מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- נזק לרירית הוושטשיר09/12/2008
: ידוע לי שקיימים 2 סוגי רפלוקס: "קל" ו - "קשה/ חמור", ושלפעמים כתוצאה מהרפלוקס (או מהצרבת) נגרם נזק לרירית של הוושט. רציתי לדעת: מהם הסימנים לכך שנגרם נזק לרירית הוושט? לגבי מי שסובל מרפלוקס (קל או קשה) - איך יודעים אם רירית הוושט נפגעה? איך יודעים אם נגרמה כתוצאה מהרפלוקס/מהצרבת, פגיעה או נזק אחרים? האם יש סימנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזיוה
פרופ` יורם בוינובר09/12/2008הנזק לרירת הושט מוערך באנדוסקופיה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות בצואהלנה09/12/2008
שלום רב, בתי בת 4 חודשים. עד גיל חודשיים - הנקה + . שתי מנות של מטרנה חלבית בערב. התגלה דם וריר בצואה. בבדיקת צואה לא נמצאו וירוסים, פרזיטים וכו'. בבדירה אצל אלרגולוג לא נמצאה אלרגיה לחלבון פרה או סויה. רופאת ילדים החליטה שמדובר באי סבילות לחלבון פרה. לא הצליחו נסיונת עם נוטרמיגן אז עברנו למטרנה סויה + הנקה. מאז לא היה דם וריר בצואה, אך היצאיות נעשו קשות יותר. וכל יציאה מלווה במאמץ אדיר... לפני שלושה ימים הצלחנו לעבור לנוטרוניגן בשילוב עם חצי כפית של קורנפלור וחצי כפית של סוכר ענבים. בנוסף אני ממשיכה להניק פעם ביום ופעם אחת בלילה. מאמץ בעת מתן צואה פחות חזק, אבל התגלו נקודות שחורות הצואה בכל יציאה ואתמול היו שתי יציאות נוזליות + ריר. מה משמעות של צואה עם נקודות שחורות? האם להמשיך עם נוטרומיגן? תודה , לנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללנה
פרופ` יורם בוינובר09/12/2008כל המעברים האלו מפורמולה אחת לשניה לא מקובלות עלי. במידה והתינוקת עולה במשקל וחיונית צורת הצואה פחותחשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות בתינוק יונק?רונית07/12/2008
שלום, בני בן 3.5 חודשים, עד אתמול נהג לעשות קקי כמעט אחרי כל ארוחה ופתאום עכשיו למעלה מ-24 שעות שלא הייתה לו שום יציאה (הוא רק משחרר אויר) האם סיבה לדאגה? אני מניקה אותו הנקה מלאה והוא סובל גם מבעיית פליטות והקאות אבל עולה יפה במשקל ואינו נראה מוטרד במיוחד מהפליטות הכבדות (אלא אם כן זה גבינתי וצורב). יכולה להיות עצירות בתינוק יונק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
פרופ` יורם בוינובר09/12/2008בהנקה יציאה גם פעם ב10 ימים נחשבת כתקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי בזמן הנקהאילנה06/12/2008
שלום, יש לי תינוקת בת 6 שבועות, נולדה במשקל 2860, משקל בגיל חודש 3660. יונקת כל שתיים בערך (גם בלילה) לא מצליחה להחזיק מעמד יותר. לעיתים נדירות מאוד יושנת ברצף 3 שעות. במהלך הנקה - נמשך כ 5 דקות מתחילה לבכות לקראת הסוף, עושה תנועות של חיפוש השד אך לא מוכנה לינוק יותר, מוכנה לקחת רק מוצץ.כאשר אוכלת מבקבוק בוכה פחות (ניסיתי גם פורמולה וגם חלב שאוב) לאחר האוכל פולטת בכמות גדולה, ואם משכיבים אותה להחליף טיטול כל הארוחה פשוט נוזלת מהפה. רופאת ילדים המליצה על קורנפלור, ככל הידוע לי זה רק מגיל 4 חודשים. כמו כן, התינוקת באי שקט במהלך היום, נרגעת רק על הידיים או מנשא קנגורו. אני מותשת מאוד, לא יודעת מה לעשות כדי לעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה
פרופ` יורם בוינובר06/12/2008התופעהשכיחה למדי. הסיבה?. יתכן במאמץ היניקה בליעת אויר? רפלוקס. ניתן לנסות מתן זנטק להפחתת הפרשת חומצת הקיבה. הזמן בדכ הוא הרופא הטוב ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרפסים אצל ילדה בת 3.5 שנים.לודמילה05/12/2008
שלום רב! אני בת 32 לפני כחצי שנה פניתי לאף אוזן גרון בשל תלונה הרגשת גוף זר בגרון. נבדקתי והופנתי לגסטרואנטרולוג ואז מצאו אצלי אליקובקטר . טופלתי באנטיביאוטיקה וזה עזר לי. אך מאז הופיעו גרפסים מרובים גם בזמן כל הארוחה וללא שום קשר לארוחות.חשוב לציין שעשיתי בליעת בריאום שהיה תקין ובגסטרוסקופיה מצאו גסטריטיס. גסטרואנטרולוג המליץ על lanton טופלתי בו במשך מס.חודשים ללא שום שינוי. אני עדיין סובלת מגרפסים ועכשיו שמתי לב שהבת שלי -בת 3.5 שנים מוציא 3-5 גרספים בזמן כל הארוחה ואחריה . שאלתי אותו האם יש לה כאבים היא טוענת שלא רק גרפסים. מצב הזה מאוד מלחיץ אותי. האם יש קשר לבין מצבי למצבה? ומה זה יכול להיות? תודה מראש! לודמילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללודמילה.
פרופ` יורם בוינובר06/12/2008סביר שהילדה מחקה אותך.לא הייתי מתרגש התופעה תחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת בת חודשיים וחצי עם רפלוקסדורית05/12/2008
לרופאים שלום, רציתי להתייעץ לגבי הילדה שהינה בת חודששים וחצי והיתה מאושפזת שבוע ימים עם בכיח ממושך והתפתלויות בבטן, לא רצתה לאכול והיתה מאוד חלשה. הרופאים איבחנו רפלוקס ומזה כשבוע ימים מקבלת לוסק פעמיים ביום. א. האם זה הגיוני שלאחר שבוע של טיפול עדיין בוכה ומתפתלת מכאב? ב. מה הסיבה שהיא עדיין חלשה ודי אדישה , האם התרופה מרדימה? ג. האם יש פיתרון נוסף? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורית
פרופ` יורם בוינובר06/12/2008התינוקת זקוקה לבדיקת רופא שיתרשם מחומרת הבעיה במידה וקימת. פני לרואפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתמשכים ברום הבטן לילדה בת 8שירלי05/12/2008
שלום רב , כשביתי היתה תינוקת התגלתה לה סבילות לחלב וכן לסויה והיא ניזונה מנוטרמיגן, לאחר מכן עם השנים אכלה הכל כרגיל בלי להראות רגישות כלשהי. מהקיץ האחרון החלו לביתי כאבי בטן בבטן העליונה בעיקר בבוקר או בלילה ומידי פעם שילשולים. עברו בירורים רפואיים שבינתיים לא העלו דבר (נותר לנו לפי הרופא לערוך רק גסטרוסקופיה), הפסדנו הרבה ימי בית ספר, והילדה החלה להמנע מללכת לפעילויות שדורשות שהות ארוכה וכו'. בימים האחרונים הכאבים מלווים בשילושולים מידי פעם (אפילו היתה הקאה אחת ) וכאבי בטן שבאים אחרי אכילה, שוב, כאבים בבטן העליונה והמון בכי. נתתי פעם אחת אקמולי (בהחלט מתוך יאוש ) וזה עזר מיידית למס' שעות. מה ידוע לכם? מה כדאי לי לבדוק בנוסף לגסטרו סקופיה והאם הבדיקה תיתן לי תשובות לגבי אלרגיות למזון? (בדקנו צליאק, בדקנו הליקובקטר) ושאלה נוספת: האם יש קשר בין הפסקת הרטבת לילה לבין כאבי בטן??! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
פרופ` יורם בוינובר05/12/2008מאחר ואת בברור של גסטרואנטרולוג אין טעם ביעוצים נוספים. הוא יודע האפשרויות השונות וינסה לאבחן המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת צואהורד03/12/2008
שלום, בני בן ה 3 וחצי, שהוא השלישי בבית, סבל כשהיה קטן משלשולים ויציאות רכות מרובות, לאחר התייעצות עם גסטרולוג, ולאחר בדיקות שונות, הפסקנו כלכלת חלב למשך כשנה וראינו שזה לא משפיע, אז חזרנו לכלכלה רגילה. בגיל שנתיים וחצי, נגמל מחיתולים, יותר נכון נגמל מפיפי בחיתולים ומקקי לא! לפעמים הוא מצליח לעשות באסלה, ורוב הזמן בורח לו מעט צואה, אני מוצאת את עצמי מכבסת כ 4-5 תחתונים ביום מרוחים בצואה. ויש ימים מעטים שלא בורח לו כלום אבל בודדים. יש לציין שלקחתי אותו לרופא המשפחה ונתן לו סיבים תזונתיים להמסה במים ולשתיתם, אבל אין שיפור. השאלה: האם זה חלק מהגמילה? האם יש לו בעיה שמצריכה בדיקת גסטרולוג? מה הבעיה יכולה להיות? תודה רבה, וסליחה על התאור המפורט (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008זו תופעה התנהגותית. כן זה לעתים קרובותחלק מהגמילה. תני לו מרכך צואה-פגלקס שיעזור לו להתרוקן טוב יותר ואז ילכלך פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה סביב פי הטבעת וירידה בתאבוןנטלי02/12/2008
שלום רב.בני בן שנתיים ועשרה חודשים שידוע כאלרגי לצבע מאכל E124 ועדשים ואפונה טורקית ממוצא אשכנזי עד לפני חצי שנה התפתח רגיל והיה לו תאבון טוב .בתקופת הופאת אלרגיה הייתה ירידה במשקל כ 5 ק"ג תוך חודשיים איך לאחר המצעות הבעיה הכל יחסית הסתדר.איך מספר חודשים לאחר זה מופיעות מדי פעם יציות בהירות כמעט לבנות במקרם תקין איך לרוב הצבע לאחרונה תקין חום\בבירור לרוטה וירוס לא נימצא דבר\ספירת דם תקינה \נושא האוכל נהיה התרדה לכל המשפחה-אין תאבון[איך בגן ילדים מציינים כאוכל טוב] ללא תת משקל איך נירא שרזה לאחרונה .סביב פי הטבעת ישנה אדמומיות של העור שהייתה דומה להופעתה בזמן האלרגיות\חשוב לציין שאינו ניחסף לאלרגנים האלו עכשיוית\בכל האוכל מעדיף לישתות חלב פרה ולחם\מסכים למעט מרק ירקות\גבינה.בלילות מדי פעם מתעורר עקב כאבי בטן ולאחר הוצאת גרפסים לפעמים נירגע ונירדם שנית\אף פעם אינו סבל מגזים או גרפסים בעברו\לאחרונה קיבל טיפול נגד טולעים במעיים לאומת שלא אובחן בכך-בעוד שבועיים צריכים לחזור לטיפול...התנהגות יום יומית תקינה\ללא סימני חום \ללא בחילות\ללא הקאות\\\\מה זה יכול להיות ?איזו בדיקות כדי לעשות ואם כדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008העשיה סביב הילד מוגזמת.תני לו מזון רגיל ומגוון והעזרי בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאקליה02/12/2008
לאחר בדיקת דם לבתי בת השנתיים ו-8 חודשים הפנו אותנו לביופסיה על לוודא צליאק. ידוע לי שהבדיקה נעשת בטשטוש. היום נאמר לנו שיש צורך בהרדמה כללית, אבל ההחלטה נתונה בידי. מה ההבדל בין הבדיקה בטשטוש ובהרדמה כללית ? האם יש סיכונים בהרדמה כללית ומהם ? תןדה, ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליה
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008האנדוסקופיה נעשית בטשטוש והרדמה קצרה. זו אינה הרדמה לניתוח. הסיכונים מעטים ביותר. ההשגחה עי מרדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שקט לאחר ארוחהגילה קוניס01/12/2008
שלום, בני בן 4 וחצי חודשים, אוכל נוטרמיגן (אלרגי לחלב פרה) בתוספת קונפלור. מהיום נולד סובל מאי שקט לאחר ארוחה, מרבה לבכות ולפלוט. נרגע רק לאחר מס' שעות אחרי האכלה. בעבר טופל בנזטקס. שאלתי היא - האם מדובר בצרבת? ואם כן האם ישנה תרופה טבעית שיכולה לעזור בטיפול בבעיה. תודה גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי שאלת אודי חמודי מאתמול
אודי חמודי02/12/2008בס"ד שלום וברכה, לדעתי יש לנו בעיה די זהה ואני גם טיפלתי בזנטק לצרבת וזה לא עזר בכלל ואני חושב שצרבת היא לא הבעיה של הילדים,לדעתי מדובר במשהו אחר שקשור למעיים,יתכן אולי דלקת. תראי את מה שכתבי לרופא,אני מחכה לתשובה. הבסיס הוא שמאז שהילד נולד הוא באי שקט מתמשך ובוכה במיוחד אחרי הארוחה (אוכל גם נוטרמיגן). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בבקשה:
אודי חמודי03/12/2008כמה הילד שלך אוכל ביום בממוצע? כמה ארוחות ? האם את מצליחה לתת לו בקבוק נניח 120 מ"ל רצוף או שמחולק? כמה הוא אוכל בארוחה בממוצע? תודה רבה מראש על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאודי חמודי
פרופ` יורם בוינובר09/12/2008כאשר יהיה לך פורום משלךתוכל לנהל אותו ולהשיב על שאלות ולהציג שאלות עד אז הימנע מלהשתתף בפורום בצורה בה אתה נוהג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר:
אודי חמודי10/12/2008ראשית כל- אני לא מעוניין בפורום משלי וזה גם לא הכי מעניין אותי לנהל פורום. שנית,אני לא נתתי שום ייעוץ ורק רציתי להבין מהגברת אם אנו באותה בעיה. דבר שלישי,אתה מבוגר ממני ואני לא רוצה לפגוע,אך נראה לי שאדם ברמת משכל כמו שלך צריך להתבטא ברמה המתאימה לפרופסור מכובד ולא בצורה הלא מכובדת הזו. לא היתה לי שום כוונה "לגנוב" את תפקידך,אין לי את הידע שלך ולדעתי הגובה שלך לא היתה במקום בכלל! על כל פנים -אני מודה לך על ההתייחסות לשאלות שלי ושל שאר משתתפי הפורום,ב"ה אשתדל להימנע מלכתוב בפורום הזה. ושוב סליחה אם פגעתי בך -זו לא היתה הכוונה כלל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילה
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008רפואות טבעיותאינו השטח שלי. ניתן לחזור לזנטק במינון מתאים לגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי שקט לאחר ארוחה
גילה קוניס07/12/2008תודה רבה על תשובתך. במידה ואשקול לחזור לתרופת הזנטקס (אכן עזרה בעבר בבעיית הרפלוקס), האם לדעתך תוכל התרופה לעזור גם בנושא שציינתי בשאלתי? גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!! תינוק עם כאבי בטן מתמשכיםאודי חמודי01/12/2008
בס"ד שלום וברכה, בני בן החצי שנה כבר מאז הלידה סובל מחוסר שקט מתמשך,לאחר ביקור אצל רופאים רבים בחודשים הראשונים אמרו שנראה כגזים ,אך הכאבים ובעיות האכילה המשיכו ועדיין ממשיכים. תמיד היציאות שלו היו מוזרות : או שילשול שנספג בחיתול או צואה מגורגרת מאד. לאחר בדיקות שנעשו לא מצאו שום דבר והרופאה החליטה שננסה לעבור לנוטרמיגן. מזה שבועיים הילד מקבל נוטרמיגן ורואים שהוצאה באמת השתנתה והפכה ליותר מוצקה,אבל החוסר תאבון שלו עלה יותר (למרות שהמתקנו לו את האוכל עם סוכר ענבים). הילד עדיין בחוסר שקט נוראי ובוכה ולא ישן רוב היום. בבדיקת צואה משבוע שעבר התגלה דם סמוי (בדיוק 4 ימים אחרי שהתחלנו את הנוטרמיגן). אחרי שבוע כבר ראיתי דם די ברור והצואה הפכה להיות מוזרה בצורה שלא ראיתי: הצואה מלווה בחוטים ריריים כמו ליחה ונראית בצורה כדוריות שטוחות ועגולות.אציין שזה לא כל יציאה אלא משתנה לעיתים הצואה נראית נורמלית ולעיתים כמו התאור הנ"ל ולפני יציאה הילד בוכה המון!!! הרופאה המליצה על תוסף פרוביוטיקה וכך התחלנו לעשות ביומיים האחרונים.נכון לעכשיו אין כל שינוי.אנחנו מאד מוטרדים ולא יודעים מה לעשות ואיך לעזור לילד ואני מבקש מאד לקבל תשובה מאחד הרופאים עם חוות דעת! תודה מראש -אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות חשובות:
אודי חמודי03/12/2008לפני מספר חודשים טופל גם בזנטק -לא עזר כלל. בחודשיים אחרונים עלה כ-150 גר' במשקלו. אוכל ביום בממוצע 250-400 מ"ל. -אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאודי
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008תוספתמזון לפורמולה כמו מרק ופירות עשויה להקל ושלנות התנהגות התינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת אכילה???דינה01/12/2008
בתי בת 4 חודשים אושפזה לפני כחודש במשך 15 יום היות ולא אכלה בכלל ( כלומר ארוחה אחת / שתיים ביום ) לבסוף אובחנה כסובלת מהפרעת אכילה ושוחחרה הביתה. השבוע אושפזה שוב היות והחלה גם להקיא אחרי הארוחות. יש ימים שהיא יכולה לא לדרוש אוכל גם 15 שעות וגם לאחר מכן ההאכלה מלווה בקשיים ( בכי וכו' ). עד כה לא ביצעו שום בדיקה פולשנית , אלא בעיקר בדיקות דם . האם תופעה זו מוכרת ? האם יש סיכוי שמפספסים משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדינה
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008הילדה נמצאת בברור בביח . העזרי בצוות המחלקה לקבל האינפורמציה . המידע בידם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואהענבל01/12/2008
שלום בתי בת ה-4 חודשים יונקת ויש לה כבר תקו' ארוכה דם בצואה, היא בדר"כ מתאמצת לפני עשיית צרכיה. בדיקת מעבדה הראתה כי אין פרזיטים וביתי תולעים, נראו לויקוציטים 5-10 ואריתרוציטים בודדים. מה משמעות התוצאות ומה כדי לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענבל
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008הרופא המטפלצריךלבדוק פי הטבעת בחיפוש אחר סדק. בשלב זה לא הייתי עושה בדיקות נוספות- הכל בתנאי שמתנהגת רגיל ועולה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לילדה בת 5רוית כוכב01/12/2008
ביתי בת 5 סופלת ממחלת פאפא מקבלת בטנזול 8 כדורים בכול התקף שקורה כול שבוע כול ארבע ימים כול שבועיים או פעם בשלוש שבועות כמו שצריך ליקרות או במיקרים ממש טובים יש הפסקה של חודש וחצי בין ההתקפים ליפני כמה חודשים הילדה התחילה ליסבול מיכאבי בטן שמפריעים לחיי יום יום הילדה כבר לא הולכת לגן בנוסף זאת ילדה שהיתה אוכלת יפה ופיתאום היא לא מוכנה לאכול כלום היא רוצה לאכול יש את הרצון לאוכל אך לאחר שתי כפיות היא בוכה שכואבת לה הבטן והיא לא רוצה לאכול הבני מהרופא שמטפל בפאפא שליפעמים הבטנזול פוגע במיצי קיבה והיא צריכה כדורים אשמח לדעת חוות דעת למרות שקבעתי תור לגסטרו אך רק בעוד שבועיים ואני מתוחה מאוד אם אפשר אני רוצה לקבל הסבר מה קורה לילדה תודה רבה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית
פרופ` יורם בוינובר04/12/2008את לפני יעוץ של גסטרואנטרולוג .הנל יברר האפשרויות להברת התלונות.אינך זקוקה ליעוץ של אינטרנט שאאינו מבוסס על מידע שלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)