מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופן פריסת הרשת בניתוח בקע לפרוסקופיטל12/11/2017
שלום רב,
האם בניתוח בקע דו צדדי שמבוצע השיטה הלפרוסקופית, פורסים את הרשת באופן נרחב מעבר לשולי הבקע גם כדי למנוע היווצרות של בקע חדש במקום אחר או שהפריסה היא רק בשולי הבקע הקיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן פריסת הרשת בניתוח בקע לפרוסקופי
ד``ר רפאל אלון13/11/2017בניתוח לפרוסקופי ישנה פריסה רחבה של הרשת באזור המפשעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה של בקע עקב נשיאת משקל לזמן ממושךעידן07/11/2017
שלום רב,
בן 44, לפני מספר חודשים עברתי ניתוח לתיקון בקע דו צדדי עם רשת בשיטה הלפרוסקופית.
לפני מספר ימים השתתפתי בתרגיל צבאי ונשאתי על הגוף במשך שעות ארוכות משקל של כעשרה קילוגרם.
למחרת הרגשתי כאבים בגב התחתון ותחושת אי נוחות בצד אחד של המפשעה.
כיום התחושה נעלמה.
האם יכול להיות שהמתואר גרם לחזרה של הבקע או לנזק למקום הניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה של בקע עקב נשיאת משקל לזמן ממושך
ד``ר רפאל אלון07/11/2017הסיכוי לחזרה של הבקע - קלוש. כנראה סבלת מכאב שרירים בעקבות המאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה במפשעה (בקע מפשעתי)פיטר30/10/2017
היי,
לפני כחודשיים הופיע לי בליטה במפשעה בצד ימין והחלו כאבים באותה בליטה. עם הזמן הבליטה גדלה מעט והכאבים מורגשים יותר. רופא המשפחה בדק אותי ושלח אותי לאוטרסאונד בחשש שמודבר בבקע מפשעתי. בבדיקת האולטרסאונד יצא שיש לי נפיחות בחלק מהלימפות באזור ושמדובר בתהליך דלקתי.
חשוב לציין כשאני נשכב אז הנפיחות נעלמת ואין שום כאב אפילו בעת מישוש האזור, וכאשר אני יושב או עומד אז מופיע בלוטה בקוטר של 2-3 ס"מ והיא כואבת כאשר אני לוחץ על הבלוטה. האולטרסאונד נעשה בשכיבה רק (בשכיבה אין לי בליטה). האם ניתן להסתמך על בדיקת האולטרסאונד? או שיש סיכוי שאכן מדובר בבקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון30/10/2017התיאור מחשיד לקיום של בקע מפשעתי. פנה לבדיקת כירורג. בדיקת US בשאלה של בקע היא אינה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה במפשעה (בקע מפשעתי)
פיטר31/10/2017תודה רבה.
שתי שאלות נוספות:
1. אני מתאמן בחדר כושר אימוני משקולות. אני יכול להמשיך להתאמן כרגיל או שזה עלול להחמיר את הבקע(במידה שמדובר בבקע)?
2. במידה ומדובר בבקע, לאחר ניתוח בקע תוך כמה זמן אפשר לחזור להתאמן בחדר כושר(על פי זמן החלמה ממוצע)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה במפשעה (בקע מפשעתי)
ד``ר רפאל אלון31/10/2017מאמצים תוך בטניים כמו בהרמת משקולות יכולים להחמיר את מצב הבקע. לאחר ניתוח לתיקון הבקע ניתן לחזור בהדרגה לפעילות גופנית כ3-4 שבועות לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה במפשעה (בקע מפשעתי)
פיטר01/11/2017תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס לאניזמוס ושליטה בסוגריםפולי26/10/2017
היי, בת 34 עברתי ניתוח פרולפס רקטופקסי, יש בעיה של חוסר התרוקנות שהובילה אותי לשימוש קבוע בחוקנים כמעט שנתיים , הרגשה שבאמצע ההרוקנות הפי טבעת פשוט לא מרפה את השרירים , הייתי בהמון ביופידבקים וזה לא נתן שום דבר.. רציתי לדעתאם כדאי לנסות בוטוקס , ומה האחוזים שבוטוקס יגרום לי לא לשלוט בסוגרים שלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס לאניזמוס
ד``ר רפאל אלון27/10/2017צריך לברר מה הבעיה הגורמת לך להפרעה בהתרוקנות, במיוחד שעברת נתוח באזור.
טפול בבוטוקס יכול לעזור אך השפעתו חולפת עם הזמן ואז יש צורך בטיפולים נוספים. לגבי אישליטה - עד שלא מנסים לא ניתן לדעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ספורט ניתן לעשות עם בקע טבורי?איילת20/10/2017
אני אשה בת 50.איזה ספורט ניתן לעשות עם בקע טבורי עד הניתוח בעוד מספר חודשים,מלבד שחייה והליכה? אני לא שוחה. ולא מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט עם בקע טבורי
ד``ר רפאל אלון20/10/2017אם הבקע אינו כואב - אינך מוגבלת בספורט
אם הבקע מפריע-המנעי מהעלאת הלחץ הבטני (כמו כפיפות בטן, הרמת משאות וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרדות בטנית לאחר לידה שלישיתיעלי17/10/2017
שלום ד"ר,
אני חודשיים אחרי לידה.
היום עשיתי אולטראסאונד דופן הבטן כדי להעריך בקע בטבור שהתגלה לאחר הלידה.נמצא בקע בגודל 1.4.
הטכנאי גם אמר שיש לי היפרדות בטנית. יש לי תור רק עוד מספר שבועות ובינתיים רציתי לדעת מה זה היפרדות בטנית? האם זה יסגר לבד (אני רק חודשיים אחרי לידה) ? האם גם לזה צריך ניתוח??
האם מותר להרים דברים (יש לי תינוק ששוקל 12-13 קילו)?
ולמי לגשת עם זה-כירורג/אורטופד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות בטנית
ד``ר רפאל אלון17/10/2017בקע טבורי בגודל 1.4 ס"מ אינו מדאיג או מסוכן. אם הבקע גורם לכאבים ממלץ לתקנו בניתוח. מותר לך לחיות חיים רגילים כולל הרמת התינוק. הפרדות בטנית - הכוונה שבעקבות מתיחת דופן הבטן בשל ההריון נוצר רווח בין שני השרירים הישרים לאורך קו האמצע של הבטן. פני לבדיקת כירורג. ברוב המקרים אין צורך בטיפול כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעלי17/10/2017תודה כל התשובה המהירה והמפורטת.
בהחלט עזרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
יעלי18/10/2017אני רוצה להיכנס לעוד הריון בשנה-שנתיים הקרובות, האם כדאי לחכות שההיפרדות הבטנית תיסגר? במידה ואכנס להריון במצב הנוכחי מה הסכנה מבחינת שריר האמצע של הבטן? והאם הבקע יכול להפוך לכלוא (מעדיפה לא לנתח את הבקע לפני הריון)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון18/10/2017הפרדות שרירי הבטן אינה מחלימה מעצמה. אין כל סכנה בהריון נוסף. הסיכוי לכליאה של הבקע הוא נמוך ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן מזנטריאלי
יעלי19/10/2017תודה. שאלה אחרונה-
נכתב שהבקע הטבורי מכיל שומן מזנטריאלי. מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון19/10/2017שבבקע יש שומן תוך בטני חסר חשיבות מבחינתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע בטבור לאחר לידה שלישיתיעלי14/10/2017
10:15 15/09/2017 | מאת יעלי
שלום ד"ר,
אני חודש אחרי לידה שלישית. רופא כירורג איבחן בקע בטבור (יש לי כאבים בטבור ומסביב לו , ובהריון האחרון הטבור בלט החוצה ונכנס לאחר הלידה). הוא רק הפנה אותי לאולטראסאונד ואמר שאין מה לחזור אליו אלא אם אני רוצה ניתוח,ושזה תלוי בכאב שלי. אני ממש לא מעוניינת בניתוח מן הסתם....אך נותרתי עם מספר שאלות:
1. יש לי תינוק ששוקל 12 קילו, תינוקת שרק נולדה וילדה בת 4. האם מותר לי להרים אותם?
2. האם מותר פעילות גופנית?אני רוצה להירשם לשיעור זומבה וחיזוק רצפת האגן,זה אפשרי?
3. מה המגבלות שלי בחיי היום יום?
4. מתכננת הריון נוסף מתישהו בעתיד. האם זה אפשרי לעבור שוב הריון מבלי לנתח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע טבורי
ד``ר רפאל אלון15/10/2017את יכולה להמשיך בכל הפעולות שתיארת. אם הבקע מפריע לך מומלץ לתקנו בניתוח. קחי בחשבון שבקע כזה נוטה לגדול עם הזמן. ניתן לעבור הריון עם הבקע וגם אחרי תיקון בקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
יעלי15/10/2017תודה על התשובה.
הכאבים נסבלים ומופיעים רק מדי פעם או במגע (למשל כשאני נשענת על הבטן). במידה ואני בוחרת לא לנתח האם יש סבירות גבוהה שכן אצטרך ניתוח בעתיד? כמה שנים לוקח לבקע לגדול?
אני בת 35 ומתלבטת אם לחכות לסוף ההריונות (שזה יכול לקחת גם 3-4 שנים) או אם עדיף לסיים עם זה עכשיו?
רופאת הנשים אמרה לי שהריון יכול להרוס את התיקון. אציין שאני בחורה קטנה אבל בכל ההריונות הייתה לי בטן גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר רפאל אלון15/10/2017ההריון לא יקלקל תיקון טוב. אם יש לך הפרעה מהמבקע הייתי ממליץ על תיקונו עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בקע על טבוריאלון נחום11/10/2017
שלום רב בצילום אולטראסאונד דופן הבטן התגלה אצלי בקע על טבורי ברוחב 0.4 האם בקע כזה דורש ניתוח האם בקע כזה מסוכן ? תודה מראש ובברכה אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע טבורי
ד``ר רפאל אלון11/10/2017בקע בגודל כזה , אם אינו גורם לסימפטומים, אינו דורש טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רפאל אלון שלום לך אני התכוונתי לבקע מעל הטבור
אלון12/10/2017לד"ר רפאל אלון שלום לך אני התכוונתי לבקע מאוד מאוד קטן מעל הטבור ויש לי שאלה נוספת באיזור המפשעה יש לי כמו התכווצות הרופא טוען שזאת חולשה בשרירי הבטן האם זה מסוכן ? תודה רבה מראש ובברכה אלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מעל לטבור
ד``ר רפאל אלון12/10/2017בקע מעל לטבור נקרא בקע אפיגסטרי. אם אין תלונות אין צורך בטפול. באשר לשרירי הבטן - אין בכך שום סיכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנות של הרניה וקולונוסקופיהאבי10/10/2017
האם לא מסוכן לעבור קולונוסקופיה עם הרניה גדולה מפשעתית צד ימין .האם יש סיכון שלחץ האויר בניפוח המעי הבקע ייכלא או יתנקב או ייפגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנות של הרניה וקולונוסקופיה
ד``ר רפאל אלון10/10/2017הבעיה העיקרית של הרניה וקולונוסקופיה היא שאם הבקע מכיל קטע מעי גס בתוכו, עלולה להיות הפרעה בהעברת האנדוסקופ. הסיכוי לפגיעה במעי עצמו הוא נמוך. עליך להתייעץ עם הרופא הגסטרואנטרולוג לגבי סוגיה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כשלוחצים מעל הצלקתד''ר דוד נויפלד07/10/2017
שלום רב
לפני חודשים אבא שלי עבר ניתוח של בקע מפסעתי
הכל החלים כמו שצריך ולפני מס ימים התחיל להתלונן שמעל הצלקת התחיל לכאוב לו כשהוא לוחץ
הלך לרופא תורן כיון שעכשיו חג
והוא בדק ואמר שאין שום דבר הכל בסדר שיבצע אחרי החגים רנגטן אבל הכאב עדין נמשך מה זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח בקע
ד``ר רפאל אלון07/10/2017לא ניתן לענות בלי בדיקה גופנית. מדובר עדיין בתקופה סמוכה לניתוח ויכול להיות כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזור הצלעות תפוס וכואבאבי28/09/2017
לפני חצי שנה קיבלתי מכה באזור החזה בדיוק איפה שהצלעות מעל הבטן, מאז ועד היום יש לי שם כאב רדום כזה, כאילו האזור תפוס, הלכתי לכל הרופאים שיש, נורולוג של עצבים, רופא משפחה, כירורג, ואז עוד פעם רופא משפחה והוא שלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות והכל בסדר, ואז שלחו אותי לרופא בטן גסטרו, והוא עשה לי בדיקת גסטרוקופי ומצא דלקת, הוא נתן לי תרופה שנקראת אומפרדקס, וגם אחרי 30 יום שלקחתי אותה הכאב לא חלף, מה זה יכול להיות הכאב התפוס הרדום הזה?, זה פחות כאב זה יותר כאילו יש לי שם משהו רדום תפוס כזה, אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני באזור קשת הצלעות
ד``ר רפאל אלון28/09/2017אתה סובל מכאב כרוני באזור קשת הצלעות בעקבות חבלה. בקש הפניה למומחה לטפול בכאב ( מרפאת כאב) לטיפול בבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה של בקע לאחר התקף צחוק בלתי נשלט ממושךרפאל20/09/2017
שלום רב,
לפני כשנה עברתי ניתוח לפרוסקופי לתיקון בקע דו צדדי עם רשת.
אתמול לאחר ששמעתי בדיחה טובה, נכנסתי להתקף צחוק חזק, בלתי נשלט ממש, שנמשך דקות ארוכות.
האם התקף שכזה שמן הסתם מאמץ את כל הגוף ומעלה את הלחץ התוך ביטני, עלול לגרום לנזק למקום הניתוח או לגרום לחזרת הבקעים?
מאוד מודאג
תודה על תשובתך
חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה של בקע
ד``ר רפאל אלון20/09/2017הסיכוי שהתקף צחוק, גם חזק וממושך, יגרום לחזרה של בקע הוא קלוש ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים במפשעה בהריוןקרין13/09/2017
אני בשבוע 25 ולפני מס' שבועות החלו כאבים עזים במפשעה ויצאה בליטה. יש לציין כי קיים קושי להתהלך ולעמוד. ניגשתי לכירופרקט וזה טען כי האגן זז ממקומו. כעת יש כאבים נוספים
האם זהו בקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפשעה בהריון
ד``ר רפאל אלון14/09/2017עלייך לפנות לבדיקת כירורג כדי להגיע לאבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה פי הטבעת התייעצותרעות13/09/2017
שלום רב,
מזה כמה חודשים מרגישה בליטה באיזור פי הטבעת ישנה תחושה שהגודל שלה משתנה ולא קבוע היא קטנה וגדלה
עד לא מזמן לא תחושה לאחרונה תחושת צריבה אשמח לדעת מה לדעתך צריך לעשות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בפי הטבעת
ד``ר רפאל אלון14/09/2017קשה לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קילה והרמת דבריםאולגה12/09/2017
שלום,
אמא שלי עברה ניתוח קילה באזור הטבור (סגרו לה את הטבור)- לא ביצעו חיתוך אלא דרך צינורית. אחרי כמה זמן היא תוכל להרים קצת את הנכדה ששוקלת סביבות 13 קילו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אולגה12/09/2017שמו לה רשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)