מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך כאב באזור הפותטלי22/11/2010
שלום כתבתי על חתך באזור הפות ואני ממש מתנצלת על השגיעות הרבות כנראה מההתרגשות והכאב. בכל אופן היה לי חתך נוראי ליד שפתיי הפות בצד אחד עכשיו לאחר שלשה שבועות החתך נראה נעלם ובכל זאת יש לי קושי לשבת ותחושה של כאב באזור למרות שרופאה בדקה ואמרה לי שהכל נראה נקי ואין סימנים להדבקות כלשהי אני מרגישה כאב בזמן הישיבה , האם לדעתך זה יכל להיות משהו שאתה מעלה בדעתך? עלי לציין שאנני מקימת יחסי מין בדחיפות רבה.אין לי דלקת בשלפוחית השתן ויש לי עוד תחושה של מעט מעט שריפה בזמן הטלת שטן פחות מאשר בהתחלה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך כאב באזור הפות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010האם לדעתך זה יכל להיות משהו שאתה מעלה בדעתך?
^^כדאי לעבור קולפוסקופיה שיכולה לגלות ממצאים שלא נראים בעין הרגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד באשכיםדני21/11/2010
שלום
אני גבר בן 51 וסובל (אבל ממש סובל) מגרד בשק האשכים ובפי הטבעת (יותר באשכים)
הגרד נמשך כבר מספר שנים ועוצמתו רק הולכת וגוברת
ביקרתי אצל מומחי עור וטופלי באי אילו משחות שאמנם מרגיעות מעט ולזמן מועט
אך בהחלט אינן פותרות או מרפאות את המחלה.
אני רוצה לציין שאני בעל עסק ומצוי לרוב בלחץ
אני מציין עובדה זו כיוון שכאשר אני יוצא לחופשה (במיוחד ארוכה) ישנה הקלה בעניין הגרד
אבל מה לעשות שאי אפשר להיות בחופשה כל הזמן?!
האם יש טיפול תרופתי כל שהוא שיכות ממש לעצור את הסיוט הזה?
עוד ברצוני להוסיף כי הגרד הזה לא רק שהוא מטריד ואף גורם לפעמים לדימום או פצעים בשק האשכים מרוב עוצמת הגירוד, אלה גם גורם להנאה בעת הגירוד או זליפת מים רותחים (בדוש למשל) כך שאני נמצא במעין "מעגל קסמים" שאינו נגמר.
אשמח מאוד לשמוע שיש תרופה מוחצת לדבר הנורא הזה
מודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד באשכים - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010האם יש טיפול תרופתי כל שהוא שיכות ממש לעצור את הסיוט הזה?
^^לפני מתן טיפול קודם כל יש לברר ולאבחן את סיבת הגרד באמצעות קולפוסקופיה ויתכן באמצעות בדיקות מעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב תודה לדק שרגא וקסלר ולדק אריהרני21/11/2010
ליפשיץ גם כן. מרגיע אותי לקרוא את התשובות שלכם כל פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב תודה לדק שרגא וקסלר ולדק אריה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010תודה בשם כולנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין וכניסה להריוןערן21/11/2010
שלום,
נדבקתי לפני כשנתייםי בזיבה ובקלימידיה, וקבילתי טיפול תרופתי. אני ובת זוגי מנסים להיכנס להריון. אנחנ ביחד שנה.
א. האם ייתכן שהדבקתי אותה במחלות אלה גם אם לאחר שטופלתי לא חזרו כל סימפטומים?
ב. האם ייתכן שהייתה לזה השפעה על הפוריות שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין וכניסה להריון - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010נדבקתי לפני כשנתייםי בזיבה ובקלימידיה, וקבילתי טיפול תרופתי. אני ובת זוגי מנסים להיכנס להריון. אנחנ ביחד שנה.
א. האם ייתכן שהדבקתי אותה במחלות אלה גם אם לאחר שטופלתי לא חזרו כל סימפטומים?
^^יתכן ולכן כדאי לשניכם לבדוק אם החיידקים חוסלו.
ב. האם ייתכן שהייתה לזה השפעה על הפוריות שלי.
^^ארוע קצר חד פעמי לרוב אינו פוגע בפריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהרם20/11/2010
נדבקתי בזיבה ממין אורלי לפני שמונה חודשים ללוא תרבית קיבלנו(אישתי) טיפול לפי סימפטומים דוקסלין וציפרופלוקסצין במשך 10 ימים וזריקת cefraxone אני קיבלתי ציפרופלוקסציןלחודש בדיקת אלייזה שלי שלילית לאחר 6 חודשיםהיהלפני 4 חודשים לי עליה באינזימים של הכבד alt-70 ast-44 gt -91 מחלות כבד נשללו שאחרי חודשיים התמתנו אולם מאז ההדבקה אנו חובים סימפטומים דומים כגון כאבי שרירים דם מהצואה כאבי גרון כאבי ביצים/ בטן תחתונה יובש בפה קנדידה באברי המין כיום היובש בפה בגרון ובעיניים החמיר pcr זיבה וכלימדיה שלילית vdrl tpha שלילי אני ואישתי נשואים באושר למרות המעידה שהיתה לי טופלתי אצל זיהומולוגית והטענהשאין לנו שום מחלה לא נראית לי הגיונית מכיוון שיש לנו סימפטומים דומים אילו עוד אילו מחלות אני יכול לבדוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הלכת מהצד? למה?
איציק22/11/2010אבל את הנעשה אי אפשר להשיב, תרגישו טוב ורפואה שלמה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010אילו עוד אילו מחלות אני יכול לבדוק ?
^^כל מחלות המין, כולל בבדיקת PCR וכן קולפוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות בפפילומה במין אוראלינטלי20/11/2010
שלום,
ביצעתי מין אוראלי במישהו שיש לו פפילומה מהסוג שעושה יבלות על איבר המין, בזמן שהייתה לו יבלת. האם יש סיכוי שנדבקתי? האם אפשר לעשות בדיקת דם כדי לברר או שאני צריכה לחכות ולראות אם מופיעות אצלי יבלות בשביל לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות בפפילומה במין אוראלי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010האם יש סיכוי שנדבקתי?
^^כן 25%
האם אפשר לעשות בדיקת דם כדי לברר או שאני צריכה לחכות ולראות אם מופיעות אצלי יבלות בשביל לדעת?
^^כן אבל בדיקת ה PCR לשם כך אינה בדיקת דם אלא בדיקת מטוש מעל פני השטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהדויד20/11/2010
שלום ד"ר
בשנה האחרונה פעמיים הופיעו לי יבלות על איבר המין פניתי לרופא וטופלתי ע"י חימצון או הקפאה מקומית.
עכשיו מופיעות לי יבלות על איבר המין בפעם השלישית.
מה עלי לעשות? ניתן לעצוא זאת לצמיתות?
האם יש חשד למחלת מין נוספת?
תודה
דויד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010הטיפול היעיל ביותר- לייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאביתר19/11/2010
שלום רב,
1. האם קיימת בדיקה לגילוי הוירוס לפני הופעת הנגעים?
2. כיצד בדיקה זו מבוצעת?
3. האם הסרת הנגעים בלייזר או בשיטות כירורגיות, מסלקות את הוירוס או שהן מהוות רק טיפול קוסמטי?
4. האם לאחר ההדבקות בוירוס הוא יכול להעלם באופן עצמוני?
5. היה והוירוס אכן יכול להעלם, מה אחוז הסבירות לכך, ותוך כמה זמן הוא נעלם מרגע ההידבקות?
תודה מראש על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/20101. האם קיימת בדיקה לגילוי הוירוס לפני הופעת הנגעים?
^^כן
2. כיצד בדיקה זו מבוצעת?
^^באמצעות מטוש
3. האם הסרת הנגעים בלייזר או בשיטות כירורגיות, מסלקות את הוירוס או שהן מהוות רק טיפול קוסמטי?
^^הסילוק בלייזר מועיל לחיזוק מערכת החיסון לסילוק הנגיפים.
4. האם לאחר ההדבקות בוירוס הוא יכול להעלם באופן עצמוני?
^^אפשרי
5. היה והוירוס אכן יכול להעלם, מה אחוז הסבירות לכך, ותוך כמה זמן הוא נעלם מרגע ההידבקות?
^^אין לדעת . יש המזכירים שנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לי..מבקש עזרה דחופהאמיר18/11/2010
יש לי שתי שאלות יכול להיות ש קשור זה לזה...
לפני כ 4 וחצי שנים נדבקתי בזיבה..קבלתי טיפול והכל בסדר...אך מדי פעם וכמעט כל 8 חודשים או שנה הפין שלי מפריש חומר ממש דומה לאותו חומר שהיה מפריש אז שנדבקתי בזיבה...אך בכמויות קטנות ,זאת אומרת רק טיפה אחת כל מספר שעות..וללא כאב...מה זה יכול להיות???
השאלה השניה... זה היה לפני כשנתיים אז הרגשתי לא טוב שיעול ממש חזק עם הפרשות בצבע צהוב מהגרון ,חום,כאבי ראש ושרירים,אין תאבון בכלל,ולא יכול להרים את הראש שלי,וזה עבר תוך יומיים או שלושה ימים...אך עד עכשיו אני סובל מקול שרוד...ואני מרגיש שיש לי הפרשה בגרון שזה גורם לקול השרוד...חוץ מזה כמעט כל 8 חודשים או שנה אני סובל מאותן תופעות...חום ,כאבי ראש ושרירים עם חוסר בתאבון...אך בלי ההפרשות בצבע צהוב...
עשיתי כל מיני בדיקות ובדיקות דם אך אין סיבה לכל זה..
האם אלה סימנים למחלות מין.
מודה לכם מראש ווסליחה על אורך המכתב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה האיבר המין
עזרההה דחוףף06/10/2012לפני יום שמתי לב שאיבר המין מפריש חומר צהוב ודביק ואיבר המין מאוד נפוח יכול להיות שיש לי מחלת מין גם אם לא קיימתי יחסי מין ואיך לטפל בבעיה??
עזרה דחוףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה האיבר המין - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/10/2012התיאור מתאים מאוד למחלת מין או אירוע זיהומי אחר.
ממליץ לך לפנות בדחיפות לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי..מבקש עזרה דחופה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010מה זה יכול להיות???
^^יתכן זיבה למשל
האם אלה סימנים למחלות מין.
^^לא נראה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףאור18/11/2010
כשאני במצב של זיקפה יש לי יבלת מתחת לעור . שאלתי היא . מה זה יכול להיות ? האם יש חשש לסרטן ? והאם צריך להראות לרופא? כי מבחינה אסתטית זה לא מפריע לי .{ יש לי את זה כבר כמה חודשים." אני מאוד מאוד מתבייש להראות לרופא" עד כדי כך שהייתי אצל הרופא ולא סיפרתי לו...מה עושים במקרה שלי? האם יש מקום להילחץ? או שאני יכול לא לטפל ולא יקרה לי כלום ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
אור22/11/2010אם אפשר לענות לי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010כשאני במצב של זיקפה יש לי יבלת מתחת לעור . שאלתי היא . מה זה יכול להיות ?
^^אתה רוצה אבחון או הצעות לאבחון ללא בדיקה? קונדילומה, מולוסקום, סתם חתיכת עור ועוד
האם יש חשש לסרטן ?
^^בבדיקה מתייחסים גם לזה
והאם צריך להראות לרופא?
^^מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה תופעות של הרפס?:-(18/11/2010
גרד, אדמומיות וביום הראשון נפיחות באזור המפשעה?
תחילה חשבתי שזה פטרייה אבל ככל הנראה זה לא.
מה גם שממעט הידע שיש לי נראה לי שצמחה לי שלפוחית קטנה באזור פתח הנרתיק.
מיואשת כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת יקרה
דוקטור דריפות20/11/2010התופעה שאת מתארת יכולה להיות שתי תופעות:
א. מגעיל.
ב. דוחה.
נסי להשתפשף במשקוף הדלת, או לחילופין לזרות מעט מלח על פתח הנרתיק ולבחוש היטב.
עדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד מה נסגר איתך ?
רני21/11/2010זה בסך הכל וירוס
אם כבר אתה כותב הודעות מפגרות אז עדיף שתנסה לתת הרגשה טובה
הדבר הזה זה כלום. אם זה לא מופיע הרבה (מה שבדרך כלל לא)
זה בסך הכל וירוס........................................... תגיד מה שתגיד
אני נדבקתי בזה בתיכון ועד עכשיו בכלל לא ידעתי מזה
מי ששוכב עם אנשים שיש לו את זה זה מגעיל ודוחה גם אם הוא לא יודע
וכשאין- אחרי חקר מעמיק- נדיר שזה מדבק. זה נקרא בריחת וירוסים. ועם אמצעי מניעה זה בכלל לא מדבק
להמון אחוזים יש הרפס 1 או 2 לא כל כך משנה איפה זה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוונת
רני21/11/2010שלי היה לא הייתי שוכבת עם אף אחד גם אם אני לא יודעת שזה הרפס, חשבתי שזה פטרייה (כי לא ידעתי מזה הרפס) ולהדבק בזה זה גם לא נעים בכלל. פרט לזה שגם התביישתי. בכל אופן יכול להיות שמי ששכב איתי היה לו את הפצע בערווה ואז הוא לא ראה.. א זה בסדר אבל אם ידע שיש לו משו לא משנה מה ושכב איתי זה לא בסדר.
זה יכול לקרות לכל אחד. אני הייתי אוהבת לעשות סקס בחושך ואז לא ראיתי. רק אם שוכבים באור ורואים מה קורה ומשתמשים באמצעי מניעה אפשר להמנע מדברים כאלה לגמרי. (הכוונה להרפס למשל) שזה דבר חיצוני וגלוי וניתן לראות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה למעלה מיועדת לאלמונית...
רני21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה תופעות של הרפס? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010יתכן הרפס ויתכנו מצבים אחרים. ממליץ בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדילומהאביתר18/11/2010
שלום רב,
תוך כמה זמן לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים, מתחילים להופיע הנגעים על גבי איבר המין?
האם להידבקות יש סימפטומים נוספים למעט הנגעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן דגירה של המחלה חודשיים שלושה
אלמונית18/11/2010עד כמה שנים.
25% סיכוי להדבק במגע מיני אחד.
גם אם נדבקים לא חייב שיוצאים נגעים.
זה תלוי במערכת החיסונית.
קונדום לא מגן לחלוטין כי הנגעים יכולים להיות בכל אזור הערווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה מחלה את מדברת?
מירית19/11/2010אם מדובר בהרפס, אני ביררתי ואחרי הרבה חקר בנושא- נדיר שהגוף מפריש את הוירוס שלא בזמן ההתפרצות. זה נקרא בריחת וירוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלות קונדילומה
אלמונית19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי לא ראיתי
מירית19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010נגעים זמן מיזערי 3 שב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות על כלמידיהשושונה16/11/2010
אני סובלת מעקרות משנית מזה כשנתיים. טרם עשיתי צילום רחם.
נמצאת עם אותו בן זוג 9 שנים ולאחר 4 שנים משותפות הבאנו ילד לעולם.
הפרטים האלו חשובים מכיוון שקראתי כי כלמידיה נתגלתה ב 55% בנשים בעלות עקרות משנית שסבלו מהדבקויות באגן- ללא תסמינים .
שאלותי:
1. האם המחלה עוברת מעצמה?
2. האם בבדיקת פאפ היו מגלים כי סבלתי מכלמידיה?
3. האם נזקי ההדבקויות באגן יכולים להופיע גם אחרי 7 שנים בערך מההדבקה? משום שזה הזמן פחות או יותר, כלומר דלקת יכולה להזיק גם אחרי 7 שנות מחלה?
4. במידה ונדבקתי בכלמידיה ואכן היא גרמה לדלקת שגרמה נגיד לחסימת חצוצרות האם מדובר בנזקים מהדבקה חדשה יותר? כלומר האם יש סיכוי שנדבקתי מבעלי במהלך השנים
או אחרי לידת הילד?
5. אם המחקר הזה באמת נכון וזו אחת הסיבות העקריות לעקרות משנית האם לא נכון יהיה לומר כי צריך לבדוק אם מדובר בנישואים שניים - כלומר הדבקה חדשה
אני מצרה על השאלות המתחכמות אבל , אני אישה משכילה , קוראת , מתענינת ורק לפני מספר ימים גיליתי שכלמידיה היא אחת הסיבות העיקריות להמצאתה של הפרית המבחנה.
הבורות היא מדהימה ואם אני לא ידעתי אז המון נשים לא יודעות , היום מפחדים מאיידס אבל ואוו יש שם מחלה נפוצה כל כך שיכולה לגרום לעקרות ואני לא יודעת עליה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על כלמידיה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010אני סובלת מעקרות משנית מזה כשנתיים. טרם עשיתי צילום רחם.
^^בת כמה את?
נמצאת עם אותו בן זוג 9 שנים ולאחר 4 שנים משותפות הבאנו ילד לעולם.
^^מה תוצאת בדיקת הזרע שלו?
1. האם המחלה עוברת מעצמה?
^^לרוב - לא.
2. האם בבדיקת פאפ היו מגלים כי סבלתי מכלמידיה?
^^לא
3. האם נזקי ההדבקויות באגן יכולים להופיע גם אחרי 7 שנים בערך מההדבקה?
^^אפשרי
כלומר דלקת יכולה להזיק גם אחרי 7 שנות מחלה?
^^כן
4. במידה ונדבקתי בכלמידיה ואכן היא גרמה לדלקת שגרמה נגיד לחסימת חצוצרות האם מדובר בנזקים מהדבקה חדשה יותר? כלומר האם יש סיכוי שנדבקתי מבעלי במהלך השנים או אחרי לידת הילד?
^^אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בפות ובשפתיים החיצוניותששש16/11/2010
לפני כמה ימים יצאו לי פצעים קטנטנים באזור הפות והשפתיים. בעלי סבל לפני כשבוע מאפטות בפה ושלשום קיימנו מין אוראלי. מאוד מגרד לי האם יש משחה מומלצת? האם צרכה לראות רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעים
דוקטור דריפות20/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בפות ובשפתיים החיצוניות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010ממליץ קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות קטנותטובי16/11/2010
שלום.
לאחרונה אני מקיים יחסי מין באופן מלא בתדירות גבוהה.לפני כמה ימים שמתי לב שעל אברי , סביב הכיפה יצאו הרבה נקודות קטנטנות לבנות שאחרי קיום יחסים מגרדות ואף צורבות. כמו כן זה גם מתבטא במין יובש קל על האור שסביב. בעבר כבר היה לי משהו כזה אך הוא חלף אם הזמן בעיקר בזמן שלא קיימתי יחסי מין באופן סדיר.אשמח לדעת מידע בנושא ומהו הטיפול הנכון. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות קטנות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010יתכן מצב נורמלי. בכל מקרה ללא בדיקה לא יתכן להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)