פורום סקס ויחסים - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלי לא ענית לי על השאלה
    שחר
    14/01/2009

אני בת 16. לפני כמה זמן חבר שלי דחף לי אצבעות וזה פשוט לא היה כיף. זה לא כאב אבל לא נהניתי מזה.. ציפיתי למשהו אחר. לאחר מכן ניסיתי לדחוף לעצמי והרגשתי אותו דבר. האם זה נורמלי? חברה שלי אמרה לי שהיא נורא נהנתה מזה! למה אני לא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלי לא ענית לי על השאלה

הוספת תגובה

• שחר

שלי פסטרנק כץ
    21/01/2009

מהסיבה הפשוטה שכל אחד מאתנו נהנה מדברים אחרים.
    אני מנחה שגם בתחומים כמו אוכל ישנם דברים שאת אוהבת וחברים שלך לא.

יש נשים שמתענגות מגירוי פנימי אבל רוב הנשים נהנות מגירוי חיצוני. גירוי על הדגדגן.
    נסי למצוא דרכים אחרות. ועוד דבר.. עם הזמן יתכן ופתאום תרגישי שאת כן נהנית מחדירה של אצבעות אבל פשוט לא ידעת איך לגעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד וחוסר נחת בזוגיות

איב
    21/01/2009

שלום לאחרונה הכרתי את בן זוגי ,המקסים וממש טוב לנו ., אפשהו בפנים ידעתי עם עצמי שיהוא היום שאתחיל עם החשדות שלי לאט לאט ואטריף את עצמי בזה וגם בצורה עקיפה אותו . הוא לא נותן לי שום סיבה לחשוד ,ולהיפך ,הוא נותן לי תחושת ביטחון ואהבה תמידית אני בחורה רגישה מאוד עם עבר קשה מהבית ,עם חרדת נטישה לא קלה ,וחוסר אהבה מהבית יש בי פחד תמידי אפשהו בפנים שלא נותן לי נחת ורוגע אני רוצה להרפות מזה ולא להכניס את עצמי בכלל למחשבות מהסוג הזה ואני לא מסוגלת זה מנקר וחופר בפנים כל היום כמו דליפה הוא הבחין בכך אתמול וראה אותי טרודה והכחשתי . אני לא רוצה לאבד את הקשר הזה זה הגבר הכי מדהים והכי מתאים לי ,אני חוששת תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בוויברטור להנאה עצמית
    יניב
    13/01/2009

שלום אני מנסה להגיע לאורגזמה בשימוש בוויברטור אנאלי. קניתי וויברטור דק יחסית בכדי לא להכאיב לעצמי ובנוסף קניתי חומר סיכה KY, אך לאחר שימוש אחד בו היה לי כאב נורא חזק וירד לי דם, כבר 3 ימים אחרי כואב לי. היה לי עד לפני חודש איזשהוא פצע בחריץ ונבדקתי אצל פרוקטולוג שהמליץ למרוח משחה, הפצע עבר לי, אך יש מצב שהוא חזר שוב עכשיו לאחר החדירה עם הוויברטור. רציתי לשאול אם טעיתי בכך שאני משתמש בו או שיש דרך טובה יותר להשתמש בוויברטור ולא להפצע?

הוספת תגובה

• תשובה

17/01/2009

לדעתי, אין דרך טובה יותר להשתמש בויברטור אנאלי, מאשר להשתמש בויברטור קטן ועם חומר סיכה על בסיס מים, כמו ה-KY.

לדעתי, לא טעית שהשתמשת בו, זה מדליק אותך ורצית לנסות. מפליא אותי שירד לך דם ושכואב לך שלושה ימים אחרי. אתה צריך להחליט: או לא להשתמש בו יותר, או להשתמש בו בעדינות רבה, ולסבול קצת מכאבים. כנראה שבשביל להנות צריך קצת לסבול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דבר כזה ששוכחים איך לעשות סקס?
    מאי
    13/01/2009

היי, אני בת 21 ואני וחבר שלי נפרדנו לפני שנה בערך, אחרי שנה וחצי של חברות.. הוא לימד אותי בעצם כמעט הכל..איך לרדת ואיך לעשות לו ביד וכל זה אבל לא היה לי אף אחד בשנה האחרונה ואני לא מהבנות שעושות סקס רק לשם סקס(למרות שאני דווקא מקנאה באלו שעושות את זה בלי לחשוב הרבה לפני).. בקיצור הכרתי לא מזמן מישהו ואני מאוד חוששת שכשנשכב אז הוא יתבאס שאני לא טובה כמו שהוא חושב.. אני לא זוכרת כל כך איך עושים את הדברים ואני בטוחה שאני גם לא אהיה חופשייה כל כך..אני ממש לא יודעת מה לעשות.. יש לכן אולי טיפים שיעזרו לי??אני מרגישה כאילו אני עושה את זה פעם הראשונה!!! אהה ועוד שאלה..יש מצב שאחרי שנה שלא שכבתי אז שיהיה לו קשה להכניס את האיבר מין שלו או שזה לא קשור? תודה רבה וסליחה על האורך !!

הוספת תגובה

• תשובה למאי

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

מאי, מתוקה אחת..

אין לך שום סיבה לדאוג ובטח שלא לקנא בבנות שעושות סקס סתם ככה (הן אולי מקנאות בך)

את כותבת שאת מרגישה כאילו את עושה את זה בפעם הראשונה.. וזה נכון.
    כי סקס עם כל אחד הוא משהו אחר, לכל אחד סגנון המגע שלו והדברים שעושים לו נעים ואלו שלא.
    עם כל אחד תגלי עולם ומלואו.

הטיפ החשוב ביותר שאת יכולה לקחת איתך למיטה הוא שתגיעי לשם ממקום של בטחון בעצמך, ברצון שלך למגע, בתשוקה, בידיעה שהגוף ידע לבד להרגיש איך ואיפה לגעת.

יש משהו קסום בראשוניות הזו. זו אחת הדרכים לגלות באמת מה עושה לך נעים. בניגוד לכל אלו שכבר עברו כמה מערכות יחסים ונהיו מאוד מקובעים עד כדי כך שקשה להם לקבל רעיונות חדשים.

לגבי החדירה.. כשתהיי מגורה הגוף שלך יאותת לך ויפריש ברתלין, זהו חומר סיכוך טבעי מהנרתיק שגורם לחדירה להיות נעימה. במידה ותהיי בלחץ הגוף לא יפריש את החומר הזה.

א. או שתוותרי ותחכי לרגע שבו תהיי מוכנה.
    ב. או שתשתמשי בג'ל סיכה (KY, PLAT) שניתן להשיג בבתי מרקחת ללא מרשם.

אופציה ב' היא זו שבה רוב הבנות משתמשות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה את מקסימה!!

מאי
    13/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהב בנים לסקס
    iossid
    12/01/2009

אוהב בנים לסקס באזור חולון +רכב לרצנים בלבד 0502335383

לקביעת תור
    סגירה
    אוהב בנים לסקס

הוספת תגובה

• אתה רוצה גבר עם רכב או יש לך רכב?

xxx
    13/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעוניין בסקס ברכב יש הצעות?

xxx
    17/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש בתולה...
    משה לוי
    12/01/2009

הפנטזיה שלי זה בתולה ללקק אותה עד שתצרח מהנהה ואז המעבר לכאב ... מעניין ביותר

לקביעת תור
    סגירה
    מחפש בתולה...

הוספת תגובה

• לא מתעסק עם קטינות ....

moshe
    19/01/2009

17+ לפחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

רן
    17/04/2009

מאיפה את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בתולה

בתולה
    21/04/2009

אשמח אם תגרום לי להרגיש ככה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש ירושלמית מאיתגרת

ארנון
    28/11/2009

שמי ארנון חי בירושלים בן 40 רווק מענין חם שעובד בירושלים מחפש אישה נעימה לידידות שיחןת ביליום בכיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני בתולה מתה לזיון

הרמן
    28/11/2009

אתה מדליק אותי מתה להפגש כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם בתול

ראובן
    03/12/2009

אני רוצה אישה שירצה אותי ותאהב אותי 0523179798

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בתולה

moshe levi
    04/12/2009

צרי איתי קשר במייל ואשמח לפנק אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום-עזרה
    כנרת
    12/01/2009

אנו נשואים כמעט 9 שנים +ילדה ,בעלי הוא הראשון שלי והיו לי כאבים בחדירה ,כשהתחתנו קיימנו יחסים לפעמים והיו לי כאבים לפעמים לא היה לי כוח לסבול את הכאבים ורציתי להפסיק והפסקנו גם קרה שהוא התייאש לא ידעתי אז שיש לזה טיפול והרגשתי נורא מתוסכלת ,גם בעלי לא כל כך תמך ואמר שהכל בראש שלי ולפעמים כעס. בערך לאחר 3 שנים הוא בקושי יזם יחסי מין פעם ב.. היה עושה לי טובה. פעם גם רבנו ואמרתי לו שהוא כל היום רואה בחורות וכל מיני במחשב אז הוא אמר נכון לפחות זה אז אמרתי לו שזו לא אני שלא רוצה אז הוא אמר לי לא בא לי לעשות דברים שאנילא נהנה מהם. אז הבנתי שהוא לא נהנה איתי. אנו מקיימים יחסים פעם בשלושה ארבעה חודשים וגם בגלל לחץ שלי להכנס להריון. לפני שנה גיליתי שיש טיפול הלכתי לרופא שמטפל בכאבים בחדירה והוא נתן לי משחה ,כשקיימנו יחסים עם המשחה בפעם הראשונה הוא אמר לי שזה היה כמו חלום שלא היו לי כאבים וזה הלך די קל אולי מעט כאבים. אני חשבתי שמאותו יום הוא כל הזמן ירצה וזה לא היה כך(כיון שחשבתי שזה שהוא אמר שהוא לא נהנה זה בגלל הכאבים שתמיד היו). הרופא שלך אותי גם לביו פידבק וביום שהיה לי תור לא היה מי שיאסוף את הילדה או משהו כזה אני לא ממש זוכרת אז רציתי אמרתי לו מה אתה אומר מה אני יעשה אז הוא אמר אז אל תלכי אין מה לעשות והוא יודע שזה תור שחיכיתי לו הרבה (ואם כל כך היה חשוב לו הינו יכולים למצוא פיתרון) . מאז בערך שנה לא קבעתי תור חדש כי הרגשתי שזה לא מעניין אותו הרי גבר שכל כך ירצה לקיים יחסים עם אישתו ידרבן אותה ללכת וישמח ואפילו יבוא איתה (מה שהוא לא רצה אף פעם,היה אומר לי זה בעיה שלך לא שלי). מפה לשם הזמן עבר לו והוא לא יוזם כמה שנים יחסי מין ,לפני כמה ימים הוא אמר לי שבגלל שבשנים הראשונות לנישואים לא רציתי מין בהריון(כי הי לי דימומים ופחדתי), וכמובן כל הזמן כאבים שלא יכולתי לסבול בקיצור הוא טוען ששנתיים לא רציתי (שזה לא נכון מה שכן היו לי כאבים הרבה ורציתי להפסיק או שהוא גם לא היה לו חשק להתחיל אפילו) . הוא אומר לי היום שדיכיתי אותו מינית שלא רציתי שהוא רצה כל הזמן ואומר שגם הויכוחים שלי כל הזמן גם הוסיפו (תמיד אני אשמה) ואומר שהיום אין לו משיכה מינית אלי. אני לא כ"כ יודעת מה להגיד לו ואיך להתמודד עם זה . אם תוכלי לענות ולנסות לעזור לי כאן בפורום אני ישמח. ייעוץ וכדומה אין סיכוי שירצה בכלל לגבי הזוגיות הוא גם לא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום-עזרה

הוספת תגובה

• לכנרת..

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

הסיפור שלך ממש צבט אותי מבפנים.

כל כך מכירה את הסיפורים האלו ומזועזעת כל פעם מחדש מחוסר ההבנה של בן הזוג.

אין לי דרך לעזור לך כאן על גבי הפורום אבל אשמח שתצרי קשר ואשתדל לכוון אותך.

לעזרה ראשונה תתקשרי אלי 052-69-020-69 .

אל תוותרי על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה אותו אך הוא נאמן לאישתו
    אלמונית
    11/01/2009

אני בחורה צעירה ונשואה קרוב ל-3 שנים. לאחרונה התחלתי לדמיין את האחראי עלי מענג אותי כאשר אני בעצם עם בעלי... זה נעים, זה מדליק אותי, זה משהו שאני רוצה לממש ומסתבר שהוא יודע. איכשהו דיברנו על זה והוא אמר לי שזה מחמיא לו מאוד אך הוא לא משקר את אישתו אז - אין מצב! אך מצד שני הוא אומר שבילבלתי אותו לגמרה והוא רוצה וחושב על דברים שהוא לא אמור לחשוב עליהם, אומר שבחיים לא נתקל בבחורה כמוני ומתאר לי מה הוא היה עושה לי אם הוא לא היה נשוי. אני רואה לפי המבט שלו שהוא רוצה אותי אבל אני לא מעזה לגעת בו (לא היה בנינו מגע מעולם) שנינו לא מתכננים להתגרש, ומה שאני מרגישה זה תשוקה, משיכה ורצון לסקס חד פעמי. הוא הטריף אותי לגמרה, אני כבר לא יכולה להתאפק... יכול להיות שהוא סתם משחק? או שהוא רוצה שאני אזום מגע כדי שהוא לא ירגיש אשם? אני רוצה אותו!!! מה לעשות? אל תגידו לי תרדי ממנו, אני לא משחקת ב"תתאפקי ותעני את עצמך, זה יחלוף"

הוספת תגובה

• איזה סיפור מטורף

12/01/2009

לצערי, לא יודעת מה להציע לך חוץ ממה שאמרת שאת לא רוצה לשמוע: תתאפקי, כי זה יכול להרוס לך את הנישואים שבטח יותר חשובים מרצון לסקס חד פעמי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובעלך... יודע?

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

אם בעלך בעניין (כי את כותבת שאת רוצה לצרף אותו אל שניכם)הייתי מציעה לך לנסות להגשים איתו את הפנטזיה אבל עם גבר אחר, את יכולה למצוא אלפי גברים מדליקים במיוחד שמחפשים להצטרף לזוג.

נכון, אני יודעת שהפנטזיה היא דווקא עליו. אין לי ספק שתחושת ה "הוא לא יוכל לעמוד בפני חרף התעקשותו להיות נאמן" מדליקה ביותר ומעלה אצלך את רמת החרמנות באופן יוצא דופן.

הייתי מציעה לך, לא להקפיא אלא להמשיך את המשחק בראש בלבד. לשתף את בעלך, לצרף את הבחור באופן וירטואלי בדמיון משותף.

לא הייתי עושה צעד שיגרום לך להתחרט עליו. מעבר לכך שאת פוגעת באשתו, את עלולה למצוא את עצמך מפוטרת אחרי שהוא יבין שהנוכחות שלך פוגמת ביכולתו לעבוד ולהשאר נאמן.

בכל מקרה, אם תחליטי להגשים למרות הכל... אל תשכחי אותנו! נהיה מאוד סקרנים לשמוע על החוויה (:

אין ספק שאת בחורה אמיצה ושובבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את ילדה עדיין

אבי
    16/01/2009

את ילדה עדיין בראש וחבל שבכלל התחתנת כי לא נראה לי שאת בנויה לזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרמנית מאוד וגם רואה פורנו...

אלמונית
    16/01/2009

בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, הרבה גברים אומרים לי שאני משדרת סקס ואני יודעת שאני פלרטטנית, לגבי הנערת ליווי... מה??? מה קשור??? אף פעם לא נמשכת לבחורה? אגב היום הוא אמר לי שאם הוא היה רואה אותי אתמול אז בטוח היה קורה משהו... במה שונה אתמול מהיום? אם הייתי נתקלת במצבים כאלה בעבר, סביר להניח שלא הייתי משאירה כאן הודעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אשתי התוודתה בפני על פנטזיה דומה

בעל שובב
    19/01/2009

גם אשתי התוודתה בפני על פנטזיה דומה, בהתחלה נשמע לי מוזר, אבל אחרי כמה ימים הבהרתי לה שיכול להיות מעניין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול לעזור בבקשה?
    חיה
    11/01/2009

אני וחברה שלי כבר כמעט 9 חודשים ביחד ולפני חודש שכבנו פעם ראשונה או חודשיים ומאז עשינו לפחות 8 פעמים.. אנחנו נהנים והכל טובב אבל יש בעיהה שהיא לאא מביאה לי לגעת לה בחזה כי היא מתביישת שיש לה חזה קטן והיא שמה תמיד פושאפ בגלל שהיא מתביישתת.. פעם אחת דיברתתי איתה על זהה שהיא צריכה להרגיש חופשייה עם עצמהה ושאני אוהב אותה ולא מעניין אותיי הגודלל והיא בכתה לי וזה התבאסה רצחח.. מה אני יכול לעשותת שתרגיש איתצי הכי נוח שישש? זה מהה שאני רוצהההה.. אני נותן לה את ההרגשה הכי נוחה בעולםם.. יש עוד משהו שזה כבר לאא בעיהה אני מבין אותהה.. שאני יורד לה והיא נהנת מזה רצח וגם היאהייתה יורדת ליי ואז היא דיברה איתי על זה שהיא לא אוהבת וזהו לא דיברנו על זה יותרר מאז אני יורד לה ואני לא נותן לה לרדת לי כי היא לא אוהבתת למרות שאני נהנה אבל אני רוצה שהיא תיהיה שלמה עם כל מה שהיא עושה.. אבל זה שהיא לא סומכתת עליי בקשר לחזה ולא מרגישה איתיי חופשי זה הורג אותיי אניי רוצהה שהיא תרגישש איתיי חופשיי !! מה אניי יכולל להגידד להה כברר במצב כזהה?? מה להגיד שתרגיש בנוח איתיי?? תודה מראשש מחכה לתשובהה

לקביעת תור
    סגירה
    מישהו יכול לעזור בבקשה?

הוספת תגובה

• ללידור

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

אתה ממש מקסים.

הלוואי והרבה בנים היו מתייחסים ככה אל החברות שלהם.
    הדרך היחידה היא להתאזר בסבלנות והרבה.

הצעה ידידותית... תשתדל לא להראות התלהבות מנשים בעלות חזה שופ]ע ובמקביל נסה משהו משעשע.

רשום על דף את כל היתרונות שיש לדעתך בחזה קטן.. אתה יכול לשלוף מהאינטרנט.

תכין לה מכתב מקושט ומדליק, תוסיף תמונות של בחורות יפות עם חזה קטן שאספת מהעיתונים (קשה) והכן לה מכתב עם מתנה.

אני בטוחה שכאשר היא תרגיש שאתה אוהב את כולה ומודע לבחירה שלך היא לאט לאט תתקלף ותרשה לך לגעת בה ולענג אותה.

ספר איך מתקדם...(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה היתרונות בחזה קטן...

רינת
    16/01/2009

מעניין....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי, האם זו את?
    רועי
    11/01/2009

ראיתי תכנית של עדי אשכנזי "מזה השטויות האלה" בנושא סקס.... נדמה לי שהיית כוכבת בתכנית..... לא? בהנחה שכן, אזי אני מוריד את הכובע בפניך .... חשבתי שאת מאד דטרמיניסטית בגישה שלך אבל התגלית כאחת מאד פתוחה ומעניינת ויצירתית (וגם נראית טוב!) ...... :-)

לקביעת תור
    סגירה
    שלי, האם זו את?

הוספת תגובה

• כן.. זו אני (;

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

תודה על המחמאות!!!

אכן, בתוכנית של עדי "מה זה השטויות האלו, סקס?" עזרתי משלב כתיבת התסריט כולל חלק
    מקטעי הסטנד אפ ועד הסדנא שערכתי שם וצולמה.

אין ספק שזו הייתה חוויה משעשעת במיוחד.

שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת
    ציפורה
    10/01/2009

לא בטוחה אם זה המקום וגם קצת מתביישת אבל אני בת 31 ונדמה לי שמעולם לא גמרתי- אולי פעם אחת לפני כמה שנים... הייתי עם מגוון של גברים וכיום עם אחד חמוד שמאוד משתדל, יש בנינו פתיחות, הוא הציע ויברטור.. האם אין דרך אחרת. בדגדגן איני מגורה, רק בחדירה נראה לי. באדולינה תוכלי לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת

הוספת תגובה

• לפניכם כל השיטות להשיג אורגזמה!

10/01/2009

ציפורה היי,
    נשים רבות מאוד לא גומרות בכלל או חוות קשיים להגיע לאורגזמה. יש טיפולים וטיפים רבים שיכולים לעזור לך לגמור, אבל את צריכה להיות מוכנה לנסות אותם ולא להתעצל. את יכולה למשל:
    1. לנסות באמת עם הוויבראטור, כולל עיסוי הדגדגן עם היד שלך או של חבר שלך. כמו כן, ניתן לנסות צעצועי מין אחרים - טבעת, קונדומים מחוספסים ועוד.
    2. להשקיע במשחק מקדים הרבה - ירידות, אוננות ועוד.
    3. תפנטזי לפני הסקס על הסקס שיהיה לכם, וגם בזמן הסקס על דברים שמחרמנים אותך.
    4. תהיי הכי רגועה, נינוחה וחסרת דאגות שאת יכולה במהלך הסקס.
    5. תהיי בטוחה בגופך, ואל תתביישי בו בכלל – תאמיני לי, כך תהיי הכי סקסית בעיני חבר שלך.
    6. תדריכי את בן הזוג במילים איך בדיוק יותר כיף לך.
    7. תכווצי את שרירי רצפת האגן במהלך הסקס.
    8. בזמנך הפנוי, התאמני בתחושת הרפיה ואובדן שליטה.
    9. את יכולה לפנות לייעוץ מיני אצל מטפל מיני.
    10. ישנם תוספי מזון טבעיים שמגבירים חשק מיני - אני לא מכירה שמות, אבל את יכולה לברר מהם בדיוק באינטרנט או בית מרקחת למשל.

ובוודאי יש עוד טיפים שלא ציינתי,

ו... ציפורה,
    אל תפחדי לעוף...

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציפורה

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2009

נשארתי בלי מילים.. באדולינה לקחה את כולן (:

לכן, אם כל מה שאמרה באדולינה לא יעזור לך להגיע אל האורגזמה הנכספת אל תוותרי על ייעוץ סקסולוגי. אין לך מושג כמה שיחה אחת אפילו עם איש מקצוע איתו את יכולה לדבר על ה-כ-ל יכולה לפתור בעיה שדוגרת אצלך כבר שנים.

בהצלחה(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי רגע

afik
    19/01/2009

כנסי אליי למסנג'ר אני ילמד אותך ליגמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה נשית

אלון
    27/01/2009

חדירה זה הדבר הכי פחות משנה בשביל להגיע לאורגזמה. יצאתי עם מישהי שאפילו לא היתה צריכה חדירה. יש כאן הרבה פסיכולוגיה, גרוי החושים, אולי לא היית עם מישהו שממש נמשכת אליו. הסיכויים שלך לגמור הרבה יותר גדולים עם גברים מגיל 35 ומעלה. הם יותר סבלניים ויותר מנוסים בדרך כלל. צריך כמובן המון משחק מקדים. צריך להיות יצירתי...וכמובן שרצוי שהגבר יהיה סקסי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת בחורה
    בלונדינית
    10/01/2009

שלום לכוולם, אשמח אם תעזרו לי טיפה או תכוונו. אני וחבר שלי החלטנו לעשות שלישיה, לצרף בחורה לסקס, תוך תיאום ציפיות איתי מראש, זאת אומרת מה עושים ומה לא עושים. איפה אני מוצאת מישהי שהיא לא הייתה כבר עם כל העולם במיטה? לא נערת ליווי אלא מישהי שושה את זה בשביל הכיף שלה, נקיה ויפה? איפה מחפשים? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת בחורה

הוספת תגובה

• באינטרנט

10/01/2009

תכניסי הודעות בכל הפורומים של סקס שקיימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אתרים שמיועדים למטרה

שלי פסטרנק כץ
    15/03/2009

אתר עדשת עירום למשל מכיל בתוכו גלריית תמונות של ישראלים
    כולל תיאור קצר של מה הם מחפשים.. גם את יכולה להרשם.

בכל מקרה, את אף פעם לא באמת יודעת שלא מדובר במישהי שהייתה כבר עם הרבה לפניך.
    את יודעת... האף גודל רק בסרטים מצויירים של פינוקיו. (:

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים מגיל 35-65
    קובי
    09/01/2009

אם את בגיל המתאים, ובא לך על מימוש פנטזיה (במסנג'ר או במציאות), יותר מאשמח אם תצרי קשר, יש מספיק לכולן :-) מסנג'ר: [email protected]

לקביעת תור
    סגירה
    נשים מגיל 35-65

הוספת תגובה

• שכחתי לציין, אני בן 25

קובי
    09/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי
    אני
    06/01/2009

היי אני וחברי קימנו מין אנאלי,זה קרה ביום האחרון של המחזור חברי גמר בפנים האם יש סיכוי להריון?כבר עבר כמעט שבוע ואני חוששת שיכול להיות משהו כי לא לקחתי פוסטינור.לא הרגשתי שהזרע יצא החוצה אבל הבנתי שלא הגיוני שכל הזרע נשאר בפנים למרות שלא הרגשתי..אם זה היה ביום החמישי למחזור יש סיכוי?מה עושים?תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• אי אפשר להכנס להריון מסקס אנאלי

שלי פסטרנק כץ
    07/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדי מבקש עזרה
    דוד
    05/01/2009

אני בחור ישיבה חרדי בן 17.5 שלאחרונה התחלתי לקלוט את העולם מסביבי בכל הנוגע לסקס... אני מאוד מעוניין לקבל לאי מייל שלי כל סוגי הסרטים וקטעים כחולים כדי שאוכל לצפות בהם בשעות שאף אחד לא ידע מזה כתובת האי מייל שלי הוא: [email protected] חברה!!!! מחכה בדחיפות לסרטונים וכיוצ"ב כמו"כ כל מיני קטעים על סקס אוננות וכל השאר תודה לכל אלו שיתייחסו יפה ויבינו לליבי וישלחו לי חומר לדוא"ל

לקביעת תור
    סגירה
    חרדי מבקש עזרה

הוספת תגובה

• אי הבנה

oz
    27/01/2009

שלחתי לך חומר כפי שביקשת באים היתה אי הבנה אני מתנצל מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מאהבה

אברהם
    06/02/2009

ממש חילול השם! ה' ירחם עליך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחתן

לוסי
    08/02/2009

בעדה החרדית נהוג להתחתן מוקדם. תתחתן . אחת מחובות האישה לבעלה זה שמתי שהוא רוצה - כמובן חוץ מבימים האסורים היא חייבת להענות לסקס במידה והבעל דורש לא משנה איפה ומתי. ככה תדע שאתה עושה אפילו מצווה ומממש את המניות שלך . תצא תכיר בחורה שבאמת תמשוך אותך מינית . זה הפתרון היחיד בשבילך כי אתה חי יום יום חיים שלא מתאימים לך. חוץ מזה אל תהיה קשה עם עצמך זה גיל מאוד מיני ופתחת דלת למקום שקשה להשאר אדיש אליו . הבנת מה אני מתכוונת תהפוך את הרע בעניו לטוב בעיניו. כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אני
    03/01/2009

היי אני בחורה בת 21 חברי בן 24 אנחנו עדיין לא מקימים יחסי מין מלאים אלא נהנים(יותר נכון הוא נהנה) מדברים אחרים...חברי לא אוהב מין אוראלי ולכן אני אף פעם לא מבקשת.לפעמים הוא מחדיר אצבעות וגם כשהוא עושה זאת אני לא תמיד נהנת ,כשאנחנו מגיעים למצב אינטימי זה תמיד אורך כ10 דקות רבע שעה גג אנחנו יכולים להישאר שנינו עם בגדים הוא יכול להשתפשף עליי לכמה שניות ולגמור?זה דבר נורמלי?הוא גומר ממש מהר אני לא מספיקה להנות מעולם לא הגעתי לאורגזה איתו עדיין לא ביצענו חדירה מלאה ואני חוששת שמעולם אני לא יצליח לגמור איתו.גם כשאני מעירה לו על כך ומבקשת שימשוך קצת יותר זמן אני תמיד מרגישה כאילו הוא ממש מתאפק ורק רוצה לגמור.הוא חושב שיש לו בעיה,הוא צודק?האם ביחסי מין מלאים יכול להיות שהמצב יהיה שונה? סליחה על החפירה ותודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תנסו ותגלו

04/01/2009

תראי, אם הוא בעצמו חושב שיש לו בעיה, אז אולי באמת הוא סובל מ"שפיכה מהירה". קודם תנסו לשכב ואחר כך תדעו. אם תגלו שהוא סובל מזה, זה לא סוף העולם, יש מלא שיטות להקל על הבעיה. למשל:
    1. שיגמור במספר הראשון מהר ובמספר השני הוא בטוח יחזיק הרבה יותר זמן.
    2 שילמד לעכב שפיכה כמו שעושים במין ה"טנטרי".
    3. תנו משקל גדול יותר לדברים נוספים חוץ מחדירה - אוננות, אוראלי ועוד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך

שלי פסטרנק כץ
    05/01/2009

עצם העובדה שהוא אומר שהוא חושב שיש לו בעיה משמע שיש לו בעיה.
    ילא משהו כבד ומהותי, לא משהו שאי אפשר לפתור בכמה פגישות עם איש מקצוע אבל בהחלט משהו שמפריע לו ולך לנהל מערכת יחסים תקינה.

תכן והוא סובל מחרדת ביצוע ולכן נמנע מראש להגיע לסקס עם חדירה.

נסי להיות עדינה איתו ולהראות לו מה עושה לך נעים ורק אחרי כן ענגי אותו.
    אם הקשר הזה חשוב לך, אל תוותרי לעצמכם על ייעוץ מקצועי.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    07/01/2009

קודם כל תודה על תשובתכם המהירה... אני מאמינה שאת צודקת יתכן ובאמת יש לו איזשהי בעיה כי עוד לא נתקלתי בגבר כזה.הוא גבר נאה מאוד שמעולם לא היו חסרות לו מחזרות הוא קיים יחסי מין רק עם 2 נשים בחיים שלו תמיד נמנע מלהגיע איתן "עד הסוף" עוד כשהכרתי אותו אני זוכרת שהוא אמר לי שיש לו בעיה(הוא בעצמו לא מבין מה היא..)ושככה הוא ואם לא טוב לי שאני יעזוב.כמובן שעכשיו הדברים לא ככה אני מרגישה שבדיוק ההפך הוא תמיד מנסה ומשתדל לעשות לי טוב כדי שאני לא יעזוב אותו אני בחורה מסורתית(הוא אגב חילוני וגברים חילונים אחרים שאני מכירה לא השאירו הרבה בחורות בתולות..) ולכן לא קיימתי איתו יחסי מין מלאים עד עכשיו אנחנו חושבים ומאמינים שהקשר הזה ימשיך הלאה,בזמן האחרון כשכן דיברנו על לקיים יחסים לפני החתונה הוא אמר שהוא רוצה כי הוא מפחד שלעולם לא יצליח לספק אותי ולכן רוצה לבדוק את זה לפני שנמשיך הלאה,זה קצת מלחיץ אותי אני לא יודעת איך להגיב לזה כמעט כל מגע אינטימי שלנו נגמר באיזשהו ויכוח ופרצופים מצידי על זה שהוא גומר מהר מידי ולא מספק אותי אף פעם אני יודעת שהתגובות שלי לא נכונות אבל זה לא נשלט זה ממש מתסכל אותי חשוב לי שהיחסים האינטימים בנינו יהיו טובים.הוא לא מסוג האנשים האלה שילכו לטיפול זוגי לפעמים פשוט נראה לי שאני אצטרך להסתפק בזה... תודה רבה לכן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה