מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע מוזר (גילוח או משהו מדאיג)ג`וני27/10/2017
שמתי לב לפצע/אזור אדמדם מעט קרוב לבסיסו של הפין, האם על פי המראה יש לי ממה להיות מודאג? או שמה מדובר בפצע גילוח (מגלח עם סכין)
קיימתי יחסים לא מוגנים כשלושה ימים לפני הופעת האזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה ברורה יותר
ג`וני29/10/2017אשמח לתשובה אם זה מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לאבחן לפי התמונה
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע מוזר (גילוח או משהו מדאיג)
ג`וני29/10/2017התור הקרוב ביותר לרופא עור שניתן לי הוא אך ורק ב27 לנובמבר, ממליץ בינתיים על בדיקת pcr סטנדרטית? ואם כן האם יש צורך לתזמן אותה מהמגע המיני האחרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPCR בודק זיהומים בשופכה, הוא לא יתן מידע לגבי הפצע
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה יותר ברורה ושאלה נוספת
ג`וני01/11/2017קודם כול תודה על המענה, שנית מעבר להמתנה לרופא, תוכל להמליץ על משהו נוסף על מנת להפיג החשש או וידוא? והעליתי תמונה נוספת, אשמח תתן מענה גם אליה
ולא קיימים סימפטומים נוסים, אך ורק הופעת האזור האדום בסמיכות לגילוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה כמו בלוטת חלב או זקיק שיער חסומים
ד``ר רונן הולנד01/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם קטן לפעמים בתחתוןדני27/10/2017
היי כבר כמה שנים לפעמים יש לי בתחתון כתם קטן בגודל 2 ממ בצבע לבן שקוף -כמו סיד- עשיתי את כל הבדיקות למחלות מין +אולטרסאונד ואין כלום-אין לי כאבים או צריבה
אני היפוכונדר ועוקב אחרי זה כל הזמן ..מטריד אותי שזה אוליי משהו חמור יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בבדיקת שתן כללית אין סימני זיהום (לויקוציטים) אז כנראה מדובר בהפרשהתקינה - ככל הנראה זרע
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מין למין אוראליחוששת26/10/2017
שלום, אני בחורה בת 23.
עשיתי לא מזמן בדיקות מין כלליות איידס, כלמידיה, זיבה,עגבת וכו' הבדיקות היו בדיקות דם ושתן והכל יצא שלילי.
אני שומעת רבות על כך שמין אוראלי מעביר מחלות. ובעברי, לפני כשנתיים שלוש בערך היו פרטנרים מזדמנים וביצעתי בהם מין אוראלי ללא קונדום.
השאלה היא איך אני יכולה לבדוק את הגרון, לוע?
יש לציין שעשיתי בדיקת go urine pcr מהשתן לבדיקת כלמידיה, זיבה והשאר וממה שקראתי זה בודק dna אז זה אומר שאין צורך לקחת גם משטח מהגרון? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לבצע משטחי גרון למחלות מין במרפאות יחודיות לנושא, למשך מרפאת לוינסקי בת"א
ד``ר רונן הולנד29/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות למחלות מין לגברלימור24/10/2017
הי,
רציתי לדעת אם יש בדיקות לאיתור מחלות מין אצל גבר?
ומה מומלץ לבדוק לפני שאני ובן זוגי מוותרים על הקונדום?
במידה ויש - מהיכן הוא יכול לקבל הפנייה (לאיזה רופא לפנות?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות השיגרה הן HIV, עגבת, הפטיטיס B ובדיקת שתן PCR STD. אפשר לבקש מרופא המשפחה
ד``ר רונן הולנד24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות שתן- STDאדוה24/10/2017
שלום,
ביצעתי בדיקות שגרתיות והתוצאות שקיבלתי הינן:
CHLAMYDIA TRACH-PCR Not Detected
NEISSERIA GONOR-PCR Not Detected
M.HOMINIS-PCR Detected
M.GENITALIUM-PCR Not Detected
TRICHOMONAS VAG-PCR Not Detected
UREA.UREALYTICUM-PCR Detected
UREA.PARVUM-PCR Not Detected
מה משמעותן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע.לא כתבת שום פרטים - מדוע ביצעת את הבדיקות ? האם יש תסמינים ? לא מחליטים על טיפול רק עפ"י תוצאות בדיקת שתן
ד``ר רונן הולנד24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא סיבה מיוחדת
אדוה24/10/2017בדיקות שגרתיות מטעם רופא הנשים, אין לי תסמינים כלשהם שמעידים על איזשהי בעייה, מלבד בדיקה זו כל שאר התוצאות (בדיקות דם) יצאו תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אדומים על העטרהאלון23/10/2017
לאחרונה הופעו על העטרה פצעים. אני מתבייש להגיע לרופא. האם ניתן לאבחן במה מדובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן לפי התצלום
ד``ר רונן הולנד24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקןת שקיבלתי מהמרפאהענת מ.23/10/2017
קיבלתי עכשיו תוצאות בדיקה, לא מבינה את המשמעות. אשמח לתגובה
M.hominis-pcr התוצאה: detected modera
Urea.parvum-pcr התוצאה: detected low
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני חיידקים שאינם גורמים לבעיות בדר"כ
ד``ר רונן הולנד24/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ללא קיום יחסי מיןאנונימי23/10/2017
לפני כחודש בערך קיבלתי את הפצעים האלה ואני בסך הכל בן 12-15 ואני עדיין לא שכבתי!!
אני חושש מזה ומתבייש לספר את זה להוריי
נ.ב המייל לא נכון מחשש ........................................
.........
.......
.....
.......ככעע
כהמגדיעכע
ככנחעדבמי
ערדנמחטגה
טילוגג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שמדובר במולוסקום - וירוס שגורם לפצעים אלה ואינו קשור למחלות מין. האבחון הסופי הוא כמובן בבדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני עלול להדביק?אנונימי23/10/2017
אובחנתי לפני כחודש בUreaplasma Urealyticu ללא סיפטומים, האם אני עלול להדביק מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אתה יכול להדביק גם אם אין סימפטומים.
ד``ר רונן הולנד23/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יעבור לבד?
אנונימי23/10/2017האם זה יעבור לבד או שאדביק לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשר בלות באיבר המיןאנונימי122/10/2017
ערב טוב,
צמחו לי בחודשים האחרונים מספר יבלות בגדלים על בסיס איבר המין, בחיבור ועל חלקו התחתון.
מדובר על כעשר יבלות בגדלים שונים.
הבנתי שניתן להסירן בעזרת לייזר או חנקן נוזלי וחיתוך.
ברור לי שחייב להגיע לרופא לקבל ייעוץ אבל אשמח להבין בכמה מילים את הפרוצדורה הרפואית. כמה זמן החלמה זה דורש ועד כמה זה ניתן להסתרה במהלך חיים שוטף? האם זה משאיר צלקות או סימנים לאורך זמן.
אודה לך מאד למעט מידע בנושא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל השאלות ששאלת תלויות בכמות הממצאים והגודל ולכן קשה לענות תשובות כללית כאן. באתר שלי יש קישור למאמרים וסרטונים המסבירים את הנושא.
ד``ר רונן הולנד22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בקצה הפין לאחר מתן שתן ושפיכהיניב22/10/2017
שלום אני סובל מצריכה בקצה הפין לאחר מתן שתן ושפיכה בדיקות pcr למחלות זיבה כלמידיה טריכונומס מיקופלסמה אוראפלזמה(7 מחלות כאלה נבדקו) יצאו תקינות נבדקתי 3 פעמים.בדיקות נוגדנים להרפס 1 2 תקינות גם נבדקתי 3 פעמים(גם עגבת צהבת B וC תקינות) .בדיקות אולטראסאונד לאשכים לפין ולכיס השתן תקינות.בדיקות שתן כלליות ובדיקות תרבית נעשו פעמיים הכל תקין.כל האורולוגים שאני הולך אליהם אומרים שהכל תקין ואני בינתיים סובל מה עוד אפשר לעשות??האם יכול להיות הצרת שופכה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיאור מתאים לכאב כרוני של האגן. אין צורך בטיפול אנטיביוטי, יש צורך בטיפול אנטי דלקתי או נוגד כאבים, לפעמים ממושך
ד``ר רונן הולנד22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בדבר צריבה בשתן ובשפיכה
יניב24/10/20171.האם דלקת של האגן זה מחלת מין?
2.האם זה יכול להיות דלקת בערמונית?סהכ הערמונית נבדקה גם באולטראסאונד וגם בבדיקה ידנית והיא תקינה
3.כיצד מאבחנים דלקת באגן?אני לא משוכנע שאכן זה הבעיה.
4.האם ניתן לקבל דבר כזה ממין אוראלי לא מוגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לאחר מתן שתן ושפיכה
יניב24/10/2017יש לציין שהדבר התחיל אחרי מין אוראלי שחוויתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת של בדיקת מעבדהעידו22/10/2017
היי,
הלכתי לרופא עור בעקבות יבלת קטנטונת שהייתה לי על הפין והרופא במבט אחד אמר קונדילומה והסיר לי אותה בעזרת חנקן וכשעשיתי בדיקת דם ושתן אלו היוהממצאים:
UREA.UREALYTICUM-PCR Detected
M.HOMINIS-PCR Detected
ורציתי לדעת מה זה אומר??
אינני חש צריבה או משהו שונה, אך ישפעמים בהן אני מרגיש כי אני צריך להשתין יותר מהרגיל.
אשמח לתשובה ,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לבצע בדיקת שתן כללית. אם יש כדוריות לבנות - צריך טיפול אנטיביוטי. אם אין, אז לא צריך
ד``ר רונן הולנד22/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה בולטת על הכיפהחסוי21/10/2017
נקודה בולטת על הכיפה .. מה זה יכול להיות .
תודה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן בלוטת חלב, יתכן קונדילומה קטנה. קשה לאבחן דרך תמונה
ד``ר רונן הולנד21/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת כבר יותר משלושה שבועות מגירוד מרגיז ביותר באזור הנרתיק ועד פי הטבעתלילי19/10/2017
בהתחלה חשבתי שמדובר בדלקת בדרכי השתן, כי הרגשתי צריבה ותכיפות במתן שתן.
אחרי לא מעט מיץ חמוציות, הצריבה נרגעה מעט אך התחיל גירוד מעצבן ולפעמים עיקצוצים בעיקר באזור פתח הנרתיק ופי הטבעת. לא היו לי הפרשות חריגות כלל, ולא ריחות מוזרים. הנחתי שמדובר בפטרייה והלכתי לקנות קלוטרי ומשחה בשם אגיסטן.
סיימתי את שלושת הגלולות של הקלוטרי לפני כ 3 ימים ומאז אין הרבה שינוי במצב. אומנם כבר לא צורב לי בזמן שתן אך העיקצוצים והגירוד נמשכים. (ראוי לציין שהם לא ממש בלתי נסבלים, ואני לא באמת מגרדת, פשוט מציק לי לעמוד למשל)
כבר לפני שהתחלתי את הטיפול בקלוטרי, שמתי לב שיש משהו קצת משונה בפתח הנרתיק, מין בליטות קטנות שלמיטב זכרוני לא היו שם קודם ומרגישות כמו המקור לבעיה (מצורפת תמונה).
שמן קוקוס שאני מורחת על האזור המגרד נורא עוזר לי ואני יכולה להתנהל באופן די נורמלי בעזרתו.
יצא לי לקיים יחסי מין עם בן הזוג פעמיים ממש בתחילת התסמינים וזה לא הכאיב, להפך, סוג של נתן הקלה לגירוד לזמן מה.
עכשיו כשראיתי שהטיפול לפטרייה לא הועיל, אני מתחילה להפוך את האינטרנט שוב. אני נורא חוששת מהרעיון של לראות רופא נשים לצערי (עקב ניסיון עבר קשה ולא נעים) ואשמח לשמוע אם יש לי אולי משהו אחר לעשות? מה גם שאני מאוד אשמח לדעת באופן כללי מה ה"בעיה" שלי לפני שאגש לרופא, אוהבת להגיע מוכנה עם שיעורי בית
קצת רקע כללי:
בת 22, בן זוג קבוע כבר 4 שנים, משתמשים בקונדומים *כל הזמן*, לאף אחד משנינו לא היו פרטנרים קודמים.
אני כמעט ולא משתמשת במגיני תחתון ושטיפות וסבונים אינטימיים (חושדת שהם עושים יותר נזק מתועלת) ומשתמשת בתחתוני כותנה בלבד.
אין לי היסטוריה של פטריות או דלקות, זו פעם ראשונה בחיים שמשהו כזה קורה לי ואני נורא מבולבלת כי לא באמת שיניתי שום דבר באורך החיים לאחרונה.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע לפנות לגניקולוג
ד``ר רונן הולנד21/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי לשון לבנהרוברט19/10/2017
היי ד"ר שמתי לב שלרוב הלשון שלי לבנבנה לאחר הברשה או אכילה זה מתאזן. כמו כן הבחנתי שמתחת ללשון יש את הורידים הראשיים וכלי הדם מדי פעם בהוצאת הלשון מופיעים כלי דם בולטים כמו חוטים דקים (לא תמיד) האם מדובר בנגעים או שמא מדובר בדבר תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע לפנות לרופא אף אוזן וגרון
ד``ר רונן הולנד21/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)