מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש ממחלת מין אחרי עיסוייוס01/07/2017
לפני שבוע ויומיים עברתי עיסוי בעירום הדדי (ללא חיכוח גוף אל גוף) ובסופו המטפלת עשתה לי ביד. אין לי הפרשות ולא כאבים במתן שתן, אז אני מרגיש כאבים בגב התחתון ומרבה ללכת לשירותים כדי לעשות צרכים (מס 2). האם יתכן שנדבקתי בזיבה קלימידיה וכו'? אם אתה עובד היום ואוכל להגיע לבדיקה מהירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת ותיקון שגיאת כתיב
יוסי01/07/2017בימים האחרונים אני מרגיש כאבים בגב התחתון, בבטן, ומרבה ללכת לשירותים לעשות צרכים (מס 2).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תוצאות, מה זה אומר?חסוי28/06/2017
מה הן תוצאות הבדיקה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא קשור לפורום מחלות מין, מציע לפנות לפורום פוריות הגבר
ד``ר רונן הולנד28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מחוספס ויבש בעורלה ובכיפהויטליק27/06/2017
לאחר טיפול בדוקסילין עקב מיקופלסמה גנטליום התפתח לאחר מספר ימים ולאורך השבוע האחרון בצד ימין של הפין בלבד, מעט על הכיפה ומתחת באיזור העורלה הימנית בלבד אדמומיות ויובש/חספוס שנראה כמו עור אדמדם שדומה למצב של עור שנשרף לאחר חשיפה לשמש או של נחש שמשיל עורו. הוא לא מתקלף אבל גם לא דוהה או נעלם ונשאר ככתם אדמדמם בולט שכזה. בהתחלה בטרם הופיע האיזור גירד ולאחר מכן נפסק הגירוד, בין יתר לאחר ששמתי על האיזור אלוורה ואגיסטן. כרגע אין שום צריבות או גרד ורק החספוס והיובש בעור מופיעים עדיין על אותו האיזור מעט על כיפת הפין ובאיזור הימני של מתחת לכיפה ועל קיפול העורלה מצד ימין. האם מדובר בפטריה או פסוריאזיס או משהו? האם יש ממה לדאוג? ראיתי שמספר אנשים שאלו רופאי עור בפורומים שאלות שתואמות למקרה שלי וציינו כי הרופאים לא יודעים מהלייעץ להם בנושא. כל פעם הם נשלחים לנסות איזה משחה עם או בלי סטירואידים או קרם זה או אחר.
אודה לעזרתכם. התיאור מאוד מפורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיאור מפורט אבל האבחנה היא בהסתכלות על הממצא. מציע לפנות לרופא עור או אורולוג
ד``ר רונן הולנד28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקבל אנטיביוטיקה פרופילקטית?רוני27/06/2017
האם במצב של חשד לחשיפה למחלות מין ניתן לקבל אנטיביוטיקה עוד לפני בדיקת דם/שתן?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש גישה כזו - אם החשד להדבקה הוא מאוד גבוה או שיש סכנה לצד שלישי (בן/בת הזוג), נותנים לעיתים טיפול מניעתי
ד``ר רונן הולנד28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באלוקום משחה לעור לפני בדיקות למחלות מיןערן26/06/2017
שלום רב. אני עושה בדיקות למחלות מין כולל איידס עגבת כלמידיה זיבה וצהבת b ו c.
מרחתי על העור משחת אלוקום על כתם בעור שיש לי.
האם החומרים שהוא מחיל (mometasone furoate) או חומרים אחרים במשחה יכולים להשפיע על תוצאות הבדיקות? או שאין קשר? יש צורך להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר הבדיקה
ערן28/06/2017ד"ר היי,
אני מחר רוצה לעשות את הבדיקות אז אודה לתשובתך.
סליחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ערן28/06/2017שלום ד"ר, אני ממש בחרדה ורואה שאין תשובה, אני אעשה בכל זאת מחר את הבדיקות ומקווה שלמשחה אין כלל השפעה על תוצאות הבדיקה ולא אצטרך לעשות שוב בדיקות.
בכל אשמח לתשובתך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חוזר ושואל את השאלה הזו והתשובה לא משתנה - אין קשר בין המשחה לבין הבדיקות
ד``ר רונן הולנד28/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב לברר אם יש וירקולציהמאיר26/06/2017
אשמח לדעת למי שיש ידע האם יש וירקוצלה דרג 3 או בכלל כי רואים ורידים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל מתייחס לורידים פנימיים בתוך שק האשכים ולא לורידים חיצוניים על גבי שק האשכים
ד``ר רונן הולנד29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא להרפס לתושבי חוץא26/06/2017
אני והחברה שלי בחופשה בארץ. היינו בים המלח היום וכשחזרנו הביתה גילינו שהיא קיבלה התקפה חמורה של הרפס באיזור הנרתיק. יש איזו שהיא מרפאה שנותנת שירות לתושבי חוץ, ובנוסף האם ישנו טיפול מהיר למתן את האאוטבראק ולרפות את האיזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר כבר הופיעו הנגעים של ההרפס (שלפוחיות), אין מקום לטיפול תרופתי בנגיף. צריך לשמור על ההגייינה במקום, להימנע מיחסי מין ולקחת טיפול נגד כאבים במידת הצורך
ד``ר רונן הולנד29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר ביקור במרפאתךיניב26/06/2017
שלום.
בקרתי אצלך במרפאה לפני כשבועיים (14.6)עקב מין אוראלי אגרסיבי שקבלתי לפני כשנה.בכל מקרה פניתי אליך אחרי שכל מחלות המין שנבדקו היו שליליות בשל כאבים בפין.מקווה שאתה זוכר אותי?אני חייב להודות שעד היום לא הסתכלתי בסיכום הפגישה מאז.היום חזרתי לזה....
בסיכום הפגישה לאחר בדיקה גופנית כתבת כך "בבדיקה-יש נוקשות דיפוזית של מעטפות הפין,ללא פלאק בודד ברור" האם תוכל להרחיב מה זה אומר "נוקשות דיפוזית" או "ללא פלאק בודד ברור" .בבדיקה אמרת שאתה לא מרגיש פלאק...?אם תוכל להסביר פה זה בסדר אם אתה מעדיף טלפונית אז גם אחלה...בזמנו הבנתי ממך שלפחות ממה שבדקת בכל תקין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדיון הזה צריך להיות כמובן בין שנינו. מופיע לך המייל שלי על מכתב הסיכום, אתה מוזמן לכתוב לי.
ד``ר רונן הולנד29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס אנאלי לא מוגןאבי25/06/2017
קיימתי מין אנאלי בין גברים ללא הגנה.
1..הייתי "האקטיבי"..האם זה משנה?
2..תוך כמה זמן מהחשיפה מומלץ לגשת לבדיקות כדי לוודא קבלת אינפורמציה מדוייקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לצד האקטיבי (החודר) בסקס אנאלי יש חשש למחלות מין כולל HIV. מומלץ לפנות למיון כדי לשקול טיפול מניעתי - PEP.
ד``ר רונן הולנד29/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור הכיפה אחרי מין אוראליאלון25/06/2017
שלום ד"ר,
קיימתי יחסי מין אוראלי מזדמן עם אישה ושעתיים לאחר מכן התחיל לי כאב/חוסר נוחות באזור השופכה.
האם יש חשש שזה בשל std ותוך כמה זמן ניתן לבדוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שעתיים אחרי מגע לא מתאימים למחלות מין
ד``ר רונן הולנד25/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כהות במפשעות ובשפתי הפותיעל23/06/2017
אני בת 37, תמיד הורדתי שערות עם סכין גילוח. עם הזמן העור במפשעות ובפות ובשפתי הפות הפך להיות כהה מהגוף . מה אפשר לעשות כדי להבהיר בחזרה אם ניתן בכלל. ובאיזה משחות מומלץ להשתמש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מתארת תהליך טבעי. צריך לשלול דרך רופא עור שמדובר בפטרת ואז אפשר לטפל.
ד``ר רונן הולנד24/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעבדה בימי חמישירן22/06/2017
שלום ד"ר,
לא יודע אם אתה הכתבות אבל בטח יש לך את הידע מהנסיון שלך.
יום חמישי אני עושה בדיקות לאיידס צהבת ועגבת במכבי שירותי בריאות , לא יכול יום אחר.
א. אלו מהבדיקות נשלחות למעבדה של בית החולים? רק איידס?
ב. החשש שלי שזה ביום חמישי - - שאם זה יישלח ביום זה לא ייטופל עד יום ראשון כי זה סופ"ש ואז התוצאות לא יהיה אמינות כי זה לא ישר אחרי הוצאת הדם.
ג. האם המבחנה נשלחת ומטופל באותו היום של הבדיקה וכבר בחמישי מטופל בבית חולים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחשוש - מדובר על בדיקת נוגדנים. אילו הם חלבונים ששורדים זמן רב בנוזל. חוץ מזה - במעבדות של מכבי וגם במעבדות של בתי החולים מטפלים בכל דגימות הדם גם ביום שישי....
ד``ר רונן הולנד23/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לכלמדיה בכדורים חופפיםגיל22/06/2017
שלום רב,
קיבלתי טיפול לכלמדיה 4 כדורים זטו של 250 כל אחד.
(לא ביצעתי את הבדיקה אלא לכסות במקרה ו..)
השאלה היא האם ניתן לקחת את הכדורים במקביל לציפרלקס שאני לוקח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה לקחת זטו וציפרלקס
ד``ר רונן הולנד23/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת std pcrליהי22/06/2017
רציתי לדעת מה הטיפול המומלץ עפ״י התוצאות.
סובלת מתסמינים (הפרשות,כאבי בטן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש תסמינים מתאימים ויש זיהוי של אוריאופלסמה אורליטיקום (להבדיל מפארוום) - כדאי לטפל. מנה חד פעמית של אזיטרומיצין 1 גרם מספיקה
ד``ר רונן הולנד23/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
ליהי23/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה - טיפול חנקן או לייזר?מור20/06/2017
ד"ר שלום,
הובחנתי אתמול שיש לי קונדילומה. יש לי כ- 15 יבלות קטנות ששתיים מהן גדולות יותר. איזה טיפול היית ממליץ לי חנקן או לייזר? הן מבחינת רמת הכאב והן מבחינת יעילות הטיפול (למנוע חזרת המחלה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעילות הטיפול של מחט חשמלית ולייזר הינה גבוהה בהרבה מאשר חנקן. אבל הטיפול דורש הרדמה מקומית
ד``ר רונן הולנד23/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)