מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איכותי וחתיך מחפש גיווןyoav06/04/2007
בן 35 איכותי בהחלט ונראה נהדר מחפש אותך , רק אם את נראית טוב , ואם ומלבד הפאן יש קצת על מה לדבר אז זה נהדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מייל
yoav06/04/2007קורה , , ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמייל , , ,
yoav06/04/2007yoavi_lev@[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה את עזרתכם בנושא מסויים ומסובךנופית06/04/2007
אני נמצאת בקשר עם גבר, מבוגר ממני ב-10 שנים, הוא כרגע חי עם אישה, חברה שלו, הוא טוען שהוא לא אוהב אותה והוא נמצא איתה רק בגלל ענקי שהיא חייבת לו, מדובר בכמה מאות אלפי שקלים.
הבעיה שהוא שיקר לי הרבה פעמים, בכל מיני דברים שקשורים אליה כמו למשל: אני הולך לאמא שלי= אני יוצא איתה (עם החברה), אני עובד היום= אנחנו נוסעים לבלות עם חברים, וכו'.. סלחתי לו הרבה פעמים כי הוא בכה לי והתחנן, אבל עכשיו נמאס לי...אני רוצה שהיא תדע, ה-כ-ל! אבל היא טיפשה היא לא מבינה רמזים.בעבר היא חשדה בנו אבל מרוב שהיא טיפשה היא מאמינה למעשיות שלו. איך אני גורמת לכך שהיא תגלה עלינו? (ובבקשה אל תגידו לי לכי תדברי איתה כי את זה אני לא מסוגלת לעשות, וגם אל תגידו לי לרדת מזה, כי הוא חרא ומגיע לו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורי רוצה לתקן טעות
נופית06/04/2007הוא נמצא איתה רק בגלל *****חוב*** ענקי שהיא חייבת לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי אותו
גיא06/04/2007לא כל כך מבין את השאלה, תעזבי אותו ודי.
תעשי את מה שטוב בשבילך ועזבי אותו לשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את חושבת שנקמה תעזור פה?
לילך06/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה את רוצה שנגיד?
אשף06/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך
dave08/04/2007את יכולה לקבוע איתו ואחרי שתקבעי איתו תגרמי לה להגיע לאותו מקום ולראות אתכם יחד
זה נראה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה אותך
10/04/2007את מנהלת מערכת יחסים עם גבר, שלא רק מתייחס אליך רע ומשקר לך, אלא גם בוגד בחברה שלו ומשקר לה - למה בכלל את צריכה אותו?
מגברים כאלו בורחים כמו ממגיפה, כי הוא לעולם לא יתן לך את מה שאת מחפשת. גם אם חברה שלו תעזוב אותו והוא יעבור להיות איתך במשרה מלאה, לא יעבור הרבה זמן עד שהוא ימצא לו מישהי צריכה ממך מהצד.
את רוצה נקמה? תמצאי לך גבר חדש שיאהב אותך ותהיי מאושרת. הוא יאכל את הלב, ואת תרוויחי מערתכ יחסים בריאה ומספקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום שחוזר על עצמוהנשוי05/04/2007אני גבר בן 41 , ואני דלוק על חמותי
היא בת 53 קצת מלאה אבל מושכת אותי בטירוף
היא גם מפלטרטת איתי בכל הזדמנות , אם זה להתחכך בי עם החזה שלה
או הטוסיק שלה או מלטפת לי את הברך כשאנו ברכב
אבל אני כמו מאובן מרוב פחד לאבד שליטה על מעשי
אני מפנטז שאני מבצע בה מין אורלי,לא יודע למה אבל זה החלום שחוזר על עצמו
ולאחר חלום כזה אני מחורמן כל היום
אגב היחסים שלה עם בעלה גרועים ואני לא בטוח אם יש להם בכלל מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראך שלי
eyaliko09/04/2007נעים מאוד שמי אייל לפני שאתה הולך לתת לה בראש דיר באלק שזה לא תרגיל נאמנות למה חוויתי כזה תרגיל תנסה לגשש דרך חבר או מישהו קרוב בשיחת טלפון מקרית שלו אליה ומשם תדע לאן זה יוביל תרצה עזרה ממני בשמחה רק אל תתפתה מהר ותמיד תזכור שאם זה קרה תמיד יהיה לה כלי נשק נגדך(תלוי באופיה)יש לי עוד כמה עצות אם תרצה בשמחה איך שלא יהיה שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הנשוי
dave10/04/2007תזהר שלא מלבישה עליך תיק שלא תדע מהיכן היא באה עליך
תבדוק טוב מאוד לפני שאתה קופץ מהמיטה של הבת שלה למיטה שלה
שיהיה לך אחלה כייופים אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי נאמנה האם?
10/04/2007סיפורים על יחסי מין בתור המשפחה לא חסר...אבל בסופו של יום - למי האם תהיה נאמנה יותר? לך או לביתה?
כל בגידה נתפסת בסופו של דבר...לפני שאתה עושה מעשה תהיה בטוח שאתה מוכן להתמודד גם עם ההשלכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי חתיך עצמאי מחפש ריגושיםדן02/04/2007בן 33 ניראה טוב רזה גבוה 183 מבוסס בחיים מחפש ריגוש בכל צורה שהיא
אשמח לרעיונות וקשרים דיסקרטים כולל נשואות
האימל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחג שמח
דן02/04/2007חג שמח לנשים היפות גברים להביא לנשים פרחים לא לישקוחפרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשים היפות
דן05/04/2007אין לך מושג .......איך אני מת לישכב אותך
מפנטז עלייך כל היום
איך בא לי עלייך
איך אני מת להצמיד אותך עירומה לקיר
כמו כלבה מלוכלכת ומיוחמת שלי
אחרי שנתתי לך להתערטל לפני בחיוך זנותי
לשבות את ליבי
רוצה להצמד עלייך מאחור-
ללוחץ אותך לקיר ומלקק אותך בנשיקה קורעת לשונות
יד ימין לשה את שדייך וצובטת חזק בפיטמה המזדקרת עכשיו
ויד שניה מלטפת את אגנך מהצד בגובה העכוזים
.......................אךךךךךךךך
ואז אני אטרוף אותך...............
כולך תהי מסוחררת................
מיוחמת.........................
הכוס לוהט ונפוח...........................
ואני קשה ונימרח מאחור......................
רוצה ללקק אותך 365 מעלות- מחייך - יודעת מה זה 360 מעלות?
מכל הצדדים- בכל התנוחות
כלכך צמא לשתות מכוסך המתגרה
בא לי להשעין אותך לקיר...... ואת בעמידה רוכנת קדימה
והשפתיים הרטובות של כוסך המתמכר נוצצות ממיצייך.......
ואני - נופל לרגלייך................
עם לשון לוהטת ונוזלת.............ריר
מה שאני אעשה לך -
אמיס אותך במיטה
רוצה לשאוב מכוסך עכשיו
מממממממממממממממממממ
רוצה אותך כבר .....
מחכה לפנויה שמשתוקקת לאבד שליטה במיטה מרוב תשוקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמח לכולםאשף01/04/2007עכשיו שאנו לפני חג פסח אני רוצה לאחל לכולכם חג שמח . ואני רוצה להציע לכל החברים בפורום לעשות פסק זמן של יום -יומיים. להיות עם המשפחה .הם לא אשמים שאנחנו כאן. אז בואו נהיה איתם .נטו . סתם המלצה. חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחג שמח!
04/04/2007אני מסכימה איתך ב-100%....ובכלל - רצוי לשים את הילדודס אצל אחת הסבתות ולהיזכר קצת למה בכלל נכנסנו לסיפור הזה מלכתחילה....
זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות בחג השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקרה
אשף04/04/2007אשמח לשמוע ממך איך את נכנסת לסיפור הזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרי בעסקמצה29/03/2007שלום לכולם
לאחרונה יש לי פנטזיות על מין אוראלי.אישתי האהובה איננה מוכנה לספק זאת עד הסוף
והדבר פשוט מטריף אותי.התחלתי לפנטז על נשים אחרות איך שאני גומר בתוכם ואני מפחד
שבסופו של דבר זה יקרה.האם עוד מישהו מכם קרה לו דבר דומה?
המתוסכל:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנטזיות? זה קורה לכולם
29/03/2007אל תהיה מתוסכל...כולם מפנטזים...חלק על נשים אחרות, חלק על גברים אחרים, חלק על כוכבי קולנוע...פנטזיות זה טבעי ואנושי לחלוטין וזה רחוק אלפי שנות אור מבגידה בפועל.
לעומת זאת, יש פנטזיות שצריכות להישאר פנטזיות. לא כל אחד חייבים לממש, אולי תנסה לבדוק - מאיפה מגיעה ההתנגדות של אישתך למין אוראלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמתוסכל
מצה29/03/2007בקיצור להמשיך הלאה
תודה רבה
אבל לצורך העניין וזה מופנה לנשים שפה-האם אתן נפגעות מהאקט?
לא נהנות ? דוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה 30שון29/03/2007אהלן שלחתי לך מייל , מה שלומך האם את כאן כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשון, בבקשה לשרשר הודעות כאלו
29/03/2007להודעה המקורית.
אין צורך לפתוח עץ חדש בכל פעם..זה דוחק לדף הבא הודעות של אנשים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מוצא או רואה כאן נשים שזורמות
שון05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגדיר בבקשה אישה זורמת...
06/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי באדולינה
שון14/04/2007אני מתכוון לאישה שיש לה מספיק אומץ לשוחח מעט ואז להיפגש לחוויה סקסית ולא להיגרר לשיחות על פני ימים פשוט לתת למשיכה לפעול האם את כזו???????????????????????????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי באדולינה קמת?
שון15/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
15/04/2007הסיבה ששאלתי אותך לגבי אישה זורמת היא לא בגלל שרציתי לנדב את עצמי....
פשוט רציתי להבין מהי לדעתך אישה זורמת...
אני אישית למדתי לסלוד מההגדרה הזאת. משתמשים בה בדרך כלל אנשים חסרי סבלנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
שון15/04/2007אני כלל לא חסר סבלנות אך יש הרבה נשים קשקשניות שנראה לי אולי רק מתגרות ממה שהן שומעות וכאשר נכנסים לשלב המעשי תמיד אפשר לשמוע את תירוצהן........
בגדול נראה לי שאת גם בכיוון הזה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה חשש טבעי
16/04/2007ולא רק נשים חוששות מהמעבר משלב הפלרטוטים והמיילים לשלב המעשים. מטרת הפורום היא יותר לתת מקום מייעץ ומפרגן לכל אותם גברים ונשים שמחפשים לשפר את חיי המין שלהם, ופחות לוח היכרויות.
כטיפ לחיים אני יכולה לייעץ לך להתאזר בסבלנות ולהיות קשוב לצד השני בלי למהר ולשפוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחג שמחeli29/03/2007בוקר טוב וחג שמח לכול הגולשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחג שמח!
29/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה הסקסית בת השלושיםא29/03/2007בעודי יושב באחד מהשיטוטים הליליים שלי נתקלתי בך ופתאום החושים שלי התחדדו וצמרמורת של התרגשות עברה לי בכל הגוף , אהבתי את הפתיחות הנפלאה שלך גם אני בן 30+ נשוי +1 אוהב את אשתי ולא יכול לחיות בלעדיה אבל ,וכאן מגיע האבל הגדול ה"ראש" ההתרגשות הקצרה הזאת הפרץ של האנדרנלין שאתה פוגש אישה אחרת,לא יכול בלעדיו אני תמיד מאוד דיסקרטי ונזהר ,אבל מכור להרגשה הזאת שמטלטלת אותך כמו בנסיעה ברכבת הרים,נהניתי רק להיות מאחורי הקלעים ולהתרגש מהמילים שלך לבד בלילה אני והדמיון אבל החלטתי לקחת סיכון, מצפה שתסחפי אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרא
ל29/03/2007הי א', אני מבינה שאתה במצב שלי ושל עוד הרבה אנשים כאן בפורום
איך הגעת לפורום הזה? בידיעה שאתה מחפש משהו? או סתם נתקלת באתר והחלטת לרשום לי?
אתה לא מכיר אותי בכלל, ואני לא יודעת איזה הודעות קראת. אבל אשמח לקבל ממך תגובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוויאגרא טבעיתאלי28/03/2007שלום
רציתי לשאול מה יכול לעשות גבר שכל הזמן עומד לו וכמה וכמה שהוא מזיין זה לא עוזר לו מה יעשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתפסיק לזיין ת'מח!!!
עמוס29/03/2007תפסיק לזיין ת'מח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנוחה האהובה עלי...נעמה כ.28/03/2007עד כמה שזה ישמע מוזר, אני די בטוחה שאני באמת גומרת ממין אנאלי. כשחבר שלי נכנס בי מאחור, עוברות בי צמרמורות של עונג. זה כואאב, אבל גם מטריף אותי ודוחף אותי לשיאים חסרי תקדים. יש עוד מישהי שמרגישה ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנעמה
שון28/03/2007היי
אישתי מרגישה כך זה משגע אותה
גם אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית משני הצדדים בו זמנית ?
דני28/03/2007הי
מכיר עוד שתיים כמוןך :-)
אגב - ניסית שני גברים בו זמנית, מלפנים ומאחור ?
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובדות החיים
אייליקו09/04/2007אמנם זה כואב אבל בחדירה אנאלית ריצפת אבר מינך משפשפת את הדגדגן ואת התוצאות את חווה דעי לך שהמון נשים גומרות מאותה תנוחה בפעם הבאה תנסי את תנוחת הדוגי כשהוא בא אליך מאחור לתוך הפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור חתיך והורס מחכה ...יויו28/03/2007אני מעוניין להכיר מישהי שונה לקשר מיוחד וחם אז אם זה מעלה לך סיטואציה קצת שונה מהמצב שלך היום אז אני מחכה לתגובות למייל:
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראהבתי
יויו28/03/2007יש משהו מאוד מיוחד בהודעה שלך שלחתי לך מייל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הייתם עושים במקומי?עוז יותם27/03/2007מה עושים?
יש לי קשר עם גברת נשואה. שנינו מהמגזר החרדי קל. שנינו נשואים. הגברת יפיפיה ומטריפה אותי לחלוטין. היא לכשעצמה אשה סקסית וכל מפגש איתה מוציא אותי מאיזון. איננה מעונינת במפגשי מין. כן רוצה קשר איתי. מבוהלת מבעלה. נראה שהמין ייכנס להקפאה לתקופה די ארוכה. נשארים רק השיחות והמבטים. מה הייתם עושים במקומי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעזוב אותה מהר , אל תכניס אותה לקלחת
saas28/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש נשואה להליכות משותפות בתל אביביואב27/03/2007עו"ד נאה מאוד בן 30 מחפש שותפה לצעידול ליליות בעיר תל אביב ומשם לזרום הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצעידות ליליות
יעלת החן07/04/2007נשמע מעניין אשמח לקבל כתובת מייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[email protected]
יואב08/04/2007שלום לך. זה המייל אשמח מאוד לשמוע ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתיך נשוי 35 מחפש הרפתקנית דומהשון27/03/2007האם יש כאן בחורות נשואות אמיצות מספיק או שאתן מגששות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה לא מכיר נשים ?
מיכל01/04/2007נשים תמיד מגששות
חושבות שוקלות
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)