מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וריד פולמונריורד24/04/2014
שלום ..
אני בהריון שבוע 21+5
נאמר לי באקו לב עובר בשבוע 20+5 שיש קושי במציאת וריד פולמונרי
הזמינו אותי שוב לאקו לב חוזר בשבוע הבא
אני מודאגת ורוצה לדעת מהן ההשלכות
האם תוכלו לעזור לי ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריד פולמונרי - תגובה
פרופ' יריב יוגב24/04/2014יש להמתין לתשובת אקו לב מסודרת וע"פ כך לדון בתוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר נמוך מאד של טסיותמתלבטת23/04/2014
שלום,
אני בשבוע 28 +2 הריון ראשון וקיבלתי כעת תשובה לבדיקת דם שעשיתי היום בבוקר- מספר הטסיות שלי הוא 65.9! לפני ההריון הטסיות היו בסביבות 130 (כבר מספר שנים שאני מתנדנדת בין 130 ל-150) ומאז תחילת ההריון חלה התדרדרות: 130 > 120 > 91 > 80 > 65.9.
מכיוון שיש לי עוד זמן עד הלידה (בערך 12 שבועות) רציתי לדעת האם יש דרך להעלות את הטסיות? וכיצד עושים זאת? (עירוי / אשפוז / כדורים)?
האם מצב זה מסוכן לעובר/לי? (מבחינת דימומים / לידה מוקדמת / סיבוכים אחרים וכו')?
בנוסף, הבנתי שלא ניתן לקבל אפידורל במצב שכזה. האם יש חומרים אחרים שטובים למניעת כאב (חוץ מטשטוש או גז צחוק שלא ממש יעילים)? אני ממש מתלבטת האם לבצע ניתוח קיסרי שכן סף הסבל שלי הוא אפסי, כל דבר קטן כואב לי ואיני מתמודדת טוב עם כאבים.
שאלה אחרונה- האם מרפאות להריון בסיכון גבוה מקבלות נשים במצבי? ואם כן- איך מתחילים את התהליך?
אודה לתשובתכם המהירה. אני בלחץ נוראי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר נמוך מאד של טסיות - תגובה
פרופ' יריב יוגב24/04/2014יש צורך בברור לסיבה למספר הטסיות הנמוך בשלב זה של ההריון
ההחלטה לגבי אופן הלידה צריכה לקחת בחשבון אפשריות נוספות לאילחוש פרט ךאילחוש אפידורלי
ההחלטה לטיפול תרופתי תלויה באבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפירתמר18/04/2014
שלום רב,
אני בת 30, בהריון שני. בהריון הראשון סבלתי מצירים מוקדמים משבוע 28, אך ללא התקצרות של צוואר הרחם ולבסוף ילדתי במועד (שבוע 40). בהריון הנוכחי אני מרגישה צירים ונמצאת במעקב אחר אורך צוואר הרחם כל 3 שבועות, עד כה ללא קיצור (היום בשבוע 29- אורכו 36 מ"מ).
לפני כיומיים, לאחר הפרשה דמית (שככל הנראה מקורה בפוליפ), נערך אולטרסאונד ונמצא ריבוי מי שפיר- 230 מ"מ, כיס מקסימלי 91 מ"מ.
שאר המדדים של העובר תואמים לשבוע ההריון, למעט BPD גבוה(אחוזון 98).
שאר הבדיקות (2 הסקירות, חלבון עוברי, העמסת סוכר)- בתחום הנורמה. לא בוצעה בדיקת מי שפיר.
שאלתי- לאור הנתונים, כיצד מומלץ להתקדם עם הבירור? האם יש צורך בסקירה מכוונת/ייעוץ גנטי/מעקב מוניטור/ בדיקות אחרות שעלי לבצע?
אני מוטרדת מריבוי מי השפיר, כמו גם מהסיכוי ללידה מוקדמת...
תודה רבה וחג שמח,
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
פרופ' יריב יוגב19/04/2014קשה לתת ייעוץ ללא בדיקה מסודרת
ממליץ על סקירה מכוונת וייעוץ גנטי
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת בתחילת הריוןקרן16/04/2014
שלום רב,
בהריון הקודם שלי סבלתי מסוכרת הריון, וטופלתי ע"י דיאטה בלבד. כעת אני בהריון בשבוע 6. איני יודעת עדיין אם הסוכרת חזרה. האם עליי להיכנס למשטר דיאטה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת בתחילת הריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב19/04/2014אינני יודע את משקלך חומרת הסוכרת וכו
ממליץ לפני קבלת החלטות לפנות לרופא המטפל
במידה ומעוניינת תאמי פגידת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוזלנה16/04/2014
שלום,אני צריכה לעבור זירוז תחילת שבוע 39 בגלל שהיו בעיות בזרימות דם לעובר לפני יותר מחודש והאטה בגדילה (2450 גר שבוע 37 - פער של שבועיים-שלוש בין גודל העובר לשבוע הריון אחוזון 14)כבר יותר מחודש הזרימות הם תקינות ,האם באמת יש סיבה לזירוז?
אם הייתה מחיקה של צוואר הרחם 60% ופתיחה 0.5 לפני שבוע,יש סיכוי אחרי שבוע למחיקה מלאה? והאם ניתן לסבול צירים של זירוז ללא אפידורל? האם הם באמת הרבה יותר כואבים מצירים של לידה רגילה? האם ישנם סיכונים לעובר בגלל הזירוז? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז - תגובה
פרופ' יריב יוגב16/04/2014ברור שלא ניתן לתת חוות דעת על סמך הנתונים שציינת לגבי נחיצות הזירוז
כעיקרון צירי הזירוז לא כואבים יותר מאלו הטבעיים בלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למודקס והריוןנאנא12/04/2014
שלום אני בת 24 בהריון שני שבוע 24.1 אני לוקחת תרופה למודקס 200 ביום ..התינוקת שלי ילדה בריאה ואין לה שום בעיה בהריון זה בסקירה מורחבת אמר לי הרופא שהמרחק בין העיניים של העובר נמוך וזה בגלל התרופה מה עלי לעשות והאם יש משהו לדאוג עליו? אפילו רופא הנירולוגיה שלי אמר שתרופת למודקס לא משפיע כל כך על העובר .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודקס והריון - תגובה
פרופ' יריב יוגב16/04/2014לא נראה לי כי יש קשר ברור
פני ליעוץ גנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מחייב?גלית12/04/2014
1. שלאחר ביצוע תפר צווארי בהריון, גם שאר ההריונות יצטרכו להיות עם תפר צווארי?
2. האם בעקבות תפר צווארי, יכול להיגרם נזק לצוואר הרחם עצמו? אני לא מדברת על הסכנות בביצוע התפר עצמו, אלא נזקים לצוואר שנגרמים לאחר הסרת התפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מחייב? - תגובה
פרופ' יריב יוגב16/04/2014ההתוויות להשמת תפר צווארי השתנו בשנים האחרונות
מציע כי תפני לייעוץ מסודר לגבי הצורך בתפר כעיקרון יכול להיגרם נזק לצוואר גם לטווח ארוך
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דם שבוע 26אגם02/04/2014
שלום עשיתי ספירת דם עם ערכים נמוכים מהנורמה.
מה שהטריד אותי זה.
LYMP.ABS-0.5
LYM%-6
הומגלבין 10.6
הרופא אומר שזה תוצאות של אישה בהריון שיוצאת בדרך כלל לא תקינות יש לקחת ברזל
יש ממה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת דם שבוע 26 - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/04/2014תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בסיכוןמתלבטת01/04/2014
הריון ראשון היפרדות שילייה בשבוע 29 ולידה.
הריון שני לידה בשבוע 35 אחרי 3 אישפוזים משבוע 30, סיבה לחצים בבטן.
השאלה שלי כמה אחוזים הסיכוי ללידה מוקדמת בהריון השלישי. אני עם אוטרוגסטן משבוע 30 עד 34, אורך צוואר 40 מ"ל. כיום נמצאת בשבוע 32, והיתי בהריון כל שנה במשך 3 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/04/2014סיכוי מוגבר עד 30% ללידה מוקדמת
קשה ע"ס השאלה לחוות דעה נחרצת
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שואלת..בבקשה תשובתך פר' יוגב..שי01/04/2014
1. איך מחליטים אם צריך באמת תפר צווארי? האם יש קריטריונים לזה?
2. האם חובה לבצע צילום רחם לפני זה?
3. באילו שבועות מבצעים את זה?
4. האם מתבצע בבית חולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שואלת..בבקשה תשובתך פר' יוגב.. - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/04/2014קשה להסביר בקצרה...
כעיקרון ההתוויה לתפר צווארי מצומצמת ולא תמיד צריך ורופאים רבים מחוסר ידע מבצעים פעולה זו שיכולה להיות מזיקה
קיימים קריטריונים ברורים ואין כל צורך בצילום רחם
מתבצע גם בבי"ח וגם באופן פרטי
במידה ומעוניינת תאמי פגישת יעוץ אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרון ואסטרופםאילה31/03/2014
בת 42.5 הריון ראשון אחרי icsi.. ivf. התחיל עם תאומים כיום עובר אחד. בשבוע 5 דימום מאסיבי ולאחריו היתה הפרדות קרומים 24x15. תמיכה 3 אנדומיטרין ליום, 3אסטרופם ליום ו 2 ריטרד 500 פעמיים בשבוע. בשבוע 10 פסקו הפרשות חומות. בתחילת שבוע 12 הפחיתו התמיכה ל 2 אנדומיטרין. 2 אסטאופם וזריקה אחת של ריטרד לשבוע. יום לאחר ההפחתה ראו היפרדות קרומים של 5x37 ו3 ימים אח"כ הכתמה דמית ואח"כ הכתמות קטנות חומות. היום אני בתחילת שבוע 13. בus ראו שחלק מהקרום לא צמוד לרחם אבל אמרו שבשלב זה זה לא קרוי היפרדות. גם היתה הכתמה חומה. האם יש היפרדות? האם מומלץ להפחית התמיכה? בהנחה שיש לי בן האם יש סיכון בהמשך התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת פרוגסטרון ואסטרופם - תגובה
פרופ' יריב יוגב06/04/2014התייעצי עם הרופא העוקב אחריך עד כה והמליץ על התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזון ולידהורדית30/03/2014
בת 33. הריון שני, שבוע 22. ללא טיפול תרופתי.
לאור דלקת מפרקים כרונית (RA, ובעבר JRA) טופלתי כחצי שנה בפרדניזון (מינון 10-20 מ"ג, ובחודשיים-חודשיים וחצי האחרונים של הטיפול מינון של 5 מ"ג). הפסקתי את הטיפול בבת אחת כשבוע-שבוע וחצי לפני שנכנסתי להריון. לאור ההפסקה הלא-הדרגתית הייתה לי תקופה של סחרחורות (בתחילת ההריון) עד שרמת הקורטיזול התנרמלה. וכבר מס' חודשים שאני מרגישה מצויין (גם מבחינת דלקת המפרקים).
במעקב שגרתי אצל הראומטולוג הוא ציין בפניי שאצטרך לקבל בזמן הלידה שלוש (?) מנות עקה של הידרוקורטיזון לאור כך שהגוף שלי עלול להיכנס לשוק בזמן הסטרס של הלידה וצריך לספק לו סטרואידים. עוד ציין כי עליי להיות במעקב במרפאת אם ועובר - הריון בסיכון גבוה (גם בהריון הקודם הייתה לי דלקת מפרקים אך לא נטלתי סטרואידים).
האם כך הדבר??? שכן עד הלידה יהיו כ9 חודשים ללא פרזניזון? האם המערכת לא חוזרת לתפקוד מקסימלי?
והאם העירוי הנ"ל "מחבל" בתוכניות שלי ללדת טבעי? עם מיילדת ללא השגחה רפואית.
במידה ואצטרך לקבל כאלו עירויים, האם הנ"ל אכן מחייב השגחה רפואית בזמן הלידה? שכיבה במיטה? או שאוכל להיות פעילה ובתנועה כמו בלידה הקודמת (לידה פעילה וטבעית, ללא משככי כאבים, במרכז לידה טבעית בבית חולים)?
מה הפרוטוקול של בית החולים ליולדות שנטלו פרדניזון במשך מס' חודשים סמוך לכניסה להריון?כל בדיקות ההריון, עד כה, תקינות (סקירה, בדיקות דם etc.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון ולידה - תגובה
פרופ' יריב יוגב30/03/2014רצוח ייעוץ במסגרת מרפרת אם עובר
אם לא נוטלת פרדניזון לא צריכה תוספת של החדרוקורטיזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ'. ואני אכן
ורדית30/03/2014לא נוטלת פרדניזון כבר 5 חודשים.
וגם אהיה במעקב מרפאת אם-עובר.
תודה רבה על תשובתך :) הרגעת אותי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעים איטייםמאיה30/03/2014
היי,
בבדיקת זרע של בעלי, היו המון זרעונים אך תנועתם ממש איטית.
אם עושים הזרעה זה עוקף את בעיית האיטיות?
האם זרע איטי משפיע על העובר? זה אומר שיהיה פחות טוב..?
האם ניתן לשפר את תנועת הזרעים? שכן בעלי היה ממש בלחץ מהבדיקה ואני חושבת שזה השפיע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעים איטיים - תגובה
פרופ' יריב יוגב30/03/2014את לא בפורום הנכון
פני לפורום פריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיות יתראני29/03/2014
שלום,
בעקבות קרישיות יתר ו iugr בהריון קודם הרופא המטפל המליץ שאקח כל ההריון עדשבוע 35 אספירין
הוא ציין כי אם הייתי פונה לרופא אחר הייתי מקבלת קלאקסן.
האם זה מקובל לקחת רק אספירין? האם כדאי ללכת לרופא נוסף לקבל חוות דעת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יריב יוגב30/03/2014אינני יודע מה הקרישתיות ממנה סובלת ומה היה בעבר
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליות מעט היפראקוגניות ע"פ סקירההריונית מאושר28/03/2014
שלום בת 27 לאחר הפריה באיקסי. שקיפות העורפית יצא לי תקינה. ע"פ התבחין מרובע כולל משוקלל של מעבדות זר יצא לי סיכוי של 1:4,600. סקירה מוקדמת לפני חודש וחצי יצאה תקינה לחלוטין.
סקירה מאוחרת עשיתי פעמיים: פעם אחרת דרך הקופת חולים (מה שמגיע דרך סל הבריאות) הכל יצא תקין.
פעם שניה הלכתי לרופא פרטי, הכל יצא תקין למעט כך שאמר לי במהלך הבדיקה שהכליות נראות לו קצת בהירות/לבנות, ואמר לי לעשות אולטרסאונד עוד חודש רק למעקב על מנת לבדוק שהכל בסדר.
בדוח הסקירה רשם הרופא הפרטי באבחנות: כליות מעט היפראקוגניות. ובהמלצות רשם: ממליץ מעקב כמות מי שפיר וסרולוגיה לווירוסים.
יש לציי שעשיתי בדיקת CMV בתחילת ההריון והיא יצאה תקינה.
השאלה שלי:
1. האם יש מקרים שעוד חודש אני אראה שהכליות בסדר גמור?
2. הרופא אמר שבגלל שמערכת דרכי השתן ושלפוחית השתן נראו תקינים, אז רוב הסיכויים שזה כלום, רק צריך לעקוב אחרי חודש, האם זה נכון?
3. אם הכליות יראו ככה חס וחלילה עוד חודש מה זה אומר כליות מעט היפראקוגניות? באינטנרנט לא מצאתי כלום לגבי זה, מצאתי המון דברים לגבי אגני כליה רחבים, אבל עם זה לא היה לי בעיה תודה לאל
4. מדוע הרופא המליץ על מעקב כמות מי שפיר?
5. מה זה סרולוגיה לוירוסים? ומדוע הרופא המליץ על זה?
6. האם אפשר לתפקד עם כליות מעט היפראקוגניות? או שמדובר בדבר מאוד מסוכן שקשה לחיות איתו? האם יש דרכים לטיפול?
7. האם יש קשר בין הממצא של הכליות לבין כך שההריון נעשה בהפריה מאיקסי או שזה לא קשור?
סליחה על האורך אבל מאוד חשוב לי לקבל תשובות
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליות מעט היפראקוגניות ע"פ סקירה - תגובה
פרופ' יריב יוגב30/03/2014יש צורך במעקב עוד חודש
קרוב לוודאי שמדובר בממצא תקין
יש מקום לשקול ייעוץ גנטי
במידה ומעוניינת תאמי פגישת ייעוץ אישית לשם ייעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)