציעה לכם לנסות לבלות קצת יותר מחוץ לבית, עכשיו כשהילדים גדולים ואין צורך בבייבי סיטר , גם לקבוע פגישה באמצע היום בבית מלון (על בסיס שעתיים) יכול להיות מרגש במיוחד ושונה ממה שאתם רגילים בדרך כלל.
מומלץ לבלות הרבה יחד ולתת מקום לאינטימיות ולאו דווקא לסקס.
כשאשה מרגישה מחוזרת ומושכת, נאהבת ונערצת (להוסיף לכל אלו גם כוסית טובה של יין) היא תשמח לנצל אותך גם על בסיס מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגישה התואמת
av -ze09/12/2008גב' פסטרנק הינה מקצועית ועל כן אינני מהין להתווכח עימה, אולם בהזדמנות זו אספר איך אני "טיפלתי" בבעיה דומה שצצה אצלי. אצלי לקראת גיל ה 40 וייתכן שגם הלידות עשו את שלהן והחשק המיני ירד "לקו השחור". לאחר שנואשתי מכל הדרכים האחרות כולל טיפולים ושיחות למינהם שלא עזרו ואולי אפילו גרמו להדרדרות נוספת, החלטתי על דעת עצמי לשקף לה את היחס שאני מקבל מימנה. ואני מדבר על קיפאון כימעט מוחלט. מכיוון שהיא לא נוגעת ומחבקת ולא יוזמת ולא אומרת לי 3 מילים מאוד חשובות גם אני הפסקתי את היוזמות הנגיעות והליטופים, כשניכנסו למיטה לישון לא "נידנדתי" לה כבעבר, בקושי אמרתי לילה טוב הפניתי לה את הגב ונרדמתי. נתתי לה להבין שמעכשיו אנחנו על טייס אוטומתי ושאנחנו ביחד כי.... ככה. בסבלנות רבה ולאחר זמן (כשבועיים) ותאמין לי שזה קשה, התחלתי לראות אצלה שינויים, המחשבה שיכול להיות מצב שהיא עלולה לאבד אותי, ואולי היא הצליחה באמת לכבות את רגש האהבה שלי אליה, עשה את שלו. ערב אחד, היא יזמה שיחה שהיתפתחה לדיון מאוד עינייני שבסופו היא ביקשה לחשוב איך היא מגיבה לכל מה שקרה ונאמר. בסיום השיחה בפעם הראשונה מזה תקופה ארוכה מאוד היא קמה ניגשה אלי ונתנה לי נשיקה, והלכה דומעת למיטה. למחרת בשעות הבוקר קבלתי SMS מימנה שבו נאמר " ... הרווחת אותי מחדש. אני אוהבת אותך" עזבתי מיד את המשרד הפתעתי אותה בבית עם פרחים. היא, ואני מדגיש, היא! הדביקה לי נשיקה ובמהירות הבזק מצאנו את עצמנו בשיא האינטימיות. ומאז (חצי שנה) ועד היום הכל סבבה. נכון, השיגרה שוחקת ויש ימים עמוסים יותר ועמוסים פחות, אבל את שלנו אנחנו מתעקשים לקבל גם מאחורי דלת סגורה. יכל להיות שזה אולי נוגד או לא מקובל כפי שתגיב אולי הגב' פסטרנק אבל בשבילי זה עבד. av
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה37 מחפש מבוגרת מגיל 40 לקשר ...צח08/12/2008שנראית ומרגישה טוב עם עצמה 0525406895 זה הטל שלי תתקשרי מחכה רק לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאיפה אתה?
צח21/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מורהסטונדט_2608/12/2008שלום לבנות המין היפה, אני לא רוצה להישמע כמו סוטה, אבל אני מחפש מישהי שיכולה ללמד אותי קצת על נושא ה- squirting (השפיכה הנשית וההשפרצות...). אין לי הרבה מאוד ניסיון, ויצא לי לראות את זה בסרטים אבל לא ממש לחוות את זה עם בחורה. החברה שלי לשעבר אמרה לי שזה מיתוס ושזה אפקטים של מחשב... ?!? בכל אופן, אני מאוד אוהב לרדת ולפנק את הבחורה שאני נמצא איתה. אין לי כרגע חברה, ואני אשמח למצוא מישהי שתלמד אותי דברים חדשים בנושא הזה... פינוק מובטח ! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה לא מיתוס
08/12/2008זו תופעה שבאמת קיימת אצל מעט נשים.
מאחלת לך למצוא אחת כזו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה משפריצה???
נוני09/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן.. : )
אני09/12/2008אכן כן, יש ויש..גם אני הופתעתי בפעם הראשונה וקצת הובכתי..לא קורה בכל פעם א-ב-ל כשכן.. לגמרי מטריף חושים ומענג, מה צריך? המון סבלנות ..אצלי זה הופיע רק כשהרגשתי בטוחה לגמרי ושחררתי כל מיני אי נעימויות מטופשות , פשוט נמחקתי . תנסה להתמקד רק בה, גם אם ההשפרצה לא תגיע, העונג יהיה סוף..בהצלחה.:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי דיסקרטי בנשואה שמחה.moooooon08/12/2008לא אלאה בשירים מתקתקים,וזמירות ענוגות. נשוי 42 שמח וטוב לב,נאה וחטוב,בנשואה דומה. מעולם לא בגדתי.אלא רק במחשבה חיי יפים ,אך חסרה הסערה,התאווה החייתית,ההתרגשות שבציפיה. אשמח לדומה,דיסקרטית לקשר ארוך טווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה
ל08/12/2008הי mooooooon סתם שאלה.. אני רוצה לדעת אם לדעתך גם מחשבה נקראת בגידה.. אתה רושם שמעולם לא בגדת, אך האם מה שאתה מתכוון לא נחשב כבגידה?? אני נשואה, בת 32, נראה ל שאני מחפשת את מה שאתה מציע, אבל אני לא נותנת הגדרות מה שיהיה יהיה.. האושר הוא בריגוש, והריגוש הוא באושר אם כך.. אני אחפש ריגושים כל חיי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלישיהקרמבה05/12/2008אני וידיד מאוד טוב שלי מחפשים פרטנרית לשלישייה
אני לא יודעת אפילו איפה לחפש בנות שמעוניינות,
אולי אפילו יתמזל מזלינו ותהייה פה מישהי שמעוניינת..
אנחנו בני 20 באיזור חיפה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראשמח לשמוע מכם
נשוי מוטרד09/12/2008אני אשה בת 30, שמחפשת ריגושים ויציאה מהשיגרה, אני מעוניינת בזוג (גבר+אשה) שהאשה תהיה אם רצון להתנסות בסקס עם אשה וגם כמובן לצרף את הגבר. אני 1.64מ', 50ק"ג, שיער שטני ארוך, סקסית מאוד ובעיקר לוהטת, אני גרה באזור הצפון ואשמח לשמוע ולשוחח איתך בנושא....יש דברים שאני רוצה לשאול אותך בנושא לפני שניפגש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)