מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה לחפש?לוהו12/03/2007
הי.. אני מאוד רוצה להגשים לחבר שלי פנטזיה ליומולדת- שלישיה (שתי בנות והוא) אני לא יודעת מאיפה להתחיל... הלפ מי! היומולדת עוד חודש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה אפשרויות
14/03/2007הדרך הכי כייפית לחפש לדעתי, זה לצאת לפיק אפ בר ביחד, לשבת על הבר ולבחור מישהי שנראית פנויה ושמוצאת חן בעיני שניכם..ואז פשוט להתחיל איתה ביחד.
את יכולה לפנות אליה ראשונה, ככה זה יבהיר לה בדיוק מה הכוונה שלכם ואז פשוט לצרף לשיחה את החבר שלך. עם מספיק אלכוהול וכימיה בסיסית הערב יכול להיגמר אצלכם בבית או שתוכלו לקבוע ליום אחר...
אפשרויות נוספות: להכנס לצ'אטים ולפורומים של אתרי סטוצים ולחפש דרך שם. רק אל תפלו למלכודת ההתכתבוות המתישה..זה מוציא את החשק מהר מאוד. תמצאו מישהי שנראית לכם ומיד תקבעו פגישה. אל תשכחו - הרבה יין!
תיהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדל בין להגיע..עדי12/03/2007לאורגזמה לבין לגמור? התחושה שונה? העוצמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיקר הבדל סמנטי
12/03/2007המילה לגמור היא מילת "סלנג" שהדביקו לכל הסיפור הזה של האורגזמה....
בעיקרון יש אורגזמה - שזו פסגת האקט המיני בו העונג מגיע לשיא ולאחריה יש תחושת פורקן.
ושפיכה - כשהגבר שופך את זרעו כחלק מאורגזמה. יכולה להיות אורגזמה ללא שפיכה, ועל כך יעידו הטנטרים.
אין הבדל בין "לגמור" ואורגזמה": זה שתי מילים שנועדו לתאר את אותו העניין.
ממש רגע של לשון פתחתו פה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בגידה?מישהיא11/03/2007האם גם תשוקה למישהוא אחר נחשבת בגידה?
נגיעות קטנות?
חיבוקים קטנים?
לדבר איתו על מין...נחשב בגידה?
לאהוב אותו נחשב בגידה?
נשיקה?
סקס מלא? ואם רק ארד לו?
אפוא עובר הגבול בין סתם פתיחות....לבגידה?
ולחשוב שאני מאוהבת בו בעוצמה נמשכת בטירוף ושגם ב"נגיעות הקטנות..." בינינו, מבחינתי...הבטן מתהפכת....
ובבית מחכה לי מישהוא אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמהי בגידה?
12/03/2007זה מאוד מאוד אישי...
יש כאלו שנחרדים מעצם המחשבה על אדם אחר, ויש כאלו שבשבילם נשיקה וגיפוף זה בסדר וחוקי לחלוטין. אין דרך אחת לקבוע מהי בגידה, אבל יש שני פרמטרים: את והחוקי שלך.
אם הוא עלול להיפגע עמוקות במידה ותתנשקי עם אדם אחר, אז זו התשובה שלך. לכל אחד יש את הקווים האדומים שלו...
ויש גם כאלו שמבחינתם אקט הבגידה הוא לא האקט הפיסי עם המאהב, אלא עצם השקרים וההתחמקויות. אני מסכימה עם הגישה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לדעת מהי בגידה?
אשף14/03/2007אין אדם בעולם שלא נמשך למין השני ולוא דוקא הבן/בת הזוג. הגבול הוא במעשים ללא הסכמת הבן/בת הזוג. לדעתי גם נגיעה הכי קטנה ואפילו סתם פגישה בית קפה היא בגידה אם היא נעשית ללא ידיעה/הסכמה של בן/בת הזוג. ואם זה כבר קורה לך אז יקירתי תרצי או לא את כבר בוגדת . עכשיו לכי תשלימי עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההגדרה מאד פשוטה
בוגדן16/03/2007כל דבר שאת לא יכולה לספר לבן זוגך הוא בגידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אישהדן10/03/2007שלום לבנות אני מחפש מישהיא נשואה עד גיל 38 שניראת טוב שרוצה להרגיש פרפרים בבטן בלי לפרק משפחה אני בן 33 המייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהלווו
דן19/03/2007הלווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאהבתי בגבר נשוי ....שיר 2208/03/2007טוב התאהבתי בגבר נשוי שגדול ממני ב10 שנים , לפני 7 חודשים נולד לו תינוק מאותו אז הוא לגמרי השתנה נורא עצוב לי כי מתי שאישתו היתה בהריון אני והוא שכבנו ביחד עשינו הכל ביחד והיום הוא שם עליי פס.
אני מרגישה שהתאהבתי בו ואני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שאף פעם אני לא אוכל להתאהב כמו שאני אוהבת אותו.
מה אתם ממליצים לי לעשות אל תגידו שהוא ניצל אותי כי זה מה שאני גם רציתי ולא רק הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשיר
אשף09/03/2007את לא כתבת כמה זמן הייתם יחד אבל יחד עם זה אני לא מבין מה בדיוק ציפית מהיחסים האלה? אני מסכים שהוא לא ניצל אותך אבל תדעי להבא לא לפתח ציפיות מיחסים עם גבר נשוי. בכל מקרה לצערי נראה לי שהמקרה אבוד ורק הזמן ירפא את מה שאת עוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא עשיתם תיאום ציפיות...
11/03/2007מה בדיוק ציפית שיקרה?
הוא הפך להיות אבא, זה חוויה דיי רצינית ומשמעותית בחיים של אדם. אני חושבת שאת צריכה לשחרר אותו לדרכו, הוא לא יכול לעזור לך יותר - רק לפגוע בך.
מגיע לך יותר מלהיות אופציה שניה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר אחר
חלי .ז22/03/2007לשיר
חפסי לך גבר אחר רווק בגלל נשים כמוך נהרסים בתים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
שי23/03/2007יש כל כך הרבה גברים רווקים עזבי אותו ואת המשפחה שלו בשקט. ואני יודע שזה קשה כי את מרגישה מאוהבת אבל תהיי חזקה למענך ואפילו למענו.
בהצלחה בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אופיר24/03/2007אשמח להיפגש איתך כי גם אני עברתי משהוא דומה אם אישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי בול את אותו הדבר!
נופר03/11/2009אצלי זה עוד טרי נפרדנו לפני חודשיים ואני לא מפסיקה לחשוב עליו...אוף..........אני אשמח להפגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
שלי פסטרנק כץ09/11/2009אני מניחה שהוא נסחף איתך להרפתקאה בזמן שאשתו היתה בהריון ויתכן גם שהוא באמת נהנה מאוד כמוך.
עכשיו משנולד התינוק יכול להיות שהוא תפס את עצמו לשיחה והבין שזה לא לעניין לנהל רומן מהצד כשיש לך משפחה חדשה שאני מאמינה שהוא אוהב (אחרת היה ממשיך בפגישות איתך)
אני חושבת שאם כל הקושי את חייבת לגלות בגרות ולקחת צעד אחורה.
דמייני את עצמך במקום האשה שלו במצבה ותביני שזה הדבר הנכון לעשות.
היה לך נעים ומפנק? היה מיוחד ופראי? למדת משהו מהחיים והגיע הזמן להמשיך את המסע. בלעדיו.
ובכלל טיפ לחיים.. השתדלי להמנע מגברים נשואים זה אולי מדליק ומרגש אבל לא מוביל אותך בוף לשום דבר שיכול לעשות לך או לו טוןב לאורך זמן..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנישואים ואין סקס מה עושים?מיקי07/03/2007אנו נשואים 16 שנה +3 ילדים (הקטנה בת 2) לפני מס' שנים היה לנו סקס טוב ומאז הלידה השניה ירד הסקס וכיום בשנים האחרונות אולי פעם בחודש גם זה לא בטוח, אישתי אומרת שזה לא חסר לה, שהיא לא מתקשרת לזה היום.. בתק' האחרונה עולות מחשבות רבות על לפרק את החבילה כי נמאס לי לחפש בצד... ללכת לפסיכולוג היא לא מוכנה ..השאלה מה עושים האם זה בעיה של הלידה ? האם להשאר כך ולחפש בצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה קורה הרבה
אשף08/03/2007אני אישית שומע על המון זוגות עם אותה הבעיה. לרוב אחרי תקופה קצרה של חיזור מצד הבעל זה עובר. לכן אולי כדאי שתבדוק את עצמך ותראה אם לא הפכת לשגרתי מבחינתה. זכור שסקס עם האישה זה לא רק זיון . לרוב אישה יותר זקוקה לחיזור, לפינוק ,לליטופים ופחות לאקט עצמו. ואם אתה בסדר והיא בכל זאת לא מעונינת אז צריך לפנות לפיתרונות הכואבים. אני יכול להגיד לך שאחרי 17 שנות נישואין אני לא ממש מצליח לרגש את אישתי. ותאמין לי שאני מהמפנקים.יש לנו סקס לפחות פעם בשבוע אבל אני מרגיש שזה לא זה. בגלל זה אני פה בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי יכל לעזור לי בזה?יעלת החן07/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבמה?
אשף07/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת מה
יעלת החן07/03/2007את כל מה שלא חוויתי עד עכשיו
שחרור, פתיחות, הנאה צרופה, עונג עילאי
תחושה שמותר לי ומגיע לי רק מפני - שאני רוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר או אישה?
אשף08/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר ואענגך עד שיכרות החושים
dave07/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב מאוד
joe09/04/2007בעל ניסיון מוכן לחלקו עם אחרות
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת החן
10/04/2007תרשי לי להתערב?
אני הייתי ממליצה לך לבדוק מדוע לא הרגשת עד עכשיו שחרור, פתיחות והנאה ההרגשה שלי היא שאם תעשי בדיקה יסודית ודקדקנית תראי שגם לך יש יד בדבר, כך שלא תמיד עם פרטנר חדש מגיעה הגאולה.
ועוד משהו: מגיע לך לחיות חיים מלאים, מהנים ומפנקים. זה בידיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקירתי
יעלת החן10/04/2007את צודקת במאה אחוז. זו המסקנה שהגעתי אליה אחרי העלאת רמת המודעות שלי והרבה עבודה לצורך שינוי הלך מחשבה ומצב תודעה. הענין כאן אינו שינוי באמצעות החלפת בני זוג, כי הרי לכל מקום שאני הולכת, אני לוקחת את עצמי אתי.
ולאחר כל העבודה שעשיתי - אני חוגגת, ומעדיפה בחברה טובה.
אז תודה על ההתיחסות ותשומת הלב, אגב האתר הזה בשבילי הוא חויה נלמדת מתמשכת, ומביא לי הרבה תובנות.
ושיהיה לך המשך שבוע קסום
יעלת החן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך יעלת החן
דייב10/04/2007שמח שהבנת
אשמח אם תצרי איתי קשר במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מחפשת?
יעלת החן09/03/2007גבר בן 35 ומעלה- גבוה ופנוי לאהבים, אוהב לגעת עם ברק בעינייםכלומר
very much alive* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברק בעיניים
מעניין18/03/2007בואי נתחיל אם הברק. השאר כבר יגיע לבד
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת חן
אשף29/03/2007אני בן 41. גבוה (184) אתלטי עדין בימיום ומשוחרר בטרוף בלילה .זה עומד בציפיות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ק
יעלת החן08/04/2007אשמח לכתובת המייל שלך ונמשיך בשיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת חן
אשף08/04/2007מצטער שלא הגבתי להודעה שלך. פשוט לא הייתי פה. האימייל שלי הוא [email protected]. אם בא לך תכתבי לי קצת על עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון פנו אלייך בחזרה
yoav06/04/2007צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניין ואשמח לעזור
חתיך22/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאד ...
bissman29/03/2007[email protected] להתראות .............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת
שון29/03/2007יש לי את זה ואת מה שאת מחפשת מצפה לשמוע ממך ונזרום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלת החן
dave10/04/2007אני כאן בשבילך. מוכן להתפרע בשבילך. מוכן לגרום לך להרגיש בטריןף שחסר לך
את לגוף שלך אמעט את כל מה שהוא לא הרגיש ורוצה להרגיש
אם מתאים לך אני כאן לשרותך ובשבילך ---- רק תני אישור והמייל שלי בדרך אלייך לאושר ולכייופים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדום ועמורהעדי07/03/2007פעם ראשונה שאני נחשף לפורומים כי אני כול הזמן עסוק בעבודה אבל אני פשוט לא מאמין מה הולך פה ואיזה כיף לראות את כול " הדפוקים" שמחפשים מה שגם אני מחפש כנראה שאשתי צודקת שאני צריך קצת להרגע בעבודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנחנו לא הדפוקים - אנחנו הנורמאלים
מישהיא11/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיוע דחוףעדי07/03/2007שלום לכולם אני נשוי כמעט שנה ולי ולאשתי יש סקס לא רע בכלל אבל אני אני מרגיש שבכדי שזה ימשך כך אני חייב מדי פעם משהו מהצד בכדי שתהיה לי את התשוקה לאשתי אני מרגיש שאני משתגע כבר. ואני לא יודע מה לעשות .זהו הצעד הראשון שאני עושה ואני רועד מפחד שאשתי תשמע מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה סוג של סיוע אתה מחפש?
07/03/2007הדחף שלך הוא נרמאלי לחלוטין לאחר תקופה ארוכה של זוגיות.....וכך גם הפחד שלך.
לצערי אין "תעודת ביטוח לבוגד" ובכל פעם קיים הסיכון שאישתך תגלה ואתה תאבד את המשפחה, אבל מצד שני, יש הרבה שאורמים שדווקא הפחד הופך את זה למרגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת?
עדי07/03/2007חמודה אני לא צריך ריגושים אני צריך פשוט קצתלגוון ואני לא פוחד במובן שאני אתפס ומה יהיה
אני פשוט חייב להתפרק מהצד וגם לעשות דברים שעם אשתי אני לא יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנת?
עדי07/03/2007חמודה אני לא צריך ריגושים אני צריך פשוט קצתלגוון ואני לא פוחד במובן שאני אתפס ומה יהיה
אני פשוט חייב להתפרק מהצד וגם לעשות דברים שעם אשתי אני לא יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ל08/03/2007הי עדי, אם אתה רועד מפחד אז אולי עדיף שפשוט לא תעשה כלום, עם כל הפחד הזה אתה עוד עלול להתפס, אל תלחץ, אתה כרגע לא עושה שום דבר, סתם מעביר את הזמן, התחושות שלך הדדיות כרן כמעט אצל כלום, אתה נמצא במקום הנכון, אז תזרום עם זה ותראה מה יקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אותך
גוש09/03/2007שלום איש,,חבל לך על הזמן אם אתה מחפש מהצד התשוקה שלך לאשתך לא תגדל אפילו להפך,תמצא דרך לגוון את היחסים האישיים שלך אם אשתך לא רק בסקס למשל כל יום נשיקה צרפתית של חצי דקה תדליק אותך יותר מאשר סטוץ מהצד וזה מגעיל אחר כך לחזור לאשתך ואיפה המוסר פה.
כך אותה לסוף שבוע שך טנטרה במדבר.
שחקו משחקים
תפתיע אותה , שתף אותה
אין צורך בריגושים מהצד כי אין דבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסים אסוריםori06/03/2007אני גבר נשוי שעברו עליי ועל אשתי תקופה לא קלה מיותר לומר שלא היה בינינו יחסי מין .באותה תקופה יצאתי אם מישהי ולא סיפרתי לה שאני עדיין לא גרוש ויתכן שנחזור כי היה לה עיקרון רק רווק או גרוש ולאחרונה חזרנו עכשיו אני נמצא בבעיה כי בסה"כ היא בחורה מדהימה ולא מגיע לה שאני העשה לה את זה ואין לי מושג איך לספר לה את זה אני מפחד שיהיה לזה השלכות קשות עד כדי פגיעה בשמי ובשם משפחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה מתכוון להשאר נשוי?
07/03/2007במידה ואתה מתכנן להישאר נשוי, אני חושבת שמן ההגינות לספר למאהבת שלך את האמת ולתת לה לקבל בעצמה את החטלות לגבי החיים שלה. יכול להיות שהיא תעזוב אותך, אבל תצא מנקודת הנחה שיש לה סיבה טובה לכך. אם תחזיק אותה הרבה זמן בתוך מבוך שקרים זה לא יועיל לאף אחד מכם וגרוע מכך - היא עלולה לגלות בעצמה ואז היא לא תסלח לך לעולם.
מעבר לכך, החשש שלך מפגיעה במשפחה מוצדק. זהו מחירה של בגידה וכל מי שנמצא בפורום הזה למד לחיות עם הסיכון הזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי? לאשתך?
אשף07/03/2007לא הבנתי למי אתה מתכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא עזרו לי מתוסכלאיתן06/03/2007אני נשוי קרוב לשמונה שנים
לפני כשנה אישתי ילדה את ביתנו הבכורה
ומאז הלידה יחסי המין שלי הינם בגדר נעלם
יותר נכון מאז ההריון שגם אז בקושי היינו מקיימים יחסי מין
כי אישתי פחדה להפיל את העובר
כל ניסיונותי לדבר על לב אישתי נענים בשלל תירוצים והבטחות
שלא היום מחר ושהיא עייפה וכד'
חשוב לי לציין כי בעברנו (לפני כשלוש שנים) היה לאישתי סיפור של בגידה
עם האקס שלה - ללא יחסי מין מלאים - אבל היא ביצעה בו מין אוראלי
במס' הזדמנויות.
יחסנו עלו על שרטון ולאחר תקופה לא קלה שבנו להיות ביחד, אישתי פנתה לטיפול נפשי ונראה היה שהכל חזר לתקנו.
המצב כיום גורם לי להרגיש שאישתי לא חושקת בי יותר, לא נמשכת אלי ונמצאת איתי רק בגלל שאני טוב אליה
מה עושים ? האם תחושותי נכונות ? או שאני מגזים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאיתן
יעלת החן06/03/2007אחרי לידה נשים רבות עברות תהליך של מעבר מאשה לאם כאשר סדר העדיפויות שלהן משתנה - לתקופה. אין זה המקום להרחיב אבל אם תחפש באינטרנט ו/או תתיעץ עם מומחה תגלה שזה תהליך די שכיח שחולף ואין בו שום דבר אישי. יחד עם זאת אם יש לכם איזו שהיא הסטוריה בזוגיות, בעיני אין דבר שיכל להחליף את אינטראקציה הישירה - לשים דברים על השולחן, אין נושא שאינו פתוח לשיחה, ביחוד נושא כה משמעותי. המפתח, לדעתי, להצלחת השיחה הוא, לבוא ממקום של שיתוף ברגשות לעומת "האשמות" - מה שכולנו עושים באופן אוטומטי . השיחה היא תמיד מתנהלת ב"אני מרגיש ש..." לעומת "את לא....." שתף אותה בתחושותיך ושאל אותה מה היא מרגישה .כאשר אנו תוקפים - או מאשימים - אותו אדם נעמד על הרגליים האחריות, אזניו נאטמות היות והוא עסוק במחשבות על "התגוננות". בדרך זו אפשר לגלות את הסיבה. אם אתה מרגיש שאינך יכל לעשות זאת בעצמך - פנה ליעוץ. הכל אפשרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאילנית
איתן06/03/2007אנחנו מדברים בפתיחות על הנושא הזה ואני מודע לעניין של נשים לאחר הריון ועל השינוי העובר בהם, והשלכותיו על יחסי המין
אבל לא נראה לי שזהו העניין, מאחר וגם האינטימיות שהייתה לנו בעבר נגוזה לה, אישתי לא מחבקת ומנשקת אותי כבעבר, לא מתכרבלת בין זרועותי במיטה, ובכלל אני לא מרגיש תשוקה או משיכה הדדית.
אני שוחחתי עם אישתי מס' פעמים על הנושא, והיא אמרה שהיא מבינה לליבי, אבל כלום לא נעשה.
אני מתחיל לחשוב שאולי הייתי צריך להיות יותר עקשן ולסיים את הקשר לפני שלוש שנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתן - המשך
יעלת החן06/03/2007אם תחליט שאתה צריך מידע נוסף, אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח מאוד
איתן06/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתן
אילנית06/03/2007המייל שלי הוא [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני המקרים לא קשורים אחד בשני
06/03/2007אני מרגישה מההודעה שלך שאתה ואישתך לא מרבים לשוחח אודות התחושות שלכם.
אישתך עברה הריון, זו תקופה לא קלה עם המון שינויים הורמונליים ונפשיים. מצד אחד אתה מרגיש זנוח אבל מצד שני - האם אתה מצידך ממלא את חלקך בהסכם.
פגשתי הרבה גברים שסיפרו לי שהאישה שלכם איבדה עניין במין. לאחר שיחה של חמש דקות גילינו את הסיבה האמיתית: הם איבדו עניין באישה שלהם. על אישתך עוברת תקופה לא קלה, אולי תנסה להיות שם יחד איתה ולחוות את מה שהיא חווה.
למה אישתך צריכה לתת לך תירוצים לגבי סקס? היא יכולה להגיד "לא בא לי" וזה בסדר גמור. תוך כדי שיחה תנסה לברר מדוע לא בא לה ומה בדיוק אתה עושה לא בסדר (כי צריך שניים לטנגו) והדגש צריך להיות על תקשורת זורמת, פתיחות והבנה.
האם אישתך נמצאת איתך מתוך נוחות? זו באמת שאלה טובה, אבל רק אתה והיא יודעים את התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבדולינה
איתן06/03/2007אני ואישתי מדברים ודי בתיחות על הנושא הזה אבל התחושה שלי היא שהיא לא אומרת לי את כל האמת כי היא לא רוצה לפגוע בי.
אני עובד בשעות מטורפות (6 בבוקר עד 7 בערב), חוזר הביתה לילדה מקלח אותה ומרדים אותה, מנקה עושה כלים ומשתדל להוריד מעל אישתי כל לחץ ומעמסה אפשרית
כאשר אני מעלה את נושא הסקס אישתי אומרת לי לפעמים לא בא לי ולפעמים סיבות אחרות, אבל בכל מקרה התחושה היא של התחמקות, ובשלב מסויים אני כבר מתחיל להרגיש לא נעים כשאני מבקש כאילו המדובר על דבר חריג ולא שיגרתי.
אין סיבה אחת שאני יכול להצביע עליה כעת אבל בגדול העניין התחיל לפני הלידה וקצת לפני תחילת ההריון
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים להגיד לך, אבל...
סקרן07/03/2007לדעתי היא בוגדת...אתה עובד 13 שעות ביום! חוזר הביתה רוחץ את הילדה, מנקה, ועושה כלים. ובסוף לה אין חשק לסקס??? ואתה אחרי כל היום העמוס רוצה סקס, ולה אין כח? מה היא עושה כל היום שאין לה כח? ממה שהבנתי ממך לא הרבה..וואלה, תשמע אתה כנראה באמת טוב אליה, ובגלל זה היא לא עוזבת..תראה כדי להיות בטוח במאה אחוז, (למרות שלי אין ספקות) תקח בלש פרטי שיעקב אחריה איזה שבוע, שבועיים, ותראה מה הוא יביא לך...אולי יתברר שאני טועה..מקווה בשבילך שכן, אבל אתה חייב להיות בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני דווקא חושבת אחרת
07/03/2007סקרן, איך הבנת מההודעה שלו שאישתו לא עושה שום דבר? הוא סיפר על שעות העבודה שלו ועל המטלות שלו....
אני דווקא לא חושבת שהיא בוגדת בו, אני חושבת שקשה לה להתרגל למציאות החדשה שהיא פתאום אמא ומרבית האנרגיה שלה מופנית לשם. אני חושבת ששווה לכם לשקול ייעוץ זוגי. לפעמים דעה שלישית של גורם מומחה יכולה לעשות ניסים ונפלאות. אני אישית נגד בלשים פרטיים וחקירות נגד בני הזוג - זה מרחיק, מנכר ונותן הרגשה רעה. היא אמנם אישתך, אבל יש מקרים בהם היא זקוקה לפרטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה
סקרן07/03/2007איתן מספר שהירידה בחשק, וברצון לסקס התחילה לפני שאשתו נכנסה להריון, כך שזה לא קשור בכלל ללידה, וזה שהיא אמא וצריכה לגדל ילדה קטנה...
אני זוכר שכשאשתי היתה בהריון היא היתה חרמנית אש! אש! ההורמונים, את בטח יודעת..וגם אחרי זה לא ירד לה...
אז לדעתי זה תירוץ לא מוצלח, במיוחד אם הוא מציין במפורש שהירידה בחשק המיני התחילה לפני ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שיש גורמים נוספים
07/03/2007מין הסתם אנחנו לא יכולים לדעת מה קורה בראשו של אדם לפי הודעה של מספר שורות בפורום...
אבל במידה ולאישתו ירד החשק והוא מעוניין לטפל בזה, לא משנה כרגע מאיזו סיבה, לדעתי השקעת האנרגיה שלו במשרדי חקירות תוביל לאסון. הם רק יתרחקו אחד מהשני....
אבל אם את אותה האנרגיה הוא ישקיע בייעוץ זוגי, בהתקרבות ובתמיכה אז יתכן והוא יצליח להחזיר את האש לנישואים שלו. השאלה היא מה הוא מחפש? האם הוא מעוניין לשפר את היחסים או שמעוניין להיות גשש בלש?
אגב חרמנות והריון...אני יכולה לספר לך שבהריון הראשון שלי היו לי (כמו לכולן) שלושה חודשים ראשונים זוועתיים מרובי בחילות, עייפות ומצבי רוח - אבל בשאר שישה החודשים אני בהחלט מזדהה עם מה שכתבת....:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לסקרן ובדולינה
איתן07/03/2007ראשית אישתי עצמאית ועובדת מהבית וגם מטפלת בילדה והיא עובדת גם שעות רבות למרות שזה מהבית.
שנית אחרי הבגידות הלכנו לייעוץ שהמשיך כטיפול של אישתי, והיא טוענת שהטיפול שינה אותה והיא לא מבינה היום איך היא הייתה יכולה לעולל לי את מה שעשתה.
ראוי לציין כי לאחר סיפורי הבגידה אני רציתי לפרק את החבילה אבל היא ממש התחננה ובכתה שהיא טעתה והיא לא אוהבת אף אחד מלבדי ושהדבר לא ישנה, האם אני פתי שהאמנתי ?
אני לא חושב שהיום היא בוגדת בי, אבל יש משהו שאני לא יודע - או ככה לפחות אני מרגיש, אם הייתי נראה לא טוב או שהיה בי משהו דוחה הייתי אומר ניחא, אבל גם בעבודה וגם מחוצה לה אני מקבל הצעות ורמיזות (ומעולם לא בגדתי ואני חותך דברים כאלו מיד בתחילתם), כך שלא ברור לי מה הסיפור של אישתי
בעבר חשבתי על בגידה באישתי עקב מעלליה אבל לא כאקט של נקמה אלא יותר בעניין שאם לה מותר אז למה לי לא ? אבל למרות שהייתה מישהי מאוד ספציפית שרצתה לעזור לי בנושא, לא יכולתי מבחינה מוסרית נפשית לעשות כזה דבר, פשוט לא הייתי ישן בלילה אח"כ.
אז מה סקרן אני עדיין צריך חוקרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לבדוק אם הבעייה היא לא
עברתי את זה08/03/2007הורמונלית .
אני יודעת שלי היתה כזו בגלל שהנקתי וזה נמשך כל זמן ההנקה ( שנתיים) עד למצב שלי זה הפריע ברמה של "לא נעים לי " ו"מה קורה לי " אבל פשוט לא היה לי חשק וזה לא היה חסר לי ברמה הפיזית בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את זה
בת חן11/03/2007אצל נשים, במיוחד אחרי לידה, יש תקופות כאלו...
תנסה לפרגן לה עוד קצת זמן...
לדעתי אין לך מה לפנות לחוקרים וגם אם יש לכם תינוק חדש - אין לך מה לחפש בחוץ. בדיוק הקמתם משפחה , תתן למשפחה שלך צ'אנס כי סקס זה לא הכל בחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידיד הכי טוב שלימיקי06/03/2007אני בת 26 לפני כחצי שנה בערך סיימתי קשר של שנתיים כשהסתיים הקשר החלטתי ליצור קשר עם מישהו שיצאתי איתו בעבר כמה דייטים וזה לא היה זה,הוא תמך בי לאורך כל התקופה יצאנו והיתה לנו מערכת יחסים של ידידות אפלטנות נפלאה,לפני כחודשיים הוא התוודה בפני שהוא מאוהב בי ורוצה לקחת את הקשר צעד אחד קדימה,מבחינתי הוא הידיד הכי טוב שלי בעולם אני מאד אוהבת אותו אך לא מאוהבת בו,נכנסנו למיטה ועדין לא הרגשתי תחושה של מאוהבות אלא סתם חרמנות השאלה שלי היא האם זה ישתנה ושווה להשאר איתו בקשר אינטימי,כשאני לא בטוחה שאני עושה את הדבר הנכון ומתפשרת בזוגיות שלי,האם יכול להיות שפתאום אני ארגיש כלפיו דברים אחרים?
נ.ב
הסקס איתו לא משהו הוא חסר ניסיון ולא ירד לבחורה אף פעם זה מטריד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש דברים עליהם אסור להתפשר
06/03/2007אם היית אומרת לי שפגשת את הבחור לפני שבועיים, הייתי אומרת לל לנסות ולזרום עם זה כי יתכן ותגלי בו רבדים נוספים ורגשותיך אליו יעלו...אבל את מכירה אותו חצי שנה. אם לא התאהבת בו עד עכשיו קשה לי להאמין שפתאום תגלי רגשות חדשים.....האם את נמשכת אליו?
אם את מרגישה שאת מתפשרת, אז זה כנראה המצב. ממליצה לחשוב מספר פעמים לפני שאת נקלעת למלכודת ה"נוחות". קשה מאוד לצאת ממנה אחר כך.
לגבי הסקס - דווקא פה אני מאמינה שיכול להיות שינוי לטובה...שהרי ניסיון הוא ירכוש עם הזמן ובמידה ויש מספיק פתיחות ונכונות - את יכולה ללמד אותו בדיוק מה את אוהבת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי אל תלכי עליו
אשף07/03/2007מה שאת מספר הוא מתכון בטוח ליחסים כושלים. אל תתני לו לפתח ציפיות. תעזבי אותו. הוא יתגבר. ואם הסקס בשלב כל כך מוקדם מאכזב אותך אז על אחת כמה וכמה. דרך אגב את יודעת איך אומרים אורגיה בעברית? ..... נכון : על אחת כמה וכמה. ולבנות שקוראות את התגובה שלי אני לא שוביניסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקרה
אשף07/03/2007לצערי הפעם אני לא מסכים איתך. אם הוא היה בן 17 אז מילא אבל אני מעריך שהוא לפחות בגילה. ובגיל כזה אם גבר לא ירד לבחורה זה אומר שהוא פשוט לא אוהב את זה. וחץ מזה חוסר ניסיון מיני בגילו בעיני מעיד על בעיתיות מסויימת. בכל אופן אני די אוהב את הדעות שלך אז אני מקוה שאני בכל זאת טועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עזרהMz06/03/2007שלום
לפני כחודש נשארתי קצת מאוחר בעבודה והתפתח מצב
בו אני והאחת הבנות הגענו למצב אינטימי.
שלא השאיר הרבה מקום לדמיון (לא סקס)
אולם מאז מאוד קשה לי להגיע אליה.
בכל מצב אפשר לומר הבחורה מפנה עורף למעט מקרים
בודדים ולא מוכנה לדבר איתי על המקרה הספציפי
מאוד רציתי להמשיך את הקשר ואף לפתח אותו אולם אני די
תקוע ולא יודע מה לעשות
האם למישהו יש עצה
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעצה שלי: תרד מזה
06/03/2007לדעתי היא מבהירה בצורה טובה ביותר שאין לה עניין בהמשך הקשר. היא אפילו מגיבה בקיצוניות, בשביל שלא יהיה מצב בו אפילו לרגע תחשוב שהיא מעוניינת בכך.
לדעתי פשוט תרד מזה. אם היא היתה מעונייינת היא היית מגיבה אחרת. יכול להיות שלערב אחד היא נסחפה ואחר כך התחרטה. זה קורה....
אין טעם לדבר על זה, מבחינתה, כי זה נמצא בעבר ושם ישאר. כל שיחה תחזיר את אותו אירוע בחזרה להווה ואת זה היא לא רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשפן בהתנדבותחושף הכל05/03/2007כן כן. ידידותיי ברות המזל - זו ההזדמנות שלכן להזמין אותי למסיבת בנות או לסתם ערב שבו התכנסתן שתיים ארבע חברות. אגיע למופע קצר אך איכותי. אזהירכן מראש - אינני מקצוען אולם בתור חובבן אני מקצועי למדי. אשמח לשמוע מכן רעיונות, שאלות, בקשות ו...הזמנות להופעת נסיון. כמובן שהכל ללא תשלום (לשמחתי פרנסתי אינה תלויה ברמת הביקוש למסיבות רווקות בשוק).
אוהב אתכן - דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתה יכול להשאיר מספר?
ירדן17/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירי מיל.....
ירון21/03/2010וגם אני נותן שירותי סקס למעוניינות בסכום סמלי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה ראשונהמיסלון05/03/2007אני עובד כמה שנהים עם מורה אחת , ובאחד הימים היא שלחה לי הודעה שהיא רוצה אותי ולטעום אותי כמובן אני נענתי לבקשה
היא גרושה
ואני אב חמשפה בת 5 ילדים
כעבור שבועיים שלושה יצאנו 3 פעמים והיה יחסי מין מלאים
אבל אני רוצה לחזור למשפחה , לאשתי אני מצטער , מה עלי לעשות
אמרתי לה את זה והיא עדיין רודפת אחרי ומטרידה אותי ורוצה יותר ויותר
אני מבקש עזרה מה אני יכול לעשות , היא עובדת אתי ואני רואה אותה כול יום
אושה לכם אם אקבל עזרה מה צריך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהזמן ירפא
06/03/2007במידה והבהרת למורה (קינקי משהו...) שאתה לא מעוניינן בהמשך הקשר ואילו היא מתעקשת...אין לך ברירה חוץ מלסבול בשקט עד שימאס לה.
האם היא הבינה את כוונתך? האם שוחתת איתה והסברת לה כי אתה מעוניי לחזור לאישתך? במידה וכן, והיא עדיין מתעקשת תיאלץ לסבול קצת מהטרדותיה עד שימאס לה.
הזמן תמיד מרפא את הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)