מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סתם כי בא לי (באדו ולולה תהנו)עינבר04/08/2007
"איך להסביר מהי אישה..איך אומר..איך להכניס אישה למשהו מוגדר..אישה יש בה רגשות..עוברות בה התחושות בעוצמות חזקות..אישה היא חושקת..אך גם בחום מחבקת..מלטפת כשצריך..ותינזוף בך עד שתפתח כלפי עצמך תסביך..היא רוצה ויודעת לידרוש..בלי לחשוש..חום אהבה..אך גם מבינה את התחושה..של כאב פגיעה ואכזבה...היא אם.היא לעיתים ילדה..היא חברה ...היא אישה..היא תרומם אותך..או תנחית אותך לריצפה..סך הכול בין שורות האלו מסתתרת אמת פשוטה..למד מהר מהי אישה..או אחרת..נפילך לריצפה:-))..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרככת? מה קרה לך ?
DANYDINE04/08/2007הי ענברי, מה קרה? לקחת את תפקיד המנהלה?
מה זה הדו"ח הרך כביכול לכל מי שתמענין אך את ראשו קובר בחול?
את הקוטל,הביקורתית, הקרה, השופטת והמוציאה לפועל...(מרסת כרונית), פתאום כלאחר יד משרבטת באצבעותיה על המקלדת, כאילו את איזה "פרווה"? את מאבדת את כל הקרדיט שצברת, וחבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך תלמד..לא לנסות להגדיר אותי..
עינבר04/08/2007אני לא משהו מוגדר..כשבא לי אני אקטול באותו מידה..אני אהי רכה כשאני רוצה..אז אל תכניס אותי לקטגוריה מסויימת...אולי לבלתי שפויה..זה יתאים..אך אני בן אדם שלו מלא פנים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תקחי את אישי
DANYDINE05/08/2007באמת לא התכוונתי שתקחי את זה קשה כ"כ או אישי מוחצני, כ"א מהנוכחים בפורום מתיימר להיות בן אדם, אבל מדי פעם משחרר את החיה שבו, חלק מהיתרונות הקטנים של "עלום שם" ואינטרנט ללא פנים... כן לך יש פנים, אני יודע, לאחרים יש סתם פרצוף... אבל גם פנים יש לכאן ולשם... ולכן לעצם העניין, סתם מיסטלבט לעצם הגיוון, ואם נפגעת, קבלי את התנצלותי הכנה, וזה כאדם לאדם, ואת הפורום כרגע בצד שם.
בגדול, אוהב את הרבגוניות שבדמויות שאת לובשת, ואפילו מבין את הראש שלך, המשיכי כך, זה מתכון טוב לשחרור לחצים כעסים וסתם צ'יזבוטים, משאיר ראש נקי להתעסק בעניין האמיתי....
שבוע טוב ומבורך, ממני, מזל אריה שחוגג השבוע בגדול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקחתי שום דבר קשה...
עינבר05/08/2007שוב קפצת למסקנות :-)) ציינתי בפנייך רק שאל תנסה להגדיר אותי ככזו או אחרת..בכול אופן תהנה מהפורום ..אני נהנית יום טוב..(וחגביי החגיגה ..מזל-טוב)עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אכן אהנה מהפסטיבל כל השבוע
DANYDINE05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - מזל טוב!
dikla4307/08/2007המון אושר ושמחה בהמשך החיים
וכיוון שכולם פה חורזים
גם אני איישר קו
ואשמח בשבילך עכשיו !
ולענין אחר -
כולכם פה כאיש אחד ביחד
קורעים אותי מצחוק
קוראת אתכם ולאחל כמעט שוכחת-
אז שיהיה יום הולדת קסום ומתוק !!!
ובענין העברית התקנית
יפה שאתה פה דואג ושומר
אותי באופן אישי
זה מאוד מעורר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת...
הלביאה05/08/200725 ועוד xxx שנים של ניסיון וותק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו משוואה עם נעלם אחד?
סקרן05/08/2007חסר לי נתון כדי לפתור אותה...דווקא אני טוב במתמטיקה..תמיד הייתי חזק במספרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתגר קטן לסקרן גדול
הלביאה05/08/2007
זאת הגדרת הפונקציה:
Y = x^2 – 3x +2
הנה הפונקציה שלי עם ערך מוחלט:
Y = -x^2+6 | x | -5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה עליך!
סקרן05/08/2007יפה, יפה נשמה...את שובבה, מנסה בכח להכשיל אותי...אבל את בסדר, העלית לי חיוך על השפתיים.
את קשה! את אגוז קשה לפיצוח, אבל אני אוהב את זה קשה, אוהב את האתגר שבדבר.
האמת? כאן כשאת לא רואה אותי, כשאני לא יכול להשפיע עליך עם המבט שלי, לשבות אותך עם החיוך שלי, כשאני לא רואה אותך, את העיניים שלך, לא באמת יודע מי את מול מי אני עומד, או יותר נכון עם מי מתכתב, אז אני אכן צריך להתאמץ הרבה יותר.. אבל זה בסדר לאט, לאט נגלה מי היא הלביאה המסתורית. זה בסדר אני אמן החיזורים, אני כבר אמצא את מילים.
עכשיו בואי נשחק משחק..משחק מיוחד..
אל תגידי לי את שמך, לא מעוניין בגילך..
הגיל כבר לא מעניין, כי את באמת מעניינת..
הנה המשחק...אני שואל כל פעם שאלה אחת, את עונה, ושואלת בחזרה מה שלך בא.
נתחיל בשאלה פשוטה, אני רוצה מעט ללמוד עליך..טבעות...האם כבר החלפת? האם למישהו כבר נשבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת טבעות
הלביאה05/08/2007היו טבעות עוף בציפוי שבבי צ'יפס אך לא היו לטעמי והחלפתי בטבעות בצל.
נשבעתי להיות נאמנה רק לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול להקיף אישה...
לולה 2205/08/2007לפעמים אנחנו רוצות אתכם ביותר חשק ממה שאתם אי פעם יכולים לדמיין ופשוט לוקחות אתכם בלי לשאול, לפעמים אנחנו רוצות רק חיבוק ואהבה, לפעמים האישה והאם הנאמנה תהפך לפלרטטנית, אי אפשר להכיר את כל הצדדים שלנו וחבל לפסול בגלל שעוד צד עלה. אל תדאג, גם אם אתה יכול לקבל רק צד אחד של האישה, הוא עוד יחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכים לסיפור שלך שהבטחת...
DANYDINE05/08/2007כן, זה ברור חמודתי, למרות שחושבים שאנחנו הגברים לא רגישים ולא מבינים ורק על עצמם חושבים (חצי אמת) יודעים להעריךף לתת, לקבל, להתמסר ולפתוח אפיקים חדשים, הרבה יותר ממה שאתן הנשים רוצות הייתן לחשוב. זה בדיוק אותו החלק החסר בתקשורת, כולנו רוצים אותו הדבר, רק בעיתוי שונה... וזאת מילת המפתח TIMING
מה עם הסיפור שהבטחת לנו????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיפור שהבטחתי לסקרן?
לולה 2205/08/2007עכשיו אני על במה? תיכף יהיה לי פחד קהל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבנו שאת מנהלת/תומכת בפורום? !!!
DANYDINE05/08/2007מה קרה? נהיית פתאות שחקנית ושתקנית?
כן הבטחת סיפור עסיסי לסקרן - אז קדימה, מחכים לא, מקווים רק שכגודל הצפיה לא תהיה גודל האכזבה.
סומכים עלייך, בוטחים בך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, בדיוק
לולה 2206/08/2007מנהלת ולא שחקנית.
אם תסתכל שם, תראה שנסוגתי זמנית מהסיפור והצעתי משחק אחר, מעניין לא פחות, עם סיפורים חדשים.
ותזהר, בסוף גם אתה תהיה חייב סיפור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מפחידים ברווזים במים
DANYDINE07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא מאיימים על יונה ביין
לולה 2207/08/2007(נדוש, אבל הייתי חייבת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין גבר שלא בוגדגולן03/08/2007
אין גבר שלא =בוגד שהזיוןןן עומד זה כמו ברמזור ירוק אתה חייב לנסוע ןלא לעצור סעעסעעסעע תכניס אותו מהר שלא יראו סע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחינו הנהג
הלביאה03/08/2007סע לאט! זהירות בדרכים, המציאות מחייבת זאת.
אחרת יהיה לך פנצ'ר. והפנצ'ר הזה מופיע אחרי 9 חודשים ועולה ביוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיבורים מלוכלכיםהלביאה03/08/2007
בדיחה קטנה לבוקר נעים
זוג מתעלס בחדר המיטות
הגבר: "כן, כן, תמשיכי, או .. כן"
האישה מגבירה קצב,
הגבר: "כן, כן,..עוד..אחחח.."
האשה מגיבה בפראות ואומרת: "תגיד לי דברים מלוכלכים..."
הגבר: " .. המטבח .... הכיור ... חדר האמבטיה .. המכונית."
"דיבורים מלוכלכים" עושים לך את זה ??
לפני הסקס ??
במהלכו ??
אולי בכלל לא ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבורים מלוכלכים...
סקרן03/08/2007כמו למשל...
"כן, עבד יפה שכמותך, ללקק אותי, מממ..ענג אותי בשביל זה אתה כאן, שתה אותי, שתה את כל המיצים שלי, ללקק את הכל, אני יודעת שאתה יכול
מממ...אני רוצה לגמור לך בפה, אח כן, תמשיך, תעשה לעצמך ביד בנתיים, כן תשחק לעצמך, בוא, תעמוד תראה לי איך עומד לך עליי, חה, חה...איך אני אוהבת לראות שאתה מתגרה ממני, שאתה משחק לעצמך, שאתה גומר רק מלקק אותי...בשביל זה אני מחזיקה אותך.."
ויש גם דיבורים כאלה...
"תמצצי יא זונה, את אוהבת למצוץ לי נכון? את אוהבת להרגיש איך הזין נפוח בתוך הפה שלך, איך הוא ממלא לך את חלל הפה..כן שיפחה, את כבר לא נסיכה, אלא זונה, שלי! עכשיו מספיק עם המציצות, אני רוצה אותך על ארבע, הכנת אותי מספיק, אני מקווה שאת מספיק רטובה כדי לקבל אותי, אחרת בהתחלה זה יכאב, ואת יודעת שהכאב שלך הוא העונג שלי, נכון שיפחה?"
ואחרון ודיי
"מממ... כמה את טובה, את כל כך רטובה בפנים, כל כך לחה כל כך חמה...כן זיין אותי, תמשיך, תמשיך עוד עוד...אההה, אההה, אאחחח, אאאחח, זה כל כך טוב, רגע תאיט שניה, תן לי לנשום רגע, אאחח, אאמממ, ממממ...כן תמצוץ לי את השדיים, אאחח, אני אוהבת שאתה צובט לי אותם, זה מגרה אותי בטירוף כן, תמשיך כן יותר מהר, כן, כן, כן אני גומרת אני גומרת, אני גומרת...הההה, הההה"
...גניחות ועוד גניחות, אנחות ועוד אנחות, סמפוניה של קולות בחלל החדר, מראים כמה אנחנו נהנים, כמה אנחנו אוהבים להיות נאהבים...
יש גם דיבורים יותר מלוכלכים, אבל נסתפק בזה בנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ביקשתי...
הלביאה03/08/2007שיחזור של מעלליך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תהיי רעה כל כך
ליאור04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד הייתי חלש בהבנת הנקרא...
סקרן05/08/2007בבי"ס הייתי טוב בשעורי חשבון - במספרים את יודעת, או בשעורי לשון.
אני טוב יותר בהבנת הנראה, או בהבנת הנשמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שאתה מקבל שיעור מזורז
לולה 2205/08/2007(משועשעת, תופסת עמדה טובה מול הזירה, נשענת על המרפקים עם גבעול דשא בפה וצופה בהצגה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה לך להיות משועשעת על חשבוני...
סקרן05/08/2007היא מנסה גם להעביר אותי קורס מזורז בחשבון...ראית איזה משוואה היא הכינה לי?
אללה איסטור...אני עכשיו באמצע הכנת דוח כספי, והיא רוצה שאני אתחיל לחשב גם משוואות עם 2 נעלמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על חשבון מי?
לולה 2205/08/2007על חשבוני?
דוח כספי, נשמע מרתק, נראה לי שכדאי לך לפתור את המשוואות שלה במקום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי מת על דיבורים מלוכלכים.
ליאור11/08/2007זה חלק בלתי ניפרד כייפי וגם גורם לזוג להיות ביחד בזמן הזיון.ולא כל אחד מפנטז על משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבואן עסוקעסוק03/08/2007
היי אני יבואן בן 28 שנראה מצויין
אני פשוט נורא עסוק ואין לי זמן להכיר מישהי
אם יש כאן מישהי שנראית טוב גרה באזור תל אביב
ורוצה להנות קצת ביחד מוזמנת לשלוח אימייל
שיחה מרתקת מובטחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה שהיא תעשה את כול העבודה..
עינבר05/08/2007ואתה בטובך..תועיל לפנות לה מזמנך...עכשיו למה שאישה שפויה תרצה דבר כזה????יש לה מין הסתם בעל כזה בבית..אז גם להוסיף מאהב כזה?????? אני חושבת שאתה צריך לנסח את דברייך קצת אחרת ...:-)) שיהיה לך אחלה יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא יעשה יבוא והיא יצוא
DANYDINE05/08/2007הוא התכוון שהוא עסוק ביבוא ורוצה שהיא תעשה לו יצוא, בלי מאמץ, בלי השקעה, בלי רומנטיקה.
אז שייבא לו אחת מאוקריאנה או מתיאלנד וישמח בחלקו.. למה לו להטריד את בנות ישראל הטובות שמחפשות אהבה, או לפחות התחשבות והשתתפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה שהתכוונתי
עסוק05/08/2007התכוונתי שאין לי זמן להכיר...
אני ממש לא מצפה שהיא תעשה את כל העבודה,להיפך,אני משקיען ורומנטיקן לא נורמלי
פשוט אין לי זמן לכל הפאבים המפגרים האלה
מי שרוצה להכיר בחור חמוד רציני מוזמנת להשאיר אימייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נשוי ומאושר אך הולך למסזיסטיתיעל03/08/2007
אני נשוי ומאושר. מידי פעם אני הולך למסז' אירוטי (בעירום)
האם נחשב בגידה באישתי?
האם כדאי לספר לה?
אחרי המסז' אני לעיתים יותר מגורה ובא לי על אשתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעוב בחוץ - לשבוע בבית
DANYDINE04/08/2007אם מתאים לך לרעוב/לקבל תיאבון בחוץ ולהשביע אותו בבית - סבבה, לך על זה
אם מחפש גרוי חזק יותר או ה"אוכל" בבית לא מספק, או שתדאג שישתפר או חפש לך מסעדות בחוץ.
בכל מקרה, אף פעם, אף פעם לא הולכים ומספרים מה עשית, לעולם לא תידע איך הצד השני יקבל את זה והסיכון שמא יקבל את זה גרוע לא ממש משתלם...,אז, כמו היפנים, לך ליער מצא עץ חלול וצעק לתוכו את סודותיך, ירווח לך, ותוכל להמשיך בשגרתך, אם זה מה שמעניין אותך כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שהוא יכול לעשות חור בעץ...
עינבר04/08/2007לתקוע לתוכו...זה בטוח לא תהיה בגידה באישתך...הרי העץ לא ילך לספר לחברים:-))ולספר לאישה אין בעיה חבר..איך אתה מזמין את הסירוס שלך ?חיתוך מהיר או איטי וכואב..על כול מסאז' שעשית והתגרית מאותה אישה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעדינות עם הרך הנולד...
DANYDINE04/08/2007עינברי, אני רואה שגם לך היה מצב רוח קרבי הלילה... אבל איפה המטאפורות? קצת עדינות, אחד חדש בא למדינה רוצה ללמוד לאכול בחוץ ואת כבר מסרסת אותו? לא יפה, תני לו צ'אנס, חנכי אותו, הסבירי לו מי נגד מי, אולי בטעות יבוא לו גם עלייך ושינכם תצאו נשכרים מהעניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם שיעבור שיעור בהגיון...
עינבר04/08/2007אחרי זה שיעור בחשיבה לפני שהוא פותח את פיו..ולבסוף..תעזור לו לנסח פוסט נורמלי..ואז אולי וזה אולי גדול ..אם הוא יהיה מעניין אענה לו..ב"שלום"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשוי וחרמןאמיר03/08/2007
מת להתנסות במין אנאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך אישה לא?
DANYDINE04/08/2007תמיד טוב לנסות הכל בבית, זה רק יכול להוסיף לגרויים וליציאה מהשגרה השוחקת. אם היא לא מעוניינת, תן לה לקרוא את המאמר שהתפרסם לפני שבוע בפורום השכן לזה.. אם גם זה לא הולך, חפש בחוץ... אבל בזהירות.
מה בדיוק חשבת שהצגת את הפנייה הזאת בפורום?
שתעמודנה גדוד של בחורות יפות, יפתחו לך את התחת ויגידו לך כנס כבר??!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מקום כזה..בית סוהר..
עינבר04/08/2007הוא יפתח והם יפתחו לו...יאלהה קדימה לך להירשם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיותפינוקיו03/08/2007
אומרים שפנטזיות נועדו להישאר פנטזיות,גם אני חושב כך.
אך עם זאת בא לי פעם אחת לממש זאת ולבדוק אם התחושה נשארת כך
גם אחרי המימוש.למי שמעוניינת במימוש משותף נא להשאיר מייל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פינוקיו ממש פנטזיה ל...
הלביאה03/08/2007סבא ג'פטו ולך לישון.
הוא לא אמר לך שבשעה כזו ילדים ישנים. :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות..
גדגדן03/08/2007הן מקצרות את האפים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויודעות גם
הלביאה03/08/2007לקצר משהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו היתה הכוונה כאילו כזה..
גדגדן03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אתה רוצה את זה? מעץ או מפלסטיק?
DANYDINE04/08/2007מותר לך לעבור למימוש מפלסטיק, סילקון וגומי, או שאתה עוד תקוע עם הגר שלך בעץ ?
אם קפצת מדרגה, אמליץ לך על כמה חנויות טובות שיעזרו לך תמורת סכום סמלי לקנות מימוש מחומרים לא ממוחזרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעת של מומחה ,אני מבין ש
גדגדן04/08/2007יש לך ניסיון רב בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה איתך, לרדת כ"כ נמוך...נמאס...
DANYDINE04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת יצירתיות
גדגדן04/08/2007אולי גם קצת סקס יעזרו, כולם לחוצים פה ,במקום לדבר תתחילו לעשות ואז תרגישו טוב יותר. כולי תיקווה ושיהיה שבוע טוב לכווווולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרר לחץ - דבר בשם עצמך
DANYDINE04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבוע ,חפש קיפוד.
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה נותן לו במה..בימקום שהוא יעלם..
עינבר05/08/2007בלא יחס..אתה ממשיך להתייחס ואז.."מגיבים אליי משמע אני קיים"...תן לו לקבור את עצמו לבד..והוא יצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי התכוון המשורר?
DANYDINE05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהבה אסורה...הלביאה02/08/2007
מהי בשבילך? מה זה עושה לכם?
מה קורה לכם כשרחשי הלב מתבלבלים עם קולות ההיגיון?
בשבילי.... אהבה באשר היא אהבה, היא לא אסורה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מושג כזה
DANYDINE03/08/2007לביאתי היקרה, מי כמוך יודע כי אהבה באשר היא נמצאת - ברכה היא, וכי כיצד אפשר לסווג אותה כאסורה? מה זה העיר האסורה? הכניסה לזרים אסורה?
אין מושג כזה ביקום,זה המצאה של ה"נורמה" המוסרית, של מקבעי המסגרות ואילו שמפחדים מהדבר האמיתי.
בקיצור, אהבה היא אהבה, לא משנה עם מי כל עוד היא קיימת והדדית ומצווה עלינו לזרום איתה, לפתח אותה ולהנות מכל רגע ששורה עלינו, וכל השאר לא לעניי ותשיאירי זאת למלעיזים למניהם, ימותו הקנאים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מדינה לאהבה....
הלביאה03/08/2007כתבתי.. שאהבה באשר היא אהבה, אינה אסורה בשבילי. לאהבה אין מדינה...ללב אין גבולות... העלתי את הנושא בעקבות שיחה שהיתה לי בערב עם ידידה, רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים שונים.
תכף אשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כאן?
הלביאה03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא, הייתי עסוק במשימה שנתת
DANYDINE03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה אסורה? בטח שיש כזה דבר...
סקרן03/08/2007פרפרים, פרפרים
בבטן לי הם מתפרפרים
נותנים לי את התחושה
שיש בי אהבה חדשה
אוף..אין לי מילים לתאר מה זה עושה לי
מה זה גורם לי
הפחד להיתפס
גורם לי להסס
אבל אין כמו אהבה אסורה
כמה שזה נשמע נורא
הריגוש שבא איתה ממכר
יכול לגרום לנו להשתכר
אבל האמת?
אני ישות חופשיה של אור ותקוה
ואותי קשה לכבול בכבלי האהבה...
דרך אגב לביאה, עניתי לך גם בפוסט אחר, על משהו אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חשבתי שיש לך ...
גדגדן03/08/2007ציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי ציפרניים
הלביאה03/08/2007יש לי ניבים.. אני טורפת... חיית בר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי שאבדו לך האינסטינקטים
גדגדן03/08/2007את נמצאת יותר מידי זמן בגן החיות הזה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתגרה בי
הלביאה03/08/2007אני חיית פרא.. לא מאולפת.. בלתי מרוסנת, אוכלת כמוך בהפסקת 10 ולא שבעה....
הזהר לך מלפלוש לטריטוריה שלי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער,אבל
גדגדן03/08/2007זו דרכן של אריות ,להיסתובב בגונגלים מטריטוריה אחת ,לטריטויה שניה ,וליכבוש כל פעם אחרת כי הרעב לא ניגמר והתאבון רק גדל ,ואני ככזה, הגעתי אלייך ונראה לי שיהיה נחמד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לא נמאס להיטרף? חפש עצים אחרים
DANYDINE04/08/2007חלאס, עוד לא הבנת את הרעיון שאתה טרף קל? מה אתה גם מזוכיסט.
אפילו לפתוח את התיאבון בבוקר אתה לא מספיק ללביאה, ואתה מעז עוד להתגרות בה?
תרד מהר מהעץ שטיפסת עליו כי לביאות גם מטפסות על עצים ומשם משחרות לטרף.
תחפור לך מחילה והסתתר בה היטב בטרם יבולע לך, שים לב, צה"ל לא אחראי ואפילו החיזבאללה לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוקם הגזר...
גדגדן04/08/2007יש פה עוד מישהוא עם זנב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמישהוא
הלביאה04/08/2007עם הזנב.. הוא מלך הצ'כונה.
והפר? נשאר יתום ומיוחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתום ,עדיין לא.
גדגדן04/08/2007מיוחם , לא כרגע . אבל אם צריך אני תמיד מוכן לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר מזמן את שאריותך אכלו הצבועים
DANYDINE04/08/2007באמת לא מבין מה אתה מתעסק עם אריות, אם קראתי נכון את חילופי הדברים כבר מזמן היית טרף קל לאריות ואת שארייתוך אכלו הצבועים, צא מזה, וחפש לך מרעה אחר בדמות חדשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך ביטחון יחסית לצבוע .
גדגדן04/08/2007אולי בגלל חסות הלביאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתור אריה שחוגג השבוע
DANYDINE04/08/2007מאחר והשבוע אני במזל חגיגות, אתן לך אולי חנינה חד פעמית, טרם הבנת שהלביאה והאריה הם מאותו זן חתולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבוע או חתול
גדגדן05/08/2007אוכל נבלות או אוכל זבל ,בכל מיקרה נשארת מסריח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה נמוך תרד?
DANYDINE05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כל הזמן חרמן... מה לעשות?גדגדן02/08/2007
אני כל הזמן חרמן ,אף פעם לא נירגע ,מיסתובב ברחובות ובאינטרנט כמו פר מיוחם וגם אחרי שמוצא סיפוק שוב ניכנס ללופ וממשיך ליעד הבא... מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי פיתרון מעולה...כריתה!...
עינבר02/08/2007כך לא תסתובב ברחובות או באתרים בחיפוש..לא יהיה מה לחפש יותר..רוצה?אני הראשונה שיתנדב ליכרות:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אתה גר?
הלביאה02/08/2007תן לי את הכתובת, אני אודיע לוטרינר המחוזי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיתי לפיתרון יותר ידידותי.
גדגדן02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו היתה תשובה מעולה לבעיה:-))
עינבר02/08/2007איך לא חשבתי על זה..עיקור..לביאה את גאונה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אגדה !!!! מת עלייך
DANYDINE02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא:למה את אגרסיבית. ב:לא נשאר הרבה ל
גדגדן02/08/2007ב:לא נשאר הרבה להוריד. ג:אני מקווה שהידיים שלך יציבות ולא רוטטות.. בעצם למה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטט
הלביאה02/08/2007לסבתי יש פרקינסון...... הויברטור הטבעי ביותר......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלביאה,אמרו לי שפרקינסון זה תורשתי
גדגדן03/08/2007אפשר לבנות עלייך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נירגעת?
הלביאה03/08/2007עדיין מסתובב כמו פר מיוחם? לשלוח שוב את הוטרינר המחוזי או אולי לפנות לפסיכיאטר המחוזי? מעניין מי יגיע קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת התשובה המטומטמת הזאת???
ל04/08/2007קצת לחשוב לפני שעונים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטענת שאתה פר
הלביאה03/08/2007ויש הבדל גדול בין האריה מלך הג'ונגל והרמון של לביאות... לסתם פר מיוחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת, אבל....
גדגדן03/08/2007הכל תלוי מול מי אני עומד, כשאני עומד מול פרות אני פר, ומול לביאות אני אריה!
מישהו ראה פה פרות ?!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתעמוד מולי
הלביאה03/08/2007אהפוך אותך ל..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת...
גדגדן03/08/2007את מבלבלת אותי ,לביאה או מכשפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל לך להתבלבל
הלביאה03/08/2007אהפוך אותך לטרף קל לכל הג'מעה בעדר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין למה את רוצה ליטרוף אותי
גדגדן03/08/2007כל הזמן ,אם את רעבה אני יכין לך ארוחת ערב, יין , נרות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות כתוב בעברית נכונה
DANYDINE04/08/2007מזוכיסט שכמוך, התכוונת לכתוב אני אכין" ולא "יכין" איזה בי"ס גדגדני גמרת, או שלא?
יש הבדל בין כתיבת חופשית וביטויים עסיסיים לבין שגיאות כתיב מולדות ו/או נרכשות בסביבה עויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה תוקף...זה לא אשמתו ...
עינבר04/08/2007שהוא עילג..לפחות הוא כבר לא חי בפנטזיה שהוא יכול ללמד את הלביאה כמה דברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמעתי שאגת אריה ללביאה?
הלביאה04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין פה ,אני רואה שגם ...
גדגדן04/08/2007הקוף והצבוע כאן ,ממש קרקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד מעט נוציא אותך....
עינבר04/08/2007הפריק שואו שלנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לשחרר את העצבות שבך.
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור מייד אחרי טיפול ההלם שלך..
עינבר04/08/2007אולי ככה סוף סוף תתאזן מהשטויות שאתה רושם כאן:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משעממת.!
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל עליו, גדגד כל הזמן בדרך לגרדום
DANYDINE04/08/2007הוא פססה, חבל להתייחס אליו עוד, שמרי כוחות לאחרים מעניינים , פיקנטיים , עסיסים וחכמים ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פטט...
גדגדן04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מוכרת...
k46704/08/2007חז"ל אמרו על המה שמו:
איבר מוזר יש לאדם. משביעו רעב מרעיבו שבע.
אתה מנסה להשביעו ומתפלא שהוא רעב.
בניגוד לחז"ל גם אני לא הייתי מעוניין להרעיבו כדי שיהיה שבע "סתם".
יש גם עוד היבט.
מסופר על הנשיא האמריקני ג'ונסון שסייר עם אשתו בחווה בטקסס שם הציג לו מדריך את פר ההרבעה של החווה.
אשתו של ג'ונסון שאלה את המדריך: כמה פעמים ביום הפר עושה את זה.
המדריך ענה: בערך 80 פעמים ביום.
ואז אשתו של ג'ונסון תקעה מרפק לבעלה" אתה רואה? אתה רואה?
ג'ונסון שתק.
בסוף הסיור ניגש ג'ונסון למדריך ואמר לו:
רציתי לשאול אותך בקשר לפר ההרבעה שאמרת שהוא עושה את זה 80 פעמים ביום.
תמיד זה עם אותה פרה ????
אנחנו לא רוצים לנוח ומאד נשמח לגיוון.
עד כמה שזה נשמע מזעזע לחלק גדול מהנשים. במיוחד הנשואות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכול רק להזדהות איתך
מאור20/03/2011אני היום בן 28 דו מיני
וכל היום אני רק חושב על לזיין וכל מה שזז, זה מתסכל ומפחיד,
עכשיו אני עוד צעיר יפה ומושך
מה יקרה אם אני ההיהה זקן חרמן, איכס, מפחיד, מבחיל אפילו,
טוב אני לא רוצה לחשוב על זה עוד.
מקווה שיעבור לי עד שממש יתחילו לסרב לי לגמרי חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל הזמן חרמן... מה לעשות? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן20/03/2011עם העוצמות של הדחפים מפריעות לך, כדי לשקול פניה לעזרה מקצועית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו בכנות, כל הגברים בוגדים?סרי02/08/2007
זאת סוגייה שאני מנסה להבין כבר מזמן..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהנה בשאלה כמו יהודי טוב
DANYDINE02/08/2007וכל הנשים זונות?
בתור אחת שבקושי מסתדרת עם עצמה, בלי להעליב, אל תחפשי להתפס לקסיומות ו/או הדבקת תוויות.
בגדול חוקי השיויון אומרים ליד כל גבר בוגד יש גם אישה בוגדת, אלא מאי? גברים (בעיקר ישראלי) מתרברבים ושנשים מצטנעות למען לא יאשימו אותן כי הן זונות.
אז שלא יעבדו עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים בוגדים. האמנם?
אפי עמיהוד24/03/2010כן! גברים בוגדים וכמעט כולם. אז מה מניע גברים לזה? מהו אותו דחף בלתי נשלט?
אילו היו רק מתי מספר בוגדים, היינו מן הסתם אומרים שזו כלל איננה תופעה. אבל לומר ש"כל הגברים בוגדים", זהו טיעון שמחפש הנהרה.
בגידת הגברים אינה כרוכה בקשר או תיאום בין הגברים השונים וגם לא באמצעות אינטרנט. כל אחד לעצמו, וכולנו עושים זאת, ומדוע זו תופעה ? אלא אם כן ישנו קשר בין כולם. ויש קשר.
מאחר ו"מותר האדם מן הבהמה אין", ומבחינה ביולוגית אבולוציונית שורשנו מן האורגניזם החי, הרי שניתן בהחלט לראות בזכר ובנקבה תוצר ביולוגי עוד מרגע ההתפתחות האבולוציונית. קרי, בני אדם אינם שונים מבעלי חיים ונוהגים בהתאם להם. לכן נמצא את השור מחפש את כל העדר ולא רק את הפרה היחידה היפהפיה, והאריה איננו מעוניין רק בלביאה החתיכה, הוא רוצה את כל הלהקה, כמוהם גם קופים ואיילים וכו'. הגן הזה שצורך הרמון של נקבות הושרש בזכר, בכל זכר, גם בזכר בן אנוש. פשוט אי אפשר לברוח מזה, וגם ההסטוריה האנושית יודעת לתאר בפנינו מערכות של אדם אחד עם הרמון נשים, ומי שהיה ביכולתו היה לוקח לו ארבע, ועשר וגם אלף נשים. הגנום הגברי כשאר בעלי החיים מעולם לא הסתפק באחת וזהו נתון ביולוגי אבולוציוני שיושב במוח של הגבר מקדמא דנא ומבלי יכולת להשתחרר מן הרצון הזה.
אלא, שעם התפתחות השבט, לקבוצה ולחברה, הוא יצר לעצמו מערכת חוקים ומוסכמות להתנהגויות רצויות. וכיום נושא לו גבר אחד, אישה אחת. זהו תכתיב חברתי שבא לצמצם את כמות הנשים שייקח לו גבר אחד. זה נכון וזה עושה סדר.
אלא, שהגבר הנשוי שלנו, מאוד רוצה להיות נאמן לאישתו האחת והיחידה, אבל הגנום הכוחני הצרוב במוחו עוד משחר הפיצול האבולוציוני לא נותן לא מנוחה לרגע. יש לו לגבר שלנו אישה נפלאה שלא רק שאיננה מחסירה דבר ביחסי המין, היא אף מוכיחה יכולות נועזות עם בעלה שלה.
אבל הטלפון במוחו של הגבר שלנו מתחיל לצלצל, "היי.. אני הגן השייך להרמון הנשים... זוכר? אתה לא מתכוון להסתפק באחת. לא!"
בנות !! גברים אינם בוגדים. גברים נשמעים לקול הגנטי הביו אבולוציוני שמצוי באזור המגדלה שבמוחם והמעורר אותו ליתר עשייה וכיבושים. זו גם הסיבה שהגבר נוטה לקיים יותר יחסי מין מזדמנים מאשר האישה. על מנת לקיים יחסי מין, אין הגבר נדרש כלל למערכת הרגשית, להיכרות מוקדמת עם האישה, לא לשיח מקדים ואפילו להחלפת מילה. לעיתים די לו לפתוח את ארנקו ולשלם בעבור שירותי מין מבלי שיזדקק כלל להכנה רגשית מוקדמת. אישה איננה נוהגת כך, אישה היא בררנית יותר.
גם המונח "בגידה", יש לו קונוטציות שליליות קשות, משל בגד במדינה. זהו מונח חברתי שמבקש לחרש (חירשות) את אוזנו של הזכר מאותו גנום, קול פנימי הקורא לו להקים הרמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעני בכנות את..
שלי פסטרנק כץ25/03/2010את באמת מאמינה שאת יכולה לקבל תשובה מספקת על השאלה הזאת?
בכל נושא חברתי כזה או אחר תמיד יש יוצא מהכלל כך שגם אם היתה טענה שאומרת שכל הגברים בוגדים, תמיד היו את אלו שיוצאים מן הכלל כך שכבר התשובה האמיתית ביותר לשאלה שלך היא פשוטה מאד..
לא כל הגברים בוגדים - בדיוק כמו שלא כל הנשים בוגדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים...נשים...
אור26/03/2010לטנגו צריך שניים....
אם הגברים בוגדים, מן הסתם הם עושים זאת עם מישהי.
כך שגם נשים בוגדות ואם היית זבוב על הקיר בשיחת נשים, היית יודעת כמה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזערי התשובה אי כן
שי02/04/2010ב99 אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרת!סרי02/08/2007
אני קצת עצורה במיטה, ואף בנזוג(לא היו הרבה) עד היום (בת 24 בקרוב) לא הביא אותי לאורגזמה.
אבל אני חרמנית מאד ואני מצליחה לגמור כשאני מאוננת(ויברטור , גירויי חיצוני בלבד + נקודת ג'י, חדירה מלאה של הויברטור לא עושה לי כלום) .
למי יש שיטות עינוג מדהימות ויעילות, כאלה שאוכל לתת כעצות לפרטנרים עתידיים???
איך יורדים נכון וטוב לאשה?
טריקים?
הכל יתקבל בברכה.
ואם אנחנו כבר פה, טריקים לעינוג הגבר שלי גם יתקבלו בברכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי אחריות
לולה 2202/08/2007קודם כל, מצויין שאת גומרת לבד, אני מכירה הרבה בחורות שנראות כמו חתולות מין פראיות אבל אף פעם לא גמרו. את יודעת איך זה קורה ולא צריכה לנסות להבין את המנגנון.
תעזבי אותך משיטות מדהימות, את אמרת את הבעיה - את עצורה וכל עוד לא תשתחררי ותלמדי ליהנות גם עם אדם נוסף, לא רק עם עצמך, את לא תגמרי.
קודם כל, תגידי להם מה את רוצה, לא צריך לצייר להם לוח עם חיצים ועיגולים, אבל אפשר להזיז להם את הראש או היד למקום הנכון (בעדינות, אלא אם הוא נהנה מאגרסיביות). אם גם זה מביך אותך, את יכולה פשוט לגנוח או לתפוס אותו כשהוא שם, הוא כבר יקלוט את הרמז וימשיך (ואם לא, הוא דביל, ואת רשאית להחזיר אותו בבוטות לשם, אחרת לא ילך).
והכי חשוב, תרגישי סקסית, תרגישי שלמה עם עצמך, תגנחי, תזוזי, תדעי שאת נראית הכי סקסית כשאת ככה. ואם זה לא בא בקלות בהתחלה (זה יכול להיות מביך) - תשחקי קצת, תגזימי, כשתראי את התגובה שלו וכשתרגישי בעצמך כמה סקסית את יכולה להיות, יבוא לך בטבעיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מדריכת מין נהיית...
סקרן02/08/2007אבל אני מחכה כבר לסיפור שלך
אני רוצה להמשיך לשחק איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרי
ירון02/08/2007צרי קשר סרי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יורדים נכון וטוב לבחורה?
הלביאה02/08/2007את השאלה הזו את צריכה לעלות בפורום של לסביות, בטוחני ששם ידריכו אותך נכון וטוב.. למרות שאולי גם כאן את יכולה לקבל תשובה.
אם מדובר בגבר שלא יודע ל"רדת", האמת לא כל אחד יודע לעשות את זה נכון וזה משתנה מבחורה לבחורה יתכן שהוא פועל עליך כפי שנהג עם הקודמת שלו. תאונני לפניו שיראה וילמד כיצד טוב לך, וינסה לישם זאת, או שאת תורידי אותו במעלית ללא דרך חזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את התשובה שלך
DANYDINE02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיקה danydine
הלביאה02/08/2007מואאאאאאאאאא אחד גדול לי אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחוק עלייך - נשיקה גדולה בחזרה
DANYDINE02/08/2007איך את זורמת בראש אחד איתי חבל"ז, כבר הרבה זמן לא הייתה לי תאומה כזאת, עוד מעט אבקש לחזור למקור להיות תאומים סיאמיים מחוברים כל הזמן - במקומות הנכונים"
נשיקות וחיבוקים !!!!
לחיי הצייד שבדרך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרי- אולי את צריכה
הלביאה02/08/2007לעבור את כל הגברים הכי לא נכונים, כדי שתוכלי להבחין בגבר הנכון, המתאים ביותר שמתלבש עליך "פיקס".
לפעמים החיים מלאים במהמורות, מכשולים, אך גם בהפתעות. ויש הפתעות בחיים!
רובנו מהססים לפני כל צעד ושעל, תוהים אם אכן זה צעד נכון , מתבשלים בתוכנו עם ההחלטה ואז מיישמים (האמיצים שבנינו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציצי לא שגרתיסרי02/08/2007
בת 25, נאה, רזה אך החזה שלי לא בדיוק רגיל. הוא קצת נפול והפטמות מאד גדולות (המידה אגב 75 C כך שהוא לא נפול מרוב גודל). בני הזוג שלי עד עכשיו נראו כאילו אוהבים אותו, ומתחרמנם ממנו, אבל אני לא מבינה כייצד זה יכול להיות אפשרי. ונראה לי שזו התגובה שלהם בגלל שחסו על רגשותיי. הייתי עושה ניתוח פלסטי, אבל ממש מפחיד אותי העניין הזה ואני דוחה את זה תמיד לאחרי לידה או משהו.... יש לציין שאני מסתכלת על עצמי בצורה מאד אובייקטיבית, עד כמה שניתן, ומודעת ליופי שלי כמו שמודעת להיעד היופי בחזה הקצת מעוות הזה....
הייתכן שזה באמת מדליק אותם????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך ריבוי אישיות ?
DANYDINE02/08/2007מעניין, בכל שאלה את בת גיל אחר עם שאלה אחרת, לקחת את המושכות מלולה או באדו והתחלת לנהל את העניינים? מה את בדיוק רוצה? הסבירי, נמקי, פרטי והעיקר התמידי בזהות אחת דפוקה, מוגבלת, מתדלדלת וכיו"ב. - ממש מסכנה, דמעות תנין עולות בעיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי חברות. גרות ביחד.
סרי02/08/2007פנינו ביחד, כל אחת לשאלתה. לא טרחנו להחליף שם מאחת לשניה. תגיבו לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי זאת מי?
הלביאה02/08/2007עכשיו אתן שתיים? צילי וגילי ? איפה הבובה ימימה? מכל מה שקראתי והפנמתי נשמע כאילו את סובלת סכיזופרניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרדתיונה פעמונה02/08/2007
כשאני מאונננת אני מפנטזת על החברה הכי טובה שלי ועל איך שהייתי רוצה, לאט לאט, להפשיט אותה, למצוץ לה את הפיטמות ולרדת לה. אני כל כך נרטבת כשאני בקטע הזה. אולי יום אחד זה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר העומד בפני הרצון
הלביאה02/08/2007נסי לאט ובעדינות לעלות את הנושא הזה בזמן שיחה איתה.. תגששי בזהירות.. בדקי את הדופק אצלה בנושא... יתכן שגם אצלה קיימת הפנטזיה לשכב עם בחורה.... המון נשים חולמות ומשתוקקות להיות עם בחורה ולא עם גבר. לפי זה המשיכי לפעול...
היזהרי! אל לך לקלקל יחסים עם חברה עקב פנטזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהshira02/08/2007
בת 29, בגלל בעיה אנטומית לא רצינית עדיין לא הצלחת להנות ממין, מעוניינת בפרטנר , צעיר,בעל נסיון, סבלנות ולב טוב שמוכן לעזור, אם יש מישהו שמוכן להכנס לחוויה כזאת , אני יפרט עוד פרטים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דווקא חפשי מנוסה ולא צעיר
DANYDINE02/08/2007חושב שהתבלת קצת, את בטח מחפשת, מנוסה, מתחשב, אחד שיודע איך לעשות זאת ולהביא כל אחת לשיאים שלה במסגרת המגבלות שלה והאמיני לצערינו לא כולנו מושלמים... ובעייה קטנה שלך שאת מחצינה, 1000 אחרות מפנימות ועוד לא הבינו כלל שקיימת כלל.
רוצה לדסקס את העניין ולמצוא זמן מתאים - בבקשה למייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה...
רמי02/08/2007אשמח להיות לך לעזר...
אני נראה טוב בן 27
סבלני מאוד..
אני רוצה לעזור לך ללמוד דברים חדשים ביחד...
ולהנות מזה.. מקווה שתרצי.. אשמח לשמוע ממך..
[email protected]
אימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
הסקסי03/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי...
גדגדן03/08/2007אולי שנינו נצא נשכרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
יוסי ש03/08/2007קראתי את ההודעה שלך ואני מבין לליבך ,אשמח לדבר איתך ולנסות לעזור לך ,קצת עליי אני בן 28 מהמרכז נראה טוב מאוד ובעל ניסיון והכי חשוב מבין טוב לב מפנק ועם ראש מאוד פתוח וסבלני,המייל שלי הוא [email protected] ,אשמח להיות איתך בקשר ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
אורן04/08/2007אני קיבוצניק מנוסה ,עדין וסבלני. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלני ומנוסה
r.m04/08/2007אענג בסובלנות ומסירות אם את רוצה מוזמנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה, איך כל הגברים ממהרים לעזור לך
k46704/08/2007את רוצה צעיר חתיך שיהיה גם "רופא"?
ראבאק, שירה. יש לך בעיה אז את צריכה לפתור את הבעיה עם מבוגר ומנוסה.
חרמנים צעירים הרי לא חסר.
אחרי הטיפול המוצלח תלכי עם כל החתיכים.
פני אלי לדסקס מה אפשר לעשות.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקה אחת מזמנך שתקראי את הודעתי
רזיאל07/08/2007היי שירה
קוראים לי רזיאל.
ראיתי את ההודעה שלך, הבנתי שיש לך איזו בעיה שבגללה מעולם לא חווית הנאה אמיתית ממין.
לא אשקר לך, אני עונה להודעה שלך בגלל שכן, אני רוצה את הסקס איתך כי אחרי הכל מדובר בסקס, אבל בכנות, מאוד מסקרן אותי לדעת מה הבעיה שבגללה לא חווית הנאה, אני מאוד רוצה לעזור לך בזה ומקווה שהצלחתי לסקרן אותך לא פחות משהצלחת את לסקרן אותי.
אני אוהב סקס, אני עדין ומוכן להעניק מעצמי הרבה למען הצד השני כדי שתחווה הנאה לפחות כמוני. משקיע הרבה.
זה הדוא"ל שלי למקרה שהצלחתי לעניין אותך- [email protected]
רזי.
ד"א, אני בשנות ה20 שלי
שיהיה לך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובד עצות!!!!!!!!!!!!דניאל01/08/2007
ערב כעת ואני יושב בבית ושובר את ראשי מה לעשות כיצד לנהוג . . אנסה לקצר כיוון שהארוע מסובך ..לפני כשנתיים קיבלתי 200 אלף ש"ח מידיד שהיה לקוח שלי . ומאז הפכנו לחברים של ממש .לאחר תקופה החזרתי לחבר 130 אלף ש"ח . באותה תקופה הוא היה אורח רצוי גם בביתי כן גם הרבנו לבלות יחד וכאן מתחיל מחול שדים .הבחור היה מכרכר סביב אישתי בכל הזדמנות ..אישתי ניסתה להתרחק ממנו בכל פעם גם כשהייתי בסביבה וגם כאשר לא הייתי .באחת החופשות המשותפות שלנו באילת אישתי סיפרה לי שהוא ניסה לכפות את עצמו עליה כשבילינו במועדון . ברוב תמימותי ניסיתי לתרץ את ההתנהגות שלו כתוצאה משתיה מרובה ..אישתי טענה שלא כך הם פני הדברים אך לא הסבירה את עצמה. לפני כשבועיים חרב עלי עולמי כאשר הגעתי לביתי מוקדם מהרגיל ליד ביתי הבחנתי בגיפ של הבחור ..דלת הכניסה היה נעולה מבפנים כך שהחשדות שלי עלו לרמות שלא ניתן לתאר .נכנסתי בשקט רב בדלת השרות שיש לנו כאשר עברתי ליד אחד החדרים הבחנתי בגבר ערום שוכב במיטה ומקשיב למוסיקה חלפתי על פניו מבלי שהבחין בי .ובחדר אחד אישתי על המיטה עירומה לחלוטין עומדת על ארבע כשהבחור עומד מאחורה וחודר לתוכה בכח רב ותוך כדי זה שוא מזיין אותה אומר לה :" שזה עבור הכסף שבעלך לא החזיר לי וכל פעם שירצה הוא יזיין לה את הצורה ואת התחת הלבן שלך וגם החבר שלי יזיין אותך " ..הצלחתי להכנס לחדר הארונות הצמוד ואז שמעתי את אישתי מחתננת שיפסיק ... אישתי לא מדברת על המקרה ..ואני לא יודע מה לעשות האם להעלות את הנושא . לפני שהלכו הבחור אמר לאשתי שלא תדבר אחרת הוא יפגע בי .. מאז אישתי מתנהגת בצורה מוזרה נעלמת לשעות מהבית טלפונים חסויים בשעות לא מקובלות ..ובנוסף לכל זה עוד מכה ניחתה עליי אישתי נסעה עם חברתה לכינרת על מנת לנוח ..ביום ראשון האחרון קבלתי טלפון מחבר אילתי שראה את אישתי מתהלכת מחובקת עם בחור כהה עור באחד המלונות באילת { מרוב בילבול שכחתי לציין שהבחור שלווה לי את הכסף הוא בדואי שחור } ....ועתה חברים עצו עצה מה עליי לעשות כיצד עליי לנהוג בבקשה עיזרו לי אין לי עם מי לחלוק את כאבי ................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במלחמה נהג כבמלחמה
DANYDINE02/08/2007לא בטוח אם הסיפור שלך מצוץ מהאצבע, סיפור כיסוי טוב להכנס לאתר או אמת לשמה.
אם ובאמת ובתמים זה הסיפור שלך, תנהג בדיוק כמו "רוחץ המכוניות" שגנבו לו למעלה ממליון שח מזומנים מהבית, קרי, לך ופוצץ לו את הצורה בין אם ישירות ובין אם ע"י חבר או אפילו שכיר חרב. אנשים כיאלו מבינים רק שפה אחת - כוח.
באמת לא רוצה להכנס לכל סיפור הרקע וההתחלה, אם הייתה טיפש קטן או טיפש גדול שחשבת שאפשר לקבל כסף בלי תמורה ובלי להחזיר, או סתם נאיבי אהבל.
אבל אמרה אחת תמיד נכונה ואומרת שאם הולכים לישון עם כלבים קמים בבוקר עם פישפשים...
אז לך לנמלה עצל למד דרכיה וחכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך במייל קודם - לידיעתך
dikla4302/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מנסה לרמוז לנו שאתה...
סקרן02/08/2007ק ו ק ה ו ל ד!!!
אתה הבאת לכאן סיפור של קוקהולד. שום מילה שכתבת אינה אמת, זה הרי ברור..
הבאת תיאור קלאסי של קוקהולד..
אתה בעצם רומז לנו בעדינות שאתה נהנה מזה שאשתך עושה את זה עם אחרים, שזה מרגש אותך...
כבר הייתי עם זוגות שהגבר אוהב להתבונן באשה שלו עם אחרים, ולכן אני יודע שהסיפור שלך מפוברק, כי חלקם סיפרו לי שהם אהבו להרגיש את ההשפלה ואת חוסר האונים בכך שהאשה שלהם גבר אחר...
גבר שלא אוהב את זה ולא מתגרה מזה ישר מתעמת עם אשתו ועם הגבר השני..
טוב כל אחד ומה שהוא אוהב, אני בטח לא שופט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה כן שופט תגרן
DANYDINE02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)