מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע להרפסתמי12/08/2010
שלום,
ברצוני לשאול האם הרפס וגינאלי פעיל יכול להיות מועבר על ידי לבישה משותפת של מכנסיים? וכן, האם הנגיף שורד באוויר"
בברכה,
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס פעיל
קרן14/08/2010ודאי שאפשר להידבק כמעט ב 100 אחוז סיכוי אם לובשים את אותו מכנס\ תחתון
מה זאת אומרת נשאר חי באוויר ?
הוירוס מועבר במגע בן שני עצמים , הוא עובר כמו שרשרת
מגע עור בעור , מגע עור במגבת , מגבת בעור של מישו אחר ....הוא לא קיים באויר כמו שפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית
מירית15/08/2010חחח מה פתאום סיכוי של מאה אחוז ? אולי של 1 אחוז... לא מועבר בכלל בכזאת קלות . רק ממגע של פצע פעיל לעור סיכויים גדולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להיות יותר מדוייקת בתשובה
שלי15/08/2010בהעברת ויברטור למשל ניתן להדבק, גם בתחתונים לא מכובסים קיים סיכוי. במכנסיים סיכוי קלוש מאוד.
וגם לאחר כביסה סיכוי קלוש מאוד עם דגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על ההתייחסות (-:
תמי05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד``ר שרגא וקסלר18/08/2010לא ולא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקופלסמהשרון12/08/2010
שלום רב,
לאחרונה התגלה אצלי חיידק מיקופלסמה ואני ובן זוגי טופלנו באנטיביוטיקה
mycoplasma Gen- PCR: positive
הרופאה אמרה לי שיש להקפיד להשתמש בקונדום.
המצב הוא שכיום יש לי בן זוג קבוע ושנינו בעלי החיידק הנ"ל.
1. האם צריך להמשיך להשתמש איתו בקונדום בכל פעם שמקיימים יחסי מין? זו דרישה לא כ"כ ראלית עם בן זוג קבוע..
2. האם יש סיכון בריאותי (סביב היריו למשל)ן?
3. האם יש צורך לבצע בדיקות שגרתיות מעבר לבדיקה גניקולוגית?
4. איך אוכל לדעת שהחיידק פעיל בגופי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
שרון13/08/2010לאחר סיום הטיפול עם אנטיביוטיקה כנגד אותו חיידק מיקופלסמה, מופיעות לי הפרשות לבנות. מזה אומר? האם אני צריכה להמשיך טיפול אנטיביוטי?? בבקשה עזרו לי אני לא משיגה את הרופאה שלי...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקופלסמה
ד``ר שרגא וקסלר14/08/2010ניתן למגר את החיידק ושבועיים אחרי גמר טיפול לעשות שוב PCR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה ד"ק וקסלרדני12/08/2010
לפני כשנתיים במהלך בדיקת פרוקטולוג הוא ציין כי יש לי קונדיחומה בפי הטבעת.לאחר מכן החלו לצוץ יבלות על בסיס איבר המים שנצרבו ונעלמו לאחר מס' טיפולים,מזה מס' חודשיפם התופעה לפחות בבסיס איבר המין נעלמה.האם זה סימן שסוף סוף הבעיה נעלמה?והאם יש צורך גם לבדוק ולטפל ביבלת בפי הטבעת שאני לא ממש יודע האם היא עדיין קיימת.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה...
ד``ר שרגא וקסלר14/08/2010מומלץ קולפוסקופיה לכל אברי המין ופי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדולומיה
אמיר16/09/2010שלום רב,
האם יש תרופה שיכולה לחסל את הנגיף, במידה והוא "רדום"? מה הדרך הטובה ביותר לטפל בקונדולומיה בפי הטבעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר16/09/2010לייזר הוא הטיפול היעיל ביותר. ניתן לטפל ולרפא קונדילומה בפי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדוק
קרן14/08/2010תסתכל בעצמך עם מראה מגדילה ( ניתן לקנות בכל פארם)
אם אתה לא מרגיש במגע כלום ולא רואה כלום במראה, אז נפטרת מזה
אם לא היית נפטר ממנה ודאי בתקופה הזאת היא היתה גדלה למימד כזה שודאי היית מרגיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
מירית15/08/2010יכול להשאר עדיין הוירוס בגוף... למרות שאין קונדילומה נראית לעין, צריך לעשות בדיקה אצל רופא מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "פצע" במרכז המצח- מחלת מין???אבי12/08/2010
אני חייל בן 20, לפני כחודשיים הבחנתי בסוג של פצע שנראה יבש במרכז המצח, הייתי בטוח שזה ממכה שקיבלתי אך עבר יותר מחודש והפצע לא עבר, אתמול ביקרתי אצל הרופא הצבאי והוא אמר שזה כנראה מחלת מין, רציתי לדעת איזה מחלת מין יכולה לגרום לפצע שנוצר , האם זה חמור ואיך לטפל...
אני מאד מודאג וזה מפריע לי מאד, בבקשה עזרו לי לדעת יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כזה דבר!
קרן14/08/2010מחלת מין שהסיפטומום שלה במצח - לא קיים
יש לך גם פצעים באזור איבר המין ?
תשים משחה אנטיביוטית על הפצע,
ישנם גם פצעי בגרות שלא מתראפים אחרי הרבה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע...
ד``ר שרגא וקסלר16/08/2010יש לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מעוברות דרך מין אוראליאנונימית12/08/2010
שלום ,
מהן המחלות היכולות לעבור דרך מין אוראלי, מה הסיכויים להידבקות ובמה?
1) לבחור המבצע מין אוראלי לבחורה
2) לבחורה המקבלת מין אוראלי
3) לבחור המקבל מן אוראלי
4) לבחורה המבצעת מן אוראלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות...
ד``ר שרגא וקסלר14/08/2010כל מחלות המין עוברות בכל הצורות חוץ מכינים ודומיהם שלא עוברים במין אוראלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהשחרון11/08/2010
שלום
אתמול שכבתי עם גבר ללא קונדום
הבוקר הוא הודיע לי שככל הנראה יש לו קונדילומה
מה אני עושה עכשיו? יש אפשרות לגלות אם נדבקתי בשלב כ"כ מוקדם?
האם יש משהו שאני יכולה לקחת כדי למנוע כרגע את ההתפשטות של זה (במידה ואכן נדבקתי)?
יש מצב שלא נדבקתי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר14/08/2010בשלב המוקדם הזה ניתן לעשות רק PCR לאיתור HPV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה שלי
קרן14/08/2010מה יעזור אם היא תעשה PCR ? לא ניתן לעשות את הבדיקה הזאת מיד עם ההדבקה
מה שאת צריכה לעשות הוא לחזק את מערכת החיסון ובחודש הקרוב , תקחי תוספי מזון - מולטי וינטמינים , אבץ , קומפלקס B
כדי שאם נדבקת מערכת החיסון שלך תילחם בו ואפילו לא תתפ]תח לך יבלת!
תעשי את זה אל תוותרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהחסוי11/08/2010
שלום
רציתי לדעת איפה אני יכול להיבדק אם יש לי איידס די דחוףף!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקופות החולים, מרפאות למחלות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010...זיהומיות בבתי החולים, במרפאה למחלות מין (מרפאת STD) בת"א ועוד (יש בגוגל בחיפוש בדיקות לאיידס).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף!!!חסוי11/08/2010
שלום קוראים לי מתן
אז הסיפור הוא כזה:
אני וידידה שלי החלטנו להתקדם ביחסים שלנו.
אני ירדתי לה והיא ירדה לי בלי קונדום. השאלה שלי היא האם יש סיכוי שנדבקתי מאיידס ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בינתיים,למיטב ידיעתי, לא תואר....
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010..מקרה של הדבקה ב HIV במגע מיני אוראלי. כנראה שהוירוס לא שורד את המגע עם הרוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסהילה11/08/2010
לאחרונה נדבקתי בהרפס באיבר המין, אני עם בן זוג קבוע כבר למעלה מ6 שנים ומעולם לאף אחד מאיתנו לא היו סימנים למחלה. אני בהריון ולכן זה מטריד מאוד..
מעבר לבעיה הבריאותית מטרידה אותי השאלה כיצד ייתכן שנדבקתי מבן זוג שטוען שמעולם לא היה לו דבר כזה, ומצד שני גם לי.....
האם יכול להיות שאדם נשא את הוירוס ללא הידבקות ראשונית? האם זה איזשהו קיום גן מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
הילה11/08/2010אם אפשר את תגובתו של ד"ר אריה.י.ליפשיץ לאור היותי בהיריון,
וגם מה הסיבוכים האפשריים לעובר ועד כמה סביר שאצטרך ללדת בניתוח קיסרי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמופנה לד"ר שרגא וקסלר
הילה11/08/2010סליחה אבל התכוונתי לקבל את תשובתו של ד''ר שרגא וקסלר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך? (הריון והשלכות->ד"ר וקסלר)
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010יתכן שנדבקת במגע מיני אוראלי או באוטואינוקולציה קרי מגע אצבע בנגע הרפס על שפתייך ולאחר מכן באיבר המין שלך. הסיכוי שבן זוגך נושא את הוירוס על איבר המין שלו בלי שלקה מעולם באירוע הרפס קליני הנו קטן אך אינו אפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות של בדיקות-משטח וגינלי
הילה17/08/2010בתוצאות הבדיקה נרשם "לא בודד נגיף"
מה זה אומר? האם הבדיקה לא הייתה תקינה או שפשוט לא נמצא נגיף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס זוסטר וכאבים לד"ר ליפשיץרוחמה11/08/2010
שלום ד"ר ליפשיץ תודה על תשובתך המהירה רציתי עוד לשאול האם הרפס זוסטר מדבק
ומה ניתן לעשות על מנת לא להדביק אנשים נוספים
מודה לך מראש עבור תשובתך
רוחמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצאו חלקי וירוס באויר חדר בו...
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010..שוהים חולי זוסטר. כעיקרון צריך לחשוש מהדבקה באבעבועות רוח לאנשים שאינם מחוסנים או שלא חלו באבעבועות רוח בעבר - כלומר להמנע מקירבה ומגע עם תינוקות רכים ועם אנשים שסובלים מכשל או דיכוי של מערכת החיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה .מממ .10/08/2010
היי אני בת 16 , לא קיימתי יחסי מין .
בזמן האחרון קורה מצב שמגרד לי באיבר מין ויוצא לי המון הפרשות [ לבן אך סמיך וגושי כזה ]
לפעמיים שורף לי באיבר מין או קרה פעם אחת או פעמיים ששרף לי מתי שעשיתי פיפי .
מה זה יכול להיות ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לבדיקת גינקולוג בשאלת..
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010קנדידיאזיס של הנרתיק ושפתי הערווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות איידסאלי10/08/2010
שלום רב,
ביצעתי שלושה חודשים לאחר המקרה בדיקת איידס שיצאה שלילית. האם אני יכול להיות בטוח שלא נדבקתי בנגיף ולחזור לחיי הרגילים? וגם לקיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה (עם חברה שלי)?
אני שואל מכיוון שכל רופא אומר אחרת - חלק אומרים חודשיים, חלק שלושה ואף קראתי שמציעים לעשות שוב את הבדיקה אחרי חצי שנה. מה אתם ממליצים לי? האם אני יכול להיות רגוע או שאתם מציעים לעשות בדיקות אחרות בזמן אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 3 ואחרי 6 חדשים. כ"כ כעיקרון..
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010..כל 3 חדשים אם אתה ממשיך לקיים יחסי מין מזדמנים ולא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותיייייי10/08/2010
שלום רב,
אודה על הסבר תשובות בדיקות הדם שלהלן:
EBV VCA_IgG Positive 102 U/ml
EBV.EBNA > 600 Positive U/ml
EBV VCA IgM < 10 Negative U/ml
HERPES HSV2 IgG < 0.50 negative
HERPES HSV 1+2 IgM positive
CMV IgG Positive>2.5 IU/ml
CMV IgM negative
-------------------------------------------------------------------- VCA_IgG
POSITIVE: >=20
NEGATIVE: 0-20
EBV.EBNA
POSITIVE: >=20
BORDERLINE: 5-20
NEGATIVE: 0-5
EBV VCA IgM
POSITIVE: >=40
BORDERLINE: 20-40
NEGATIVE: 0-20
CMV IgG
POSITIVE: >=0.6
BORDERLINE: 0.4-0.6
NEGATIVE: 0-0.4
סגירת מסך | הדפסה חוזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות הנוגדנים מעידות על זיהום...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010..או התלקחות חוזרת, לפני זמן קצר, של הרפס 1 או 2 (IgM מוגבר) וזיכרון חיסוני לשאר הוירוסים שנבדקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון אנטיביוטיקהרועי08/08/2010
שלום,אני בן 26
לפני קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה.
מיד התחילו לי כאבים במתןשתן ולאחרונה הפרשות צהובות מאיבר המין.
רופאת המשפחה המליצה לי על יום אחד של שני כדורי ציפרודקס ועוד שבוע דוקסילין
האורולוג לעומתה נתן לי שבוע שלם של שני ציפרודקס ושני דוקסילין כל יום
בעבר קרה לי מקרה דומה,לפני כ4 שנים,וטיפול אנטיביוטי עזר לי מיידית.רק שאני לא זוכר מה בדיוק נתנו לי
בשני המקרים לא נלקחו תרביות או בדיקות בשל הזמן היקר עד התשובה
ארצה לדעת את משך הזמן שמומלץ במקרה כזה לקחת את הציפרודקס במקביל לדוקסילין
מה מקובל בדרך כלל?
תודה לכל תשובה,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון...
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010יש גישות שונות ולכן אין תשובה אחת.
על מנת שתהיה רגוע אולי תעשה בדיקה לכל מחלות המין שבועיים אחרי גמר האנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עבר לי! :(
רועי21/08/2010השארתי הודעה בפורום הזה לפני כשבועיים כמעט לגבי הפרשות צהובות מאיבר המין+כאבים אחרי מתן שתן ושאלה לגבי מינון האנטיביוטיקה.
קיבלתי במשך שבוע דוקסילין +שתי כדורים של ציפרודקס ביום הראשון לטיפול.
התסמינים עברו לשבוע,אך עכשיו כשאני פותח מעט את החור שבאיבר מיני אני כבר רואה מעט הפרשה לבנה חבויה שם,בנוסף אני מרגיש מן עקצוץ כזה ממש ממש בקצה הפין.
מה עלי לעשות?
שום בדיקה גם לא נלקחה ממני בגלל הזמן היקר של התשובה
מה עליי לעשות עכשיו?
האם לדרוש בדיקת pcr?וגםתרבית ואז לחכות לתשובות ולהתאים את הטיפול?
האם לקחת על דעת עצמי שבוע שלם ציפרודקס?איזה עוד בדיקות עליי לבצע?
אני נואש ואשמח לתגובה
תודה רבה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
ד``ר שרגא וקסלר23/08/2010ידידי, במצבך אפשר לענות רק אחרי פגישה פנים אל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה רק לתת לי כיוון?
רועי24/08/2010היום הייתי אצל אורולוג נוסף,
הסברתי לו שאני אחרי שבוע דוקסילין +2 כדורי ציפרוקדס.
התסמינים עברו למעט שוב נוזל לבן בתוך איבר המין בניגוד לנוזל צהוב שיצא קודם לכן.
הוא המליץ לי שבוע ציפרודקס דווקא עכשיו שהחיידק עדיין לא התרבה מספיק.אמר לי לעשות רק בדיקת משטח שופכה אם אספיק ממש מחר.
מה עליי לעשות?האם לקחת ציפרודקס שבוע או לחכות עוד שבוע כדי לבצע בדיקות?ואם כן,אנא תאמר לי רק איזה בדיקות מומלץ לעשות..
אולי כדאי לקחת ציפרודקס שבוע ולקוות שהכל כבר ייגמר?
ואולי בכלל שבוע לאחר סיום הדוקסילין אני עדיין בכלל בתהליך החלמה והכל יעבור מעצמו?
מתחנן שתענה לי כי אני פשוט מבולבל לגמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמאמר שלך קראתי
רועי25/08/2010שמומלצץ זריקה של צפטריאקסון 125 מ"ג.
האם הכמות המומלצת איננה 250 כנגד זיבה(ע"פ הרצאה לבפקולטה לרפואה שקראתי את הסיכום שלה)?
והאם יש הבדל בין משטח שופכה לבין תרבית שופכה..הבנתי שרק התרבית בודקת עמידות בפני אנטיביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןטל צורן08/08/2010
האם בהכרח תהיה קריאה גבוהה של כדוריות דם לבנות בבדיקת שתן לאדם שיתכן ונדבק בכלימדיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת
ד``ר שרגא וקסלר09/08/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)