מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם שומה או קונדילומה?דני30/07/2017
שלום, אשמח בבקשה לקבל הערכה האם מדובר בקונדילומה, ואם כדאי ללכת להיבדק. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן מהתמונה הזו
ד``ר רונן הולנד30/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, ניסיתי לקרב כמה שניתן
דני31/07/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רונן, תוכל להגיב על ההודעה הקודמת בבקשה? שלחתי תמונה נוספת קרובה יותר
דני01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה קונדילומה אבל נראה כמו נגע שדורש בדיקה "אמיתית" אצל רופא עור
ד``ר רונן הולנד01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת צריבה בעת השפכהצביקה29/07/2017
שלום דוקטור לפני כחצי שנה בחורה עינגה אותי פעמיים והרגשתי צריבה חזקה מאוד בפין בשני המקרים.
לאחר שבוע אוננתי ועד היום לא מופיעה תופעת הצריבה בעת השפיכה..
יש ממה לדאוג?יש לציין שקיימתי יחסים אנאליים ללא קונדום אך אני בספק אם הייתה חדירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שאין צורך לדאוג ממחלת מין. אם יש ספק - בדיקת שתן כללית בקופת חולים תוכל להרגיע אותך
ד``ר רונן הולנד29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה מוזרה בפין רק במישושנתנאל29/07/2017
קודם אציין שאני בן 25 ובריא בכללי.
ליפני כשנה התחיל לרדת לי החשק המיני שהיה חזק מאוד עד אז, והיו לי כמה פעמים בעיות בזיקפה, לא עמד או שלא היה מספיק חזק, ליפני שבוע נהייתה לי נפיחות על הפין שעברה לאחר שלושה ימים ונשארו לי גושים חזקים מתחת לעור, במחוץ לא רואים כלום רק אם ממששים מרגישים, אשמח לדעת מה זה ואם יש ממה לדאוג, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצב שלך דורש ביקור אצל רופא כדי לקבל אבחנה
ד``ר רונן הולנד29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה פצעון קטן עם ראש לבן לא כואב, לפני יומיים עכשיו אודם ומעט כאב, מה יכול להיות?נגב28/07/2017
היה פצעון קטן עם ראש לבן לא כואב הופיע לפני יומיים, עכשיו אודם ומעט כאב, מה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן בלוטת חלב חסומה, הרפס, זקיק שיער מזוהם... קשה לאבחן לפי תמונה
ד``ר רונן הולנד29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקונדילומה באזור הדרוםיוסי27/07/2017
שלום!
יש לי יבלות באזור איבר המין.
אני גר בבאר שבע וכל הטיפולים שאני מוצא באינטרנט נמצאים בתל אביב.
האם יש מקום טוב בדרום שאפשר לטפל בו בבעיה הזאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת לד"ר רונן מאיר באשקלון
חסוי 2128/07/2017רופא מעולה עם לב ענק
מקבל גם בשעות הערב והלילה המאוחרות
מטפל בצורה מעולה בנגעים של קונדילומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפין עם הקרנה למפשעהרוני27/07/2017
שלום דוק',
אני בן 34, בשבועות האחרונים יש לי כאבים בפין עם הקרנה למפשעה (תסמין שהופיע בשבוע האחרון). ברקע קיימתי יחסי מין אוראלי מזדמן לא מוגן יום לפני הופעת הכאב, קיבלתי טיפול תרופתי של זטו ורוצפין ובדיקה מהירה לסיפיליס שלושה שבועות לאחר המגע יצאה תקינה.
האם לדעתך כאב יכול לרמוז ל-std?
האם הדבר יכול להיות קשור לכאבי גב תחתון שהיו לי באותם ימים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוסיף - עוצמת הכאב משתנה, אין כמעט כאב למגע ויש גרד בפי הטבעת (בימים האחרונים)
רוני27/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאור המקרה לא מתאים למחילת מין. תסמינים לא מתחילים יום לאחר המגע.
ד``ר רונן הולנד29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראופלסמה באיבר המין וקיום יחסיםנועה27/07/2017
גילו לי אוראופלסמה ואני על אנטיביוטיקה כרגע.
מותר לקיים יחסים? קונדום מגן מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג של אוריאופלסמה ?
ד``ר רונן הולנד29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיבר המין
דנה30/07/2017חיידק האוראופלסמה באיבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מה שהתכוונתי - בתשובה של בדיקת השתן כתוב איזהסוג של אוריאופלזמה
ד``ר רונן הולנד30/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני יודעת
דנה31/07/2017אני לא יודעת. זה כל מה שאמרו לי..זה משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרות תוצאות הבדיקה?מישהו26/07/2017
היי
עשיתי בדיקת pcr שתן לזיבה וכלמידיה
בתוצאות הופיע ״borderline" על 2 הסעיפים.
מה זה אומר??? האם יש לי משהו?? אני מדבק?? אין לי שום סימפטום
בבקשה אני בחרדה נוראית לא מתפקד תעזור לי גם בקופת חולים סגורה ואני לא יכול להעביר לילה ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מכיר תשובה כזו ל PCR שתן. הצתשובה צריכה להיות חיובי או שלילי. תצרף צילום של הבדיקה.
ד``ר רונן הולנד26/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף תמונה
מישהו26/07/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נגד כיני ערווהמני25/07/2017
שלום דוקטור לאחר קיום יחסי מין גיליתי שנדבקתי בכיני ערווה...
אם אלך לבית המרקחת לבד אני יכול לקנות תכשיר מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכשירים היעילים לכיני ערווה הם במרשם רופא, למשל LYCLEAR
ד``ר רונן הולנד26/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל
מני28/07/2017תודה רבה דוקטור על המענה המהיר...
אבל יש גיל מוגבל לקנייה של תכשיר לכיני ערווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכיר הגבלת גיל כזו
ד``ר רונן הולנד29/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של חצקון לבןא ב24/07/2017
יש לי משהו שדומה לחצקון כבר יותר מחודש על איבר המין והייתי מעוניין לדעץ מה זה, בליטה קטנה מאוד לבנה ולא כואבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שניתן לאבחן בצילום - נראה כמו בלוטת חלב קטנה שנחסמה
ד``ר רונן הולנד24/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפצעים שמפריעים לאונןאנונימי19/07/2017
שלום, כמו רוב הבני נוער אני אוהב לענג את עצמי... אני מאונן בתדירות של פעם ביום. לאחרונה הבחנתי בפצעים וגירויים שמפריעים לי לאונן. הפסקתי לאונן במשך שבועיים אך כעבור כמה ימים זה חזר שוב. מה כדאי לעשות ואיך לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיבדק אצל רופא עור או אורולוג. יתכן שמדובר באיזו מחלת עור או תגובה אלרגית לחומר סיכה איתו אתה משתמש או תגובה של העור לחיכוך בזמן האוננות
ד``ר רונן הולנד19/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור מתקלף באיבר המין
אנונימי22/07/2017הפסקתי לאונן לכמה ימים והעור שלי באיבר המין התחיל להתקלף
ממה זה נגרם?
מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- urea.parvum-pcr detectedרונית18/07/2017
שלום,
יש לי חבר טרי יחסית והוא קיבל תוצאה חיובית של urea.parvum-pcr detected.
מה זה אומר? צריך לטפל בזה? אפשר לקיים יחסי מין ללא קונדום? זה מדבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך לטפל בחידק זה. הוא אינו גורם דלקת בשופכה.
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים באשכים האם מסוכן?חיים18/07/2017
אפשר לדעת האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנגיוקרטומה - לא מסוכן ולא מדבק. אם מדמם - לצרוב במחט חשמלית
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הבליטה הזאת?חיים18/07/2017
אפשר לדעת מה זאת הבליטה הקטנה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הנראה בלוטות חלב - forcyde spots
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש מאוד מהדבקה במחלהרון17/07/2017
אני ממש בחרדות ואני לא מצליח לתפקד. הייתי עם בחורה שאני לא יודע מה הרקע המיני שלה (זו לא יצאנית או משהו כזה), העיניין הוא שהתחככנו בין איברי המין והייתה חדירה ממש של הקצה שלי לכמה שניות בודדות וזהו. אני לא מצליח לתפקד, אני אכול רגשי אשמה כי אני נשוי ויש לי ילדים מדהימים. פשוט נפלתי בזה כי אני תקופה ארוכה ביחסים לא טובים עם אישתי וזה משהו שנפרק ממני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ שתמתין שלושה שבועות ואז תבצע בדיקות דם ושתן כדי לשלול הדבקה במחלות מין
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)