מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה...לילך15/11/2010
שלום רב,
בן זוגי (הטרי) קיבל טיפול להסרת קונדילומה באמצעות חנקן בעקבות נקודות קטנות שנראו על איבר מינו.
אני ובן זוגי התחלנו לקיים יחסי מין לפני כשלושה שבועות ללא קונדום, ברצוני לשאול האם יש טעם לבצע בדיקה לנגיף הקונדילומה כבר עכשיו או רק כאשר יופיעו אצלי תסמינים למחלה?
האם ישנה אפשרות לראות בבדיקה אם נדבקתי למרות שעבר קצת זמן מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין?
במידה ונדבקתי ואין לי נקודות על העור האם לייזר עדיין מהווה טיפול מתאים?
האם לאחר שבן זוגי עבר את הטיפול ניתן לקיים יחסי מין מידית ללא חשש מהדבקות? או שמה ישנו פרק זמן שיש לחכות?
האם ישנה חשיבות לגילוי וטיפול מוקדם במחלה וליעילות הטיפול ? או שמה ניתן לטפל בה בכל שלב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010האם יש טעם לבצע בדיקה לנגיף הקונדילומה כבר עכשיו?
^^כן
האם ישנה אפשרות לראות בבדיקה אם נדבקתי למרות שעבר קצת זמן מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין?
^^כן
במידה ונדבקתי ואין לי נקודות על העור האם לייזר עדיין מהווה טיפול מתאים?
^^לייזר הוא הטיפול הטוב ביותר לקונדילומה
האם לאחר שבן זוגי עבר את הטיפול ניתן לקיים יחסי מין מידית ללא חשש מהדבקות?
^^אם בדיקת ה PCR שלו תהיה תקינה אז אין חשש כי אז הוא לא מדבק.
האם ישנה חשיבות לגילוי וטיפול מוקדם במחלה וליעילות הטיפול ?
^^ככל שמוקדם כן יטב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויחסוי15/11/2010
שלום אני בן 16
השאלה שלי אם יכול להיות דבר כזה? לא קיימתי יחסי מין מעולם.. יכול להיות שתהיה לי פטריה בכלל? ואם כן איך אני מטפל בה?? ללא רופא אולי משחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010יכול להיות
יש טיפול לפטרת - נסה קרם אגיסטן ללא מרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקונדילומהקטי14/11/2010
שלום רב!
הנני בחורה בריאה בת 26. סבלתי בחודשים האחרונים מגרד בפות שלא עבר לאחר כמה סדרות של טיפול באגיסטן ואף החמיר. רופא הנשים שלי שלח אותי למומחה לצוואר הרחם. אצלו נערכה לי בדיקה קולוסקופית וניתן לי טיפול של אגיסטן ודאלאצין. הגרד אכן נעלם לאחר הטיפול אך נקראתי לחזור לרופא לאחר חודשיים. לאחר הביקור אצלו נודע לי שיש חשש לוירוס הקונדילומה. הוא לא נתן לי יותר מדי פרטים רק ביקש ממני לחזור אליו עוד 4 חודשים.אני מאוד חוששת ויש לי כמה שאלות.
1. האם הגרד הממושך קשור לוירוס (במידה ובאמת יש לי את הוירוס)?
2. אין לי שום סימנים חיצוניים (יבלות וכד'). האם הם יכולים להופיע?
3. מדוע רק עוד 4 חודשים אוכל לדעת האם יש לי את הוירוס? האם יש דרך לדעת לפני? האם עליי לגשת לעוד רופא?
4. לגבי בן הזוג שלי (אני נשואה ומקיימת יחסי מין רק עם בעלי בשלוש שנים האחרונות). האם ייתכן שגם לו יש את הוירוס? איפה הוא יכול להיבדק? והאם אנחנו יכולים להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?
תודה וסליחה מראש על השאלות המרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/20101. האם הגרד הממושך קשור לוירוס (במידה ובאמת יש לי את הוירוס)?
^^יתכן
2. אין לי שום סימנים חיצוניים (יבלות וכד'). האם הם יכולים להופיע?
^^אפשרי
3. מדוע רק עוד 4 חודשים אוכל לדעת האם יש לי את הוירוס?
^^איני יודע. אפשר לדעת מיידית [תשובה תוך כשבוע]
4. לגבי בן הזוג שלי (אני נשואה ומקיימת יחסי מין רק עם בעלי בשלוש שנים האחרונות). האם ייתכן שגם לו יש את הוירוס?
^^יתכן
איפה הוא יכול להיבדק?
^^היכן שרוצה כולל אצלי.
והאם אנחנו יכולים להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?
^^אם אתם נושאים את הוירוס אתם מדבקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי לא מוגןאיתי14/11/2010
שלום
שלשום קיימתי מין אוראלי עם גבר. המין האוראלי היה הדדי ונמשך מספר שניות לכל צד, לא הייתה גמירה באף אחד מהמקרים. לא קוים מין אנאלי.
תוך כמה זמן ניתן לבצע בדיקה למחלות מין? מה הסיכוי להידבקות בנגיף HIV?
אודה לכם מאוד על התשובה המהירה
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תגובתכם
איתי14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
איתי15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי לא מוגן - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010תוך כמה זמן ניתן לבצע בדיקה למחלות מין?
^^24 שעות
מה הסיכוי להידבקות בנגיף HIV?
^^1 ל 1000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או משהו אחר?:-(14/11/2010
שלום רב,
בימים האחרונים חשתי נפיחות באזור איבר המין וכן אדמומיות וגרד עז.
הייתי בטוחה שזה פטרייה שחזרה כי גם היו לי הפרשות לבנות שהתאימו לסיפטומים.
זה פעם שניה בחיי שזה קורה לי.
לקחתי לבד משחת אגיסטן- וגם נרות אגיסטן.
אבל לא בטוחה שזה עוזר ושזה בכלל הבעייה שלי...
כרגע אחרי שני נרות עדיין מאד מאד מגרד לי בפתח הנרתיק.
זה כרגע הדבר היחיד שמציק לי.
אני לא ככ יודעת אם להמשיך את הטיפול עם הנרות .
הייתי היום אצל גניקולוג וחוץ מלצעוק עליי הוא לא עשה כלום כי לא יכל לראות בגלל הנרות.
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה או משהו אחר? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010איך אוכל לאבחן ללא בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזיבהמ14/11/2010
הי,
עשיתי משטח אצל הגניקולוגית שלי והתוצאות חזרו חיוביות עבור:
N.GONORRHOEAE
Strep gr B
הטיפול שקיבלתי הוא: חצי כמות זריקה של רוספין וכדורים של דוקסילין למשך שבועיים פעמיים ביום. האם זה יפתור את שתי הבעיות?
שאלה נוספת: לא קיימתי יחסי מין כבר חודשים (מכל סוג שהוא). לא ברור לי בכלל איך נדבקתי בזיבה כך.
יש לך הסבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010האם את בחורה או בחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחורה
מ14/11/2010בחורה.
רשמתי שהייתי אצל הגניקולוגית שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010נשים לא מרגישות בזיבה בתחילתה ולכן סיפורך אינו מפתיע. הסטרפטוקוק לא קבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכונים...
מ20/11/2010סיימתי עכשיו את הטיפול הדוקסילין (10 ימים) ועדיין יש הפרשה רירית שקופה ללא ריח.
האם זה אומר שהזיבה לא עברה? או שזה משהו אחר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףף בבקשה דוקטוראמיר14/11/2010
אני בן 36 ולפני שבועיים היה לי כאבי תופת באשכים הלכתי למיון אורולוג עשה לי בדיקות דם שהיו תקינות וסיטי בטן וגם אולטרסאונד והממצאים היו דלקת יוצאר לי חומר שקוף מהפין והפיפי צורב אני מטופל באנטיביטיקה דוקסילין וציפרולקסין יש מצב שזה גם מחלת מין כי כאשר אני במגע מיני כואב לי בביצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףף בבקשה דוקטור - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010ללא בדיקה ושיחה לא אוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויחסוי13/11/2010
שלום רב
אני בן 16 ואף פעם לא קיימתי יחסי מין אבל יש לי על הפין בחלק התחתון (הורידי, הקרוב לאשכים גם מאחורה וגם מקדימה ) מן פצעונים לבנים עם זקיפיי שיער וזה לפעמים שמנוני אך נורא מגרד בצורה מוגזמת לפעמים האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה לפחות להרגיע את הגירוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010התמונה לא בפוקוס אבל עד כמה שאני יכול לראות אין מקום לדאגה. נסה אלוורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
חסוי14/11/2010שלום יש לי אפשרות לשלוח לך עוד תמונות אנא תנסה לראות את זה במקום אחר בתודה אנונימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010גם זו תמונה לא חדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נדבקיםקארין13/11/2010
שלום,
האם הדבקה בוירוס הפפילומה נעשת רק בקיום יחיסי מין? ומה לגבי שימוש בקונדום?
שמעתי שניתן להדבק בנגיף גם בעת שימוש בשירותים משותפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נדבקים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010להדבקה מספר דרכים: מכשירים, לבנים , מגע מיני ועוד. קונדום מונע חלקית. שרותים- בנים יכולים להדבק ובנות לא כל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטורגונן11/11/2010
ביקרתי אצל רופא עור היום והוא איבכן אצלי כניראה את וירוס קונדילומה השאלה שלי אם זה בסדר לקיים יחסי מין אם קונדום אם אין שום סכנה?
אודה לך אם תחזור אלי
בתודה גונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוקטור - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010קונדום מגן חלקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נגעי קונדילומהדן10/11/2010
שלום רב,
לפני כשבועיים הסירו לי מאיבר המין נגעים של וירוס הקונדילומה.
הנגעים מרוכזים בחלק העליון של איבר המין ממש בקצה של האיבר בחלק שמתחבר לאשכים.
לאחר הניתוח מרחתי חמישה ימים את הבקטובן.
היום זה כבר כמעט שבועיים לאחר הטיפול הפצעים עדיין לא נסגרו ודי מגרד לי שזה צפוי.
השאלה שלי היא: לפני יומיים הנתפח לי החלק השמאלי של איבר המין, זה לא כואב אבל נפוח. זה אפילו נרגע קצת אבל חזר עוד הפעם.
האם זו תופעה טבעית לאחר הסרת נגעים?
האם עלי למרוח משהו על הנגעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נגעי קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010האם זו תופעה טבעית לאחר הסרת נגעים?
יש טיפולים מוצלחים יותר לטיפול בפצעים אבל רק רופא שרואה את המקום יכול להמליץ על משחה מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מיןאור10/11/2010
לפני שנתיים קימתי יחסי מין אנאלים לא מוגנים .האם צריך לעשות בדיקה למחלות מין ?{מדובר באישתי שלא שכבה עם אף גבר אחר} אני מאוד לחוץ שאולי יש לי מחלת מין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010תוכל לעשות בדיקה לכל מחלות המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה וגירודים בשופכת הפיןגונסון10/11/2010
שלום דוקטור...קיימתי יחסי מין ביום שבת האחרון וכעבור יומיים חשתי בהרגשת שריפה..וגירוד באיבר המין ..באיזור השופכה..מלמטה..לאחרונה התחלתי לחוש גם בהרגשת צריבה כאשר אני ניגש לשירותים...אשמח לקבל יעוץ.כדי לדעת מה לעשות בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה וגירודים בשופכת הפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010אשמח לתת יעוץ וזה לא מתאים ולא מספיק דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין פפילומה קונדילומה לשופכההסובל10/11/2010
ד"ר שלום,
1. אני זכר 26, רציתי לדעת האם בהנחה שנשללו מחלות מין על ידי בדיקות PCR יכול להיות קשר בין צריבה קבועה בתוך השופכה \ מקומות אחרים במערכת השתן לוירוסי הפפילומה או הקונדילומה?
2. אם כן, האם יכולים לפגוע הוירוסים בתוך המערכת מבלי להראות סימנים מחוצה לה, כלומר על גבי העור של איבר המין?
3. האם נגיפים אלו יכולים לעבור במין אוראלי?
תודה רבה,
הסובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין פפילומה קונדילומה לשופכה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/20101. אני זכר 26, רציתי לדעת האם בהנחה שנשללו מחלות מין על ידי בדיקות PCR יכול להיות קשר בין צריבה קבועה בתוך השופכה \ מקומות אחרים במערכת השתן לוירוסי הפפילומה או הקונדילומה?
^^אין תיאור מדויק של שמות מחלות המין שנשללו.
2. אם כן, האם יכולים לפגוע הוירוסים בתוך המערכת מבלי להראות סימנים מחוצה לה, כלומר על גבי העור של איבר המין?
^^אפשרי
3. האם נגיפים אלו יכולים לעבור במין אוראלי?
^^כולם עוברים במין אוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי10/11/2010
האם אפשרי שבן זוגי סובל מכאבים איומים בזין , הזין נפוח מאד ואדום מאד כאשר רופאת העור שאצלה ביקר טענה לאפשרות העיקרית שזו מחלת מין ושלחה אותו לבדיקות כאשר אצלי הכל רגיל ותקין ללא שום תופעה יוצאת דופן ? האם יכולתי להדביק אותו במחלה מבלי שאני סובלת ממנה ואם כן מה זה יכול להיות ?ואילו בדיקות אני צריכה לעבור בשביל לגלות אותה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010האם אפשרי שבן זוגי סובל מכאבים איומים בזין , הזין נפוח מאד ואדום מאד כאשר רופאת העור שאצלה ביקר טענה לאפשרות העיקרית שזו מחלת מין ושלחה אותו לבדיקות כאשר אצלי הכל רגיל ותקין ללא שום תופעה יוצאת דופן ?
^^כן זה אפשרי
האם יכולתי להדביק אותו במחלה מבלי שאני סובלת ממנה ואם כן מה זה יכול להיות ?
^^כן יכולת להדביק אותו למשל בזיבה מבלי שתרגישי
ואילו בדיקות אני צריכה לעבור בשביל לגלות אותה ?
^^קולפוסקופיה ובדיקות מעבדה לפי הנדרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)