מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה. תודהא05/11/2010
שלום לכם,
יש לי בן זוג קבוע. בחודשים האחרונים אני מרגישה מין צריבה בזמן קיום יחסי מין. גם בן הזוג אומר שמרגיש תחושה של צריבה כשהוא איתי וכן מתלונן על ריח רע ממני. מה זה יכול להיות? איך אפשר לטפל? הדבר יכול להיות מחלת מין או סתם פטרת? ואם כן מה הפתרון? ממה נובע הריח? (אנחנו זוג שמנסים להכנס להריון).
תודה על תשובה והכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. תודה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2010הסיפור מחשיד ל Bacterial vaginosis.
פני בהקדם לבדיקת רופא נשים אשר יוכל להמליץ לך באופן מוסמך על ניהוג וטיפול לפי ממצאי בדיקתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיקנ04/11/2010
שלום,
כאשר ניסיתי להכניס טמפון הרגשתי צריבה מאוד חזקה בנרתיק, מאוד שרף לי.
ממה זה יכול להגרם? האם מומלץ למרוח אגיסטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בנרתיק - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010^^סיבות רבות לצריבה בנרתיק: טריכומונס, גרדנרלה, פטרת, וגינוזיס, קונדילומה, הרפס ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תרבית שתן לכלמדיהדנה01/11/2010
Mycoplasma hominis Quantity NEGATIVE
0
Chlamyd. trachomatis Quantity NEGATIVE
0
Mycoplasma genitaliu Quantity POSITIVE
0
Neisser. gonorrhoeae Quantity NEGATIVE
0
Ureapl. urealyticum Quantity POSITIVE
0
Trichom. vaginalis Quantity NEGATIVE
אלו תוצאות תרבית שתן שעשיתי בעקבות חשש מהדבקות בכלמדיה. מה אומרות התוצאות?? איך מטפלים?
תודה! דנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת תרבית שתן לכלמדיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010תרבית אינה מספקת ובכל מקרה מגיע לך אנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלתאור31/10/2010
יש לי יבלת קטנה מתחת לעור באיבר המין וניתן להבחין בה במצב של זיקפה .השאלה שלי . האם מקובל להראות זיקפה לרופא עור. או שזה לא מתפקידו ?{אני לא רוצה לעשות לעצמי בושות}תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010אצל הרופא מותר הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור31/10/2010
מה זה קשרית תת עורית ? והאם זה יכול לגרום לסרטן .או למחלות אחרות . ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010קשרית תת עורית היא בליטה מתחת לעור ויכולה להיות כל דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בנרתיקמיכל31/10/2010
שלום.
אני מרגישה כשאני משתינה או מקיימת יחסי מין, צריבה מאוד חזקה בכל החלק שמחוץ לנרתיק, כאילו יש לי שם חתכים או פצעים.
ניסיתי טיפול באגיסטן וזה עזר לכמה שבועות ועכשיו חזר שוב.
רציתי לשאול אם זה מאפיין איזשהי מחלת מין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בנרתיק - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010אולי ואולי סתם פטרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפיןבן 1629/10/2010
שלום, אני בן 16 ויש לי כבר כשנה משהו שנראה כמו יובש בפין.
התביישתי ללכת לרופא עור כי זו בעיה מאוד מביכה... בהתחלה חשבתי שזה ייעלם וזה כבר שנה נמצא.
היובש או מה שזה נמצא מתחת לעטרה.
מעולם לא קיימתי יחסי מין מכל סוג לכן אפשר לשלול את האפשרות שנדבקתי ממישהי במחלה כלשהי.
בבקשה תנו לי עצה כלשהי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010נסה למרוח שמן או קרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון בפיןjoe28/10/2010
שלום לכולם
אני שולח מסרון זה לגבי פצעון לא גדול ולא מוגלתי שהחל לגור בתחילת גזע הפין
הפצעון עצמו לא מפריע בשום צורה ולא בולט עד כדאי כך אך קיים שם מספר שבועות
לאחרונה החלטתי לנסות ל"פוצץ" אותו אך חוץ מכאב ונפיחות לא קרה כלום
חשוב לציין שלאחרונה החלו להיווצר שלושה פצעים זהים מתחת לפופיק שלי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעון בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010יתכן אכן סתם פצעון ויתכן מולוסקום או מחלת מין אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה אחרי שתן ותחושת שריפה בפיןאלון28/10/2010
שלום,
לפני כחודש החלה אצלי צריבה לאחר מתן שתן ותחושת שריפה בקצה הפין.
קיבלתי טיפול של 10 ימים דוקסילין ללא הטבה.
בדיקות לזיבה, כלמדיה, טריכומונס, עגבת והרפס שבוצעו נמצאו נקיות, אך בבדיקת pcr בשתן התגלה אוראפלזמה.
מספר דקות (ואפילו רבע שעה) לאחר השתן, אני רואה שעדיין יש מעין טיפות שתן (לא מדובר בהפרשה אלא ממש בשתן עצמו).
כרגע אני מטופל באופלוקסצין, פעמיים ביום, כבר שבוע, אך עדיין אין הטבה.
מה עליי לעשות? האם הסימפטומים הללו נובעים מהאוראפלזמה, או שיכול להיות שהאוראפלזמה היתה קיימת כבר קודם והסימפטומים בכלל נובעים ממשהו אחר?
האם עליי לבצע בדיקות נוספות כלשהן? האם יכול להיות שהטיפול באופלוקסצין לא מחסל את החיידק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה אחרי שתן ותחושת שריפה בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010בשלב זה השאלה מורכבת ואינה ניתנת לפתרון דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי מקרה דומה.
חסוי17/11/2010פניתי לאורולוג שאבחן אצלי דלקת בערמונית.
לא מדובר במחלת מין, והיא מופיעה באופן פתאומי ונדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות על איבר המיןלהלה28/10/2010
שלום יש לי מן בלוטות קטנות על איבר המין סביב הנרתיק והאיזור קצת אדום, זה לא מגרד ולא מציק רק מפריע לי אסתטית... לא קיימתי יחסי מין בזמן האחרון.
אגב יש לי גם בלוטות כאלו על השפה התחתונה בתוך בפה..
מה זה? האם זאת מחלת מן כלשהי או שזה משהו שעובר ולא צריך להדאיג אותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות על איבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010אין לדעת ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מין?מודאגת28/10/2010
לפני כשלושה שבועות נמצא לבעלי חיידק קולי בשתן לאחר חום גבוה וצריבה במתן שתן. לאחר טיפול אנטיביוטי הכל חלף למספר ימים ולאחר מכן שוב חזרה הצריבה. הוא טופל שוב באנטיביוטיקה אחרת (אך לא נלקחה תרבית). לאחר סיום האנטיביוטיקה שוב חלפו התסמינים לכמה ימים ושוב חזרה הצריבה + הפרשה צהובה מוגלתית מהפין (יש לציין כי הצריבה וההפשרה נעלמים לאחר שתייה מרובה). כיוון שהתרבית הפעם יצאה שלילית, הוא נשלח לPCR לאבחון מחלות מין. שנינו נשואים כעשור ולא היינו עם בני זוג אחרים (בודאות). האם יש אפשרות להדבק במחלות מסוג זה שלא דרך יחסי מין? האם יש אפשרות להיות נשא במשך 10 שנים ללא תופעות כלשהן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת מין? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2010אמנם קיימת אפשרות להתלקחות של זיבה עקב זיהום בכלמידיה אך הממצא של E. coli בשתן של בעלך מצביע על זיהום בחיידקים צואתיים. זיהום כזה בגברים קורה במקרים של חסימה חלקית של מוצא שלפוחית השתן וקיום שארית שתן קבועה בשלפוחית אך גם במקרים בם גבר צעיר ובריא מקיים יחסי מין אנאליים לא מוגנים.
המלצתי: המשיכו את הבירור ודאגו לבצעו גם לבירור הסיבות האפשריות להתפתחות הזיהום בדרכי השתן בגברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- acute HIV infection?אחד28/10/2010
שלום ד"ר,
לפני כ-8 שבועות היה לי "מגע מיני חשוד". כיוון שהוא הוגדר בוועד ועל ידי מספר רופאים כמגע בעל סיכון נמוך מאוד, לא ניגשתי לקבל PEP.
שבועיים לאחר מכן (לפני חודש וחצי) חליתי במעין "התקררות" שהייתה בעיקר שיעול וליחה ירוקה-צהובה. שבוע לאחר מכן חליתי בחום גבוה למשך יום אחד. הרופאים זיהו זאת בתור ברונכיטיס שאולי התסבך בחיידק, וקיבלתי אנטיביוטיקה וכו'. במשך התקופה סבלתי מכאבי ראש חזקים, שיעולים, כאבי גרון, קשרי לימפה נפוחים, עייפות וחוסר יציבות. כיום, 8 שבועות אחרי ה"מגע החשוד" ו-6 שבועות מאז שהופיעה ה"התקררות" עדיין יש לי חולשה ועייפות, כאבי גרון וקשרי למפה נפוחים וכואבים בשני הצדדים.
בדיקות דם מאתמול (ספירת דם ותפקודי כבד) תקינות לחלוטין. יצוין שבעבר כבר חליתי ב-EBV ו-CMV.
האם זה נשמע לך מהלך מתאים מתאים ל- acute HIV infection? או שיש כיוונים נוספים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר acute HIV infection? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2010כל האפשרויות אפשריות.
לקבלת תשובה מוסמכת - פנה למעקב מרפאה למחלות זיהומיות או למרפאה למחלות מין. יהיה עליך לבצע בדיקות דם לוודא שאכן אין מדובר בתסמינים פרודרומיים של זיהום ב HIV.
בכל מקרה - הקפד לקיים מגע מיני מוגן בלבד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב.כרמית27/10/2010
אני נמצאת היום בהריון, בחודש רביעי. הייתי בסקירת מערכות ראשונה במרפאה פרטית. כאשר הרופא סיים את הסקירה שלי, וכל הקונדום היה מלא בהפרשות שלי, שמתי לב שהוא אינו שוטף ידיים והייתי בשוק וגם לא ראיתי שהוא מחטא אותן עם חומר חיטוי. כאשר נכנסנו לחדר הוא הוריד את החתיכת נייר שהייתה שם, ממטופלת קודמת ולא שטף ידיים. שאלתי היא כזאת, הוא מלביש קונדום על גבי מכשיר גדול כזה שמחדירים אותו וגינאלית לתוך הנרתיק ורואים בעזרתו כל מה שקורה ברחם. ברגע שהוא לא שטף ידיים ונשארו על גביו ידיו כל ההפרשות, דם וכיו"ב של מטפלת קודמת והוא מלביש בידיו המזוהמות את הקונדום על גבי המכשיר שמוחדר אלי, האם אני בסכנה זיהומית כולשהי? הכוונה הידבקות בזיהום, מחלת מין, הפטטיס או איידס. באופן כללי אני שומרת על עצמי ובפרט עכשיו שאני בהריון. אנא ממך על סמך נסיונך הרפואי מה הסיכוי להידבקות באחד מהדברים שתיארתי? האם החרדה שלי מוצדקת? האם אני יכולה להיות רגועה?
אחרי כמה זמן הפרשה מגוף האישה מתייבשת ואיננה מהווה סכנה יותר?
האם הסיכויים להידבק כך גבוהים או נמוכים?
אנא תנו לי מענה ברור, זה הריון ראשון ואני בחרדה איומה.
אודה לתשובותיך,
לירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב. - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2010לירון,
רופא הנשים שלך עוטף את המכשירים שהוא מחדיר לך באמצעי לשימוש חד פעמי וכן מגן על ידיו מכפפות.
אני מניח שהוא גם שוטף את ידיו לעיתים מזומנות ומשתמש גם לחיטוי בתמיסת אלכוהול מיוחדת.
כמו כן, מנסיוני, אני מניח שהוא עושה זאת בזמנים שנוחים לו ולאו דווקא בזמנים בם את יכולה לראות אותו שוטף את ידיו או מחטא אותן.
אם בכל זאת ראית שהוא נוגע בך או במכשיריו בעת שידיו מלוכלכות ולא הגנת כפפות חד פעמיות - המנעי מלחזור אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
כרמית02/11/2010ד"ר יקר,
הייתי צריכה לבקש ממנו שישים כפפות? הוא לא החדיר לי ידיים, עד כמה שידוע לי אלא רק מתמר עם קונדום חד פעמי. העניין הוא שלא ראיתי אותו מחטא או שוטף את ידיו לאחר הטיפול בי. אז נומר והוא שם קונדום ולא שטף ידיו לפני ממטופלת קודמת והוא נוגע עם ההפרשות או הדם שלה בקונדום שהוא שם לי ולא לבש כפפות, אז מה אני אמורה לעשות, להתלונן עליו? הוא מומחה בתחומו ויש עליו הרבה המלצות בסריקת מערכות. לא ענית לי האם אני בסכנה כולשהי מבחינת זיהומים, מחלות מין, איידס והפטטיס? מהם הסיכויים? אני נמצאת באמצע חודש רביעי. האם שמעת על בנות שנדבקו בצורה כזו? האם הוא מסכן אותי?
אינני יודעת מה לעשות. כולם אומרים לי לשכוח מזה ולהמשיך הלאה. אך מה אם הוא הדביק אותי בזיהום או מחלת מין ואינני יודעת?
דבר נוסף, הכפפות אמורות להגן עליו או עלי?
האם חובה עליו לשים כפפות?
האם הוא אמור לחטא את המתמר? כיצד הוא מספיק ממטופלת למטופלת.
יחד עם זאת כמה ימים אחרי שהייתי אצלו החלה לי הפרשה לבנה חלבית עם ריח ויש לי גרד, האם זה קשור אליו? אולי זה צירוף מקרים? אולי זו פטריה?
אתה באמת מאמין שרופא ירצה להזיק למטופלות שלו, בפרט שהן בהריון?
אנא ענה לי בצורה מפורטת, אני מתחננת, אני בהריון ואני בחרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם?טניה26/10/2010
אני וחבר שלי שוכבים עם קונדום אבל אני לוקחת גלולות פלורט כבר שלושה חודשים בשביל שיעור יתר אצלי. אנחנו רוצים לעשות בדיקות וזה למרות ששנינו לא שכבנו בלי קונדום עם בני זוג קודמים.
רציתי לדעת כמה זמן לוקח תהליך כזה- הכל בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/11/2010טניה, אתם מפגינים התנהלות מינית אחראית ושוקלים, כבני זוג אקסלוסיביים (שמקיימים יחסי מין רק אחד עם השני), אחרי 3-6 חדשים של יחסי מין מוגננים, להפסיק שימוש בקונדום אחרי בדיקות דם למחלות מין.
המלצתי: בצעו שניכים בדיקות דם ל HIV, בדיקת סקר לסיפיליס ונוגדנים לכלמידיה. לאחר קבלת תוצאות (שליליות אני מקווה) של כל הבדיקות תוכלו להמשיך לקיים יחסי מין בטוחים גם ללא הגנת קונדום (בתנאי שמתמשיכו להיות בני זוג אקסלוסיביים)
ההמתנה לתשובות בדיקות הדם הנה בת ימים עד שבועות בודדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על התגובה המהירהאנונימי26/10/2010
השאלה שלי היא האם הטיפול הראשוני שאני לוקח כרגע אפקטיבי, כלומר האם עלי להגדיל את המינון או ש500 מ"ג אזיטרומצין מספיק כדי לפחות לבלום את המחלה עד אשר אני אגיע לארץ לטיפול יותר מקיף? כפי שכבר ציינתי אין באפשרותי לקבל טיפול כרגע אצל רופא וברצוני לדעת האם אני בסיכון כלשהו בטווח הזמן של כ 30 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על התגובה המהירה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר04/11/2010השאלה אינה ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)