מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הזמן שצריך לחכות לתוצאותשגיא18/07/2012
הכרתי לא מכבר בחורה.
אנחנו רוצים לקיים יחסי מין ללא קונדום עם גלולות.
אנו רוצים לבצע בדיקות דם שגרתיות לגילוי מחלות מין.
רציתי לדעת כמה זמן לוקח לכל התוצאות להגיע מרגע הבדיקה?
ואיפה הכי מהר אפשר לקבל את התוצאות האלה? בקופת חולים? במקומות פרטיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הזמן שצריך לחכות לתוצאות - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/07/2012דרך קופת החולים אפשר לבצע את כל הבדיקות המקובלות למחלות מין, התוצאות הן בדר"כ תוך שבועיים.
במרפאות פרטיות או בוועד למלחמה באיידס אפשר לבצע בדיקה מהירה ולקבל תשובה תוך חצי שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהאלמונית18/07/2012
שלום רב,
לפני כחודשיים נדבקתי לצערי בכלמידיה. מאז טופלתי, ובדיקות שלאחר הטיפול הראו כי החיידק אינו.
יידעתי את הבחור בקיום החיידק והוא טיפל גם כן (אציין כי אצלי המחלה התפרצה ממש בחומרה בעוד אצלו לא).
לפני שבוע (ב-11 ביולי) שכבנו בשנית, כאמור לאחר ששנינו נטלנו 'דוקסילין', אך מאז יש לי שוב את מכלול התופעות של המחלה (הפרשות צהובות, כאב בבטן התחתונה, צריבה במתן שתן).
כמובן שחששתי שהוא לא החלים ושבעצם נדבקתי שוב, ומיד רצתי להיבדק, כך שב-15 לחודש ביצעתי בדיקת PCR (בדיקת שתן). מה שנורא מוזר לי הוא שהתוצאות הגיעו כבר היום (ה-17.7) והיו שליליות. איך ייתכן שכבר הגיעו תוצאות?! זה חיידק שלוקח יחסית זמן רב לגדל במעבדה. משהו בתוצאה הזאת נראה לי לא אמין בכלל. האם אני צודקת?
אשמח לחוות דעתכם,
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר20/07/2012תשובה שלילית לוקחת פחות זמן מאשר תשובה חיובית בדר"כ. אני מניחה שזה בגלל שכאשר לא צומח כלום מזהים את זה יחסית מהר, וכשיש צמיחה זה לוקח יותר זמן עד זיהוי מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי בטוחמוטי14/07/2012
שלום,
אני נוהג לקיים יחסי מין מוגנים עם מישהי שהכרתי לא מזמן.
אני מאוד רוצה לרדת לה אך אני חושש. החשש אינו HIV אלא מחלות אחרות שעוברות במגע שבין הלשון לדגדגן והנרתיק.
מה אפשר לעשות כדי להיות רגועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי בטוח - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/07/2012הזיהומים שאתה יכול להיחשף אליהם הם בעיקר הרפס וקונדילומה. אם אין לה נגעים בזמן שאתם מקיימים יחסי מין, סיכויי ההדבקה הם מינימליים.
אז פשוט תשאל אותה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידה ותופעות מדאיגותשרון ליפשיץ14/07/2012
שלום רב,
לאחרונה התחיל בן זוגי להרגיש צריבה בעת מתן שתן, הוא נבדק ויצא כי יש לו כלמידיה. בעקבות בדיקתו הומלץ כי גם אני אערוך את הבדיקה. ביצעתי את הבדיקה ויצא שגם אני נושאת את החיידק.
כעת הנני נוטלת אנטיביוטיקה מסוג "דוקסלין".
בעקבות כך יש לי מס' שאלות: בעת קיום יחסים מופרשת ממני הפרשה לבנה סמיכה (לא כמו קוטג') האם ההפרשה קשורה לכלמידיה ? בעת קיום היחסים, מרגישה כאבים בשיפולי הבטן/ הבטן התחתונה האם זה קשור ? בעת קיום היחסים אני נוטה "להתייבש" מאוד מהר, האם זה קשור ? או שמא עלי לחשוד כי מדובר בדלקת בצוואר הברחם ?
תודה רבה, שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידה ותופעות מדאיגות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2012שלום,
לכלמידיה סימפטומים לא ספציפים, יש המרשה וצריבה )לאו דווקא בקיום יחסים) אל המחלה יכולה להיות גם ללא כל תסמינים, כך שקשה לדעת האם מה שאת מתארת קשור לכלמידיה או לא.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולפסקופיה + הריוןשרית13/07/2012
שלום רב,
ביצעתי לפני שלושה שבועות קולפסקופיה, לאחר שבשני מקרים (בשני החודשים האחרונים) דיממתי לאחר יחסי מין עם בעלי (יש לציין שבשני המקרים זה היה בסמוך לקבלת הווסת- יום יומיים לפני). החודש לא דיממתי כלל וגם נכנסתי להריון.
טרם קיבלתי את תוצאות הבדיקה, אבל הסתכלתי בסיכום הבדיקה ודבריה של הרופאה מובאים כדלקמן:
"קולוספקופיה אינה מספקת. נצפתה מוסאיקה עדינה בשעה 11 פריפרית
דמם קל מתוך תעלת צוואר לאחר ביקורת ע"י מטוש. נלקח ECC, ללא הרבה חומר. ללא עדות לממצא בנרתיק".
ראשית, האם ניתן לקבל פירוש? מה זה מטוש? מה זה מוסאיקה? מה המשמעות של הדברים שרשמה הרופאה?
שנית, האם יש בעיה בכך שנכנסתי להריון?
תודה רבה, שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפסקופיה + הריון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2012צר לי אולם השאלה שלך נקטעת באמצע תיאור הבדיקה, )אולי זה רק במחשב שלי?),נסי לשלוח שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת שוב..תודה לך!
שרית16/07/2012"קולוספקופיה אינה מספקת. נצפתה מוסאיקה עדינה בשעה 11 פריפרית
דמם קל מתוך תעלת צוואר לאחר ביקורת ע"י מטוש. נלקח ECC, ללא הרבה חומר. ללא עדות לממצא בנרתיק".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלתי היתה
שרית16/07/20121. האם זה בסדר שנכנסתי להריון?
2. האם ניתן לפרש את מה שרשמה הרופאה, מה זה מוסאיקה, מטוש וכו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלתי היתה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2012שוב שלום שרית,
אין שום בעיה עם זה שנכנסת להריון, אני מאחלת לך בהצלחה.
מטוש זה מקלון עם ראש צמר גפן - דומה למקלון אזניים, רק ארוך יותר - הרופאה השתמשה בו כדי לגעת בצוואר הרחם שלך. מוסאיקה זה אחד הממצאים שניתן לראות בקולפוסקופיה על צוואר הרחם, זהו תיאור הבדיקה עצמה. הרופאה לקחת דגימה מתוך תעלת הצוואר (ECC). התשובה תתקבל מן הסתם בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נקרע באמצע אקט עם פרוצהמיכאל12/07/2012
שלום,
זהו היה אקט חד פעמי וקונדום נקרע באמצע האקט, תוך 1-2 שניות הוחלף בחדש.
מה הסיכוי שנדבקתי במחלה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום נקרע באמצע אקט עם פרוצה - תגובה
ד``ר רונן הולנד16/07/2012שלום,
סיכוי קטן מאוד, אבל קיים.
ממליץ לך לבצע בדיקת איידס + סיפיליס חודשיים אחרי המגע החשוד.
אם יש צריבה או הפרשה מהפין, יש לפנות לרופא משפחה או אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב במתן שתן והפרשה מאיבר המיןמודאג11/07/2012
שלום,
לאחרונה ניגשתי לרופא המשפחה, לאחר צריבה במתן שתן והפרשה מוגלתית (ככל הנראה) מאיבר המין. רופא המשפחה נתן לי זריקה תוך שרירית לישבן (שאינני זוכר את שמה) ואנטיביוטיקה לחמישה ימים - מטרוג'יל 250 מ"ג, שלוש פעמים ביום לאחר הארוחה.
האם הטיפול הנ"ל יעיל בפני מחלת המין זיבה וכלמידיה ?
לאחר כמה זמן מסיום הטיפול באנטיביוטיקה, אוכל ללכת ולבצע בדיקת שתן PCR ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב במתן שתן והפרשה מאיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/07/2012לא ניתן לענות בלי לדעת איזו זריקה קיבלת, מטרוג׳יל לא מטפל בכלמידיה או זיבה. אם הסימפטומים ממשיכים כדאי לבצע בדיקת PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס אצל שני בני הזוג והריוןטלטול08/07/2012
לפני כשנה הייתה לי התפרצות ראשונה של הרפס, ועכשיו גם לבן זוגי התפרץ ההרפס. באותו יום שהוא החל לסבול מכאבים באיבר המין קיימנו יחסי מין. השאלה היא אם אני כבר נשאית של הוירוס - האם זה יכול לעורר אצלי את ההתקף? ועוד שאלה - אנחנו מנסים להיכנס להריון - האם כניסה להריון בזמן ההתקף אצל בן זוגי יכולה להשפיע איכשהו על הזרע/ העובר בהמשך או לגרום לסיבוכים כלשהם בהריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס אצל שני בני הזוג והריון - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/07/2012אם את כבר נשאית רוב הסיכויים שלא יתעורר התקף דווקא בגלל קיום יחסים. אין השלכה על הסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייחסות לתמונותל08/07/2012
שלום,
אפשר בבקשה להתייחס לשאלה מתחת לתמונה1 מתאריך ה6/7?
כשלושה ימים לאחר הופעת הפצע הוא כבר התייבש לחלוטין, התקלף ולא נותר ממנו דבר.
האם אופייני לעגבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות לתמונות - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר12/07/2012לא, בעגבת הנגע לרוב נשאר זמן ארוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףנטלי06/07/2012
האם כאב גרון יכול להיות סימפטום כלשהו למחלת מין?? לאחר שביצעתי מין אוראלי? ואם כן איזה מחלה? אני ממש חוששת מאחר וזו פעם ראשונה שאני עושה את זה ולא נזהרתי? האם זה משהו שיכול להמשך לכל החיים?במידה ויש כמובן...
אודה לתשובה מהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - תגובה
ד``ר רונן הולנד07/07/2012שלום,
יש מספר מחלות מין שעלולות לעבור במין אוראלי.
נדיר מאוד להידבק באיידס במין אוראלי. מחלות שכיחות יותר הן גונוריאה וקלימידה.ֿֿ
אם יש סימפטומים מטרידים צריך לפנות לרופא המטפל שלך או למרפאה למחלות מין למשל 'מרפאת לוינסקי' ולבקש לעבור משטח גרון לגונוריאה וקלמידיה (לא משטח גרון רגיל). אם יש סימנים להדבקה, אפשר לקבל טיפול אנטיביוטי שמטפל היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עגבת מדבקת לפני הסימפטומים הראל06/07/2012
שלום,
יצא לי פצע על איבר המין ואני חושש מעגבת.
קבעתי תור לרופא עור וביקשתי בדיקות דם לעגבת מרופאת המשפחה.
כשבוע לפני שהפצע צץ לו קיימתי יחסים לא מוגנים עם בת זוגי.
מה הסיכוי שהיא נדבקה ממני במידה ויש לי עגבת? האם המחלה מדביקה בשלב כזה לפני הופעת הסימפטומים?
כמו כן מה אמינות בדיקות הדם לגילו המחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה1
ל06/07/2012שלום,
בהמשך לשאלותיי הקודמות, יומיים לאחר שגיליתי את הפצע על הפין הוא התייבש מאד.
האם סביר שפצע עגבתי יחלוף כה מהר?
צירפתי תמונות של הפצע יומיים לאחר שגיליתי אותו.
במה לדעתכם מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה2
ל06/07/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה3
ל06/07/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עגבת מדבקת לפני הסימפטומים הרא - תגובה
ד``ר רונן הולנד07/07/2012עגבת "רגילה" (להבדיל מעגבת סמויה) גורמת להדבקה רק דרך הפצע על הפין בשלב הראשון או דרך פריחה עורית בשלב השני.
אבל.... 50% ממקרי העגבת הם ללא סימנים כלל (עגבת סמויה) ולכן דרך האבחנה היחידה לך ולבת זוגך היא בדיקות דם סרולוגיות (לנוגדנים) שכדאי לבצע חודשיים אחרי המגע החשוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העם זאת מחלת מין?אלכס06/07/2012
שכבתי עם משהי שיש לה מחזור וזה היה אחרי ששתיתי ועשינתי (לא שתיתי הרבה ליטר של בירה), אחרי שסיימנו.. הרגשתי ממש מוזר אחרי כמה שניות התעלפתי.. ואז כשהתעוררתי הקאתי פעמיים, אבל אחרי כמה דקות כבר חזרתי לעצמי, העם יש הקשר למחלת מין כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העם זאת מחלת מין? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/07/2012לא, אלו אינם סימפטומים של מחלת מין.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם בחורה עובדתשרון05/07/2012
שלום רב,
ראשית יש לציין שאני טיפוס חרדתי מאוד ואני סובל מחרדה בעקבות בעיה בריאותית בעבר זיהו לי הפסיכולוגיים שיש לי חרדה בריאותית.
לעניין , אתמול היה לי יחסי מין עם בחורה עובדת ואני אפרט את המפגש . לא היה מגע מיני מלא ולא היה מגע מיני אוראלי ולא אנאלי . פשוט אני נגעתי לה בחזה שלה ובאיבר מינה למשך כמה שניות . היא מצידה לא נגעה בי ( את האוננות עשיתי לעצמי עם היד שלא נגעתי באיבר מינה ) רק שמה לי את הקרם על איבר המין וזהו ( לא היו נשיקות לא היה כלום רק מישוש של החזה שלה). יש סיכון להידבקות באיידס או במחלה אחרת? מכיוון שזוהי בחורה עובדת . החרדה שלי אומרת כבר שנדבקתי באיידס אף על פי שרציונלית אין סיכוי . אני צריך את צפירת ההרגעה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם בחורה עובדת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/07/2012ניסים שלום,
לפי תיאורך הסיכון להדבקה במחלת מין אפסי.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטלי05/07/2012
אני לא ממש מבינה בזה,אבל כשמבצעים מין אוראלי למישהו, תוך כמה זמן יודעים אם נדבקתי באיזשהי מחלה? כלומר אני לא יודעת אם לגבר הזה יש מחלות,אני רק יודעת שהוא היה עם הרבה מאוד ואני מודאגת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/07/2012למחלות שונות זמן דגירה שונה וסימפטומים שונים. ישנן מחלות שלא מדבקות במגע אוראלי, ואחרות כן. אם יש חשש להדבקה, מומלץ לבצע מין אוראלי עם קונדום.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה ותרומת זרעשיפי02/07/2012
שלום,
יש לי שאלה , במידה ואני רוצה להיכנס להריון ויש לי ידיד שמוכן לתת לי את הזרע שלו - ICI) האם יש דרך כלשהי לוודא שהזרע שלו לא נגוע בסוגים המסוכנים של פפילומה ?
יש בדיקת זרע מיוחדת שאפשר לעשות ?
אם כן , אז איפה ?
המון תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה ותרומת זרע - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/07/2012נגיף הפפילומה לא עובר בנוזל הזרע אלא במגע בעור.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)