מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלמידה המדהימהזאב02/09/2008
נתבקשתי להכנס לכיתה להחליף מורה נכנסתי אחרי שיעור התעמלות , ריח זיעה היה באויר , מולי יושבת תלמידה ,, מזה ? מדהימה השדיים שלה דבקו לחולצה הצמודה שלה - אני לא יכולתי ללמד וניסיתי להסיט את מבטי אך הרגשתי שהיא הבחינה במבוכתי וניסתה לשחק איתי לנוע בתנועות סקסיות אני נתתי לחברה עבודה והתישבתי שלא יראו את הגבעה שצצה לי במכנס, אם זה לא מספיק בסוף השיעור היא עוברת ובלי כוונה עוברת ומחכת את האבר שלי שהיה נפוח , מפילה את היומן , אוי סליחה הרימה את היומן ומה שראיתי גרם לי להשפריץ החוצה , ופתאום אני רטוב -מביך... היא הזדקפה ראתה את מצבי וציחקקה , ניגשה אלי ושואלת -לא הבנתי... - אני פשוט המום ממה שהיום מרשים לעצמם התלמידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואתה בתור מורה...לא הרשית לעצמך?
עינבר02/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתפתות..ואף לחוות גירוי מתלמידה...
עינבר02/09/2008יש דבר הניקרא יחסי מורה-תלמיד..ועצם זה שגמרת אומנם במכנסייך אך עדיין לעיני התלמידה..מזלך שהיא לא פנתה לגורם כולשהו אלא רק צחקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה חריג.??בעל01/09/2008
אני אישה בת 57 המקפידה לעשות ג'וגינג בשעות הערב. אני צועדת מהר כמו חיילת במצעד... . כלפתע אני שמה לב שגברים הפוגשים אותי בזמן הליכה הם נועצים בי מבטים, ואחד הגברים באופן קבוע כשפוגש אותי הוא מחייך קמעה ומסמיק כמו עגבניה. מדוע?! האם זה חריג שאישה בגילי צועדת מהר? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ..
שלי פסטרנק כץ03/09/2008
אולי במקום בו את צועדת רוב הנשים צעירות יותר..
את אמורה לראות את זה, כי את צועדת שם, לא??
אולי הם מוצאים בך חן כלשהו.. שכן אשה בת 57 יכולה להיות מאוד מושכת וסקסית..
ואולי...
אולי את צועדת בצורה מצחיקה (חייל במצעד?) או מגוחכת? אולי את לובשת בגדים שנראים מגוחכים עליך ולא הפנית את תשומת ליבך לכך?
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה כנסו!(~_~)31/08/2008
האם מישהי פה ניסתה תנוחה כזאת :הגבר שוכב על הגב אם רגל אחת מורמת למעלה(האישה מחזיקה או על הרגל שלה) האישה שוכבת עליו ודופקת אותו.מישהי פה ניסתה את זה פעם?? או ראיתם?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאאאאאאא
רוצה סקס01/09/2008אבל אבל ניסיתי שהבת {אני} שוחבת על הגב ורגל אחת מורמת והבן עליי מוצץ לי את הכוס ואת ניסית לאיזדין אם אם 4גברים? אני כןןןןןןןן היה מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל01/09/20084 גברים איך אחרי זה הלכת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את השאלה ....אם
עינבר02/09/2008ניסינו או ראינו ...אז?????????? מה שאלתך בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לדעת אם מישהו ניסה את זה
(~_~)02/09/2008פעם ואיך היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו בנות!!style X x X30/08/2008
היי אני בן 16 וחרמן אש אז כל מי שרוצה זיון סייבר לא משנה מה שתשלח לי הודעה לאימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רוצה לקבוע פגישה??
מורן30/08/2008אני בת 25 והייתי רוצה לדפוק נער בן 16 מעוניין?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז דברי איתי באימייל
style X x X30/08/2008או באייסי 299404756
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אייל30/08/2008בן 16 אה ומה איתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכו חכו אפשר לחשוב
מורן30/08/2008בכל מיקרא אני לא מבטיחה שתהנו אני אחליט מה נעשה ואיך נעשה אני הולכת לדפוק חזק רק שתדעו,אני יכולה לקבוע איתכם מחר בגלל העבודה אני לא יודעת מתי יהיה לי זמן פנוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל30/08/2008יהיה לך זמן את מול מחשב בעבודה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז דברי איתי את לא שולח לי אימייל
style X x X31/08/2008דברי איתי במייל כבר השארתי אותו שם חחחח או במסן זה גם הכתובת שלו או באייסי 299404756 בקיצר דברי איתי כמה שיותר מהר שבוע טוב לכולם!!
אייל31/08/2008זה בן או בת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניראה לך?
(~_~)31/08/2008ברור שזה בן זה לא פורום לסביות או משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמן
משה09/09/2008בואי אני תן לך זין עבה
אייל09/09/2008ומה אם בחור בן 23 לא טוב לך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמן
משה10/09/2008וואלה מעוניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
שמעון15/09/2008דנה תצרי איתי קשר באיי סיי 245400538 אני גם רוצה סקס עם גדולה מימניי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס חח
style X x X31/08/2008זה בן רשמתי פשוט שולח במקום שולחת מיצטער חחח קורה [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזיין הגדול
לוקולוס15/09/2008יה אדיוט בטוח שהזין לא עומד לך מה את מדבר על זיונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משעמם פה
20/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועצת בי מבטים357M29/08/2008אני בן 15 ושכנה שלי בת 10 בערך מסתכלת עליי כל הזמן אני יוצא אני רואה אותה נועצת בי מבטים כאלה ופעם אחת היא באה אלינו הביתה לבקש עיתון בישביל אמא שלה וגם אז היא נעצה בי מבטים כאלה וממש בהתה בי,למה היא מסתכלת עליי ככה כל הזמן??ו אנשים היסתכלו עליי בעבר אבל לא בהו בי ככה והיא לא סתם היסתכלה עליי היה לה חיוך כזה בחלק מהפעמים.הייתי רוצה חוות דעת על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרילדות בנות 10
שלי פסטרנק כץ03/09/2008הן ילדות..
מושא הערצתן הרבה פעמים, הם בחורים בני גילך.
אולי היא מצפה שתשים לב אליה, אך היזהר.
הדבר היחיד שעליך לעשות הוא להתעלם, אתה יכול לחייך בחביבות אך לא לתת לה פתח לחשוב שיש לה סיכוי להיות חברה שלך, שכן אתה עשוי למצוא את עצמך מהר מאוד בתחנת המשטרה, מואשם על ידי הוריה בניצול קטינה.. וזאת אפילו אם רק תנהלו שיחות בפרטיות שיראו לאנשים מהצד בעין לא יפה.
אל תכניס את עצמך למקומות שתצטער עליהם אחר כך. מאוד!
לכן, לא חשוב על מה ולמה היא מסתכלת, קבל זאת כעידוד לאגו ומצא לך חברה בת גילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסלירון28/08/2008כמה ימים אחרי סקס אני יכולה לשכב בלי לחשוש להכס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמתוקה, השאלה שלך לא ברורה
29/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
וליד21/08/2011אני גם כמו בעלך והמצב במגזר ערבי שלנו יותר מסוכן ואני ראיתי את אשתי מקבלת מגבר
אחר ואפילו פעם ראשונה שלה שהיא מקבלת בתחת גם ובסוף הגבר בא וגמר לי בפה
ומאז אני מת לעשות את זה לפחות פעם בשבוע אבל קשה כי יש לנו ילדים
ואשתי לימדה אותי משחקי שליטה ביזאר בגדי נשים
הקשר שלנו נשאר אותו דברשנינו נהנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי מפנטז על לראות אותי עם גבריםמיטל27/08/2008מה עושים הוא לא אמר לי את זה אבל הוא רומז לי את זה והמון . מבדיקה שעשיתה במחשב האישי שלו ראיתי הרבה מאוד חומר סירטונים תמונות ואתרים של בעלים שנהנים לצפות ואפילו להשתתף באורגיה יחד עם הנשים שלהם (עם גברים כמובן) מה אני עושה עם זה לאן אני הולכת מכאן עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעלי מפנטז על לראות אותי עם גברים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן19/09/2011אם זה מעניין אותך ומתאים לך אז לכי על זה. במידה וזה לא עושה לך את זה אלא רק לבעלך אז תומרי לו שאת לא מעוניינת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתנדב למשימה
גיא 1029/08/2008רק תהני מזה, לא תצטערי, חיזרי אלי ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה מאוד פשוטה
29/08/2008כמו בשיר - תעשי, רק מה שאת אוהבת.
אם בא לך לשכב עם גבר זר ליד בעלך, וזה ידליק אותך - תזמינו מישהו אליכם הביתה. אם את חושבת שלא תהני - אז אל תעשי זאת, שבעלך יתגבר על דחפיו.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
עוז4629/08/2008שעולה וצפה אם רוצים לממש? לחוות?
אפשר בשלבים, בהדרגתיות, עד לאן שכדאי ואת מוכנה
ולזכור תמיד להגיד לא!! למה שלא, ואז השמים הם הגבול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד רוצה לעשות את זה
מיטל30/08/2008אבל שאלתי היא מניניונך מה ההשלכות שעלולות להגרם במידה ואני אסכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה מה אכפת לך
חיים29/08/2008הרבה מאוד נשים היו מוכנות להתחלף איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיוני
עוז4631/08/2008ורק מניסיוי העשיר והעמיק את הזוגיות ביננו. אבל... יכול לפגוע יכול לפרק אם לא יודעים לשים גבולות וצריך אמון מוחלט בבן זוג הרבה האבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל..
שלי פסטרנק כץ03/09/2008כל עוד בעלך רק רומז לך ולא אומר מפורשות הוא כנראה רק מתכוון שהמחשבה מדליקה אותו, וזה טבעי לגמרי.
רוב הגברים מתגרים מהמחשבה של בת זוגתם מתערטלת בזרועות גבר אחר, רק שהם מפרשים את ההתגרות כקנאה וכעס..
הידיעה שאשתך החוקית עדיין רלוונטית בעיני גברים חסונים וצעירים המעונינים בה, מעוררת את הגבר ויוצרת בו תשוקה מחודשת לאשה שהוא אוהב.
מכאן ועד הגשמת הפנטזיה הדרך עוד ארוכה.
דנו בעבר בעניין בפורום הזה וכללנו את הסכנות לעומת ההנאה שיש בהגשמתן של פנטזיות מסוג כזה.
הייתי מציעה לך לשוחח איתו בשעות הערב המאוחרות, כששניכם באווירה מתאימה, על כוס יין..
לפנטז ביחד יכול להיות בסיס לסקס איכותי ומדליק במיוחד.
אל תמהרי להסיק מסקנות ולצאת לדרך שעלולה לגרום לך להצטער. מערכת יחסים זוגית היא לא משחק קלפים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל ,,,תקראי טוב!!!!!!!
דניאל10/07/2011הבעל שלךלא מכבד אותך,אם הוא מוכן לתת לאחרים לשגול אותך,ואת את עצמך לא מכבדת בכלל,אתם תהרסו לכם את הזוגיות,ראי הוזהרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שבעלי יותר רציני משחשבתי
מיטל06/09/2008דיברנו על זה כמו שאמרת והוא אמר לי שהוא מאוד רוצה את זה והוא בטוח שזה רק יעצים את הקשר שלנו. מה גם שהוא רשם אותנו לאתר חילופי זוגות (עם תמונות שלי כמובן חח) והציע אותי לגברים אחרים. הפחד העיקרי שלי הוא היום שאחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כינוי לסוג כזה של גבר/בעל...
סקרן07/09/2008קוקהולד... כלומר בעלך משיג סיפוק וריגוש מיני מלראות את אשתו שוכבת עם גברים אחרים ממש מול עיניו. בדכ' הוא יישב בצד, וישחק עם עצמו תוך כדי שהוא יראה אותך מענגת ומתענגת מגבר אחר... זה המצב. הוא ישכנע אותך לשכב עם אחרים כדי להרגיש כנוע משהו, פראייר משהו שאשתו מסופקת ע"י אחרים תוך ידיעה שלו, תוך כדי שהוא נוכח וצופה בסצנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כינוי לסוג כזה של גבר/בעל...
סקרן07/09/2008קוקהולד... כלומר בעלך משיג סיפוק וריגוש מיני מלראות את אשתו שוכבת עם גברים אחרים ממש מול עיניו. בדכ' הוא יישב בצד, וישחק עם עצמו תוך כדי שהוא יראה אותך מענגת ומתענגת מגבר אחר... זה המצב. הוא ישכנע אותך לשכב עם אחרים כדי להרגיש כנוע משהו, פראייר משהו שאשתו מסופקת ע"י אחרים תוך ידיעה שלו, תוך כדי שהוא נוכח וצופה בסצנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לזה עוד כינוי
(~_~)07/09/2008מושפלוןן חחח לא מבין מה הקטע שלו זה דבילי למה הוא רוצה שאישתו תדפוק אחרים מול העניים שלו ולגרום לו להרגיש מושפל שילך לפסיכולוג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילופי זוגות
"כחול" כרמיאל07/09/2008בעלך נרשם לחילןפי זוגות .זאת אומרת שגם הוא יהיה עם מישהי. איך את מרגישה עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוברצינות
עוז4607/09/2008מציע ללכת לאט ובטוח עם הדרכה. אפשר למצוא בפורום טנטרה מנחים מסוגים שונים. להתיעץ מה התכנים בכל מפגש ולהחליט אם מתאים. תמיד אפשר לעצור ולחזור אחורה ממקום שלא מתאים לאחד מבני הזוג. ואף פעם לא להקריב, כי יחזור כמו בומרנג. והכי חשוב להקשיב אחד עם השני ולהנות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי. לא הבנתי
שרון07/09/2008את רוצה להגיד שכשאנחנו מקנאים או כועסים כשהאישה שאיתנו נבעלת על ידי גבר אחר אז בעצם זה בא לנו מתוך חרמנות? אני מאד מקווה שאמרת את זה בצחוק. כי אחרת אני לא יודע מה למדת בלימודי הסקסולוגיה שלך אבל אם זה מה שלימדו אותך אז שומר נפשו ירחק מסקסולוגים... זאת אמירה שנובעת מתוך שנאת גברים נטו. גם את כזו? כמו "הפסיכולוגית" ורדה רזיאל ז'קונט? שמנסה בכל כוחה להסתיר את שנאתה לגברים ואת העובדה שגברים הבריזו לה פעם אחת יותר מדי? אני למשל לא התגריתי כשגיליתי שאישתי בוגדת בי. כעסתי. נשברתי. שנאתי. אבל להתגרות? נו באמת.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכעס כל כך :)
שלי פסטרנק כץ16/09/2008כמו בכל דבר בעולם כך גם בני האדם שונים בתכליתם אחד מהשני, כמו שאחד אוהב בלונדיניות עם חזה קטן והשני חושק בברונטיות עם חזה גדול, כך גם העדפות בסקס עצמו..
אנשים ניזונים מפנטזיות שונות, וישנם רבים שעצם המחשבה על בת הזוג שלהם ששוכבת עם גברים אחרים, מדליקה אותם מאוד.
זו עובדה, ולא נושא לפתיחת דיונים מסוגים שונים.
אתה, בשונה מאותם גברים, עברת בגידה.
אשתך בגדה בך ללא ידיעתך עד שגילית ולכן הכעס הגדול והמובן.
האנשים שעליהם כתבתי, פועלים כך בשותפות ומתוך בחירה, אולי בעיניך זה סוג של סטייה אבל גם אכילת פרות בעיניי חלק מהאנשים והתרבויות נחשבת לסטייה.
העניין הוא, שבסקס כמו באוכל, קח לך רק מה שאתה אוהב לצלחת.. ואם אתה חוטא להסתכל לצלחת של השכן - אין שום בעיה, רק אל תקלקל לו את התיאבון בבקשה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי... באמת......
רועי08/09/2008שלי היקרה, הסיבה היחידה שאותו בחור רוצה להציע את אשתו לבחורים אחרים נובעת מטחת משתי אפשרויות. הראשונה, יש לו סריטה ועל זה אי אפשר לכעוס עליו כמו שלו כועסים על אדם חולה. השניה, הסבירה יותר, הוא מכין לעצמו את הרקע ללכת ולזיין באופן לגיטימי בחורות אחרות. כלומר לזיין בידיעת אשתו ובהסכמתה. שכן ברגע שתשכב עם גבר אחר בידיעת בעלה, בנוכחותו ותחת השפעתו, הרי שמרגע זה ואילך אין לה שום סיבה, יכולת, לגיטימציה ומה שלא תרצי, להתנגד שמעכשיו ואילך גם הוא ישכב עם מישהו אחרת. אז עם כל הכבוד שלי, הראש הגברי עובד קצת אחרת. ראש של צייד... איפה אפשר לצוד עוד זיון.. נמאס כבר מהזיון הקבוע.. צריך להחליף, לגוון, להוסיף..... ואם הבחורה נכנעת ללחץ מניפולטיבי מסוג זה שיבושם לה ושלא תבוא בטענות אחר כך לאף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל הגברים נראה לי שאתם לא מבינים
אחד כזה08/09/2008אני במקרה גם אחד כזה שנהנה לראות את אישתי מזדיינת עם גברים אחרים. רק המחשבה על זה מטריפה אותי, עשינו את זה כבר 4 פעמים וזה הדבר הכי מדהים שיכול להיות ממליץ לכם לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להיות עם אישתך כשאתה צופה
אייל 4211/09/2008צור קשר עימי אם מתאים לך פרטים אוכל למסור לך למייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ......
רועי11/09/2008אם אתה אוהב לראות את אישתך מזדיינת עם אחרים וזה מטריף אותך ברמות..... אתה כנראה לא באמת נשוי לה. מהניסיון שלי, אנחנו הגברים לא אוהבים שנוגעים באישה שלנו ולא חשוב כמה נזיין מהצד (לנו מותר, שכחת?). ההסטוריה רצופה ומלאה מעשי רצח וקרבות בין גברים כתגובה לניסיון של גבר אחד לגעת באשת גבר אחר. אין סליחה וכפרה על זה. אם אתה אולי מזן אחר, שאפו !!! אבל כגבר, אני לא מאמין לך! אני חושב שאתה נותן לעצמך לגיטימציה לזיין אחרות בגלוי בדיוק כמו שאישתך עושה בידיעתך ובהסכמתך. האמת, צור קשר, יש מצב שאולי ארצה להנות מהמצב שיצרת ולתת לך את ההנאה שבצפיה .......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
שלי פסטרנק כץ16/09/2008אבל זה לא פוסל את האופציה שהוא אכן נדלק מהרעיון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לי את הפלאפון של בעלך
אחד שעוזר13/09/2008ואני מבטיח לעזור לו לדפוק אותך לא תצטערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאווו מיי גד
ירון01/10/2008יש מצב שתשאירי מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט שהדבר הזה קיים ואף טוב
יוסי אלוש05/04/2009הייתי מאוד רוצה שתדעי שדבר כזה קיים במציאות והוא אפילו יפה .ני עוסק בעיסויים שמניפ טנטרי תאילנדי ועוד ויצא לי להיות חלק באירוע כזה לשביעות רצון הגבר ואפילו בקשתו נתנו מסאג רפואי לאשת איש שגלש לעיסוי מיני הבעל נהנה משהוא ולבסוף אף הצטרף הייתי עם עוד מסאגיסט בנוסף וכולנו יצאנו מרוצים מאודגב מאז מאוד נפתחתי לנושא ואני רואה בכך צורת חיים נהדרת לכל הנוגעים בדבר אנא צרו קשר עם יוסי ובהחלט יש על מה לדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובעצם...למה לא?
sharon08/04/2009קודם כל אל תלחצי..חשבי על זה לעומק, זה יכול להיות מאוד סקסי ומגוון
לא ניסיתי כי בעלי מאוד קנאי אבל זה מצב סקסי בטירוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מדליק שמישהו דופק את אישתי מול
mirna19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות?עינב24/08/2008פגשתי גבר מקסים, נחמד, נעים שיחה אבל מ כ ו ע ר מה זה לא הטעם שלי, הפנים שלו ממש ממש מבעיתות. במהלך הפגישה התרגלתי לזה והייתי פחות בהלם מבתחילה אבל אני לא יודעת אם לפגוש אותו שוב, רק כי הוא היה באמת מקסים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזוהי שאלת השאלות
29/08/2008האם אפשר להתפשר על יופי בבן הזוג? התשובה לשאלה זו סובייקטיבית. יש אנשים שיכולים להתפשר כי יופי לא כזה משמעותי בשבילם ויש כאלו שאם הם יתפשרו כל חייהם עם הבן זוג הם יחיו בתחושת חוסר שלמות והחמצה שאולי היו יכולים להשיג מישהו יותר נאה.
אם כן, אין תשובה אחת נכונה. אבל אני אגיד מה דעתי האישית, והיא אישית בלבד, לא הייתי יוצאת עם מישהו שלא נאה בעיני.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה לחוות אורגזמה בשום מצבד'20/08/2008היי, אני בת 23 אוטוטו, בעלת נסיון מיני רב יחסית. אני מרגישה סקסית וחושבת על סקס ועושה לא מעט.. אבל לא צליחה לחוות אורגזמה בשום מצב. מאז ומתמיד לא אוננתי, ומשון מה אני לא ממש מרגישה צורך.. בנוסף, אני נוטלת באופן קבוע כדורים מסויימים לאיזון רמת הפרולקטין בדם שלי. רציתי לשאול האם יש דבר כזה "תרופות מונעות אורגזמה או גורעות מאורגזמה", ומדוע אני לא מצליחה לחוות אורגזמה, גם כשאני עם הפרטנר הכי מדהים בעולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגשי להיבדק
22/08/2008ד' היקרה,
בנוגע לתרופות, כן, יש תרופות שאחת מתופעות הלוואי שלהן היא שהן מעכבות אורגזמה, מעכבות זיקפה ופוגעות בחשק המיני. בדקי האם התרופה שאת לוקחת היא כזו.
שנית, נשים רבות מאוד לא חוו אורגזמה מעולם או מתקשות לחוות אורגזמה. זו יכולה להיות בעיה פסיכולוגית או פיזית. בשני המקרים יש טיפולים טובים. אני ממליצה שתגשי לאדם מקצועי ותבדקי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו אישיבעל20/08/2008גבר אחד בערך בן 50 פגש את בעלי אחל לו מזל טוב נולד לנו נכד ראשון (אנו מאד צעירים), והגבר הוסיף ואמר לבעלי: "תן לאשתך נשיקה ותגיד לה שזה ממני". הגבר הזה נמצא בחוג מסויים יחד עם בעלי והוא מכיר אותי ואת משפחתי, אך לי אין בכלל קשר עם הגבר הזה חוץ משלום כשפוגשים אחד את השני. מההיבט הגברי: מה זה אמור לגביו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאדולינה? מה דעתך??
בעל20/08/2008את תמיד עונה לעניין וחכמת הפורום, אשמח לקבל תשובה ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חיה
22/08/2008ראשית תודה רבה על המחמאה. שנית, אני נורא מצטערת אבל אני לא יכולה לדעת מה זה אומר לגביו. אני כמוך, מבינה שיש שתי אופציות: 1. הוא סתם היה נחמד לבעלך ואמר "תן נשיקה לאישה" כמו שאומרים על ילד קטן. 2. הגבר שם עליך עין והאמת שהוא זה שהיה רוצה לתת "נשיקה לאישה". לצערי, עוד לא פיתחו מכשיר שיפענך את המוח הסבוך של המין הזכרי.
אני יכולה רק לנחש לא בוודאות, שהגבר דווקא לא חושק בך והוא אמר זאת לבעלך מנחמדות וכדומה. אני חושבת כך, כי אם הוא היה חושק בך, אולי הוא היה מעדיף לא לרמוז לבעלך שום דבר בנושא. אבל זו השערה לא בטוחה לחלוטין.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה?
בעל22/08/2008היי באדולינה, כמה שמחה אני לשמוע עליך ועל תגובתך. אני נהנית לקרוא את התגובות שלך לאחרים, את מאד מוערכת בעיני, שאת מקדישה מזמנך לאחרים, תורמת לפורום, ועונה תשובות ענייניות, חכמות ולא פוגעות, כן ירבו כמוך. ועכשיו לעצם העניין: האדם הזה אמר כבר 4 פעמים זרק לבעלי: "תדע לך, שיש לך אישה יפהפייה ובאופי מקסימה", אני לא יודעת אם הוא מנסה לחזר אחרי לא נראה לי - כי מעולם לא פיתח איתי שיחה, אך ורק מביט בי מידי פעם, הרגשת בטן היא: שהוא שמע על בעלי שהוא אדם מאד מאד קר, ושהוא לא רע לב, אבל לא יודע לבטא רגשות באגורה, אולי הוא מנסה לחמם את בעלי ו"לחנך" אותו איך צריך להתנהג איתי.?? יש לי הרגשה שהוא מרחם עלי שאני חייה עם אדם קר כקרח והוא יודע עלי שאני אישה מאד מאד חמה, מקרינה ומפזרת חום לכל עבר בניגוד לבעלי, זו ההרגשה שלי. אבל, כפי שכתבת, קשה לפעמים לפצח את עולם הגברים ומה כוונותיהם.אופצייה שנייה שאני מושכת אותו והוא נזהר ומפחד מפני בעלי או שהוא מנסה לרמוז לבעלי איזה אישה יש לו וע"י כך לחמם אותו להביע רגשות, או שהוא מנסה דרך בעלי למצוא חן בעיני, עיני יודעת... מה את אומרת????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי בגידהשגיא19/08/2008אנחנו זוג ותיק, כ25 שנה, אשתי עושה לי טובה פעמיים שלוש בשנה, באירועים מיוחדים ומוכנה לתת לי מין אוראלי, גם הסקס עצמו לרוב, בתנוחה מיסיונרית, ללא התלהבות, בחדר חשוך, עם דלת נעולה, למרות שהילדים כבר לא בבית. משאר הבחינות היא בת זוג נהדרת. האם יש הצדקה לגבר במצבי לקנות שירותי מין מנערת ליווי, אני יודע שהן אלופות בתחום. אגב, לי אין בעייה לרדת לה, למרות שהיא לא נשמעת כמי שנהנית, ולכן גם אני נמנע מכך, למרות שבעבר בכמה וכמה הזדמנויות עשיתי זאת. בקיצור מאחר ואני לא יכול לבגוד, האם כדאי לי להזמין נערת ליווי, כדי לקבל פעם אחת מציצה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאדישות המינית הזאת בהחלט יכולה
(~_~)19/08/2008לשגע אבל גם סודות הרסנים יכולים לשגע לא פחות...עדיף לשאול איך לשפר את חיי המין שלכם,תרד לה היא תהנה היא לא צריכה להשמיע קולות כדי שהיא תהנה תלקק אותה בדגדגן תכניס קצת אצבעות היא תהנה,תנוחות בהן האישה למעלה מהנות יותר בישביל האישה ומין הסתם אם הזמן יכול להיות שהיא תרצה יותר,זה לא חוכמה ללכת למישהי אחרת כשאיתה לא הולך זה לא יעזור ורק יזיק פעם אחת תהנה קצת אבל המין הגרוע ימשך כרגיל אבל יהיה לך סוד כואב שיכול להרוס את הנישואים שלך זה שווה את זה?? לא עדיף לנסות לשפר את חיי המין שלכם ולגרום לה הנאה גבוה יותר מאשר סתם להרוס את מה שיש ביניכם??.תחשוב על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
19/08/2008אגב, עושה רושם שאתה איש טוב. אתה נמצא בבעיה, ואני לא יכולה להמליץ לך אם ללכת לנערת ליווי או לא. מצטערת.
אבל בלי קשר, דבר אם אישתך שתתחיל לשכב כהלכה - מה זה רק 3 פעמים בשנה מין אוראלי?! תסביר לה שאתה חרמן והיא צריכה להתאמץ בשבילך. כמו כן, תכניסו חידושים למיטה - תהיו יצירתיים - אולי זה יעזור .
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת סיועאביה13/08/2008אף פעם לא היה לי קשר עם גבר. הכרתי מישהו. בהתחלה כשיצאנו הכל היה בסדר. הוא די קלט שאני בעייתית בתחום המיני ולא קל איתי. אבל בכ"ז המשיך לצאת איתי. שבועיים הכל היה בסדר. ופתאום התחיל "אני עייף", "לא היום" "מחר". נפטרתי ממנו. הוא שוב יצר קשר. דיברנו על זה. הוא מכחיש שהוא ממשיך לחפש אחרות ומסביר שהוא באמת היה עייף. אעפ"י שאני לא לגמרי מאמינה לו. כי הוא עצמו אמר "שיכול להיות שהוא עוד יקבל טלפונים במבחורות שרוצות להכיר מאתרי הכרויות". הוא אומר שאני לא יעשה מזה עניין ושהוא מעוניין. שבוע שלם היה בסדר מאז שנוצר הקשר מחדש. ושום פתאום הכל חוזר על עצמו: "אני מצטער, "אני נורא עייף לא ישנתי טוב" "נדבר מחר". אני חייבת לציין שלא קיימנו עדיין יחסים. עד שכבר התחלתי להרגיש שאני מוכנה לזה, שוב קבלתי את ההתחמקויות שלו. האם יש טעם להמשיך את הקשר איתו. אני חוששת, שהוא ימשיך כך עוד ואני אלך ואקשר אליו במיוחד אם הוא הולך להיות הראשון שלי. בוודאות מוחלטת ברור לי שהוא לא מחפש קשר מחייב איתי. אף על פי שהוא אומר שכן. מרוב מצוקה אני כבר מתחילה להרגיש שאני לא יכולה לסבול אותו ואני מוצאת את עצמי בדרך לפגישה איתו מקללת אותו מעומק ליבי. אני חלוקה בין דעה של חברה שאומרת שהוא לא ריציני וחבל על הזמן והוא ימשיך ככה, מה שמוכיח את עצמו כנכון, לבין דעה של אמא שלי שאומרת שאני צריכה להתנסות ולרכוש ניסיון. גם אם אני חושבת להמשיך, ההתנהגות שלו גורמת לי להכנס לסטרס של ממש וכאמור גם לכעס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה קשה
13/08/2008רק את יכולה להחליט. הוא באמת נשמע קצת לא רציני. אם את רוצה אותו, תמשיכי להיות איתו בקשר ויתכן שהוא יהפוך להיות יותר רציני לגבייך. אם את במילא לא ממש רוצה, עדיף תחתכי את הקשר עכשיו.
בכל מקרה, אם את כבר גדולה ורוצה להתנסות (כמו שאמא שלך חושבת) אז אולי תזרמי איתו. מה כבר יכול לקרות? גם אם הוא לא רציני - התנסת ולמדת קצת על זוגיות.
אבל כאמור רק את יכולה להחליט, על פי מה שאת מרגישה אליו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוג חדשויקי12/08/2008שלום רב, אני יוצאת עם בחור כחודש, אני מניחה שנתחיל לשכב בקרוב ועכשיו נודע לי שהוא נוהג לבלות במסיבות חילופי זוגות ומועד8ני סאדו - זה מאוד מרתיע אותי כי עושה לי רושם מיידי שהוא סוטה וישר ההיסטוריה המינית שלו נראית לי מפוקפקת, האם להמשיך לצאת איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא בשבילך
דן12/08/2008לפי העבר שלו ממש לא מתאיםלך. ועם כבר תבקשי ממנו לעבור בדיקות אידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויקי נשמה חסר בחורים נורמלים?
שני13/08/2008מה את צריכה את הדבר הזה ? תתרחקי כמו מאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיסטוריה המינית שלו אכן מפוקפקת
13/08/2008אבל לדעתי את צריכה לשפוט האם להשאר איתו או לגמור על פי דברים נוספים ולא רק על פי זה.
אם כל השאר בו טוב, אולי אפשר לדבר איתו שלא ילך יותר לחילופי זוגות, ובנוגע לסאדו, תקני שוט מותק, שמעתי שיש מבצעים סוף בשוק הפשפשים.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"כל השאר בו טוב" עלק
שני14/08/2008כן בטח . הוא גם מתנדב ביד-שרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח... יד שרה
15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין מה הבעיה בזה
(~_~)17/08/2008בסדר אז הוא אוהב דברים כאלה זה לא אומר עליו שום דבר רע את עלולה סתם לדחות אנשים נפלאים אם תעשי סלקציה בצורה כזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה יעוץ בדחיפות...אלמונית08/08/2008שלום אני בת 19 ולפני כ4 חודשים התחלתי לצאת עם בחור הגדול ממני בשנתיים, כשהתחלנו לצאת הוא כולו היה שקוע באקסית שלו שהוא אהב בהתחלה זה גרם לי להרגשה לא נעימה כי היה משווה בינינו ברגעי ריב, כשזה התחיל להציק לי והבנתי מה קורה לו לקחתי לעצמי למטרה לגרום לו לאהוב אותי כמו שלא אהב אף אחת, וזה הצליח היום הוא מאוהב בי, עם הזמן אני גם נקשרתי אליו מאוד, אבל אז התחלתי לגלות את הצדדים הפחות טובים שלו הבנתי שהוא אובססיבי לגביי וקנאי בצורה מטורפת הוא מנסה להשתלט לי החיים להחליט מה מותר ומה אסור לי ללבוש, אם להתאפר או לא אסור לי לדבר אם חברים שלו ואסור שיהיו לי ידידים, הוא התחיל לאסור עליי להיפגש אם בת דודה שלי בגלל שהוא החליט שהיא השפעה רעה עליי, הוא קובע זמני פגישות שלנו ואם חס וחלילה איחרתי יש לנו ריב, הכרתי אותו למשפחה שלי כלומר לאימא ודוד הם לא אהבו אותו בכלל ואמרו לי שרואים שהוא מעליב אותי, בת דודה שלי בהתחלה הייתה ידידה טובה שלו שונאת אותו עכשיו, החברות הכי טובות שלי שונאות אותו, כולם אומרים לי שהוא לא מתאים לי כי אני בחורה משכילה עם עתיד מובטח ולו אין קרקע יציבה מתחת לרגליים כי הוא מחליף כל שבוע עבודה, החברות שלי אומרות לי שהפכתי לסמרטוט שלו, שהוא נראה כמו עבריין במראה ובהתנהגות, ושאני יכולה להשיג אחד שיוריד לי את הירח והכוכבים עם צריך, אבל פה מתחילה הבעיה אני ייודעת שהוא לא מספיק טוב בשבילי ושאין לנו עתיד ביחד אבל נקשרתי אליו כל כך שאני ללא יכולה לחיות בלעדיו אם יום אני לא רואה אותו אני משתגעת כל הגוף כואב לי, הוא כמו סם בשבילי אני לא יכולה לא לשמוע את קולו, אני מבינה שהוא לא מספיק טוב לי אנחנו בתור זוג מהצד לא נראים טוב יחד (וזה לא שאני מתלהבת או משהו) אני בחורה גבוהה יפה ומצליחה את הלימודים שלי סיימתי בהצטיינות היום אני עובדת באחת החברות הגדולות בישראל ומתכננת ללמוד באוניברסיטה לעומת זאת הוא נראה כמו עבריין (הוא בא משכונה מסוכנת מיפו) הוא לא למד אין לו בגרות אין לו עבודה יציבה, הוא נראה כמו ערס מסוכן ועצבני (יש לו בעיה שהוא מאוד עצבני) אבל למרות שאני מכירה את כל המינוסים שלו אני ממש מכורה אליו(בנוסף רציתי לציין שהוא הראשון שלי ובהרבה דברים קיבלתי ממנו תמיכה והבנה) יש ביניו הבנה ותמכיה והיו לנו רגעים מאוד קסומים ביחד אבל אני מבינה שככה זה לא יכול להימשך אני לא יכולה להיפרד ממנו בבת אחד כי אני אסבול איך אני יכולה לנסות ולהתנתק ממנו רגשית אם הזמן? ככה יהיה לי הרבה יותר קל להיפרד... צריכה את עצתכם דחוף (סליחה על החפירה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשמעי
שרון09/08/2008מה שנראה כמו חרא ומסריח כמו חרא כנראה שזה ... חרא... סליחה על ההשוואה. אני מבין שהבחור יקר לך אבל לצערי האהבה מעוורת. אם כולם שונאים אותו כנראה שיש לזה סיבה. כמו שאת מתארת אותו גם אני התחלתי לשנוא אותו. ואני לא מכיר אותך ולא אותו. לפעמים נמשכים דווקא לאדם מסוכן ולא לבחור הנחמד. את חייבת להתרחק ממנו כי זה ייגמר רע. אם אחרי 4 חודשים ככה הוא מתנהג אז אני מבטיח לך שזה רק יילך ויחמיר. ולצערי איך ניתוק בשלבים. זה כמו סיגריה. מי שחושב שיוריד בהדרגה את הכמות ואז יפסיק משלה את עצמו. על כל סיגריה שמעשנים פחות ,מעשנים למחרת שניים יותר. פשוט זורקים את הקופסא ויותר לא מתקרבים. אותו דבר אצלך. תעיפי אותו .תתנתקי ממנו ואל תביטי לאחור. הרגשות ייעלמו ואז תביני ממה ניצלת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי וואי, איזה סיפור מעניין
09/08/2008שאלה קשה. אני לא במקום של לתת לך עצות, כי רק את יכולה להחליט כמה את אוהבת אותו והאם את יכולה לוותר עליו.
אבל אני אגיד לך על עצמי, אני אישית ממש לא אוהבת אנשים כמו שתיארת - ערסים, עצבניים, לא אנטיליגנטיים במיוחד, שנראים פחות טוב ממני, קנאים ועוד. לכן מלכתחילה לא הייתי נכנסת לקשר עם אחד כזה.
אבל עכשיו כשאת כבר בתוך הקשר, את כבר בבעיה ורק את יכולה להחליט מה יותר חזק - האהבה שלך אליו, או שיקולים הגיוניים אחרים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדחיפות
שלי פסטרנק כץ11/08/2008את יודעת מה את אמורה לעשות, ורשמת את הדברים בצורה מדוייקת וברורה.
להכיר בבעיה זהו השלב הראשון בדרך לפתרון.
ישנן סיבות רבות שגורמות לבחורות מוצלחות כמוך לנסות ללכת על חבל דק.
לפעמים כשמחפשים מגלים שחלק מהסיבות הן: פער תרבותי/סקרנות/קריאה לתשומת לב/מרד נעורים ועוד.
אחת הסיבות הבולטות במקרה שלך, נעוצה כנראה בעובדה שהוא הבחור שאיתו איבדת את הבתולים, ולכן כנראה קשה לך להפרד ממנו, מעבר לסיבות האחרות שמנית.
כשרוצים לרדת במשקל ולא מצליחים לבד, פונים לדיאטנית.
כשרוצים להכנס לכושר ולא מצליחים לעמוד במשימה לוקחים מאמן כושר אישי.
אני מקווה שאת מבינה לאן אני חותרת...
ולמקרה שלא.. יועצת זוגית/פסיכולוג/סקסולוג או כל איש מקצוע שיוכל לעזור לך להפרד מהבחור בדרך הטובה ביותר.. מומלץ בחום ((:
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה אסורה, מה דעתכם?,יונית08/08/2008שלום, אני מפנטזת מזה זמן רב על החבר של אחותי הקטנה. אני בת 29, גרה לבד, והוא כוסון צעיר שרק השתחרר לפני חודשיים מהצבא. לפני כמה ימים היה לי פנטזיה שהרגישה כל כך אמיתית עליו. נפגשנו בדירה שלי, קצת דיברנו ואז הוא הציע להראות לי את ה"קוביות" שלו, אבל הוריד גם את המכנסיים והתחתונים שאלתי אותו למה הוא מתפשט והוא אמר שהוא רוצה שאני אתקרב אליו. התקרבתי אליו והתחלתי ללטף לו את כל הגוף, ליטפתי לו את הזין, תוך שנייה עמד לו. הוא הרים אותי והפשיט אותי בברוטליות, לקח אותי למיטה ושם התחלנו להזדיין בקצב שבחיים לא היה לי (והיו לי כבר גברים). הוא היה הזיון הכי טוב שהיה לי, עשינו כל דבר אפשרי כל תנוחה, במשך כמה שעות. ירדתי לו , הוא ירד לי, הוא ליקק לי את החור של התחת, הכניס לי אצבעות לתחת, כל מה שהוא עשה היה כל כך במקום, כל כך עינג אותי. היו לי יותר אורגזמות מאי פעם. מאז שפנטזתי עליו ככה אני באמת משוקקת לעשות סקס אתו. אני מפחדת מהיום שהוא יגיע הנה עם אחותי... אני מאוננת עליו כבר כמה ימים. וואו , אם רק יכולתי לעשות את זה אתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרGHB אומר לך משהו?...
(~_~)08/08/2008סתם חחח הוא חבר של אחותך כל עוד הם לא נפרדים אסור לך אפילו לנסות להשכיב אותו במיטה (אלה אם כן את בקטע של בגידות וסודות שפוגעים בקרובים אליך)זה יכול להישאר בגדר פנטזיה אף אחד לא אמר שזה צריך להתגשם בגל מקרא אם הם יפרדו את יכולה לצור קשר איתו דרך אחותך ולשכנע אותו לשכב איתך ותוכלי לעשות אותו כמה שאת רוצה איך שאת רוצה מבלי שזה יפגע באחותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל*
(~_~)08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי כמה שאתה מתוק..
שרון09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא מצחיק...
(~_~)10/08/2008תתמודד אם העובדה הזאת אתה מצחיק רק את עצמך וזה כמובן פתטי ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא? הכל נשאר במשפחה
עדי09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחירמנת אותי...
09/08/2008את יודעת להתבטא טוב. בנוגע אליו, הוא כמובן מחוץ לתחום בשבילך. אחיות זה דבר הרבה יותר חשוב מכוסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שבאדולינה אמרה
י. שחר10/08/2008אחיות זה מחוץ לגבול - תתביישי לך על המחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)