מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקות במחלה ממין אוראלייוסף17/07/2017
הלכתי לזונה בדירה דיסקרטית
והיא עשתה לי רק מין אוראלי ללא קונדום
ואחכ הלכתי
יש חשש להדבק מאיזה מחלת מין ממנה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. כאשר אתה מקבל מין אוראלי (נמצץ) אתה יכול להידבק בזיבה, קלמידיה, הרפס, קונדילומה, עגבת (נדיר). אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד18/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים קטנים על הפיןמתי17/07/2017
שלום רב
האם מדובר להבנתך בפפילומה? מה הטיפול בפצעים?
בתודה ובברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שניתן לאבחן בצלום - לא מדובר בקונדילומה אלא בלוטות חלב. אם מפריע לך אסתטית, אפשר לצרוב בקלות עם מחט חשמלית
ד``ר רונן הולנד17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לבצע את הצריבה במחט חשמלית אצלך?
משיב17/07/2017אפשר לבצע אצלך בקליניקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה על העטרהמישהו16/07/2017
היי
הופיעה לי מין נקודה אדומה כזאת שלא ברור לי מה היא, אתמול ולפני יומיים שכבתי עם הבת זוג ורק כשהגעתי הביתה גיליתי את זה.. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן בצילום, ככל הנראה כלי דם, או תגובה מקומית שלא קשורה למחלות מין
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, מוסיף תמונה נוספת
כותב בשאלה16/07/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לצאת עם מישהי שיש לה הרפס וגינלייוני16/07/2017
מה הסיכונים להידבקות? כיצד להיזהר?
האם ניתן להידבק רק כשמופיעים הפצעים או גם בתקופות רגועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חשש להדבקה כאשר מתחילים להרגיש את העיקצוץ האופייני של הרפס. צריך להפסיק לקיים יחסיים ולחכות שבועיים אחרי שנעלמות השלפוחיות. דרך אגב - כדאי לך לעשות בדיקה לנוגדנים ל הפרס סוג 1 וסוג 2 - אולי תגלה שכבר נדבקת בעבר בלי לדעת ואתה חושש לשווא מהדבקה חדשה
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בשתן לאחר אנטיביוטיקהדני14/07/2017
שלום,
לאחר מין אוראלי וצריבה בשתן קיבלתי אזניל וציפרודקס,
רק שבועיים לאחר סיום האנטיביוטיקה הצריבה כמעט נעלמה לחלוטין ברמה שלא התייחסתי אליה כבר כצריבה.. אבל כעבור עוד שבועיים שוב חזרה הצריבה ועכשיו במתן שתן צורב לי וגם לפעמים סתם כך צורב לי בראש הפין.
רק לציין שבדיקות הSTD לאחר האנטיביוטיקה יצאו תקינות
מה לדעתך אני צריך לעשות עכשיו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבצע בדיקת שתן כללית - אם יש כדוריות לבנות, לקבל שוב טיפול מקיף - אזניל ורוצפין
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיכוך איבר המין בחזה של אישהרון14/07/2017
היי
האם יש סיכוי להדבק במחלת מין כתוצאה מהנ"ל?
האם לאחר מין אוראלי כשמורידים בזהירות את הקונדום יש סיכוי למחלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בקצה הפין שלא עוברארז13/07/2017
שלום דר
אני חוזר אליך בשאלה ששאלתי כבר בעבר הגירוי שלא עובר בקצה הפין הייתי אצל אורולגים ורופאי עור קיבלתי כול מני משחות שלא עוזר כלום לגירוי . קיבלתי משחה בשם דרמדן האם אתה מכיר ועם מותר לשים על קצה הפין שלא יעשה נזק
תודה רבה ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי שלא עובר עלול להיות כאב נוירופטי - זאת רגישות יתר של מערכת העצבים בלי שיש מחלה "אמיתית"
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שלא פוסק
ארז16/07/2017תודה דר . אז מה אפשר לעשות רק אלטרולט יכול לעזור או להגביר את המינון אני מקבל היום 25 אלטרולט
תודה על היחס והסובלנות שיש לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרולט הוא טיפול טוב. אפשר לנסות גם פרמיקסון
ד``ר רונן הולנד17/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה ובירור לגבי נקודהרוני12/07/2017
בסביבות חודש 5 יצא לי מין נקודה בכתף שכהראתי אותה לאנשים טענו שזה נראה כמו פטריה כתבתי תור לרופא בעור לפני כה שבועיים נהייתי לי פריחה בכל הגוף
היום הגעתי לרופא עור והוא טען שזה נראה כמו מחלת מין
אני מאוד לחוצה ואשמח לשמוע פרטים וחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שזו פריחה שקשורה לזיהומים, למשל שלבקת חוגרת או נדיר יותר - עגבת. יתכן גם שזו מחלת עור שלא קשורה למחלות מין.
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות או בריחת שתןאורן10/07/2017
היי,
לפני כשבוע וחצי טופלתי ברוצפין וזטו בשל מין לא מוגן. יש לי קצת כאבים בפין אבל לא בזמן מתן שתן ומידי פעם משהו כמו קצת שתן שבורח, האם לדעתך עלי לחזור לרופא לבדיקה מפני שהאנטיביוטיקה לא עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצפין וזטו מכסים כמעט את כל המחוללים של זיהום בשופכה. לעיתים יש זיהום עם טריכומונאס שדרוש טיפול בפלאגי'יל
ד``ר רונן הולנד16/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכיפת הפין לאחר מין אוראליאורן09/07/2017
מאז שקיבלתי מין אוראלי מזדמן לפני כשלושה שבועות כואב לי בכיפת הפין. פניתי לרופא שלא מצא חלבון בשתן אבל נתן לי זטו וזריקת רוצפין. אין לי הפרשות או כאב במתן שתן אלא כאב שקשה לי למקד את מיקומו בכיפה ואולי גם תחושה של שפשפת במפשעה, האם לדעתך מדובר במחלת מין ואם כן למי ניתן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מתאים לתיאור של מחלת מין וגם קיבלת כבר אנטיביוטיקה. יתכן כאב נוירופטי - גירוי יתר של מערכת העצבים באיזור
ד``ר רונן הולנד09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית גירוי באיבר המיןגרשון08/07/2017
יש לי כבר שבוע את הבעיה הזאת
איבר המין שלי פשוט כואב ומרגיש כמו כוויה או משהו כזה
העור נראה כאה יותר מלפני זה ונראה טיפה מנופח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן בצילום. יכול להתאים לפטריה או תגובה אלרגית. ממליץ לך להיבדק אצל רופא עור או אורולוג
ד``ר רונן הולנד09/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- M.GENITALIUM-PCR חיובי - טיפול בAZITHROMYCIN 250mgשלומית05/07/2017
שלום רב,
נקראתי ע"י הגניקולוג לביקורת אחרי בדיקת פאפס שעלתה עם ממצאים של זיהום בצווא הרחם.
הוא רשם ZIDOVAL VAGINAL GEL.
אחרי שבוע הופיעו צריבות ואי נוחות בנרתיק עם איזשהו קשר לצריבה קלה בשתן והפרשות לבנבנות.
הגניקולוג טען שזוהי פטריה ורשם FLUCANOL mg150
ושלח אותי לבדיקות שתן.
בתוצאות הופיע M.GENITALIUM-PCR ועכשיו רופא המשפחה רשם לי AZITHROMYCIN 250mg
X4 כדורים יחד בבת אחת.
אני מרגישה שיש פה איזה חוסר תשומת לב ואולי נטילה מיותרת של תרופות או לא מדוייקות.
האם התהליך הגיוני ותקין?
תודה מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול למיקופלסמה גניטליום הוא אכן אזיטרומיצין 1 גרם בבת אחת
ד``ר רונן הולנד08/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק מדבק התייעצות מיןגיא04/07/2017
שלום נוכחתי לדעתי שנבדקתי בחידק אוראפלזמה אורליטיקום. לפני מה שהבנתי כל עוד אין הפרשות או כדוריות דם לבנות בשתן אין צורך באנטיביוטיקה אצל גבר. השאלה שלי. האם החיידק עובר לבד? האם זה מדבק ואין לי אפשרות לקיים יחסי מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך להימנע מיחסי מין. החידק עשוי לעבור לבד ללא טיפול אנטיביוטי
ד``ר רונן הולנד05/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבי החיידקגיא04/07/2017
האם החיידק אוראפלסמה נחשב כמחלת מין בפני עצמו או שבעתיד הוא יכול לגרום למחלת מין(דלקת בשופכה)? אני לא מבין פשוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החידק הספציפי הזה יכול להמצא בשופכה גם בלי לגרום למחלה. לכן לא צריך לטפל אם אין תסמינים או כדוריות לבנות בשתן
ד``ר רונן הולנד05/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה חיובית לגבי חיידקגיא03/07/2017
שלום רב, יצא לי תשובה חיובית לגבי חיידקי ureaplasma urealyticum .הרופא בבסיס שלי אמר שאכן מדובר במחלת מין אך אינה דורשת טיפול קליני ורק במידה ומרגישים לא טוב או בעיות בשתן אז יש צורך באנטיביוטיקה אצל גברים. אצל נשים זה שונה.. אפשר בבקשה קצת הסבר על זה?והאם יש צורך להכנס ללחץ?אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה להמחשה
גיא03/07/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא צודק. רק אם יש תסמינים או כדוריות לבנות בשתן, אזי צריך טיפול אנטיביוטי. כך גם אצל נשים.
ד``ר רונן הולנד03/07/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)