מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסאלון17/08/2012
שלום לפני כ שלושה שבועות קיימתי יחסי מין אוראלים לא מוגנים עם מישהי שאני לא מכיר ,
1) האם עליי לחשוש ?
2) עשיתי בדיקת איידס דרך מרפאת כללית לפני כ חמישה ימים ועדיין לא קיבלתי את התשובות האם עליי לחשוש ?
3) נמצאו אצלי כדוריות דם אדומות בשתן לאחר המיקרה האם יש קשר לדברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר רונן הולנד17/08/2012שלום,
1. הסיכוי להדבקה באיידס ביחסי מין אוראליים הוא אפסי במידה ואין דימומים או פצעים פעילים בחניכיים או בחלל הפה.
2. תשובת איידס דרך מרפאות קופ"ח מגיעה לאחר שבועיים
3. אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לאיתור מחלות מיןד``ר רונן הולנד17/08/2012
אני בן 54
קיבלתי מרופא הנשפחה בקופה לבצע בדיקת דם הנקראת tsd (sex tra .dis) pcr
שאלותי, לאילו מחלות מין ספציפיות מכוונת בדיקה זו?
איך אוכל לדעת האם נחשפתי ל HPV?
מהי בדיקת הדם לגילוי HPV? ברצוני לקחת חיסון גאדסיל האם מומלץ במידה ואין לי HPV?
בתודה מראש רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר רונן הולנד17/08/2012סקר STD PCR כולל זיבה, קלמידיה, מיקופלסמה, אוריאופלסמה טריכומונאס
אין בדיקה היכולה לשלול חשיפה ל HPV - יש עשרות זנים ולא ניתן לבדוק את כולם
אין המלצה לגברים מעל גיל 25 לחיסון גארדסיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהרוני15/08/2012
שלום,
הבנתי שטיפול בכלמידיה הוא קל ומהיר (אנטיביוטיקה ל-10 ימים). רציתי לשאול האם יש הגבלה בקיום יחסי מין לאחר 10 ימי הטיפול, או שצריך להיבדק שוב ואם כן כמה זמן אחרי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/08/2012שלום,
מומלץ לא לקיים יחסים עד ששני בני הזוג מסיימים את הטיפול (גם בן/בת בזוג צריכים לקבל טיפול), לאחר מכן אין צורך לחזור על הבדיקה וניתן לחזור ולקיים יחסי מין.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
רוני16/08/2012האם ייתכן שלבתולים תהיה כלמידיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/08/2012תלוי מה ההגדרה של בתולין - כלמידיה עוברת בקיום יחסי מין אולם גם בקיום יחסים אוראלים או אנאלים. אדם שלא קיים יחסי מין בכלל, גם לא אוראלים ואנאלים, לא יידבק בכלמידיה. ההעברה העיקרית שאינה קשורה ביחסי מין היא הדבקת תינוקות בזמן לידה מאמא נגועה בכלמידיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנליקים13/08/2012
שלום
בן זוגי מחדיר לפי הטבעת שלי שפורפרת של קרם גוף קטן ( כמו של הבתי מלון 50 מי"ל ) הוא מחדיר את השפורפרת לפי הטבעת ואז לוחץ עליה וכל הקרם נכנס פנימה. ורק אח"כ הוא חודר אליי. האם זה מסוכן זה יכול לעשות נזק הקרם שחודר פנימה ? אני לא מרגישה כאבים ולא מרגישה משהו מיוחד לאחר מכן.אני מרגישה שהקרם נכנס. אנחנו עושים זאת כבר כמה חודשים בערך פעמיים בשבוע וכל פעם עם אותה הכמות של הקרם. ( שפורפרת חדשה בכל פעם ) האם יש בזה סיכון מסויים לגוף שלי ? הקרם יכול להיכנס לגוף דרך פי הטבעת ? זה יכול להזיק ? תודה רבה על תשובתך. קים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנלי - תגובה
ד``ר רונן הולנד17/08/2012לדעתי אין נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה.עודד12/08/2012
יש לי ביומיים האחרונים הפרשה מוגלתית מהפין אני לפי מה שקראתי כנראה מדובר בזיבה.
קבעתי תור לרופא .
יש לי שתי שאלות:
1. האם אפשר להידבק בפין דרך מין אוראלי בלבד?
2. יש לי בת שנה וחצי אותה אני מחתל ( מורח לה גם קרם על הפות )
יתכן ומרחתי לה זמן מה אחרי שנגעתי לעצמי בפין ואני חושש שאולי הדבקתי אותה.
יש סיכוי לזה?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה. - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/08/2012בהחלט אפשר להידבק בזיבה (וגם בקלמידה) ביחסי מין אוראליים בלבד.
הסיכויים להדבקת ביתך הם נמוכים מאוד. בכל מקרה - עד שתקבל טיפול וגם בשבוע אח"כ הקפד על שטיפות ידיים תכופות ואל תחלוק מצעים או מגבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבדנה12/08/2012
ביום רביעי האחרון החלה אצלי תחושה של גרד בנרתיק שנמשכה עד יום חמישי. בהיעדר תור פנוי אצל רופאת נשים, הנחתי שמדובר בפטריה (כבר סבלתי בעבר מתופעה זו) ולכן התחלתי לקחת פרוביוטיקה ולאכול הרבה יוגורט. ביום שישי היה לי תור אצל רופאה, והיא נתנה לי לקחת פלוקנול (150 גרם), במנה אחת. לקחתי אותה בשישי בצהריים. בנוסף מרחתי דרמקומבין לפי ההמלצות. בשבת בבוקר כבר חלפה לגמרי תחושת הגרד, ובשבת בלילה קיימתי יחסי מין עם חבר שלי. לצערי הרב באיזשהו שלב הוא קיים בי מין אוראלי, ומאז אני בדאגה כי הוא נדבק בפטריה.. השאלות שלי הן
1. במידה והוא נדבק דרך הפה, תוך כמה זמן אמורים להופיע סימפטומים הקשורים לפטרייה? האם יש לה זמן דגירה?
2. האם העובדה שהגרד נעלם אומרת שסופית נעלמה הפטריה?
3. האם הפטריה מדבקת בכלל? הרופאה אמרה לי שביחסי מין היא לא מדבקת אך לא ציינה מגע בפה, ובאינטרנט אני רואה דעות חלוקות בנוגע לאפשרות הדבקה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/08/2012שלום,
פטריית הקנדידה היא אינה מחלת מין - אינה עוברת בקיום יחסי מין. היא למעשה שוכנת אצל כולנו, רק שלעיתים היא משגשגת יותר מהרגיל.
לכן, אין לבן הזוג שלך סיבה לדאגה - הוא לא נדבק.
הטיפול שקיבלת הוא טיפול טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות חיי?? אני לא מאמין !!אלמוני08/08/2012
אני מת מפחד! אני בן 18 ואתמול בפעם הראשונה מישהי עשתה לי מין אוראלי.. (ירדה לי כאילו)
והייתי בלי קונדום, איזה מחלות אפשר להידבק בהם ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות חיי?? אני לא מאמין !! - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/08/2012לא נדבקים באיידס כאשר מישהי עושה לך מין אוראלי (יורדת לך).
אפשר להידבק בדברים אחרים - זיבה, קלמידיה ועוד אבל ברובם אפשר לטפל והם אינם מסכנים את חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקוםדני08/08/2012
שלום
לפני 8 חודשים הייתי בתאילנד ושכבתי עם מספר תאילנדיות תמורת כסף.
לפני כ3 חודשים הופיעו מעל איבר המין שלי נקודות אדומות.
היום ביקרתי אצל רופא עור ונאמר לי כי אני סובל ממספר רב של נגעי מולוסקום.
האם יש חשש לאיידס? הרי הנקודות הופיעו בגלל המגע המיני עם הבחורות מתאילנד (ויש סיכוי שהן נגועות).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/08/2012מולוסקום היא מחלת מין - וירוס שעובר בקלות רבה וגורם לנקודות שאתה מתאר. בדר"כ לא צריך טיפול. זה עובר מעצמו.
העובדה שיש מולסקום לא מעלה חשש לאיידס, אלא אם כן קיימת יחסי מין כולל חדירות ללא קונדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשרון07/08/2012
וירוס הפיפלומה
שרון(7.8.2012, 13:13)
שלום רב,
אשמח למענה
1. האם גבר שהיה לו נגעי קונדילימה אך כבר קרוב לשלוש שנים ללא נגעים (נראה כי מערכת החיסון שלו אכן התגברה) עדיין יכול להדביק את בת זוגתו בוירוס הפיפילומה? (רדום=לא מדבק?)
2. האם חיסון לאחר שקיימנו יחסי מין ללא קונדום, בדיקת PAP תקינה וכאמור אין נגעים במשך מספר שנים - יעיל או מיותר?
3. האם יש סיכון כלשהו בקבלת חיסון הגדרסיל? מקריאה באינטרנט יש המון דעות, רבות שליליות.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/08/2012שלום שרון,
אם שלוש שנים לא היו נגעים נראה כי הסיכון להדבקה קטן מאד. לגבי החיסון - החיסון יעיל יותר כמובן אם האישה לא נדבקה בוירוס בעבר, והיות ולקבלת אפקט מקסימלי של החיסון יש לקבל את כל שלושת המנות שלו, ואתם כבר מקיימים יחסים - להערכתי התועלת בו בנושא הספציפי הזה קטנה, אולם אני ממליצה לקבלו לצורך הגנה מפני הזנים שגורמים לסרטן צוואר הרחם.
קיימים סיכונים בחיסון כמו בכל חיסון, אולם הם נדירים ביותר.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרון08/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפין אחרי 3 שבועות תיקוןאבי07/08/2012
שלום אני בן 27 ביצעתי מין אוראלי עם גבר אחר לפני כ 3 שבועות ועכשיו פתאום התחלתי להיות מנוזל וכאבי גרון וקצת שיעול ויש לי הפרשות לבנות מהפין .האם יש סיכוי שנדבקתי במשהו?ואם כן מה יכול להיות?והאם הסימנים יכולים להופיע כול כך הרבה זמן אחרי..3 שבועות...האם יש קשר בין ההפרשה מהפין לבין זה שאני עם נזלת, שיעול וכאבי גרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מהפין אחרי 3 שבועות תיקון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/08/2012שלום רב,
למחלות שונות יש זמני גדירה שונים - לעתים גם של שלושה שבועות.
בכל מקרה עליך לפנות לבדיקת רופא, אין דרך לאבחן את מצבך במסגרת הפורום.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות על איבר המין ודימום בשתןאלון07/08/2012
שלום ,
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם זונה האנאלי היה עם קונדום
אך היא מצצה לי ללא קונדום !
לאחר כשלושה ימים יצאה לי מין פצע קטן על איבר המין וכעבור עוד כמה ימים זה נהפך למין נפיחות קלה מסביב לחור של הפין ..
עשיתי בדיקת שתן וגילו שיש לי דם בשתן .
היו איזה יומיים שהיה לי כאבים בבטן התחתונה (כמו דקירות כאלה ) אבל זה פסק ועכשיו אין לי את הדקירות אלה ..
אני מרגיש כל הזמן צריבות באיבר המין !
אני לחוץ רצח כבר בקושי ישן שבוע !!
בבקשה תעזרו לי אני מיתחננן אני לחוץ !!
אני רק בן 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אלון07/08/2012האם יש קשר בין פצע באיבר מין לבין כלמדיה או זיבה או דלקת בדרכי השתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החפירה אבל עוד שאלה
אלון07/08/2012האם יש קשר בין דם בשתן לקונדילומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות על איבר המין ודימום בשתן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/08/2012אדיר שלום,
אם יש לך צריבה ודם בשתן אל תמתין לתשובה בפורום, גש לבדיקת רופא (משפחה או אורולוג). יכול להיות שאין כל קשר למפגש המיני שהיה לך.
כלמידיה, זיבה וזיהום בדרכי השתן אינם מתבטאים בפצעים חיצוניים על איברי המין. קונדילומה לא גורמת לדימום בשתן.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס עם קוקסינלקובי04/08/2012
הייתי עם מישהי ומסתבר שהיא קוקסינל לצערי. כל מה שעשיתי איתה זה מצצתי לה את החזה והפטמות שהיו כמובן מסיליקון ונדעתי בה והיא שפשפה לי את האיבר מין. האם יכול להיות שנדבקתי במשהו או שקרה לי משהו..? ומה בכללי את חושבת על קוקסינלים- זו אוכלוסיה שיש הרבה מחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס עם קוקסינל - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/08/2012שלום רב,
לפי תיאורך הסיכון להדבקות במחלת מין קטן מאד.
אם מדובר במישהו/י שעובד בתעשיית המין, או שמחליף בני זוג לעתים קרובות - אז בהחלט יש שכיחות גבוהה יותר של מחלות מין.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם נערת ליווי בתל ברוךקובי04/08/2012
שלום אני מאוד מאוד לחוץ ומבקש לקבל תשובה רצינית ואמיתית בעניין.
לפני כשבוע הייתי בחוף תל ברוך,הכנסתי נערת ליווי אלי לאוטו ועשינו את הדברים הבאים:
1.נישקתי אותה בפה נשיקות עמוקות עם לשון- האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
2.ליקקתי לה את החזה כולל את הפטמות - האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
3. דחפתי לה אצבעות לאיבר מין שלה וגם לפי הטבעת ואחרי זה נגעתי/ שפשפתי באיבר מין שלי עם אותה יד ימין שלי - האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
4. היא דחפה אצבעות לאיבר שלה ונגעה בו ואחרי זה עשתה לי ביד בלי קונדום האיבר שלי היה חשוף ליידים שלה שנגעו לפני זה באיבר שלה- האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
5.ואז בסוף היא ירדה לי אבל שמתי קונדום וזהו זה הסוף.- האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר אחריות
דני09/08/2012אני חייב להגיב לך,כמה חוסר אחריות ,כמה טיפשות..איך אתה מסוגל ללכת לזונה בתל ברוך שכל ילד יודע שזו האוכלוסיה המסוכנת ביותר להפצת מחלות מין קשות ביותר?!
קודם אתה נתנהג בחוסר אחריות ואחר כך אתה שואל האם יש סיכוי שנדבקת במשהו..סביר להניח שנדבקת במשהו ואם לא אתה בר מזל ואולי תלמד לקח מהמקרה.
גם כשחרמנים ומאוד רוצים צריך לקחת בחשבון מה עושים ואיך עושים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין עם נערת ליווי בתל ברוך - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/08/2012שלום אביעד.
יש מספר מחלות שאתה עלול להיות חשוף אליהן במגע שאתה מתאר- זיבה, קלמידה, קונדילומה, הרפס, סיפיליס. הסיכוי להדבקה באיידס באירוע שאתה מתאר הוא אפסי.
כדאי להיבדק אצל רופא משפחה או אורולוג - בדיקה גופנית ובדיקת שתן כדי לשלול הדבקה במחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת חוסר התרוקנותגגג03/08/2012
לאחר דלקת בשופכה מזה 5 חודשים סובל מתחושת חוסר התרוקנות, תכיפות קלה במתן שתן (כל שעתיים-שלוש) ואי נוחות בקצה הפין שמתבטאת ברגישות כאילו יש יובש במקום אך הכל נראה בסדר, לא היו הפרשות בשום שלב.
מטופל כחודשיים בפרמיקסון ללא שיפור, ביצעתי בדיקת שתן, אולטרסאונד ו STD למחלות מין, הכל יצא תקין ללא ממצאים.
איזה עוד טיפולים ובדיקות אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעיות ולשוב לאיכות חיים תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חוסר התרוקנות - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/08/2012ככל הנראה יש לך דלקת קלה של הערמונית או השופכה - לא זיהום, אבל האיזורים עדיין רגישים ופעילים ביתר. מה שנותר לעשות הוא להמתין שהסימפטומים יעברו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומות והסיכון לעובר?אורנית02/08/2012
שלום רב,
בן זוגי ואני מנסים להיכנס להיריון ונשארו לי ממש מעט קונדילומות. חיצוניות.
בדיקת קולפוסקופיה לפני חצי שנה, תקינה וכמו כן HPV-PCR, נקייה לחלוטין תודה לאל.. מחוסנת לסרטן צוואר הרחם מלפני שנתיים (סדרה של המבוגרות).
האם זה מסוכן שאנחנו מנסים להיקלט עכשיו?
האם צריך לחכות עד שלא יהיה זכר לקונדילומות? קראתי פעם שהעובר יכול להידבק ושזה מאוד מסוכן. אפשר עזרה בנושא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות והסיכון לעובר? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/08/2012שלום רב,
הסיכון להדבקה של העובר הוא במהלך הלידה ולא בזמן הכניסה להריון או במהלכו.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)