מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבא שליג.30/03/2009
שלום.
אני לא יודעת אם זה כ"כ בעיה אבל אני מרגישה ממש ממש רע משום מה,ואני חייבת לפרוק את זה...
יש לי אבא,מוגבל שכלית..
ז"א...אין לו שכל של גבר בן 50,הוא חולה....
אני כבר רגילה לזה,אבל לפני כמה רגעים הוא דיבר איתי והוא אמר לי:"אני ראיתי אותו רץ לאוהל,יחף,בלי בגדים..."אני שאלתי...את מי?הוא אמר לי,את הבן שלי,ברוסיה.
ואני נסיתי להסביר לו שאין לו עוד ילדים,רק אותי ואת אח שלי,אמא שלי עשתה הפלה.
ולא יודעת מה היה לו,הוא כמעט בכה,ובזמן האחרון אני שומעת אותו בוכה לפעמים.
זה כ"כ מוזר לי,אין מה לעשות עם זה,אבל זה אבא שלי,ואבא שלי לא אמור לבכות,הוא גבר בוגר!!!
ואני מרגישה תחושת ריקנות כזאת מוזרה,דיכאון כזה,שאני צריכה להתמודד עם זה,זה עושה לי כ"כ עצוב בלב...אני מתביישת להגיד את זה אפילו...שכאילו יש לי אבא כזה:(
זה אולי הופך אותי לרעה,אבל אני פשוט לא יודעת איך להתנהג במצבים כאלה,ובגלל זה אני מרגישה ככה.כאילו אני לא רוצה שירגיש ככה!!!!!!אופ,אני מתוסבכת :(((((((((((((((((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת המקסימה והמודאגת
ד''ר אירנה נתנאל02/04/2009שלום לך,
מכתבך מאוד מרגש ונוגע ללב. קשה לך לראות את אבא במצבים שמדגישים את חולשתו. תגובתך למצבו מאוד טבעית, אנושית ומובנת. בכתבה שהתפרסמה לאחרונה כתבתי מספר טיפים להתמודדות המשפחה עם מצבים דומים. יתכן ואת זקוקה לעזרה מקצועית (פסיכולוגית / עובדת סוציאלית)
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8343
חזקי ואמצי!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- OCDגילה29/03/2009
אני חולת סוכרת נעורים + תת פעילות של בלוטת מגן + לחץ דם + כולסטרול.
טופלתי כ-6 שנים כמעט בכל התרופות האפשריות, מאוד שמנתי מהם ולא הייתה כמעט שום תוצאה.
קראתי שמאוד קשה למצוא תרופה לרחיצת ידיים מרובה, ניקיון, חרדות ממחלות, ויציאה מהבית.
ראיתי בטלויזיה תוכנית עם פרופסור לפסיכיאטריה שדיבר בדיוק על המצב שלי.
הוא אמר שאפשר לשלב גם טופמקס עם עוד תרופה.
אני מאוד רוצה את התרופה טופמקס אבל ברצוני לשאול אם פסיכיאטר בקופת חולים יתן לי טופמקס בשילוב עם עוד תרופה, מכיוון שאני לא רוצה להשמין, זה עושה לי דיכאון.
אודה לך מאוד אם תענה לי במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
ד''ר אירנה נתנאל02/04/2009גילה שלום,
פסיכיאטר בקופת חולים יתן לך את הטיפול המתאים למצבך. היום, שוק התרופות מאוד רחב ומגוון. בנוסף, אני מאוד ממליצה לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). שילוב זה הוכיח את עצמו כהכי יעיל בהתמודדות עם OCD.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולבוטרין לחרדה ודיכאוןרמי29/03/2009
שלום רב
אני סובל מחרדות (היו לי בעבר התקפי חרדה) וגם דיכאון קל.נשוי בן 35
מטופל בציפראלקס 15 מ"ג .
הכדור בסדר גמור אך גורם לי להשמנה ולבעיות כנראה של קשב וריכוז .
שמעתי כי קיים כדור חדש וולבוטרין שפותר בעיות השמנה אך לפי מה שקראתי הוא מטפל בדיכאון בלבד .
האם כדור זה טוב גם לדיכאון וחרדה?
אם כן , האם אני יכול לעבור ללא בעיה מציפראלקס לוולבוטרין?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה/דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל01/04/2009רמי שליום,
להתמודדות עם חרדה ודיכאון יש תרופות הרבה יותר מוצלחות מזיבאן (וולבוטרין). ציפרלקס וזיבן שייכם לקבוצות שונות ולכן, כדאי שתתיעץ עם הרופא המטפל האם זה הכדור המתאים למצב ספציפי שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרוקוואלתותי28/03/2009
היי,
היי אני לוקחת 150 מ"ג סרוקוואל , האם אני צריכה לבצע בדיקות דם שגרתיות וכל כמה זמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקוואל
תותי02/04/2009מדוע אינך עונה לשאלתי מ 28.3.09?
"היי,
היי אני לוקחת 150 מ"ג סרוקוואל , האם אני צריכה לבצע בדיקות דם שגרתיות וכל כמה זמן?
תודה. "
ואם הגיל חשוב אז בת 26.
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוקוואל
03/04/2009לתותי שלום
כאשר לוקחים תרופה באופן קבוע יש צורך לעשות בדיקות כלליות של דם כעבור 2-4 שבועות אחרי שמחילים. בהמשך כדי לחזור על הבדיקות כעבור 6-12 חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מאפיקסור, שאלה לד"ר גרינהאוסרוני28/03/2009ד"ר גרינהאוס שלום ותודה על תשובתך.
מכיוון שמזה תקופה איני נמצאת במעקב אצל רופא פסיכיאטרי, אלא מחדשת את המרשם אצל רופא
המשפחה (וברור לי שזו הזנחה מצדי ואני מבטיחה לחזור למעקב אצל פסיכיאטר), רציתי את עצתך
איך לפעול כרגע, מכיוון שאני במצוקה של ממש עם הסחרחורות ותחושת השיוט והשלשול והחום
שציינתי קודם. האם כדאי לי לקחת כדור אפיקסור (75 מ"ג, המינון שצרכתי עד יום ראשון שעבר) כדי
להרגיש טוב יותר כרגע ובהמשך להפסיק את הכדור בפיקוח, או לנסות להתייעץ מחר במיון של רמת
חן ולקבל, לפי עצתך, פריזמה? מכיוון שאני סובלת מאד כבר כמה ימים, חבל לי לחזור אל
האפיקסור ומאידך במצבי כרגע לא אוכל לתפקד השבוע.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמילה מאפיקסור, שאלה לד"ר גרינהאוס
29/03/2009לרוני שלום
לדעתי תתיעצי במיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב רספידראל עם brahmiאלכס28/03/2009אני לוקח רספידראל 1 מ"ג כל בוקר האם אני יכול לקחת גם בהמשך היום לריכוז את
המרשם brahmi שזהוי תרופה טבעית לריכוז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשילוב רספידראל עם brahmi
29/03/2009מצטער אלכס אני לא מכיר את החומר brahmi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה נטלינטלי28/03/2009האם אפשרי להעלות את המינון ל3 כדורים בחזרה אם לא מרגישים טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך שאלה נטלי
28/03/2009לנטלי שלום
אני ממליץ לך בחום לא להיות רופא של עצמך! תתייעצי עם המטפל שלך ותחליטו ביחד על הדרך המתאימה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהנטלי28/03/2009לפני חודשיים ניכנסתי לחרדות ומצב פסיכוטי,התחלתי טיפול עם פארפנן,3כדורים,אני מרגישה הרבה יותר מאוזנת,היום הורדתי את המינון ל2 כדורים,על דעת עצמי האם המצב שלי יחמיר,או שאני עדיין ארגיש מאוזנת גם עם 2 כדורים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה
28/03/2009לנטלי שלום
אני ממליץ לך בחום לא להיות רופא של עצמך! תתייעצי עם המטפל שלך ותחליטו ביחד על הדרך המתאימה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד'ר גרינהאוסדליה28/03/2009אני מעוניינת להתייעץ עם פסיכיאטר שאינו דוגל רק בטיפול תרופתי ואפילו שולל זאת כטיפול בדרגה ראשונית.האם הינך כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלד'ר גרינהאוס
28/03/2009לקטי שלום
אני מגדיר את עצמי כפסיכיאטר שמתייחס לכל האופציות, כולל תרופות ושיחות, ושמכוון את הטיפול למה שנראה מתאים יותר לאדם. אין ספק שגישתי הכללית היא רפואית בתפיסה אבל גם חשיבה מופשטת ורגשות, בסופו של דבר הם אירוע ביולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מאפיקסוררוני28/03/2009שלום,
לאחר הפסקה הדרגתית של לקיחת אפיקסור (ויאפקס), ירדתי (החסרתי רבעי כדור) במהלך השבוע האחרון מכדור של 75 מ"ל. כבר יומיים שאני ללא כדור כלל וייסורי הגמילה איומים. לחץ חזק בראש הגורם למיגרנות, סחרחורות, שלשול וגם חום. האם אלה ייסורי גמילה צפויים, או שיש כאן בעיה? זה היה שבוע קשה ומחר מתחיל שבוע עבודה חדש וכמעט בלתי אפשרי לתפקד ככה. מה לעשות
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמילה מאפיקסור
28/03/2009לפעמים תסמונת של הפסקת אפקסור חזקה במיוחד. בדרך כלל היא לא אורכת יותר מ 10-14 יום. במקרים מאוד קשים ניתן לנסות פריזמה למספר ימים כדרך להתגבר על התסמונת או לחזור לקחת כמויות הולכות ויורדות של ה אפקסור. יתייעץ עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה ששאלתי היא לפרופ' גרינהאוסנעמה27/03/2009
אשמח אם פרופ' גרינהאוס יוכל לענות לשאלתי הקודמת ולשאלה הנוספת:
מהם הסכויים שילדי יחלו ח"ו במאניה דיפרסיה?
יש לציין שיש לי גם דוד חולה במחלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהשאלה ששאלתי היא לפרופ' גרינהאוס
28/03/2009לנעמה
הסיכון שהילד יסבול מתסמונת של מניה דפרסיה כאשר אחד מההורים סובל הוא גבוה מהסיכון של ילד שנולד להורים ללא תסמונת זו. הסיכון עולה כאשר קיימת היסטוריה משפחתית עשירה של המחלה או כאשר שני ההורים סובלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנטילת ליתיום בהריוןנעמה27/03/2009שלום וברכה
שמי דנה ויש לי מאניה דיפרסיה קלה מאד .כעת אני נוטלת 700 מ"ג דפלאפט ו2.5 מ"ג זיפרקסה
ביום.אני מרגישה טוב עם התרופות וכמעט ללא תופעות לוואי.כעת אני מאד רוצה להכנס להריון
והפסיכיאטר שלי הורה לי לעבור לליתיום.קראתי באינטרנט שליתיום יכול לגרום למומים בלב
וכן לתסמונת אפשטיין.
רציתי לדעת כמה אחוזי סיכון יש למומים בלב בנטילת ליתיום בהריון
ומהי תסמונת אפשטיין?
אודה לתשובתכם המהירה.
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקשר לנטילת ליתיום בהריון
28/03/2009לנעמה שלום
הפסקת דפלפט בהריון חיונית מאוד מאחר ותרופה זו יכולה לגרום למומים משמעותיים. הנושא עם ליטיום יותר במחלוקת. תסמונת אפשטיין הינה פגיעה בהתפתחות הלב של העובר. תרופה שכנראה לא גורמת לתופעות של מומים עובריים הינה זיפרקסה. אבל עלייה במשקל, סכרת הריון, יכולים להגביל את השימוש בתרופה. עליך להתייעץ עם מומחה לטרטולוגיה. יש בהדסה עין כרם, פרופ' אשר אורנוי, מכון כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוםתמרה26/03/2009שלום
אני לוקחת כבר חצי שנה ויאפקס 75 אקס אר בבוקר, ו - 25 מיל של סרוקוואל בערב ( הסרוקוואל ניתן לי אחרי שהיו לי תופעות לוואי של חוסר שינה ודפיקות לב מהירות מהויפאקס כדי לאזן בניהן ).
כרגע אני לא בקשר עם הפסיכיאטר שטיפל בי, גם כי הוא מאוד יקר, וגם מסיבות אחרות. אני רוצה להפסיק את התרופות, אך לא יודעת איך, וחבל לי לשלם על פגישה המון כסף בשביל זה. עם הסרוקוואל הפסקתי לפני יומיים ועם הויאפקס אני רוצה גם. מה שרציתי לשאול הוא : א. איזו תופעות גמילה יכולות להופיע? כאבי בטן וגזים קשורים איכשהו? ( כי כששכחתי לקחת יומיים את הויאפקס היו לי כאבי בטן ), ודבר שני אם יש דרך מומלצת לרדת מהתרופות..? לקחת יום כן יום לא או משהו..
אשמח לתשובה
תודה ושבת שלום
תמרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום
28/03/2009לתמרה שלום
הפסקה של וויאפקס יכולה לגרום לתופעה מוכרת כ "תסמונת של הפסקה", היא לא מסוכנת אך יכולה להיות מאוד לא נעימה. ניתן להתגבר עליה על ידי הפסקה מאוד עיתית של התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקורת מציאותיעל26/03/2009איך אפשר לדעת אם משהו באמת קורה או שזו דלוזיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקורת מציאות
27/03/2009לק שלום
דלוזיה מתייחסת לאמונה לא מציאותית של אדם, דבר כמו לחשוב ש
עוקבים אחריך, שדברים מתרחשים עקב השפעת אותו אדם, ועוד. לא מדובר בדברים שיגרתים אלה דברים שרוב אנשים יחשבו שהם לא מתרחשים כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגותהדר26/03/2009שלום,
יש לי התנהגויות שמפריעות לי, ורציתי לדעת האם יש לזה "שם". אני בת 23. הוריי התגרשו לפני שנים רבות.הייתי בטיפול פסיכולוגי כשלוש שנים והרגשתי שזה עזר לי ושמיציתי. הייתי מאוד רגועה תקופה ארוכה, ולאחרונה הכעס שוב חזר. לפעמים אני מתעצבנת באופן קיצוני ואף פתאומי. למשל, אם המחשב יעבוד לאט מדי, יש לי צורך ממש לצעוק ולהרוס או לזרוק דברים הנמצאים בסביבתי. לוקח די הרבה זמן עד שתחושת הכעס עוברת (כחצי שעה).אני מפתחת ריבים עקב הכעס שלי עם בני משפחתי, ובעיקר עם אמא שלי. כשאני רבה איתה, אני תמיד מאיימת בהתאבדות. לאחר מכן אני חושבת על התאבדות, וחושבת על כך שהאומץ הוא המפריד בין החיים למוות. כשאני מתנהגת כך, אני מרגישה שזה לא בשליטתי ולאחר מכן חושבת "איך כל זה קרה הרגע?" אני מרגישה רעה, אני מתחרטת ורוצה להחזיר את הגלגל לאחור ולעצור את זה בזמן. עוד דבר: אם משהו יטריד אותי, כמו למשל ציון במבחן, אני לא מפסיקה לחשוב על זה ימים - עד שאני אדע מהו הציון. זה גם נכנס לי לחלומות. אם אני רוצה לדעת ולהבין משה מסויים, אני אהיה חייבת לחקור ולחפש אפילו בשעות "לא שפויות", שכן אם אני לא אמצא את מה שאני מחפשת, אני לא אוכל להירדם. יש לי תקופות שאני בזבזנית, וכדי לא לקנות עוד- אני פשוט לא מתקרבת לחנויות. קשה לי להגיע להחלטות חשובות, מהחשש ש"אפסיד", כמו למשל מה ללמוד- לקח לי שנתיים.הרבה פעמים רודפת אותי התחושה של אי הגשמה עצמית. אני מחפשת תחביבים, ספרים שמעניינים אותי, אך מרגישה מעין עומס, ומפסיקה. היה לי קשר-לא-קשר אחד הרסני, במשך כשש שנים- עד שהבחור החליט לסיים אותו. מאז עברו כשנתיים ואני לבד. אני מרגישה שלא הייתה לי הזדמנות לקשר, כאילו זה לא בידיים שלי. האם ההתנהגויות שלי דורשות טיפול תרופתי או שמא טיפול פסיכולוגי? או שניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתנהגות
27/03/2009להדר שלום
תתחילי בהערכה טובה עם מטפל מנוסה. כך תתחלי לדעת עם יש צורך בטיפול תרופתי או רק טיפול פסיכולגי יספיק. התחלתי בלכתוב לנו. זה צד ראשון אמיץ. תמשיכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?מאמרים אחרונים
טובי פלד| 13/09/2021היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)