מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לבנים אשמח אם תענואיריס27/04/2007
היי
איך הייתם מגיבים אם חברה חדשה שלכם שטוענת שאין לה ניסיון מיני מתגלה די מהר כנמרה במיטה?שעושה הכל ולא נגעלת משום איבר מגופכם וגופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמדתי קוראל
dave27/04/2007בין נסיון מיני לידע מיני המרחק גדול
והרצון למין ולנסות הכל יכול להיות שזה חדש והיא רוצה הכל ועכשיו
תחשבי על ילד שמקבל משהו שהוא רק שומע עליו ופתאום הוא מקבל הוא מנסה אותו ועושה הכל
הבחורה הזאת ייתכן מאוד שזה כך היא פתאום מגלה מין והיא רוצה לנסות הכל ומהר
אני אישית הייתי מנסה לרצות את כל התיאבון שלה ומשתדל שזה לא ייגמר לעולם.
אבל זה אני ואם תרצי להמשיך לשוחח אשמח לענות לך ב- [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי...
ארז27/04/2007אם מדובר בסטוץ, זו תהיה הפתעה נעימה...
ואם מדובר במשהו שמתפתח לקשר יותר רציני, לא יהיה לזה משמעות אם לא יהיו "השקרים" נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי לך על זה אתה רק יכול להרויח
היי שרי27/04/2007אין לי מוסג האם היא דוברת אמת בכל אופן בעידן של היום ניתן לראות וללמוד לא מעט מהאינטרנט
או כל אמצעי מדיה אחר , לדעתי במקום לחשוב יותר מדי תהנה ותזרום !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדניאלה
יניב28/04/2007הייתי מאושר!!!!!!!
לפי ראות עייני בחורה שאיתי ולא נגעלת מכלום ממני או מעצה אבל בפרט ממני סימן להמון תשוקה ואהבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!1
J'B28/04/2007הייתי מתרגש איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלי גילאים בקשראיריס27/04/2007
היי אני בת 18 ובקשר מיני עם גבר בן 38 גרוש ללא ילדים אני נפרדתי מחבר שלי לפני חצי שנה מסיבות שלא קשורות לבן 38 חוצ מהמין אני מרגישה שאני יכולה להתייעץ עם הבחור בכל עניין הוא נותן לי עצות בוגרות וחכמות והסקס איתו פשוט מדהים מצד אחד אני לא מתכוונת להתחתן איתו מצד שני ממש חבל לי שיש ביננו כל כך הרבה שנים הבדל כי סך הכל יש כימיה טובה ביננו גם בסקס וגם מחוצה לה דרך אגב לא מדובר בחבר ממש כך שהקשר אינטימי והוריי לא יודעים על כך
מה אתם אומרים?מה כדאי לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
אשף30/04/2007כל מה שתארת מעיד על קשר יפה וטוב עם כמה בעיות. תראי כרגע אין לך מה למהר. את צעירה עדיין ואם טוב לך איתו אז הגיל הוא לא הבעיה. השאלה היא אם את לא חוסמת את הדרך לבן זוג שיתאים לך יותר כש תחשבי על קשר רציני. חוץ מזה אם את מתחתנת עם אדם המבוגר ממך ב20 שנה תחשבי מה יהיה בעתיד למשל בעוד 20 שנה? את תהיי בשיא אונך והוא כבר לא. זה יכול להוביל למצבים מאד בעיתיים. אני יודע שקשה לך לחשוב כל כך הרבה זמן קדימה אבל תחשבי טוב מה את מתכננת לעתיד . הזמן לא נעצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhi dabella
דייב30/04/2007צרי קשר ואשוחח איתך ע הכל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מסוגלת לבגוד!!!חלי26/04/2007
אני נשואה + 2 עברתי משברים עם בעלי אבל אני פשוט בן אדם שלא מסוגל לבגוד.
אני שומעת הרבה סיפורים על בגידות למיניהם, על חברות שבגדו בבעלים שלהם
וגם על גברים שבוגדים בנשים שלהם.
זה נהיה נפוץ היום כל הקטע הזה.
אני לא יודעת כמה יש כמוני אבל אני ממש לא מסוגלת לבגוד בבעלי.
הייתי במצבים ובמשברים מאוד קשים אבל לעולם לא יכולתי לבגוד.
אני חושבת שלבגוד צריך להיות סוג מסויים של בן אדם.
אפילו אם אני ייתגרש מבעלי, עד שאני לא אהיה נקייה ריגשית רק אז אני אוכל לפתח
מערכת יחסים.
כדאי לחשוב על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
אשף26/04/2007כל הפורום הזה ובראשם אני גאים בך. באמת. תתגאי במה שאת. ואני מקוה שבעלך יודע איזה אוצר יש לו בבית. תמשיכי כך. אני בוגד אבל הלואי והדברים היו אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולה לבגוד
מיקי צורן26/04/2007אם את תתגרשי הקשר יסתיים די מהר. אם הוא יעזוב יש לך בעיה. מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הכל עיניין אם את רוצה או לא
dave27/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צעיר בשנות ה20 מחפש אישה בוגרת לסקסרזי26/04/2007
היי
אני בשנות ה20 לחיי, ומחפש אישה בוגרת בטווח שבין 30-60 לקשר של סקס ללא עניין רגשי, בשביל ההנאה ובלי עקבות.
מי שמעוניינת מוזמנת ליצור קשר בכתובת המייל שהשארתי כאן.
רזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתובת המייל
רזי26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יהיה איתי ?גל רון25/04/2007
נשוי באושר, ילדים, עבודה ...
אישתי עושה לי את זה בשנייה.
לכאורה הכול בסדר, אז למה אני לא מפסיק לחשוב לחפש ולמצוא עיניינים מבחוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כי אתה אנושי...וזה בסדר
טליה25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידות-שאלה חשובהשירי25/04/2007
אני נשואה בערך שמונה שנים ומכירה את בעלי שנים ארוכות לפני הנישואין.
קיימת אהבה בינינו אך המשיכה וההתלהבות אחד מהשני ירדה. אתם יודעים - עייפות, ילדים ועוד..
אני מאוד אוהבת סקס ובנוסף אני אישה יפה שזוכה למבטים רבים, אולם לעולם לא עלה על דעתי לבגוד ואני בטוחה במיליון אחוז שגם בעלי לא חשב על כך.
לאחרונה היתה לי שיחה עם חבר משותף שאמר לי שכולם בוגדים, שוחחתי עם חברה על כך - בחורה פשוטה ומתוקה והיא צחקה ואמרה שאני תמימה שבודאי שהרוב המכריע בוגד גם אם לא מדברים על כך.
אני מרגישה רע עם כך מכיוון שאני נורא רוצה להרגיש איך זה לשכב עם מישהו אחר, אין לי ניסיון מיני קודם, אבל אני שומרת אמונים לבעלי כי כך צריך. אז אם כולם, למה לא אני? מה אתם אומרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירה
ממגנט מדוזות25/04/2007נכון שאומרים כולם בוגדים ושומרים על אש קטנה
ויש שיאמרו לך מים גנובים ימתיקו
אך אני אומר ואחד שבגד האם את שלמה עם הרעיון
נכון שחוסר מיני מדכא וכי את רוצה להשלים חוויות
אם זו דעתך ואת בעד הכיוון של ללכת לטעום ולחוות כי חיים פעם אחת
לכי על זה ותהני אף תדעי שאם נתפסת יש מחיר
שיכול לעלות בחיי הנישואין
מכאן שההחלטה היא שלך
אני כעקרון בעד לדדבר עם הבעל על פתיחות מינית ובמידה ואין לכי תטעמי ובזהירות
כי המים האלה ממכרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא כמה את באמת רוצה לנסות
דייב25/04/2007היי לך
אם בא לך לשכב עם מישהו וזה לא בעלך אז לכי על זה
אבל אך ורק אם את חושבת שאת שלמה עם ההחלטה הזאת כי זה לא דבר שמחליטים עושים ואח"כ מתחרטים. מכון יש מצב שזה יהיה לך טוב ותאהבי את זה (וזה סבבה) הבעיה היא מה תעשי אם תרגישי עם זה רע כי אז החיים שלך יהיו בקרשים כי אל תלכי לספר עלזה לבעלך ואז החיים שלך יהיו גיהנום.
אשמח לשוחח איתך על זה במייל ([email protected]) אבל הרבה מחשבה את צריכ הלתת לזה
ורק אח"כ לעשות
ועוד עיצה קטנה אז מה אם אמרו לך שכולם עושים את זה זה סיבה שגם את צריכה
ותחשבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירי
bissman25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם כולם יקפצו מהגג...?
25/04/2007אני לא חושבת שזה נכון להגיד שכווולם בוגדים, אבל הרבה מאוד אנשים בוגדים, או לפחות: יותר ממה שחושבים.
בגידה זה לא איזה בונוס או מתנה שיש מי שמקבל ויש מי שלא - יש לה גם צדדים מסוכנים, שחשוב שתדעי אותם לפני שאת נכנסת לזה.
אולי תנסי לשתף את בעלך בתחושות שלך? אם מערכת היחסים בינכם מספיק יציבה וחזקה - תוכלו לנסות ולהכניס אליכם למיטה גבר או אישה נוספים.
מניסיון - פנטזיות ניתן להגשים גם מתוך הזוגיות ולא רק בחוץ, אבל הדרך הזו מצריכה עבודה קשה יותר ומערכת זוגית פתוחה, כנה ויציבה, עם המון אהבה ופרגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן באדולינה יקרה
אשף25/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ק'.
25/04/2007אני עדיין לא מזהה אותך מגלגולים קודמים, אבל אני מאוד מחבבת את הגלגול הנוכחי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקרה
אשף25/04/2007אני ההוא שחיפש ביישנית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו באדולינה
אשף26/04/2007לפעמים הרבה יותר קל לבגוד מאשר לבנות אמון במידה כזאת שהזוג ייצא בשלום מפנטזיות כמו שלישיה. אני שמח שאת ובעלך הגעתם לזה אבל רוב הזוגות לא יעברו בשלום את היום הראשון של זוגיות פתוחה.
להגיע לזוגיות יציבה כמו שאת מתארת לפעמים קשה עד בלתי אפשרי עד שפשוט מעדיפים לעשות את זה מהצד ובלי שאף אחד יידע,מאשר להשקיע מאמץ. זה גם הרבה עניין של אופי של בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק' יקירי, אתה כל כך צודק
26/04/2007ואני חייבת לספר שגם אצלנו היה קשה, אפילו קשה מאוד. אנחנו שרדנו בקושי את התקופה בה התעורר הצורך שלנו להתנסות עם אחרים..בהתחלה זה היה עם המון בגידות ושקרים, וכמובן שמיד התחילו גם החשדות..
בזכות אישי המדהים, שהחליט שככה הוא לא מוכן לחיות, שיקמנו את היחסים, החזרנו את הלהט ועם הזמן עם פתחנו את הנישואים. נישואים פתוחים זה לא אומר שבכל ערב כל אחד יוצא לכבוש את העיר...זה פשוט אומר שאם אתה לחוות חוויה פרטית אתה יכול, פשוט לא לשקר.
והכי מפליא - ברגע שזה מותר זה כבר הרבה פחות מושך. אני הרבה פעמים אעדיף להתכרבל עם המוכר והטוב במיטה הזוגית שלנו, מאשר לחפש הרפתקאות במקומות קרירים ואפלים...:), וכך גם הוא.
אבל פתיחת הנישואים מצריכה המון עבודה זוגית וגם אישית, צריך פשוט להוציא את האגו מהמשוואה לחלוטין...ולי זה היה מאוד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את מזהה אותי?
אשף26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן שירי
אשף25/04/2007תראי שירי. אין אף אחד נשוי שלא חשב על מה שאת חושבת. כולנו בוגדים או רוצים לבגוד. השאלה היא אם את מסוגלת לשאת בתוצאות. והתוצאות,יקירתי עלולות להיות קשות ואת לא יכולה לדעת מראש מה תרגישי ביום שאחרי. אם תפגשי את האדם הנכון ,ואם הוא ייראה לטעמך,ואם הוא יידע להביא אותך ולהגיע איתך לאינטימיות טהורה, ואם לא ייעלם רגע אחרי, ואם הדבר לא יתגלה, ואם את לא תרגישי אשמה, ואם המצפון לא יציק לך ולא תרוצי לספר לבעלך, ואם תדעי לשים את ההרפתקאה הזו במקום ריאלי, ואם זה לא ישתלט לך על המחשבות ועל סדר היום ,ואם תדעי לנצל את זה כדי לשפר את הזוגיות ולא כדי להחריב אותם אז ההרגשה יכולה להיות מסחררת. אחרת זה יביא לחורבן והרס של משהו שבנית שנים. אני יכול לספר לך שכשגיליתי שאישתי בוגדת בי,עולמי חרב. הרגשתי מושפל.הפסקתי לעבוד.הפסקתי לאכול. זה מסוג משברים שמשנה את האישיות. מאז אני לא אותו אדם. אמנם אני גם התחלתי לבגוד אחרי זה אבל הנקמה לא הביאה לי שום סיפוק. אני כרגע עם מאהבת וגם לה זה הפעם הראשונה .ואני חושב שאישתי יודעת מכל הסיפור והאמת לא ממש אכפת לי.
שירי תדעי לך שכולנו מרגישים בסוף היום. כולנו נשחקים אחרי הרבה שנים עם אותו אדם. זה נורא מפתה לבגוד אבל תאמיני לי אני עדיין בדעה שאם אפשר שלא לבגוד אז עדיף שלא. דרך אגב בת כמה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה אים את שומעת לאחרים מצבך רע
שימי25/04/2007שירה אולי את יפה ואוהבת סקס אבל את שומעת ליועצי אחיתופל שישלמו על כך בבוא היום אים את אוהבת את בעלך יש דרכים לשיפור השאלה הראשונה אים זה הדדי ביכים הרצון והאהבה אז אפשר לתקן דבר שני אים זה נגמרלך ולו אפשר תמיד להתגרש ולהתחיל סיפור חדש עים אהבה וכייף אבל לפחות ביושר לא היית מעוניינת לתפוס את בעלך עים מישהי אני מניח אז תגידי לגבר שמייעץ לך ומנסה אולי לפתות אותך שישמור עצות לעצמו ודבר שני איך את משתפת אנשים שאת מכירה בחוויות שלך מהמיטה לא עדיף לשתף את הבעל וללבן את העיניין אני מקווה שתמשיכי להיות אישה נאמנה וטובה ואים ממש לא יסתדר לך אל תדאגי שתהיי גרושה יהיו המון זאבים מנסיון ביי ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרכים נספות מלבד בגידה
היי שרי25/04/2007הי שירי ,
אני וישתינשואים כבר כ- 10 שנים , מעולם לא בגדתי בה והיו לי לו מעט הזדמניות מה שאני רוצה להגידלך כודם כל לא כולם בוגדים !
לענינו לדעתי זה לא טבעי לא להתנסות אם גברים אחרים.
מה שאני ואישתי ניסנו זה חילופי זוגות , אני חייב לומר שבהתחלה זה לא היה קל , במשך הזמן השתחררנו וזה היה מדהים! ריגושים לפני מתח מיני ועוד ... משהו רק שלנו , ההיתנסות הזו תרמה לנו מאוד ושיפר מאוד את הזוגיות וחוץ מזה קצת קינאה זה לא מזיק .
מלבד זה אפשרתי לה לטייל בתיילנד עם חברה ולעשות ככול העולה על רוחה , והאמת לא שאלתי אותה על חוויות היא חזרה עם המון אנרגיות !!
בשורה התחתונה , המסר שאני רוצה להעביר היא שלא חייבים לבגוד יש המון דרכים לגוון אם רק נוכל להתגבר על הקנאות שלנו ! אז בהצלחה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאתה מנסה להגיד זה:
אשף26/04/2007תזהרי מהנמר. הוא עלול לטרוף אותך. לכי לאריה.אצלו יותר בטוח. אני מבטיח לך שעל כל זוג שיצא בשלום מחילופי זוגות יש עשרה שזה הרס להם את חיי הנישואין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחילופי זוגות
26/04/2007הכלל הכי חשוב: ללכת רק אם שני הצדדים מעוניינים באותה המידה, רק אם שניהם מודעים למה בדיוק הולך לקרות שם, ורק אם שניהם מוכנים נפשית לפתיחת הקשר.
בהרבה מקרים אחד מבני הזוג הולך לחילופי זוגות בגלל לחץ או רצון לספק את הצד השני - ואז הסוף המר הוא כרוניקה ידועה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנסת גורם שלישי למיטה
שירי26/04/2007האמת שיצא לי ולבעלי לדבר על הכנסת גבר נוסף למיטה. אבל יש מספר קשיים.
ראשית אני בטוחה שבעלי רק מדבר ולא יעז ואולי גם אני, שנית, את מי בדיוק? איך מכירים?
ולגבי החלפת זוגות, אני לא יכולה לדמיין שבעלי ישכב עם מישהי אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שלא תעזו לעשות את זה
אשף26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן הרבה בוגדים אבל.....
אייל26/04/2007זה לא שווה את זה ...זה ממש לא שווה את זה
זה אולי מרגש וכייף אבל יש בזה הרבה מתח החל מהטלפונים היומיומיים ועד הפגישה עצמה. אתה מתנתק לשעה שעתיים במקרה הטוב ואז חוזר חלילה .
תשמעי למישהו שהיה שם אל תכנסי לשם אם את לא שם..... לא קל לגרושות ולחד הוריות היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה לא שווה אז....
שירי26/04/2007מה גרם לך לבגוד אם זה לא שווה, ומי אמר שאני אהיה גרושה, אולי אף אחד לא יגלה אף פעם. ואולי גם אני רוצה לחוות את החוויה הזו שנשמעת מסעירה ביותר. אני נורא רוצה להרגיש את הריגוש, המשיכה, פשוט להרגיש נחשקת. למרות שהאמת אין לי כ"כ אומץ. זה יותר בפנטזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי פעם אחת ....
אייל26/04/2007אבל את חייבת להיות מוכנה במלוא מובן המילה.
אבל המלצה ממי שהיה היכן שאת היום .....אל תכנסי לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"א זו פנטזיה מוטרפת :-)
אייל26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נמצא במקום שלך
רונן27/04/2007אני נמצא בדיוק במקום שבו את נמצאת
רצון ומבט על המציאות מחד וחשש מאידך
עדיין לא מימשתי את הרצון
אשמח לשוחח!
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי תקשיבי
תשובה27/04/2007אמרת שאת לא יכולה לדמיין את בעלך שוכב אם מישהי אחרת... מכאן שזה יפגע בך ואת לא היית רוצה שזה יקרה.
אז למה את חושבת שזה לא יפגע בבעלך עם יוודע לו שאשתו שוכבת עם גברים אחרים?
או כמו שאומרים: "מה ששנוא עלייך אל תעשי לבעלך" חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי אבל שימרי על
eyall01/05/2007עצמך מבלי להיסחף וזה לדעתי תענוג אמיתי מרענן וכייפי
ואם מתאים לך בואי נשוחח ונכיר ואולי יתפתח משהוא ממעניין ביננו
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ויותר חשוב שימרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל דורש מין אנאליגלית25/04/2007היי
אני בת 24 דתייה לא יהודיה ובבעיה
בעלי רוצה שנעשה מין אנאטלי למרות שאני מסרבת כל פעם מחדש לסוג מיין כזה מטעמיים דתיים בלבד אני עושה הכל בשבילו במיטה חוצמזה מציצות תנוחות חדשות אביזרי מין קצת סדו ומה לא? הוא לא מוכן לרדת לי בטענה שאם זה רטוב הוא לא מסוגל להמשיך יותר ואני כון יורדת לו ועושד טוען שהוא מספק את הבקשות שלי ואני לא מוכנה לספק את שלו
הוא מתחיל לבקשד את זה בסקס אני מסרבת מנסה לשכנע ונוצרת כמו מלחמה קטנה שדי הורסת את החשק
הכי גרוע שהוא מחדיר את האיבר מין לכוס מהפי טבעת ישר בלי קונדום ובלי שטיפה (מה לעשות? התפתיתי כמה פעמים עם חייסורי מצפון ולא הצליח לו עד הסוף יותר טוב מבחינתי) איכשהו אני משכנעת אותו לנגב במגבון לפני יומיים שוב קצת שכנע קצת ניגב במגבון והחדיר לי לכוס אחרי ועכשיו מגרד לי למטה.
מה עושים? איך משכנעים אותו לרדת מהענין? סך הכל אני נשואה טריה ולא מעונינת לחיות איתו בוויכוחים מחוצ למיטה אנחנו מסתדרים בסדר גמור (לא היתי אומרת שיש כימיה גדולה אבל בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי גלית
דייב25/04/2007אני לא מבין אותך
אם את לא רוצה לקבל אנאלי אז תתעקשי על זה אל תתני לו בכלל להתקרב לתחת שלך
תאמרי לו שזה הדדי אם הוא רוצה לזיין אותך בתחת אז את דוחפת לו ויברטור לתחת גם ושיהנה גם הוא
חוץ מזה לדעתי כדאי לך ךהתעקש על הקווים האדומים שלך. אם את לא רוצה בתחת אז תתעקשי על זה תקבלי לתקחי רק מה שטוב ונח לך.
אל תשברי גם אם מין קצת זמן בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורש??
25/04/2007למילה דורש אין כלל מקום בחדר המיטות. ישנן שתי בעיות עיקריות שעולות מהפניה שלך:
1. יחסי המין שלכם לא עובדים כמו דיאלוג, אלא הוא זה שקובע את הכללים
2. לעבור ממין אנאלי למין וגנילי ללא כל הגנה יכול לגרום לדקלות חריפות לא רק בנרתקי אלא גם ברחם ובמערכת כולה. אני ממליצה לך ללכת להיבדק בלי שום קשר אצל גניקולוג ולעבור גם שיעור או שניים באסרטיביות.
אין צורך בכלל להגיע לויכוחים...אני מבינה שאת כלה צעירה ועדיין בתקופת ירח הדבש - אך גם לאחר הנישואים יש דבר כזה שנקרא אלימות מינית, ולעשות דברים נגד רצונך בהחלט נכנס להגדרה הזאת.
עצה ממני: תזמיני את בעלך לשיחת הבהרה, רצוי מחוץ למיטה באווירה רגועה נעימה (כך הוא לא יחוש מתוסכל בעקבות משהו שנמנע ממנו) ותסבירי לו את רגשותייך.
מין אנאלי יכול להיות חוויה עוצמתית במיוחד, אבל לשם כך שני הצדדים צריכים לרצות אותו באותה המידה.
ועוד משהו קטן - בדרך כלל בעיות במיטה משקפות בעיות מחוץ למיטה. אמרת שאין כימיה יותר מידי גדולה, למה בדיוק התכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי
אשף26/04/2007תראי יקירתי מין אנאלי זה כמו מדינת ישראל. או שאוהבים אותה או ששונאים אותה. אין באמצע. ישנן נשים שמכורות למין אנאלי וזה בסדר וישנן כאלה שמתעבות את זה וגם זה בסדר. אני אמנם לא מומחה גדול אבל למיטב ידיעתי אין בפי הטבעת עצבי גירוי מיני וכל הענין הוא פסיכולוגי. אודה ולא אבוש שאני ואישתי עושים את זה והיא נהנית ולעומת זאת המאהבת שלי לא מתלהבת מהענין ולכן ירדנו מזה כי לא חסר מה לעשות חוץ מזה. האמת היא שצפיה באקט אנאלי בסרט פורנו מגרה אותי אבל זה רק אני.
עוד משהו קטן: נראה לי שבעלך לא אוהב אותך במיטה וזה טוב. כי בעצם זה המקום לשכוח לזמן מה מהאהבה הגדולה ששוררת בין בני זוג ולהתמסר לחייתיות שבנו( כמובן בהסכמה). אם בעלך רוצה לעשות את זה איתך סימן שאת מדליקה אותו ,הוא נמשך אלייך ,לא מתוך אהבה אלה מתוך רגש הרבה יותר חזק שנקרא סקס.
כל מה שנשאר זה להוריד אותו מהענין בעדינות.
וזה שהוא דורש? גם הפלסטינים דורשים את יפו. נו אז מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה תקני אותי...
אשף26/04/2007אני מאמין שאת קצת יותר מבינה ממני בענין הצד הפסיכולוגי של מין אנאלי. אנא תקראי את התגובה שלי ותקני אותי אם אני טועה. מה אתן מרגישות בפועל באזור הזה בשעת האקט. יש גירוי מיני פיסי או שזה רק פסיכולוגי? שאלה אמיתית ותמימה. אני באמת לא ממש יודע מה אתן מרגישות בפועל ואת נשמעת לי מספיק פתוחה כדי לענות לשאלה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה ל(ועל) יועצת ארגונית מתחילהdor23/04/2007יש לי פנטזיה.
יש לי פנטזיה מטורפת, בה אני רוצה לשתף יועצת ארגונית או מרצה למדעי ההתנהגות - בתחילת דרכה המקצועית, להפוך להיות שותפה שלי. להפוך להיות לזונה שלי. לשיפחה שלי. להיות שותפה לדרך המקצועית ולדרך האישית שלי. אני לא מחפש בת זוג או אישה או דייט או משהי שתהפוך להיות אם לילדים שלי אלא משהי שתהיה שותפה לחיים המקצועיים שלי ובו זמנית הזונה הקבועה שלי.
אם תחום ההדרכה מעניין אותך; אם את חולמת להיות יועצת ארגונית; אם את רוצה להפוך להיות לזונה שלי ולשפחה שלי על מנת להגיע לכבוש את העולם של הייעוץ הארגוני ושל ההדרכה - יכול להיות שיש לנו על מה לדבר.
האם את מתעניינת להיות מרצה, יועצת ומדריכה לתחומי המכירות, שירות לקוחות, אינטליגנציה רגשית, יחסי אנוש, תקשורת בין אישית, משא ומתן? האם מעניין אותך להרצות בפני אנשי מכירות, מנהלי כספים, סמנכ"לים, מנכ"לים, דירקטורים? יכול להיות שיש לנו על מה לדבר.
אם יש לך לימודים אקדמאיים בתחום (או לקראת סיום) ניסיון בתחום הייעוץ וההדרכה (רצוי אבל לא הכרחי) ואם תחום זה מדליק אותך, מגניב אותך ומגרה אותך - יכול להיות שיש לנו על מה לדבר.
אבל אני רוצה משהו נוסף. את הגוף שלך, את הנשמה שלך. אני רוצה עוזרת צמודה, זונה מזדיינת, שפחה שפלה - ואם גם זה מתאים לך, יש לנו על מה לדבר.
אם את תהיי מסוגלת להיות סקסית, כריזמטית וביחד עם זה מקצועית - יכול להיות שיש לנו שפה משותפת.
בתוך שנה עד שנתיים (בכל מה שזה תלוי בי זה יהיה בתוך שנה אבל זה תלוי גם בך וביכולות האישיות שלך כמדריכה) תוכלי להיות מצטיינת. מספר אחד בתחום. לנהל ולהנחות סדנאות, הדרכות, ימי עיון, כנסים. לייעץ ולסייע למחלקות, ארגונים, עסקים, מפעלים, חנויות, רשתות, יבואנים.
זהו. פשוט, לא מסובך. להיות הזונה שלי, הפילגש שלי, המאהבת שלי – ולהיות בתוך שנה עד שנתיים למובילה בתחום הייעוץ וההדרכה.
מיילים: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרההצעה שלך לא חוקית
25/04/2007ועוברת על חוק שיוויון הזדמנויות בתעסוקה.
ובלי שום קשר, גם מרתיחה אותי באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקי או לא אתה פשוט סוטה.
אשף26/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי מחפש נשואה לקשר ארוךדניאל23/04/2007הלו בנות, אני אחרי פרידה ממאהבת של 5 שנים קשר שהסתיים בגלל שהיתה קנאית אובססיבית ורק עכשיו אני מרגיש שיצאתי מזה ומעוניין להכיר מישהי חדשה, לא מאמין כל כך שבאינטרנט אפשר למצוא בדיוק מה שאני מחפש , אבל הי....אין מה להפסיד. אני גר באזור המרכז בן 42 . זהו, מי שבא לה לקחת את הצ'אנס מוזמנת לפנות אלי, אני לא דוגמן בהופעה ולא מלך יופי אבל יש לי הרבה מה להציע לבחורה ואני לא מדבר רק על סקס. יאללה ביי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאימייל שלי למי שמעוניינת.
דניאל23/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי חתיך עצמאידני22/04/2007
בן 33 ניראה טוב רזה גבוה 183 מבוסס בחיים מחפש אותך ליחסים
אשמח לרעיונות וקשרים דיסקרטים נשואות
האימל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהי
דני21/08/2007הי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב לרדת לנשיםהנשוי21/04/2007אני בן 40 ואני פשוט אוהב לרדת לנשים
הבעיה שאישתי ממש מתנגדת שאני ארד לה
אבל כאשר אני מתחיל לתת מין אורלי לאישה , אני מתחרמן פי כמה
דיברתי עם אישתי ואמרתי שאני לא רוצה מין אורלי בתמורה אך היא בשלה מסרבת
מה ניתן לעשות
האם לותר לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראם היא לא רוצה
25/04/2007זו זכותה.
אתה לא יכול להריח אותה ליהנות ממשהו שלא מענג אותה.
לא כל הנשים אותו הדבר, יש כאלו שלא מעוניינות בירידה.
האם היא סיפרה לך מדוע היא לא מעוניינת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמע לי
אשף25/04/2007להרבה נשים ,כולל אישתי, יש בעיה עם העניין הזה ולצערי גם אני מכור לזה . אבל תהיה נחמד. הייה קשוב למה שהיא ומה שהיא אוהבת. זה בסדר שהיא לא רוצה. תתאר לך שהיא היתה מציעה לך שאתה תשכב עם גבר כי זה מדליק אותה. כל אחד מאיתנו יש הזיות וגבולות. תכבד את רצונה. היא יכולה להיות אישה מקסימה חוץ מהבעיה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף..חסוי19/04/2007תראו אני בת 14 וחצי ואני וחבר שלי לשעבר שכבנו בלי קונדום.
וב 10.4 קיבלתי מחזור
וב 14.4 סיימנתי את המחזור שלי.
וב 15.4 שכבנו.
ואני לא יודעת אם אני בהריון או לא כי אני לא יודעת אם הוא גמר לי בתוך הכוס ובסדין כיאלו במיטה שלו אז היה שם רטוב כזה כמו שלולית כזאת.
אתם אולי יודעים איזה סימנים יש אם אני בהירון ?
ומתי אני צריכה לקבל אתם יכולים לעזור לי כי הורים שלי לא יודעים שום דבר..
ואני מפחדת.. בבקשה תעזור ליי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחמודה שלי, את במקום הלא נכון
19/04/2007ממליצה לך להכנס לפורום גניקולוגיה
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=81
אני גם אבקש שיעבירו את השאלה שלך לשם...
מקווה שלפחות למדת לקח לגבי הקונדום...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתך עברה לפורום גינקולוגיה
מערכת BeOK19/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכבות מיניותיפעת18/04/2007היי
האם לדעתכם יש קשר בין עכבות מיניות של הגבר לחוסר רצון שלו לקיים יחסי מין (אסביר בפירוט הבמשך)
מדובר בגבר עם ניסיון מיני ואני לא (אנחנו זוג נשוי שנה לא היה סקס לפני חתונה מטעם תרבות שמרנית של שנינו)מסתדרים בסדר גמור מחוץ למיטה למרות חוסר ניסיון שלי אני הרבה יותר פתוחה ממנו במיטה ואין לי בעיה להדריך אותו מה עושה לי את זה וכו...ויודעת מה מענג גברים והוא מאשר את זה גם
בחודשיים האחרונים הוא לא שוכב איתי כלל הוא טוען שרוצה אבל יש לו יותר מדי מחשבות בראש (לדעתי ממש מגזים לכל אחד יש בעיות בחיים רק תלוי גודל בעיה) פשוט ההתדרדרות חלה לטעמי מאז השיפור מצידי בסקס בהתחלה הייתי ממש פסיבית מתוך בושה מהבן זוג אך עכשיו ממש הפכתי לנמרה...
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי נמרה
dave18/04/2007את צריכה לפרט יותר אבל ממה שאני קורא בין השורות ומנסה להבין את רחשיי ליבך
נראה שהוא מתעסק מהצד ולכן לא בא לו עלייך (פשוט בא לו על מישהי אחרת). טרדות החיים לא מפריעות למין לפעמים הן מגבירות אותן אלא אם כן הוא טרוד במחלה או במשהו ח"ו
אולי תוכלי לדלות ממנו מידע
ובמחשבה שניה אולי הוא לא מתחבר אלייך במיטה כי הוא אולי חושב על השינוי המיני שחל בך וזה גורם לו מחשבות שלא נותנות לו להתקרב אלייך
אם בא לך להמשיך לשוחח ולפרט את מוזמנת לכתוב לי ל- [email protected]
מקווה בשבילך שתוכלי לפתור את בעייתך לכאן או לכאן או בכלל לשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
אשף18/04/2007אני די בטוח שבעלך נאמן לך זה גם לא נכון שלא בא לו עלייך. הענין הוא שכשאת הפכת להיות נמרה את הוצא ממנו את השליטה על הענינים. לקחת ממנו את ההובלה. ישנם גברים רבים שמגיבים כמוהו. אל תאשימי אותו ובטח לא את עצמך. פשוט תראי לו הרבה אהבה מחוץ למיטה. ביומיום. תעשי ממנו מלך. לכן הנשים יש את היכולת המדהימה הזו לתמרן אותנו. וזה בסדר גמור. תראי לו שאת זקוקה לו. שהוא חלק ממך. לפעמים השינוי שחל בך מפסיבית לנמרה הוציאה אותו מהאיזון והכניסה אותו לחוסר ביטון שמה הוא לא מספיק טוב. הוא לא יודה בזה אני מבטיח לך. לכן אל תשאלי אותו. פשוט תראי לו שאת אוהבת משהוא עושה לך במיטה. זה יעבור לו. ואל תדרידי את עצמך במחשבות על זה שהוא בוגד.חבל על האנרגיות. האמת היא שאצלי הבגידה דוקא שיפרה את סקס של עם אישתי. לא שאני מציע לך לנסות. בהצלחה. שחקי אותה את יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ק ויפעת
dave20/04/2007לדעתי הבעל תפס רגליים קרות וכשהוא גילה אותך פתאום מחדש ולא יודע להתמודד איתן
עצתי לך היא שתדברי איתו ותבניני מממנו
או שתבדקי למה הוא מקיים יחסים איתך ואני עדיין לא פוסל את התחום של האישה האחרת
ויפה שעה אחת קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מסכימה עם ק'
19/04/2007הגבר שלך כנראה רוצה להרגיש שוב גבר...ופחות נהנה מכך שאת אוחזת במושכות...תני לו גם ליזום ותעשו סקס גם בדרך שלו ולא רק בדרך שלך.
אין דבר כזה 'יודעת מה מענג גברים' - תני לעצמך עוד זמן להמשיך וללמוד אותו, לדעת מה הוא אוהב, לא גברים אחרים, כי בשנה אחת של נישואים עדיין לא מפצחים את בן הזוג...זה לוקח קצת יותר.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקרה
אשף19/04/2007אני שמח שאנחנו מסכימים על הרבה דברים. גם בגלגול הקודם שלי היינו באותו ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב באדולינה
אשף20/04/2007מתוך סקרנות. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אשף20/04/2007אם אני אגיד שאני יודע מה מענג נשים אני אחשב לרברבן.ובצדק. אי אפשר להכליל. כל אישה והראש שלה.גבר צריך להיות קשוב לה כי כל אישה אוהבת סקס אבל יש את דברים שמטריפים לה את החושים.וזה שונה מאחת לשניה. מסכימה איתי? אז לידיעתך יקירתי גם אנחנו הגברים שונים אחד מהשני. גם לנו יש פנטזיות על אקטים מסוימים וכל אחד עם הראש שלו. אז בבקשה לא להכליל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאחות של החבר שלי.משתגעת מאהבה18/04/2007יש לי חבר ויש לו אחות שצעירה ממנו בכמה שנים,
הקשר בינהם כל כך מגעיל אותי עד כדי כך שבא לי להיפרד ממנו למרות אהבתי העצומה כלפיו.
הוא כל הזמן קורה לה בשמות חיבה, ואפילו נתן לה פעם מכה על הישבן,
אני משוגעת או שה דבר לגיטמי לקנא בקשר שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל תשתגעי
אשף18/04/2007זה לגיטימי אבל אל תדאגי יותר מדי. זאת לא אותה אהבה שהוא חש אלייך. את פשוט מקנאה אולי כי הוא מראה לה יותר חיבה. או שטני טועה? את מכירה את התשובה...לא אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך במה לקנא
19/04/2007אהבת אחים שונה מאוד מאהבה בן בני זוג...ואני מבטיחה לך - הדבר האחרון שאת רוצה זה שהוא יתייחס אליך כמו לאחות קטנה....
אם הקשר עם אחותו כל כך חשוב לו - אולי תנסי ללמוד לחבב אותה גם את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכתבויותfensi18/04/2007היי לכולן , אני גר בחו"ל בשליחות מטעם העבודה כבר מזה שנתיים, חי את החיים אבל אין תמיד למי לספר חוויות , במיוחד לא בעברית , אני בן 33 ,ניראה מצויין ובעל סקרנות שתאפוף אותך לגמרי
מיילים או מסנג'ר , מחפש אותך נשואה ,רווקה או כל סטטאוס אחר
נשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי
אורה02/11/2009איך יוצרים איתך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)