מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב בין גראס וסרוקסאטאלון05/05/2008
שלום שמי אופיר
ב6 השנים האחרונות אני נוטל גראס וחשיש פלוס סרוקסט באופן
יום יומי שאילותי הם?
1האם יש השפעה של הסרוקסט בעירבוב עם הקאנביס? כגון תחושת היי מרוממת יותר או
הפוך בעצם חוסר הרגשה של הנוגדים?
2כרגע הפסקתי עם הקנאביס אני שוקל גם עם הסרוקסט האם זה בטוח?
חשוב לצין שתוקף אותי דיכאון עמוק מאוד-מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גראס וסרוקסט
ד''ר עודד רוזנברג06/05/2008שלום אופיר,
השאלה הראשונה שלך אינה שאלה רלוונטית לפסיכיאטר היות ואין לנו כל ענין לגרום למישהו ל"היי".לא ידוע לי על אופי האינטראקציה בין סרוקסט ובין חשיש -מה שבטוח הוא שאם אתה נוטל סרוקסט להקלה בדיכאון החשיש יחבל בטיפול.
בנוגע לשאלתך לגבי הפסקת הסרוקסט – עלייך להתיעץ עם הפסיכיאטר שנתן לך אותו היות ועלולות להיות תופעות לא נעימות בהפסקה לא-הדרגתית של סרוקסט.אם לא קיבלת אותו מפסיכיאטר – אל תפסיק אותו בכל מקרה על דעת עצמך.אם אתה סובל מדיכאון פנה לטיפול כמו שצריך – כלומר לפסיכיאטר במסגרת שרותי בריאות הנפש,קופת חולים או בסקטור הפרטי.אתה לא יכול לטפל בדיכאון שלך באופן יעיל והולם בכוחות עצמך – חשוב שתבין זאת.יתרה מזאת , לידיעתך חשיש יכול לגרום להפרעה דיכאונית וזו כבר סיבה להפסיקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיני גמילהאלון05/05/2008
שלום
רציתי לשאטל האם שימוש של הרואין בהסנפה בלבד
במשך שבוע אינטנסיבי וזהו יכולה לגרום להפרעות לכל החיים
ולתסמיני גמילה שילוו אותי כל החיים כגון:חור שחור-דיכאון וחוסר רצון עשות כלום
או בבקשה תומר לי שזה עובר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש של מספר ימים בהרואין
ד''ר עודד רוזנברג06/05/2008שלום אלון,
אם הסנפתה הרואין במשך שבוע בלבד – סביר להניח כי לא יגרם לך נזק לטווח ארוך.הבעיה שבדרך כלל הרציה להיי מהסם חוזרת שוב ואז שוב משתמשים וכך בהדרגה מופיעה התמכרות של ממש.לכן עצור כאן ! .פעמים רבות אנשים פונים לסמים בגלל בעיות נפשיות כגון דיכאון בנסיון לטפל בעצמם (המונח המקצועי הינו self medication).לכן רצוי כי תפנה בהקדם לפסיכיאטר או פסיכולוג בנסיון לברר מה מניע אותך לקחת סמים ואיך ניתן לטפל בבעיה הבסיסית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכור לאקסטזיאריק04/05/2008
שלום שמי אריק אני בן 21 ואני לא יכול להעביר יומיים בלךיח לקחת אקסטה, אני מבזבז את כל הכסף שלי על זה, לוקח סיכונים ולא יודע מה יוציא אותי מזה אניפשוט אוהב את זה ולא רגיל כבר לחיות בלי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקסט משולב
אלון05/05/2008שלום שמי אופיר
ב6 השנים האחרונות אני נוטל גראס וחשיש פלוס סרוקסט באופן
יום יומי שאילותי הם?
1האם יש השפעה של הסרוקסט בעירבוב עם הקאנביס? כגון תחושת היי מרוממת יותר או
הפוך בעצם חוסר הרגשה של הנוגדים?
2כרגע הפסקתי עם הקנאביס אני שוקל גם עם הסרוקסט האם זה בטוח?
חשוב לצין שתוקף אותי דיכאון עמוק מאוד-מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להפסיק עם אקסטזי
ד''ר עודד רוזנברג06/05/2008שלום אריק,
קודם כל הרצאה קטנה מדוע כדאי לך להפסיק עם האקסטזי :
1. אקסטזי עלול לגרום למגוון בעיות נפשיות החל מהתקפי חרדה,דיכאון וכלה בהתפרצות של מחלת נפש של ממש
2. שמוש כרוני וממושך של אקסטזי עשוי לגרום להרס קצות העצבים במח (עצבים סרוטונרגיים )
3. לאקסטזי יש אלמנט ממכר היות והוא כולל ניגזרת כימית של אמפטמינים אך ברובה ההתמכרות פסיכולוגית
4. הוא עלול לגרום לתופעה המכונה בתרגום חופשי לעברית הפרעה הזיתית מתמשכת שעלולה להימשך שנים לאחר הפסקת השימוש
במגוון בעיות אלה ניתן לטפל בתרופות פסיכיאטריות.
להערכתי עלייך לפנות לפסיכיאטר במסגרת שרותי בריאות הנפש,קופת חולים או בסקטור הפרטי בהקדם.מלבד טיפולים תרופתיים יש מגוון טיפולים פסיכולוגיים שיכולים לסייע לך להפסיק לקחת אקסטזי.קצרה היריעה מלפרטם כאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכורהאשה29/04/2008
שלום אני בת 44 ומכורה לקוקאין=אמא לילד 1 .
הייתי עם בן זוג מכור 6 שנים לפני ארבע חודשים הוא נפטר.
התחלתי להשתמש איתו לפני שנתיים כזהוא נפטר הפסקתי איזה חודשיים לבד.ואז התחילו לי כאבים בעצמות של הרגליים וידיים ולא הצלחתי להרדם פשוט אי אפשר היה לישון מה שעשיתי לא עזר=התחלתי לשתות מורפיום וזה לא הזיז לי לכאבים אז חזרתי להשתמש.עם השימוש התחלתי להרדם כמו תינוקת =אבל ביומיים האחרונים הכאבים חזרו למרות השימוש=אני דרה בשכירות והבן שלי מגיע כל ערב חמישי הבייתה=אני מסתירה את היותי מכורה וזה לא מורגש עלי=לא נשאר לי פה הרבה זמן ואני לא יכולה להרשות לעצמי גמילה עכשיו כי אני לא יכולה להעלם עדיין מהחיים שלי=אני משתגעת מהכאבים שיש לי והם היחידים שרוצים לגרום לי להתאבד=מוזר שלא הסמים עצמים מכניסים אותי לדכאון אלא הכאבים,אני עובדת ואני מצליחה לעבוד רק בגלל השימוש=זה נותן לי להרגיש כוחות שלא היו לי כבר הרבה שנים=אני לא ניגשת לרופאים כי הם יאשימו את הסמים בכאבים שלי ואני לא אקבל טיפול מהם=הרופאים של היום לא מעט מהם פוטרים אותך באקמול=אני לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה
פרופ` פנחס דנון29/04/2008שלום,
את צריכה עזרה להגמל מקוקאין
ישנן שלוש אפשרויות
1. עמותות כמו אל סם ואפשר נותנות תמיכה נפשית לגמילה
2. טיפול בבריאות הנפש קהילתית או קופת חולים
3. טיפול פרטי אצל פסיכולוג או-ו פסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמיני גמילהא.ס28/04/2008
שלום,
יותר מעשר שנים עישנתי חשיש וגראס על בסיס יומי ובמהלך רוב היום.
לפני כחצי שנה הפסקתי כמעט לגמרי(פעם בחודש), ואני כבד ועייף ומרגיש כאילו אני עדיין מעשן,
היתה תקופה שהרגשתי יותר טוב אבל היא עברה.
מה יהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה יבשה
פרופ` פנחס דנון28/04/2008לבצע גמילה יבשה מאוד קשה עקב תלות והתמכרות נפשית
בנוסף לפעמים פעם בחודש שימוש עלול להיות יותר בעיתית
ממליץ לבצע בדיקות כלליות אצל רופא משפחה ולאחר מכן לפנות לרופא מומחה ולעזר בו בגמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההילי27/04/2008
שלום רב,
אני נמצאת באתר היכרות כבר שנתיים ויוצאת הרבה מאוד לדייטים. עדיין לא מצאתי את האחד. רציתי לדעת האם יש כזו תופעה - התמכרות לדייטים ולחיפושים? האם יתכן שאני מכורה לזה ולכן לא מוצאת בן זוג קבוע?
אם כן, מה מומלץ לי לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות פסיכולוג-ית
פרופ` פנחס דנון27/04/2008כנראה את לא מצליחה לבנות קשרים עם בני זוג פוטנציאליים
ישנן הרבה סיבות לכך כדי מאוד לפנות לפסיכולוג-ית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחלואה כפולהאלן22/04/2008
מדובר בבחור אינטיליגנטי הסובל מהפרעה ביפולרית ובנטיה התמכרותית לאלכוהול סמים הימורים עד כדי אובדן כל כספו,דירתו,מכוניתו.. כרגע מאושפז בביח פסיכיאטרי. לאן אפשר להפנותו למגורים או טיפול? חשוב לציין שהוא עבר חצי שנה רטורנו ומכיר בע''פ את 12 הצעדים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר עם עו"ס במחלקה
פרופ` פנחס דנון23/04/2008בוקר טוב,
צריך לדבר עם עו"ס במחלקה מבחינת זכאות לסל שיקום
בתוך זה ישנן אפשרויות להוסטלים, זכאות בביטוח לאמי, לימודים וטיפול פסיכיאטרי-פסיכולוגי (להמשך). .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,מילי21/04/2008
יש לי חבר שהוא מהמר ב"בטים" של כדורגל. הבנאדם בן 25 והוא הפסיד כ-800 אלף שקל (דירה שקיבל בירושה ועוד).
ברצוני לדעת במה אני, בתור ידידת ילדיות טובה שלו, יכולה לעזור לו. כיצד אפשר להוציא אותו מזה?
אשמח לטיפים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למילי
פרופ` פנחס דנון22/04/2008שאלה חשובה ביותר האם הוא רוצה להגמל מהימורים ?
תשובה חייבת להיות כן...
לאחר מכן ישנן שלוש אפשרויות
1. ארגונים ועמותות כמו מהמרים אנונימיים, אפשר התמחותן טיפול בהימורים
2. מרפאת בריאות הנפש באיזור מגוריך (טיפול פחות ידוע אבל ללא תשלום)
3. פרטי כמו מיינד קליניק שאני עובד עם צוות רב מקצועי בטיפול להימורים
שוב לציין שחשוב ביותר לגרום לו להגיע לטיפול ולשתף פעולה בלי שיתוף פעולה שלו אף טיפול לא יצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מהמר כפייתי ואני רוצה עזרה.יהונתן18/04/2008
שלום,
אני בן 17 מהמר כ-שנתיים והגעתי לאחרונה למסקנה שאני מהמר כפייתי.
אני מפסיד סחומים ממש גדולים וזה פוגע באורח החיים שלי.
אני מסוגל להמר כל היום,לא משנה מה,לרוב ב"משחקיות".
ניסיתי להפסיק ולא הצלחתי,כל פעם אני אומר לעצמי שבפעם הבאה אני אזכה וכך נכנס למעגל בלתי פוסק.
יש לציין שאני לוקח גם הלואות וזה ממש מעיק עליי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
פרופ` פנחס דנון20/04/2008שלום לך,
דבר הראשון שאתה חייב לעשות הוא לדבר עם המשפחה
כעדיין אתה לא בגיר לפי החוק שתוכל להפנות לעזרה באופן עצמאי
או אתה לומד בתיכון ויש יעוץ-יועצת אתה יכול לפנות לשיחה ראשונית
אחרי שדברת עם משפחתך כ"אפוטרופוס טבעי עד גיל 18 " אתה יכול לפנות
1. לאפשר עמותה שמטפלת בהימורים
2. מהמרים אנונימיים
3. לטיפול במסגרת בריאות הנפש וקופת חולים באיזור מגוריך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחנן16/04/2008
שלום רב,
האם יש קבוצות גמילה מגראס/חשיש לצעירים?
אם כן היכן יש באיזור המרכז?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצות טיפוליות
פרופ` פנחס דנון17/04/2008חנן שלום,
יש קבוצות במסגרת "אל סם" עוזרות לצעירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לנרקוטיקהעדן13/04/2008
שלום ד"ר , אני אישה בת 56 עברתי תאונת דרכים לפני 12 שנים ועקב כך קטעו לי את הרגל .
סבלתי מכאבי פנטום חזקים ועברתי טיפולים שונים ולחינם... אני מטופלת קרוב ל-10 שנים באוקסיקונטין (תרופה נרקוטית) 140 מ"ג ליום ולאחרונה אני מרגישה שהתרופה משפיעה עלי לרעה
ניסיתי להוריד במינון אולם אני לא מצליחה ... בשעות שאני רגילה לקחת את התרופה אני מרגישה
חשמל חזק בגדם ועד לקיחת התרופה החשמל מפסיק... אני מבינה שזהו סימן ההתמכרות.. כן?
מה עלי לעשות על מנת להפסיק או להמעיט באוקסיקונטין??? אנא, תשובתך חשובה לי מאוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית גמילה
פרופ` פנחס דנון14/04/2008שלום,
את כרגע צורכת תרופה ממכרת במרשם רופא
וחייבת לרדת באופן מבוקר ולהפסיק את התרופה
כדי להגמל יש לך שלוש אפשרויות:
1. מרפאת כאב
2. מרפאת ויחידות לטיפול בהתמכרויות
3. טיפול פרטי אצל פסיכיאטר או מומחה לכאב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קסיסת ציפורנייםגליה13/04/2008
שלום רב, אני מעוניינת להיפתר מהאובססיה שלי לציפורניים ולא מצליחה, אני מכרסמןת אותן מבלי מודע, ללא שליטה, כיצד ניתן לעצור זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגליה
פרופ` פנחס דנון14/04/2008שלום,
תופעת אכילת ציפורניים מופרזת מוגדרת כתופעה דומה להפרעות ממשפחת חוסר שליטה על דחפים IMPULSE CONTROL DISPORDERS ובפסיכולוגיה מוכרת NAIL BITTING. בארץ אינני מכיר מאמרים או ספרים בנושא אך האם את יודעת אנגלית יכול להמליץ על שני ספרים בנושא
IMPULSE CONTROL DISPORDERS1 של J GRANT & E HOLLANDER
2. עבודות ומאמירם של DAN STEIN מדרום אפריקה...
לכן מומלץ לפנות למקורות אלו כדי לקבל המלצות על גמילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימורים מדי פעם להשקטת הצורךליאור10/04/2008
שלום,
יש לי מכר חולה OCD, שבנוסף לכך גם מכור להימורים. במשך מספר שנים הוא נהג להמר באינטרנט ובמועדונים עד שהפסיד הון רב. הוא הלך לגמילה ובמשך שנתיים הוא כמעט ואינו משחק, מלבד פעמים בודדות של שבירה, שבהן הרוויח והפסיד מאות ואלפי דולרים במשך מספר ימים בהימורים באינטרנט. כרגע הוא לא משחק אם אין לו אישור ממני, כי יש לי סמכות מולו, אבל הוא מנסה לשכנע אותי כי אם תהיה לו אפשרות לשחק על סכום קצוב מראש פעם בכמה חודשים, ובהשגחתי, זה יאפשר לו פורקן מבלי לאבד סכומים גבוהים ויעזור לו לא להתגעגע לזה כל-כך.
האם הוא צודק?
האם זה נכון לאפשר למהמר כפייתי לשחק מדי פעם תחת השגחה כדי "לשחרר את הלחץ"?
האם זה נכון למנוע ממנו את ההימורים לגמרי ובאופן מוחלט?
זקוק לתשובה בדחיפות!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליואר
פרופ` פנחס דנון11/04/2008בעיה במהמר אין בלמים
כשהוא מתחיל מאד אבל מאוד קשה לו להפסיק
לכן אין סיבה להכנס לסביבה מסוכנת כזאת פרט לבדיקות טיפוליות של אנשי מקצוע. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש גמילה מהתמכרות לקוקאין?חשוב לי09/04/2008
האם אפשר להיגמל מהתמכרות לקוקאין? האם יש מקום שאפשר להיגמל מהתמכרות לקוקאין? האם יש סכנות בגמילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנה גמילה
פרופ` פנחס דנון10/04/2008שלום,
יש אפשרות לגמילה מקוקאין אך דורש רופא מומחה שילווה את התהליך הגמילה ויעזור עם תרופות ניקודתיות לתהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למיןמיכאל07/04/2008
שלום שמי מיכאל ואני מבקש סליחה אל העברית שלי אני עולה חדש
אני בן 24 ונשוי כבר 5 שנים יש לי בעיה והיא שאני מכור למין (סרטים כחולים) ואני גם הולך למסגים אישתי לו יודעת אל זה ואני מאוד מאוד רוצה להפסיק את זה
אני לא רוצה להרוס את המשפחה שלי מה אני יכול לעשות
מקווה שתוכל לעזור לי
תודה מיכאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מקצועית
פרופ` פנחס דנון08/04/2008מיכאל שלום,
אתה צריך עזרה מקצועית
יש לך 3 אפשרויות
1. מרפאה לבריאות הנפש באיזור מגוריך ללא תשלום
2. קופת חולים בתשלום סימלי
3. פרטי כפסיכולוג או-ו פסיכיאטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל
מיכאל08/04/2008למה מרפאה לבריאות הנפש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכטיפול בחינם
ד"ר דנון09/04/2008שלום מיכאל
במרפאת בריאות הנפש ישנם עובדים סוציאליים, פסיכולוגיים ופסיכיאטרים וטיפול ללא תשלום (ברובו ממומן ע"י מדינה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)