מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרכי הדבקות בהפרסעמי31/07/2012
שלום,
יש לי לעיתים רחוקות מאוד (פעם אחרונה הייתה לפני 6 שנים בערך) הרפס על השפתיים.
רציתי לשאול אם יש סכנת הדבקה בהרפס בנשיקה בזמן שאין לי פצעים של הרפס.
תודה,
עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרכי הדבקות בהפרס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/07/2012תיאורטית כן, אולם אם ההתפרצות האחרונה היתה לפני מספר שנים סביר להניח שהסיכון להדבקה הוא אפסי.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק תהייה...ס30/07/2012
לפני כחודש נוצרה לי דלקת בדרכי השתן לאחר יחסי מין עם בן הזוג שלי. הלכתי לרופא נשים שנתן לי אנטיביוטיקה. התחלתי ליטול את האנטיביוטיקה אך היא גרמה לי למיגרנות אז הפסקתי לקחת ביום השלישי (כלומר לא סיימתי את הטיפול). מאז, מידי שבוע אני סובלת מגירודים ממש מעצבנים באיבר המין. האם אלו חיידקים שנותרו מהדלקת בשתן, מאחר ולא סיימתי את הטיפול באנטיביוטיקה? ואם לא, איך אני מטפלת בזה? זה נורא מציק, ומעצבן, וזה מונע ממני לקיים יחסים עם בן זוגי.
תודה מראש על היעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק תהייה... - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/07/2012גרד לאחר טיפול אנטיביוטי יכול להגרם מפטרת נרתיקית. לצורך אבחנה והמלצה על טיפול פני לרופא הנשים שלך.
בברכה, ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המין??בחור מודאג30/07/2012
היי..
כבר המון זמן שיש לי הרפס שפתיים שבא והולך פעם-פעמיים בשנה.
מדי פעם גם היו יוצאים לי פצעים (כמו חצ'קונים) על איבר המין. ותמיד התייחסתי אליהם בזלזול כאילו הם חצ'קונים ולא ייחסתי להם הרבה חשיבות- לאחר כמה זמן הם פשוט נעלמו..
השבוע יצא לי מקרה שבו הייתה לי התפרצות של ההרפס בשפתיים ובו זמנית גם יצא לי פצעון מאוד מוגלתי על איבר המין. ואז התחלתי לעשות את הקישור בין השניים.
האם יש לי הרפס באיבר המין?
אם אני אלך לרופא לאחר שההתפרצות תסתיים יכולים עדיין לבדוק האם יש לי הרפס לפי בדיקת דם כלשהי?
אשמח אם תוכלו לענות לי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס באיבר המין?? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר30/07/2012שלום
הדרך הטובה ביותר לאבחן היא לפנות לבדיקת רופא בזמן שיש את הנגעים על איבר המין. אחרי שהם נעלמים קשה מאד לאבחן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
בחור מודאג30/07/2012אבל להנחה שלי ששני הדברים קשורים יש בסיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל.. - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר31/07/2012לא בהכרח, נגיף ההרפס של השפתיים עלול לגרום גם להרפס גניטלי אולם באופן פחות שכיח, והתפרצויות לא בהכרח יהיו בו זמנית אם כי זה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן - נתנו לי כדורי ZETOערן28/07/2012
היי,
הייתה לי צריבה בשתן (לא חריפה מאוד אבל לא נעימה), למשך למעלה משבוע..
הלכתי לרופא ועשו לי בדיקות דם כלליות ומקיפות של מחלות (STD) וגם בדיקות שתן.
לאחר יום/יומיים הגיעו רק חלק מהתוצאות והכל היה בסדר..
נאמר לי ששאר התוצאות יכולות להגיע גם עוד 3 שבועות ושעליי להמתין.
בינתיים הרופאה אמרה שלא כדאי לקחת סיכון, ועשתה לי זריקה+4 כדורי ZETO.
שאלתי:
האם יכול להיות שהחשק המיני שלי טיפה נפגע מאז אותם ימים שהחלה הצריבה?
או שזה נפגע אחרי לקיחת התרופות הנ"ל?
מה לגבי זיקפה - יכולה להיפגע קצת?
ובכלל - מה עליי לעשות? האם הטיפול וההנחיות שקיבלתי הם נכונים? לחכות 3 שבועות לכל התוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בשתן - נתנו לי כדורי ZETO - תגובה
ד``ר רונן הולנד11/08/2012קיבלת טיפול מצוין.
לטיפול האנטיביוטי אין השפעה על החשק המיני או הזקפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע עם זרע על העורשירי27/07/2012
שלום,
קרתה לי תופעה קצת מביכה והייתי מעוניינת לדעת מה זה-
אחרי מגע מיני (עם מישהו שמכירה, ולא ידוע לי על מחלות כלשהן שיכולות להיות לו..) הזרע שלו היה על הבטן שלי במשך מס' דקות. לאחר מכן שטפתי את זה ושמתי לב שאיפה שהיה מגע של זרע- התפתחו נקודות אדומות על העור. מה זה אומר? האם זה מעיד על סוג של מחלה כלשהי? הדבר לא קרה לי עם בני זוג אחרים.
תודה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע עם זרע על העור - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/07/2012שירי שלום,
לא סביר שמדובר במחלה, זו יכולה להיות תגובה מקומית של העור למידת החומציות/בסיסיות של נוזל הזרע, או לחומרים מסויימים בו.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשפניתעידן27/07/2012
היי,
רציתי לדעת אם חשפנית עשתה לי ביד (היא אפילו לא הורידה את התחתון שלה או נגעה באיבר המין שלה או הפה שלה נגע בשלי) האם יש סיכוי לקבל מחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשפנית - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/07/2012לפי תיאורך אין סיכון להדבק במחלת מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! -מהי דרך ההידבקות בחיידק הזה?נטע26/07/2012
שלום רב,
אני בחורה שמטופלת בטיפוליי פוריות בבנק הזרע.
לאחרונה, בתרבית שנלקחה ממני באופן וגינאלי (ולא דרך תרבית שתן) - התגלה אצלי חיידק: UREAPLASMA UREAL-PCR - חיובי.
אציין ואדגיש שבכל חיי היו לי יחסי מין רק עם שני בני זוג, ותמיד תמיד הדבר נעשה עם קונדום בלבד!
השאלות שלי:
א. האם יתכן, ונדבקתי כתוצאה מתרומת הזרע?
ב. האם יתכן ונדבקתי מאחד מבני הזוג שהיו לי בעבר, למרות שהשתמשו בקונדום?
ג. האם טיפול של 14 יום בדוקסילין - מספיק כדי למגר את החיידק?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! -מהי דרך ההידבקות בחיידק הזה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/07/2012חידק האוריאופלסמה נחשב לחלק מאוכלוסיית החידקים הרגילה (אינו מחולל מחלות) בנרתיק אצל נשים. אין הכרח לטפל באנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל השאלה שלי היתה אחרת -
נטע27/07/2012תודה ד"ר הולדנר על התשובה.
אבל -
אשמח לקבל מענה על השאלות ששאלתי בגוף ההודעה הקודמת.
כלומר - מהן דרכי ההידבקות האפשריות בחיידק?
האם יתכן שנדבקתי מבני זוג, שאיתן קיימתי יחסי מין עם קונדום בלבד??
האם יתכן שנדבקתי ממנת זרע בבנק הזרע?
שוב, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל השאלה שלי היתה אחרת - - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/07/2012לא צריך שיהיה אירוע הדבקה בחיידק זה. הוא חלק מאוכלוסיית החידקים הקבועה בנרתיק ולעיתים בשופכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון למחלות בבודי מסאג?גיל23/07/2012
שלום רב ,
רציתי לדעת אם יש סיכון למחלות מין ולאיידס מבודי מסאג? מה יכול להיגרם בבודי מסאג ע"י בחורה עובדת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכון למחלות בבודי מסאג? - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/07/2012אם מדובר במגע של גוף בגוף בלבד, בלי מגעים באיברי המין, הסיכוי להדבקה באיידס ומחלות מין הוא אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קונדילומה בלייזרמודאגת23/07/2012
שלום
האם אתם יודעים באיזה בית חולים ניתן לעשות לייזר להסרת קונדילומה ?
אני כבר יותר משבוע מטורטרת בנושא הזה, תעזרו לי בבקשה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קונדילומה בלייזר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/07/2012בכל בית חולים, לפחות באיזור המרכז, מבצעים טיפולי לייזר לצוואר הרחם. מבחינה בירוקרטית יש גם חשיבות באיזו קופ״ח את מבוטחת ומה האפשרויות שלך במסגרת הקופה. התייעצי עם רופא הנשים שלך לגבי נושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים לאומית
מודאגת27/07/2012תתפלאי, אבל באופן מוזר לרופאת הנשים שלי אין מושג באיזה בית חולים כן עושים ובאיזה לא, ופשוט הפנתה אותי למרפאות חוץ (ללא ביח ספציפי). ניסיתי להתקשר למספר בתי חולים למחלקות נשים שגם להם אין מושג על מה אני מדברת. עם הפקידות בעמדות במרפאה אני פשוט מתביישת לדבר על הנושא, ככה שנותרתי חסרת תשובות.
אשמח לדעת באיזה בית חולים עושים את הטיפול בוודאות, לאחר מכן אני אבדוק לגביי הכיסוי הביטוחי (הכסף פחות חשוב לי).
תודה שוב ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ בזמן טיפול בדלקת אגןלינה22/07/2012
שלום רב
ברצוני לשאול האם ניתן לבצע בדיקת פאפ בזמן טיפול בדלקת אגן עיי אנטיביוטיקות? או שאין כל קשר בין הדברים? ממתינה לתשובתכם בדחיפות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ בזמן טיפול בדלקת אגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/07/2012שלום רב,
אין קשר בין הדברים, בדיקת פאפ לא מושפעת מטיפול אנטיביוטי.
בברכה
דר׳ בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר רעמונה22/07/2012
שלום,
לפני כשנה בחור שהיה איתי ביחסים היה בתאילנד, לאחר מכן היה לנו סקס אוראלי (אני ירדתי לו), אחרי המציצה הוא אמר שהוא היה אצל רופא וגילו לו זיבה, אני הרגשתי אי נוחות בגרון ואז אחרי כמה ימים זה עבר ,הוא אמר לי על המחלה שלו רק אחרי שעברה לי הרגישות בגרון. הלכתי להבדק בכל זאת ולא היה כלום.
האם יש סיכוי גם לאיידס?
ויש סיכוי שנדבקתי? א
ני בלחץ נוראי לא רוצה לחיות בפחד
ומפחדת לעשות בדיקה של איידס אני עובדת במקום עם ויתור סודיות ...מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר רע - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/07/2012הסיכוי לאיידס הוא קטן מאוד.
יש מרפאות בהן ניתן לבצע בדיקות אנונימיות בלי להיחשף כלל. לפעמים כדאי לעשות בדיקה רק כדי להפסיק עם המחשבות הטורדניות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד קל בנקודה מסוימת באיבר המיןאחד22/07/2012
שלום, לפני כמה ימים ביצעתי אוננות משותפת עם מישהו. לכל היותר היה מגע עם קצת רוק וללא מגע עם נוזל זרע או דם. לאחר יום וחצי-יומיים, התחיל לגרד לי בנקודה מסוימת באיבר המין. לא משהו רציני, ואחרי שמגרדים קצת זה עובר לשעה בערך, אבל האזור רגיש ומגורה למגע.
אין אדמומיות נראית לעין, או פצע מכל סוג שהוא, שלפוחית, התקלפות וכדומה.
האם זה יכול להיות משהו שהוא מעבר לסתם שפשוף? אולי התחלה של מחלת (מין) כלשהי?
תודה.
אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד קל בנקודה מסוימת באיבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/07/2012הסבירות שמדובר במחלת מין אינה גבוהה, בכל מקרה אם האיזור ממשיך להציק כדאי לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין עם בחורה עובדתגיל21/07/2012
שלום רב רציתי לדעת אם יש סיכון למחלת מין אם בחורה עובדת תעשה לי ביד ? אני מאוד חרד מהדברים האלה שנוגעים למחלות מין אז רציתי לשאול אתכם האם יש סיכוי שאם בחורה עובדת תעשה לי ביד אז יהיה לי סיכוי להידבק במחלת מין . לא מעוניין לא במגע אוראלי ולא במגע מיני מלא . רק שתעשה לי ביד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין עם בחורה עובדת - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/07/2012סיכוי שואף לאפסי. אלא אם כן יש לה פצע פתוח ביד או שהוא נוגעת באיבר המין שלה ואח"כ בשלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סוגי מחלות ? והאם....
שרון22/07/2012אם היא נוגעת באיבר מינה ומיד באיבר מיני יכול להיות סיכון לאיידס? ואם יש לה פצע פתוח ? למה זה יכול לגרום לי? ויש דרך למגן את הסוג מין הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סוגי מחלות ? והאם.... - תגובה
ד``ר רונן הולנד22/07/2012אם היא נוגעת באיבר המין שלה ומיד אח"כ באיבר המין שלך יש סיכוי נמוך מאוד למחלות כמו גונוריאה קלמידיה קונדילומה הרפס. הסיכוי לאיידס הוא אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןרינה20/07/2012
שלום,
אני מעוניינת לדעת האם בן אדם שנחשף למחלת זיבה יכול במקביל גם להדבק איידס?יש לי חבר שנדבק בזיבה בתילאנד האם הבחורה יכלה להדביק אותו גם באיידס?
האם איידס עובר במין אוראלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/07/2012אפשר להידבק בזיבה ובאיידס באותו מגע מיני.
נדיר שאיידס עובר במין אוראלי. אם ביצעו בו מין אוראלי (הוא היה הנמצץ) - הסיכוי הוא אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי לא מוגןאלונה18/07/2012
שלום,
קיימתי יחסי מין עם פרטנר לא מוכר.
החדירה התבצעה רק עם קונדום, אך במקביל קיימנו מין אוראלי לא מוגן. במהלכו, השפיכה התבצעה בפה.
מאלו מחלות עלי לחשוש? לא ראיתי באיבר המין שלו נגעים כלשהם, או מוגלה. נראה תקין לחלוטין.
ללכת להבדק? אילו בדיקות לבקש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי....
אלונה22/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יועצת26/07/2012אם יש לו מחלה כלשהי, זה יכול לעבור גם במין אורלי. נקווה שאין לו. יש תחנה לבדיקת מחלות מין במרפאת לוינסקי, התחנה המרכזית החדשה. חפשי אותם ברשת. תוכלי להתקשר ולשאול אותם פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)