מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HPVיונתן24/08/2010
האם וירוס הפפילומה יכול לעבור בנשיקה בין בני זוג? נשיקה צרפתית עם לשון..
תודה רבה
אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד``ר שרגא וקסלר01/09/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה תוך כדי פליטת זרעהדר24/08/2010
הי,
אני בן 37 נשוי+ילדים בריא לחלוטין.
בחודש האחרון קרה לי פעמיים שבעת פליטה תוך כדי קיום יחסי מין הרגשתי ברגע השפיכה כאילו זרימת הזרע קרעה קרום פנימי ולאחר מכן יצא דם בתום השפיכה בכמות קטנה.
תוכלו לאבחן המקרה ולייעץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה...
ד``ר שרגא וקסלר01/09/2010אפשר ליעץ אבל לא באינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפותמורן24/08/2010
שלום רב,
אני בת 25, ביוני האחרון קיבלתי את תוצאות הפאפ והקולופסקופיה והתבשר לי שיש לי תאים
טרום סרטניים שלב 1. הרופא שלי המליץ לי לחכות חצי שנה ולעשות שוב בדיקה כי זה יכול לשגת לבד. בשלושת הימים האחרונים התפתחה לי תחושת צריבה בפות שמלווה אותי לאורך כל היום, בעת הטלת השתן אין לי תחושה של כאבים (כמו בדלקת בשתן) פשוט שורף לי שם באופן קל אך עדיין לא נעים. אוסיף ואגיד שלא קיימתי יחסי מין כבר שישה חודשים.
מה ניתן לעשות ? האם זה קשור ל CIN 1 שאבחנו לי?
תודה מראש, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפות
ד``ר שרגא וקסלר24/08/2010יש גישות שונות ל CIN 1 והכל תלוי בסבלנות שלך כי באחוז גבוה זה חולף אך באחוז נמוך זה מתקדם למצב טרום סרטני מתקדם. בנוסף מומלץ לעשות קולפוסקופיה לכל אברי המין ופי הטבעת ויתכן בדיקות נוספות:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיות עם הרפסאנונימית23/08/2010
שלום, אני בת 19 ונדבקתי בהרפס באיבר המין.
הבנתי שההרפס מדבק גם כשהוא רדום ולכן יש לי מספר שאלות איך לחיות איתו..
נגיעה בפצע ובמקומות אחרים יכולה לגרום להידבקות עצמית, האם שטיפת הידיים בסבון מספיקה להוריד את הוירוס מהידיים, או האם כביסה רגילה מספיקה כדי שהתחתונים והמגבות לא יכילו את הוירוס וידביקו בני משפחה למשל..
בנוסף מה זה אומר לגבי יחסי מין עבורי, האם ללא שימוש בקונדום אדביק כל פרטנר ובמיוחד מה לגבי יחסי מין אורליים כשההרפס רדום-האם יופיעו לפרטנר פצעי הרפס בפה..
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיות...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010הרפס מדבק כל החיים ולא צריך להתנהג איתו באופן שונה מהרגיל כי יש אותו לרוב האוכלוסיה. ניתן לקרוא על הרפס בכתבות ובאתרים שונים כולל בשלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בקצה הפיןאיציק22/08/2010
הייתי אצל אורולוג והוא לא ראה ממצא חשוד לאחר בדיקה פיזית של האיבר עצמו,
ביצעתי גם בדיקות שתן ותרבית ונרשם שצמיחה רגילה או משהו כזה.
מה עוד כדאי לבדוק? היה לי אפדידימיטיס בחודשיים האחרונים שטופלתי באנט' והמגע המיני האחרון היה לפני חצי שנה פלוס וביצעתי בדיקת רק HIV.
מה עוד עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010רופא לא יוכל להשיב לך ללא שיחה מעמיקה פנים אל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם- הרפסגל22/08/2010
שלום,
במידה ויש חשד להרפס, כמה זמן צריך לחכות מאז "ההתקף" כדי לבצע בדיקת דם מהימנה?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/20103 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי מסז'גיל22/08/2010
שלום רב,
רציתי לברר האם ניתן להידבק במחלת מין כלשהיא כאשר החפשנית מבצעת לך בודי מסז ללא חדירה וללא גמירה . כל מה שנעשה זה שיפשוף תחתוניה כנגד איבר מיני החשוף למספר שניות ולאחר מכן הרפיה ידנית באמצעות שמן תינוקות.
חשוב לציין שבכל התהליך לא גמרתי ואף כאשר נגעתי התחתונים שלה הם היו יבשות.
מה דעתכם ? לגשת להבדק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודי...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010אם היה מגע - תעשה בדיקות. ואם לא היה מגע - אל תעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידסמירית21/08/2010
לד"ר וקסלר שלום רב
רציתי לשאול,האם הבדיקות המהירות לאיידס,שאתה מבצע במרפאתך.האם בדיקת הדם ,שלאחר כרבע שעה יש תוצאה,זהה בעלות שלה לבדיקת הרוק?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010נא לציין את שם בדיקת הדם שאת מתכוונת אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה באיידס בחדירה בלי קונדוםמירי21/08/2010
שלום. רציתי לשאול מה הסיכוי להידבק באיידס או בהפטיטיס למיניהם במקרה שאישה שוכבת עם גבר, ויש חדירה אחת קצרה ללא קונדום בתחילת האקט המיני. לאחר מכן הגבר שם קונדום והשפיכה נעשתה בתוכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/20101 ל 1000
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכון למחלת מיןעומר20/08/2010
שלום רב,
רציתי לדעת האם יש סיכון להידבק באיידס אם גבר נגע באיבר מינו (וכניראה היה לו נוזל זרע על היד) ואז נגע באיבר מין של גבר אחר לכמה שניות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה למחלות מיןמאשה19/08/2010
אני והחבר רוצים לשכב בלי קונדום, ולכן ארצה להבדק. איפה אפשר ואיך הבדיקה מתבצעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010בדיקות לאילו מחלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריאופלזמהלילי +תודה19/08/2010
אני בת 20
האם המצאות אוריאופלזמה בשתן אצלי ללא תלונות מחייב טיפול ואיזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2010האם נשללה דלקת צואר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס השפה יכול להיות מועבר לאברימיןמיכל19/08/2010
האם בקיום מין אוראלי עם פצע הרפס (פצע חום) על השפה ניתן להדביק את הבנזוג במחלת ההרפס ? מה ההבדל בין שתי צורות ההרפס?ושאלה אחרונה - האם הוא יכול לשאת את זה עליו ואני אדבק מאוחר יותר בחדירה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010הרפס תמיד מדבק כולל מהפה לאברי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה לא אותו נגיף לא? ואם כן נדבק
מיקי23/08/2010נדבקתי מה התסמינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות חוזרות באיבר המיןלילך19/08/2010
אני בת 28. לפני כשנה התגלו אצלי יבלות חיצוניות באיבר המין. טופלתי בעזרת הקפאה (צריבה) ע"י רופאת נשים ובנוסף גם במשחת אלדרה. לצערי כל תקופה היבלות חוזרות שוב ושוב. בכל פעם מחדש עברתי הקפאה שבאמת הסירה את היבלות. בפעם האחרונה ב- 15/8/2010 עברתי שוב הקפאה לשתי יבלות והפעם כל האיזור התנפח בצורה קשה. רופאת הנשים בדקה זאת ואמרה שזה לא מזוהם וזה יכול לקרות- המליצה לי על פולידין ולשים קרח להורדת הנפיחות. הבעיה היא שכבר עברו 4 ימים והנפיחות לא יורדת והמקום רגיש ונראה כלאחר כוויה קשה.
האם זה משהו שבאמת אמור להיות כתגובה להקפאה (חשוב לציין שבכל הפעמים האחרות שביצעתי הקפאה לא הייתה לי תופעה כזו)? האם יכול להיות שהרופאה בעצם פצעה אותי בזמן ההקפאה?
מה עלי לעשות אם הנפיחות לא יורדת?
ובכלל האם יש סוף ליבלות האלה? (בנוסף, חוסנתי בחיסון ה- cervarix).
האם ישנה איזושהי בדיקה לבדוק האם הווירוס קיים או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות...
ד``ר שרגא וקסלר22/08/2010מה עלי לעשות אם הנפיחות לא יורדת?
^^אנא פני בענין זה אל הרופאה המטפלת
ובכלל האם יש סוף ליבלות האלה? (בנוסף, חוסנתי בחיסון ה- cervarix).
^^מנסיוני בטיפול מיומן בלייזר בהכוונה של קולפוסקופ ניתן להגיע למצב של רפוי הן לנגעים והן לנגיפים[דרך מערכת החיסון]. תוכלי לקרוא על כך בכתבות כולל שלי באתרים שונים וכולל בשלי.
האם ישנה איזושהי בדיקה לבדוק האם הווירוס קיים או לא?
^^כן, בדיקת PCR* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנוניתיוני19/08/2010
עברתי על הפורום ורוב השאלות, אם לא כולן, נענו ע"י הרופאים.
אבל יש ניואנס שלדעתי מטריד את רוב הפונים וראוי להתייחסות נפרדת.
נדמיין את הסצנריו הבא בקיצור:
אקט רגיל, יציאה בזמן, שכיבה עם הקונדום על הגב לזמן מה, הוצאת הקונדום ומקלחת לאחר מספר דקות.
הדמיון של הרבה אנשים רואה את הנוזל האישי מתערבב עם זה של בת הזוג, כשכל העיסה מתחככת עם הפין לאחר הוצאת הקונדום.
מה הן סיכויי ההדבקה במקרה שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה..
מירית20/08/2010למה עברת על כל השאלות ? סתם מעניין אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא על הכל :)
יוני20/08/2010אבל כן על דפים שלמים, בחיפוש אחר שאלות דומות, כדי לא לבלבל את המוח וסתם בשביל הידע הכללי. מה העניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם
שלי22/08/2010נראה לי חריג במקצת אם אין לך סיבה מיוחדת. או סתם משעמום..
בדרך כלל אנשים לא מתעניינים בנושא עד שלא חוטפים משהו,ואז תלוי מה,כי לא הכל באמת מעניין
לדוגמא להרפס אין משמעות. (אם לא מחשיבים סטיגמות וסרטים) ביבלות ניתן לטפל, וכול'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010קונדום מגן באחוז מסוים ולכן גם איתו אפשר להדבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)