מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקות במחלות מיןeubh28/07/2010
יש לי חברה חדשהשהיתה פעילה למדי בסקס והיו לה הרבה פרטנרים בעבר
טרם שכבנו אבל שה יקרה בקרוב נאוד
אני מתכונן לעשוצ איתה סקס רגיל (וגינלי) והיא תבצע בי מין אורלי - שניהם עם קונדום
האם אפשר לזהות מחלת מין אצלה רק מהתבוננות באיבר המין שלה ו/או בפי הטבעת שלה?
מה הסיכוי להידבק?
האם על מנת להדבק צריך שאצלה יהיו נגעים / פצעים או שגם אם העור חלק ונעים ויש מגע של עור בעור זה מספיק על מנת להדבק?
אשמח לקבל תשובה מהרופאים - אני בחרדה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות...
ד``ר שרגא וקסלר02/08/2010האם אפשר לזהות מחלת מין אצלה רק מהתבוננות באיבר המין שלה ו/או בפי הטבעת שלה?
^^לא
מה הסיכוי להידבק?
^^להדבק ממה?
האם על מנת להדבק צריך שאצלה יהיו נגעים / פצעים ?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה - שאלותרן28/07/2010
שלום
היום הקפיאו לי שני נגעים באיבר המין ע"י חנקן והרופא אמר שתלוי מה יהיה ושאולי אצטרך לחזור בשבוע הבא לטיפול נוסף (אבל אמר שתוך עמה ימים שה אמור להיעלם). זהו, שום דבר חוץ מזה....
שאלתי היא:
1. האם זה מספיק?
2. יש לי בת זוג כבר מספר חודשים וכרגע איו סימנים אצלה, האם לספר? מה הסיכוי שנדבקה?
3. כמה זמן עד שמותר לחזור לקיים יחסי מין?
4. האם גופי מפתח עכשיו נוגדנים כנגד הקונדילומה הזו? ואם יחזרו הנגעים?
5. קראתי שהזנים שגורמים ליבלות אינם אילו שמסוכנים לסרטו הרחם? האם זה נכון?
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה
ד``ר שרגא וקסלר01/08/20101. האם זה מספיק?
^^תלוי בתוצאות ב'יקת הקולפוסקופיה לכל אברי המין פי הטבעת וסביבותם.
2. יש לי בת זוג כבר מספר חודשים וכרגע איו סימנים אצלה, האם לספר? מה הסיכוי שנדבקה?
^^25% בכל מגע מיני
3. כמה זמן עד שמותר לחזור לקיים יחסי מין?
^^לדעתי עד שתשובת PCR תהיה שלילית
4. האם גופי מפתח עכשיו נוגדנים כנגד הקונדילומה הזו? ואם יחזרו הנגעים?
^^אם PCR יהיה שלילי אזי לא יחזרו
5. קראתי שהזנים שגורמים ליבלות אינם אילו שמסוכנים לסרטו הרחם? האם זה נכון?
^^לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה28/07/2010
שלום אני בת 18 ורציתי לשאול האם קיים מצב שאני בכלל לא מקיימת יחסי מין ולא חלקיים אפילו ולא נשיקות ולא כלום-אני בתולה,אז האם יכול ליהיות מצב של קונדילומה?
רופא עור אמר שזה נראה כמו ציסטה,אך רופא נשים עאמר שזה לא דומה לציסטה ושלח אותי לבדיקת וולוסקופיה בשביל לבדוק עם זה לא קונדילומה,אבל הרי את הקונדילומה אפשר להחין ישר לא?
זה כואב לי עד כדי כך שאני לא יכולה ללכת.
זה כבר הופיע לי כמה פעמים בעבר אבל עבר תוך כמה ימים ע''י כך ששמתי קרם לילדים.
ועכשיו בערך חודש זה לא עבר לי.
האם זה אכן יכול ליהיות קוננדילומה והאם שווה לעשות את הבדיקה הזאת?
והאם זה לא שייך לסרטן?
בהתחלה זה לא כ''כ כאב אך עכשיו ממש כועאב והתור לבדיקה רק עוד חודשיים.
רופאת העור אמרה שצריך להוציא את זה,אז מה לעשות? להוציא או לחכות לבדיקה?
והאם זה בכלל לא קשור לסרטן?
בבקשה תענה לי כי אני מאוד דואגת ומפחדת!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
שאלה30/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי הקודמתטלי28/07/2010
בהמשך לכך שנמצא בבדיקות המעבדה
Ureapl. urealyticum Quantity POSITIVE
הצלחתי לקבל לגינקולוג תור ל 16.8.10 . בינתיים, רופאת המשפחה נתנה לי מרשם לציפרופלוקסין 500 מ"ג פעמיים ביום. האם עדיף לחכות לגינקולוג או להתחיל את הטיפול האנטיביוטי?
וגם, התחלתי חיסון נגד סרטו צוואר הרחם. קיבלתי הזרקת cervarix ראשונה ביום שבו ביצעתי את בדיקות השתן. האם הימצאות החיידק עשויה לפגוע ביעילות החיסון?
תודה רבה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך...
ד``ר שרגא וקסלר02/08/2010בהמשך לכך שנמצא בבדיקות המעבדה
הצלחתי לקבל לגינקולוג תור ל 16.8.10 . בינתיים, רופאת המשפחה נתנה לי מרשם לציפרופלוקסין 500 מ"ג פעמיים ביום. האם עדיף לחכות לגינקולוג או להתחיל את הטיפול האנטיביוטי?
^^עדיף להתחיל
וגם, התחלתי חיסון נגד סרטו צוואר הרחם. קיבלתי הזרקת cervarix ראשונה ביום שבו ביצעתי את בדיקות השתן. האם הימצאות החיידק עשויה לפגוע ביעילות החיסון?
^^לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי03/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ממחלות מיןטלי28/07/2010
שלום, ברצוני לשאול כמה דברים,
1. כשמדברים על מחלות מין שעוברות במגע מיני האם מתכוונים למגע מיני בין גבר לאישה בלבד? האם מחלות אלו עוברות גם בעת קיום יחסי מין בין שתי נשים?
2. בדיקות המעבדה שלי מלפני כמה ימים הראו:
עד כמה דחוף לטפל בזה? כי התור הקרוב ביותר לגינקולוג שלי בכללית הוא לעוד חודשיים. האם כדאי לחכות עד לפגישה?
3. פעם כשהיתה לי דלקת בדרכי השתן, הרופאה ביקשה לא לקיים יחסי מין. רציתי לשאול אותה באותו זמן אבל התביישתי, האם מדובר רק ביחסי מין עם גבר, או שהכוונה גם ליחסי מין עם אישה. ומה בדבר אוננות? פשוט, לא ברור לי, בזמן דלקת בדרכי השתן, האם איבר המין הגברי הוא שגורם לגרוי הלא רצוי או שהפעילות המינית עצמה?
תודה רבה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות...
ד``ר שרגא וקסלר01/08/20101. כשמדברים על מחלות מין שעוברות במגע מיני האם מתכוונים למגע מיני בין גבר לאישה בלבד? האם מחלות אלו עוברות גם בעת קיום יחסי מין בין שתי נשים?
^^כן
2. בדיקות המעבדה שלי מלפני כמה ימים הראו:
עד כמה דחוף לטפל בזה? כי התור הקרוב ביותר לגינקולוג שלי בכללית הוא לעוד חודשיים. האם כדאי לחכות עד לפגישה?
^^לא לחכות
3. פעם כשהיתה לי דלקת בדרכי השתן, הרופאה ביקשה לא לקיים יחסי מין. רציתי לשאול אותה באותו זמן אבל התביישתי, האם מדובר רק ביחסי מין עם גבר, או שהכוונה גם ליחסי מין עם אישה. ומה בדבר אוננות? פשוט, לא ברור לי, בזמן דלקת בדרכי השתן, האם איבר המין הגברי הוא שגורם לגרוי הלא רצוי או שהפעילות המינית עצמה?
^^הבעיה היא בחיכוך באותו מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם- דחוף בבקשהמורן27/07/2010
הייתי בקשר עם בחור במשך כחצי שנה. ולפני כשבוע ניגשתי לעשות בדיקות דם שגרתיות לאחר שאולי במשך 3 שנים לא עשיתי כל בדיקה. התוצאות הגיעו והכל תקין חוץ מאנמיה קלה. שאלתי היותר חשובה האם די בתוצאות אלה או בבדיקה זו כדי להסיר חשש שלא נידבקתי בנגיף כלשהוא או במחלה מסויימת כתוצאה מקיום יחסים עם אותו הבחור? יש לציין9 שלא ננקטו אמצעים למניעה. האם יש צורך לבצע בדיקה אחרת כדי לבדוק אם נדבקתי במשהו כתוצאה מיחסים אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם שגרתית לא בודקת מחלות מין
נועה27/07/2010אם ברצונך בבדיקה למחלות מין את צריכה לבקש הפניה לבדיקות אלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות...
ד``ר שרגא וקסלר28/07/2010בדיקות דם אינן מספיקות לגלוי כל מחלות המין הניתנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..גיל27/07/2010
לפני חודשיים בערך, הרגשתי תוך כדי שחבר שלי נגע בי שהוא שרט אותי בפתח התחתון של הנרתיק, חיצונית. אני בת 19.
לפני שבוע, נגעתי בעצמי ושמתי לב שיש חיספוס באזור שבו היה הפצע. הסתכלתי במראה, וראיתי שיש לי כמו שלפוחיות מזעריות ורכות בפתח החיצוני התחתון של הנרתיק ואפילו קצת לכיוון פנים.
במשך יומיים הייתי בטוחה שזו קונדילומה והייתי בהיסטריה נוראה. קבעתי תור אצל גניקולוג.
הוא אמר לי שזה לא נראה כמו קונדילומה אלא כמו פטרת. נתן לי מרשם לאגיסטן ולפוליקוטן.
השתמשתי באגיסטן, אבל כנראה לא הקדשתי מספיק תשומות לקריאת הוראות השימוש. קיימתי יחסי מין תוך כדי שלקחתי אגיסטן, כעת אני יודעת שלא הייתי אמורה לקיים יחסי מין בזמן הטיפול התרופתי.
אני מבינה שזה לא אחראי. אבל מה שאובחן כ"פטרת" לא עבר. איני יודעת מה לעשות.
אני אף חושבת שהאיבחון לא היה נכון, מכיוון שלא סבלתי מגירודים מצריבה או כאבים בכלל.
אני משתמשת בגלולות ואמורה לקבל מחזור עוד שבועיים, לא פיספסתי אף גלולה וקיבלתי מחזור אתמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010אני מבינה שזה לא אחראי. אבל מה שאובחן כ"פטרת" לא עבר. איני יודעת מה לעשות.
^^אם לא עבר אז כדאי שתבדקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבהחולה27/07/2010
הלכתי לרופא עור ומין, והוא נתן לי מרשם לכדורים, ולאמפולה, שאיתה אני אמור ללכת לאחות שהיא תבצע את הזריקה.
בבית מרקחת רגיל לא היה להם גם את הכדורים וגם את האמפולה, לכן הלכתי לבית מרקחת של מכבי ושם היו להם רק את הכדורים.
היכן אני יכול להשיג את האמפולה (vial ceftriaxone)?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010איני יודע לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס באיבר המיןאביטל27/07/2010
שלום רב
אני יוצאת עם בחור מזה שבוע ימים ויש בינינו כימיה מדהימה, אני מרגישה כאילו אני מסתירה משהו בזה שיש לי הרפס באיבר המין ושוקלת האם לספר לו עוד לפני שאנו התחלנו לקיים יחסי מין
מהי עצתך בנוגע לעניין, האם אני אמרה לשתף אותו כבר בשלב זה אפילו אם אנו עושים מין מוגן, או לגיטימי ביותר לחכות לזמן מתאים יותר
מבקשת את עצתך בנידון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010איני יועץ בנושא כזה רק אוכל להרגיעך שלרוב האוכלוסיה יש הרפס ואולי גם לחבר שלך שיתכן אפילו שאינו יודע את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית27/07/2010את לא צריכה לספר כלל. תעשו מין מוגן, אל תשכבי איתו בזמן התקף..
אין לך שום חובה מוסרית לספר. אם היית נדבקת באיידס היית צריכה לספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מירית28/07/2010אז מה תעשי בסוף ?
את יודעת שאת לא צריכה לספר ... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה ואגינליתליאת26/07/2010
לפני חודש וחצי סבלתי מפיטריה ואגינאלית, מרחתי טרידרם אך לאחר כמה ימים נגרם לי אדמומיות ורגישות בעור לכן הפסקתי ועברתי לאגיסטן, הפיטריה עברה לאחר שבועיים אבל המשכתי למרוח כדיי להיות בטוחה שהיא לא תחזור במשך קצת יותר מחודש בוקר וערב, לאחר כמה זמן היה לי אדמומיות וקצת כאב והופיעו לי שלושה כיבים קטנטנים מגרדים לכן הפסקתי עם המשחה, האם הפיצעונים האלה נגרמו בגלל שימוש יתר באגיסטן, האם פתחתי אלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010ואולי זה לא פטריה אלא משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסמיואשת26/07/2010
שלום. אני בת 26,
יש לי הרפס וגינאלי 4 שנים, הוא מופיע תמיד על המפשעות בשפתיים החיצוניות.
יש איזשהו מצב שזה יכול גם להיות בתוך הנרתיק? ואיך אפשר לדעת אם אכן זה נמצא בתוך הנרתיק?
ההרפס יכול לעבור בגוף למקומות אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
נועה27/07/2010הרפס יכול להיות גם בנרתיק,
לכי לרופא עור לקבל טיפול ותאששי את האבחנה אם את חושדת.
הרפס יכול להדביק במגע רקמות ריריות כמו עיניים ופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010אפשר להבדק בזמן ההתקף ולדעת אם כי אין חשיבות למידע הזה. אני מציע שתקראי על הרפס בכתבות רבות כולל שלי כאן באתר וגם באתר שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערה הפוכהאנונימי26/07/2010
שלום לפני שבוע בערך גדלה לי מעין גולה על שק האשכים, אני חשבתי שזה שערה הפוכה, אך אני לא יודע בוודאות. היא קצת כואב שנוגעים באזור לא משהו מיוחד . אבל אני רוצה לדעת בדיוק מה זה.
אם תוכלו לעזור לי אני אשמח..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערה...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010הי הי בלי בדיקה אי אפשר לעזור. נסית ללחוץ? למשוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איתור מחלות מיןמיטל26/07/2010
שלום רב,
מהי הדרך הטובה ביותר לאיתור מחלות מין?
האם בדיקת דם מספיק אמינה לגילוי מחלות אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתור...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010יש כמה שיטות ולכל מחלה את השיטה העדיפה. בדיקת דם אינה מספקת לגלוי כל מחלות המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נkועהמירית26/07/2010
3> 3> 3> love u
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :)) בחזרה מותק
נועה27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אורלי עם קונדוםeubh25/07/2010
מה הסיכוי של גבר להדבק בפפילומה כאשר מישהי מבצעת בו מין אורלי עם קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיכוי
נועה25/07/2010אם היא מבצעת בך את המין האוראלי היא בעיקר זאת שחשופה למחלות ולא אתה.
בלי קונדום זה בעיקר הרפס ואם נניח יש לה זיבה בגרון, אבל עם קונדום אין לך מה להיות בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין...
ד``ר שרגא וקסלר27/07/2010קטן עד לזניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)