מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פפילומהbearded20/10/2010
שלום,
בת זוגי מזה כחצי שנה נבדקה לצורך חיסון נגד פפילומה, תוצאות הבדיקה הראו כי יש "שינויים קלים" בייצור התאים, בזמן תהליך הביופסיה הרופא אמר כי זה אכן נראה כמו HPV אם כי עוד לא קיבלנו את תוצאות הביופסיה הסופיות.
כמה שאלות:
במידה ואכן היא נדבקה בנגיף האם זה אומר שגם אני נדבקתי בו?
לפי מה שקראתי, הסימפטומים אמורים להיות יבלת ליד איבר המין שכרגע, טפו טפו טפו, אין.
קבעתי כבר תור לאורולוג לצורך בדיקה.
בכל מקרה, אם נדבקתי, האם יש טיפול מונע כלשהו?
אם היא אכן נושאת את הנגיף מה הסיכוי לטיפול מונע אצלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010שלום,
להלן שאלותיך ותשובותי:
1.
שאלתך: במידה ואכן היא נדבקה בנגיף האם זה אומר שגם אני נדבקתי בו?
תשובתי: לא בהכרח אך רצוי שתמשיכו לקיים יחסי מין מוגנים עד לסיום הטיפול בה
2.
שאלתך: לפי מה שקראתי, הסימפטומים אמורים להיות יבלת ליד איבר המין שכרגע, טפו טפו טפו, אין.
קבעתי כבר תור לאורולוג לצורך בדיקה.
בכל מקרה, אם נדבקתי, האם יש טיפול מונע כלשהו?
תשובתי: יש לטפל במידה ומופיעים נגעים.
3.
שאלתך: אם היא אכן נושאת את הנגיף מה הסיכוי לטיפול מונע אצלה?
תשובתי: באם אכן קיימת עדות לנגיעות HPV ברקמות אברי המין שלה הטיפול שיידרש יהיה לפי הממצאים וההתקדמות ולא טיפול מונע. הוועצו בנדון עם רופא הנשים שלה אשר לפי התיאור שלכם עושה עבורכם את הנדרש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאחר הסרת קונדימלומהאייל20/10/2010
שלום רב,
לאחרונה עברתי טיפול לייזר להסרת קונדילומות באיזור פי הטבעת.
הטיפול נעשה ע"י גניקולוג.
היום כשבוע לאחר הטיפול המקום עדיין שורף מאד (אבל הרבה פחות), קונדילומה אחת הוסרה ממש מרקמה בפי הטבעת פנימה.
אני עדיין סובל מעקצוצים באיזור, ריח לא טוב (כמו ריח דגים) ועדיין הפצעים נוזלים במין נוזל שנספג לתחתונים.
האם אלו תופעות טבעיות כשבוע לאחר הטיפול?
האם יש דרך למזער את הסבל? אולי משחה כלשהי?
יש לי בבית משחת תריאולון, האם ניתן להשתמש בה?
או משחה אחרת מומלצת?
יש לציין כי אני מאד הגייני וסטרילי במקום ושומר על נקיון
אודה על תשובתך המהירה.
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר הסרת קונדימלומה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010אייל,
הטיפול שעברת גרם, כצפוי, לכוויה באזור.
הטיפול המקומי המומלץ הנו קומפרסים של מי ברז רתוחים וקרם גנטטרים.
ניתן גם ליטול משככי כאבים.
בכל מקרה - הוועץ גם בגינקולוג שטיפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת pcrירון19/10/2010
שלום
שאלתי שני רופאים אם כדאי לסמוך על pcr שלילי שניהם השיבו לי את התשובות הבאות
ראשית כדאי שחברה שלך תתחסן . אמנם בדיקות PCR שליליות הם דבר מעודד אך אין לסמוך על בדיקה זו היות ואין אפשרו לכסות באופן טוטאלי המצאות של הוירוס על ידי בדיקה זו.
בברכה,
ד"ר סרג' גרדשטיין,
רופא למחלות מין
תשובה שניה.
שלום ותודה על פנייתך,
ממליץ בחום על מתן החיסון לחברתך בלי שום קשר למצב החיסון שלך עתה . תופעות הלוואי הינן מקומיות בלבד
בברכה,
מה אתם אומרים לסמוך או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pcr - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010לדעתי כן ולבצע חיסון לבת הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומותאנונימי19/10/2010
שלום,
לפני שבועיים הופיעו אצלי באיבר המין באזור התחתון של הכיפה על הפס המגורה נקודה אדומה אחת בגודל של מילימטר על מילימטר בערך, לאחר מספר ימים נצורה אדמומיות מסביב לכל הכיפה, בהמשך התחילה לי צריבה במתן שתן ודחיפות, האדמומיות אחרי שבוע ירדה אבל הנקודה נשארה והיא כואבת בעיקר בזקיפה, הסתכלו עלי מספר רופאי עור ורופא פנימי בבית חולים אשר חלקם אמרו שהם לא רואים כלום וחלקם אמרו שזה כתוצאה מחיכוך, רופא אחד חשב שאולי זה נקודה דלקתית, לאחר שבועיים לא ירדה הנקודה והיא עדיין כואבת, הלכתי לרופאת עור נוספת אשר לא ידעה בדיוק מזה והיא נתנה לי משחה אנטיביוטית וסבון למקלחת, באותו היום שהשתמשתי במשחה ובסבון בבוקר נתתי תרבית זרע בערב לאחר השימוש במשחה והסבון הופיע שוב האדמומיות (אני לא יודע אם כתוצאה מהמשחה והסבון או כתוצאה מהחיכוך של התרבית זרע) בנוסף אחלו לי כאבים באזור האשכים.
תרבית שתן וזרע שלי יצאו שליליות, בדיקת שתן כללית יצאה תוצאה של כדוריות דם אדומות כפול מהנורמה, בבדיקה מיקרוסקופית של השתן יצא rbc, בבדיקת דם כללית יצא לי ממש קצת גבוה כדוריות דם לבנות, בבדיקת דם שעשיתי מלפני שבועיים יצא לי שלילי ל-cmv igg וחיובי ממש קצת מעל ל-cmv igm.
בנוסף יש לי כאבים באזור הבטן התחתונה בעיקר לפני ואחרי מתן שתן, וכאבים באזור הפופיק מימנו, רופאה שבדקה טוענת שיש לי כבד מוגדל.
נכון לעכשיו אני מופנה לבדיקות אולטראסאונד של אשכים ובטן ומחכה לתוצאות של בדיקת הרפס.
השאלות שלי הן:
1.האם יש בדיקות נוספות שמומלץ לי לעשות?
2.האם יש השארה מה היא הנקודה האדומה והאדמומיות שמופיעה?
3.האם יש דרך לבדוק קונדילומה אצל גברים?
4.האם יש בדיקה שאפשר לקחת מהנקודה האדומה ומהאדמומיות על מנת לדעת מה זה ומאיפה זה נובע?
5.האם ישנו קשר בין מחלת הנשיקה לנקודה האדומה והאדמומיות?
אודה לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010שלום,
ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשים בדיקה ומעקב קליני.
המשך מעקב אצל רופא עור ופנה במקביל גם לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mycoplasma hom ו- ureaplasma ureaמאיה19/10/2010
עשיתי בדיקות PCR והתגלו 2 חיידקים : mycoplasma hom ו- ureaplasma urea/
הרופא המליץ על doxy 100 פעמיים ביום למשך שבועיים. האם זה לא זמן ערוך מדי לטיפול. האם קיים טיפול תרופתי טוב יותר וקצר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mycoplasma hom ו- ureaplasma urea - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010אני נוטה אפילו להמליץ על 3 שבועות.
בכל מקרה, דוקסילין הנה לדעתי תרופת הבחירה לחיידקים אלו.
הקפד לשתות לפחות שתי כוסות מים אחרי בליעת כל טבליה ולהמנע משכיבה לפחות שעתיים אחרי בליעת כל טבליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המינון של הדוקסילין מספק?
***25/10/2010הרופא שלי רשם לי דוקסילין לשבוע ימים בלבד לאחר שבבדיקות ה-PCR שעשיתי התגלה שיש לי כלמידיה, מיקרופלזמה hom(שניהם חיובי) ויורופלזמה(חיובי חלש), האם המינון של הדוקסילין מספק?
אני עוזבת את הארץ להרבה זמן עוד שבועיים ואני מפחדת שזה לא יעבור ויתפתח שוב.
יש דרך להאריך את המרשם במידה וצריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופהגמיל19/10/2010
ישלי מחלה מאוד קשה שאני הומוסקסואלי
אם יש טיפול כדורים או נפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010גמיל,
הומוסקסואליות הנה נטיה מינית ולא מחלה. שיעור שכיחותה באוכלוסיה הנו כ 10% או מעט יותר.
אין טיפולל תרופתי או נפשי אשר ישנה את נטיותיך המיניות.
מאידך תוכל להעזר בתמיכה נפשית, קבוצות תמיכה או אמצעים חברתיים אחרים כדי לגבש את דרכך בחיים בהתחשב בנטייתך המינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- פטרייה באיבר המיןמירית19/10/2010
האם ניתן להדבק בפטרייה בעקבות קיום יחסי מין לא מוגנים ולהרגיש בכך כעבור חודש?
או שמרגישים בכך בדרך כלל מספר ימים אחרי ?
אני חושבת שהיה לי פטרייה בעבר וזה חוזר לעיתים רחוקות.. אחרי שקיימתי יחסי מין בלי קונדום (עם שני גברים) זה לא קרה לי בעבר,דאגתי מאוד. וחשבתי על זה הרבה..
ולבסוף לאחר שעשיתי ביד עם ויברטור (כנראה לא נקי לגמרי והכאבתי לעצמי בטעות על זה) הרגשתי שריפה בעת מתן שתן ובכלל.
זה היה יום לאחר מכן.
האם יותר סביר שזה בגלל הויברטור(יום אחרי) או בגלל יחסי המין(כעבור חודש) ?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה- פטרייה באיבר המין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010שלום שלי,
סיפורך אינו מכיל מאפיינים לקנדידיאזיס של הנרתיק (כמו הפרשה אופיינית)
המלצתי: פני לבדיקת ר' נשים אשר ימליץ לך על טיפול מתאים לפי ממצאי הבדיקה הקלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה קלה בשתןמודאג18/10/2010
שלום
לפני כשבוע קיבלתי מציצה מבחורה. לא גמרתי בפה שלה.בימים האחרונים, אני מרגיש צריבה קלה באזור החור של הפין בזמן השתנה אם כי זה קורה רק לפעמים ולא בצורה קבועה. האם יתכן ומדובר במחלת מין? במידה וכן, איזו מחלה זו עלולה להיות ומה עליי לעשות (להדק אצל איזה רופא?).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה קלה בשתן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010שלום למודאג,
סיפורך מכיל בעיקר אלמנטים של דאגה. לשמחתי אינך מתאר הפרשה מוגליתית מפתח השופכה.
ליתר ביטחון - פנה לבדיקת רופא עור ובצע בדיקת שתן לכללית ותרבית במרפאה הראשונית אליה אתה משויך.
והחשוב מכל - הקפד על מגע מיני מוגן בקונדום! גם אוראלי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שחור או כחולבת 1818/10/2010
מצאתי כתם שחור או כחול בין הדגדגן לשפתיים החיצוניות באיבר המין שלי (אישה)
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם שחור או כחול - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010לתשובה מוסמכת נדרשת בדיקה קלינית.
לייעוץ מוסמך - פני לבדיקת רופא עור או רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות חשאיות למחלות מין?בת 1818/10/2010
שלום אני בת 18 וקיימתי יחסי מין עם קונדום וללא קונדום לאחרונה
ללא קונדום היה לזמן קצר אך בכל זאת יש חשש
אני רוצה להבדק
איפה ניתן לעשות בדיקה חשאית שמזהה מחלות מין? איך היא מתבצעת?
איך ניתן לדעת שהבדיקה הזאת שומרת על חשאיות מוחלטת ולא תהיה רשומה בתיק שלי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות חשאיות למחלות מין? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010בדיקות אנונימיות מבוצעות בבתי החולים, במרפאה למחלות מין בתל אביב ובמסגרות נוספות. הוועצי גם בוועד למלחמה באיידס. חפשי בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה של תינוק בהרפס סוג 2שירה17/10/2010
שלום רב,
אני נשאית של הרפס סוג 1 וסוג 2. ההתפרצות הראשונה של הרפס סוג 2 הייתה בהריון האחרון שלי. כעת התינוק שלי בן חודשיים.
שאלותיי הן כאלו:
1. בהנחה שההרפס מסוג 2 קיים אצלי גם בפה (בעקבות יחסי מין אוראליים שקיימתי עם בעלי), האם אני יכולה להדביק את ילדיי באמצעות נשיקות או רוק? האם הרפס סוג 2 יכול לעבור באמצעות רוק או רק באמצעות מגע עם הפרשות מאיברי המין? (אני בעיקר חוששת לתינוק).
2. בהנחה שניתן להדבק בהרפס סוג 2 באמצעות הרוק, עד איזה גיל הרפס מסוג 2 יכול להיות קטלני עבור תינוקות? האם הרפס מסוג 1 גם כן קטלני עבור תינוקות?
3. האם ישנה דרך לבדוק האם ההרפס מסוג 2 קיים אצלי גם בפה?
4. שאלה כללית: האם ישנה סכנה להדבקה תוך רחמית של העובר בהרפס? האם
בהריון הבא שלי, החשש להדבקה תוך רחמית יקטן בעקבות נוגדנים שאעביר לעובר?
אודה מאוד על תשובתכם המהירה, אני בחרדות איומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה של תינוק בהרפס סוג 2 - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010שלום שירה,
להלן שאלותיך ותשובותי:
1.
שאלתך: בהנחה שההרפס מסוג 2 קיים אצלי גם בפה (בעקבות יחסי מין אוראליים שקיימתי עם בעלי), האם אני יכולה להדביק את ילדיי באמצעות נשיקות או רוק? האם הרפס סוג 2 יכול לעבור באמצעות רוק או רק באמצעות מגע עם הפרשות מאיברי המין? (אני בעיקר חוששת לתינוק).
תשובתי: תיאורטית כן. בכל מקרה הדבקה בהרפס בדרכי הנשימה העליונות צפויה במהלך 6 שנות החיים הראשונות
2.
שאלתך: בהנחה שניתן להדבק בהרפס סוג 2 באמצעות הרוק, עד איזה גיל הרפס מסוג 2 יכול להיות קטלני עבור תינוקות? האם הרפס מסוג 1 גם כן קטלני עבור תינוקות?
תשובתי: בעיקר בזמן הלידה. אז ההדבקה מתרחשת מרירית תעלת הלידה הנגועה לריריות העיניים ודרכי הנשימה ועלולה להגיע למוח וקרומיו. הסיכון לזיהום מפושט בהרפס פוחת ככל שהתינוק גדל ומתפתחת וככל שמערכת החיסון שלו מבשילה
3.
שאלתך: האם ישנה דרך לבדוק האם ההרפס מסוג 2 קיים אצלי גם בפה?
תשובתי: כן אך לא זמינה כ"כ - לנסות לזהות את הוירוס בעזרת צביעות מתוחכמות (אימונופלואורסנציה או PCR ממשטח שניטל מבועת הרפס מהאזור)
4.
שאלתך:האם ישנה סכנה להדבקה תוך רחמית של העובר בהרפס? האם
בהריון הבא שלי, החשש להדבקה תוך רחמית יקטן בעקבות נוגדנים שאעביר לעובר?
תשובתי: הסיכון הנו בעיקר להדבקה דרך תעלת לידה עם זיהום הרפס פעיל. במקרים כאלה מקובל להעדיף לידה בניתוח קיסרי. כוון שכולנו יולדים בבתי חולים בהשגחת צוות רפואי מיומן הסיכון לכך קטן עד אפסי. ביחוד נוכח העובדה שאינך מספרת שנדבקת בהרפס באברי המין שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמההילה17/10/2010
שלום, רציתי לשאול מהי אוראופלסמה? האם זה יכול להוות גורם לדלקות ופטריות חוזרות ונשנות, או לכאבים בעת קיום יחסים? והאם זה מדבק? במידה וכן - האם הגבר ירגיש שזה קיים אצלו? אני בטיפול רופא כמובן אך אודה לתשובה עד שיגיע מועד התור, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/10/2010כבר עניתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי ואני מעוניינים בחילופי זוגותדנה17/10/2010
רציתי לדעת אם שימוש בקונדום מונע את כל מחלות המין האפשריות, ומה בנוגע למין אורלי- אני מפחדת מהרפס אצל הזוג השני. גם בנשיקה הרפס יכול להדביק? בקיצור- אשמח לדעת אם זה בכלל שווה את הסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהנו !!!
איזה כיף לכם22/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
מירית23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי ואני מעוניינים בחילופי זוגות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/10/2010מין אוראלי עלול לדבק בהרפס, זיבה וסיפיליס. למניעה מומלץ שימוש בקונדום גם בעת ביצוע מין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ל-HPVיונתן15/10/2010
ד"ר וקסלר שלום
לא ברור לי איזה בדיקות עליי לעבור בכדי לבדוק האם אני נושא את וירוס HPV או לא.
הבנתי שיש בדיקת קולפוסקופיה שאתה מבצע אצלך והתשובה מיידית ובדיקות נוספות כגון PCR.
רציתי לדעת איזה בדיקות אני צריך לבצע אצלך במרפאה בשביל לבדוק נוכחות HPV
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ל-HPV - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/10/2010זה הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהקובי14/10/2010
שלום.
יש לי קונדילומה כבר 3 שנים אני ניסתי את החנקן שהרופא עשה לי איתו טיפול
ניסתי טיפול בייתי בקונדילוקס ותמיד השומות הלכו וחזרו הרופא הציע לי טיפול
במשחת aldra5% האם כדאי ועדיף יותר מטיפול אחר או שיש דרך יותר טובה להציע לי ?
לאחרונה הייתי אצל רופא עור לטיפול בנגיף הרופא טיפל בי בחנקן .
וכעבור זמן קצר הבחנתי שנשאר לי כתם לבן וצלקת שחורה
היום אני כבר עם הצלקת הזו בערך שנה .
השאלה שלי האם ישנה דרך כלשהי להעלים את הצלקת המבאסת הזאת
או לפחות לטשטש אותה ? בקשה ממכם התיחסו לשאלתי בדחיפות ככל הניתן .
בתודה קובי המוטרד. :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר17/10/2010הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר ובידיים מיומנות הוא לא משאיר צלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)