מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ureaplasma urealyticum סוגי אנטיביוטיקה לטיפול?אלי13/08/2017
שלום אני חייל אובחנתי חיובי לפניי קרוב לחודש בבדיקת PCR ב ureaplasma urealyticum
הרופא נתן לי מרשם של דוקסילין ל5 ימין והבת זוג שלי
אובחנה גם היא חיובי אך הכדורים שנתנו לה הן בכלל
צפוויט פורטה 500 mg רציתי לדעת אם שניהם מגיעים לאותה תוצאה מכיוון שהרגשתי שהטיפול עזר לי אך לבת זוג שלי לא ונבדקתי חזרה מכיוון שאני חווה את אותם סימפטומים של אי נוחות וצריבה שוב האם אני יכול להחליף אנטביוטיקה להחליף טיפול או לחזור למרפאה לקבלת דוקסילין והאם amoxycillin מטפל בureaplasma urealyticum גם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין הוא הטיפול הנכון. צפוויט לא יעיל במקרה זה.
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה חזקה בקצה הפין (בן 14)אנונימי12/08/2017
בזמן האחרון אני מרגיש צריבה חזקה על הכיפה ליד חור השופכה אחרי כל שפיכה.
אם אני עושה שתן אחרי אני מרגיש אותה הרגשה.
אחרי זמן מה כעשר דקות נעלם הכאב אך יש לי כמו חלק נפוח ליד החור והצינור או הוריד בולט (רואים אותו מהעור.
מעולם לא קיימתי יחסי מין אך הייתי מאונן כל שלושה ימים וממשיך לאחר השפיכה אך לבסוף הפסקתי לאחר שהופיעו פצעים על החלק האמצעי ואף דימומים מתוך הפין עצמו.
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התסמינים שלך מצריכים ביקור רפואי אצל אורולוג
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאמינות בדיקהרון11/08/2017
לפני מספר שבועות הייתי בסיטואציה עם בחורה שבה אומנם לא הייתה חדירה מלאה אבל היה חיכוך וקצה איבר המין שלי נכנס לכמה שניות. עשיתי בדיקת איידס לאחר שבועיים ולאחר 3 שבועות (בוועד) ובשתיהן התוצאה שלילית. האם אני יכול להיות בטוח? או שצריך לעשות בדיקה נוספת אחרי שלושה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בבדיקה נוספת
ד``ר רונן הולנד12/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה/ פפילומה בחלק האחורי של הלשוןבת 2411/08/2017
איבחנו אצלי פפילומה - 3 נגעים בקוטר 1 ממ ליד פי הטבעת ונתנו לי לטפל בהם בקונדילוקס, כרגע אני באמתע הטיפול.
לפני כשבוע הרגשתי תחושה לא נעימה בחלק האחורי של הלשון בצד שמאל (בחלק האחורי ביותר שנוגע איפה שהשן בינה). היום שמתי לב שיש לי כמו גושים קטנים כאלו באותו אזור.
בדיקת פאפ יצאה תקינהץ יש לי תור לרופא מומחה למללות העריה.
האם זה בהכרח נגיף הפפילומה שהתפשט ללשון?
איך מטפלים בזה?
לאיזה רופא אני צריכה ללכת?
האם זה מסוכן ואומר משהו בקשר לסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להיבדק אצל רופא אף אוזן גרון או רופא פה ולסת
ד``ר רונן הולנד12/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת pcrמישהו10/08/2017
שלום ד״ר
ביצעתי בדיקת שתן pcr ונמצא בשתן מיקופלסמה הומיניס חיובי ובנוסף אוראפלסמה פרבום חיובי.
הרופאה משפחה טוענת שאין טעם בטיפול במידה ואין תסמינים כמו צריבה בשתן והפרשות. אין לי תסמינים כאלו אבל מה שכן מטריד אותי זה האם החיידק הזה חולף מהגוף לבד? או שמעכשיו כל מי שאני אשכב איתה אני אדביק אותה בחיידק הזה? כי אם כן אז אני כן ארצה טיפול ולהתפטר מהחיידקים האלו
אשמח לתשובה תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין תסמינים ואין כדוריות לבנות בשתן אין צורך לטפל. יש חיידקים רבים שחיים איתנו בשלום ולא גורמים לבעיות כמו למשל שני החידקים שנמצאו אצלך
ד``ר רונן הולנד12/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונידלומה וגירוד-כמה שאלותצליל09/08/2017
אובחנתי ע"י רופאת נשים שיש לי קונדילומה... היא נתנה קונדילוקס, ואמרה לי לשים פעם ביומיים למשך שעתיים ואז לשטוף. בבית המרקחת אמרו לי לשים פעמיים ביום למשך עשרה ימים. מה לעשות?
ואיזה משחה טבעית ולא במרשם אפשר לשים לגרד? זה מחרפן אותי....
ואם אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לפני האבחון (כולל מין אוראלי...) יש צורך לבדוק גם את חלל הפה ואיבר המין שלו (הוא קבע כבר תור לרופא עור ומין, אבל זה ייקח עוד חודש)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילוקס - פעמיים ביום למשך שלושה ימים. יש עלון שימוש מפורט מאוד בתוך הקופסא. לא תיארת איזה גרד. בן הזוג שלך יכול לבדוק בעצמו האם יש לו נגעים על הפין. אין צורך לבדוק את חלל הפה - הדבקה בקונדילומה אצל סטרייטים בחלל הפה היא נדירה.
ד``ר רונן הולנד12/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שתי שאלות ברשותך
צליל13/08/2017קודם כל תודה על תשובתך
1.אז אחרי ששמתי את הקונידלוקס שלוש פעמים בהפרש של יום, כדאי לי פשוט לעבור לטיפול של פעמיים ביום לשלושה ימים כמו שכתבת?
2.רופאת הנשים אמרה לי גם שבחצי השנה הקרובה יש צורך לקיים יחסי מין רק עם קונדום. האם זה נכון ויש צורך בתקופה כ"כ ארוכה?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע אדום בפים שלא עוברדור09/08/2017
ליפני כחודשיים הופיעו לי פצעים האם זה תקין או צריך ללכת לבדוק את זה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן לפי התמונה
ד``ר רונן הולנד12/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיליתי שנדבקתי במנדבושקס מציקרפי09/08/2017
היי דוקטור אני בן 16 וגיליתי שנדבקתי בכיני ערווה אם אלך לסופר פארם לקנות תכשיר בדוק יש להם וימכרו לי?
ושאלה נוספת אם אני יכול למרוח תכשיר בכל אזורי הגוף כולל הריסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכשירים היעילים הם במרשם רופא (LYCLEAR). אסור למרוח באיזור העיניים. את הגבות והריסים אפשר לסרק עם מסרק צפוף כדי להוציא מכאנית כינים וביצים
ד``ר רונן הולנד09/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נכשל
רפי09/08/2017אם לא אטפל בגבות ובריסים יכולה להתרחש הדבקה חוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למחלות מיןרוני08/08/2017
שלום אני גיי , ונפגשתי עם בחור בפעם הראשונה במיטה. היינו ערומים יחד והוא חיכך את איבר מינו בגופי ובאזור הישבן מלמעלה אך לא חדר פנימה.(הוא גם שכב עלי) לא הייתה שום חדירה לתוך פי הטבעת,רק מבחוץ. הוא מצץ לי קצת בפה באיבר במין. האם יש איזשהו חשש להדבקה באיידס או מחלת מין? גם אם לא כדאי לבצע בדיקה פרטית לשקט הנפשי?
ושאלה נוסף -יש לי בעיות עיכול ומעי רגיש, ואולי בגלל זה אני לא בטוח -תמיד אחרי גמירה יש לי תחושת גועל עם רוק מגעיל שעולה לגרון ולפה.ואם אני מקרב את האצבעות לפי הטבעת תחושת הגועל גם מגיעה וזה מוריד ממהנאה. מדוע זה כך? והאם יש אפשרות לבדוק או לטפל בעניין? או שזה טבעי וככה אני.. תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב- HIV. יש סיכוי נמוך להדבקה במחלות אחרות שעוברות במגע של עור בעור - למשל הרפס. כאשר מבצעים בך מין אוראלי עלולה להיות הדבקה בזיבה או קלמידיה
ד``ר רונן הולנד09/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאת מחלת מין? איך מטפלים בזה?דוד06/08/2017
מרגיש מין עקצוצים בסוף הפין כבר שבוע , יש לי לאחרונה הרבה פיפי (9 פעמים ) לעומת 4 לפני העיקצוצים , לא קיימתי יחסי מין מעולם ואוננתי לפני חודש , אני מרגיש כל הזמן שיש לי פיפי , לא שורף לי הפיפי , מה לעשות ? האם זאת מחלת מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא קיימת יחסי מין אף פעם (גם לא מין אוראלי), אז לא מדובר במחלת מין. ממליץ לגשת לרופא המשפחה
ד``ר רונן הולנד06/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה חיובית - UREA.UREALYTICUM-PCR Detectedיעקב05/08/2017
במרץ גיליתי שהבדיקה חיובית, לקחתי כדור בשם זטו והתוצאה עדיין חיובית.
כמה רופאים אמרו שזה שום דבר.
בנוסף יש לי קושי בהוצאת שתן, האם זה קשור?
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין צריבה ואין כדוריות לבנות בבדיקת שתן כללית, אזי אין צורך לטפל
ד``ר רונן הולנד06/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ביותרת האשך כבר כמה ימיםערן05/08/2017
מזה מספר ימים יש לי כאבים לפני ומאחורי אשך שמאל.
מה יכול להיות הגורם ומה הטיפול המומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלונה של כאבים באשכים מחייבת בדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד06/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחלת מין כלמידיהאורן03/08/2017
שלום ד"ר,
לפני שבועיים עשיתי 3 בדיקות לשתן
בדיקת שתן כללית לא מצאו כלום וגם לא לוייקצטים
בדיקת תרבית שלילית
ובדיקת pcr ויצא רק כלמידיה, קיבלתי אופלודקס 10 ימים ואז באמצע האמצע האופלודקס קיבלתי גם דוקסילין 10 ימים פעמיים ביום...
סיימתי הכל ויש לי 2 שאלות:
1.אחרי כמה זמן מסיום האנטיביוטיקות עליי לחזור על הבדיקת pcr לוודא שנעלם הכלמידיה
2. במהלך שהות האנטיביוטיקה ירדה לי כמות נפח השפיכה כמעט לחלוטין משהו מוזר בטירוף יש לציין שגם נבדקה לי הערמונית טרם הטיפול ואולי ניזוקה מהבדיקה... מעבר לכך יש לי תחושה מוזרה ליד אשך שמאל אך בגדול אין תכיפות שתן ואין כאבי אגן וכו... רציתי לשאול אם יש קשר לזיהום הכלמידיה ואיך אדע אם הזיהום עבר ליותרת האשך או לאשך או לערמונית? ( הכלמידיה בגוף הייתה לא יותר מ 3 חודשים כי במרץ נבדקתי והייתי נקי)
אשמח לתשובתך המקצועית ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PCR עלול להישאר חיובי גם מספר שבועות אחרי טיפול מוצלח ולכן יש לחכות לפחות חודש. על שאר השאלות בהצגת קשה לענות במסגרת פורום בלי פרטים רפואיים נוספים.
ד``ר רונן הולנד03/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדילומה אל גברים בפי הטבעתרועי01/08/2017
היי
לפני כעשרה חודשים גיליתי שיש לי קנדילומה.
הומלץ לי על ידי רופא להסיר את הנגעים בעזרת צבירה בלייזר באיזור פי הטבעת.
בפעם הראשונה שמרבית זה חזר אחרי חודשיים.
לאחר הלכתי שוב לצריבה וזה שוב חזר אחרי חודשיים
הלכתי לצרוב שוב והומלץ לי לקחת כדור שעשוי מפטרייה מיוחדת כדאי שלא תחזור.
מאז טיפלתי שוב בצריבת האזור הנגוע ואני כבר חצי שנה ללא הנגעים. איך אני
יודע אם יכול לחזור לקיים יחסי מין ולהתחיל חיים חדשים בזוגיות מבלי לחשוש
להדביק את הבן הזוג האם ניתן לבדוק את זה ואיך אפשר לטפל בזה תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין לך כרגע יבלות, אתה יכול לקיים יחסי מין כרגיל בלי חשש שתדביק את בן הזוג
ד``ר רונן הולנד01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס הפפילומה
רועי01/08/2017אם הייתה לי קנידולמה זה גם אומר שנידבקתי בווירוס הפפילומה?
האם ניתן לבדוק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט. וירוס הפפילומה (HPV) הוא הגורם להופעת הקונדילומה (היבלת)
ד``ר רונן הולנד01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיליתי שנדבקתי בכיני ערווהרפי01/08/2017
שלום דוקטור גיליתי שנדבקתי בכיני ערווה ושהן מופיעות בהמון אזורים שעירים בגוף בטן גבות ריסים ובשיער הרגליים ...
באיזה דרך אוכל להתפטר מכל הכינים מהר?
והאם אפשר למרוח את התכשיר על כל האזורים שבהם נדבקתי בכינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לגלח את השיער בכל המקומות שניתן לעשות זאת ולטפל עם תכשיר מיוחד במרשם רופא, למשל lyclear. יש לחזור על הטיפול אחרי כשבועיים. להרתיח את הכביסה שמותר להרתיח ואת שאר הבגדים לאטום בשקיות ניילון למשך שבועיים
ד``ר רונן הולנד01/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)