מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי קרם דאלאצין ווגינלירונה06/09/2012
שלום רב.
הגניקולוג שלי רשם לי טיפול בדאלאצין ג'ל לשבעה ימים ואמר לי שאין לקיים יחסי מין במהלך הטיפול (אפילו עם קונדום).
כמו כן התבקשתי להמשיך בטיפול פעמיים בשבוע למשך חצי שנה בשל אבחון של בקטריאל ווגינוזיס. על פי הנחיית הרופא אין לקיים יחסי מין ביום בו מוחדר הג'ל לנרתיק וכן גם כיומיים לאחר מכן.
האם תוכלו להסביר לי מה הסיבה לכך?
האם ניתן לקיים יחסי מין עם קונדום?
האם האיסור חל רק על חדירה, או גם על מגע חיצוני באיבר המין (כלומר בדגדגן)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי קרם דאלאצין ווגינלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012שלום רב,
עלייך לפנות לרופא שלך עם שאלות אלו אם הוראותיו אינן ברורות לך - אכן מומלץ לא לקיים יחסים בזמן הקורס הטיפולי הראשון, אולם לא ידוע לי על המלצה דומה בזמן טיפול מניעתי. עם זאת, לכל רופא הנסיון שלו ממנו נובעות המלצותיו.
באופן כללי, בקטריאל ווגינוזיס היא מחלה חיידקית שהגורמים לה אינם ברורים במלואם, יש קשר לקיום יחסים אולם הוא לא חד משמעי - בקטריאל ווגינוזיס עלולה להופיע אצל לסביות, או בתולות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה נכונה לטיפולavi06/09/2012
שלום רב
בבדיקה של אישתי
Mycoplasma hominis חיובי
Ureaplasma urealyticum חיובי
אני מבין ששנינו נטופל - האנטיביוטיקה המוצעת ע"י הרופא הינה ציפרודקס
250ML פעמיים ביום למשך שבוע
שאלותיי
האם הטיפול המוצע הולם ?
האם צריכים לחכות XXX זמן לפני שמבצעים בדיקה חוזרת?
האם צריכים להתנזר מיחסי מין לאחר או במשך הטיפול ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תוכלו להתייחס לשאלתי
avi10/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה נכונה לטיפול - תגובה
ד``ר רונן הולנד10/09/2012הטיפול הנכון הוא אזיטרומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הרפס מסוג אחד יכול להדביק בהרפסענת06/09/2012
כשיש לחברי הרפס בשפתיים , האם כשאנו מקיימים יחסי מין אוראליים , האם הוא יכול להדביק אותי בהרפס באברי המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הרפס מסוג אחד יכול להדביק בהרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/09/2012כן, חלק מהזיהומים ההרפטים באיברי המין נגרמים מוירוס הרפס מסוג 1.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלימשה05/09/2012
שלום רציתי לדעת עם אני יורד לבחורה ומלקק לה את הדגדגן עם קיצי הלשון באיזה מחלות אפשר להדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אורלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012ישנן מחלות שונות שעלולות לעבור במין אוראלי - למשל הרפס, גונוראה וכלמידיה. כמובן שאם הבחורה לא סובלת מאחת מהמחלות האלו, אין סיכון להדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי
נינה08/09/2012גם בעגבת ואיידס אפשר להידבק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012הסיכוי להדבקה באיידס אינו גבוה כמו ביחסי מין מלאים אולם האפשרות קיימת. עגבת בהחלט מדבקת במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה, מחלת מין?סיון04/09/2012
שלום רב,
אני סובלת במשך שנה פלוס מדלקות חוזרות בדרכי השתן.
נתנו לי סוגים שונים של אנטיביוטיקות ושום דבר לא עזר.
בסופו של דבר הגעתי לאורולוג והוא אמר שיש לי מחלת מין בשם אוראופלסמה אוראליטיקום.
רשם לי דוקסילין ושלח אותי שוב לבדיקת שתן מיקופלסמה. האם זו מחלת מין באמת?
ממה היא נובעת? והאם היא הסיבה לכל הדלקות החוזרות האלה?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה, מחלת מין? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012שלום רב,
אוראופלזמה אינה מחלת מין אלא חיידק הנמצא בנרתיק באופן שכיח ואינו גורם לסימפטומים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על איבר המיןאלון04/09/2012
לפני כחודשיים קיימתי יחסי מין אוראלים לא מוגנים עם נערת ליווי , יומיים לאחר המגע המיני יצא לי על הפין פצעון ממש מתחת לחור , כבר חודשיים שפצע זה לא עובר , הרופא יעץ לי להשים משחת עניים שנקראת "סינטומיצין" פעמיים ביום !!!
וכבר עברו חודשיים וזה עדיין לא עובר אני ממש לחוץ!!
אפשר עזרה בבקשה ? אולי יש משחה יותר טובה ? מה זה אומר שכבר חודשיים וזה לא עבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע על איבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012אבנר שלום,
אין אפשרות לענות על שאלתך ולהמליץ על טיפול במסגרת הפורום. אם הטיפול לא עזר, חזור לרופא שלך להמשך בירור והמלצה על טיפול.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיניםעידן04/09/2012
היי,
האם יכול להיות מצב של הדבקה בזיבה (לאחר קבלת מין אוראלי מאישה) ללא תסמינים של הפרשות באיבר המין אבל עם כאבי גרון (קראתי שכאבי גרון הם לפעמים תסמין נלווה) שהתחיל יומיים אחרי המגע?
האם משטח גרון יאשר את קיום המחלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012רוב הסיכויים שאין קשר בין כאבי הגרון לקים היחסים האוראלים. אם כאב הגרון נמשך פנה לרופא משפחה, ואם לא נמצאת סיבה אחרת תוכל לבקש ממנו משטח גרון לזיבה (גונוראה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- UREAPLASMA UREALYTICUMי'04/09/2012
שלום,
ביצעתי בדיקות דם ושתן לגילוי מחלות מין, והתגלה אצלי UREAPLASMA UREALYTICUM- חיובי. חשוב לי לציין שאין לי שום תלונות, לא צריבה, לא הפרשות, לא משהו מיוחד...
מה זה אומר?
הרופאה נתנה לי מרשם לAZENIL- 4 קפסולות בבת אחת.
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מיטל06/09/2012מה זמן הדגירה של החיידק (אורופלסמה)?
כלומר כמה זמן אחרי המגע עם מישהו שיש לו את החיידק עשויים לראות את המצאות החיידק בבדיקות דם או שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUREAPLASMA UREALYTICUM - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012החיידק הזה נמצא באופן רגיל במערכת המין, אני מניחה שהבדיקה שבצעת נועדה לגילוי מחלות מין ולא דלקת בשתן. אין צורך לטפל בו היות ואינו גורם לסימפטומים קליניים או לבעיית פריון.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה נמשכתיונתן02/09/2012
יש לי בעיה באיבר המין כבר כמה חודשים ..מן שפשוש שכזה על הצד התחתון שלו (הקרוב לאשכים) העור לא מתקלף אבל קיימת אדמומיות באיזור .. הדבר גולש מאט מאוד לאיזור האשכים ואין לי מושג מה אפשר לעשות בנושא - מה עליי לעשות כדי שהאמומיות תעבור ?
והאם זו סוג של מחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לייי
יונתן03/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מור04/09/2012שלום,אל תחכה שיענו לך בפורום. מציעה לך לקבוע תור לרופא עור שיבדוק ויתן לך טיפול בהתאם. לגבי מחלות מין,אתה יכול לבקש מרופא המשפחה שלך לבצע בדיקת std זה למחלות מין וכך תוכל לדעת אם נדבקת במשהו.
תיהיה בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה נמשכת - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר08/09/2012אכן מור צודקת, הפורום נועד לתשובות על שאלות כלליות ואין באפשרותנו לתת לך אבחנה והמלצה על טיפול על סמך תיאור. עליה לפנות לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה נמשכת - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/09/2012לא ניתן לאבחן מצבים שכאלה לפי תיאור בפורום.
יש לפנות לרופא עור או אורולוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני יעלה תמונה זה יעזור?
יונתן19/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה והרפסמור31/08/2012
שלום,האם הרפס גניטלי מידבק גם כשאין פצעים(מצב "רדום")?
האם וירוס הפפילומה מידבק גם כשהוסרו היבלות?
מהם דרכי ההדבקה לשני הנגיפים? (שירותים,מצעים,מכשירים להסרת שיער)
לצערי,נחשפתי לשני הוירוסים הנ"ל והנני רוצה לדעת כיצד לנהוג במהלך יחסי מין.
אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה והרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/09/2012שלום רב,
לשני הוירוסים אופן הדבקה דומה, בשניהם עיקר ההדבקה היא במגע יישיר עם נגעים פעילים, אולן תתכן גם הדבקה כאשר אין נגעים ברורים על העור. הסיכון להדבקה כזו גבוה יותר בתקופה הראשונה אחרי ההדבקה הראשונית, ויורד עם הזמן. אין הדבקה דרך מצעים או אסלות.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
מור04/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראפלזמה אוראליטיכוםאולגה31/08/2012
שלום. איבחנו אצלי אוראפלזמה אוראליטיכום הייתי רוצה לדעת איזה טיפול הכי יעיל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מור31/08/2012היי, גם לי היה את החיידק הזה ולקחתי אנטיביוטיקה בשם "דוקסילין" למשך 10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראפלזמה אוראליטיכום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/09/2012החיידק הזה נמצא באופן רגיל במערכת המין, היום לא נהוג לטפל בו היות ואינו גורם לסימפטומים קליניים או לבעיית פריון.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בהקשר הזה
מיטל03/09/2012שלום,
קיבלתי היום תוצאות של בדיקת שתן שבמה נמצא U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי.
קראתי פה כי אמרת שאורופלסמה (זאת משמעות הבדיקה נכון?) זה חיידק שנמצא באופן רגיל במערכת המין ולא נוטים לטפל בו. האם הבנתי נכון?
בכל מקרה יש לי מרשם לרוליד.
שאלתי היא - האם זה מדבק ביחסי מין וגינליים מוגנים או ביחסי מין אוראליים לא מוגנים?
יש לציין כי לא הרגשתי כלל בתסמינים?
סליחה על מבול השאלות, אני קצת מבולבלת ולחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בבקטריאל ווגינוסיסרונה29/08/2012
שלום רב.
אני כבת שלושים, סובלת באופן כרוני ממצבים בהם ההפרשה בעלת ריח רע ובצבע אפרפר-לבן.
בעבר טופלתי בפרוטוציד אך פיתחתי אלרגיה. לפני כשבוע עשיתי תרבית וגילו שיש לי בקטריאל ווגינוסיס. לאחר התרבית הזמנתי תור במרפאת הזיהומים בהדר יוסף והרופא אישר את האבחנה.
הוא אמר שעלי לקחת דאלאצין במשחה נרתיקית לשבעה ימים, כאשר לאחר מכן עלי לקחת את התרופה פעמיים בשבוע למשך חצי שנה על מנת למנוע הישנות של המצב וכתרופת מנע.
כששבתי לגניקולוג הקבוע שלי ושוחחתי הוא אמר לי שלדעתו אין טעם לטפל בתרופה כחצי שנה, היות שגם אם הטיפול יסייע אין ערובה שהדבר לא יחזור. (המליץ לטיפול נרתיקי של שבוע ימים ואחר כך לא להמשיך במתכונת של פעמיים בשבוע לחצי שנה)
אינני יודעת מה לעשות! מצד אחד אני סובלת בתדירות גבוהה מריח רע, ומצד שני בעבר לא עשיתי משטחים לכן אינני יכולה להיות בטוחה שהמקור שלהם היה כל הזמן בקטריאל ווגינוסיס.
האם אתם ממליצים ללהמשיך בטיפול בתדירות של פעמיים בשבוע למשך חצי שנה? האם יש למלא אחר המלצת הרופא גם במידה ואם תרבית נוספת (בתום השבוע הראשון) תראה שהבקטאירל ווגינוסיס כבר אינו קיים?
אם במידה וכן יש המלצה להמשיך את הטיפול לתקופה של חצי שנה, האם יש אפשרות להוריד את המינון לפעם בשבוע במקום פעמיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבקטריאל ווגינוסיס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/08/2012רונה שלום,
ככל שתשאלי יותר רופאים תקבלי יותר תשובות ותתבלבלי עוד יותר. אם אינך בוטחת ברופאים אליהם את פונה, את יכולה כמובן לפנות לחוות דעת נוספת, אולם במסגרת הפורום התשובה שלי יכולה להיות כללית ואינני יכולה להמליץ על טיפול או על שינוי בטיפול שהציעו רופאים שבדקו אותך בעצמם.
באופן כללי - הטיפול בבקטריאל ווגינוזיס הוא לשבוע, הבעיה היא ששיעור ההשנות (כלומר החזרה של הזיהום) יחסית גבוה. ההמלצה של הרופא הראשון נבעה מכך שהתלונה שלך היא מתמשכת ואין אבחנה חד משמעית של זיהום חריף שהתחיל זמן קצר לפני ביצוע התרבית. במצבים כאלו יש הגיון רב במתן טיפול מניעתי ממושך - גם זה לא יכול להבטיח בוודאות שהזיהום לא יחזור לאחר הפסקת הטיפול אולם הסיכון לכך נמוך יותר.
אין תשובה נכונה או לא נכונה. את יכולה לטפל לשבוע בלבד, ואם תהיה השנות מוכחת בתרבית - לטפל שוב, ואת יכולה לנסות לקחת טיפול מניעתי ממושך ולראות האם יש שינוי בסימפטומים שהגדרת כ-כרונים. ההחלטה היא שלך אולם כדאי לקבל אותה בשיתוף עם רופא נשים שמטפל בך במסגרת כלשהי, ותוכלי לשוב אליו למעקב והמשך טיפול.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה30/08/2012תודה לך על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוץ !!!!!!!!!!אלון28/08/2012
חום,עייפות,בלוטות לימפה נפוחות , כאבי ראש .. !! וכל זה התחיל חודש לאחר מגע מיני אוראלי לא מוגן עם יצאנית בתאיילנד
אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי
אני לחוץ מאוד !!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ !!!!!!!!!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/08/2012אני מציעה שתפנה לרופא משפחה לבדיקה - כאמור ולפי הודעות קודמות שלך הסיכון שנדבקת במחלת מין, כולל איידס, אפסי. סביר להניח שמדובר במחלה ויראלית שאין לה קשר עם המגע המיני שקיימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידס שבועיים לאחר המגעאלון28/08/2012
קיימתי יחסי מין אוראלים לא מוגנים עם זונת רחוב
לאחר שבועיים ביצעתי בדיקת איידס דרך מרפאת כללית !
האם התוצאות ייהו אמיתיות ? או שעליי לחזור על הבדיקה לאחר זמן ??
עברו כבר מעל שבועיים לאחר שעשיתי תבדיקה ועדיין לא קיבלתי תוצאות האם זה מעיד על משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס שבועיים לאחר המגע - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/08/2012אבנר שלום,
אנא ראה את תשובתו של ד"ר הולנדר.
תוצאות של בדיקת איידס בקופ"ח לרוב מגיעות לאחר מספר שבועות - העובדה שעדיין לא קיבלת תוצאות לא מעידה על שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דגדגןדניאלה27/08/2012
שלום, בת 24
לפני כשבוע הייתי אצל רופא הנשים שלי. עקב גרד קל. אמר שיש אודם קל בפתח הנרתיק ונתן דקטקורט קרם (פעמיים ביום)
כשהגעתי לבית ושמתי את המשחה, משכתי את העור מעל הדגדגן כלפי מעלה, סתם כדי לבדוק אותו (משהו שאף פעם לא עשיתי וקראתי שכדאי לעשות) איך שהרמתי את העור הופיע לי מין חתיכת מוגלה קשה שכשנגעתי בה היא פשוט יצאה.
וכשמתחתי את העור עוד ללמעלה גילתי שיש לי 2 נקודות לבנות על העור . מעולם לא כאב לי שם, לא כואב לי. אף פעם לא סבלתי מדלקות או פטריות.
אציין כי בזמן קיום יחסי מין יש פעולה עם הדגדגן.
השאלה מה זה? האם לגשת לרופא שוב?
אני לא בלחץ כי אין לי שום כאב, אך מפחדת שאולי זו תחילה של זיהום או דלקת כל שהיא.
לא יודעת אם יש קשר, אבל לא קיימתי יחסים כבר חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקודה הלבנה מופיעה על הערלה
דניאלה27/08/2012החלה שמכסה את העטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגדגן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר06/09/2012שלום
לא מדובר במוגלה אלא בהצטברות של הפרשות מתחת לעור שמכסה את הדגדגן, לא מדובר בזיהום ואין סיבה לדאגה. לגבי הנקודות הלבנות, אם זה מציק לך ואיני חולף פני לרופא הנשים שלך לבדיקה.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גם בת 2424/04/2013בדיוק זיהיתי אצלי את אותו הדבר ונכנסתי ללחצים (בלי כאבים בלי כלום) וראיתי את ההודעה והתשובה ונרגעתי.
רק רציתי להגיד תודה לבחורה האמיצה שהעזה לשאול :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)