מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוףגלי15/10/2008
מחפשת מועדונים לחילופי זוגות מי ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטערת לא מכירה
17/10/2008תכתבי בגוגל "חילופי זוגות". בוודאי תקבלי מידע עדכני בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורה אחרונה..אנונימי15/10/2008אני עובד במפעל והרבה זמן לא קיימתי יחסי מין, בפעם האחרונה נפגשתי אם משהי הקרתי אותה דרך האינטרנת, היא באה עליי הביתה רשמתי לה כול מני דברים באינטרנת שאני מחפש חברה וכול מני דברים כאלה היא נראה לי נדלקה עליי באה עליי הביתה בעמצה הליילה והיא ראתה שאני חרמן, ואני לא רציתי להיות חבר שלה בכלל, רציתי רק לדפוק אותה היא נראתה לי די יפה בתמונות ב אינטרנת בקיצור איך שהיא התכילה לדבר פיטאום לא בה לי עליה היא נראתה לי בהמה כזאות אגרססיבית , היא ראתה מקק בגינה שלי והתכילה לצעוק שהיא פוחדת מהם בקיצור לא יודע מה קרה לי פתאום לא בה לי עליה, ולפני זה הייתי מוכן לדפוק כמעט כל אחת פחות או יותר יפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראז..
אנונימי15/10/2008איך שהיא התכילה לדבר אני חשבתי שלא כדי לשכב איתה.. היא לא הדליקה אותי בדיבור שלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו? והפואנטה?
אסף16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפואנטה
אנונימי16/10/2008אחרי זה הבטחון העצמי שלי ירד אם בחורות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכול להתחיל אם בחורות
אנונימי16/10/2008אני לא יכול להתחיל אם בחורות לא יודע מה לעשות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהייתי גם..
אנונימי16/10/2008נהייתי גם תוקפני בדיבור נראה לי בחורות פוחדות ממני ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם מקקים פוחדים ממך?
שלי פסטרנק כץ17/10/2008כי אם כן.. זה דווקא יכול לעזור לך בלהתחיל עם בחורות..
פשוט תגיד להן שאתה מעולה בלהבריח מקקים!!! ((;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה משהו
שטונק17/10/2008למשל תחתוך את הזין שלך בנות אוהבות את זה תזהר ממקקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל17/10/2008קודם תלמד איך לכתוב ואז נענה לך... אי אפשר לקחת אותך ברצינות עם כזה סגנון כתיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמע
אסף19/10/2008ממה שהצלחתי לפענח אתה הכרת בחורה באינטרנט והיא באה אליך הביתה והסתבר שהיא לא מוצאת חן בעיניך וירד לך ממנה. קודם כל אם אתה לא רוצה חברה אלא רק לזיין למה אתה מספר באינטרנט שאתה מחפש חברה? אם אתה מחפש זיון תהיה אמיתי ותגיד את זה. תאמין לי שלא חסרות כאלה שרוצות בדיוק מה שאתה מחפש. דבר שני. לא הבנתי למה זה הפך אותך לעצבני ולמה אתה לא יכול להתחיל עם בחורות. מה הקשר? מה. החלטת שאם פגשת אחת שהיא וולגארית בעיניך אז כולן כאלה. תלמד לדעת שיש נשים נפלאות ומדהימות. גם אם זה רק לסקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל בדולינה ואחריםבעל15/10/2008יש לי חברה שמתקרבת לגיל 20, יפה חתיכה ושמה כשמה כן היא: "יפה". יש לה שכן בבניין גבר שנראה כבן 40 אינו משתמש בשמה, הוא קורא לה רק "יפיופה", ואחר מגלה התעניינות בה ודורש לשלומה. מה זה ה"יפיופה" הזה מדוע מעולם לא זכינו לשמוע שקורא בשמה?!?!. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבאדולינה, היכן את??????????????
בעל17/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על העיכוב בתשובה
17/10/2008התשובה פשוטה - גברים פלרטטנים מעולים והוא מפלרטט איתה. אני בטוחה שאם היא הייתה בחורה נמוכה, שמנה ומכוערת הוא לא היה קורא לה יפיופה וגם כנראה לא היה מתעניין כל כך בשלומה.
בשביל גבר בן 40, פרגית כמו חברה שלך היא כנראה פנטזיה נחמדה, ולכן הוא מחפש את קרבתה.
אתה צריך ללמוד להתמודד עם זה שיש לך חברה יפה ויתחילו איתה עוד הרבה, בכל מיני סיטואציות. אם היא אוהבת אותך, אין לך מה לדאוג.
בנוגע לשכן, אני במקומך לא הייתי מעירה לו או אומרת משהו - אחרי הכל הוא לא מזיק, סתם מפלרטט.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגי השהייה , טבעות זיקפה /השהיהדידי15/10/2008האם מישהו השתמש בכל אלו ויכול להסביר איך משתמשים . לבן זוגי יש בעיה קטנה של שפיכה מהירה (מה לעשות אישתו החוקית "מייבשת" אותו) וכל פעם שאנחנו נפגשים אנחנו מזדיינים די הרבה אבל השפיכה המהירה קצת מפריעה לשנינו. חוץ ממה שציינתי בכותרת יש עוד משהו שיכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגי= ג'יל
דידי15/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקסולוג טוב
שלי פסטרנק כץ17/10/2008בן זוגך מתרגש מאוד מכך שסוף סוף הוא יכול לחוות סקס כמו שצריך, לכן מרוב התרגשות
הוא לא מספיק להנות עד הסוף וגומר מוקדם.
המון ליטופים, משחקים מקדימים ואפילו גמירה ראשונה באוננות מולך ורק שניה יחד יכולים לעזור.
וסקסולוג טוב - גם (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשהדנית15/10/2008חג שמח!
יש לי חבר ויש משהו שמטריד אותי. שבועיים לא עשיתי איתו סקס ואחרי שבועיים כשנפגשנו עשינו אבל משום מה הייתי בטוחה שהוא יגמור מהר בגלל שלא שכבנו שבועיים ובסוף להפתעתי לקח לו זמן לגמור. זה קצת מטריד אותי כי ה"שמועות אומרות" שבד"כ אחרי שלא שוכבים הרבה זמן ופתאום שוכבים הוא אמור לגמור מהר כי הבחור אמור להיות חרמן.
האם הבעיה אצלי?
אשמח לתגובות . תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריכול להיות שהביא ביד
שני16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא אמורה להיות בעיה
שלי פסטרנק כץ17/10/2008הבעיה היחידה היא שאת חושדת ומתעסקת בעניין בצורה כזו.
אולי הוא עשה ביד לפני שהגעת כי הוא חשש שמרוב התרגשות הוא יגמור מהר? (ולא יספיק לענג אותך)
אם חוץ מהעובדה שלקח לו זמן יש לך גם בסיס אחר לחשוד בו , תשאלי אותו.. את יודעת, הוא אמור להיות חבר שלך.. לא?
בהצלחה ושיהיה חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תמשיכי לחפור ככה בשטויות
דני20/10/2008את רק תעוררי אנטגוניזם. הכל בסדר, אין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות אבל...
דנית10/11/2008אז למה זה כ"כ מפריע לי כל פעם שאנחנו שוכבים והוא גומר לאט המחשבות משתלטות עליי וזה מציק לי. אם כך מה הסיבה שהוא גומר לאט אחרי שלא שכנו זמן מה, הרי הוא אמור להיות חרמן לא? אני מצטערת שאני חופרת אבל אשמח לקבל תגובות נוספות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם צודקים
אסף20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לנהוג ?טל13/10/2008היי. אני יוצא עם משהי כחצי שנה , נראה לי שהיא סובלת ולא נהנת שאני מלטף לה את החזה , היא גם אומרת את זה אומנם לא בצורה גלויה אבל בהתנהגות שלה ע"י תפיסת הידיים שלי כאשר אני מתקרב לשם . היא מודה שיש לה רגישות גבוהה ומוגזמת (לדעתי כרונית) ומבקשת שלא אלך לחזה ואשלים עם כך. למרות שאני מבין ומתחשב בבעיה ומשתדל להמנע מליטוף החזה , החזה מאוד מגרה אותי ולא מצליח להתגרות ממשהו אחר . מה דעתך לעזוב אותה , כי המצב לא ישתנה כנראה , אני איתה למעלה משנה ? איך ניתן לגשר על בעייה כזו ואם בכלל ? יתכן ויש לה עכבות מגיל צעיר והיא לא פתוחה איתי בנושא? האם את מציעה שתלך היא או אני או ביחד ליעוץ ? האם זה יכול לעזור לה להתגבר על הבעיה ? הצעתי לה אם החזה כל כך רגיש ויש לה איזו שהיא בעיה פסיכולוגית ללכת להקטנת חזה אבל היא מתנגדת . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה מעניינת
14/10/2008רגישות לנגיעות בחזה היא דבר מאוד נפוץ. כמו כן, יש נשים רבות שנגיעות בחזה כלל לא "עושות להן את זה". זו לא איזו בעיה פסיכולוגית קשה, סך הכל רגישות בחזה.
הקטנת חזה ממש לא נראית לי קשורה, ונראה לי גם ללכת לפסיכולוג לא יעזור במיוחד. אבל זו רק דעתי.
ההצעה הכי טובה שלי אליך היא שפשוט תחשבו אם יש דרך שבה תגע לה בחזה בלי שהיא תרגיש לא נעים מזה - לדוגמה תגע ברכות, או תגע בלי לגעת בפיטמות כלל - רק מסביב. אם זה לא עובד, אולי פשוט תניח לזה. תתמקד בתחת - אחי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולהבתולה12/10/2008שלום, אני בת 24 ועדיין בתולה. יצא לי לצאת עם מס' בנים ואני מאמינה שחלקם יכלו להתפתח למשהו רציני אך מאחר ואני עדיין בתולה אני נורא סגורה ולא נותנת לדברים לזרום. אני באה מבית שדי ניתנה בו התחושה שסקס זה משהו "לא טוב", כל הנושא גורם לי לאי נוחות, אני חשה כאילו יש באקט הזה משהו משפיל. ברור לי שמשהו לא בסדר- וכמה שאני מדברת עם חברות ומתוודעת לכך שזה משהו חיובי- אני רק הולכת ונלחצת שאני מתבגרת ועדיין בתולה. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשכבי עם מישהו
14/10/2008את יכולה לקרוא ספר בנושא - יש ספרים ל"עזרה עצמית" לבעיה זו - תבדקי באינטרנט או בחנויות ספרים.
את יכולה גם ללכת למטפל מיני או פסיכולוג.
אבל בכל מקרה, הפיתרון שלך יהיה ש"תקפצי למים" ותשכבי עם מישהו. אני בטוחה שזה קשה לך מאוד מאוד, אבל תאזרי אומץ ותנסי. מה כבר יכול? לא מתים מסקס, ההפך נהנים מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקבוע שיחה עם מישהי
שלי פסטרנק כץ17/10/2008מקצועית שתוכל להנחות אותך ולעזור לך להפתח ולהתחבר למיניות שלך.
זו יכולה להיות יועצת מינית, סקסולוגית, הילרית או כל אחת אחרת שסגנון הטיפול שלה מדבר אליך ושם תרגישי בנוח להפתח ולקבל את הכלים שיעזרו לך להשתחרר ולהנות מסקס, גם אם מדובר יהיה בסקס שלא ימשך לתוך קשר רציני.
חבל שתפספסי את אחת מהנאות החיים הגדולות ביותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצתי לעזרה ..
אבנוררר21/10/2008היי... בנוגע לקשרים, .. צריך לשים קצת דברים בפרופורציה .. לפי דעתי רק מתי שאת תמצאי ותפתחי קשר רציני עם בן זוג שיש לו הבנה וסובלנות לדבר אז יהיה לך יותר קל...שזה לא יבוא ממקום של סטוצים .. הבעיה מתחילה שלא מודעים אז מפחדים מה יהיה ואם יהיה ככה או ככה.... צריך לדעת לפני ..לפחות בפעמים הראשונות מה עושים וממה נזהרים מתי עושים את זה טיפה אולי לקרוא מידע על הנושא . .... אבל את חייבת למצוא קשר אמיתי עם בן זוג תדברו על זה קודם קצת זה יוסיף לך לתחושת ביטחון ואז לא תיהי סגורה ... זה לא בושה .. אם יש בן זוג שמבין לליבך הכל יתקבל .. אחרי הכל אני מאמין שגבר ירצה אותך בגלל האופי ולא עפ"י ציונים במיטה .. כי אלו דברים שבונים ביחד ,דבר פרטי ואינטימי .... לא הכל מסתכם בסקס !!! בסקס אין איזה אקט משפיל כל שהוא .. כל צד נהנה בדרך שלו, לכל צד יש את הגובולות שלו, חיי שותפות וסימביוזה .. לגבי זה שבאת מבית שסקס זה משהו "לא טוב" ... פשוט צריך לדעת להזהר ... לעבוד נכון עם גלולות .. אמצעי מניעה , אולי אפילו התייעצות עם רופא תמיד עוזרת.. סה"כ הכל בא כדי לעזור .. צריכה יותר להשתחרר ... בסופו של דבר כמו שאמרתי האופי לפי דעתי קובע ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך בתולה..
אנונימי21/10/2008אני דבקה הייתי רוצה לקיים יחסי מין אם משהי בתולה, אני בן 25 ועף פעם לא קיימתי יחסים אם משהי צעירה ובסקס אני כולי תפוס , פעם ראשונה קיימתי יחסי מין אם זונה ומאז אני נמשך אלייהן כל הזמן, הייתי רוצה לראות גם אישה נשית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
רציני10/11/2008אשמח לעזור לך ולהיפתח אם את מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נשמה
מני05/02/2009להיזדין איתי והכול יהיה טוב הז תיתקשרי עלי ונדבר 0527248770
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן
בן08/02/2009מבין אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאליליאת10/10/2008אני רוצה לקיים סקס אנאלי אבל קצת מגעיל אותי כל הסיפור הזה, הבנתי שיש משהו שאפשר לשתות כדי לנקות את המעי הגס או משהו כזה... יש עצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטיפים
11/10/2008הנה כמה טיפים שיעזרו לך לבצע מין אנאלי יותר בקלות. בנוגע למשהו לשתות, אני לא שמעתי על משהו כזה:
1. תתרוקני לפניי ותתקלחי היטב שם. (ישנם כאלו שנוהגים אפילו לעשות חוקן לפני כל סקס אנאלי)
2. תקפידו לא לעבור מהנרתיק לשם וחזרה
3. במהלך הסקס תהיי רגועה ועם שרירים רפויים
4. תאונני לעצמך בזמן שאתם עושים את זה
5. תשתמשו בהרבה חומר סיכה
6. תתחילו את הסקס האנאלי אחרי משחק מקדים, כך שאת כבר תהיי חרמנית מאוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =] ועוד משהו..
ליאת14/10/2008איך אפשר לעשות חוקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
14/10/2008חוקן זה בעצם החדרת נוזלים לפי הטבעת. עושים זאת על ידי בקבוק גומי ובו מים. אני כמעט בטוחה שניתן לקנות בבתי מרקחת חוקנים חד פעמיים או רב פעמיים מאוד בזול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזרום...
עמת12/10/2008נכון בהתחלה זה נשמה מגעיל, וזה אפילו מאוד מאוד יכאב אבל כמו לכל דבר בחיים מתרגלים ואחר כך אנני בטוח שלא תצטערי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
רציני10/11/2008האם אוכל להציע לך את שירותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
שלי פסטרנק כץ10/11/2008
בנוסף לעיצות הטובות של באדולינה..
כשהציעו לך משהו לשתות כנראה התכוונו לחומר משלשל כדי שתתרוקני לחלוטין ולא יהיו "פאדיחות בעת הביצוע"
הטבעי ביותר הוא מיץ שזיפים טבעי.
אפשר להשיג בחנויות הטבע (100% טבעי)
או שתעשי לבד:
קחי 4-5 שזיפים מיובשים והכניסי אותם לכוס עמוקה (של בירה) עם מים רתוחים, חכי יממה ושתי..
* רק תעשי לעצמך טובה קטנה ותדאגי שהשירותים בסביבה יהיו פנויים.. (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מצב
מני05/02/2009אים את רוצה תמיד 0527248770
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי פסטרנק או להלל-חשוב לי מאודיניב10/10/2008מישהי אמרה לי שהיא........אני מסטר בריקי כאילו בנטגע לסקס....ככה נדמה לי מה זה אומר מסטר בריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמסטר ברייקי - הסבר
שואלת10/10/2008מסטר ברייקי לא שייך בכלל למין או לנסיון במין. רייקי היא שיטה של הילינג שמטפלת באמצעות אנרגיה של חיים שנקראת רייקי. יש ברייקי 3 דרגות של למידה - 1, 2 ומאסטר. כשהמאסטר גם יכול ללמד אחרים. המשמעות כשמישהי אומרת לך שהיא מסטר ברייקי , היא שאם כואב לך משהו אתה יכול להיעזר בה ולקבל טיפול, אתה יכול להבין שהיא עוסקת בתחום רוחני, ואם הבנת שהיא מנסה לדבר אתך על מין, אז אתה צריך לחשוב טוב טוב על התקשורת ביניכם - כי יש לך חוסר הבנה מאד רציני לגבי מה שמניע אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גודל של זין 16 ס"מ זה גדול?אנונימי07/10/2008האם גודל של זין 16 ס"מ זה גדול? האם גודל הזין משפיע על בחורה או שבחורות אוהבות גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן
08/10/2008הגודל הממוצע של פין הוא בערך 15 ס"מ, כך ש-16 זה דיי גדול. ממה שאני שמעתי, לנשים יותר חשוב העובי מאשר האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי פסטרנק.בקשר לפרוסטטהיניב06/10/2008אני באמת הייתי רציני איתך שאמרתי לך שאני לא יודע מה זה פי הטבעת וממש לא מסתלבטת אני פשוט חסר ניסיון מיני ואני לא מכיר שמות אפילו איך לגרות את הבחורה בדגדגן אני לא יודע? איך כדאי לי?מה הכי טוב לעינוג? ובעיקרון פרוסטטה זה החדרת אצבע לתחת ואז אני יכול לגמור מזה?? את רצינית?מדבר כזה גומרים? את בטוחה? מחכה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתומר
הלל09/10/2008גבר יכול לגמור ע"י שיפשוף מערכת העצבים שבפין בצורה עדינה או ביד.או במכשירם או בנרתיק של אשה .ביחד עם הפעלת הדמיון ולהגיע לשפיכה .יש נקודה ברקטום.(החור של התחת)שנקראת פרוסטטה .ויש סביבה מערכת עצבים .משהוא בדומה לנקודת הגי אצל נשים. שאם מעסה אותה עם האצבע. גבר יגיע לשפיכה בלי צורך להפעיל את הדמיון הגירוי הוא פיזי בלבד .מה שקורה באורגזמה ברגע ששרירי הרקטום מתכוצים הם יוצרים לחץ על אותו איזור רגיש בדיוק כמו האצבע .גורמים להרגשת תענוג ולפליטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שחובהאורטל05/10/2008שלום רב, אים היינו אני ובן זוגי עים תחתון וקיימנו סקס יבש והוא גמר יש מצב להריון? תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהריון
"כחול" כרמיאל05/10/2008צריך קשר ישיר בין הפות לזרע. במידה ולא התגנב זרע מתחת לתחתונים, אין אפשרות להתעבר דרך בד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנואנונימי04/10/2008מה יש לגברים בפורנו שיש להם זין כזה.. אוליי מישהו יודע..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגנים...
04/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
"כחול" כרמיאל05/10/2008בסרטים כחולים בוחרים גברים בעלי נתונים טיבעיים גבוהים +זויות צילום ולפעמים תותבים לא תמיד צריך להאמין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שיש נשים עם חזה גדול
הלל09/10/2008כמו שיש נשים עם חזה גדול יש גברים עם זין גדול .אבל מאחר שהגברים שיש להם גדול יודעים לאן להגיע כדי לנצל את היתרון לכסף.אנחנו רואים הרבה מהם שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מבעס..
אנונימי09/10/2008מתי שרואים את כל הפורנו הזה ורואים את כל הגדלים האלה 20-25 ס"מ לדעתי .. מתחילים להתבעס..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בחורות אוהבות סקס?אנונימי04/10/2008האם בחורות אוהבות סקס בכלל? למה בזמן האחרון התחלתי לחשוב שכל מי שמחפשת סטוצים היא אנטרסנתיתועושה את זה רק בשביל אינטרס חומרי , האם קיים סוג של קשר בשביל הסקס וההנאה בין גבר לאשה , והאם קשר כזה הוא בריא , למה בזמן האחרון התחלתי להיות מאוכזב מנשים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן, קיים
04/10/2008היי אנונימי,
רוב הנשים נהנות מסקס ובוודאי שיכול להתקיים קשר רק בשביל הסקס וההנאה בין גבר לאשה - מה שנקרא יזיזות.
האם קשר כזה הוא בריא? התשובה לכך אינדיבידואלית, אבל לדעתי האישית, בדרך כלל קשר כזה לא בריא ונגמר בדרך כלל לא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בחורים אוהבים שוקולד??
שלי פסטרנק כץ04/10/2008
בוא אני אספר לך סוד:
כשהזכרון של החוויה שהייתה לנו הוא חיובי אנחנו רוצים ממנו עוד ועוד,
לא רק בסקס, גם באוכל, ספורט, מקומות בילוי ועוד.
בחורה שנהנתה מסקס אוהבת סקס, בחורה שלא נהנתה חושבת אולי שהיא לא אוהבת.
(נכון, יש גם כאלו שלא אוהבות)
מי שצברה נסיון וגילתה שעם חלק מהפרטנרים היה לה נעים ועם חלק לא, מבינה שלא מספיק רק לאהוב סקס אלא לדעת לבחור פרטנר שיודע גם להנות ולהעניק הנאה.
כמו באוכל,
אתה יכול לאהוב פסטה ולהגיע למסעדה גרועה שתוריד לך את החשק מפסטה לחודש הקרוב ולהפך.
נראה לי שקבלת תשובה מספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
"כחול" כרמיאל05/10/2008בסרטים כחולים בוחרים גברים בעלי נתונים טיבעיים גבוהים +זויות צילום ולפעמים תותבים לא תמיד צריך להאמין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרכים הבסיסים של מוח האישה
הלל09/10/2008גבר יפה שיתן גנטיקה לצאצאים .חיזור שיהיה נעים להיות איתו. וגם חכם גם שיהיה נושאים לשיחה ולא משעמם .גבר חכם יביא כסף כדי שיהיה ביטחון לצאצאים.אבל אם הוא לא חכם שיהיה לו כסף ולא משנה מאיפה,אפילו מאבא שלו .שיתן בטחון לצאצאים, ולבחורה הנאה וחיים טובים.אבל יש נקודה נוספת שהם צעירות וההורמונים עדין מציפים אותם יש להם צורך במין .ולפעמים הרבה .תלוי במיניות של אותה בחורה.ואז צריך גם גבר שיודע את מלאכת העינוג ההדדי..צריך להבין גם שלנשים אחרי שהם ילדו הצורך למין יורד פלאים.הם יכולות להנות מהרבה דברים אחרים כמו מבשול ניקיון טלויזיה ילדים או נכדים מאשר ממין. אבל הגבר שונה ,הוא נשאר חרמן .רוב הנשים שבוגדות הם נשים שרוצות חיזור ויחס. לאו דוקא את שיפשוף הדגדגן. ויש נשים שמפרשות את האקט והמגע לאהבה.והם לא מבינות את האנטרס של הגבר. הגבר בוגד כי הוא רוצה לשבור שיגרה שלא נותנת לו ליצר טוסטסרון בצורה חזקה. מהאגו שלו הוא צריך להרגיש שהוא כבש את היעד אבל זה מתפוגג אחרי חמישה חודשים .זה בערך הזמן שלוקח לגבר להבין שהבחורה החדשה היא אותו דבר כמו הקודמת .אלה אם כן יש בעיות התאמה אחרות בין בני הזוג.שקשורות לאישיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל - הלל
אנונימי09/10/2008אהבתי את מה שרשמת! גבר או אישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל17/10/2008אנונימי יקר ברור שנשים אוהבות סקס, איך לא?? ברור שלפעמים אין חשק, "כואב הראש" וכאלה.. אבל בגדול, אני יכולה לומר מנסיון שאני מאוד אוהבת במיוחד עם הרבה זמן לא עשיתי ובא לי לגמור כמה פעמים תחושה נהדרת... אני מצטערת לשמוע שאתה מאוכז מנשים כנראה שלא היית עם הנשים הנכונות והמתאימות לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רצינית?
אנונימי21/10/2008מה את רצינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי פסטרנק-המשך על הפרוסטטהיניב03/10/2008את אמרת לי את הדברים האלה... אני מניחה שפנית לנערת ליווי והיא סיפרה לך שהיא גם עושה עיסוי פרוסטטה.. הכוונה היא בהחדרת אצבע לפי הטבעת של הגבר כדי לענג לו את נקודת הג'י שנמצאת על בלוטת הערמונית, גברים רבים נהנים מאוד לאונן תוך כדי שמישהי מחדירה אצבע לפי הטבעת שלהם ומעענגת את המקום.. זה אמור להגביר את ההנאה המינית של הגבר מכיוון שעל בלוטה זו ישנו ריכוז גבוה של עצבים מיניים.. אבל איפה זה פי הטבעת בדיוק?לאן את דוחפת לי אצבע?והאם זה כואב? אין לי הרבה ניסיון בכלל תוכלי להסביר לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני מקווה בשבילך שאתה מסתלבט..
שלי פסטרנק כץ04/10/2008כי להגיע למצב של לרצות ולעשות סקס ולא לדעת מה פירוש פי הטבעת...???
יכולת לכתוב את המילה בגוגל ולקבל תשובה מהירה יותר משלי.
אבל, למען הציבור הרחב ולמקרה שאתה לגמרי רציני ועצלן (לחפש לבד)
פי הטבעת = חור התחת (בשפת הרחוב)
בהצלחה....
בעיסוי הפרוסטטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)