מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה וזיבה בהריוןאנונימית05/05/2013
שלום רב,
אני בהריון שבוע 7, נצפה דופק לפני 3 ימים והכל בנתיים תקין. בעלי נבדק למחלות מין ונמצא חיובי לכלמידיה וזיבה, אני טרם קיבלתי את תוצאות הבדיקות שלי, רצינו לדעת עד כמה הדבר מסוכן להריון ולהמשכו התקין.
מה הטיפול שניתן במקרה כזה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי פיספסו את השאלה שלי
אנונימית08/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה וזיבה בהריון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/05/2013שלום רב,
חשוב לטפל בכלמידיה וגונוראה שכן זיהום בהריון עלול לגרום להדבקת התינוק במהלך הלידה. בעלך צריך כמובן לקבל טיפול, את צריכה להבדק ובמידה ואת נמצאת חיובית למחלות אלו עלייך לקבל טיפול (ההמלצה לטיפול בהירון היא באזיתרומיצין - אזניל). לאחר הטיפול מומלצת בדיקה חוזרת כדי לוודא העלמות של החיידקים, ולאור שבוע ההריון הצעיר מומלץ להבדק שוב כעבור 3 חודשים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהבלי שם02/05/2013
שלום לפני 4 חודשים התגלה אצלי כלמידיה היו לי הפרשות מהפין קיבלתי זריקת רוציפין בשילוב של 4 אנזיל (לקיחה בפעם אחת) ההפשרשות עברו אח לכול אורך החודשיים שלאחר מכן סבלתי מצריבות בשתן לא משהו רציני וגם לא תמיד מידי פעם הלכתי למומחה שאמר שאני צריך לקחת עוד טיפול של אזניל הלכתי לרופא משפחה לפני שבועיים נתן לי טיפול ל 4 ימים פעמיים ביום עדין יש לי צריבה מידי פעם ועכשיו יש לי גם כאבים באשכים לא קיימתי שום מגע מיני מאז שגילו את זה אצלי כך שאין מצב שזה הדבקה חוזרת או משהו
מה זה יכול להיות מה קורה איתי ? אני כבר משתגע . המומחה אמר שלפעמים הכלמידה שוכן באשכים ולא ניתן לזהות אותו בבדיקת שתן ואז צריך ללכת לאורולוג שאיך שהוא דרך פי הטבעת ילחץ על איזה בלוטות שבהם יושב הכלמידה אתם בטח יודעים למה אני מתכוון
אני באמת שלא מצליח לסיים עם זה מה עלי לעשות אני כבר שבועיים בערך אחרי הטיפול השני של האנטביוטיקה ועדין יש צריבה מידי פעם ועכשיו גם התחיל לי כאבי אשכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף קנדילומה
בלי שם02/05/2013בנוסף חוץ מהקלמידיה סבלתי במשך שנים מפלולות על איבר המין קנדילומה אשר כל פעם צרבתי אותם לפני חצי שנה בערך יצא לי נגע אדום עגול של 2 סנטימטר בעקרך בביופסה הודגם BOWENOID PAPULOSIS מעבר לביופסה שהוציאה חלק ממנו טופלתי באלדרה עכשיו אין את הנגע
שאלתי היא האם יש קשר בין כאבי האשכים לבין הקנדילומה אולי זה וירוס הפפילומה
הייתי אצל רופא עור שאמר שאפשר לדגום את וירוס הפפילומה רק בביופסה
האם שהוציאו לי את הנגע (שעשו לי ביופסה ) בדקו גם חשד לסרטן או שזה לא משהו שיגרתי וצריך הנחייה מיוחדת האם יש קשר בין כאבי האשכים לביון הקנדילומה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/05/2013התסמינים שאתה מתאר יכולים להיות תוצאה של מחלות מין, אך גם של מצבים אורולוגים אחרים כמו שלפוחית רגיזה, אבן בדרכי השתן או כאב כרוני של האגן (פרוסטטיטיס כרונית)
אין מקום לטיפול אנטיביוטי נוסף. יש לפנות לאורולוג, לעבור בדיקה גופנית, בדיקות שתן ספציפיות, סונר ואז להחליט לגבי האבחנה והמשך הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מה לגבי שאלתי השנייה ?
בלי שם04/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אורן30/04/2013
אם קיימתי יחסי מין אנאלי ללא קונדום אם אדם שהוא לא נשא HIV
האם עדיין אפשר להידבק בנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
ד``ר רונן הולנד30/04/2013אם אתה יודע בבטחון שהוא לא נשא איידס בזמן שקיימתם יחסי מין, אין סיכוי להדבקה.
איידס היא מחלת מין - מועברת ביחסי מין עם אדם שנושא את הנגיף. אם אף אחד מכם לא נושא את הנגיף, כיצד תיתכן הדבקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקונדילומות- סיכונים?יפית29/04/2013
שלום,
אני בשבוע 6 תכף להריוני,
בשנה וחצי האחרונות טיפלתי בקונדילומות מעטות מאוד שהיו לי על איבר המין.
בזמנו עשיתי גם את הבדיקה הפנימית ולא היו לי קונדילומות פנימיות, הבדיקה יצאה תקינה.
בנוסף, בזמנו, עשיתי גם את הבדיקה היקרה ששמה לא זכור לי, בכדי לבדוק האם מדובר בתאים מסרטנים, הבדיקה יצאה תקינה ברוך השם.
בשורה התחתונה, יש לי כרגע יבלת אחת, שתיים, קטנות מאוד ואין לי מושג באיזו דרך אפשר להסיר אותן בתקופת הריון ואם כדאי, רצוי, להתעסק עם זה בכלל או להמתין לאחרי הלידה.
שאלתי השניה, לא פחות חשובה, האם זה מסוכן לעובר שברחמי? הקונדילומות שעל השפתיים?
אני חוששת מאוד ומתוסכלת שלא הצלחתי "לחסל" את היבלות לחלוטין, טרם ההריון....
אודה לתשובה מפורטת וברורה...
תודה רבה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקונדילומות- סיכונים? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/04/2013יפית שלום,
הקונדילומות לא מסכנות את העובר בזמן ההריון, וניתן להסירן באמצעות לייזר אם כי הייתי מחכה לשליש השני לשם כך. לא ידוע לי לגבי בטיחות טיפולים אחרים (אלדרה או קונדילוקס) בהריון.
במידה ולקראת הלידה יש נגעים - ההמלצה היא ללדת בניתוח קיסרי. אם אין נגעים בתקופה שלני הלידה - אפשר ללדת בלידה רגילה.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
יפית05/05/2013שוב שלום,
המון תודה על התשובה המפורטת ושאלה נוספת בבקשה...
האם חנקן זה מותר? או שגם זה מסוכן?
למיטב זכרוני, מבקשה קודמת בפני רופא העור, לצרוב זאת בלייזר זה די בעייתי מבחינה פרוצדוראלית, מסמכים, אישורים וכו'....??
ההמלצה לקיסרי במידה וישנם נגעים בלידה היא גם אם מדובר בגע אחד? שננחי טיפלתי בו עם חנקן/לייזר שבועיים לפני הלידה נניח? ואז הוא נחשב "מת"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/05/2013יפית שלום,
לדעתי לא צריכה להיות מניעה לצורב בחנקן נוזלי, אבל זהו איזור גוף רגיש והיתרון של לייזר היא שיש למטפל יותר שליטה על קרן הלייזר מאשר על החנקן הנוזלי.
אם יש נגע בשבועות שלפני הלידה, גם אם זה נגע בודד שטופל, יש סיכון של הדבקת העובר במהלך הלידה ולכן ההמלצה היא על קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהרונה29/04/2013
שלום, בבדיקת שתן נמצא כי יש לי כלמידיה. הבדיקה בחנה דנא של החיידק והמתנתי שבועיים לתוצאות. בן זוגי מזה מספר חודשים לא סבל מתסמינים כלל והרופא שלח אותו לבדיקת שתן שאת תוצאותיה קיבל כעבור 24 שעות. אני מניחה כי זו תרבית שתן. הבדיקה יצאה שלילית והרופא אמר לו שהכל תקין. אני לקחתי דוקסילין 10 ימים והמשכנו לקיים יחסים לא מוגנים. האם הבדיקה שעשה אמינה? האם הגיוני שלא נדבק ממני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/04/2013תרבית שתן רגילה לא מדגימה קלמידיה.
בן הזוג צריך גם כן לבצע בדיקת דנא - PCR STD בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להידבקותשלומי27/04/2013
שלום... נתתי לחבר שלי להזמין נערת ליווי אליי לחדר תמורת סכום כספי שהביא לי.
אני ממש היפוכונדר ופרקציוניסט.. בקיצור הוא גמר על המצעים וגם הקונדום נזרק על המצעים.. המצעים כרגע בשקית לא יודע אם לזרוק אותם או לכבס אותם במכבסה (כמובן שלא אצלי!!).. אז מה ההמלצה? בנוסף אני חושב שהזרע שלו אפילו חדר מתחת לסדין למיטה עצמה...ואולי גם ההפרשות שלה אי אפשר לדעת... אז האם יש חשש להדבקות מאיזשהי מחלה למרות שאני ישן עם מצעים חדשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להידבקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/04/2013אין שום סכנה להדבקה.
תמסור את המצעים לכביסה ואח"כ תמשיך להנות מהם בלי חששות.
מחלות מין נקראות מחלות מין כיוון שדרך ההעברה שלהם היא מגע מיני או לפחות מגע ישיר בין בני אדם. אי אפשר להידבק ממצעים לאחר שעבר זמן מהמגע המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלומי27/04/2013תודה רבה לך..
פשוט קראתי על כמה מחלות שאפשר להדבק מהם גם מסדינים ושימוש במגבות וכו'...
למשל סקביאס, קנדומילה, HPV.
בינתיים הם בשקית פה בחדר אבל יכול להיות שבמקרה כזה קרציות חיידקים וכו' יכולים לצאת החוצה מהשקית ולעבור למקומות אחרים.... :\
בנוסף עד כמה זמן חיידק HIV יכול להשאר באוויר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/04/2013HIV הוא נגיף לא חיידק.
לפעמים הוא שורד באויר שניות ולפעמים דקות, תלוי בכמות הדם והיכן הוא נמצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר הולנד שלוםאלעד26/04/2013
האם בקיום יחסים ישנו מצב להדבקה כאשר היה שימוש נכון בקונדום? כלומר לא נקרע, ונותר שלם ללא פגיעה?
אני שואל ספציפית לHIV (או מחלה זיהומית אחרת)ולאחר קיום יחסים מוגנים בלבד עם נערת ליווי ובהנחה והיא נשאית ואני מאוד מאוד מודאג.
האם ניתן לחזור לשיגרה לדעתך?ואני סתם מלחיץ את עצמי?
תודה על ייעוצך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר הולנד שלום - תגובה
ד``ר רונן הולנד27/04/2013אם הקונדום היה מונח היטב על הפין בזמן החדירה ואח"כ כאשר הורדת אותו ראית שהוא שלם, אזי הסיכון להדבקה הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייידס ומין אוראליאורן25/04/2013
שלום ..
מביך אותי לשאול אבל אני חייב לשאול כי אני בלחץ ..לענות בבקשה אמת גם אם היא כואבת..
אני הומו..לפני שבועיים קיימתי יחסי מין אוראלי עם מישהו ..הוא ירד לי להרבה זמן אני ירדתי לו לשנייה ממש ושנינו גמרנו בחוץ...
מה הסיכוי שלי להידבק שירדתי בידיוק לשנייה שתי שניות?
חשוב לי להגיד שלא הרגשתי את אחד התסמינים שאמורים להרגיש שמקבלים איידס..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייידס ומין אוראלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד25/04/2013כאשר מבצעים בך מין אוראלי (מישהו יורד לך) - אין סיכוי להדבקה באיידס.
כאשר אתה מבצע מין אוראלי (יורד למישהו) - הסיכוי שתידבק באיידס הוא מינימלי ואם תקפיד על כמה כללים תוכל להפוך אותו לאפסי -
1. אל תיתן שיגמרו לך בפה.
2. אל תצחצח שיניים שעתיים לפחות לפני מין אוראלי (אפשר שטיפת פה במקום)
3. אם אתה אחרי טיפול שיניים משמעותי כמו טיפול שורש או שיש לך דימום
מהחניכיים בזמן צחצוח שיניים - עדיף לא למצוץ
4. אם יש לך חתכים על השפתיים או הרפס - עדיף לא למצוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזהאם לפי מה שכתבתי יש סיכוישנדבקי?
אורן25/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס טיפול בזידובל ותופעותסימסים24/04/2013
קיבלתי טיפול נגד חידק הטריכומונס ג'ל ווגינלי בשם זידובל ,לאחר היום השני קיבלתי כאבי בטן תחתונה ודימום .אני חוששת כי אינני יודעת מה זה אומר ומה עליי לעשות אשמח לקבל תשובה והכוונה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס טיפול בזידובל ותופעות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר26/04/2013שלום רב,
זידובל מכיל תרופה שבמתן דרך הפה עשוייה לגרום לכאבי בטן - במתן ווגינלי זה נדיר. היות ויש גם דימום, שאינו קשור לתרופה, אני מציעה שתפני לבדיקת רופא נשים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה מהירהשאלה חשובה!!24/04/2013
שלשום שכבתי עם בןהזוג. אנחנו מכירים כחודש . כמובן שהוא שם קונדום בזמן ששכבנו. אך לאחר מכן הבחנתי שיש לו מין נקודות קטנות (לפחות 3) על איבר המין. כששאלתי מה זה הוא ענה שזה מהגלוח. מה שלא נראה לי הגיוני. האם זוהי מחלת מין ואם כן איזה?
והשאלה הכי חשובה אם יש לי סיבה לדאוג.??? ואם כן מה עלי לעשות תודה מראש. יולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה מהירה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/04/2013שלום,
אין אפשרות לתת אבחנה דרך הפורום. אם הבעיה היתה אצלך הייתי מציעה שתפני לבדיקת רופא. היות ולא מדובר בך - את יכולה להציע זאת לבן זוגך אולם לקחת בחשבון שעצם ההצעה עלולה להעיד כי לא נתת אמון בתשובה שקיבלת ממנו.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה לענותגלית24/04/2013
לאחר כמה זמן ניתן להיבדק בבדיקה מהירה בערכה: hiv 1/2 stat-pak
ולהיות רגועים?
אנא ענו לי. אני רוצה להבדק ולקבל תשובה אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לענות - תגובה
ד``ר רונן הולנד24/04/2013כדי לקבל תשובה באמינות גבוהה יש להמתין חודשיים לאחר המגע החשוד (לפי הוראות היצרן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Syphilis Ab - נשלח לאימות באבו כבירבחורה מודאגת24/04/2013
אני בתחילת הריון שני. נשלחתי לבדיקות דם שגרתיות. ביחס לבדיקת Syphilis Ab כתוב "נשלח לאימות באבו כביר". מה זה אומר? מה משמעות של תשובה חיובית? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Syphilis Ab - נשלח לאימות באבו כביר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/04/2013שלום רב,
עדין לא קיבלת תשובה חיובית, היות ולבדיקה זו הרבה תוצאות "חיובי כוזב" (כלומר תשובה חיובית מסיבות אחרות שאינן סיפיליס) אין טעם להכנס ללחץ לפני קבלת תשובה סופית.
במידה והתוצאה חיובית יש לפנות למרפאת זיהומים בהריון להמשך בירור.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בפעם החמישית..א.ר23/04/2013
שלום,
אני קצת מתוסכל.לאחרונה התגלתה לי דלקת (כלמידיה ככל הנראה) מאיבר המין, וזו למעשה הפעם החמישית זה קורה לי. אינני מבין מדוע? האם זה סתם מזל רע? אין לי פרטנר קבוע ליחסי המין, אך תמיד מבלי יוצא מהכלל אני משתמש בקונדום במין אנאלי. אני לא בולע זרע ולא להיפך. אני מזהר עד כמה שאני יודע אפילו מחיכוך בפי הטבעת. הדבר היחיד האפשרי שנראה לי זה מין אוראלי ללא קונדום (גם כאן אני נזהר לא למצוץ pre cum)- בשני הצדדים.
קראתי בכתבה על כלמידיה במקום אחד שהיא לא עוברת במין אוראלי ובמקום אחר שיש סיכוי כזה אבל נמוך. ובכל זאת.. מה אני עושה לא בסדר? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא אותו מור שרשם כאן קודם
א.ר23/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, זה מוחק את השם ממילא..
א.ר23/04/2013..ברגע שמוסיפים הערה. אם אפשר להתעלם משתי התגובות הנוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגו עליי בתשובה..
א.ר29/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בפעם החמישית.. - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/04/2013קלמידיה בהחלט עוברת במין אוראלי.
לא ברור לפי הסיפור שלך האם נדבקת שוב ושוב או שפשוט לא קיבלת טיפול מתאים.
בכל מקרה, כדאי לפנות לרופא שעוסק במחלות מין ולקבל טיפול אנטיביוטי ולאחר מספר שבועות לבצע שוב בדיקת שתן לקלמידיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש תת עורי .דחוף!שירה23/04/2013
שלום.גיליתי אתמול גוש קטן מתחת לעור באיבר המין מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש תת עורי .דחוף! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/04/2013שירה שלום,
עלייך לפנות לבדיקת רופא, לא ניתן לתת אבחנה רפואית בלי בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדילומה אצל בן הזוגליאת21/04/2013
לבן זוגי יש קונדילומה באיבר המין אך לפניי כשנתיים עשיתי חיסון נגד סרטן צוואר הרחם. הבנתי שיש המון סוגים של זנים לפטרייה, איך אוכל לדעת שהחיסון שעשיתי מגן עליי בהכרח מהזן שיש לו? האם יש לערוך בדיקות לפניי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה קרם קונדרמה
אסף22/04/2013הדבר היחיד שחיסל לי קונדילומה אחרי 3 הסרות בלייזר שכשלו
היה קרם קונדרמה - הוא היחיד שפועל נגד הוירוס ולא נגד היבלת החיצונית.
כל טיפול במסגרת הסרה בן אם זה לייזר , חנקן או הסרה כירורגית גורמת לוירוס לנוע
ולנדוד למקום אחר וליצור שם יבלות - את זה לומדים על בשרינו אחרי שזה קורה ואחרי שכמות היבלות הוכפלה.
תחפשי בגוגל - קונדילומה קרם קונדרמה
תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית .
תשמרי במועדפים.
בהצלחה
אסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדילומה אצל בן הזוג - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/04/2013ליאת שלום,
קונדילומה אינה פטריה, ואינה גורמת לסרטן צוואר הרחם.
החיסונים הקיימים בשוק מחסנים מפני הזנים 16-18 של וירוס הפפילומה. אחד מהחיסונים מחסן בנוסף מפני הזנים שגורמים לקונדילומה (6-11) אולם זנים אלו אינם מסרטנים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)