מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת STD PCR בקופת חוליםאילן28/08/2017
שלום אז 2 שאלות
נתתי דגימת שתן בקופת חולים עצמה בשירותים האם הדגימה נחשפה למחלות ועלולה להטעות?
ובגלל טעות טכנית האחות העבירה ממבחנה אחת לשניה האם גם בזה ייתכן ונחשפה הדגימה שעלולה להטעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי לשתי התקלות שציינת הוא קלוש ביותר
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי לא מוגןאסי27/08/2017
היי
קיבלתי מין אוראלי ורימינג לא מוגן מנערת ליווי.
האם יש חשש אמיתי להדבקות במחלות מין? איזה ? כמה זמן אחרי המגע ניתן לבדוק הדבקות בכל מחלה? איזה בדיקות לבקש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חשש להדבקה בחיידקי שופכה (זיבה, קלמידיה) - אפשר לבצע בדיקת שתןשבוע אחרי במגע. יש סיכוי נמוך לוירוסים של העור - הרפס, קונדילומה וסיכוי נמוך מאוד לעגבת - לבדוק חודש אחרי המגע
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מעקרות בגלל כלמידיהרפאל26/08/2017
היי דוקטור לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין אנאלי ללא קונדום אך בספק אם התרחשה חדירה ומאז אני בחשש שנדבקתי במחלת מין כגון כלמידיה ומחלות מין שונות יש לציין שהיה קטע עם בחורה שעינגה אותי(לפני שנתיים) והייתה צריבה בקצה הפין מאז ועד היום אין תסמינים והכל בסדר יש ממה לחשוש? הכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך היחידה לדעת היא לבצע בדיקת שתן. אם לא היו תסמינים כלשהם, הסיכוי נמוך מאוד.
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציינתי.........
רון29/08/2017תודה דוקטור על המענה אך ציינתי שהצריבה קרתה רק בפעמיים שהבחורה עינגה ומאז אוננתי ועד היום אין צריבה יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח של בדיקות שתןרפי24/08/2017
לאחר שאובחנתי בחיידק הזיבה קיבלתי טיפול מונע(זריקה)
לאחר שבוע עשיתי בדיקות שתן נוספות עי בקשה של הרופא וקיבלתי תוצאה זהה לשני המחלות גם לזיבה וגם לכלמדיה התוצאה יצאה -borderline
קודם כל מה זה אומר?
ודבר שני מה עכשיו יש לי גם כלמדיה???
אני מבקש תשובה בהקדם אני לחוץ נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההנחיות קובעות שכאשר יש זיהוי של זיבה, חייבים לטפל גם בקלמידיה כי יש סיכוי גבוה שיש זיהום משותף. בכל מקרה צריך לחכות לפחות חודש מהטיפול כדי לבצע PCR חדש.
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לכלמידיה לאחר מין אוראליאביב23/08/2017
בחורה ביצעה בי מין אוראלי. ו24 שעות אחרי זה הלכתי לרופא כי פחדתי להדבק במחלה כמו עגבת כלמידיה זיבה , ולקחתי דוקסילין במשך שבוע 2 כדורים ביום.
האם יש מצב בכל זאת אחרי הכדורים שנדבקתי וזה רדום לי בגוף ויכול לחזור אלי בעתיד או שזה עדיין בגוף שלי ואני יכול להדביק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול שקיבלת מכסה היטב קלמידיה ולא יתכן מצב רדום. לא מומלץ לקחת טיפול מונע בלי בדיקה חיובית או תסמינים. יש חשש להתפתחות עמידות של החיידקים.
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טירכומונוס או פטריה בנרתיקאני23/08/2017
היי, ביצעתי לפני כחודשיים בדיקות עבור מחלות מין ויצא הכל שלילי כולל בדיקת PCR
לפני כחודש התחלתי לסבול מפטריה בנרתיק שהולכת וחוזרת כמעט כל שבוע..
הייתי אצל גניקולוג שאיבחן לי את זה כדלקת כתוצאה מהפטריה.
רק רציתי לדעת האם יש סיכוי שזה טריכומונוס? למרות שלא עשיתי PCR ספציפי אלא כללי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבדיקת PCR STD בודקים גם טריכומונאס. כדאי לבדוק שוב מה היה בתשובה
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על איבר המין בחיבוראילל22/08/2017
שלום רב
לפני מס ימים ראיתי פצע קטן בחיבור בין איבר המין לגוף ממש ליד השיערות
זה התחיל כפצע קטן והתפוצץ כנראה במקלחת יצא דם וזהו
הוא טיפה שורף אם אני לוחץ עליו
בסך הכל אני לא מרגיש כאב או משהו חריג
אני וחברה שלי לרוב משתמשים בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן לפי תמונה, אבל חשש נמוך שמדובר במחלת מין, ככל הנראה בלוטת חלב
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר טיפול בגנוריאהדניאל22/08/2017
היי בן 37. בעקבות יחסי מין לא מוגנים (גיי) כנראה נדבקתי בכלמידיה/גנוריאה. התחילו לי הפרשות בהירות שראיתי רק בתחתונים וכן קצת פתח השופכה היה אדום. בחמישי האחרון - הרופא רשם טיפול של זריקה (250 מ"ג) וכן 1 ג"ר כדורים (נגד שני הדברים ביחד). וכן לקח דגימה מתוך הפין (שקצת כאבה/לא נעימה. וכן בדיקה שתן. התוצאות חזרו בינתיים ואכן חיובי לגנוריאה. בינתיים ההפרשות הפסיקו והקצה האדום נעלם...אבל כעת בזמן שפיכה (אוננות) או מתן שתן יש לי מעין צריבה קלה מאוד ולא נעימה (שלא היתה קודם). האם לחכות כמה ימים ולראות אם נעלמת (כי זה טבעי?) או שמה מדובר בסימפטום חדש ודורש התייחסות רפואית? הצלחתי להשיג תור לאורולוג ביום רביעי...ככה שמתלבט אם ללכת בכל זאת. מה דעתך? בנוסף, מתי לחזור על הבדיקה כדי לוודא (במידה והתוצאה תהיה חיובית) שהטיפול אכן עבד? שבועיים אחרי הזריקה זה זמן סביר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלת טיפול אנטיביוטי נכון. התסמינים עלולים להישאר גם שבועיים אחרי שהחיידק עצמו נכחד.
ד``ר רונן הולנד29/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי חיידק הזיבהidan elezra22/08/2017
יש לי כמה שאלות
1. האם אני יכול לשאת את החיידק בסביבות השנתיים?
2. האם החיידק יכול להיות במצב רדום ולא להדביק את הבת זוג שלי ביחסי מין לא מוגנים
בסופו של דבר קרה מצב שאובחן אצלי חיידק הזיבה בחודש יולי ולבת זוג שלי הבדיקה יצאה שלילית
באפריל עברתי את אותו הבדיקה ויצאה שלילית
לא הייתי בקשר נוסף עם אף בחורה במשך השנתיים שאני נמצא בזוגיות.
תודה לעונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק זיבה לא מצא בגוף במצב רדום. אצל גברים הוא גורם לסימנים משמעותיים תוך זמן קצר מההדבקה. לעיתים הוא נכחד גם בלי טיפול.
ד``ר רונן הולנד23/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לתשובתך
רפי23/08/2017ואם הוא נכחד יש סיכויים שיחזור אלי אחרי תקופה מסויימת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על בדיקות לקונדילומהיאיר15/08/2017
שלום ד"ר,
1. האם במרפאה שלך במסגרת אבחון וטיפול בפפילומה, האבחון נעשה בכל הגוף תחת קולפוסקופ?
2. מה הם אחוזי ההצלחה של הטיפול בריפוי מוחלט של קונדילומה?
3. הבנתי שאתה לא ממליץ על בדיקת pcr בגמר הטיפול. למה לא? אם יש לי בת זוג קבועה, הריי שאם עושים בדיקה כזאת עם מטוש מכל אבריי המין לשנינו לאחר הטיפול והתוצאה יוצאת שלילית אז זה אומר שאין יותר וירוס בגוף ואפשר להיות רגועים בזמן קיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. כל התשובות להלן מבוססות על ההמלצות המקצועיות של ה- CDC ושאר האיגודים הרפואיים בעולם. מדוע קולפוסקופ ? קולפוסקופ הוא מכשיר לבדיקת הנרתיק ! כדי לבדוק האם לגבר יש קונדילומה צריך תאורה טובה ושתי עיניים טובות. אין שום דרך לנבא את אחוזי ההצלחה לריפוי קונדילומה. היבלות אשר נצרבות היטב במחט חשמלית נעלמות לתמיד, אבל הנגיף עלול לגרום ליבלות חדשות. הדבר תלוי בסוג הנגיף, דרגת האלימות שלו והמערכת החיסונית שלך. בדיקת PCR בסוף הטיפול היא מטעה, לא מדויקת, בזבוז כסף ולגמרי בניגוד להנחיות המקצועיות
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה - צבע שונה בפיןאלעד15/08/2017
שלום, מצ"ב תמונה של איבר המין. יש חלקים שבהם הצבע קצת שונה. מה זה יכול להיות ואיך זה נגרם והאם ניתן לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצ"ב תמונה נוספת
אלעד15/08/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן התחלה של וטיליגו - ממליץ לפנות לרופא עור
ד``ר רונן הולנד15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלעד15/08/2017יש לזה פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הזיבה שאובחן אצלי לפני שבועייםרפאל15/08/2017
לאחר שביצעתי בדיקות למחלות מין כלליות אובחן אצלי חיידק הזיבה,
השאלה שלי היא כזו:
איך יכול להיות שביצעתי בדיקה כזו בדיוק באפריל האחרון והיא יצאה שלילית ואני בוזגיות מעל שנתיים לא הייתי עם אף בחורה , הבת זוג שלי ביצעה בדיקה גם היא ביוני האחרון ויצאה שלילית,
אז דבר ראשון איך יכול להיות שהיא לא נדבקה?
ואם לא הייתי עם אף בחורה איך יכול להיות שאפריל לא היה לי ועכשיו יש לי?
אבקש את תשובתכם המפורטת כי זה עשה לי רק בעיות בחיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ביצעת את הבדיקה אם אתה בזוגיות כבר שנתיים ?
ד``ר רונן הולנד15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק הזיבה שאובחן אצלי לפני שבועיים
רפי15/08/2017כי מצאו אצל הבת זוג שלי חיידק שנקרא
UREA.UREALYTICUM
UREA.PARVUM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כנראה שבכל זאת אתם נחשפים לחיידקים מזהמים של השופכה. אם יש חיידק כמו זיבה, חייבים לקבל טיפול אנטיביוטי.
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התגובה
רפי19/08/2017תשובתך לא ברורה, מהיכן זה יכל להגיע?
מה הקשר בין החיידקים שנמצאו לבין חיידק הזיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי חיידק הזיבה מגיע דרך יחסי מין וגם אוריאופלסמה אורליטיקום מגיעים דרך יחסי מין
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רפי19/08/2017אבל לא הייתי עם נשים אחרות ורק אצלי הובחן חיידק הזיבה , אז איך זה עבר אלי ואיך בת זוגתי לא נדבקה? יש אפשרות שהחיידק נמצא אצלי כמה שנים עוד לפני הזוגיות שאני נמצא עכשיו והוא אינו מדבק ? ומה הסיכוי שלא עלו עליו בבידקה הראשונה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי יחסי מין קבועיםרון15/08/2017
אני ובת זוגתי כבר שנה ביחד , אני הראשון שלה והיא הראשונה שלי , אנחנוממקיימים יחסי מין ללא קונדום ןברוך ה עדיין לא קרה כלום , השאלה שלי זה אם פתאום יכולות לצוץ להן כל מיני מחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא. אם לא היו לכם יחסים קודם לכן וכרגע אתם מקיימים אחד עם השני בלבד, אז אין חשש למחלות מין
ד``ר רונן הולנד15/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסג' שמנים בתאילנד שכלל מין אוראלייואל14/08/2017
אני נמצא בביקור בתאילנד ואתמול ניגשתי לבצע מסג' עם שמן. לא היה אמור להיות מיני אבל במהלך המסג המסגיסטית פתאום התחילה למצוץ לי. זה היה פעם או פעמיים למשך כעשר שניות ועצרתי אותה כי לא רציתי להמשיך באקט המיני. אני נשוי בן 45. חזרתי בחששות מאד כבדים. ואני לא יודע אם אני עלול להידבק במשהו והאם קיים סיכון לאשתי. לא שיתפתי אותה. מה לעשות? לא ישנתי כל הלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר אתה מקבל מין אוראלי אתה עלול להידבק בחיידקי שופכה, למשל זיבה או קלמידיה. זיהומים פחות שכיחים הם הרפס ופפילומה
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מתחת לבטן - אם עגבת?אביב14/08/2017
שלום , שכבתי עם בחורה ואחרי 24 שעות בין איבר המין לבטן תחתונה יצא לי שלפוחיות , הלכתי לרופא העור והוא אמר שזה לא קשור ( לא מבין איך לא ) ונתן לי ליתר ביטחון דוקסילין 200 ועוד כדור נגד הרפס שלוקחים 3 פעמים ביום . סיימתי את הכדורים אחרי שבוע.
האם יכול להיות שבכל זאת חליתי ואם כן קיים סיכוי שחליתי בעגבת והיא תפרוץ אחרי שסיימתי עם הכדורים ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתמשתי בקונדום אך
אביב14/08/2017היא קיימה בי יחסי מין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיאור של הנגעים והתיזמון לא מתאימים לעגבת
ד``ר רונן הולנד19/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)