מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך בשפתי הפותtamara195109/11/2010
שלום קיימתי יחסי מין לאחר הפסקה כשנה בערך ולאחר יוציי הרגשתי צריבה חזקה מאוד לאחר מתן שתן כאב בלתי נסבל ואחר שהסתכלתי במראהראיתי בצד אחר של שפתי הפות חתך . בזמן יחבי המין לא הרגשתי כאב ךמרות הזמן שעבר ולא חשתי אי נוחות החתך נראה אדום ולא נראה שנאה לאחר כשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש חתך בשפתי הפות - לא הבנתי
נטלי14/04/2014מה האיבחון שנתת כאן ד״ר וקסלר,
בבבקשה ענה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך בשפתי הפות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר21/11/2010במה אוכל לעזור לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס-מחכה לתשובה דחוףמירית09/11/2010
יש לי הרפס סוג 2
היה לי בצד שמאל של הפות (חיצוני) אני חוששת שהדבקתי את עצמי גם בצד ימין
תמיד כשהופיע לי הרפס זה היה בצד שמאל.
השאלה שלי היא האם יכול להיות שיופיע לי הרפס רק בצד ימין ולא בצד שמאל ?
או שכאשר מתפרץ הרפס זה יופיע לרוב בצד הראשוני בו נדבקתי וגם בצד השני
(בו אני חוששת שנדבקתי)
אם מישהו נדבק בצד אחד ומדביק את עצמו בצד השני, האם יכול להיות שיופיע לו הרפס לפעמים בצד הזה ולפעמים בצד הזה או שכשזה מתפרץ זה בשני הצדדים גם יחד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לציין ש
מירית09/11/2010זה לא נראה כמו ההרפס שיש לי בצד שמאל אלא יותר כמו פצעון אדום שקרה לי מהורדת שערות זה לא היה שלפוחית..
האם מנגיעה קטנה ביותר אפשר להדבק ישר או שדרוש יותר מנגיעה קטנה ומרפרפת מעור עם שלפוחיות לעור בלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס-מחכה לתשובה דחוף - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010השאלה שלי היא האם יכול להיות שיופיע לי הרפס רק בצד ימין ולא בצד שמאל ?
^^כן
האם יכול להיות שיופיע לו הרפס לפעמים בצד הזה ולפעמים בצד הזה?
^^אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים- בלוטות חלבחסוי09/11/2010
שלום רב
אני בן 16 ואף פעם לא קיימתי יחסי מין אבל יש לי על הפין בחלק התחתון (הורידי, הקרוב לאשכים גם מאחורה וגם מקדימה ) מן פצעונים לבנים עם זקיפיי שיער וזה לפעמים שמנוני אך נורא מגרד בצורה מוגזמת לפעמים האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה לפחות להרגיע את הגירוד.
יש גם תמונות, אומנם הם לא ברורות מקווה שתבין משהו. תסתכל על התמונות כמה שקן יותר כך תבין יותר.
בתודה אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
חסוי09/11/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים- בלוטות חלב - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010זהו מצב תקין. נסה ג'ל אלוורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל09/11/2010
אני מקיימת יחסי מין לא מלאים עם בחור.
לא בוצעה חדירה אלא מין אוראלי (לו אליי) ומפגש בין איבר מיני לאשכיו.
בוצע גם מין אנאלי של חדירת אצבעות ולא איברי מין.
יש לו עבר מפואר מאוד של בחורות.
לאחרונה אני מרגישה גירוד-צריבה ונוזל לבן וסמיך באיבר מיני.
האם יש חשש שנדבקתי במשהו - אפילו אם לא ביצענו בכלל חדירה???
ואם כן- איזה סוג של מחלות מין?.??
ומה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010האם יש חשש שנדבקתי במשהו - אפילו אם לא ביצענו בכלל חדירה???
^^כן
ואם כן- איזה סוג של מחלות מין?.??
^^כולן
ומה עליי לעשות?
^^לגשת לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך באיבר המיןאילנית09/11/2010
מזה כמה חודשים אני מרגישה שיש לי כמה חתכים באיבר המין בין השפתיים ובפי הטבעת.
אני לא יודעת ממה זה נוצר.ייתכן מסקס אוראלי או מאוננות, אבל לדעתי זאת אינה הבעיה כי זה ממש היה חד פעמי.
שורף לי, מדמם, לא נעים לנגב פיפי וזה לא נראה כאילו זה מתרפא כי כל פעם שאני הולכת לשירותים זה כיביכול נפתח מחדש...ניסיתי ואזלין וזה לא עבד.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך באיבר המין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010מומלץ קולפוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה CIN1אנה08/11/2010
שלום רב, בת 23
אובחן בביופסיה שנלקחה בקולפוסקפיה CIN1. מיועדת לטיפול בצריבה בעוד כשלושה שבועות. מספר שאלות שאשמח מאוד לתגובה לגביהן:
1.יש לי פרטנר קבוע (והיחיד שלי) כבר כ 5 שנים. הנחנו כאמור שגם הוא נשא של הוירוס אם כי אין לו תסימינים (אך הוא לא נבדק עדיין). האם לאחר שאעבור את הצריבה, לא נוכל לקיים יחסים לא מוגנים עקב החשש שאדבק ממנו מחדש?
האם הוא צריך להבדק??
2. האם עדיין אפקטיבי חיסון נגד וירוס הפפילומה וסרטן צוואר הרחם?
3. לאחרונה אני מרגישה צריבה וכאבים עזים בזמן או לאחר קיום יחסי מין. האם זו השפעה ישירה של היבלות/CIN1?? ואם לא- מה יכול לגרום לכך?
אודה מאוד מאוד לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה CIN1 - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר22/11/2010אובחן בביופסיה שנלקחה בקולפוסקפיה CIN1. מיועדת לטיפול בצריבה בעוד כשלושה שבועות.
^^לא חובה לעבור צריבה ואם כן אזי מומלץ בלייזר מונחה ע"י קולפוסקופ
1.יש לי פרטנר קבוע (והיחיד שלי) כבר כ 5 שנים. הנחנו כאמור שגם הוא נשא של הוירוס אם כי אין לו תסימינים (אך הוא לא נבדק עדיין). האם לאחר שאעבור את הצריבה, לא נוכל לקיים יחסים לא מוגנים עקב החשש שאדבק ממנו מחדש?
^^אם תשובת PCR של שניכם תקינה אין מניעה מיחסי מין
האם הוא צריך להבדק??
^^לפחות לעשות בדיקת PCR ל גלוי HPV
2. האם עדיין אפקטיבי חיסון נגד וירוס הפפילומה וסרטן צוואר הרחם?
^^מומלץ אחרי תוצאה תקינה של PCR ל HPV
3. לאחרונה אני מרגישה צריבה וכאבים עזים בזמן או לאחר קיום יחסי מין. האם זו השפעה ישירה של היבלות/CIN1?? ואם לא- מה יכול לגרום לכך?
^^מומלץ לעבור קולפוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצועונים על הזיןshuky08/11/2010
שלום
מלפני כחצי שנה כל פעם שאני מקיים יחסים עם אשתי אני קם בבוקר עם פצעים על הזיין לפעמים יותר לפעמים פחות,
יש גירוי חזק והפצעים כשהם מתיבשים אפשר לגרד אותם.....
חשוב לי לציין שאני לא מקיים יחסים עם אחרים וגם לא אורלי או אנלי רק בצורה המשועממת ביותר
בהתחלה חשבתי שזה קשור שאני מאונן הרבה ובגלל זה מגרד, אבל אחרי הרבה פעמים ראיתי שזה קשור ליחסי המין שלי כי תמיד הבוקר אחרי זה זה מופיע ביתר שאת.......
אם תוכלו לעזור לי לפחות להגיד איזה "בדיקות" לעשות (כי בעבר הלכתי לרופא והוא רק הסתכל נתן מרשם וזה לא עזר כלוום),
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצועונים על הזין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010אם תוכלו לעזור לי לפחות להגיד איזה "בדיקות" לעשות
^^להתחיל בקולפוסקופיה ואז לראות מה הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומהסטלה07/11/2010
שלום רב,
יש לי כמה נגעים באיבר המין שנתגלו לאחר בדיקה בקולונסקופיה כפפילומה. נאמר לי להשתמש בתרחיץ ארבעה ימים אולם הנגעים לא עברו לגמרי ולאחרונה התרבו שוב. אני מניחה שעלי לחזור לבדיקה רפואית?
איך מתנהלים עם בן הזוג? אני כבר יחד כשלוש שנים והפפילמה התגלתה כפני כחדשיים אז סביר להניח שגם לו יש. הוא נבדק אצל רופא ואין לו נגעים. האם מעכשיו והלאה אנו אמורים להשתמש באמצעי מניעה? לעד?
איך מתנהלים חיי המין של אישה עם פפילומה? האם אנו אמורות לידע כל אדם שאיתו אנו באות במגע מיני ? האם השימוש באמצעי מניעה הם לכל החיים? האם אפשר להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010אני מניחה שעלי לחזור לבדיקה רפואית?
^^מומלץ קולפוסקטופיה מקיפה לכל אברי המין וסביבותם פי הטבעת וסביבתו והפה וטיפול בנגעים בלייזר מונחה בקולפוסקופ.
איך מתנהלים עם בן הזוג?
^^PCR
אני כבר יחד כשלוש שנים והפפילמה התגלתה כפני כחדשיים אז סביר להניח שגם לו יש. הוא נבדק אצל רופא ואין לו נגעים. האם מעכשיו והלאה אנו אמורים להשתמש באמצעי מניעה? לעד?
^^עד ששניכם תהיו עם תוצאה תקינה של בדיקת PCR ל HPV
איך מתנהלים חיי המין של אישה עם פפילומה?
^^אם תוצאת PCR תקינה אז לא מדבקים ואז מומלץ להתחסן.
האם אנו אמורות לידע כל אדם שאיתו אנו באות במגע מיני ?
^^אם PCR תקין - אז את בריאה אז אין צורך לידע
האם השימוש באמצעי מניעה הם לכל החיים?
^^אם PCR תקין אז לא מדבקים אבל ללא חיסון אפשר להדבק.
האם אפשר להיכנס להריון?
^^אחרי שמבריאים - אפשר להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקונדילומהקטי07/11/2010
שלום רב!
הנני בחורה בריאה בת 26. סבלתי בחודשים האחרונים מגרד בפות שלא עבר לאחר כמה סדרות של טיפול באגיסטן ואף החמיר. רופא הנשים שלי שלח אותי למומחה לצוואר הרחם. אצלו נערכה לי בדיקה קולוסקופית וניתן לי טיפול של אגיסטן ודאלאצין. הגרד אכן נעלם לאחר הטיפול אך נקראתי לחזור לרופא לאחר חודשיים. לאחר הביקור אצלו נודע לי שיש חשש לוירוס הקונדילומה. הוא לא נתן לי יותר מדי פרטים רק ביקש ממני לחזור אליו עוד 4 חודשים.אני מאוד חוששת ויש לי כמה שאלות.
1. האם הגרד הממושך קשור לוירוס (במידה ובאמת יש לי את הוירוס)?
2. אין לי שום סימנים חיצוניים (יבלות וכד'). האם הם יכולים להופיע?
3. מדוע רק עוד 4 חודשים אוכל לדעת האם יש לי את הוירוס? האם יש דרך לדעת לפני? האם עליי לגשת לעוד רופא?
4. לגבי בן הזוג שלי (אני נשואה ומקיימת יחסי מין רק עם בעלי בשלוש שנים האחרונות). האם ייתכן שגם לו יש את הוירוס? איפה הוא יכול להיבדק? והאם אנחנו יכולים להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?
תודה וסליחה מראש על השאלות המרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לקונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/20101. האם הגרד הממושך קשור לוירוס (במידה ובאמת יש לי את הוירוס)?
^^יתכן
2. אין לי שום סימנים חיצוניים (יבלות וכד'). האם הם יכולים להופיע?
^^יכולים
3. מדוע רק עוד 4 חודשים אוכל לדעת האם יש לי את הוירוס? האם יש דרך לדעת לפני? האם עליי לגשת לעוד רופא?
^^ניתן לבצע מיידית בדיקת PCR ולקבל תשובה תוך כשבוע.
4. לגבי בן הזוג שלי (אני נשואה ומקיימת יחסי מין רק עם בעלי בשלוש שנים האחרונות). האם ייתכן שגם לו יש את הוירוס? איפה הוא יכול להיבדק?
^^מומלץ גם לו לעבור PCR לחיפוש אחרי HPV
והאם אנחנו יכולים להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל?
^^אם אתם נושאים את הוירוס HPV אז לא מומלץ יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
קטי23/11/2010איפה אפשר לבצע את בדיקת ה PCR?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר30/11/2010במקומות שונים כולל במרפאתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפיןרוני06/11/2010
שלום רב,
לפני כ שבועיים גבר ביצע בי מין אורלי. מאז אותו יום יש לי כאב בפין כאשר הוא בזקפה. יש לציין שכאב זה פחת . אך עדיין הוא חוזר . האם זו מחלת מין? יש לציין שבמשך שבועיים לפני כן נסעתי יום יום על אופניים . דבר אשר יצר כאב באיזור חלציי . יש להוסיף שאין לי צריבות בשתן או בזמן אורגזמה . האם עליי ללכת לאורולוג ?
בתודה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בפין - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010האם זו מחלת מין?
^^אין לדעת ללא תחקיר יסודי ובדיקה, כולל קולפוסקופיה. איני בטוח שלאורולוג יש מכשיר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעה חוזרת של קונדילומהXX06/11/2010
לפי כשלושה שבועות אובחנתי כחולה בקונדילומה. היבלות נצרבו ע"י רופאת העור במחט אבל כל שבוע מופיעה יבלת חדשה במקום אחר.
1. האם יש אמצעים שאפשר לנקוט כדי להפחית את ההופעה החוזרת של היבלות?
2. האם ישנה שיטת טיפול שהוכחה כיעילה יותר?
3. האם הסרת יבלת מפי הטבעת עלולה לגרום לנזק למקום?
4. מה קורה אם לא מסירים את היבלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה !
XX11/11/2010אפשר לקבל תשובה לשאלות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעה חוזרת של קונדילומה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר14/11/2010
1. האם יש אמצעים שאפשר לנקוט כדי להפחית את ההופעה החוזרת של היבלות?
^^כן. לטפל בלייזר באמצעות קולפוסקופ אחרי בדיקה קולפוסקופית מקפת של כל האברים הנוגעים בענין.
2. האם ישנה שיטת טיפול שהוכחה כיעילה יותר?
^^לייזר תחת קולפוסקופ.
3. האם הסרת יבלת מפי הטבעת עלולה לגרום לנזק למקום?
^^בידיים מיומנות - לא.
4. מה קורה אם לא מסירים את היבלות?
^^המחלה מתמידה.
ניתן לקרוא כתבות שלי ושל אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין ללא קונדוםחסוי06/11/2010
קיימתי יחסי מין ללא קונדום אך הגבר גמר בחוץ
האם יש סכנה למחלות מין ואיזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין ללא קונדום - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר23/11/2010כמעט כולן כמו קונדילומה וכינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות !יוסי06/11/2010
לפני שבוע ביצעתי אוראלי למישהו כבן 23 דתי ומאז אני בחרדות שכאילוכבר אני חולה איידס ויש לי את כל המחלות המין . אני לא אוכל ולא שותה ולא יישן בלילות וכל הזמן מרגיש מחנק .עד לפני האוראלי אני הייתי בתול ואומר שלא קיימתי שום יחסי מין לא עם גבר ולא עם אישה אפילו לא אוראלי .איך אני יכול לשלול שאני לא נדבקתי כבר בימים הקרובים? לבקש ממי שביצעתי לו אוראלי לעבור בדיקת איידס? ואם הוא נפגש עם מישהו בתוך החלון של החודשיים יש לי סיכוי להידבק ? ( הכוונה שהבדיקה אמינה עד לפני חודשיים ) לבקש ממנו גם קומבו? כמה דקות לפני הגמירה הפסקנו אוראלי ורק עשיתי לו ביד ורוב הירידה חבסיס הפין והאשכים . עיזרו לי אני לא יושן בלילות איבדתי את שמחת החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע מין אוראלי ומאז אני בחרדות ! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2010למיטב ידיעתי, מקובל בספרות הרפואית שיחסי מין אוראליים אינם מדבקים. הרוק כנראה מפרק את הוירוס.
אמנם אני ממליץ לך ולבן הזוג שלך להיבדק כעת, בעוד 3 ובעוד 6 חדשים וכן להמנע מיחסי מין לא מוגנים אך רוב הסיכויים הנם שחרדתך אינה מוצדקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהאור05/11/2010
קיימתי עם אשתי יחסי מין אנאלי ללא קונדום .צריך לעשות בדיקה למחלות מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2010רק אם ידוע שאשתך סובלת ממחלה כזו או אם מופיעים סימפטומים למחלה כזו.
הסכנה ביחסי מין אנאליים לא מוגנים הנה גם זיהום של השופכה ודרכי השתן בחיידקים של אזור הרקטום והמעי הגס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אור12/11/2010אתה כתבת ש"הסכנה ביחסי מין אנאליים לא מוגנים הינה גם זיהום של השופכה ודרכי השתן בחיידקים של אזור הרקטום והמעי הגס ... השאלה שלי .אם עברו שנתיים מאז קיום יחסי מין האנליים גם צריך לחשוש לזיהום ? או לחשוש למחלות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
אור22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות על באיזורים שוניםליאור05/11/2010
שלום,
לאחרונה הייתי במילואים ועקב מכת יתושים השתמשתי בתכשיר עם אלוורה דוחה יתושים.
בבוקר למחרת צצו לי על העור נקודות אדומות.הן צצו באיזורים החשופים כלומר על הפנים ועל כפות הידיים. אלו האיזורים שמרחתי עליהם את התכשיר ושהיתושים יכלו לעקוץ.
הנקודות אינן מגרדות אך זה מטריד אותי.
נזכרתי כי לפני מספר חודשים הופיעו לי נקודות בודדות על איבר המין אך הן לא הציקו לי וגם עברו תוך מספר ימים.
מה זה יכול להיות והאם יש קשר בין שני המקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות על באיזורים שונים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/11/2010ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית. פנה לבדיקת רופא עור באם הנגעים יופיעו שנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)