מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים ועוד תופעותנ14/10/2010
שלום,
יום לאחר שקיימתי יחסי מין (לא מוגנים) הרגשתי כאב (חיצוני) באזור הפות. גיליתי מספר פצעים אדומים שכאבו במגע. לאחר שלושה ימים הכאב נרגע, והפצעים עדין קימים, שבוע אחרי, רק יותר יבשים. מעבר לכך מרגישה שיש לי פטרייה, לא יודעת אם יש קשר בין הדברים. מעולם לא היו לי פצעים בסגנון. הם נמצאים בעיקר בצד אחד של איבר המין.
כמו כן, סובלת כבר יומיים מכאבי בטן (עליונה), אולי מהפטרייה (?).
מה הם הפצעים האדומים?
היכן עליי להיבדק בדיקה מקיפה של מחלות מין?
אם מדובר בהרפס, האם הוא יכול לגרום לכאבי הבטן או קשור לפטרייה?
תודה
נ. המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ועוד תופעות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010לצערי כל האפשרויות תיתכנה.
פני לבדיקת רופא נשים לוודא שאינך סובלת מהרפס של איבר המין ושלא נידבקת גם במחלה חיידקית המועברת במגע מיני (כלמידיה או זיבה) אשר יכולה להסביר את כאב הבטן.
והחשוב ביותר: הקפידי על מגע מיני מוגן מעתה ואילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך יעוץ!חסוי12/10/2010
יש לי על איבר המין כבר כמה זמן סימן אדום נפוח טיפה שמתי משכה אנטיביוטית נגד פיטריות בעור וזה נראה כיאילו זה מתרפא אבל אז העור מתיבש לי ומתקלף מה זה ומה אני עושה?! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך יעוץ! - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/10/2010אין אפשרות לאבחון ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה-בקשההההההדניאל12/10/2010
שלום- מקווה שתענו לי ..
אני כבר 3 שנים שלא קיימתי יחסי מין ---- לפני זה כן..
בכל מקרה- בשבוע האחרון ראיתי סרט על אייס- והתחילו לי מחשבות וחרדות על זה שאולי יש לי איידס..... למרות שבני הזוג מעברי למיטב ידיעתי בריאים וחלקם אף נשואים +ילדים.
אין לי שום תסמינים שמשהו לא בסדר-- בשנים האחרונות עשיתי בדיקות דם ומשטח וגינלי שיצא תקין.
עשיתי גם בדיקת פאפ - ואני מחכה לתוצאה--רציתי לשאול - נגיד ואני 3 שנים נשאית של האיידס- האם תתכן בדיקת פאפ תקינה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה-בקשהההההה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010בדיקת PAP נועדה לבדוק רמזים לנגיעות ב HPV או ממצאים תאיים המחשידים לממאירות של ריריות צואר הרחם והנרתיק.
לשלילת נשאות HIV יש לבצע בדיקת דם מתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה מקונדילומהאייל10/10/2010
שלום ד"ר
הסרתי יבלות בחנקן נזולי לפני חצי שנה לפי מה שנראה לי התרפאתי מקונדילומה
כי היבלות לא חזרו כבר מהטיפול הראשון
עשיתי בדיקת בדיקת קולונוסקופיה ויצאה תקינה
1)כמה זמן לוקח להחלים מהוירוס מרגע שהחלמתי מקונדילומה
2)מתי אתם ממליצים לחזור על ה PCR אחרי כמה זמן מהטיפול?
3)האם ישנה בדיקה נוספת חוץ מ PCR שבודקת נכוחותו של הוירוס או לא?
אם איבר המין נרפא מהוריוס ומקומות אחרים שלא נבדקו נניח ולא נרפאו כי מה שחשוב זה אזור הפה איבר המין ופי הטבת.
ההדבקה בוירוס במקומות אחרים לא תזיק אם היא מחוץ לרחם או בפי הטבעת והפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/10/2010מה שקובע אם החלמת זה קולפוסקופיה תקינה לכל אברי המין ופי הטבעת וסביבותם ובדיקת PCR תקינה.
1)כמה זמן לוקח להחלים מהוירוס מרגע שהחלמתי מקונדילומה
^^אין חוק ובדיקת PCR קובעת.
2)מתי אתם ממליצים לחזור על ה PCR אחרי כמה זמן מהטיפול?
^^זמן קצר.
3)האם ישנה בדיקה נוספת חוץ מ PCR שבודקת נכוחותו של הוירוס או לא?
^^לא
אם איבר המין נרפא מהוריוס ומקומות אחרים שלא נבדקו נניח ולא נרפאו כי מה שחשוב זה אזור הפה איבר המין ופי הטבת.
ההדבקה בוירוס במקומות אחרים לא תזיק אם היא מחוץ לרחם או בפי הטבעת והפה?
לא מבין את השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי09/10/2010
שכבתי עם מישו בלי קונדום. ואני גם עושה לא מעט ביד (כל יום) עם ויברטור ועוד מכשיר דומה. אחרי חודש מאז יחסי המין ולאחר שעשיתי ביד.. (אני חושבת שאולי פצעתי את עצמי קצת כי כאב לי עם הויברטור) התחיל לשרוף לי קצת בעת שתן. דחפתי אצבע ולא שורף לי בנרתיק, רק חיצונית קצת באיזור השפתיים החיצוניות ,איפה שהיה החיכוך החזק מידי עם הויברטור. השאלה היא האם יכול להיות שנדבקתי בדלקת למשל ואני מרגישה בתסמין כמה שבועות לאחר קיום יחסי המין (ולא אחרי כמה ימים)
האם יש דלקת שגורמת רק למעט שרפה במתן שתן ?
וממה זה יכול לקרות ? האם סביר שזה יקרה מהויברטור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
שלי09/10/2010אני חושבת שזה בגלל הויברטור ובגלל שעשיתי שעווה בכל האיזור ופגעתי בעצמי
האם יש מחלת מין שהתסמין שלה רק ששורף מעט בחלק החיצוני של הפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוםחיים08/10/2010
שלום עשיתי עם בחורה מין אנאלי+רימינג,לאחר תקופה מסוימת קבלתי חום ומאז מצבי הבריאותי הולך ומדרדר,יש לי עקיצות בגוף כמו של יתושים,אבל העקיצות הם ממחזור הדם.
כמו כן לאחר תקופה מסוימת החלו כאבי ראש ופתאו בעיות ריכוז ששואלים אותי שאלה אני לא זוכר מה שאלו,ואומר אתה יכול לחזור על השאלה.
עשיתי בדיקות לעגבת,צהבת,קלמידיה,איידס,הפטטיס,הרפס 1+2כל הבדיקות יצאו שליליות למעט עליה בתפקודי כבד,כמו כן אני סובל מחולשה,
נראה לי כל הסבל נובע מאיזה טפילים שחדרו לי לגוף,אודה לך מאוד אם תוכל להגיד לי איזה טפילים יכלו לחדור לי לגוף,ואיזה בדיקות סרולוגיות עלי לעשות,בתודה מראש וסליחה על אורך השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/10/2010סליחה מראש שלא אוכל להגיד לך משום שזה לא אפשרי ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן אנונימי
משה19/10/2010האם ניתן לעשות את הבדיקה אצלך באופן אנונימי,בתודה מראש משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה?שרית07/10/2010
לפני כחודשיים שלושה קיימתי יחסי מין עם מישהו אבל ללא גמירה מאף צד והיתה חדירה ללא קונדום.
כמה ימים לאחר מכן, אולי שבוע, החלו להיות לי גירודים בלתי נסבלים בנרתיק ואז גם ראיתי שנוספו לכך הפרשות לבנות בצורת חתיכות נייר/קוטג' מסביב לפתח המין.
בשלב מאוחר יותר כבר לא נראו שום הפרשות מסביב אך הופיעו חתיכות לבנבנות צהבהבות בתוך הנרתיק עצמו, מה שמפחיד אותי כי אני גם לא יודעת מה זה, וגם מוגבלת מבחינת פעילות מיני מפני שאם מחדירים אצבע אז אפשר להוציא את החתיכות האלה.
אני שמה מגן תחתוך וההפרשות יכולות לצאת עליו ואיתן גם נוזל צהוב (וזה לא שתן).
הייתי אצל גיניקולוגית אך היא לא בדקה אותי אלא רק אמרה לי להשתמש באגיסטן על סמך הבעיות שתיארתי לה (גושים לבנים וגירודים) והיא אמרה לי שזו פטרייה. הבעיה היא שאגיסטן זו משחה שבסך הכל מרגיעה את הגירודים, אני לא חושבת שהיא יכולה לרפא את הפטרייה. אני מורחת את זה רק מסביב לפתח, האם צריך למרוח גם בפנים?
והאם זו פטרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
שרית08/10/2010קניתי אגיסטן ללא מרשם, אך הרופאה המליצה על פוליקוטן, שזו המשחה שהתכוונתי שהיא רק מקלה על הגירודים. האם אגיסטן יכול לרפא את הפטרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה במיתרי הקולפרח2607/10/2010
לרופאים שלום, התחלתי לצאת עם בן זוג חדש וכעת לאחר שעבר ניתוח להסרת פוליפ נמצא שיש לו פפילומה.(הגיע אליו דרך האם) נפוליפ הוסר השאלה היא מה הסכנות
מבחינת יחסי מין, נשיקה, מין אוראלי ועוד.
חוץ מזה הוא אדם בריא שמאד מקפיד ומודע לבריאות שלו מספר שעושה בדיקת איידס אחת לתקופה.
מה עלי לבדוק האם לבקש שיציג לי תוצאות של בדיקות? ומה עם שאר מחלות המין שאין דרך לבדוק אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה במיתרי הקול - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/10/2010פפילומה זה לא קונדילומה. אנא שלחי את התוצאה המקורית של התשובה ההיסטולוגית ואתייחס שנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותך דר וקסלר המשך
פרח2614/10/2010אין בידי את האבחנה המדוייקת אך יש לו וירוס פפילומה על מיתרי הקול. כלומר היה פוליפ שהוסר
הרופא טען שזה הועבר אליו דרך האם.
השאלה שלי האם אני יכולה להידבר בדרך כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת עגבתאדוארד קלימין06/10/2010
שלום
אני בת 22 נשואה ובהריון חודש שני, בצעתי בדיקה לעגבת ,התוצאות:
VDRL negativ
TPHA positiv
FTA-abs positiv
אני מאוד מוטרדת ,מה יש לי ומה עלי לעשות?
בכבוד
סאנדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת עגבת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/10/2010לגשת לרופא המשפחה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד באזור פי הטבעתשי06/10/2010
שלום..לפני כשבועיים הופיע לי באזור פי הטבעת גרד..בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות רבה אבל עכשיו הגרד הוא בלתי נסבל..בהתחלה זה היה במקום אחד באזור פי הטבעת ועכשיו זה מרגיש לי שזה מתפשט באותו באיזור..חשוב לי לציין כי אין לי הפרשות מהמקום..לאחר בדיקה באינטרנט אני קצת בחרדה..וכבר לא יודע לאיזה מחלת מין אם בכלל לשייך את זה..
אני אשמח מאוד אם תוכל להגיד לי איזה בדיקות עליי לעשות ולאיזה רופא עליי לפנות...בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד באזור פי הטבעת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/10/2010נראה לי שעליך לעבור קולפוסקופיה ובדיקה כזו עושים רק אצל רופאי נשים מסויימים. אוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון באיבר המיןנועם05/10/2010
שלום לפני כשבוע הופיע לי פצעון על הפין שנרעה כמו חצ'קון
הדבר קרה לי בעבר לפני כחצי שנה
האם עליי להיות מודאג ? מהו התסמין הנ"ל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר07/10/2010אין לדעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןדויד03/10/2010
שלום ,
לפני מספר חודשים התגלו אצלי פיצעונים צורבים על איבר המין בחלק העליון,
פצעים כאלו היו לי אולי פעמיים בעבר ולא ייחסתי לזה חשיבות ,כי זה עבר מהר יחסית והיה ברמה של פיצעון אחד או שניים , ניתקלתי בזה לפי מיטב זכרוני כשחזרתי מרחצה בים וחשבתי שזה צריבה ממדוזות,
בפעם האחרונה זה היה נרחב יותר , הלכתי לבדיקה אצל רופא מין ,
הוא איבחן הרפס , ונתן לי משחה למריחה , הוא טען שזה נובע מיחסי מין לא בטוחים .
ב 12 שנה האחרונות לא קיימתי יחסי מין מלאים או חלקיים ,בכל צורה שהיא עם בת זוג אחרת למעט אישתי והיא הבת זוג היחדה שהייתה בחיי בזמן זה( אני חייב לציין שהרופא לא הראה שהוא מאמין) .
הפצעים לא חזרו כבר מספר חודשים , אבל אני מרגיש לעיתים קרובות התכצויות באיבר המין. איבר המין מתכווץ מאוד ויש תחושה לא נעימה . האם יש קשר לכך , האם יתכן שכלכך הרבה שנים לא היו לי תופעות של הרפס, ,אני נוטל ריטלין על בסיס קבוע האם יש לכך השפעה .אני בן 40 מצב בריאות תקין לחלוטין .
מה צריךלעשות מכאן .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבר..
ד``ר שרגא וקסלר03/10/2010קודם כל יש לאשר שמדובר בהרפס.
שנית - אני מציע שתקרא על הרפס באתרים שונים כולל בשלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מיןרוסי ללא שם02/10/2010
לי ולחברה שלי לא היו פרטנרים קודמים. אם נישתמש בגלולות, האם נידבק במחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין
ד``ר שרגא וקסלר03/10/2010גלולות לא גורמות למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן ומחלות מיןמשה02/10/2010
האם בבדיקת שתן שיגרתית ניתן לגלות גם מחלות מין או שההפניה צריכה להיות ספציפיצית לחפש חיידיקים של מחלות מין?
האם מגע אקראי של הפין ברוק של מישהו זר שהיה על האסלה בשירותים ציבוריים יכול לגרום למחלת מין? האם יש הבדל בין זה לבין מין אוראלי שביצעה אשה?
האם יש לבצע בדיקות ואלו?
תודה לתשובתך על מספר השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
ד``ר שרגא וקסלר03/10/2010האם בבדיקת שתן שיגרתית ניתן לגלות גם מחלות מין
^^לא
או שההפניה צריכה להיות ספציפיצית לחפש חיידיקים של מחלות מין?
^^כן
האם מגע אקראי של הפין ברוק של מישהו זר שהיה על האסלה בשירותים ציבוריים יכול לגרום למחלת מין?
^^לרוב לא.
האם יש הבדל בין זה לבין מין אוראלי שביצעה אשה?
מין אוראלי או גניטלי או אנלי אכן מדבקים במחלת מין.
האם יש לבצע בדיקות ואלו?
^^תלוי בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בשפתייםעדי01/10/2010
שלום,
שמי עדי ואני בת 18.
לפני כשבוע התחלתי לחוש בגירוי בשפתיים, בעיקר בחלקן העליון.
הוא החל להתגבר עם הימים וכשבדקתי ראיתי שהעור אדום ונפוח, וחשתי במעט גבשושיות. חשוב לציין שמעולם לא קיימתי מגע מיני משום סוג שהוא, לא ערכתי שינויים משמעותיים בתזונה שלי, בבגדיי התחתונים או במוצרי ההיגיינה בהם אני משתמשת.
מה יכול לגרום לגירוד? האם אני צריכה לטפל בו בדרך כלשהי או לחכות שהוא יעבור לבד?
אשמח לתשובה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין נוסף
עדי01/10/2010אני לא בטוחה שאני מפנה את השאלה למקום הנכון - אבל בהנחה שהגירוד עובר,
עם או בלי טיפול - כמה זמן עליי לחכות לפני שמותר לי לקבל חיסונים? אני אמורה לקחת את החלק האחרון בחיסון לסרטן צוואר הרחם (למעשה הייתי אמורה בתחילת ספטמבר... אין בעיה עם העיכוב, נכון?) ורציתי לדעת אם כל העניין יגרור עיכוב נוסף...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד...
ד``ר שרגא וקסלר03/10/2010אם לא יעבור אז מומלץ להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)