מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מין - תענו בבקשה זה דחוף....יוגב08/08/2010
קיימתי יחסי מין לפני כמה ימים בחו"ל עם פרטנרית שאיני מכיר
היא נגעה לי באיבר המין כאשר הוא ללא קונדום
אך בזמן החדירה היה קונדום כמו שצריך עד לאחר הגמירה
יש לציין כי לא בלעתי שום הפרשות מגופה .
בגדול זה היה רק סקס עם קונדום
האם יש סיכוי להדבק במחלות מין כלשהן ?
איידס?
הרפס?
וכו'...
אשמח לתגובה מפורטת ומקצועית תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה דחוףף עזרה מקצועית
בבקשה דה דחוף08/08/2010האם אפשר להדבק באיידס כאשר נוזלים של אשה המופרשים מהנרתיק
נוגעים בחתך בעור ( סוג של פצע קטן ) הנמצא מעל לצפורניים אצל הגבר
אשחמ לתגובה מהירה ומדוייקת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010הנגיעה אינה מסוכנת. החדירה גם אם היא עם קונדום עדיין לא מבטיחה הגנה מלאה נגד כל מחלות המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטורתום06/08/2010
לפני חודש התגלה אצל חברתי לחיים חידק הליקובקטור פילורי ממה שהבנתי החידק הזה עלול לגרום לסיבוכים במערכת הרבייה של האישה
היתי רוצה לדעת האם הליקובקטור פילורי גורם לעקרות אצל גברים? מה הסימפטומים שלו ומה הסיבוכים שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010אינו קשור לפריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהאפרת05/08/2010
לפני כ- 10 שנים הובחנו אציל יבלות בצבע שחור, בבדיקה של הרופא נאמר לי שזו קונדילומה, הטיפול שנעשה לי בעקבות הממצא היה צריבה. לפני שנים אחדות שמתי לב שישנם כתמים שחורים, לא בולטים באזור בו נעשתה הצריבה, בתקופה האחרונה שמתי לב שכתמים אלו התפשטו לאזורים נוספים. בבדיקה הרופא ציין כי זו אינה קונדילומה וכי הוא מבחין בבליטות קטנות לבנות שאינו יודע לאבחן ושלח אותי להתייעצות. שאלתי היא האם בעקבות הצריבות נוצרו הכתמים? לאן עלי לפנות להתייעצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010רופא מיומן יוכל לעזור לך. חשובה בדיקה באמצעות קולפוסקופ. אוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומות בפי הטבעתאביב04/08/2010
התגלה שיש לי קונדילומות בפי הטבעת, ולא נקודה אחת אלא הרבה, ואף בתוך פי הטבעת...
רציתי לדעת מהי הדרך הנכונה ביותר לסלק אותן.
הייתי אצל כירורג והוא אמר שביכולתו רק לחתוך אותן עם סכין, שזו החלמה מאד איטית וקשה וזה חוזר במקרים רבים.
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010הטיפול היעיל ביותר הוא בלייזר מונחה ע"י קולפוסקופ. אוכל לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להבין מה יש לי...שירן04/08/2010
שלום
אתמול בערב גיליתי שבחלק האחורי של הפין (כלומר לא החלק שאני רואה מלמעלה) ממש כבר לקראת שק האשכים גדל לי משהו שדומה לחצ'קון גם בגודלו וגם בהרגשה (כשאני נוגע זה מעט כואב אך לא צורב או שורף). מלבד הדימיון לחצ'קון אין על הגידול הזה מוגלה צהובה אלא נראה שהיא יותר אפורה. חשוב לציין שיש לי קטע כזה שאני תולש שיער מידי פעם מאזור זה ומאזור בפופיק סתם כי זה כיף ולמשל באזור בפופיק גדלו לי 2 חצ'קונים קטנים בגלל תלישת השיער אך הם נראים כמו חצ'קונים (אדמדמים עם מוגלה קטנה) לעומת ה"חצ'קון" שגדל לי ליד שק האשכים שהוא מרגיש קצת כמו גולה קטנה שנוצרה בפנים. בבקשה תעזרו לי על מנת להרגיע אותי או ההפך שאדע מה גורם לזה והאם יעבור
בברכה
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן, יתכן שאתה סובל מ..
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010..פסוידופוליקוליטיס - "צמיחה הפוכה" של שערה מסולסלת עקב תלישתה וקריעתה בעומק זקיק השיער.
בכל מקרה לצורך אבחנה נדרשת בדיקה קלינית ואני ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא עור. למותר לציין שאני ממליץ לך להמנע מתלישת השיער שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד''ר על איידסאביב04/08/2010
שלום ד''ר
כפי שאתה יודע, מרוב הפחדות [''אזהרות''], כבר אי אפשר לדעת היום את האמת הפשוטה על המחלה..
שאלתי אליך היא: האם למרות שאנשים נוטלים תרופות נגד איידס [באופן מבוקר!], הם עדיין מתים מאיידס? פשוטו כמשמעו..
אודה לתשובה פשוטה [וללא סיסמאות כגון ''רבים מהם'' וכו', אם יש לך תשובה באחוזים, או נתונים כמותיים אחרים, אשמח.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אענה לך בינתיים לפי מה שקראתי
מירית04/08/2010אומנם אפשר לשרוד עם ה'קוקטלים' שיש אך תוכלת החיים מתקצרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010אני ממליץ לקרוא כתבות בנושא כולל שלי באתר זה או באתרים אחרים כולל בשלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו ליחסוי04/08/2010
אני בת 16 וחצי לא קיימתי יחסי מין ולא אוננתי אף פעם בשפתיים הפנימיות יש לי שפה אחת גדולה יותר מהשניה ובחלק שגדול יותר שבולט החוצה יש גוון שחור כהה מאוד זה כבר הרבה זמן חצי שנה ככה ואני לא מבינה מה זה וזה מדאיג אותי אם תוכלו לתת לי תשובה במהרה כי אני מתחילה לדאוג אני ישמח תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010מה השאלה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי היא
חסוי09/08/2010עם זה שזה שחור זה בסדר?.. אני יודעת שהגודל לא תמיד שווה ומזה אני לא דואגת אבל למה זה שחור?( וזה לא נקודת חן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקצה הפין שורף מדי פעםדן03/08/2010
יש לי כבר 3 חודשים מיחוש ,הטרדה ולפעמים שורף בקצה הפין.בהשתנה הכל תקין וללא כל כאב.
בבדיקות גם הכל תקין.לקחתי ע"פ הרופא דוקסלין +אנטיביוטיקה נוספת וכבר 3 סוגי משחות.
אין שינוי לטובה.האם יש בדיקת משטח לפין כמו שבגרון?מי מבצע אורולוג או רופא עור ומין?
הרופא עור ומין טען שמכיוון שלא ראה הפרשה וכדו' אין לו מה לקחת משטח.מה עוד ניתן לעשות
לסכום
האם אפשר וכדאי לעשות משטח ומי מבצע?
מה ניתן לעשות לכאב המעצבן שבקצה הפין כאב שבא והולך.
לפעמים בברכה או אמבטיה זה כן מרגיע. ולפעמים דוקא אחרי שחייה בברכה או בירדן זה קצת שורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקצה...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010ניתן לעשות בדיקה לכל מחלות המין ואז לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסנואש03/08/2010
שלום רב קיימיתי יחסין מין אנאליים בלתי מוגנים עם בחור-בן זוגי-שנושא נגיף הרפס 2
לאחר שבוע חשתי בגרד וכאבים פנימים ורגישות בכל האזור
אני מניחה שנדבקתי אך זה פנימי ממש בתוך הישבן-לא חיצוני בפי הטבעת
ישנם מספר דברים שמטרידים אותי מאוד ואשמח לקבל תשובה שתבהיר לי את מצבי החדש
1. האם כיוון שאלו פצעים פתוחים בתוך המעיים האם יכול להיווצר זיהום בגלל מעבר צואה ?
2.האם יכול להיות שנדבקתי רק בתחת ולא בנרתיק או שברגע שיש לי הרפס זה לא משנה איפה הוא יוצא
אציין שאת יחסי המין קיימתי עם בן זוגי ואנו במערכת יחסים רצינית
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר שרגא וקסלר09/08/20101. האם כיוון שאלו פצעים פתוחים בתוך המעיים האם יכול להיווצר זיהום בגלל מעבר צואה ?
^^אפשרי
2.האם יכול להיות שנדבקתי רק בתחת ולא בנרתיק או שברגע שיש לי הרפס זה לא משנה איפה הוא יוצא
^^שאלה לא ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות באיבר מיןרוני01/08/2010
שלום רב
חברי סובל מיבלות באיברי המין ,נבדק אצל רופא עור שלטענתו מדובר באותו זן של יבלת שצומחת
גם על האצבעות.
לאחרונה הוא עבר טיפול לייזר, היבלות נצרבו.והגלידו.
האם אפשר לקיים יחסי מין אוראליים בלי חשש להדבקה אצלי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות...
ד``ר שרגא וקסלר04/08/2010יבלות הידיים שונות מיבלות אברי המין. אחרי הורדת יבלות באברי מין מומלץ לבדוק PCR על מנת לוודא שנגיפי ה HPV סולקו גם הם, אחרת ממשיכים להדביק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולי עורחוששת01/08/2010
לפני מספר שבועות גיליתי מספר גידולי עור שהופיעו באיבר המין, לאחרונה הבחנתי כי הגידולים התפשטו, ארצה לדעת 2 דברים,
1) האם ייתכן גורם גורם נוסף למעט וירוס הפפילומה שעלול להביא לתופעה זו?
2) במידה ומדובר בפפילומה מהם הסימפטומים שעלולים להצביע על הדבקות בזנים המסוכנים יותר של הוירוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידולי...
ד``ר שרגא וקסלר04/08/20101) האם ייתכן גורם גורם נוסף למעט וירוס הפפילומה שעלול להביא לתופעה זו?
^^כן
2) במידה ומדובר בפפילומה מהם הסימפטומים שעלולים להצביע על הדבקות בזנים המסוכנים יותר של הוירוס?
^^אין סימנים אלא רק בדיקת PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס בתחתנואש31/07/2010
שלום רב קיימיתי יחסין מין אנאליים בלתי מוגנים עם בחור-בן זוגי-שנושא נגיף הרפס 2
לאחר שבוע חשתי בגרד וכאבים פנימים ורגישות בכל האזור
אני מניחה שנדבקתי אך זה פנימי ממש בתוך הישבן-לא חיצוני בפי הטבעת
ישנם מספר דברים שמטרידים אותי מאוד ואשמח לקבל תשובה שתבהיר לי את מצבי החדש
1. האם כיוון שאלו פצעים פתוחים בתוך המעיים האם יכול להיווצר זיהום בגלל מעבר צואה ?
אציין שאת יחסי המין קיימתי עם בן זוגי ואנו במערכת יחסים רצינית
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אמר שנדבקת בכלל ?
מירית31/07/2010יכול להיות שיש לך כאבים מהמין עצמו, ומהשפעות פסיכולוגיות קלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
מירית03/08/2010הרפס הוא חיצוני.. כך שאם את לא רואה כלום סביר להניח שאין לך
(לפי מה שאני יודעת) לא נדבקים כול כך מהר.. נדבקים בעיקר כשהמחלה פעילה.. אחרת 'לא חולים' ולא ממש מדבקים.. (למרות שיש מחקרים שמראים שזה אפשרי) ההדבקה היא בדרך כלל מפצע
לא רוצה להטעות אותך, אבל אני חושבת שאני יודעת טוב דיי 'חפרתי' בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאזור רירית הרקטום התבטאות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010...ההרפס תתכן בצורת כיבים שטחיים שלא ניתן קלינית להבדיל בינם ובין כיבים כאלו שצפויים להגרם עקב מגע מיני אנאלי נמרץ מספיק וללא סיכוך מספק.
באופן מעשי, רק אירועים חוזרים של כאב וכיבים שם יעידו שאכן נדבקת.
המלצותי:
1. לקיים יחסי מין אנאליים רק מוגנים! להמנע מכך באם בן הזוג אינו מוכן להשתמש בקונדום.
2. להשתמש בסיכוך רב. פי הטבעת והרקטום אינם מפרישים נוזל סיכוך כפי שמפריש איבר המין הנשי.
3. לקיים יחסי מין אנאליים בעדינות ובמתינות כדי להמנע מפציעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ותיאוםרן30/07/2010
ד"'ר וקסלר שלום
התגלו לי יבלות על איבר המין שהוסרו בחנקן אך בנוסף אני סובל מגרד בפי הטבעת שאני מעוניין לבדוק אם זו גם יבלת אני מעדיף הסרה בלייזר.
אינני נמצא בישראל ולכן אשמח לפרטים האם אפשר לקבוע תאריך לבדיקה והסרה של יבלות (אם קיימות) באותו יום? וזאת אחר ואני לא נמצא בארץ אך רוצה לעבור את הטיפול באופן פרטי ומהיר.
אשמח לתשובה לגבי פרק הזמן שעליי לתכנן לשהות בארץ (אינו עולה על 3-4 ימים בדר"כ)
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד``ר שרגא וקסלר02/08/2010אינני נמצא בישראל ולכן אשמח לפרטים האם אפשר לקבוע תאריך לבדיקה והסרה של יבלות (אם קיימות) באותו יום? וזאת אחר ואני לא נמצא בארץ אך רוצה לעבור את הטיפול באופן פרטי ומהיר.
אשמח לתשובה לגבי פרק הזמן שעליי לתכנן לשהות בארץ (אינו עולה על 3-4 ימים בדר"כ)
^^מינימום זמן לטיפול בארץ 4 ימים כמו ראשון עד רביעי או 5 ימים כמו חמישי עד שני.
תוכל לתאם 03-6956867* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת פאפ סמיר אנאליתאריק29/07/2010
שלום רב
מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי כיוון
גיל 33 אני מתגורר בארהב - ביצעתי בדיקה אנאלית לפאפ סמיר לאחר שהובחנו אצלי קונדילומות בעבר.
התוצאה ניראית כך : anal smear satisfactory for evaluation.
low grade squamous intraepithelial lesion /cin1
כמה שהצלחתי להבין מהרופאה התוצאה היא טרום סרטני ונידרש רק מעקב כל חצי שנה בערך - וכמו כן נתנה לי קרם אלדרה למריחה 3 פעמים בשבוע למשך 3 חודשים - ככל הנראה זה יכול לעזור...ומבקביל שלחה אותי לאונקולוג שקרא את התוצאה ולא התסכל ולא עשה קלונסקופיה והוא מעוניין להוריד את הנגע בהרדמה מלאה מיידית והוא ציין 3 אופציות - לייזר חיתוך ועוד משהו שלא הבנתי כל כך.
הוא דיי הלחיץ אותי לאחר שהרופאה ציינה שיש צורך רק במעקב.
1 - קודם כל האם זה גידול סרטני ? או שזה שהתוצאה מעידה על נגעים של hpv
2- האם תוכל בבקשה להסביר לי בעברית מהיא התוצאה ?
3 - האם ישנו סיכוי שזה יכול להתרפא עם משחת האלדרה ? מהוא זמן המעבר מcin1 ל cin2 וכן הלאה ? מתי זה נחשב סרטני cin 4 -5 ?
4- האם יכול להתפשט לאיזור המעי הגס ?
מה עליי לעשות אני מאוד מבולבל ( ביופסיה לא בוצעה רק פאפ סמיר )
תודה רבה וסליחה על כמות השאלות פשוט באנגלית זה מאוד מבלבל ולא ברור
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת
ד``ר שרגא וקסלר02/08/2010
1 - קודם כל האם זה גידול סרטני ? או שזה שהתוצאה מעידה על נגעים של hpv
^^טרום סרטני קל דרגה ראשונה על רקע נגיפי HPV
3 - האם ישנו סיכוי שזה יכול להתרפא עם משחת האלדרה ?
^^סכויי ריפוי 50-60%
4- האם יכול להתפשט לאיזור המעי הגס ?
^^לאחרונה התפרסמו מחקרים שמוכיחים נגעים גם במעי הגס.
מה עליי לעשות אני מאוד מבולבל ( ביופסיה לא בוצעה רק פאפ סמיר )
^^להגיע לרופא מיומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה עקומה - חשוב ודיי דחוףדורון29/07/2010
שלום וברכה.
אני בשנות העשרים לחיי ולא קיימתי מעולם יחסי מין.
מאונן לפרקים. יש תקופות של פעמים ביום, יש תקופות של פעם בשבועיים.
שתי שלאות -
1. הפין שלי נוטה תמיד שמאלה דיי חזק, וכאשר הוא עומד הוא עולה למעלה ממש מקביל לבטן ושמאלה בצורה שלא נראה שאפשר לחדור.
מה אפשר לעשות?
2.אני מוחץ את הפין ומונע שפיכה באוננות. מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה...
ד``ר שרגא וקסלר02/08/2010שתי שלאות -
1. הפין שלי נוטה תמיד שמאלה דיי חזק, וכאשר הוא עומד הוא עולה למעלה ממש מקביל לבטן ושמאלה בצורה שלא נראה שאפשר לחדור.
מה אפשר לעשות?
^^על פניו נראה שזה תקין אבל לתשובה מדוייקת יש צורך להבדק
2.אני מוחץ את הפין ומונע שפיכה באוננות. מסוכן?
^^לא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)