מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאסתי01/01/2008
שלום,
בעלי בן 45 בשנתים האחרונות הוא הסניף קריסטל (כמובן בלי שהבנו מה קורה לו) ואחרי שרוקן את הבית מכסף. הוא הצליח לבד להפסיק (למעלה מחודשיים) אבל לצערי החליף את ההסנפה באלכוהול, שאף פעם לא שתה. לטענתו הוא לא שותה כל יום, אבל כשהוא שותה זה עושה לו לא טוב.
הוא ממש מנסה לצאת מזה אבל לא מצליח לבד.
הוא מאד מתבייש, דבר המונע ממנו ללכת למסגרת סגורה (שלא ידעו בעבודה)
שאלתי, האם יש מקום סגור/פתוח פרטי שיכול לתת מענה למצב שכזה.
הוא ניסה בעבר שיחות במסגרת פתוחה וזה לא הצליח.
לתשובתך הדחופה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסגרות אשפוזיות
פרופ` פנחס דנון02/01/2008בוקר טוב,
ישנן שתי מחלקות אשפוזיות בחיפה ובאר שבע לצורך גמילה מאלכוהול (כמסגרות אשפוזיות ממשלתיות) הפנייה חייבת להיות מגורם מטפל מקצועי
בנוסף ישנה כפר איזון להתמכרויות באופן פרטי בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מקום לפנות אליך?
אסתי02/01/2008אתם מטפלים במקרים מסוג זה? אין לי מושג למי לפנות (באופן פרטי כדי שזה יהיה דיסקרטי)
אשמח אם תהיה יותר ספציפי ותוכל לעזור לי עם טלפונים או שמות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
ד"ר דנון02/01/2008אנו מטפלים במסגרת לא אשפוזית בהתמכרויות (מיינד קליניק 03-6962745 )
מסגרת אשפוזית סבירה פרטית הינה כפר איזון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וישר כח
אסתי02/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלוויזיהחיה01/01/2008
אני חושבת שאני מכורה לטלויזיה, איני יוצאת כמעט מהבית, יש תוכניות רבות שבשבילן אבטל תוכניות, מהרגע שאני חוזרת מהעבודה אני יושבת מול הטלוויזיה עד אמצע הלילה. רק בפרסומות אני מתפנה לשוחח בטלפון או לאכול וכדומה.
אני לא מסוגלת לא להחזיק את השלט ביד איך שאני נכנסת הביתה.
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלוויזיה
פרופ` פנחס דנון02/01/2008האם את מרגישה שחיים שלך מתנהלים לפי תוכניות טלוויזיה הגיעה זמן להתנתק מכבלים או שרות שבחרת לפחות לשלושה חודשים
ולקבוע פעולויות בחוץ עם חברים מבגשים, ספורט, הצגות, סרטים וכו'
אם את לא מצלחה תפני לעזרה מקצועית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניותאסנת30/12/2007
אני חולת קניות, מבזבזת בלי סוף, בדרך כלל איני לובשת את כל הבגדים שאני קונה כי זה בא מתוך תשוקה ולאחר מכן איני אוהבת אותם. בעלי מתווכח איתי הרבה בנושא, אני מבזבזת יותר ממשכורת חודשים. יש איזה פיתרון שתוכל להמליץ עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניות
פרופ` פנחס דנון31/12/2007שלום לך,
1. לעביר את כל כרטיסי אשרי צ'קים וכסף מזומן מעל 100 שקל למשהו שינהל לך
2. לא לצאת לקניות עם חברות או לבד
3. עדיף לא להגיע לחנויות שאת לא מסוגלת לעמוד בפתוי
4. להעביר נהל חשבון בנק למשהו את מאמינה
5. לעשות רשימה מדויקת של כל פרטים ו50 % תרומה
6. לא להחזיר את השליטה בכסף אליך לפחות 6 חודשים אפילו יותר
7. האם את לא מצליחה לפנות לטיפול מקצועי אישי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית אלכוהול- כמה אני מכור???אייל26/12/2007
שלום רב
אני שותה אלכוהול 3-4 פעמים בשבוע עם חברים ושאני יואצ לבלות
לדןגמא
3 כוסות וודקה עם אשכוליות בערב
יש ימיםש אני לא שותה בכלל וגם לא מרגיש צורך לשתות
האם יש מצב שאני מתקרב לזמן שבו אני אהיה תלוי בשתייה וכו
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאייל
פרופ` פנחס דנון26/12/2007התמכרות לאלכוהול כמו כל התמכרות אחרת לא רק תלויה בזמן וכמות שאתה שותה כל פעם.
לכן אין חשיבות חד משמעית
בדרך כלל שאלה ראשונה שאנחנו צריכים לשאל הינה האם אני יכול להפסיק את זה עכשיו ?
ולנסות להפסיק לגמרה... אם כן אנחנו לא מכורים
במקרה שלא מצליחים להתחיל לרדת בכמויות (חברה חשובה לך) גם במספר יציאות וגם בכמות שאתה שותה בזמן יציאה...
האם גם במסימה זו לא הצלחת אז ישנה התמכרות ואתה זקוק לעזרה מקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למשחקי מחשביגאל24/12/2007
הבן שלי , הפסיק את לימודיו באוניברסיטה, החיים לא מעניינים אותו פרט למשחק רשת אליו הוא מכור, סובל מדיכאון ברמה כלשהי ואינו מעוניין בכל סיוע חיצוני או ע"י בני המשפחה.
בדר"כ יושב סגור בחדרו עם המחשב ו-TV עד 04:00 בבוקר וישן עד הצהריים.
עבודה זמנית פעמיים בשבוע.
איך אפשר לעזור לו ?
האם יש טיפול בנושאי התמכרות למחשב ?
הבעיה העיקרית שהוא מסרב לכל סיוע חיצוני כולל מהמשפחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני מכור למשחקי רשת מסתגר בחדר
נור מירית23/08/2012בני בן 25 מכור למשחקי רשת מסתגר בחדר ודוחה כל עזרה.מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לאינטרנט
פרופ` פנחס דנון25/12/2007התמכרות לאינטרנט תופעה קיימת וגדלה
יותר ויותר אנשים צעירים, קטנים ומבוגרים סובלים מזה
לפני כמספר חודשים הוצאתי על כך מאמר בנושא בעתון רפואי בארץ
בנך זקוק לעזרה מקצועית המלצתי מכון גרין או מיינד קליניק שמומחים בנושא התמכרויות באיזור תל אביב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות למשחקי אינטרנט
יגאל26/12/2007
האם יש לך המלצות באיזור חיפה?
מכיוון שהוא מסרב להיעזר בטיפול, איך אפשר לסייע לו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
ד"ר דנון27/12/2007בוקר טוב,
אין לי המלצה אישית למטפל בצפון
אפשר לפנות למרפאה ברמבם ולשאל אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למשחקי מכונה ורולטותאחותו24/12/2007
אחי הצעיר (25) חי בחו"ל והתוודה בפני שהוא מכור להימורים עד כדי כך שאמש הפסיד את כל מסגרת האשראי שלו על סך 5000 דולר והכל במכונות.
ההימורים באים כהתפרצויות אחרי דברים לא נעימים שקורים לו (למשל סכסוך בעבודה) ולא "סתם" באופן יומיומי אבל בתקופה האחרונה הוא נמצא בלחצים וכל הזמן חושב איך להגיע לקזינו ולהרוויח כשבעצם הוא רק מפסיד.
הוא מבין את המצב שלו היטב, מבין את הצרה הכלכלית אליה נכנס, את עניין ההתמכרות מרגיש את איבוד השליטה ויש לו גם האנג אובר רציני בבוקר שאחרי ועדיין בלתי אפשרי לעזור לו.
יש לו חברה שמנסה למנוע את ההליכה שלו לקזינו ולא מצליחה, אנחנו רחוקים ופסיכולוג/פסיכיאטר לא בא בחשבון מבחינתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברח לי
אחותו24/12/2007המגוחך הוא שהוא מתקמצן כי פסיכולוג שם זה דבר מאד יקר (גם בארץ אבל בחול הרבה יותר ואין קופ"ח) אבל מפסיד את כל הרווחים שלו.
קבענו שהוא יתקשר אלי בכל פעם שיש לו דחף, יש לך אולי עצות כיצד לדבר אל ליבו כשהוא ב"התקף" ?
בבוקר שאחרי הוא מבין את הבעיה בצורה מפוקחת להכעיס עד כדי שאני מאשימה אותו ומתקשה להבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוכן להגמל כעת
פרופ` פנחס דנון25/12/2007שלום,
לפי הסיפור אחיך עדיין חי בהכחשה ואינו מבין את הגודל התמכרות
בעיה היא לא רק להגיד שיש בעיה אלה להתחיל לטפל בזה הוא אינו מסוגל להתגבר על הימורים לבדו. זקוק לטיפול של איש מקצוע
המלצתי לנסות לשכנעו כמשפחה לפנות לטיפול בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרן23/12/2007
לפני כחצי שנה התחלתי לעבוד בבאר 4 פעמים בשבוע.
בעבודה כל הזמן אנו שותים. אי אפשר בלי.
כיום אני חושב לעצמי האם התמכרתי? האם אני לא יכול להפסיק?
שאלתי אליך היא האם מחצי שנה של שתיית אלכוהול הגוף כבר מכור?
ובנוסף, אני ממשיך לעבוד שם וממשיך לשתות, האם יש סכנה שאהיה אלכוהליסט כל חיי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול
פרופ` פנחס דנון24/12/2007בוקר טוב,
התמכרות לאלכוהול כמו כל התמכרות אחרת לא תלויה בזמן לכן אין חשיבות לחצי שנה
בדרך כלל שאלה ראשונה שאנחנו צריכים לשאל הינה האם אני יכול להפסיק את זה עכשיו ?
ולנסות להפסיק לגמרה...
במקרה שלא מצליחים להתחיל לרדת בכמויות (חברה חשובה לך) גם במספר יציאות וגם בכמות שאתה שותה בזמן יציאה...
האם גם במסימה זו לא הצלחת אז ישנה התמכרות ואתה זקוק לעזרה מקצועית...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורנוחסוי19/12/2007
שלום,
רציתי להתייעץ, אני חושדת שאולי חבר שלי מכור לפורנו, או לסקס..
אנחנו שוכבים כל יום כמעט, לפעמים יותר לפעמים פחות, גם אם אנחנו שוכבים מספר פעמים ביום , הוא תמיד רוצה עוד. מעבר לכך, אם יש יום שאני לא איתו הוא פונה לפורנו, הוא רואה פורנו בכל הזדמנות שאני לא לידו. רציתי לדעת אם זו התמכרות, אם זה יכול להחמיר, ולמה זה כל כך מפריע לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון למין
פרופ` פנחס דנון19/12/2007ידוע מבחינה מינית יש יותר רצון לקיום וגירוי ויזואלי למין אצל גברים
לכן כל ארוצי פורנו מתבססים בעקר על גברים בפרנסתם...
לפני שאלת התמכרות ישנן כמה שאלות רלוונטיות שאת צריכה לשאל אותו ואת עצמך
1. אין הקשר אינטימי בינכם ? כמה את מרוצה מזה ?
2. אם את מרוצה מזה את רואה את התנהגות שלו כבגידה ?
3. האם הוא באמת חייב את זה או כמו הרבה מאוד זוגות אחרים הולך למחשב או טלויזיה ?
4. התנהגות הזו באה על חשבון עבודה, קשרים עם אנשים אחרים (חוץ ממך) ?
5. וחשוב ביותר איך התקשורת בינהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מאלכוהוליעל16/12/2007
ד"ר פנחס דדון, שלום
אנו מחפשים מוסד סגור עדיף פרטי לגמילה מאלכוהול עבור חבר קרוב (מעל גיל 50). חיפשנו רבות וכל מה שמצאנו בן מסגרות שבהן מעל 50% מהחברים הם גם אסירים לשעבר ו/או מכורים לסמים. במסגרות שונות של משרד הבריאות אמרו לנו שיש בארץ מסגרות פרטיות כאלה, אך סירבו לתת לנו שמות של מוסדות כאלה, בטענה שהן פועלים ללא פיקוח הולם. במידה ואתה אכן מכיר מסגרות מעין אלה, נודה לך אם תוכל להפנות אותנו לכמה מהם.
תודה מראש, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מאלכוהול
פרופ` פנחס דנון17/12/2007שלום,
אני יכול להמליץ על מקומות שעוזרות לגמילה ללא אשפוז כולל מיינד קליניק איפה שגם אני עובד
אך אין לי המלצה למסגרת אשפוזית בארץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על מטופל מכור להירואיןramy15/12/2007
שלום,
אני רופא משפחה ויש לי מטופל בן 38 מכור להרואין (בהסנפה בלבד) שמעוניין להגמל לבד ללא מסגרות של המתנה לאדולן וכו' . הוא ביקש ממני לתת לו נסיון של סאבוטקס ביתי , למדתי את התרופה (אין לי נסיון איתה) אך הסתבר לו בבית מרחקת שהיא עולה המון כסף וגם כנראה שרופא משפחה רגיל שלא עבר הכשרה מיוחדת אינו רשאי לרשום אותה , צריך טופס 29ג שז מעלה את המחיר וכו' . בקיצור, הבחור התחנן אליי לתת לו נסיון של מספר שבועות של אוקסיקונטין שעוזר לו מצוין לכבות את הקריז , במטרה לרדת בהדרגה ולהגמל. יש לציין שמדובר בבחור יחסית אינטליגנטי ואמין ולא נראה לי שהוא הולך לקבל את המרשמים לאוקסיקונטין לצורך מכירה בשוק השחור . על כל פנים בהנחה שזה כך שאלותי הן:
1. האם זה מדיקולגאלי לתת לנרקומן אופיאט כמו אוקסיקונטין או אחר שנמצא בסל לצורכי הגמילה?
2. אנו יודעים שחלק מהנרקומנים לא מצליחים (או לא רוצים ) להגמל לגמרי מאופיאט וממשיכים עם טיפול "תחזוקתי" לכל החיים באדולן או סאבוטקס (סאבוקסון) , האם ניתן להחזיק אותם גם על אוקסיקונטין שנים? ההגיון אומר שזה עדיף מסמי הרחוב.....
3 במידה וכן , באיזה קצב היתה ממליץ להוריד לו את מינון האופיאט?
תודה רבה מראש על העזרה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגמילה
פרופ` פנחס דנון16/12/2007בוקר טוב,
בארץ גם סובוטקס וגם אדולן ניתנים אך רק במסגרות שמוכרות לטיפול בגמילה
רופא פסיכיאטר או רופא שעשה בעברו התמחות בחו"ל על נרקולוגיה יכול לטפל בהם.
לכן לא הייתי ממליץ להכנס לטיפול במסגרת רפואת משפחה
לגבי אוקסיקונטין היא תרופה ממכרת לא פחות לכן מכורים אהובים אותה אני לא רושם לאף אחד במסגרת הגמילה שום תרופה מסוג זה אפשרויות הן: קלונידין וחוסמי באטה לצורך הפחתת סימפטומים גופניים, אנטי היסטמיניים ובנזודיאזפינים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליטל13/12/2007
אני רוצה לדעת היכן אפשר לקבל עזרה בגמילה ממשכחי כאבים שיש בהם קודאין. אני סובלת מזה מאוד ורוצה לדעת למי אפשר לפנות
כמו כן הייתי שמחה לשמוע ממי שמכיר את המרכז בנס עמים "מרכז הדרך" לגמילה מהתמכרויות בשיטת 12 הצעדים, מהו המרכז, האם הוא טוב והאם הוא יכול להתאים למישהי כמוני שכבר כמה שנים נוטלת כ-10 כדורים ביום
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילה ממשכי כאבים
פרופ` פנחס דנון16/12/2007שלום ליטל,
קודאין הינו ממכר ומידע מסוכן כקיים בהרבה מאוד משכי כאבים וחלק מסירופים לשיעול
אכן זקוקה לעזרה אך לגבי מרכז ששאלת אנני מכיר אותם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הימוריםשי11/12/2007
שלום ד"ר
בעיתי היא הימורים ושאלתי היא
אם מאסתי בהימורים איך אוכל להיתמודד אם הרגשת החוסר
שזורמת ממש כמו רעל בתוך הגוף איך מנקים את זה
מהיום יום דרך אגב כל המשפחה מודעת לבעיה
אבל לא יודעים איך לעזור
אשמח לעיצה
תודה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע בתחקיר
ttv16/01/2008שי שלום,
בימים אלו אנו מעלים תוכנית העוסקת בושאים חברתיים שונים, ואחד מהם הוא: האם רצוי להקים קזינו חוקי בישראל?
אני מחפשת אנשים אשר נפגעו מהימורים ויסכימו לדבר על הסיכון בכך.
אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר .
[email protected]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
פרופ` פנחס דנון12/12/2007בוקר טוב,
עשית את הדבר הטוב ביותר והחלטת
אחר כך פנית למשפחה עכשיו כדי להגיע לריפוי או החלמה מהבעיה זו אתה חייב
לפנות לגורם מטפל מוסמך
3 אפשרויות קיימות :
1. עמותת אפשר יש להן שרות כמעת בכל הארץ
2. קבוצות של מהמרים אנונימיים GA יש להן קבוצות בערים גדולות
3. טיפול פרטי אצל פסיכולוג או פסיכיאטר מומחה בתחום....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות לעבודהעפרה09/12/2007
בן זוגי מכור לעבודה. הוא עובד משעה שמונה בבוקר עד שבע בערב וגם כשהוא מגיע הביתה הוא ממשיך לעבוד מהבית. הוא טוען כי זה קריטי שהוא יפקח על העבודה, כיון שהוא מעוניין להתקדם לתפקיד בכיר. אבל אני חושבת שהוא לוקח על עצמו יותר מדי דברים עד שיתמוטט כי כבר למעלה משנה הוא ככה. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לעבודה
פרופ` פנחס דנון10/12/2007עופרה שלום,
מאוד קשה לאנשים לראות את התמכרותן כהתמכרות
בדרך כלל יש לכל התנהגות כזו הסבר ועד יותר קשה להסביר את זה לאותם "מכורים"
לכן האם מצב שלו מפרע לך תקחי יוזמה תשני דברים בחיים שלכם ותהיה את שיוזמת יציאות, בלויים וביקורים אצל חברים קרובים...
אני מאמין שלמרות המרמור הראשוני הוא ישתף איתך פעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנית 12 הצעדיםמישהי05/12/2007
שלום רב, מה אתה חוחשב על התכנית הזאת כעל פיתרון לגמימלה מאלכוהול?
תודה לך על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוהבים אותך
אלי10/07/2009לפי דעתי התוכנית הזו זה הדבר הטוב ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית 12 הצעדים
פרופ` פנחס דנון05/12/2007בוקר טוב,
כל טיפול פסיכולוגי שסובל "מכור" מוכן לשתף פעולה ולבצע את הוראותיו יכול לעזור
הצלחה של הטיפול נמדדת ברצון ושיתוף פעולה מצד המטופל
כמובן לקשר בין המנחה למטופל ויכולת של המנחה לדרבן את המטופלים יש חשיבות רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית02/12/2007
אני מכורה לאכילת ציפורניים. אני מתה להפסיק ולא מצליחה. מה לעשות? אתה יכול להמליץ לי אולי על ספר או אתר אינטרנט או משהו שבו אוכל למצוא מזור לבעיותי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת ציפורניים
פרופ` פנחס דנון03/12/2007שלום,
תופעת אכילת ציפורניים מופרזת מוגדרת כתופעה דומה להפרעות ממשפחת חוסר שליטה על דחפים IMPULSE CONTROL DISPORDERS ובפסיכולוגיה מוכרת NAIL BITTING. בארץ אינני מכיר מאמרים או ספרים בנושא אך האם את יודעת אנגלית יכול להמליץ על שני ספרים בנושא
IMPULSE CONTROL DISPORDERS1 של J GRANT & E HOLLANDER
2. עבודות ומאמירם של DAN STEIN מדרום אפריקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)