מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אנאליאלון16/05/2007
אני נשוי כמה שנים , ולא מצליח לשכנע את אישתי לקים אתי מין אנאלי איך עושים זואת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לשוחח
דייב16/05/2007אם לא תצליח לשכנע אותה הפסדת את אתענוג של מין אנאלי
ישנן נשים שלא רק שנגעלות מהמין הן חוששות מזה (דרך אגב יצא מאמר נגד המין האנאלי שהם אומרים יש אופציה למחלה במין האנאלי) אז תבדוק אם היא לא קראה את זה ולכן היא מתנגדת
מה שלא תצליח בשכנוע הפסדת במין
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם בצחוק... לא אשת מעקבים אנוכיס13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למה לא
דייב13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לונןיעלת החן13/05/2007
מה הדבר האחד שהם רוצים לדעתך?
ומה אתה רוצה?
(הוספתי כהודעה חדשה כי הפורמאט של התגובות לא עבד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלת חן צרי קשר במייל המצורף
רונן15/05/2007אני בן 35 נאה מאוד בעל ראש חושב ושובב גם יחד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותך....
ידיד טוב18/05/2007אני אולי צעיר בשבילך.....
אבל נראה לי שאת לא תתאכזבי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתיופי חתיך מעוניין בקשר דיסקרטייפה12/05/2007
אם את בחורה נאה ובה לך להתפנק (כולל סקס) עם בחור אתיופי חתיך ונאה
תשליחי הודעה למייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני דלוקה על אתיופי
יפה12/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לך גדול?
יפה12/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש
ניב14/05/2007יפה לי יש גדול ויפה מאחור הרוב נכנס ראי נסי כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lo gomeret.alexa12/05/2007
esh li baya, bahaim lo kibalti orgazma.
haiu li bahaim 3 gvarim she nisu hakol kidei leavi oti le orgazma.
esh matsav she lemisheu esh tip o avar et ze gam ve iodea ma efshar laasot?
toda mirosh.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחי הודעה ותגמרי
ז'אק12/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי ...
עופר21/05/2007יש לי משהו בשבילך בטוח שתגמרי נסי ולא תפסידי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח שיש פתרון
שון21/05/2007לדעתי הבעיה אינה טכנית.
אותם גברים שהיו לך ניסו הכל? אני מניח שאת מתכוונת שהם ניסו טכנית את כל התנוחות וכל המגעים וכל ה...
אבל מי מהם ניסה לגעת בך באמת? לגעת בך ברגש?
הסרטים שכולם רואים ושאולי את רואה, קיקלו את הגישה וגרמו לך לחשוב שאפשר לגמור אם ידעו את הליקוק הנכון ואת הנקודות הנכונות.
אבל שכרו את הסקס הישן והטוב ואת הכללים.
אני לא רוצה למלא סתם שורות, אבל זה יבוא כשתרצי את זה, ואני מתכוון ממש ממש תרצי.
ואחרי שיגרמו לך לרצות את זה (וזה קורה עוד לפני שנגעו בך פיזית), אז פתאום כל אותם פעולות טכניות ופיזיות עובדות. וזה כיף... וזה טוען וזה מדהים ובסוף בסוף בסוף... במסלול הזה, את תגיעי לשיא.
אז במקום לבחור בחור עם לשון אולימפית וריבועים בבטן, תמצאי מישהו רגיש שיגרום לך לרצות אותו ותזרמי עם זה הלאה ולמעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דורש צדק!!!
שלומי21/05/2007וזהוזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
ליאת21/05/2007יש לך כתובת מייל?
תרשמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לפתר זאת
dave21/05/2007את כנראה לא מודעת הרבה לגוף שלך ולנקודות המתאימות לך לגמירה ואורגזמה
אם תרצי אייעץ לך ולעניות דעתי אחרי תרגול אחד או שתיים תוכלי לגמור ולחוות אורגזמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcontact me i can help you- dror
דרור21/05/2007hu mirosh
i help to my ex girlfreind to get an orgazm
i can help you in the active way
contact me
[email protected]
or call me
0545462922
dror* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעל בוגד תמיד בוגד?ס12/05/2007
בעלי בגד בי לפני החתונה בצורה הכי מגעילה שיש . החלטתי לסלוח לו ולהמשיךאת הקשר.
אני מבולבת מצד אחד הוא טוען שמאז שהתחתנו הוא אף פעם לא בגד בי. מצד שני הוא כל הזמן אומר שלא היתה אישה שהוא לא בגד בה ולא משנה כמה הוא אהב אותה( והיו לו המון נשים) באותה נשימה הוא מוסיף שאני היחידה מכל הנשים שהוא לא בוגד בה ושאני צריכה להיות גאה וכו
הלב שלי אומר אחרת... אבל יכול להיות שנהיתי פרונאידת מאז מה שקרה..
האם זה נכון שפעם בוגד תמיד בוגד?
ד"א אגב תמיד הוא מנסה ל"הקניט" אותי בספורי כאילו בגידה. הולך לזרוק את הזבל ואומר "אני הולך לחברות שלי.
או החברות שלי אומרות כך וכך למרות שאני יודעת שהוא צוחק למה הוא עושה זאת?
אולי הוא מנסה להרדים את התחושות שלי שאני אחשוב שהכל זה רק צחוק ושום דבר לא רציני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוח בוגד
בובה13/05/2007היי
לדעתי גבר שבגד תמיד יבגוד
אני חיה עם אחד כזה
אני תפסתי אותו בזמן החברות ולמרות זאת התחתנו
כמובן שהוא בגד בי שוב
רק שלא תפסתי אותו על חם והוא מכחיש
אני מחכה לזמן המתאים לתפוס אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונש
ונן13/05/2007מוכן לסייע לך דינו תלייה מהאשכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך תופשים אותו על חם?
ס13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישנם הרבה סימנים ....
אייל15/05/2007שעל פי הם תוכלי לראות אם יש לו מישהי מהצד......הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי בוגד בי עם נערות ליווי
חגית18/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליו ללמוד
ונן13/05/2007חברתי עלייך ללמדו כך שיבין שאל תעשה לרעך את ששנוא עלייך יכול לחול גם עליו.
המלצות על פי בקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
אשף13/05/2007בעל שבגד רוב הסיכויים שיבגוד שוב. אין לזה שום קשר לאהבתו אלייך. זה גם לא בגלל משהו שאת עשית. זהו האיש. אני יכול להבטיח לך דבר אחד. הוא לא יעשה את זה על חשבונך. את תמיד תהיי מספר אחת. זה בטבע שלו .קבלי את זה או שתעזבי אותו. ולגבי ההערות שלו אז תהיי בטוחה שהוא צוחק איתך. בסה"כ הוא עושה רושם של פלרטטן מושבע ולא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהוא עשה הרבה פחות ממה שהוא מתאר. גם אם הוא בגד בך עם חברה שלך לפני הנישואין. הרי התחתנת איתו בכל זאת. אז למה להכנס למחשבות אפלות. לא חבל על האנרגיות? קבלי את המצב כמו שהוא או שתצאי ממנו. אני די בטוח שאת אהבת חייו. הוא פשוט מנסה להגיד לך שיש לו את זה. שלא תקחי אותו כמובן מאליו. אתן הנשים משתעממות מהר מאד מגברים נחמדים וצפויים והופכות אותנו לעציצים על המדף. לנו הגברים יש דרך ,אמנם מעוותת אך יעילה, לשדר לכן שאנחנו אוהבים אתכן אבל היזהרו. אל תבלבלו בין נחמדות לבין ריקנות. אל תקחו אותנו כמובן מאליו. זאת כנראה הדרך שלו להגיד לך:" אני אוהב אותך אבל אל תחשבי שאני לא אסתדר בלעדייך.יש לי עדיין ביקוש". מעוות אבל עובד ברוב המקרים כי כשאתן חוששות אתן יותר רוצות אותנו. מרגיז נכון.עובד? ועוד איך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
ס13/05/2007איך אפשר לבגוד וזה "לא יהיה על חשבוני" ?
אנחנו הנשים התברכנו בחוש ריח מפותח. אני יכולה להגיד לך את היום או השבוע שבו הוא בוגד. מרגישים את זה באויר.
. הבעיה שהוא עדין בוגד פה ושם אבל בקטנה..יש לו המון הזדמנויות אם הוא רוצה . רק לא יכולה להוכיח.
ועוד הבדל בין נשים לגברים אני בחיים לא אוכל לבגוד ב"אהבת חיי" .
ועל ההקנטות ...יש משהו במה שאמרת זה עובד מאוד בהתחלה. אבל אחכ זה כבר מתחיל להמאס...(כאילו ממש מזיז לי שיש לך ביקוש בחוץ בצורה הזאת אתה מתחיל לאבד את הביקוש אצלי)
זה לא מה שיגרום לי לא לותר עליו. האופי שלו התכונות שלו איזה בן אדם הוא זה מה שמשאיר אותי בקשר למרות הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
אשף13/05/2007את יודעת טוב מאד למה הכוונה " לא על חשבונך". דבר שני את יודעת מה הבדל בין בגידה כריגוש לבגידה מתוך תסכול. דבר שלישי את יודעת טוב מאד שכשאתן הנשים בחוסר ודאות אתן הרבה יותר קרובות אלינו.אני מבטיח לך שאם הוא היה נותן לך יותר ביטחון אז הוא היה עציץ. אל תעוותי את מה שאמרתי. את נטפלת למילים כשאת יודעת טוב מאד למה הכוונה שלי. ואם הוא מגזים עם " ההקנטות" תעירי לו על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
ס13/05/2007רגוש ..שעמום..תסכול..לא מקובל עלי!!
וחוץ מזה אני ידועה מלעשות עציצים נובלים מגברים שלא נתנו לי את הבטחון שהם שם בשבילי.
אבל זאת דעתך. נו מילא, שיהא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליתדבורה
אשף15/05/2007נכון שאת בת פחות מ 25?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ידעת?
ס15/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
אשף17/05/2007את נשמעת עם דעות של צעירה. תגידי לי יקירתי בת כמה את באמת? וכמה זמן את נשואה?
דרך אגב גלית זה שם יפה. (--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבורה גלית
רונן18/05/2007צרי קשר במסנגר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אשה18/05/2007שחקי גם את באותם0 הכלים ואותם הקלפים עד לגיבוש החלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
דייב13/05/2007שאלה אחת יש לי אלייך
למה התחתנת איתו למרות שידעת שהוא לא נאמן?
יש לך בעיה רצינית את צריכה להחליט מה את רוצה לעשות מחר ולעשות אותו
כי הוא לא ישתנה וזה לא חשוב אם הוא מקניט אותך בכדי להרדים אותך או אומר לך את הדברים בפנים ואת כבר לא מאמינה לכלום שהוא אומר.
אז תחליטי היכן את רוצה להיות מחר ותעשי את זה היום
ובהצלחה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
כי הוא לא ישתנה וזה לא חשוב אם הוא מקניט אותך בכדי להרדים אותך או אומר לך את הדברים בפנים ואת כבר לא מאמינה לכלום שהוא אומר.
ובהצלחה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא צוחק
ניב14/05/2007אם יראה ישבן חושני יבגוד אם את מספקת הסחורה אין בעיה אם לא הוא בוגד מה איכפת לך את לא מוצצת לא אנאלי לא אורלי לא מאחור רק מסיון מה את רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי התברר
חגית18/05/2007אחרי כמה שנים יחד שבעלי כל הזמן בוגד בי עם מי לא, אך אני תלויה בו כלכלית ואין לי מה לעשות אגב גיליתי זאת כשגרנו בחו"ל וממש יכולתי לראות את ה"בחורה" לפי המבט שלא עליה לפני שהוא הביא אותי למפגש נשים, ושם בחו"ל הוא גם מכר את מכוניתי ולקח כמובן את הכסף כך שאין לי מה לעשות לכן גם אין לי כל כך חשק לשכב איתו ניסיתי פעם אחת מזה מס' חודשים אך הוא לא רצה בטח יום קודם הוא היה עם מישהי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה המצב
א118/05/2007חשבת אולי להחזיק לך חבר למילוי צרכייך המיניים ואת הבעל לצרכייך הכלכליים
אני אישית הייתי מייעץ לך לעזוב אותו לאחר שאת מצליחה לתפוס אותו על חם ואז זו עילה מספקת לגירושין ולא תפסידי כלכלית
האם יש לכם ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוש נאה ומרגש מחפש ריגושאביתר11/05/2007
בן 35 . גר במרכז ת"א. אינטילגנט. נראה טופ...
אשמח לפגוש מישהיא מעניינת כיפית וזורמת.. לאן שבא לנו.
אפשר להתמייל ולראות.
אביתר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביתר
יעלת החן12/05/2007אשמח לכתוב אם תשלח את כתובת המייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואל
אביתר12/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי בוגדבובה10/05/2007
היי
יש לי חשש שבעלי בוגד בי, הרגשה כזו של אישה.
מצאתי מספר טלפון בארנק-איך אני מבררת פרטים לפי מספר- נא עזרתכם
בכלל למה לבגוד - אין לנו בעיה בסקס , חופשי הרבה כיף לנו.
נראה לי בעיה נפשית משהו אצל הגברים
חברה
תגיבו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בובה
דייב10/05/2007אני מבין שיש לך חוש שישי לבגידות אבל חשבת שאולי זו רק את מדמיינת
ועכשיו לשאלתך יש מצב שהוא בוגד ואם מצאת מספר טלפון יכול להיות שזה תמים (כי אם זה היה של המאהבת הוא היה זוכר את זה בע"פ). ואם זה לא תמים את תמיד יכולה להתקשר מטלפון חסוי (את רק צריכה לחייג *43 לפני המספר שמצאת) ואז כיד הדמיון עלייך איך את מבררת של מי המספר.
ומצד שני אצל גברים (כמו אצל נשים - כי גם נשים משתתפות ביחסים האלו) הכל עיניין של תוספת אדרנלין במחזור הדם. זה מרגש את הזוג שעושה את זה ולכן עושים את זה
יש כנראה צורך תמידי לבדוק את הדשא של השכן גם אם הדשא שלך הוא ירוק מאוד (אצל שני המינים - נשים כגברים) ולא תמיד זה נעשה בכדי לפגוע בבני הזוג
אני מאוד מקווה שלא הכעסתי כמה אנשים במה שכתבתי
מקווה שתשארי נשואה לבעלך אחרי מה שתגלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בובה13/05/2007היי
קודם כל תודה
נראה לך שאני לא יודעת שאפשר לחייג *43 אכן חייגתי וזו הייתה בחורה
השאלה איך אני מבררת פרטים ????
אכן יש לי חוש שישי מאוד מפותח ובדר"כ לא טועה - לעיתים לטובתי וההיפך
האמת היא שבאמת לא ברור לי למה לבגוד?
נכון שזה מלהיב ומכניס קצת אקשן לחיים - אבל כאשר משהו לא תקין!
או שזה בעצם לא קשור
לך תדע
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב בובה
דייב13/05/2007אם את צריכה עוד עזרה ממני צרי קשר ואנסה לעזור לך כמה שאפשר
[email protected]
ישנן משפר שיטות לברר אשמח לייעץ לך ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי מייל
בובה14/05/2007שלחתי לך אי מייל קיבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת תשובה במייל
דייב14/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אוהבים ריגושים
eyall11/05/2007פשוט אוהבים ריגושים
בלי קשר לטיב היחסים ככה אנחנו בנויים
דרך אגב גם נשים כאלו אבל בהרבה פחות
אל תיכנסי לזה זה עלול להרוס את מה שיש בינכם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלית
ובהצלחה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מופנה לגלית סליחה
דייב13/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחקי
ניב14/05/2007שחקי אותה כלא יודעת התאפרי ולבוש סקסי מגרה שהוא בבית שלא יחשוב אפילו אל המאהבת אלא עם היא עובדת איתו יש בעיה או גם את חפשי ריגושים אצל מאהב כי אם בגד פעם יבגוד שוב הזהרי ממחלות שהוא יכול להביא לך זה לא מתנה כי כתבת שהסקס יעיל מציצות ליקוקית מאחור קדימה אנאלי אוראלי יש ריגושים אם את לא עושה יש בגידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ?נונוש08/05/2007
היי אפרופו מחפשת ידיד נפש,אפשר להצטרף,אני בת 47,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נונוש
דייב08/05/2007ספרי קצת מה את מחפשת או צרי קשר ל- [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידיד
ירון08/05/2007היי צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גם אני מחפש
eli08/05/2007הי שלום לך ננוש אפשר ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם אנינונוש08/05/2007
היי מחפשת ידיד נפש,אמיתי,פתוח,וישר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה חוזרת
נונוש08/05/2007לא השארת פרטים או שם,השאר מסנג"ר שלך ואיצור קשר ביי נונוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה גדולה !No Name07/05/2007
יש לי חבר ויש לי חברה שיש לה חבר [עד כאן הכל טוב ויפה..]
אבל.. אנלא בטוחה אם אני אוהבת אותו..
ובנוסף לזה אני חושבת שאני מחבבת את החבר של החברה שלי ויוצא לי לחשוב עליו...
מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאינשם
dave07/05/2007אני חושב שאת צריכה קצת להתאפק ולחשוב אם את רוצה לאבד את החברה שלך
ומה הקשר שלך עם החבר שלך?
האם את חושבת על החבר של החברה שלך כי הוא לא זמין לך?
ותחשבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדייב
אשף07/05/2007הכל היה בסדר עד שקיבלתי מייל מלא גועל ממך. חבל דווקא חיבבתי אותך. בוא לא נטריד זה את זה יותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אתה בכלל
דייב08/05/2007לא מכיר אותך ולא כלום
דייב08/05/2007לא יודע מי אתה ובוודאי לא שולח לך מיילים אז תבדוק עם עצמך טוב טוב לפני שאתה אומר כאלה דברים.
אתה או את לא מכיר/ה ולא יודע/ה כנראה כלום אבל להשמיץ זה הכי קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה
ניב08/05/2007בואי אני אהיה החבר גם תהני גם תאהבי נסע להיכרות לסוף שבוע לאילת על חשבוני יתאים נמשיך בטוח! לא יתאים נפרד לא יכול להיות!את תאהבי אותי אני יודע לאהוב אני יודע לפנק ועוד הכל לפי זרימתך ראי נסי כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
No Name08/05/2007אפשר לדעת מהו גילך ותיאורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם את בנויה לחיים כפולים .....אייל07/05/2007
אני פונה ללב שלך :-) אם את נשואה ובנויה לרומן מתמשך מלא בחברות, הבנה וכייף אמיתי בלי מחויבות שמעבר לקשר החזק שנבנה ביננו, בואי נפגש לקפה ונראה לאן נגיע ..... אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אייל
יעלת החן07/05/2007שלח מייל ונמשיך משם
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה ?
אייל09/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעלת החן...
אייל07/05/2007[email protected] בשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל......
אייל15/05/2007את עדיין לא מוכנה לזה... את לא שם והייתי מציע שגם לא תכנסי לזה משום שאת יכולה לאבד את הראש מהר מאד ולאבד את מה שיש לך וחבל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע נחמד
אשה מיואשת17/05/2007לפעמים אין ברירה אלא חיים כפולים!
מוכנה לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיואשת :-)
yapi4217/05/2007היי אישה מיואשת..........
פעם מישהו כתב ש"בכביש נוהגים ברכב משפחתי, אבל בשביל ריגושים........ בשטח רוכבים על אופנוע שטח ובים רוכבים על אופנוע ים ........" אז, אם בא לך לגוון ולצאת מהיאוש (לא מבטיח, רק יכול לנסות...) אני רק יכול בשלב זה להושיט לך יד ומי יודע, אולי ימצא חן בעינייך ותרצי לגלות גם את ההמשך שמעבר ליד.... שווה לנסות אפילו מתוך סקרנות, לא?
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיואשת שלום
dave17/05/2007אם את מעוניינת לפחות לנסות
צרי קשר ונתחיל לשוחח לפחות המייל ואז נראה לאן זה פונה
[email protected]
ושיהיה לך אחלה יום וסופ"ש מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להשאיר לי מייל ?
אייל17/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי הוא [email protected]
אייל17/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
רועי25/05/2007[email protected]
אשמח שנשוחח ונתאם ציפיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה כאילו קופצים לעגלה לא לנו .אבל
TBIG27/05/2007לנואשת (אולי) ורק באם את נשואה
ממתין לך בניסיון להוריד את היאוש , אדם חביב נאה ובעל חוש הומור (נשוי!)
מאחר וחיים רק פעם אחת בחיים אז ... רוצה לתת בכדי לקבל
מוכן לשמוע להקשיב לאור ירח עם כוס יין אדום , רוצה להשמיע ורוצה למצוא חיים נוספים ליד החיים הקיימים , להרגיש את הדגדוגים והרטיבות...... כמו בגיל 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה טעות...
אייל28/05/2007המיואשת נמצאת בפורום במקום אחר לא בבקשה שלי....
חבר'ה היא לא אצלי עדיין :-) ..... (הלוואי וזה יקרה) אבל אם תרצו למצוא אותה אז זה לא פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתוב את המייל שלך
חוצפה25/07/2007ואפנה אליך במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מוכנה לנסות...
רועי28/05/2007אם את מוכנה לנסות כתבי ל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם קצת(טיפטיפה) ניסיון ומעט חיוך
אבאוס19/05/2007
אפשר לעשות הרבה דברים
הכל מתחיל ונגמר בחיוך הראשון
חיוך זה קו עקום שמיישר הרבה קווים
זה רק השפתיים עוד לא הגעתי למשחקי הלשון
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה שאתה לא מתכוון אלי..:-)
אייל20/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוון לכל מי שלא יודע לממש
אבאוס20/05/2007
את הפוטנציאל שגלום בחיוך ובעיקר בלשון
ואני סטרייט (אם זאת הייתה השאלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש שותפה למין טנטרידרור07/05/2007
צעיר נחמד ואמין מחפש שותפה למין טנטרי - אין צורך בניסיון קודם ולא חשוב מצב משפחתי.
אשמח לשמוע במייל
[email protected]
מבטיח לא לאכזב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל הגדרה מדיוקת?
שלי07/05/2007אפשר לקבל הגדרה מדיוקת מה מין טנטרי? כל אחד מגדיר את זה אחרת ומה הסיפוק וההנאה מסוג זה של מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלי תודה על התגובה
דרור08/05/2007בואי נשוחח באמצעות המייל בפרטיות
[email protected]
אפשר לתאר טנטרה מין בתמצית כך :
משחקים מקדימים ארוכים ומגוונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבינה שזה אסור אך ממשיכה...שרונה04/05/2007
לאחרונה (במשך מספר חודשים) אני נמצאת בידידות עם גבר מהעבודה. שנינו נשואים ובעלי ילדים.
שנינו נראים טוב ונשואים לבני זוג שנראים טוב.
אנחנו מדברים המון ומאוד נהנים מכך.
הבעיה שאני מרגישה שמתחת לפני השטח זו אינה ידידות. יש בינינו משיכה אדירה זו לזה. הוא אף פעם לא אמר לי אך אני מרגישה זאת (אולי אני טועה אך אני מאוד סומכת על האינטואיציה שלי).
יש לי אפילו תחושה שהוא קצת מאוהב בי, אני רואה זאת בעיניים שלו.
אני חושבת עליו המון בבית והדבר מפריע לי מאוד. בעלי חדל מלעניין אותי ואני מעדיפה לשוחח עימו ולא עם בעלי.
אני יודעת שעליי להתרחק ממנו, אני אפילו חייבת. אבל אני לא מצליחה לעשות זאת, אני שמחה שהוא ניגש לשוחח איתי וגם אני יוזמת שיחות עימו.
אני אף פעם לא בגדתי בבעלי וגם אין בכוונתי לעשות זאת, אך הידידות עם אותו גבר מטריפה אותי.
סיפרתי לבעלי על הידידות הזו. הוא לא מודע למשיכה, אך לא ניכר שזה מפריע לו.
מה עושים איך מתרחקים, גם כשהמחשבה על כך קשה מנשוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה יקירתי
dave05/05/2007האם חשבת פעם לשוחח עם אותו לחבר בעבודה?
האם פעם ישבת לחשוב למה בעלך כבר לא מעניין אותך לשוחח איתו
האם ניסית להתקרב אל בעלך בצורה לגמריי אחרת ממה שאת היית איתו
חשבת פעם מה היה קורה אם תשכבי עם אותו חבר
שרונה חשבת פעם לשכב עם בעלך בצורה שונה ממה שעשית היום
האם בעלך עשה משהו כמו לא להתייחס לרגשותייך על מה עובר עלייך בעבודה
ישנן כל כך הרבה מה לשאול לפני שמחליטים מה עושים
חשבת שאולי בגלל שאת לא משהו מאושרת עם בעלך את מחפשת כל מפלט ולו הקטן ביותר
אם תרצי אעזור לך צרי קשר ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק....
הג'נטל06/05/2007עצה שלי היא להתרחק כי נקודת המפתח שלך היא שאת לא רוצה לבגוד בבעלך
ולפי המצב שאת מתארת מתי שהוא משהו יעשה את הצעד הראשון ולא תהיה דרך חזרה (לפי הרגשות שאת מתארת אחד כלפי השני)
ולכן להתרחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
שרונה06/05/2007שוחחתי עם בעלי על חוסר הסיפוק ועל השיעמום. בנוסף אני מנסה לגוון את חיי המין אך מצידו זה לא עובד, הוא בשלו שהכל בסדר בינינו. האמת שניסיתי כ"כ הרבה לשפר את המצב עם בעלי והוא חוזר עייף מהעבודה והוא לא מבין מה אני רוצה ממנו שפשוט נמאס לי. אני לא מרגישה שאני מושכת בעיניו ובעיני הגבר מהעבודה אני מרגישה מאוד מושכת ויפה. אני לא מצליחה להתגבר על המשיכה שלי אליו.
אני יודעת שזה יתפוצץ בסופו של דבר (הידידות עם אותו גבר), זה לא ישאר במצב הזה, או שיקרה משהו או שנריב ונתרחק. האמנם אותו גבר לא התוודה בפניי אך אני רואה בעיניים שלו שאני מטריפה אותו כ"כ וזה מאוד נעים לי להרגיש כך בעיניי גבר אחר.
אשמח לתגובתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
אשף06/05/2007כתבתי לך כמה דברים. משום מה זה מופיע כתגובה ל כותרת " ממש מגעיל" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
דייב07/05/2007האם את רוצה את הקשר הזה עם ה"ידיד" הזה???
האם את מוכנה לשאול אותו אם בא לו עלייך או אולי בכלל זה משהו שאת חולמת שהוא יירצה לעשות, הרי כל הסיפור שלך, כנראה, הוא שאת לא מקבלת בבית ייחס ולא מין כפי שאת רוצה אותו לכן את כנראה גם תתמסרי עם הגבר הראשון שיראה לך את החיבה או ההכרה במה שאת רוצה.
מנסיון אני אומר לך שאת צריכה לבדוק בדיוק מה את רוצה מחייך וזה אומר
* האם את מוכנה נפשית להזדיין עם אותו בחור?
* האם את עושה זאת בשביל לקבל את תשומת הלב שאת צריכה בבית (ולצערך את לא מקבלת)?
* האם את מפתחת רגש כלשהוא לבחור הזה ומה הרגשות שלך לבעלך?
וישנן עוד הרבה שאלות שהייתי שואל אותך ושאת צריכה בעצם לעשות זאת
אם תרצי אשמח לייעץ לך באופן אישי אם תרצי תרי קשר ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק זה בעייתי
07/05/2007צריך למצוא את שביל הזהב בין כל האופציות. אכן בעיה סבוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו! גילית לשרונה ולעולם את אמריקה
צינית07/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שלך לא ברורה
שרונה07/05/2007הבנתי שאת מבינה את הקושי שלי להתרחק, אבל למה את מתכוונת למצוא את שביל הזהב, איך עושים זאת? בינתיים אני מרגישה איך אותו גבר סוגר עליי מכל הכיוונים. הוא מחפש כל הזמן בעבודה הזדמנויות לדבר איתי. מסתכל עליי במבטים חודרניים כשהוא חושב שאני לא שמה לב (גם שנמצאים אנשים אחרים מסביבנו). הדבר מטריד את מנוחתי. מצד אחר זה מאוד מחמיא לי מצד שני אני מרגישה שהוא מרחיק אותי מבעלי וגורם לו להראות מאוד משעמם בעיניי. מה עושים? מה את היית עושה במקומי? במיוחד שאם בעלי כרגע המצב לא מזהיר במיוחד ואני לא מוצאת את הכוח הנפשי להתרחק מאותו גבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
דייב07/05/2007למה שלא תודיעי לבחור הנ"ל שאת ממש לא מעוניינת ואולי זה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה .....
אייל07/05/2007רק לפני עשי חשבון נפש עם עצמך ואם את שלמה עם זה אז מה שנשאר לך זה לעשות את זה במדידה ולהנות מהרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש ירושלמית עם סטראפ-אוןnafakush03/05/2007נשוי בן 48 מירושלים מחפש ירושלמית סקסית ליחסים אוראליים וכדי שתחגור את הסטראפ-און שלה ,תחדיר אותו לישבני ותבעל אותי כמו שצריך. אם את אוהבת עוד משחקי מין מה טוב. אפשר לדבר על הכל ולעשות כל מה שיענג את שנינו.
נא לכתוב ל- [email protected]
אני פנוי בבקרים ואין לי מיקום.
ביי - מחכה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבלי להעביר יותר מדי ביקורת
03/05/2007מעולם לא הבנתי את אנשי הסטרפ-און. עינוג אנאלי לגבר? נניח, אבל סטרפ-און? אני לא הייתי רוצה לראות את הגבר שלי מקבל כזה דבר... אבל בגלל זה הפורום הזה קיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקרה
nafakush15/05/2007האם שאלת את הגבר שלך האם הוא מעוניין לקבל "דבר כזה"?
אלה יחסי מין כמו כל דבר אחר וזה יכול לגרום הנאה לשני בני הזוג ,אז למה לא?
הקפאון המחשבתי הזה לא מתאים לימינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)