מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים אדומים איבר המיןכתמים אדומים05/10/2017
שלום יש לי זמן רב כתמים אדומים על איבר המין.
כתמים שלפעמים מתייבשים ואם אני מגרד או פוצע מתחיל לדמם..ביקרתי אצל רופא עור והוא אמר שזה וורידים מוגדלים ואין מה לעשות עם זה..הייתי רוצה לקבל דעה פה למה לא נראלי שזה תקין..וזה גורם לי לחשוש להיות עם אישה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת מתאים לכלי דם. זה נקרא אנגיוקראטומה. אם זה מפריע לך אפשר לצרוב עם מחט חשמלית
ד``ר רונן הולנד08/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לעגבת על ידי זריקות דורביוטיקמור03/10/2017
אובחנתי בבדיקות דם שיש לי עגבת 1:4 ונוגדנים. קיבלתי דוקסילין טבליות לשבועיים אך זה לא עזר. לאחר מכן, ניתן לי טיפול של 3 זריקות אנטיביוטיקה דורביוטיק, (סיגמאצילינה) פעם בשבוע ל3 שבועות. השאלה שלי תוך כמה זמן זה משפיע בדם מהזריקה הראשונה? ומתי צריך לעשות בדיקת דם חוזרת לוודא החלמה מלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול האידאלי הוא באמת פנצילין בנזאטין וסיגמצילינה הוא הפניצילין המשווק כרגע. אחרי כחודשיים אפשר לעשות שוב בדיקת דם. הנוגדנים הספציפיים כמובן ישארו חיוביים אבל ה VDRL צריך לרדת ל 1:2 ובהמשך ל 1:1
ד``ר רונן הולנד08/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו קנדילומה או פשוט יבלתבר03/10/2017
היי אני בת 20 והייתי אצל רופאת נשים בתאריך 1.10 מזדמנת בגלל הופעת יבלות(אין לי דרך אחרת לתאר את זה ) בפות ומעט מאוד בתוכו .. הרופאה לא הכי התעמקה וישר הסיקה שזה קנדילןמה(התחלתי לקיים יחסי מין בפעם ה1 עם בן זוגי לפני 4 חודשים ) אני לא הראשונה שלו .
הרופאה ישר שלחה אותי לקולוסקופיה בלי לבצע pap . התור נקבע סופית ל19.10 ( אחרי שהתחננתי שיקדימו לי אותו )מה הסיכוי שזה קנדילןמות כל יבלת מחייבת קנדילןמה?ואיזו בדיקה חבר שלי צריך לעשות כדי לבדוק אם נדבקתי ממנו ? והאם היא מוגדרת כמחלת מין לכל דבר ? ( המונח מזעזע אותי ) וכמה זמן החלמה זה מהטיפול ומהרגע שאפשר לקיים יחסי מין ( כמובן מוגנים !)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות הן בדר"כ קונדילומה בגלל נגיף ה HPV שעובר ביחסי מין. למה את חושבת שאת הדבקת את בן זוגך ? אולי כבר יש לו את הנגיף כמו לרוב האנשים, אולי את נדבקת לפני מספר שנים ורק עכשיו יוצאות היבלות.
ד``ר רונן הולנד08/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה חיובית לחיידק UREA.PARVUשרון01/10/2017
שלום דוקטור, כבר פעם שנייה שאני מאובחנת בחיידק הנל לאחר טיפול אנטיביוטי עבר לי וחזר שוב לאחר כמה חודשים. מה דרכי ההידבקות?? איך זה עובר?? האם יש מצב שהחיידק נמצא בגוף ופשוט מתפרץ מעצמו?? אודה על תשובה בהקדם..מבולבלת :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיידק הנ"ל הוא חלק מאוכלוסית החידקים שנמצאים בגופינו ואינם גורמים לנזק או מחלה. אין צורך לטפל בו.
ד``ר רונן הולנד02/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בדבר שבר פיןגדי26/09/2017
שלום
הייתי עם בחורה שבמסגרת מין אוראלי נשכה אותי באיבר המין הרגשתי כאב חד בתוך הפין לא התייחסתי אליו ברצינות אחכ בימים הבאים הכאב מאוד התחזק.לא הופיע דם או סימנים כחולים.לאחר כמה ימים שהכאבים התחזקו והיו לי צריבות וקשיים במתן שתן הלכתי לאורולוג שלא מצא כלום ועשיתי אולטראסאונד לפין והכל נמצא תקין.אני קצת מפחד שהם טועים..שאלתי היא האם בבדיקה פיסית של אורולוג (טוב מאוד בתחומו) ובדיקת אולטראסאונד מספיקים כדי לשלול שבר בפין.אני רואה כל מיני שינויים בפין עצמו.מחלות מין נשללו בpcr בדיקות תרבית ושתן כלליות גם כן בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיאור שלך לא מתאים לאירוע של שבר הפין אלא פציעה שטחית
ד``ר רונן הולנד28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות מעבדה - איך מטפלים?נועה26/09/2017
היי הגיען לי תוצאות הבדיקה והתוצאות החיוביות הן :
שם הבדיקה UREA.UREALYTICUM-PCR
תוצאה Detected
שם הבדיקה UREA.PARVUM-PCR
תוצאה Detected
אשמח להסבר ואיך מטפלים בזה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש צריבה או כדוריות לבנות בשתן, יש לקבל אנטיביוטיקה - בדר"כ דוקסילין או אזיטרומיצין
ד``ר רונן הולנד28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס בבדיקה שלילית
אני09/10/2017במהלך השנה האחרונה בצעתי כמה וכמה בדיקות לגילוי מחלות מין
בעיקר בדיקות שתן
ברוך ה׳ הבדיקות יצאו שליליות וכן גם התרביות, ללא כדוריות לבנות בשתן..
אני חווה גירודים כל כמה זמן ותמיד יש לי פחד שיש לי טריכומונוס.
נדבקתי בעבר בכלמידיה, טופלתי ומאז כל בדיקה שהתבצעה יצאה שלילית..
השאלה שלי היא האם למרות התוצאות השליליות יש סיכוי שהכלמידיה יכולה לחזור? והאם יכול להתפתח הטריכומונוס למרות שהכל שלילי? PCR שלילי בכל הבדיקות וכן גם בדיקות ספציפיות..
עשיתי בדיקת תרבית שאיבחנה שיש לי העדר פחורה נורמלית ושאין צמיחת שמרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס בבדיקה שלילית
אני09/10/2017יש לציין שיש לי בן זוג קבוע מאז המקרה
והכל תקין אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש צריבה או כדוריות לבנות בשתן צריך טיפול - דוקסילין או אזיטרומיצין
ד``ר רונן הולנד11/10/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן שזה קונדילומה? אם לא מה עוד יכול להיות ודרכי טיפול? מצורף תמונה.אורנה26/09/2017
כבר כמה חודשים שבאיבר המין שלי יצאו דברים מוזרים, שלעיתים מגרד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תמונה נוספת
אורנה26/09/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן קונדילומה. אבחנה סופית בבדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בפין האם זה מסוכןדני25/09/2017
יש לי כבר משו כמו 3 וחצי חודש פצע בפין ולא קיימתי יחסים מעולם האם זה משו מסוכן שצריך ללכת לרופא ?ואם זה יעבור לבד מתי בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאים לבלוטת חלב - מצב לא מסוכן. אבחנה סופית בבדיקה מסודרת אצל רופא
ד``ר רונן הולנד28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לעגבת בשבוע 10 להריוןערן25/09/2017
אישתי בהריון שבוע 10
ביצעה בדיקות דם בהם נכתב:
SYPHILIS ELISA POSITIVE
TPHA EXTERNAL BORDWRLINE
VDRL NEGATIV
מה משמעות הבדיקה?
האם יש חשש לעגבת?
על פי קריאה ראיתי בVDRL שלילי מראה כי אין מחלה פעילה
מצד שני ישנם שני נתונים חיובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקה מראה שהיתה עגבת בעבר, אבל לא ברור מתי. צריך להתייעץ כמובן עם גניקולוג
ד``ר רונן הולנד28/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע לא ברור בתוך הנרתיקשני22/09/2017
שלום. לפני חודשיים לאחר שימוש בטמפון הרגשתי גירוד בצד אחד פנימי של הנרתיק ממש מטריד. מאז בערך פעם בשבוע היה לכמה שעות מרוב גירוב הצד של הנרתיק העה מתנפח והיה נירגע ושוב חוזר לאחר שבוע. החלטתי ללכת לרופא נשים ובבדיקה הוא מצא שיש מעט פטרת. נתן לי כדור אחד לבליעה וטבעקוטן. כעבור 3 ימים הכל כלא היה.. הגירוד נעלם.. הפטרת נעלמה אך כאשר הסתכלתי היטב לתוך הנרתיק עם מראה מגדילה ואור חזק בצד שהיה מגרד גיליתי משהו שדומה לפצע אדום ללא שום זיהום או משהו היה יחסית שיטחי אך מאז כבר שבועיים שלוש עדיין שם באותה צורה אך לא סובלת משום דבר רק דואגת מה זה עלול להיות.. מה לדעתך זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להיבדק שוב ע"י גניקולוג, לא ניתן לתת אבחנה ע"י תיאור שכזה.
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה מגרדת - מה יכול להיות?חייל22/09/2017
מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לאבחן לפי תמונה. מתאים ליבלת בגלל מולוסקום. אבחנה סופית רק בבדיקת רופא
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בדבר שבר פיןגיל21/09/2017
שלום שאלה לא קשורה לפורום אך אשמח אם תענה.לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין אינטנסיביים ואני חושש שעברתי ״שבר פין״.יש לציין שבקרתי אצל אורולוג שאני סומך עליו בדק את הפין ואמר שהוא תקין ועשיתי גם אולטראסאונד לפין ולאשכים שיצא תקין לחלוטין. האם בדיקה ויזואלית ובדיקה במגע מאפשרים לזהות שבר פין?האם בדיקת אולטראסאונד מתאימה לזהות מצב זה ?האם קיום זקפה תקינה שולל את המצב של שבר בפין?האם בהכרח שיש שבר פין ניתן לראות סימנים כחולים או אדומים בפין או שטפי דם?שוב אני יודע שהפורום לא עוסק בזה אבל אשמח לקבל תשובה ממך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתאר את האירוע ומה היו התסמינים בעטיים אתה חושש משבר של הפין ?
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מהידבקות במחלות מיןעדי20/09/2017
שלום, אני די חרדה כרגע לבריאותי יש לי בת משפחה שנושאת חידק אוראפלסמה והרפס באיבר המין אותה בת משפחה נכנסה לשירותים ועשתה פיפי בלבד לאחר מכן נכנסתי , הא שכחה להוריד את המים אז הורדתי אני את המים ואז אני נכנסתי לעשות ״מצב 2 ״(צואה) לפעמים קורה שהמים קופצים למעלה כשהצואה יורדת באסלה והמים נגעו לי באיבר המין יש לציין אני בתולה מעולם לא קיימתי יחסי מין אין לי רבע מחלה או חיידק אני עכשיו מפחדת שכן היא עשתה שם פיפי לפני למרות ששטפתי את המים אחרי זה כשאני נכנסתי והמים קפצו לי ומגעו לי באיבר מין בטעות כי עשיתי צואה יש מצב שנדבקתי בחיידקים שלה ובהרפס? למרות שהורדתי את המים לפני? הצילוווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין ותוצאות בדיקת שתןanonimit19/09/2017
שלום , הייתה לי קונדילומה לפני בערך 3 שנים . עשיתי ניתוח לייזר בקולוסקופיה ומאז זה לא חזר . רציתי לדעת אם באמת כמו שקראתי על זה הנגיף יוצא מהגוף תוך שנה עד שנתיים מה שאומר שהנגיף כבר לא אצלי בגוף . ואיך בעצם אני יכולה לברר שהוא לא בגוף שלי יותר .
במידה ואני שוכבת עם מישהו איך אני יכולה לדעת אם אני מדבקת או לא , אם הקונדילומה יכולה להיות קיימת בגוף מבלי שרואים אותה .
ועוד משהו ..
הייתה לי פטריה בנרתיק קיבלתי משחה להחדרה עם מוליך לשבוע. לאחר השבוע עוד חוויתי תחושות מציקות והיו לי הפרשות צהובות פניתי לגניקולוג ושוב קיבלתי את אותה המשחה שמחדירים . ולפי מה שהבנתי זה זיהום.
לאחר שטיפלתי עם המשחה עשיתי בדיקת שתן למחלות מין ואלה התוצאות שיצאו חיוביות :
UREA.UREALYTICUM-PCR Detected
UREA.PARVUM-PCR Detected
קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה שמטפלת באקנה.
לא כלכך ברור לי מה זה .
מלחיץ אותי שזו מחלת מין שניה שלי כבר .
ואני אשמח לדעת למה נדבקתי בזה ומה זה אומר לגבי הפרטנר
(לא קיימנו יחסים מאז ועד עכשיו בערך חודשיים)
האם זה מסוכן?
אני מתכוונת לעשות עוד בדיקת שתן כזו כדי לראות אם זה עבר .
אני כבר נורא חוששת מקיום יחסים כי אני נורא רגישה למחלות נדבקת מהר..
אשמח לתשובה , תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בדיקה שיכולה לבדוק האם עדיין יש לך את נגיף ה- HPV. אם אין לך יבלות אז את יכולה לקיים יחסי מין כרגיל.
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ראש שאלה חשובהדפנה17/09/2017
ערב טוב האם יכול להיות מצב שכינים של הראש יהיו על תחבושת של בחורה?מה עושים במצב כזה?מה מרגישים?זה מסוכן?אם זה באיזור הפות זה כמו מנדבןשקס?יש בדיקה שיכולה לבדוק את זה?חברה שלי בלחץ מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה באיזור הפות, זה בדר"כ כיני ערווה
ד``ר רונן הולנד24/09/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)