מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה עם בקע מפשעתיגיא08/09/2017
שלום
יש לי בקע ועלי לעבור ניתוח.
כרגע אני מתאמן בריצה, האם יש דרך להקל על הכאב עד שאגיע לניתוח. ממש כואב לי לרוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה עם בקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון08/09/2017אל תעשה משהו שמכאיב לך. דחה את הריצות לתקופה של אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה עם בקע
גיא09/09/2017מממממ, אני מתכונן לריצה הזו כבר 8 חודשים.
בהנחה שאני רץ , האם ישנן נקודות שעלי לשים לב אליהן ולא לחצות אותן ?
האם יכול להיגרם נזק עתידי אם ארוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה עם בקע
גיא09/09/2017האם יש דרך שאוכל להקל על הכאב ?, כדורים, פלסטרים, או רעיון אחר שלא עלה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה עם בקע
ד``ר רפאל אלון09/09/2017ניתן לקחת משככי כאב במידת הצורך. לא נראה לי שיכול להיגרם נזק מהריצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי צד שמאל עם פתח של 0.8 ס"מד''ר דוד נויפלד06/09/2017
שלום רב, בת 28, מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע אימוני כוח. מסתבר שיש לי בקע מפשעתי בצד שמאל, הבקע ללא סימפטומים, התגלה במישוש אקראי שלי ואכן כירורג קבע שיש בקע, שלח ל-US שם "הודגם בקע גולש בעל תוכן שומני, עם פתח של 0.8 ס"מ". כמה שאלות:
1. האם הבקע נוצר בגלל הספורט?
2. מהו בקע גולש?
3. האם הגודל נחשב לגודל גדול או קטן?
4. אם אני מתכננת היריון בזמן הקרוב, יש סיכון כלשהו?
5. האם יש צורך בניתוח בקרוב?
תודה מראש על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון06/09/2017לא מוכר לי בקע בגודל 8 מ"מ. בדיקת US של המפשעות הינה בדיקה לא מדויקת. אני בספק אם בכלל יש בקע. המונח בקע גולש אינו שייך לבקע מפשעתי והוא חסר משמעות. אין סיכון בהריון ואם אין לך שום תסמינים גם אין צורך בניתוח. מציע שתקבלי חוות דעת נוספת אצל כירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בהמשך לתשובתך..
מוטרדת משהו06/09/2017ציטטתי מתוך פענוח האולטרסאונד בדיוק מה שנכתב, "פתח כ-8 מ"מ." האם בינתיים עד שאחזור לכירורג מותר להמשיך ספורט כמו אימוני כוח וריצה? האם ייתכן שספורט ומאמצים שכוללים לחץ תוך בטני מוגבר יכולים להוביל להיווצרות של בקע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון07/09/2017את יכולה לחיות רגיל כולל מאמצים. (סבירות קרובה ל100% שאין לך בקע...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להודות לך!
מוטרדת משהו07/09/2017הרגעת אותי מאד, הייתי מאד לחוצה בעניין וממש פחדתי לעשות ספורט כלשהו. המון המון תודה על המענה המהיר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת בענין בקע בצלקת ניתוחיתשרון05/09/2017
מאחר ואני ילדתי עד עכשיו בניתוח קיסרי, אם הפתרון היחיד הוא רק ניתוח , האם קודם כל מותר להיכנס להריון עם בקע בצלקת של הניתוח הקודם? ודבר שני במידה וכן, האם ניתן בניתוח הקיסרי הבא יהיה אפשרי שיהיה כירוג בניתוח ושיתקן את הבקע בלי צורך בניתוח נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע בצלקת נתוח
ד``ר רפאל אלון05/09/2017ניתן להרות עם בקע בצלקת. גם אם מתוכננת ללדת בניתוח קיסרי, לא מקובל לבצע תיקון בקע בניתוח כזה אלא להפריד בין שני הניתוחים כדי להפחית למינימום אפשרות של זיהום הרשת בה משתמשים לתיקון הבקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בצלקת ניתוח קיסרישרו05/09/2017
יש לי בקע בצלקת ניתוח קיסרי, מאחר ואני לא רוצה לרוץ כל כך מהר לחדר ניתוח, האם כושר בהמקדות בעיקר על שרירי הבטן יכולים לעזור לי בזה, האם בכלל קודם מותר לי לעבוד על שרירי הבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע בצלקת נתוח
ד``ר רפאל אלון05/09/2017האפשרות היחידה לתקן בקע היא באמצעות ניתוח, מכיון שמדובר בפתח בקיר השרירי של הבטן. התעמלות והפעלת מאמצים בטניים יכולים רק לגרום להגדלת הבקע. אם הבקע מפריע לך - פני לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בקע שפיגליאןדינה27/08/2017
שלום רב!
לפני כשנה באולטראסאונד התגלה אצלי באופן אקראי בקע שפיגילאן קטן מאוד.נאמר שאין צורך בהתערבות כירורגית.
רציתי לברר:
1. מהי הסיבה להופעת בקע כזה(יש לי גם בקע מפשעתי מצד ימין ובקע טבורי)?חשוב לציין שאני בת 54,לא עובדת בעבודה פיזית ולא נוהגת להרים חפצים כבדים.
2.האם נכון שהבקע הזה מסוכן הרבה יותר מבקע מפשעתי ויש לנתח אותו בדחיפות ?
3. אובחנתי כסובלת מדום נשימה בשינה בדרגה קשה ואנגיודמה אידיופטית.אני מבינה שהרדמה כללית מסוכנת במצבי.האם ניתן לעשות את הניתוח בהרדמה מקומית?
בתודה מראש ובברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע שפיגליאני
ד``ר רפאל אלון27/08/2017בקע זה מתפתח באיזור של חולשה בדופן הבטן. אם הוא אינו מפריע אין חובה לתקנו. אין בו שום סיכון יותר מבקעים אחרים. ניתן לתקן בהרדמה מקומית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בקע ללא רשתיניב26/08/2017
שלום ד"ר
מס שאלות ברשותך בבקשה
בן 40 אמור לבצע ניתוח בקע מפשעתי בשני הצדדים(ימין מתקדם מאוד, שמאל מתחיל)
האם עדיף ניתוח פתוח או לפרוסקופי ?
האם קיים סיכון בהנחת הרשת לטווח ארוך ?(הרשת לא נמסה)
קראתי שיש ניתוח כזה בהרדמה מקומית וללא רשת במדיקל סנטר. מומלץ ?
האם השיטה הישנה חיצוני עם תפרים עדיפה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בקע ללא רשת
ד``ר רפאל אלון27/08/2017במקרה של בקע דוצדדי עדיפה השיטה הלפרוסקופית-המהלך לאחר הניתוח לרוב קל יותר.
בכל מקרה יש צורך ברשת. הרשת נטמעת בגוף ואינה מהווה שום סיכון.
ניתוח בהרדמה מקומית אינו מומלץ ושמור רק למקרים מיוחדים, בודאי כשמדובר בבקע דוצדדי.
לשתי השיטות יתרונות וחסרונות. התוצאות לטווח ארוך זהות. כתבתי כאן כבר פעמים רבות את ההבדלים בין השיטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחיצה חזקה על הבטן,זמן מה אחרי ניתוחדורי25/08/2017
שלום לרופא
לפני כמעט שנתיים עברתי ניתוח לפרוסקופי דו צדדי לבקע מיפשעתי
לפני יום,בעת שנסעתי עם חברים ברכב, ישבתי ליד הנהג,חגור בחגורת בטיחות, באותה נסיעה הנהג בלם מספר פעמים בהפתעה בפיתאומיות, ובעוצמה רבה,עד כדיי שניזרקתי קדימה,וחגורת הבטיחות לחצה על הבטן בעוצמה עד כדיי מעיכה,
שאלתי,בהקשר לאותו ניתוח, החגורה לחצה בידיוק באיזור הניתוח,
מה עשוי להגרם שם במקום הניתוח כתוצאה מהפעלת הלחץ החזק של החגורה? שינוי? או איזה שהוא נזק?השלכה שלילית?
מה בידיוק?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיצה חזקה
ד``ר רפאל אלון25/08/2017המאורע שתיארת אינו יכול לגרום נזק לתיקון שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי צד שמאל - להפסיק אימונים?ד''ר דוד נויפלד22/08/2017
שלום רב,
בת 28, עברתי לידה לפני 3 שנים. מס' חודשים שמתאמנת אימוני אירובי וכוח.
במישוש אקראי לחלוטין שמתי לב שבלחיצה די חזקה בצד שמאל של המפשעה אני מצליחה "להחזיר משהו למעלה". הלכתי לכירורג שעשה בדיקה בישיבה ועם שיעול ולא ממש מצא משהו ולאחר בדיקה בעמידה עם הפעלת לחץ הוא הרגיש משהו ממש קטן ואמר שיש בקע קטן. לדבריו האופציה היא ניתוח אולם זה אינו דחוף ושלח אותי לאולטרסאונד כדי לוודא את אבחנתו. מס' שאלות:
1. האם ייתכן שבגילי פתאום יהיה בקע? (אני נולדתי פגה בשבוע 27, אולי זה קשור)..?
2. אני כבר מספר חודשים מתאמנת אירובי עם כוח, האם זה אומר שעליי להפסיק את האימונים?
3. בהנחה שהבקע בגילי לא מולד אלא נרכש, הוא יכול למעשה להיות סימפטום לבעיה אחרת? חוששת מאד....
תודה רבה מראש אם אוכל לקבל מידע מהימן ובכך מקווה להירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין כי...
מוטרדת משהו22/08/2017אינני סובלת כלל מכאב או בליטה הנראית לעין. סתם מיששתי ופתאום עליתי על זה. לא מפריע לשום דבר אבל בהחלט מפריע מבחינה פסיכולוגית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון22/08/2017בקע יכול להופיע או להתכלות בכל גיל. אין כנראה קשר להולדתך כפגה והוא קרוב לוודאי אינו סימפטום לבעיה אחרת. תמשיכי בחייך כרגיל כולל המאמצים. נראה מה תראה בדיקת האולטראסאונד למרות שבתחום זה של בקעים מפשעתיים היא מאד לא מדויקת. תזרמי עם התחושות שלך ועם המלצות הכירורג שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה
מוטרדת משהו22/08/2017הצלחת בהחלט להרגיע אותי, רב תודות! אחכה ל-US.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לתיקון בקע.רשת ו-MRIדינה20/08/2017
שלום!
אני אמורה לעבור ניתוח של בקע מפשעתי.שמעתי שבמהלך הניתוח שמים רשת.האם הרשת הזאת עשויה ממתכת?אם כן,האם זה אומר שעד סוף חיי לא אוכל לעבור בדיקת MRI?
אני נמצאת במעקב MRI בעקבות הממצא בהיפופיזה.ידוע לי שב-CT לא ניתן לראות את הממצאים הללו.
תודה.
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לתיקון בקע.רשת ו-MRI
ד``ר רפאל אלון21/08/2017הרשתות בהן משתמשים לתיקון בקעים אינן עשויות ממתכת או מכילות מתכת כך שהחשש שלך מפני בדיקת MRI בעתיד-מופרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות שרירי הבטן לאחר לידה -שגית08/08/2017
הייי, לאחר בדיקה אצל כירורג פלסטי התגלה אצלי דיאסטזיס של 10 ס"מ, עודפי עור ניכרים ועודפי שומן קלים. כל זאת לאחר 3 לידות.
1. האם ניתוח שכזה נחשב רפואי נטו או אסתטי?
2. האם הקופה (מכבי) מממנת או לפחות משתתפת בחלק מעלות הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרדות שרירי הבטן לאחר לידה -
ד``ר רפאל אלון08/08/2017למיטב ידיעתי מדובר בניתוח אסתטי שאינו ממומן על ידי הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטן כ 5 חודשים לאחר ניתוח בקעאריק06/08/2017
שלום רב,לפני כ-5 חודשים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד שמאל,התאוששתי מהר כבר אחרי שבועיים התחלתי פעילות מתונה אחרי חודש כבר פעילות יותר אינטנסבית ואחרי 6 שבועות כבר חזרתי לעצימות רגילה,אני מרגיש מעולה אבל דבר שמפריע לי זה שאם מקודם הבטן שלי הייתה ממש שטוחה עכשיו בחלק התחתון תמיד יש מן נפיחות,יכול.ליהיות שזה הצטברות נוזלים של אחרי הניתוח או משהו אחר?....תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן כ 5 חודשים לאחר ניתוח בקע
ד``ר רפאל אלון06/08/2017בדרך כלל זו נפיחות הקשורה לניתוח שתעלם לאיטה במהלך הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אריק06/08/2017באמת הגיוני שזה לתקופה כזו ארוכה?,לא מפריע לחיות אבל בהחלט לא ממש אסטתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע במפשעה לאחר כאב גבGilad Sabagan05/08/2017
היי לאחר כאב גב תחתון שעבר לאחר חודש היו חי כאבים במפשעה שהגבילו אותי בזמן ישיבה או תנועה מסוימת יש לציין שנכון להיום אין לי כמעט כאבים אבל בבדיקת אולטרסואנד למפשעה שמאל התגלה לי״ בזמן ולסוולה הודגם בקע מפשעתי עד 10 מ״מ מכיל שומן חופשי לא נצפתה לימפאדנופתיה מפשעתית מה זה אומר האם חייב לעבור ניתוח בכדי לחזור לעדות אימוני ספורט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע במפשעה לאחר כאבי גב
ד``ר רפאל אלון05/08/2017רוב הסיכויים שאין לך כלל בקע. בדיקת us אינה בדיקה מדויקת לבקע והרבה פעמים מגלה בקעים שלא קיימים... פנה לבדיקת כירורג ותתעלם מבדיקת הus
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילים אחרי ניתוח בקע מפשעתייוסף שירום17/07/2017
שלום, לפני 54 ימים עברתי ניתוח הרנייה,עדיין יש לי כאב קל ועמום,שאלתי,האם מותר ואפשר לבצע תרגילי בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון17/07/2017אתה יכול לחזור בהדרגה לפעילות ספורטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניראה בקע עם שק נוזליםגיל13/07/2017
יש לי באזור הבקע שק / מעין נפיחות שלפי הרעשים משם בתזוזה מלא נוזלים. לא כואב לי כלום. לא מפריע. האם יש צורך בניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע עם שק נוזלים
ד``ר רפאל אלון13/07/2017רעש של נוזלים אינו מהווה הוראה לניתוח. אם הבקע אינו מפריע אין חובה לתקנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים אחרי ניתוח בקע מפסעתימרינה12/07/2017
שלום רב
אבא שלי עבר ניתוח לפני שבוע חש בטוב
כשבא לביקורת אצל רופא נאמר לו שיש לו מים ושיש לחזור לביקורת נוספת על מה זה מעיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון12/07/2017השאלה אינה מובנת. ייתכן ויש הצטברות נוזל באזור הניתוח או בשק האשכים. זה מעיד שיש נוזל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח בקע מפשעתי
מרינה12/07/2017מה זה אומר נוזל באזור הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון12/07/2017השאלה לא ברורה. כתבי כאן איפה נמצא נוזל כדי שאוכל להתייחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מרינה12/07/2017הנוזל נמצא באזור התפרים באזור הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ד``ר רפאל אלון12/07/2017כנראה מדובר בשטף דם באזור הניתוח. השאלה צריכה להיות מופנית לצוות המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)