מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת איידסאלון26/08/2012
לאחר קבלת מין אוראלי לא מוגן עם נערת ליווי עשיתי בדיקת איידס כשבועיים לאחר המיקרה
האם התשובות יצאו טובות ?
עבר כבר חודש מהמיקרה וכבר כמה ימים אני מרגיש נפיחות בלימפה בצוואר האם זה מעיד על משהו ?
אני ממש לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/08/2012שלום,
כאשר מבצעים בך מין אוראלי (מישהי יורדת לך) אין שום סכנה להדבקה באיידס.
שבועיים אחרי המגע אפשר לבצע בדיקת קומבו עם אחוז דיוק של כ 90%.
דיוק של 100% יכול להיות רק בבדיקת נוגדנים חודשיים אחרי המגע.
נפיחות לימפה בצוואר יכולה להיגרם מכל מחלת חום פשוטה או בעיה באיזו שן.
אין לך מה להיות לחוץ - המגע שקיימת אינו מסכן אותך כלל בהדבקה באיידס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי את הבדיקה בכללית
אלון26/08/2012ועברו כבר שבועיים בידיוק ועדיין לא קיבלתי תשובה
האם זאת בדיקת קומבו או משהו ?
האם התשובות יהו נכונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי את הבדיקה בכללית - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/08/2012אתה צריך לגשת לרופא שהפנה אותך כדי לקבל את התשובות.
אני לא מבין את השאלה שלך - האם התשובות יהיו נכונות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ל
אלון26/08/2012הלכתי יחסית מוקדם לעשות בדיקה (לאחר שבועיים בילבד) האם התוצאות ייהו נכונות
כי בדרך כלל אמורים לעשות את הבדיקת איידס לאחר חודשיים ..
ועוד שאלה
האם התוצאות של הבדיקת איידס יתפרסמו באתר ? ( תיק אישי שלי באתר כללית און ליין )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבתללא שם24/08/2012
אחרי כמה זמן מהמגע החשוד אפשר לראות בוודאות בבדיקת דם אם התבצע הדבקה בעגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן מקסימלי
ללא שם24/08/2012מהו הזמן המקסימלי והגוף מייתר נוגדנים לעגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעגבת
א.ד.ל10/01/2014האם 3 זריקת פנצילין G סודיום פעם בשבוע למשך שלוש שבועות הינה טיפול בעגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בעגבת - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014בדיקת דם לנוגדנים חודשיים אחרי הטיפול.
אם יש פצע חשוד, אפשר עוד קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/01/2014בדיקת נוגדנים היא באמינות של 100% אם מבוצעת חודשיים אחרי המגע החשוד.
אם יש כיב חשוד לעגבת, אפשר לקחת ממנו דגימה ולאבחן מוקדם יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון גרדסילטל23/08/2012
שלום ד"ר,
האם את ממליצה לקבל חיסון גרדסיל לאחר קיום יחסי מין ללא קונדום עם גבר שיש לו קונדילומה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון גרדסיל - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/08/2012שלום,
החיסון הוא חיסון פעיל הניתן בשלוש מנות במהלך חצי שנה, לא מדובר בחיסון סביל, כלומר חיסון שנותן לך נוגדנים לאחר חשיפה לנגיף, אלא חיסון שמאפשר לגוף שלך לייצר נוגדנים בעצמו, ואם נחשפת לנגיף במהלך קיום יחסים החיסון לא נועד למנוע הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה וגינאליתמיכל23/08/2012
ליפני מספר שבועות החלה להופיע לי פריחה סביב פי הטבעת ועל גביי השפתיים, התייעצתי עם רופא והוא אמר לי שזו פטרייה ונתן לי משחה בשם טבעקוטן ואמר כי במידה והיא לא תעזור עליי לנטול שני כדורי פלוקנול ולהשתמש בתכשיר שטיפה.
רציתי להתייעץ ולשאול,
האם יש סיכוי שזה משהו אחר ולא פטרייה?
בנוסף, כמה מרווח זמן צריך להיות בין נטילת הכדורים?
איך אפשר להידבק בפטרייה זו, וכיצד הסימנים באים לידי ביטוי אצל בן הזוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה וגינאלית - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/08/2012שלום,]
פטרת ווגגינלית לא עוברת בקיום יחסים, היא קיימת בנרתיק ומדי פעם "מתפרצת". את הכדורים יש לקחת בהפרש של שלושה ימים זה מזה.
אין אפשרות לתת אבחנה ללא בדיקה ולכן לא אוכל לדעת האם מדובר בפטרת או בבעיה אחרת. במידה והטיפול שקיבלת לא עזר חזרי לרופא שלך להתייעצות חוזרת.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתןמוודא22/08/2012
אם קיבלתי תשובה שלילית בתרבית שתן רגילה (לא PCR) ניתן לדעת בוודאות כי אין חשש להדבקה זיבה/כלמידיה/מחלת מין אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/08/2012לא, תרבית שתן רגילה אינה בודקת מחלות מין אלא זיהום "קונבנציונלי" בדרכי השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
מוודא23/08/2012מה יכולות להיות סיבות נוספות להפרשות מאיבר המין? (לא עקב מחלת מין או דלקת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/08/2012יתכנו סיבות רבות בינהן הפרשה פיזיולוגית כלומר נורמלית, הפרשה כתוצאה מחסר אסטרוגן, מדלקות לא זיהומיות ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשתןאלון22/08/2012
?איזה מחלות מי גורומות לדימום בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין
אלון22/08/2012מין **
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהדני22/08/2012
שלום רב,
אני בן 25, לאחרונה התגלו אצלי באיבר המין נגעי פפילומה.
להלן שאלותי בנושא:
1. מה הדרך הרפואית הטובה והיעילה ביותר לטפל בנגעים?
2. האם הטיפולים מכוסים על ידי קופות החולים ואם לא, מה העלות הממוצעת לטיפול פרטי?
3. קראתי שלאחר הסרה מוחלטת של הנגעים ניתן להתחסן:
א. האם הדבר נכון?
ב. במידה ואכן ניתן להתחסן כנגד נגיף הפפילומה לאחר שהנגעים הוסרו לחלוטין, האם תוכלו בבקשה לצטט את המאמר המדעי הרלבנטי?
בתודה רבה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/08/2012דני שלום,
קונדילומות אפשר להסיר או ע"י נוזל או מחשה לשימוש עצמי, או באמצעות טיפול לייזר בבי"ח או מרפאה של קופ"ח. הקופות מכסות את הטיפול.
אף אחת מהשיוטת לא מעלימה את הוירוס אלא מטפלת בנגעים עצמם. הוירוס נשאר בגוף ועלול לגרום להתפרצויות חוזרות, בתדירות משתנה.
החיסון שנועד למניעה כמובן שלא יעזור כאשר כבר נדבקת בוירוס, הוא מומלץ בעיקר כדי למנוע הדבקה בזנים אחרים של הוירוס, במיוחד אלו הגורמים למחלות סרטניות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה המלצה למשחה מדהימה
ירון20/09/2012עברתי כמה הסרות לייזר של קונדילומה ובסופו של דבר היבלות חזרו
ולצערי גם הוסיפו כמה צאצאים משלהם.
במקרה בחיפוש גוגל מצאתי משחה צמחית אמנם לא זולה אבל תאמינו לי
אין שני לה בעולם.
היא חיסלה לי את כל היבלות במחיקה טוטאלית.
אז אחים לצרה תחפשו בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעו לאתר של רמי שהוא מבחינתי הבשורה לצרה הזו.
שתהיה לכם שנה טובה.
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת ואיידסללא שם21/08/2012
שלום רב לפני בערך חודשיים שכבתי עם בחורה המגע היה עם קונדום אך הקונדום הולבש הפוך הוא כיסה חצי מאיבר המין והגמירה הייתה בתוך הקונדום היה שימוש לא נכון עם קונדום שבוע לאחר מכן פגשתי שוב את אותה בחורה והיא ביצעה בי מין אורלי ללא קונדום אחרי ארבע שבועות בערך מהמפגש האחרון נוצר לי כיב על איבר המין יותר כתם אדום גדול שלא כאב והוא עבר לי תוך שבוע והותיר מעין צלקת אני בחרדה עמוקה ויש לי כמה שאלות ברשותכם
1.קראתי באתר של הוועד שברבע מהמקרים ולפעמים אף למעלה מ 50% אנשים שנידבקים בעגבת נדבקים באיידס במקביל נתון זה מפחיד אותי מאוד האם לאור הכרותכם עם מקרים זה נכון
2.קראתי פה בפורום שהזמן הכי טוב לבדיקת קומבו היא בין שבועיים לשלוש ואז יורד רמת אנטיגן וניתן לזהות רק על ידי נוגדנים כי רמת האנטיגן יורדת אז כיצד יתכן הדבר שקומבו אמינה 7 שבועות לאחר המגע ואם היא בשלב זה מזהה רק נוגדנים זה עדין לא אמין כי צריך לחכות 3 חודשים
3.האם יכול להיות מצב שבו בדיקת דם מזהה נוגדנים לעגבת אבל בדיקת דם לאיידס לא כלומר הנוגדנים של האיידס באים יותר מאוחר באני רוצה לציין שיש לי בחודש האחרון כאבי ראש חוזרים דבר שלא היה לי מעולם
אם בן אדם במצבי עשה בדיקה 7 שבועות לאחר המגע החשוד שיצא שלילי האם יש להסתמך על בדיקה זאת או שהוא צריך לחזור על הבדיקה לאור מה שציינתי
אני רוצה לציין שהבחורה איתה היה המגע החשוד היא בחורה שמבצעת מין בתשלום ולפעמים סתם ככה עם חברה עושה רושם ממנה וגם לאחר מה שתיארתי והכיב שיצא לי שיש חשש גדול מאוד שהיא נשאית בבקשה אני חייב חוות דעת של רופא האם נרשמו הרבה מקרים של בדיקה שעשו 7 שבועות שיצא שלילי ואז שעשו אותה מועד אחר יותר מאוחר יצא חיובי אני חייב את תשובתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה רופאים נכבדים התיחסותכם
ללא שם22/08/2012אני יודע שההודעה ארוכה ןאתם לא יכוליים לענות לי חד משמעית אבל בבקשה מכם יש לכם את הידע והניסיון לענות לאור מקרים ששמעתם או שראיתם אתם יכולים לענות ליבבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה עזרה !!אלון21/08/2012
לפני כחודש הייתי בתאיילנד ויומיים לפני שחזרתי לארץ קיימתי יחסי מין אוראלים עם נערת ליווי (מצצה לי )
לאחר יומיים יצא לי על הפין (ממש מתחת לחור ) פצעון כאשר איבר המין במצב של זיקפה הוא ניראה טוב לעיין וכאשר איבר המין יישן הפצעון עדיין ניראה אך פחות ..
וזה כבר שלושה שבועות לא עובר ..
עשיתי בדיקת שתן וגילו אצלי כדוריות דם אדומות בשתן !
חשוב להזכיר שכל מה שתיארתי כאן התחיל משהו כמו יומים שלושה לאחר המיקרה..
הייתי אצל אורולוג והוא הסתכל ואמר שזה שטויות
אך לדעתי האורולוג זילזל בבדיקה שהוא עשה (הוא הסתכל שניה ואחרי משהו כמו דקה כבר הייתי בחוץ)
אפשר בבקשה עזרה ??
אני חושש מה עליי לעשות ??
הרופא מישפחה אמר לי למרוח סינטומיצין .. האם זה יעזור ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה עזרה !! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/08/2012אלון שלום,
אין אפשרות לתת אבחנה והמלצה על טיפול במסגרת הפורום. פצע על איבר המין יכול להיות שום דבר אך גם עלול להעיד על מחלת מין. אם לא היית מרוצה מהאבחנה הראשונית של הרופא אליו פנית, אתה יכול לפנות לרופא אחר.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגיף של מחלת מין שורד על עור בריא?שרון21/08/2012
לדוגמא עם בחורה חולה בהרפס וזה כרגע פעיל אצלה ורואים שלפוחיות והיא נושקת לאדם אחר בלחי . האם החיידקים יכולים להתקדם לעבר השפתיים ? יש כזה דבר ? או שהם מתים מיד ? הם צריכים לבוא במגע ישיר עם השפתיים? שגם במגע ישיר עם השפתיים הם צריכים לעבור בין עור רעוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיף של מחלת מין שורד על עור בריא? - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/08/2012הדבקה בהרפס יכולה להיות גם באיברים אחרים בגוף לא רק בשפתיים.
אם יש הרפס פעיל עם שלפוחיות ונוזל - אסור שיהיה מגע (כמו נשיקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא לא פעיל אז הסיכוי לא קיים?
שרון21/08/2012או שקיים אך פשוט אפסי מאוד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכון להרפס מהמקרה הזה?. דחוף!!!שרון20/08/2012
אם חשפנית במועדון חשפנות מוביל מיששה את החזה שלה על הלחי שלי ללא נגיעה בשפתיים ( אולי נגיעה קלילה) ונשקה לי על הלחי האם יש סיכון להידבק בהרפס שפתיים ?
יש לציין שפניה של הבחורה היו נקיות והיא נורא מטופחת ללא שום פצעים בגופה או פניה או בשפתייה .
האם יש סיכון להידבק בהרפס?
ידוע שאני סובל מחרדה בריאותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכון להרפס מהמקרה הזה?. דחוף!!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/08/2012שלומי שלום,
הסיכון להדבקה באופן שתיארת אפסי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות במחלות מין דרך אבנים חמותאלון אקו20/08/2012
שלום רב,
לאחרונה עברתי עיסוי אירוטי, שהיו בו אבנים חמות. המעסה העביר את האבנים גם לאורך איבר המין שלי, שהיה מגורה (ויתכן שנזלו ממנו נוזלי זרע ראשוניים). האם יכול להיות שנדבקתי באיידס או במחלת מין אחרת דרך האבנים?
יצוין שהוא מחמם את האבנים, אבל לא עד הסוף, כי הוא התגאה בזה שאצלו האבנים לא לוהטות כמו אצל מעסים אחרים, ולכן זה יותר נעים. אין לי מושג עד כמה הוא שומר על סטריליזציה של האבנים. לצורך השאלה נחמיר, ונניח שהוא לא שומר על סטריליות, והאבנים נגעו באיברי מין אחרים לפני שנגעו בזה שלי.
אודה לתשובה כי הדבר מטריד את מנוחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות במחלות מין דרך אבנים חמות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/08/2012אלון שלום,
מרבית הגורמים המחוללים מחלות מין לא יכולים לשרוד על חפצים דוממים וזקוקים לתא חי כדי להתקיים. הסבירות של הדבקות באופן שתיארת אפסית.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אלון אקו21/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר רונןעוז20/08/2012
שלום ד"ר רונן
ראיתי בתשובות שציינת כי אם מבוצע בי מין אורלי (יורדים לי), אז ציינת במפורש כי לא ניתן להידבק באיידס.
שאלתי היא אם זה ההפך ואני יורד למישהיא,האם כך הדבקה אפשרית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות ??
עוז22/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר רונן - תגובה
ד``ר רונן הולנד23/09/2012הסיכוי להדבקה באיידס כאשר אתה מבצע מין אוראלי באישה הוא נמוך ביותר.
הסיכוי עולה אם תבצע מין אוראלי כאשר יש לך פצעים על השפתיים למשל הרפס פעיל או אם אתה זמן קצר אחרי ציחצוח שיניים או טיפול שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונוריהאלון18/08/2012
לאחר מין אוראלי יצא לי על איבר המין פצעון שלא עובר משהו כמו שבועיים הרופא שלך אותי לבדיקת N.GONOREA אצל אורולוג ,הבדיקה עוד שבוע
1) עליי לחשוש ?
2) אפשר לקבל פרטים על הבדיקה ? איך היא מיתבצעת וכו .. ?,
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונוריה - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/08/2012שלום,
גונוריאה לא מתבטאת כפצעים על הפין. יתכן שהוא רצה לעשות לך בדיקה כללית למחלות מין.
כיום כבר לא נהוג לבצע בדיקה לגונוריאה אצל אורולוג בעזרת משטח שופכה אלא בעזרת בדיקת שתן רגילה הנשלחת ל PCR STD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון על איבר המין לאחר מין אוראליאלון17/08/2012
כעבור כמה ימים בודדים לאחר המקרה יצאה לי על הפין מין פצעון כזה ממש מתחת לחור של הפין , הפצעון יצאה לפני משהו כמו שבועיים ועדיין לא עבר ! היו לי צריבות מספר ימים אך זה חלף ועכשיו פשוט יש את הפצעון ואני לא מרגיש שום כאב או צריבה
אני מאוד חושש!
חשוב לציין שגם התגלו אצלי כדוריות דם בשתן אך בבדיקת שתן יצאה לי תרבית שלילית !
חשוב לציין גם כי את הבחורה איתה קיימתי את יחסיי המין האוראלים לא מוכרת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו חשוב
אלון17/08/2012הייתי אצל הרופא והוא שלח אותי לאורולוג לבדיקת N.GONOREA משהו כזה ..
האם עליי לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר לחס וחלילה איידס ?
אלון17/08/2012האם יש קשר לחס וחלילה איידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעון על איבר המין לאחר מין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/08/2012איתי שלום,
ישנן מחלות מין העוברות גם במין אוראלי ובהחלט יש צורך לפנות לרופא מומחה לבדיקה ושלילת מחלות אלו (גונוראה, כפי שציינת, ואחרות).
ניתן להדבק באיידס במין אוראלי, אולם המחלה לרוב לא מתפרצת תוך מספר ימים והסבירות לכך קטנה ביותר.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)