מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהכפיר28/11/2007
אני מכור לאוננות. אני מאוננן 5 פעמים ביום קבוע.
כיצד מפסיקים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תפנה לפסיכולוג או פסיכיאטר
פרופ` פנחס דנון29/11/2007אתה צודק יש התמכרות למין אך יש לזה סיבות פסיכולוגיות ופסיכיאטריות לכן אנא תפנה לפסיכולוג או פסיכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטליןשירי26/11/2007
האם ריטלין ממכר באותה צורה כמו סמים?
כיצד הוא משפיע על מי שאינו סובל מהיפראקטיביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין
פרופ` פנחס דנון27/11/2007ריטלין הינה תרופה טובה ויעלה להפרעות ריכוז וקשב
אך לאחרונה ישנו טרנד להשתמש בזה באופן פירטי (שוק האפור) במסיבות, לפני מבחנים או להסניף כמו סמים...
עם אבחון נכון תרופה זו יכולה להציל חיים של הסובל מהפרעת ריכוז וקשב אבל שימוש לא נכון עלול לגרום לתופעות לוואי, תגובות לא רצויות אפילו מצבים נפשיים קשים כמו דיכאון, חרדה ומצבים פסיכוטיים כבלבול והזיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בסמים גראסאילנה24/11/2007
שלום,
אני נשואה לבעלי מזה 9 שנים וכאשר התחתנו הוא תמיד עישן סיגריות רגילות אבל לפני 6 שנים הוא התחיל לעשן גראס וחשיש אבל לא כדרך קבע רק עם חברים שיוצאים ובסופי שבוע. אבל לפני כי שנתיים בארך הוא פתאום התחיל רק לעשן גראס באופן קבוע במקום הסיגריות. אני מבקשת ממנו כול הזמן שיפסיק אבל הוא לא רוצה ואני מסבירה לו שהוא מכור אבל הוא טוען שלא שזה גורם לו להיות רגוע ולא עצבני. אנ י רוצה לציין שזה כבר לא משפיע עליו העישון מפחינת להיות מסטול וכו'.
השאלה שלי באיזה דרך אני יכולה לגרום לו להפסיק לעשן והאם יש איזה מקום שבו נגמלים מסמים "קלים" אלו. כי אני ממש כל הזמן רבבה איתו על נושא זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא תכבדי את בעלך זה מרגיע אותו
חפש טבעי14/05/2009קחי אחריות על עצמך זו גם התמכרות לשנות את האחר
קחי אויר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לאילנה
דפנה הלמן18/05/2009אילנה שלום,
ראשית,את מזהה נכון שאכן בעלך מכור לגראס.על מנת לגרום לו לפנות לטיפול,יש להעביר אליו את האחריות שמדובר בהתנהגות שיש לה השפעות מזיקות על עצמו ועל המשפחה.כל עוד הוא אינו מבין שזה פוגע בבריאות הגופנית והנפשית שלו, או הזוגיות שלכם,,הוא לא יגלה מוטיבציה לשינוי.
ניתן לפנות למכון מיינד קליניק שבו ניתן לטפל בהתמכרות הנ"ל.בטלפונים 03-6962733
03-6962745
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להגמל מסמים קלים
פרופ` פנחס דנון25/11/2007פסיכאטרים-פסיכולוגיים במגזר הפרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקלפיםמיכל24/11/2007
שלום ד"ר
אמא שלי משחקת קלפים כבר שנים כמעט 20 שנה אלא שרק בשנים האחרונות זה הפך
להיות בצורה אובססיבית פעם היא הייתה הולכתפעמיים בשבוע וזה היה בבית של אחת החברות
והיו משחקים על 50 ש"ח לא יותר. עכשיו התגלה לי שהיא הולכת לשחק במקומות מפוקפקים כמו הכלוב גם בצהרים אחרי העבודה
בשעות 13:00 14:00 וגם בערב ,גונבת כספים מאבא שלי, ולוקחת מסבתא שלי היא ממש מאיימת עליה שתביא לה כסף היא גם התחילהלשקר המון , ירדה במשקל , כבר לא אכפת לה מהבית בישולים וכו' אני יודעת שהיא מפסידה המון כי מישהי שמכירה אותה סיפרה לקרובה שלנו
שהיא מפסידה בחודש בסביבות 5000 ש"ח וזה סכום שהיא לא מרוויחה אותו בחודש זה רק כספים שהיא גונבת
דיברנו איתה כמה פעמים אבל היא בשלה
אני ממש צריכה את עזרתך אנא תעזור לי לעזור לאמא שלי מה אני יכולה לעשות
היא לא מוכנה לשמוע על מכון גמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
פרופ` פנחס דנון25/11/2007מאוד קשה לשנות את התנהגות הימורים אצל מבוגרים
וכמו שאת מתארת שאמך אינה מוכנה לקבל טיפול ועזרה עד יותר בעיתי
אך בכל זאת ניתן לנסות להגבילה ע"י החלטה משותפת של כל המשפחה- להפסיק מזומנים, משיכות מבנק וכרטיס אשרי וכוי ....
שוב חשוב ביותר לעשות זאת בהסכמה ובידיעה של כל המשפחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימוריםיעל22/11/2007
בעלי מבזבז סף על משחקי קלפים עם חבריו על ימין ועל שמאל,
הוןא אף מסתיר ממני מידע חשוב לגבי מקום הימצאו ומעשיו.
בעבר היו נעלמים חפצים ודברים מהבית, או שטען כי גנבו לו (מצלמת וידאו למשל)
אין לי אפשרות להתעמת איתו כי יש לו תירוץ לכל דבר
ואני בעצמי די חוששת לעצבן אותו ואז בכלל הוא יעשה מה שהוא רוצ ה.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת
פרופ` פנחס דנון25/11/2007יעל שלום,
יש לך בעיה יותר גדולה מהימורים והינה חוסר תיקשורת
האם את ובעלך לא מסוגלים לשבת ולדבר אז לא ניתן לפטור בעית הימורים
תנסי לגייס את אנשים שחשובים עבורו ועבורך כדי להגיע להדברות איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולם אומריםחלי20/11/2007
שלום אני בת 20 וכול הסובב אותי אומרים לי תמיד שאני מכורה למשכחי כאבים כגון אלגוליזין (מכווה שכתבתי נכון )..אופטלגין נוזלי יש מצבים שאני לוקחת כ- 2 אלגוליזין+ חצי בקבוק של אופטלגין נוזלי במקרה ויש לי כאבים כלשהן כמו כאבי שיניםם חזקים שאינם ניתנים לסבל או כאבי מחזור וכדומה האם יש דבר כזה להיות מכור למשכחי כאבים זה נשמע מצחיק למדי אבל כולם לא מפסיקים להעיר לי ולקחת ממני את המשכחי כאבים יש לצין שאני לא הוזה או משהו אלא שבאמת כואב לי זה לא שאני היפוכונדרית וכאלה חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות למשכחי כאבים
פרופ` פנחס דנון21/11/2007שלום,
לפי הסיפור שלך אכן את מכורה ללמשכחי כאבים...
כמו מעשנים רבים את מסבירה את התנהגות שלך בזה את לא רוצה ולא יכולה להפסיק. בנתים אין לך תופעות מוגזמות...
אבל התמכרות למשכחי כאבים אף פעם לא מסתיימת מעצמה והתנהגותך הופכת לעצבנית, כעסנית, עם אי שקט וחוסר סבלנות-טולרנטיות במשך הזמן.את לא צריכה להגיע למצב קצוני כמו הזיות כדי להפסיק את השימוש.שוב זה עלול להיות מאוחר מדי כמו בסיגריות אחרי סרטן ראות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחרדה ללא תרופותירון19/11/2007
לד"ר דנון שלום רב,
קראתי על מחקר שערכת שנמתא בו שאפשר לטפל בהפרעות חרדה ללא תרופות.
האם לדעתך אפשר באמת לטפל בהפרעות חרדה (OCD, התקפי פאניקה וכ'ו) עם טיפול קוגניטיבי-התנהגותי וללא תרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנמתא=שנמצא
ירון19/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בCBT
פרופ` פנחס דנון19/11/2007ניתן לטפל בחלק מהפרעות חרדה בטיפול התנהגותי קוגניטיבי..
תוכל לפנות לפורום של חרדות ודיכאון בBEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימוריםss18/11/2007
אני חולה קזינו. אני נכנס לקזינו, חוקי או לא חוקי, והעיניים שלי נטרפות. אני רץ לרולטה, יש לי כבר שנים מספר קבועים ואני לא מוותר עליהם בשום פעם.
אני מרוויח יפה לפעמים, אבל כשהמזל לא בא הוא לא בא. העניין הוא שלאחרונה אני מצליח להגביל את עצמי למשחק כל כמה חודשים בחו"ל ולהפסדים של אלפי ש"ח ולא יותר. אני רואה בזה כיף פשוט ולא יותר מזה - האם אני מכור? האם אוכל להמשיך כככה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכור
פרופ` פנחס דנון19/11/2007בוקר טוב,
אתה כן מכור אך עדיין לא שלבים קשים של התמכרות
יש לך יכולת להחליט ולהפסיק את זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיש, סרוקסט וכתיבהרות16/11/2007
שלום רב. אני בת 31, מעשנת חשיש כבר שנים רבות, ארבע שנים יום יום כל היום. אני מתפקדת בחיי היום יום- עבודה, לימודים וכו' אבל בדכאון כרוני (שלדעתי, החל עוד לפני העישונים). לפני חמישה ימים הפסקתי לעשן בפעם הראשונה בחיי (חשוב לציין שכבר ארבע שנים לא עשיתי הפסקה אפילו של 24 שעות) ולפני ארבעה ימים התחלתי בטיפול בסרוקסט בעקבות פניה לפסיכאטר. יש לי מס' שאלות שאשמח אם תוכל לענות עליהן:
1. לאחר מחשבה נוספת בעניין, האם לא כדאי לבדוק כיצד משפיעה הפסקת העישון בנפרד מהטיפול בסוקטסט? ואם כן, האם כדאי להפסיק את הטיפול בסרוקסט (לקחתי עד עכשיו חצי כדור, כלומר בסה"כ שני כדורים)?
2. אני תסריטאית במקצועי, אך אינני מסוגלת לכתוב מילה ללא העישון... אני בטוחה שלא תמליץ לי לעשן יום יום, אך האם אפשרי להפחית בכמות, ועדיין ליטול את הסרוקסט? האם יש סיכון בעישון ג'וינט בשילוב עם הסרוקסט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתיבה
פרופ` פנחס דנון18/11/2007בוקר טוב,
ישנם אנשים שמאמינים שלא יכולים להשאר ערים בלי קפאין וישנם כאלה שמספרים שלא יכולים להתרכז בלי סיגיות. לכן כתיבה וחשיש בא מצורך התמכרות נפשית שלך להסבר הגינוני כדי לחזור להשתמש בו...
כעת עברת את השלבשל התמכרות פיזית ומה שנשאר רק התמכרות נפשית תמשכי עם זה
לגבי תרופה ומשמעותיה אני לא יכול לייעץ כלא המלצתי על כך (לא מכיר אותך מבחינה רפואית) אנא תשאלי את המטפל שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית טלויזיהרינה14/11/2007
את או אתה בבעיה ? קשה לכם להתגבר על תאוות הקניות ? זקוקים לעזרה?
אנחנו נשמח לעזור לכם.
תוכנית טלויזיה חדשה מציעה טיפול אמיתי ומכל הלב, על ידי מומחה בעל שם עולמי.
צרו קשר למייל [email protected]
צרפו מספר טלפון אם יש באפשרותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסומת !!!!
פרופ` פנחס דנון15/11/2007מי הרופא בעל שם עולמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית טלויזיהרינה14/11/2007
את או אתה בבעיה? מכורים לקניות? זקוקוים לעזרה?
אנחנו נשמח לעזור לכם.
תוכנית טלויזיה חדשה מציעה טיפול אמיתי ומכל הלב, ע"י מומחה בעל שם עולמי.
צרו איתנו קשר לכתובת המייל, וצרפו מס' טלפון אם יש באפשרותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרסומת
פרופ` פנחס דנון15/11/2007מי הרופא בעל שם עולמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת יתראורי07/11/2007
האם אפשר לטפל בה כהתמכרות לכל דבר? איפה אפשר לקבל פרטים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת יתר
פרופ` פנחס דנון08/11/2007הפרעות אכילה הינן הפרעות פסיכולוגיות ופסיכיאטריות שכוללות בתוכן גם אכילת יתר, בולמיה, אנורקסיה ואכילה כפייתית...
לכן דרוש אבחון מדיוק אצל גורם מטפל בהפרעות אכילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקניותאלי05/11/2007
פניתי אליך ב-01.11.07 ביקשתי לדעת אם יש מקום או סדנה באיזור חיפה ןהקריות שמטפלת בבעיה של מכורה לקניות. בבקשה אם ידוע לך ואתה יכול להפנות אותי אני יודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניות
פרופ` פנחס דנון05/11/2007בוקר טוב,
לא מכיר מומחים או מרכז שמטפל בהתמכרות לקניות באיזור צפון
ניתן לפנות לגורם מטפל בבריאות הנפש באיזור מגוריכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבק מגעדון04/11/2007
חברה שלי היא בת 16 ומסניפה דבק מגע. זה התחיל בתור סתם קטע אבל עכשיו היא כבר עושה את זה פעם בכמה ימים ראיתי אותה עושה את זה כמה פעמים וזה ממש מפחיד.
פעם אחת אפילו היה לי שיעול עם דם בפנים. אני נורא פוחד עליה אבל היא אמרה לי שאם אני יגיד את זה למישהו היא תברח מהבית או תתאבד ואני לא יודע מה אני יכול לעשות. תעזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבק מגע
פרופ` פנחס דנון05/11/2007דום שלום,
דבק מגע הינו חומר ממכר ומסוכן
חברה שלך חייבת להגמל מזה ואם אתה מפחד שתעשה משהוא מסוכן לעצמה או לסביבה תפנה בהקדם למשפחה
כמשפחה שלה עדיין אחראית ויכולה לקחת אותה לטיפול כהיא לפי החוק קטינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לקניותאלי01/11/2007
יש לי אחות שמכורה לקניות בגדים ונעליים ..אמנם היא מתכחשת אבל בתוכה היא יודעת שיש לה בעיה.היא גורמת לחובות בבוטיקים בעיר.. היא מלווה כספים.. היא מרמה את בעלה.והחובות גדלים . בעלה לוקח הלוואות לכיסוי המינוס המתחדש מדי תקופה. וכבר אין ממי להלוות..והמתחים בבית והמריבות כבר בלתי אפשרי לבוא אליהם.. כי תמיד אני הופך להיות מגשר מתווך והם בריב מתמיד על העיניין הזה. בעלה כבר מדבר על גירושים כי אין לו כח למתחים האלה.אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש מקום או סדנה שמטפלת בבעיה מהסוג הזה.. אני ישמח לקבל מידע על זה. בתקווה שניצל להציל את המשפחה הזאת . היא גרה באיזור הקריות. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לקניות
פרופ` פנחס דנון04/11/2007התמכרות לקיניות הינה אחת מתופעות התמכרות גדלות וידועות בעולם.
ישלתופעה זו מרכיבים סביבתיים פרסום, זמינות, חשיבות של אנשים ואפשרויות לתשלום כמו כרטיסי אשרי...
בנוסף לכך ישנן בעיות פסיכולוגיות וסוציאליות אצל אותו מכור
לכן המלצתי להגיע לטיפול ולא להמשיך לממן הוצאות אלה בתני של טיפול ושיתוף פעולה עם המטפל...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)